MAŁY, ŚREDNI i DUŻY PENIS, budowa i rozmiar - wątek zbiorczy cz II - Strona 8 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię.

Pokaż wyniki sondy: Jaka długość penisa jest najlepsza?
poniżej 10 cm 0 0%
między 10 cm a 12 cm 1 1,64%
między 12 cm a 14 cm 6 9,84%
między 14 cm a 16 cm 18 29,51%
między 16 cm a 18 cm 14 22,95%
między 18 cm a 20 cm 12 19,67%
powyżej 20 cm 10 16,39%
Głosujący: 61. Nie możesz głosować w tej sondzie

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2015-06-09, 16:07   #211
lalala221
Przyczajenie

Dot.: MAŁY, ŚREDNI i DUŻY PENIS, budowa i rozmiar - wątek zbiorczy cz II

Cytat:
Napisane przez najgalina79 Pokaż wiadomość
Dla mnie to byłby za mały :P Tylko jesteś jeszcze młody i co nieco Ci tam jeszcze urośnie..Musisz trochę zaczekać. Ja to jestem przy kości i bym wolała zawsze mieć w sobie takiego większego bo co ja bym robiła z takimi knypkiem żadnej bym przyjemności nie miała.
Jeśli jeszcze wgl urośnie. Ciekawe czy chociaż w tym wieku da się jeszcze z 1cm wyciągnąć mimo według mnie końca dojrzewania

---------- Dopisano o 16:07 ---------- Poprzedni post napisano o 16:05 ----------

Cytat:
Napisane przez kaguya Pokaż wiadomość
To, że jestes przy kości, nie oznacza, że masz szeroką pochwę.
No właśnie Kaguya. Tutaj mam pytanie. Jak to jest, dajmy na to kobieta ma większą pupę(Nikogo nie chcę obrażac) To przecież jakaś część penisa zapewne nie wejdzie. CZy mi się tylko tak wydaje?
lalala221 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-06-09, 16:17   #212
201607040946
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez lalala221 Pokaż wiadomość

No właśnie Kaguya. Tutaj mam pytanie. Jak to jest, dajmy na to kobieta ma większą pupę(Nikogo nie chcę obrażac) To przecież jakaś część penisa zapewne nie wejdzie. CZy mi się tylko tak wydaje?
Co znaczy pupę? Chodzi ci o pośladki czy o odbyt? Ja mówiłam o seksie waginalnym, nie analnym. W odbyt zawsze wejdzie więcej taka anatomia.
Z szerokość pochwy nie zależy od tuszy.
201607040946 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-06-09, 18:11   #213
lalala221
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez kaguya Pokaż wiadomość
Co znaczy pupę? Chodzi ci o pośladki czy o odbyt? Ja mówiłam o seksie waginalnym, nie analnym. W odbyt zawsze wejdzie więcej taka anatomia.
Z szerokość pochwy nie zależy od tuszy.

Właśnie chodzi mi o pośladki gdy są większe. To przypadkiem ciała nie będą sobie przeszkadzać i penis będzie mniej wchodził?(Pozycja od tyłu, ale w waginę )

Edytowane przez lalala221
Czas edycji: 2015-06-09 o 18:24
Stary 2015-06-09, 18:28   #214
BiteAddict
Rozeznanie

Cytat:
Właśnie chodzi mi o pośladki gdy są większe. To przypadkiem ciała nie będą sobie przeszkadzać i penis będzie mniej wchodził?(Pozycja od tyłu, ale w waginę )
Nie wiem jak wielki musiałby być tyłek żeby to był problem
Zawsze można szerzej nogi rozstawić czy coś.
Ja mam spory tyłek i problemów tego typu nigdy nie miałam.
Stary 2015-06-09, 18:42   #215
lalala221
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez BiteAddict Pokaż wiadomość
Nie wiem jak wielki musiałby być tyłek żeby to był problem
Zawsze można szerzej nogi rozstawić czy coś.
Ja mam spory tyłek i problemów tego typu nigdy nie miałam.
I o taką odpowiedz mi chodziło . A wiecie mniej więcej do jakiego wieku rośnie penis. ? Wiadomo genetyka, ale może... Niby mam już te 16 lat i chyba dojrzewanie powoli kończę więc sam nie wiem ;d
Stary 2015-06-09, 22:09   #216
af096d25f0cf772bc51ba27debbec984bc7420f7
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez najgalina79 Pokaż wiadomość
Dla mnie to byłby za mały :P Tylko jesteś jeszcze młody i co nieco Ci tam jeszcze urośnie..Musisz trochę zaczekać. Ja to jestem przy kości i bym wolała zawsze mieć w sobie takiego większego bo co ja bym robiła z takimi knypkiem żadnej bym przyjemności nie miała.

Ta wypowiedź jest obraźliwa w stosunku do posiadaczy mniejszych sprzętów. Nie cierpię takich kobiet...

Cytat:
I o taką odpowiedz mi chodziło . A wiecie mniej więcej do jakiego wieku rośnie penis. ? Wiadomo genetyka, ale może... Niby mam już te 16 lat i chyba dojrzewanie powoli kończę więc sam nie wiem ;d
Czytałem co prawda o innych ssakach ale sądzę że może być podobnie, bo powtarzało się to u kilku gatunków. Narządy płciowe kończą swój wzrost troszkę wcześniej niż reszta organizmu, tak 5-10%. U człowieka, zależnie od osobnika, jest to zazwyczaj 19-23 lata. Więc szanse jeszcze masz.
af096d25f0cf772bc51ba27debbec984bc7420f7 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-06-09, 22:09   #217
kahoko hino
Zakorzenienie

Cytat:
ten tyłek to by musiał jakiś monstrualny być... ale koleżanka miała partnera "misia", tj. mocno przy kości. Mówiła, że jego brzuch przeszkadzał w niektórych pozycjach i utrudniał pełną penetrację.

u kobiet tusza lub jej brak ma się nijak do szerokości pochwy. zwłaszcza, że pochwa jest elastyczna i można ją ćwiczyć. fakt, drobne, filigranowe kobiety mają większą szansę być ciasne, ale nie dajmy się zwariować - mam z 170cm wzrostu, budowę mam normalną (z małym plusikiem tu czy ówdzie), a pochwę ciasną.

czy jesteś wysoki? urosłeś dużo wzwyż podczas dojrzewania? możesz zbadać zawsze hormony, żeby sprawdzić. każdy dojrzewa trochę inaczej, penis też nie dorasta do danego rozmiaru i nie zostaje taki na zawsze - zmienia się w ciągu życia w zależności od wielu czynników. i jako genetyk z wykształcenia powiem Ci, że geny mają tu bardzo niewiele do powiedzenia, praktycznie cały rozmiar penisa to tzw. czynniki środowiskowe (czyli to, jak przechodzisz dojrzewanie, a na to ma wpływ dieta, stres, tryb życia itp).
kahoko hino jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-06-09, 22:16   #218
lalala221
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez kahoko hino Pokaż wiadomość
ten tyłek to by musiał jakiś monstrualny być... ale koleżanka miała partnera "misia", tj. mocno przy kości. Mówiła, że jego brzuch przeszkadzał w niektórych pozycjach i utrudniał pełną penetrację.

u kobiet tusza lub jej brak ma się nijak do szerokości pochwy. zwłaszcza, że pochwa jest elastyczna i można ją ćwiczyć. fakt, drobne, filigranowe kobiety mają większą szansę być ciasne, ale nie dajmy się zwariować - mam z 170cm wzrostu, budowę mam normalną (z małym plusikiem tu czy ówdzie), a pochwę ciasną.

czy jesteś wysoki? urosłeś dużo wzwyż podczas dojrzewania? możesz zbadać zawsze hormony, żeby sprawdzić. każdy dojrzewa trochę inaczej, penis też nie dorasta do danego rozmiaru i nie zostaje taki na zawsze - zmienia się w ciągu życia w zależności od wielu czynników. i jako genetyk z wykształcenia powiem Ci, że geny mają tu bardzo niewiele do powiedzenia, praktycznie cały rozmiar penisa to tzw. czynniki środowiskowe (czyli to, jak przechodzisz dojrzewanie, a na to ma wpływ dieta, stres, tryb życia itp).
Mam 175cm. Czy szybko urosłem? Wydaje mi się, że tak standardowo. Nie wiem jak to inaczej nazwac. Nie za szybko nie za wolno. Stresu raczej nei odczuwam . Odżywianie?? No gruby nie jestem :d. Waże 63kg. Można coś zmienić w odżywianiu? Jeśli tak to co np? .

PS. Jeśli można spytać. Czy miałaś doświadczenie z penisem 14cm<? Jeśłi tak to jakie były odczucia?
Stary 2015-06-09, 22:42   #219
Konto usunięte

Cytat:
penis też nie dorasta do danego rozmiaru i nie zostaje taki na zawsze - zmienia się w ciągu życia w zależności od wielu czynników. i jako genetyk z wykształcenia powiem Ci, że geny mają tu bardzo niewiele do powiedzenia, praktycznie cały rozmiar penisa to tzw. czynniki środowiskowe (czyli to, jak przechodzisz dojrzewanie, a na to ma wpływ dieta, stres, tryb życia itp).
Jako genetyk z wykształcenia pewnie masz dostęp do źródeł. Ja kiedyś czytałem coś zgoła innego, chętnie zapoznałbym się z przeciwnym zdaniem. I nie, penis po zakończeniu wzrostu organizmu nie urośnie już. Jego rozmiar może się okresowo nieznacznie wahać, zależnie od diety, stresu, czynników zewnętrznych.
af096d25f0cf772bc51ba27debbec984bc7420f7 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-06-09, 22:49   #220
kahoko hino
Zakorzenienie

Na telefonie źródeł brak.
Doświadczenie z małym penisem miałam, za każdym razem był to niedoświadczony partner, więc ciężko ocenić inaczej niż negatywnie.

Jesteś nie za wysoki i drobny - badanie hormonów nie zaszkodzi.
Stary 2015-06-10, 06:02   #221
lalala221
Przyczajenie

Cytat:
Na telefonie źródeł brak.
Doświadczenie z małym penisem miałam, za każdym razem był to niedoświadczony partner, więc ciężko ocenić inaczej niż negatywnie.

Jesteś nie za wysoki i drobny - badanie hormonów nie zaszkodzi.
Tylko problem w tym, że ja nie jestem drobny . Przy takiej nie dużej wadze, brzuszek trochę jest. Sport uprawiam regularnie rower, piłka. A w ogóle czułaś go w sobie??
Stary 2015-06-10, 07:39   #222
BiteAddict
Rozeznanie

Cytat:
Mam 175cm. Czy szybko urosłem? Wydaje mi się, że tak standardowo. Nie wiem jak to inaczej nazwac. Nie za szybko nie za wolno. Stresu raczej nei odczuwam . Odżywianie?? No gruby nie jestem :d. Waże 63kg. Można coś zmienić w odżywianiu? Jeśli tak to co np? .

PS. Jeśli można spytać. Czy miałaś doświadczenie z penisem 14cm<? Jeśłi tak to jakie były odczucia?
14cm to jest chyba koło średniej, więc kobieta bez preferencji wielkościowych i z normalną/ciasną pochwą powinna go bez problemy czuć. Chociaż to akurat bardziej o grubość chodzi.

Z tego co kiedyś słyszałam wzrost i waga mają niewiele wspólnego z wielkością penisa. Tylko wystający brzuch może go optycznie zmniejszać
16 lat to niewiele, jeszcze może urosnąć
Stary 2015-06-10, 07:58   #223
Zdzislawapol77
Przyczajenie

Tutaj się pytają nastolatkowie o to a ja nie widzę żadnego problemu bo jeszcze urośnie tak do maksymalnie 3 cm ale nie musi, może urosnąć mój facet na początku jak zaczynaliśmy chodzić miał tych centymetrów 15 (wiek 17lat) a później tak w wieku 19 lat miał trochę więcej bo 16cm. Dla mnie lepiej
Zdzislawapol77 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-06-10, 08:18   #224
lalala221
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez BiteAddict Pokaż wiadomość
14cm to jest chyba koło średniej, więc kobieta bez preferencji wielkościowych i z normalną/ciasną pochwą powinna go bez problemy czuć. Chociaż to akurat bardziej o grubość chodzi.

Z tego co kiedyś słyszałam wzrost i waga mają niewiele wspólnego z wielkością penisa. Tylko wystający brzuch może go optycznie zmniejszać
16 lat to niewiele, jeszcze może urosnąć
Znaczy moj maly kolezka ma 12cm , i chodzi o to czy odczuwala cos z penisem ponizej 14cm. Troche mnie budują te odpowiedzi. Chociaz jesli doszlo by co do czego to bardziej zalezalo by mi na odpowiednim zaspokojeniu kobiety, a na 2 miejscu dopiero ja
Stary 2015-06-10, 12:07   #225
aKatia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez af096d25f0cf772bc51ba27de bbec984bc7420f7 Pokaż wiadomość
[/B]

Ta wypowiedź jest obraźliwa w stosunku do posiadaczy mniejszych sprzętów. Nie cierpię takich kobiet...
Może dość brutalne ale prawdziwe. Nie każdą kobietę zaspokoi mały penis.
aKatia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-06-10, 12:14   #226
kahoko hino
Zakorzenienie

Cytat:
Tylko problem w tym, że ja nie jestem drobny . Przy takiej nie dużej wadze, brzuszek trochę jest. Sport uprawiam regularnie rower, piłka. A w ogóle czułaś go w sobie??
czułam, upokorzenie :P: facet był koszmarny, ale to raczej kwestia umiejętnosci. chyba. ogólnie zdecydowanie wolę duże członki.

Cytat:
Znaczy moj maly kolezka ma 12cm , i chodzi o to czy odczuwala cos z penisem ponizej 14cm. Troche mnie budują te odpowiedzi. Chociaz jesli doszlo by co do czego to bardziej zalezalo by mi na odpowiednim zaspokojeniu kobiety, a na 2 miejscu dopiero ja
to nie 12cm jest tu kwestią, bo to jest długosć. ważniejsza jest grubosć. z resztą wszystko zależy od partnerki. ja bym pewnie czuła, ale zadowolenie i satysfakcja to inny temat. zawsze możesz używać nakładek, żeby zwiększyć doznania.
Stary 2015-06-10, 12:43   #227
araneae12
BAN stały

jak wyglądają te nakładki? to się nasuwa na całego penisa czy jak?
araneae12 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-06-10, 12:47   #228
kahoko hino
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez araneae12 Pokaż wiadomość
jak wyglądają te nakładki? to się nasuwa na całego penisa czy jak?
są bardzo różne. poszukaj w sieci.
Stary 2015-06-10, 15:45   #229
lalala221
Przyczajenie

Cytat:
czułam, upokorzenie :P: facet był koszmarny, ale to raczej kwestia umiejętnosci. chyba. ogólnie zdecydowanie wolę duże członki.

to nie 12cm jest tu kwestią, bo to jest długosć. ważniejsza jest grubosć. z resztą wszystko zależy od partnerki. ja bym pewnie czuła, ale zadowolenie i satysfakcja to inny temat. zawsze możesz używać nakładek, żeby zwiększyć doznania.
A ciebie jaki obwód zadowala np?

---------- Dopisano o 15:45 ---------- Poprzedni post napisano o 15:37 ----------

No właśnie może obwód też napsizecie? :P. Może ta długość to tylko taki dodatek, a reszta to obwód i oczywiście języczek

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-06-10, 16:21   #230
201607040946
Konto usunięte

Dla mnie obwód nieważny, liczy się tylko długość.
201607040946 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-06-10, 18:26   #231
kahoko hino
Zakorzenienie

Cytat:
A ciebie jaki obwód zadowala np?

---------- Dopisano o 15:45 ---------- Poprzedni post napisano o 15:37 ----------

No właśnie może obwód też napsizecie? :P. Może ta długość to tylko taki dodatek, a reszta to obwód i oczywiście języczek
mój partner ma 14,5cm obwodu i ze 21cm długosci. dla mnie jest to idealnie, ale nie zawsze tak było - na początku odczuwałam dyskomfort podczas seksu.

minetka skutkuje orgazmem łechtaczkowym, a nie pochwowym, jak podczas penetracji. to zupełnie co innego.
Stary 2015-06-10, 18:58   #232
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez aKatia Pokaż wiadomość
Może dość brutalne ale prawdziwe. Nie każdą kobietę zaspokoi mały penis.
Oczywiście. Ale nie trzeba dodawać że "knypek", że "co to w ogóle jest". To jest obraźliwe.
Stary 2015-06-10, 19:34   #233
lalala221
Przyczajenie

Cytat:
mój partner ma 14,5cm obwodu i ze 21cm długosci. dla mnie jest to idealnie, ale nie zawsze tak było - na początku odczuwałam dyskomfort podczas seksu.

minetka skutkuje orgazmem łechtaczkowym, a nie pochwowym, jak podczas penetracji. to zupełnie co innego.
O kurcze. To wydaje mi się, że chyba nie ma sensu wgl coś zaczynać jeśli tak mały penis nie spełni oczekiwań. :/
Stary 2015-06-10, 21:26   #234
kahoko hino
Zakorzenienie

Cytat:
O kurcze. To wydaje mi się, że chyba nie ma sensu wgl coś zaczynać jeśli tak mały penis nie spełni oczekiwań. :/
no cały czas Ci mówię, że zależy, jakie kto ma oczekiwania. są kobiety, którym to wystarcza. poza tym są gadżety, przedłużenia, nakładki itp. w dzisiejszym świecie na wszystko jest rozwiązanie. czy rozważyłeś wizytę u lekarza i badania hormonów? ja nie mówię, żeby od razu ćpać suple i wspomagacze, ale może to jest kwestia np. nadnerczy.
Stary 2015-06-10, 21:47   #235
lalala221
Przyczajenie

Cytat:
no cały czas Ci mówię, że zależy, jakie kto ma oczekiwania. są kobiety, którym to wystarcza. poza tym są gadżety, przedłużenia, nakładki itp. w dzisiejszym świecie na wszystko jest rozwiązanie. czy rozważyłeś wizytę u lekarza i badania hormonów? ja nie mówię, żeby od razu ćpać suple i wspomagacze, ale może to jest kwestia np. nadnerczy.
Ale jak ja mam rodzicom powiedziec? . Mam małego penisa, czy pójdziemy zbadać hormony? :p. Już mam dosyć lekarzy, a to migdał, a to znów przepuklina
Stary 2015-06-10, 21:53   #236
kahoko hino
Zakorzenienie

Cytat:
Ale jak ja mam rodzicom powiedziec? . Mam małego penisa, czy pójdziemy zbadać hormony? :p. Już mam dosyć lekarzy, a to migdał, a to znów przepuklina
masz 16 lat, nie musisz mieć zgody rodziców na pójście do lekarza; możesz to załatwić sam. możesz jako uzasadnienie powiedzieć, że denerwujesz się, że coś jest nie tak i by to Cię uspokoiło jako badanie kontrolne. ale jeśli Twoją odpowiedzią jest 'mam dosyć lekarzy' to idź marudzić gdzieś indziej.
Stary 2015-06-10, 21:57   #237
lalala221
Przyczajenie

Cytat:
masz 16 lat, nie musisz mieć zgody rodziców na pójście do lekarza; możesz to załatwić sam. możesz jako uzasadnienie powiedzieć, że denerwujesz się, że coś jest nie tak i by to Cię uspokoiło jako badanie kontrolne. ale jeśli Twoją odpowiedzią jest 'mam dosyć lekarzy' to idź marudzić gdzieś indziej.
Nie no nie marudzę, źle to sformułowałem . A badanie krwi przed operacją by czegoś nie wykryło? Ale testosteron to nie jest także owłosienie, wzrost itp? No bo jeśli tak to tu chyba jest dobrze, ale ja się neistety nei znam./.. ;c

Edytowane przez lalala221
Czas edycji: 2015-06-10 o 22:01
Stary 2015-06-10, 22:13   #238
arrekk
Raczkowanie

Cytat:

Trochę mieszasz, piszesz że było źle, bo facet nie miał umiejętności, i to nie o wielkość raczej chodzi , a potem piszesz, że wolisz większe bo małe są beee.
Skoro nie chodzi o długość, a raczej grubość , to zapewniam cię ,że jest wielu, którzy maja krótkie, ale za to grube członki , więc potencjalnie z małym nie koniecznie musi być źle.
Wydaje mi się ,że masz jakieś skrzywione postrzeganie wielkości penisów, skoro namawiasz faceta z 12 cm na jakieś terapie hormonalne, bo chyba raczej na takie się nie załapie, bo to jest mniejszy penis , ale w normie, i raczej takich terapii z nfz-u nie dostanie.
Piszesz dalej ,że masz faceta z penisem 21cm , i 14,5 obwodu , toż to prawdziwy koń, bez obrazy, ale może z 1, albo 2 % populacji takiego ma. Więc dla ciebie nawet zupełnie średni penis taki 15-16 cm będzie za mały.
arrekk jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-06-10, 22:55   #239
aKatia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez arrekk Pokaż wiadomość
Trochę mieszasz, piszesz że było źle, bo facet nie miał umiejętności, i to nie o wielkość raczej chodzi , a potem piszesz, że wolisz większe bo małe są beee.
Skoro nie chodzi o długość, a raczej grubość , to zapewniam cię ,że jest wielu, którzy maja krótkie, ale za to grube członki , więc potencjalnie z małym nie koniecznie musi być źle.
Wydaje mi się ,że masz jakieś skrzywione postrzeganie wielkości penisów, skoro namawiasz faceta z 12 cm na jakieś terapie hormonalne, bo chyba raczej na takie się nie załapie, bo to jest mniejszy penis , ale w normie, i raczej takich terapii z nfz-u nie dostanie.
Piszesz dalej ,że masz faceta z penisem 21cm , i 14,5 obwodu , toż to prawdziwy koń, bez obrazy, ale może z 1, albo 2 % populacji takiego ma. Więc dla ciebie nawet zupełnie średni penis taki 15-16 cm będzie za mały.
Szczerze wątpię żeby partner autorki był koniem. Mój facet ma podobnych rozmiarów penisa i jest jak najbardziej człowiekiem. Może i tak jak mówisz 2% populacji ma takie penisy ale kimś to 2% jest więc iluś facetów ma więcej niż 15 cm. Wybacz że niszczę ci wyobrażenia o penisach.

I może nie będzie dla mnie za mały taki 15 cm ale mając porównanie do 20cm wolę 20.

Edytowane przez aKatia
Czas edycji: 2015-06-10 o 22:56
aKatia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-06-10, 23:28   #240
arrekk
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez aKatia Pokaż wiadomość
Szczerze wątpię żeby partner autorki był koniem. Mój facet ma podobnych rozmiarów penisa i jest jak najbardziej człowiekiem. Może i tak jak mówisz 2% populacji ma takie penisy ale kimś to 2% jest więc iluś facetów ma więcej niż 15 cm. Wybacz że niszczę ci wyobrażenia o penisach.

I może nie będzie dla mnie za mały taki 15 cm ale mając porównanie do 20cm wolę 20.
Wiadomo jest ,że jak średni to 15-16, to połowa ma większe, a druga połowa ma mniejsze, i nie niszczysz mi wyobrażenia o penisach , bo wiele się już ich naoglądałem, na żywo.
O ile 17-18 cm to jeszcze penis częściej spotykany, to ponad 20 cm to rzadkość, oczywiście jeśli dobrze mierzysz,(bo na oko, to koń umarł) bo niektórzy sobie mierzą z boku, dociskając linijkę ile tylko wlezie w ciało, a to zawyża wymiar nawet o 3cm.
Jak przyjmujesz ponad 20cm bez problemu , to przykro mi , ale jesteś głęboka, a co...? skoro dla kobiet mały może być za mały i knypek, to my faceci też możemy napisać ,że ktoś ma skazę, i jest za szeroka i głęboka i musi szukać tych 2% populacji męskiej, którzy maja 20 cm albo i więcej.
Przykro mi, ale dla przeciętnej cipki , penis 21 cm i więcej, to za długi , i często trzeba się odpychać od takiego, taka jest prawda.
Po drugie, już się nauczyłem, że nie należy brać za bardzo na poważnie wypowiedzi osób z takich tematów, bo zazwyczaj siedzą tu zakompleksieni faceci , albo panie fetyszystki na punkcie penisa , ,lub jego wielkości, więc często wypowiedzi tu i ówdzie padające, ni jak się mają, do przeciętnie myślącej kobiety, albo faceta.
Tak jest prawda ,że jest kilkanaście osób, które w kółko wałkują ten temat, co ewidentnie pokazuje ,że je ten temat rajcuje, i mają albo jakieś kompleksy, albo preferencje (fetysz) na tym punkcie.

Edytowane przez arrekk
Czas edycji: 2015-06-10 o 23:39
arrekk jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Seks

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości