|
|
#4381 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Dot.: Scent Bar LVI
Cytat:
ale od czwartku ponoc wracaja afrykańskie upały ![]() No w sumie, punkt widzenia...
|
|
#4382 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4383 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
ale niemniej sezon burzowy uwazam za rozpoczęty
|
|
#4384 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i ![]() Grunt, że naprawiają człowiekowi co nieco. ![]() Cytat:
Współczuwam przejść Dializy, no cóż nic, czego by człowiek pragnął, ale bardzo poprawiają jakość życia (choć i dezorganizują) W mojej rodzinie wujkowie i ojciec mówili, że to kwestia przyzwyczajenia. Pewnie jak ze wszystkim. Popieram nastawić się na relatywnie długo, i będzie zaskok że co tak szybko koniec Masz bardzo dzielne podejście Podziwiam, szacun ![]() Grunt to akceptacja nowych warunków. Cytat:
Co do gór - nawet ja dałam radę - mapki pokazują czasy przejścia Ale przyznam, że i góry latem to niezła patelnia
|
|||
|
|
|
#4385 | ||
|
Zakorzenienie
|
Na razie tak samo, ale od jutra/czwartku planowany powrót ciepła
Cytat:
Wszystko się zgadza Cytat:
2. 3. Zazdroszczęęęęęęęęę Nie odkładalismy cały rok na węgiel i teraz nam goło i ujowo. |
||
|
|
|
#4386 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chyba we kozie napalę bo coś mnie telepie nie chcę być chora Cytat:
i nowa klawirka śmiga, w sumie to nawet dobrze, bo tamta była "nadgryziona" przez fiefiórkę jeszcze a i we środku mi lapka odkurzyli, a było z czego ![]() 2. ale Wasz taki mało misiowaty? 3. nooo, my już też zaczynamy drwa zwozić, a dopiero co przestaliśmy palić, i tak wkołomacieju kupiłam se libramed, bo niby na chol i trójglicerydy dobrze robi i co parze, ona ma odchudzać to może może będę i zdrowa i chuda
|
|
|
#4387 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. Niiiiie, nasz jest niczym geriatryk, jakiś wypadek miał, abo co gorsze, bo żle zrośnięty i tylna łapa prawie nie używana, krzywy w ogóle, no się prawdy nie dowiesz, bo nie ma skąd. Ma ksywę król czilałtu 3.
|
|
|
|
|
#4388 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. 3. się zobaczy, zdam relację, na cud nie liczę, bo brałam już różne zdrowotne cuda i sama wiesz
|
|
|
#4389 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Znad w☠☠☠☠a ![]() Niech mi ktos powie,że w Pl taka bieda to śmiechem zabije. Jak co roku problem z ludżmi do roboty. Stałe dziewczyn przychodzą, bo im zalezy na każdej złotowce, i wiedzą że jak cena sie odbije od dna ( 2,50 kg truskawek) to podnoszę stawkę. Teraz jest 9zl/h. a gwwiazdy bezrobotne, widać że bida z nędza się dziwią,ze jak mogę takie grosze płacić za cieżką robotę. Bym jednej z druga pokazała jak wygląda ciężka robota z przyjemnością. . Jedna z tipsami wiekszymi niż ja stwierdziła mi dziś, że to mało.( nie mam tipsów) No to pytam grzecznie ile by sobie życzyła. No, tak 15 zł za godzinę byłoby minimum jej zdaniem. No to spytałam grzecznie, czy może mi pokazać dokument, w ktorym widnieje,że jet magistrem od rwania truskawek. Bo magistrom płace 20 h/godzinę. Polowa tych cholernych zasiłkow jest rozdawana darmozjadom. Bym wolała,żeby to szło na chore dzieci, czy cokolwiek sensownego,a nie..bo człowiek z głodu nie może umrzeć i mu sie należy. A ja zapierdala ostatnio po 20 godzin na dobę i mam porównywalnie z taka pindą co na zasiłkach jedzie, bo mnie koszty zżerają :coo |
|
|
|
#4390 |
|
Zakorzenienie
|
Stazja
znam to aż za dobrze, bo po pierwsze P. prowadzi firmę, po drugie mieszkam na wsi (i widzę tę "biedę" codziennie np. w/pod sklepem i u czasem u kosmetyczki ), po trzecie bywam w UP i po czwarte sama kiedyś zatrudniałam ludzi, oj ciężka to praca
|
|
#4391 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
To zacznijmy od początku- nie nadaję się do rozbierania perfum na wizażu
Zachciało mi się Pure Honey to se zamówiłam na razie odlewkę
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#4392 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. Sama nazwa i skład mówią mi że to będzie totalnie maj lov!!! Kocham każdą nutę!!! Skąd zamawiałaś? Też chcę odlew? Wspólne czy iperfumy? |
|
|
|
|
#4393 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() Na Lutka mam nadal pragnienie
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#4394 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4395 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
A teraz siedzę i dumam czy zamówić próbki ( uwaga Gryx
) tych minerałów https://www.earthnicity.pl/shop
|
|
|
#4396 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dobrze wiedzieć na przyszłość Cytat:
![]() aczkolwiek góry tez brzmią dobrze, może Bieszczady? nigdy w to nie wątpiłam ![]() Cytat:
![]() i oby to długo trwało naprawdę dłuuuuugo Cytat:
![]() i Cytat:
![]() Cytat:
|
||||||
|
|
|
#4397 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4398 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Także o czeciej ściągałam pranie, ale jak ciepło było Cytat:
Macham znad zielonej herbaty Macie jakiś pomysł na ciasto, które w miarę przetrwa kilku godzinną podróż?
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
|
|
#4400 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Następny wynalazek będzie z pieczarkami,za to bez von trupki
ale podsmażać najpierw,czy surowe?Zimno jak diabli
|
#4402 | |||||||
|
BAN stały
|
Gdzie moje cytaty do kuuu... kurydzy nędznej?!
![]() ---------- Dopisano o 23:27 ---------- Poprzedni post napisano o 23:12 ---------- Cytat:
Jeśli istnieje najsuchsze miejsce w kraju, to w okolicach mojego domu ![]() Cytat:
Cytat:
Fałszywy alarm był z tym ociepleniem, wieczorem kolejna fala chłodu przyjszla byla ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ew. jakieś w proszku Cytat:
--- Mam milion wtyczek w listwie pod biurkiem. Wieczorem był jeszcze chłopak zakładać router do @ bezprzewodowego (ojcu się w laptopie zamarzył, ale już widzę, że to droga przez mękę dla mnie i dla mamy będzie...), także ten. |
|||||||
|
|
|
#4403 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. Co Ty gadasz, zapomnisz że masz ojca a ona męża. Faceta wsyśnie na enter! |
|
|
|
|
#4404 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4405 |
|
Zakorzenienie
|
Tak świruje i nie chce misie pińcetkrotnie klikać na cytaty
Obawiam się, że nie doceniasz tatka ![]() Faceci to dziwne stworzenia są.
|
|
|
|
#4406 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4407 | ||
|
BAN stały
|
Oszaleć idzie!
![]() Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 00:23 ---------- Poprzedni post napisano o 00:19 ---------- Allegro mi śmiga bez zastrzeżeń Jeeezu, mam jeszcze resztę pierogów z mięsem + podsmażony boczek, nie wyczymie... #forevergrubas
|
||
|
|
|
#4408 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. Iiii tam, to taki językwoy zwrot ot co Świnią bywa każda płeć W sumie dziwność też obopólna.
|
|
|
|
|
#4409 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo mi pierwszą czasem drugą stronę wyświetli (z kilkudziesięciu) a przy następnej krzyczą, że mam za duże oczekiwania ![]() mój żołąd też świruje popsuli mnie taaaam nie żałuję ani kęsa (może oprócz steaka-podeszwy, którego pół podmieniłam na boskie żeberka) tylko myślałam, że po powrocie samo przejdzie...
|
|
#4410 | ||
|
BAN stały
|
I wszystko bez zarzutu
Cytat:
![]() Nie wiem, kontakt mam bardzo rzadki ![]() Cytat:
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:44.

Biorąc pod uwagę, że noc zaczyna się dla mnie koło 1:00 - w nocy nie jadam 

chyba mu się spodobało szorowanie małżonki
i 

Współczuwam przejść 
U nas zimno i deszczowo dzisiaj
nie chcę być chora 

Kocham każdą nutę!!!