![]() |
#841 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie lutowe 2015 - cz. 3
Haha magda a co z uszkami ?
![]() ![]() Kasia, normalna, normalna! Kochajaca mama, najlepsza jaka Kemczi mogl sobie wymarzyc... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#842 |
Raczkowanie
|
Buu też będę trzymać kciuki żebyś się spakowala
![]() Kasiula ja tak mam zawsze po kąpieli ![]() Ilonka to super Szymon dał ci pospać, oby tak dalej! Olcia fajna ta chusta! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#843 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
magda moja tez ma 2 ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#844 |
Zakorzenienie
|
my byliśmy na spacerze, później u T .. i wolę chyba tak niż jak ona tu wpada. później byliśmy zobaczyć nasz nowy blok. teraz ściągam cyce i jeszcze jedziemy na zakupy spożywcze jakieś.
![]() |
#845 |
Konto usunięte
|
a ja wracam od lekarza
dostałam leki ale mam skończyć kp no i na razie mam laser przeciwbólowo dobrze że mam t blisko to zostanie z małym na czas lasera Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#846 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Tiaaaa bo u mnie śmietaną w cycach ![]() Melbi trzymaj się. Szybkiego złagodzenia dolegliwości.
![]() |
![]() |
#847 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Pojechaliśmy do babci zaprosić ją na chrzest. Raptem nie było nas 2 godziny. Mały tak się mojej mamie rozpłakał, ze nie mogła go uspokoić ![]() ![]() Przyjechałam, poćumkał cyca i się uspokoił. Chyba tęsknił mój biedulek ![]() Zacznę go zabierać wszędzie bo już nie chce takiej akcji. ---------- Dopisano o 19:10 ---------- Poprzedni post napisano o 19:02 ---------- Kiedyś nas nie było 4 h i było dobrze. Zjadł, pospal, pobawil sie z mamą. .. ![]() Edytowane przez Ollllciaaa Czas edycji: 2015-06-09 o 18:08 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#848 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#849 |
Rozeznanie
|
Alicja śpi, całkiem dobrze zniosła szczepionkę, jak na razie temperatury brak apetyt ma troszkę jest może marudna ale dajemy radę
![]() Olcia- Kubuś się stęsknił za Tobą ![]() magda_go- współczuję remontu, nam na szczęście wszystko udało się połatać przed porodem ale jak sobie przypomnę jak na mopie latałam w 8 miesiącu ciąży to mnie słabi, d_a_r_i_a- oby ta dwójka szybko wyszła ![]() Mam pyszną rybkę wędzoną z mazur tatuś mi przywiózł z bagieteczką pychotka, zjem całą a co ![]()
![]() |
#850 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Moja dziś maruda jak tylko na dłużej znikne jej z oczu to marudzi a za chwile płacz ![]() Ide spać bo padam i znowu mnie boli głowa. Dobranoc. Życzę spokojnych nocy. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#851 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny
![]() Nie nadrabiałam jeszcze, chyba poczytam Was z komórki już w łóżku i jutro się poodnoszę. My byliśmy dzisiaj znowu u pediatry- Szymek waży już 7300 ![]() ![]() ![]() Potem pojechaliśmy załatwiać dokumenty do becikowego a jeszcze później na zakupy do Auchan, nogi w du.pe mi wchodzą, jeszcze ubrałam szpile ![]() Synek cały dzień grzeczniutki, nie płakał, ach tak to ja mogę żyć ![]()
![]() |
#852 |
Zadomowienie
|
Ilonka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#853 | |||||||||
Zakorzenienie
|
Jestem i nadrabiam po calym dniu,olabogaaaaa
![]() ![]() Cytat:
![]() A jak na przedramionach lezy z glowa u gory to wlasnie robi hyc calym cialem -glownie glowa,ktora jest ciezka i mu lzej ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() az mysle,czy nie zamrozic takich drogocennych kropel na przyszlosc ![]() Cytat:
![]() ![]() a co do kapiacych cyckow, tez tak mam czesto hehehe smieszne to, mi leci na brzuchhhhhhhh ,ale to wtedy jak mam relaks pod prysznicem, wychodze zadowolona, migdale sie przed lustrem,mysle o tym,ze jestem najszczesliwsza na swiecie i wtedy hyc leciiiiiiiiii Cytat:
![]() ![]() Fajnie,ze T pomocna ![]() Cytat:
![]() ![]() U nas super dzien. Mama byla do 15, a potem jakos sie z Tymulinkiem bawilam i M wrocil i duzo gadalismy i minelo do wieczorka ![]() M poszedl do garazu przygotowywac auto pod sprzedaz oj oby poszlo jak najszybciej ![]() a ja ide sobie zrobic bule na kolacje z pasztetem zrobionym przez mamusie ![]() Mlody dzis znow dyńkę dostal, jeny jak on sie rzuca na łyżeczkę ![]() ![]() a jaki wkurzony byl jak sie skonczylo od razu dostal cyca na dobicie ![]() Mysle czy jutro dac znow dynie,czy cos innego ![]()
![]() |
![]() |
#854 |
Zakorzenienie
|
Ilonka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#855 |
Zakorzenienie
|
Muszę powiedziec, że u nas odpukac,tez nastaly dobre dni.Od rana aż do 18 same uśmiechy i pianie,rozspiewala się moja dziewczyna,aż ja dziś nagrałam,niesamowita jest😃 Dopiero o 18 zaczęła grymasic ze zmęczenia,a jako że spędziłam z nią cały dzień,uznałam, że M się nią pozajmuje,ale..ona z nim nie chciała tylko ze mną,więc potwierdzam,faza na mamusie jest zbiorowa
Ściskam wszystkie poszczepionkowe maluszki. Byłam dziś u znajomej,która mieszka tu blisko.urodziła chłopczyka pod Joniec kwietnia.wylowilam kilka cudkow nexta niebieskich,więc zanioslam jej i pierwszy raz widziałam małego.kurczę,ale klocek. W taki śliczny pajacyk z krokodylkiem 62 się nie zmieści...kurcze.i to na cycusiu taki pokaźny.rewelacja.uwielbi am noworodusie, ale jak sobie przypomnę te pierwsze 3 miesiące,to chyba wolę czyjeś niż swoje. Magda,uszka u mojej regularne,elfik taki śmieszny. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#856 |
Zadomowienie
|
Zielona co powinno pisać na oleju kokosowym? Chce kupić ale nie chce wziąć jakiegoś badziewia.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#857 |
Zakorzenienie
|
Tym niepodobny do siebie na tym zdjeciu
![]() ![]() Mam silikonowa lyzeczke,ktora tak mi sie wygina ,ze calego go brudze ![]()
![]() |
#858 |
Rozeznanie
|
Aga ach te mamy
![]() ![]() A z autem to zazdroszcze ze tak szybko...u nas nadal czekany na kupca ![]() ![]() Zielona ja tez pierwsze 6 tyg z małym wolalabym nie powtarzać ![]() Magda mój ma uszka śliczne, zresztą jak cala resztę...taka jestem obiektywna hahaha Dziś akcja regeneracja włosów... Stwierdzilam ze za nim do konca wylysieje trzeba cos zrobic ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#859 |
Konto usunięte
|
kupiłam olej na ciemieniuche i go zjadłam
![]() Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 ---------- Dopisano o 21:07 ---------- Poprzedni post napisano o 21:06 ---------- u nas na razie marchewka i też się rzuca jak kończę dawać ale mniej brudny niż tym jest ![]() Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#860 |
Rozeznanie
|
Ilona szalona mamuska! obcasy na taki maraton?? Stopy mnie rozbolaly na sama myśl..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#861 |
Konto usunięte
|
dobra marchewka jest z rossmanna
sama zjadłam i dziecku nie dałam chyba działa rozwalniajaco bo 2 mega kupy poszły Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#862 |
Zakorzenienie
|
Ilonka, podziwiam w szpilach
![]() ![]() Ładna waga Szymka ![]() Aga super dzień. Tym jaki upackany ![]() Mlebi, nie mogę z Ciebie ![]() Oby mój synek tak się rzucał na jedzonko jak Wasze dzieciaczki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#863 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ciekawa jestem jak wygladasz w nowych ![]() a co do sprzedazy auta to nieeee jeszcze nie sprzedany bo M go przygotowuje w sensie czysci itd zeby porobic foty i bedziemy liczyc na to,by sie sprzedal no ale powinien, to w sumie niestare auto ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() no Tym mega dzis pomagal sobie rekoma, chwytal lyzeczke, lizal sliniak , co to sie dzialo olala mamma mia ![]() Cytat:
![]() padlam ze smiechu Mlebi ![]() hehehe ja dynie posmakowalam (daje gerbera) i nawet mi smakuje ![]() ciekawa jestem kolejnych smakow ![]() Do konca tyg bedzie dynia ,a w weekend chyba sprobuje dynie z ziemniakami... albo wprowadze marchewke ..sama nie wiem ![]() ---------- Dopisano o 21:19 ---------- Poprzedni post napisano o 21:16 ---------- Wlasnie Zielona..ja tez pierwszych tygodni nie chcialabym powtorzyc..wiadomo, teraz juz wiekszosc zapomnialam,ale czasem czytam sobie moje wpisy i nooo to byl ciezki czas i stwierdzam,ze bylam jedna noga w jakiejs depresji cyckowo-zmeczeniowej.... eh eh dobrze,ze byla mama pod reka... A z drugiej strony taki bezbronny okruszek, to mialo swoj wielki urok i te emocje inne niz teraz... niesamowite niedowierzanie..przynajmn iej ja tak mialam,ze chyba dopiero niedawno do mnie dotarlo,ze on naprawde jest moj ![]() A tak..patrzylam jak..na podrzucone ![]() ale za nocki i bol suta podziekuje...tego sie nie zapomina ![]()
![]() |
![]() |
#864 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() AGA ale ovufriend chyba nie mial apki na tel ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#865 |
Rozeznanie
|
Mlebi
![]() Ja dawalam juz marchewkę 5 dni i dynie 4 dni.. Jutro chyba dynia z ziemniakiem albo brokuły.. Ale generalnie warzywna póki co sa bleeee |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#866 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
to ja pocisne tę dynię do soboty wlacznie . Bedzie 6 dni na dyni ![]() i potem nie wiem...moze ta marchewka..ale niby zatwardzajaca, a Tym generalnie rzadko robi kupy choc teraz idzie codziennie i dzis jaka poszla po dyni ulalalalala ![]()
![]() |
![]() |
#867 |
Zakorzenienie
|
kupiłam Julce
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#868 |
Zakorzenienie
|
Baby,szalejecie z tym rozszerzaniem diety.ja sobie jeszcze nie poukladalam tego w głowie, teraz na głowie mam ten remont a do rozszerzania też chce się psychicznie przygotować.
Jak K śpiewa?kurczę to musiałabym filmik jakoś zgrać na yt chyba? Ale jest cudna z tym. Tutti olej kokosowy zaraz sfotografuje i wrzucę.buzi |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#869 |
Zakorzenienie
|
Ok,fotki oleju.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#870 |
Zakorzenienie
|
Julka jak na Safari.....hehe.
A K wygląda w chustce jak swoją prababcia,o.o proszę😃 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:05.