|
|
#1471 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2017 cz. 4
Cytat:
![]() A Burzyńska mi się nie widzi, ogólnie średnio, a fryzura z przodu fatalna. No ja chyba dołączam do Waszego grona ![]() Hej, u mnie nic się ciekawego nie dzieje, ale podjęliśmy z TŻem w sumie ważną decyzję - przestaję brać tabletki anty
|
|
#1472 |
|
Raczkowanie
|
Hey Dziewczyny, można dołączyć ?
![]() Po dwóch latach od zaręczyn i wielu przebojach w końcu pora szykować się na ten najważniejszy dzień i tak jak u Was padło na 2017r. ![]() Wschodnia wielkopolska, 25 (jeszcze :P) i 27 lat, razem od 2007r więc ślub w 10 rocznicę bycia razem
|
#1473 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj
|
|
#1474 |
|
Raczkowanie
|
martuska196 również witam serdecznie
|
|
|
|
#1475 | |
|
~*~Szalona Narzeczona~*~
|
Cytat:
|
|
#1476 |
|
Raczkowanie
|
A ja wam powiem, że podoba mi się sukienka Burzyńskiej
może sama bym takiej nie założyła ale jest elegancka i skromna i to lubie w sukienkach ![]() mi się podobają najbardziej sukienki w stylu boho/hippie, ale nie znalazłam jeszcze swojego ideału, póki co wszystkie są "okej". No ale mam jeszcze ponad dwa lata do wesela to mam nadzieję, że jak zacznę chodzić po salonach to się zakocham w jakiejś Podobają mi sie strasznie koronki z tyłu sukienki i na ramiączkach A tak zmieniając temat wesela, to jestem wściekła, bo byłam dzisiaj u promotora ze swoją pracą. Miało już nie być poprawek, okazuje się, że znowu mu coś nie pasuje i musze czekać tydzień aż sprawdzi mi prace termin oddania mam do 30 czerwca, a dodatkowo promotor wyjezdza po 20 czerwca gdzieś, więc to będzie moj ostateczny termin oddania pracy. Mam dwa tygodnie a poprawek nie ma końca... Jeszcze egzaminy mi się nie skończyły. Trochę mnie to przybiło, boję się, że się nie wyrobię i będę się bronić za rok i ostatecznie będę brała ślub jako studentka bo mi sie o rok wszystko przesunie |
|
|
|
#1477 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1478 |
|
polaczek cebulaczek
|
Witam nowe PMki
|
|
#1479 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Prezenty malo mnie obchodziły. A teraz dzieciaki tylko przychodzą do domu i już musza prezenty odpakowywać. Mam nadzieję,że moje dzieci nie będą zepsute. ---------- Dopisano o 09:36 ---------- Poprzedni post napisano o 09:34 ---------- Cytat:
![]() Powiedz coś o Was ![]() ---------- Dopisano o 09:37 ---------- Poprzedni post napisano o 09:36 ---------- Cytat:
![]() Przecież możesz bronić się we wrzesniu, nie musisz czekać rok. |
|||
|
|
|
#1480 |
|
polaczek cebulaczek
|
Komunie sa straszne
ja kiedys dostalam skladaka, odtwarzacz kaset VHS, kaski troche, kasete arki noego i walkmana i bylam wniebowzieta. Obiad byl moze dla 10 osob u nas w domu, babcia gotowala. A teraz... masakra. W sumie ciesze sie ze raczej nasze dzieci nie beda przystepowac do komunii
|
|
#1481 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
W czwartek idę do Prodziekana na dyżur naściemniać że pracuję w delegacjach, w pracy mówią że nie będzie problemu jak trzeba będzie to wystawią mi zaświadczenie i już. Jak to nie przejdzie to będę robić wojnę bo nie było mowy o takim syfie jak zaczynałam studiować.
|
|
|
#1482 |
|
Zakorzenienie
|
Ale mam ochotę iść poprzymierzać suknie
|
|
|
|
#1484 |
|
Konto usunięte
|
Cześć dziewczyny.
Witam nowe PM. ![]() Nie śmiejcie się, ale na mojej komunii było ok. 50 osób - najbliższa rodzina. Z tym, że u mnie w domu, bez wynajmowania jakichś sal. Natomiast wynajmowania sali na komunię 2 lata przed nie rozumiem - to termin komunii już wiadomy i pewny? |
|
|
|
#1485 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#1486 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Mówiłam o paszportach krowich ![]() Cytat:
Witaj Ja w ogóle nie rozumiem idei wynajmowania sali na komunię. Obiad dla rodziców, chrzestnych i rodzeństwa można zrobić w domu Ale może ja się nie znam Hejo |
||
|
|
|
#1487 |
|
Zakorzenienie
|
W ogóle byłam na chrzcinach dziecka brata TŻ w sobotę i były dla 10 osob. Dzien wczesniej pomagalam troche szykowac. Wiecie co, dwa gorące dania, jakies przekaski, a szykowania tyle ze masakra! Utwierdzilam sie w przekonaniu ze placenie za talerzyk to najlepsze wyjscie. Tak naprawde nic mnie nie interesuje,a tak to caly tydzien przed weselem musialabym spedzic na przygotowaniach. Ostatnio co bylismy na weselu to Pan młody jeszcze o 14 w sobotę był na sali przy szykowaniu.
|
|
|
|
#1488 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
W tym roku w sierpniu teścia 50urodziny, ale chyba lokal wezmą bo już mówili że impreza 5 i żeby wolne brać
|
|
|
|
|
#1489 |
|
Konto usunięte
|
Kroliki
I wczorajszy połów Tz
|
|
|
|
#1490 |
|
Konto usunięte
|
Nie mówię jednostkowo, tylko ogólnie. Przecież nikt nie wie na 100% na dwa lata przed, kiedy dokładnie będzie komunia. Nawet jeśli jest jakiś konkretny schemat, to zawsze może ulec zmianie. Ja i roczniki okoliczne mieliśmy komunię w trzecią niedzielę maja, a moja siostra już w drugą.
Na komunie moich kuzynów sala była rezerwowana na kilka miesięcy przed i nie było problemu. |
|
|
|
#1491 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1492 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1493 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Co do robienia w domu - no cóż do mnie to chyba z 3 osoby by weszły no chyba ze goście siedzieliby w różnych pokojach :P A TY ZNÓW TO OBLEŚNE RYBSKO WSTAWIASZ ?! :<<<
|
|
|
#1494 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1495 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#1496 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny
nadrobię zaległości po pracy ![]() Pamietam tez miałam komunie w domu na jakieś 20 osob, babcia z ciotka gotowały dostałam hulajnogę, radio z odtwarzaczem CD, książki i troche pieniążków. Rodzice potem przyszli do mnie wieczorem i wytłumaczyli mi, ze te pieniążki chcieliby zabrać bo to jednak były koszty i za wiele im nie zostało. Na początku byłam zła ale szybko mi przeszło bo wiedziałam, ze im pomagam no cóż takie życie Jeszcze trzy tygodnie i zobaczę sie z rodzicami, nie moge sie doczekać! Juz zapowiedziałam mamie, ze bedzie musiała piec ze mną rogale jak kiedys Moj TZ tez kiedys takiego szczupaka wyłowił
|
#1497 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
zresztą co mi było po kasie w wieku 8 lat skoro dostałam wymarzony aparat na klisze i rolki z plastikowymi kółkami !
|
|
|
#1498 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też zasiliłam konto rodziców.Szczerze to chyba nawet nie tlumaczyli za co biorą pieniądze
ale z tego co pamiętam byłam chyba dość rozumna i wiedziałam,że skoro rodzice zorganizowali komunię to pieniadze powinny byc dla nich. Ja jarałam się rowerem, aparatem na kliszę i złotym pierścionkiem i kolczykami.
|
|
|
|
#1499 |
|
Konto usunięte
|
Mi rodzice kupili komputer z kasy komunijnej, chyba nawet dołożyli do lepszego
|
|
|
|
#1500 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:49.

termin oddania mam do 30 czerwca, a dodatkowo promotor wyjezdza po 20 czerwca gdzieś, więc to będzie moj ostateczny termin oddania pracy. Mam dwa tygodnie a poprawek nie ma końca... Jeszcze egzaminy mi się nie skończyły. Trochę mnie to przybiło, boję się, że się nie wyrobię i będę się bronić za rok i ostatecznie będę brała ślub jako studentka bo mi sie o rok wszystko przesunie 

chyba ze cos się zmieniło od czasu mojej komunii haha
ja kiedys dostalam skladaka, odtwarzacz kaset VHS, kaski troche, kasete arki noego i walkmana i bylam wniebowzieta. Obiad byl moze dla 10 osob u nas w domu, babcia gotowala. A teraz... masakra. W sumie ciesze sie ze raczej nasze dzieci nie beda przystepowac do komunii 

->70 kg