Panny Młode 2017 cz. 4 - Strona 53 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-06-09, 21:29   #1561
kiss of night
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode 2017 cz. 4

Cytat:
Napisane przez renia92 Pokaż wiadomość
Ja tak samo
I ja.
Chociaż TŻ jak czasem zacznie obgadywać ludzi to gorzej jak baba.
kiss of night jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-09, 22:17   #1562
89anioleknh89
~*~Szalona Narzeczona~*~

Widze ze to chyba juz codziennosc miec "takie" przyjaciolki.. coz na szczescie jestesmy tymi szczesciarami, ktore znalazly ta swoja druga polowe. Ta ktorej mozemy sie wyplakac, wygadac, z ktora sie posmiejemy i potulamy moze to bardzo wiele ale i tak nic nie zastapi dobrej rozmowy z druga kobieta.
Mimo wszystko... SPRÓBUJ!
Powiedziało serce...

16.06.2017
89anioleknh89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-09, 22:29   #1563
motylek825
Zakorzenienie

W końcu ból głowy mi przeszedł. Uffff żyje i sie melduje

Tak to jest z tymi "przyjaciółkami" dałyby sobie odrąbać rękę bylebyśmy miały gorzej. Taka prawda. Kompletnie tego nie rozumiem. Widzę, ze wiele z nas ma takie znajomosci i to jest przykre.

---------- Dopisano o 21:25 ---------- Poprzedni post napisano o 21:24 ----------

Kiedys mogłabym zaryzykować życie dla takiej osoby a dzis nawet porozmawiać sie nie da.

---------- Dopisano o 21:27 ---------- Poprzedni post napisano o 21:25 ----------

Ale najważniejsze ze są nasi TZ i to jest piękne
Jakos bez tych pseudo przyjaciółek da sie zyc

---------- Dopisano o 21:29 ---------- Poprzedni post napisano o 21:27 ----------

Dobranoc dziewczęta

"Dziś zasypiamy w białej kołdrze
a kiedyś zakopią nas w jednym grobie"
motylek825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-09, 22:34   #1564
kimiriko89
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez VinVinara Pokaż wiadomość
W przyszłym tygodniu zaczynam kurs na prawo jazdy..
Cytat:
Nie wiem czy się cieszyć czy płakać
Cytat:
Napisane przez mysza93 Pokaż wiadomość
2 miesiące i będziesz jeździć
Fajnie. Ja ogólnie z prawkiem miałam przeboje. Ja nie chciałam tylko rodzinka się uparła, w szczególności tata. Jak z nim jeszcze przed kursem oswajałam się autem kosztowało mnie to wiele nerwów i łez. Ale jestem im za to bardzo wdzięczna. Szczególnie, że po kursie kupili mi nieduże autko na mój użytek, więc cały czas jeżdżę. Nawet pomagałam mojej mamie jak się uczyła. I mojemu jeszcze wtedy chłopakowi - miał prawko, ale nigdy nie jeździł. Wykupił parę godzin u instruktora, a potem ja z nim śmigałam.
U mnie to trwało trochę dłużej, około roku. W sumie 5 podejść. Na szczęście nie każdy jest tak mało zdolny.

Cytat:
Napisane przez pytton Pokaż wiadomość
Podziwiam tych, którzy teraz zdają, bo ja z moimi umiejętnościami nie zdałabym na tych nowych zasadach
Ja pewnie też.

Cytat:
Napisane przez martuska196 Pokaż wiadomość
Witam Was wszystkie dziewczyny

Dopiero mogłam po pracy usiaść przed lapkiem i Was poczytać i aż mnie zdziwienie bierze że to za dwa lata a wiele z Was już ma prawie wszystko załatwione
My to dopiero tak ledwo sale, a gdzie tu jakiś zespół, fotograf.. W lesie jestem
Nie martw się ja też w lesie, i to głęboko. nawet sali nie mam.

Cytat:
Tak, Tż jest najbliższą mi osoobą, ale babskiego toku rozumowania mi nie zastąpi..
Dokładnie.

Dziś znowu się trochę uszkodziłam. Pomagałam tacie sprzątać auto, uderzyłam głową w kant drzwi. Wiadomo łeb pusty to echo poszło, a guz pozostał. Niech żyje zgrabność.
kimiriko89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-09, 22:40   #1565
zambeza
polaczek cebulaczek

Ja jak zaczelam prawko w marcu to zdalam we wrzesniu za 3 razem wiec tak latwo to to nie idzie
zambeza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-09, 22:44   #1566
renia92
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zambeza Pokaż wiadomość
Ja jak zaczelam prawko w marcu to zdalam we wrzesniu za 3 razem wiec tak latwo to to nie idzie
Piąteczka ja też zdałam za 3 razem
Stary 2015-06-09, 22:46   #1567
kimiriko89
Raczkowanie

Mój brat zdał za pierwszy razem. Moja mama mając 46 lat też zdała za pierwszym podejściem. Kuzynka mamy w takim samym wieku również.

A mnie nerwy zjadały. Ogólnie kosztowało mnie to więcej stresu jak sesja. Przed egzaminami na prawko jedyny raz w życiu zdarzały mi się nerwobóle. Ale zdałam, jeżdżę i to jest ważne.
Stary 2015-06-09, 22:49   #1568
zambeza
polaczek cebulaczek

Cytat:
Do 3 razy sztuka

A ja wam powiem ze ten moj 3raz to i tak najszybciej w calej rodzinie
Stary 2015-06-09, 22:51   #1569
pytton
Raczkowanie

Cytat:
no a kto przybije ze mną prawdziwą piąteczke zdania za 5 razem?
pytton jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-09, 22:51   #1570
kimiriko89
Raczkowanie

Cytat:
no a kto przybije ze mną prawdziwą piąteczke zdania za 5 razem?
Ja
Stary 2015-06-09, 22:54   #1571
renia92
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kimiriko89 Pokaż wiadomość
Mój brat zdał za pierwszy razem. Moja mama mając 46 lat też zdała za pierwszym podejściem. Kuzynka mamy w takim samym wieku również.

A mnie nerwy zjadały. Ogólnie kosztowało mnie to więcej stresu jak sesja. Przed egzaminami na prawko jedyny raz w życiu zdarzały mi się nerwobóle. Ale zdałam, jeżdżę i to jest ważne.
U mnie podobnie, mama za 1 mój brat będzie niedługo zdawać, zobaczymy jak mu pójdzie. Ale znam też osoby, które zdawały 8-10 razy. Trzeba mieć trochę szczęścia

Ja nie zdałam 2 razy, bo nie umiałam łuku ale to dlatego, że instruktor uczył mnie tak, że trzeba przekręcić kierownice o ileś tam stopni za danym pachołkiem i mi się pokręciło wszystko. Dopiero jak patrzyłam po lusterkach to zdałam.

Edytowane przez renia92
Czas edycji: 2015-06-09 o 22:56
renia92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-09, 23:02   #1572
kimiriko89
Raczkowanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 21 (7 użytkowników i 14 gości)

Ale się ruch na wątku zrobił, w szczególności gości. Wyczuwam nowe PMki
Stary 2015-06-09, 23:13   #1573
89anioleknh89
~*~Szalona Narzeczona~*~

Kimiriko89 - i ja, i ja

---------- Dopisano o 22:13 ---------- Poprzedni post napisano o 22:10 ----------

Cytat:

Juz spadnie ruch bo idem luli lula ja zdalam za 5 bo raz zapomnialam dowodu haha jechalam 50km na egzamin i nie wzielam dowodu haha jestem zdolna a raz teorii, nigdy jej nie powtarzalam po pierwszym egzaminie az tu raz nie zdalam dobrej nocy wam zycze
Powiedziało serce...

16.06.2017
Stary 2015-06-10, 00:42   #1574
nniee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agnieszka_2612 Pokaż wiadomość
Hej

Witam nową

niee - tzn.? Staracie się o dzidzię?

Idę na obiad
Cytat:
Hej nadrobiłam, bo nie było mnie chwilę. Mam mnóstwo nauki teraz, a jeszcze rodzice mnie odwiedzili w weekend i tak czas jakoś zleciał

Witam nowe PMki

nniee to poważna decyzja, staracie się o dziecko?

Widzę, że temat ryb u mnie łowi tata i brat, ja nie mam cierpliwości do siedzenia nad wodą i obserwowania czy coś nie bierze
Oj nieee dziewczyny, póki co żadnych dzieci...
Cytat:
To czymam kciuki
Też trzymam kciuki
Ja zdalam za 4 razem, dokładnie pamiętam ten dzień - prima aprilis co prawda teraz nie jeżdżę, bo za bardzo nie ma takiej potrzeby, ale na pewno sie to kiedyś przyda

Kurde, wkurzylam się, bo mam laptopa od wrzesnia a tu dziś w nim głośnik zaczął trzeszczec :/ Jak na złość teraz bardzo potrzebuje komputera i nie usmiecha mi się wysyłanie go do serwisu :/

Wysłane z LG, który czasem się myli
Stary 2015-06-10, 07:05   #1575
martuska196
Raczkowanie

Cytat:

Tylko niech się odezwą i dołaczą

Cytat:
Fajnie. Ja ogólnie z prawkiem miałam przeboje. Ja nie chciałam tylko rodzinka się uparła, w szczególności tata. Jak z nim jeszcze przed kursem oswajałam się autem kosztowało mnie to wiele nerwów i łez. Ale jestem im za to bardzo wdzięczna. Szczególnie, że po kursie kupili mi nieduże autko na mój użytek, więc cały czas jeżdżę. Nawet pomagałam mojej mamie jak się uczyła. I mojemu jeszcze wtedy chłopakowi - miał prawko, ale nigdy nie jeździł. Wykupił parę godzin u instruktora, a potem ja z nim śmigałam.
U mnie to trwało trochę dłużej, około roku. W sumie 5 podejść. Na szczęście nie każdy jest tak mało zdolny.

Ja pewnie też.

Nie martw się ja też w lesie, i to głęboko. nawet sali nie mam.

Dokładnie.

Dziś znowu się trochę uszkodziłam. Pomagałam tacie sprzątać auto, uderzyłam głową w kant drzwi. Wiadomo łeb pusty to echo poszło, a guz pozostał. Niech żyje zgrabność.
Ta nasza sala to też tak na razie na gębę, przydało by się podpisać umowę ale nie mogę się ogarnać wg. Wiem, że trzeba zwrócic uwagę na łazienki, klimę, jedzenie najważniejsze ale musiałby mnie ktoś kopnąć w tyłek mój wielki i to mocno

Echhh, pora do pracy.
Stary 2015-06-10, 07:33   #1576
aguleekk
Zakorzenienie

Ja zdałam za 4

Gości zawsze sporo jest, nie chcą się odzywać tylko podczytują

20.08.2016
aguleekk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-10, 07:46   #1577
89anioleknh89
~*~Szalona Narzeczona~*~

Cytat:
Tylko niech się odezwą i dołaczą

Ta nasza sala to też tak na razie na gębę, przydało by się podpisać umowę ale nie mogę się ogarnać wg. Wiem, że trzeba zwrócic uwagę na łazienki, klimę, jedzenie najważniejsze ale musiałby mnie ktoś kopnąć w tyłek mój wielki i to mocno

Echhh, pora do pracy.
Czesc dziewczyny
Hm lazienki mowisz? Ja jak weszlam do sali ktora obecnie mamy zarezerwowana bylam tak zachwycona, ze nawet nie pomyslalam o lazienkach
Kurkaa, ale sie uderzylam w glowe :O mieszkam na poddaszu, duzo sciec, kantow i wlasnie w jeden wygrzmocilam - widze gwiazdki :O :O

---------- Dopisano o 06:46 ---------- Poprzedni post napisano o 06:44 ----------

Cytat:
Napisane przez 89anioleknh89 Pokaż wiadomość
Czesc dziewczyny
Hm lazienki mowisz? Ja jak weszlam do sali ktora obecnie mamy zarezerwowana bylam tak zachwycona, ze nawet nie pomyslalam o lazienkach
Kurkaa, ale sie uderzylam w glowe :O mieszkam na poddaszu, duzo sciec, kantow i wlasnie w jeden wygrzmocilam - widze gwiazdki :O :O
Co tam lazienki, umowe dostalam a jak D. Zobaczyl moja mine to wzial ze moze lepiej on to przeczyta haha
Powiedziało serce...

16.06.2017
Stary 2015-06-10, 08:16   #1578
zambeza
polaczek cebulaczek

hej
ja ogladalam lazienki na naszej sali, ladne
przygotowalam sobie liste, pare stron a4 z pytaniami. Gdyby nie to to bym polowy zapomniala a tak wiem juz wszystko (prawie) nie zapomnijcie zapytac o agregat pradotworczy bo to baaardzo wazne
Stary 2015-06-10, 08:25   #1579
201711281122
Konto usunięte

Hej

Ja taszczyłam ze sobą listę pytań i mi się ani razu nie przydała, managerowie byli wyczerpujący.
201711281122 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-10, 08:48   #1580
pytton
Raczkowanie

o przypomniałyście mi, że muszę zadzwonić na naszą salę i się umówić na podpisywanie umowy trochę mi głupio, że tak dzwonie po ludziach i im mówię, że wszystko wstępnie rezerwuję, ale jestem studentką i mam teraz sesje, to dopiero w lipcu będę miała czas się spotkać
W życiu bym nie pomyślała, żeby oglądać łazienkę! Ale cenna uwaga, zwrócę na to uwagę
Macie jeszcze jakieś wymogi które m u s z ą być na sali, bo inaczej jej nie bierzecie?
Planuję w lipcu pojechać i podpisać umowę a do tego czasu będę mogła stworzyć listę pytań
Tak czasem sobię myślę, że mam dopiero 21 lat (jutro już 22 ) a o takich poważnych rzecach muszę myśleć... jak ja tęsknię za beztroską
Stary 2015-06-10, 09:03   #1581
89anioleknh89
~*~Szalona Narzeczona~*~

Niektóre obiekty mają już pomieszczenia faajne dla dzieci albo przynajmniej jakiś kącik, u nas niestety tego nie ma ale to dlatego, że sala dosyć malutka - taka przytulna. Aczkolwiek jest drugie pomieszczenie w sumie gdzie tym dzieciom można by wynająć animatora żeby ogarniał młode towarzystwo.
Zastanawiamy się nad open barem, koszt 2000zł ale bez graniczeń.
No i nie wiem czy opierać się na samej wódeczce czy ten open brać jak myślicie ?
U nas dodatkowe oświetlenie sali ledami jest płatne ale okazało się, że dj też dekoruje i to ma w cenie więc nam taki koszt odpada
Stary 2015-06-10, 09:18   #1582
pytton
Raczkowanie

Cytat:
Niektóre obiekty mają już pomieszczenia faajne dla dzieci albo przynajmniej jakiś kącik, u nas niestety tego nie ma ale to dlatego, że sala dosyć malutka - taka przytulna. Aczkolwiek jest drugie pomieszczenie w sumie gdzie tym dzieciom można by wynająć animatora żeby ogarniał młode towarzystwo.
Zastanawiamy się nad open barem, koszt 2000zł ale bez graniczeń.
No i nie wiem czy opierać się na samej wódeczce czy ten open brać jak myślicie ?
U nas dodatkowe oświetlenie sali ledami jest płatne ale okazało się, że dj też dekoruje i to ma w cenie więc nam taki koszt odpada
ja byłam na weselu gdzie był bar z barmanem. Wszystko fajnie, bo ja wódki nie piję, więc drinki wydawały się być idealną opcją. Niestety po wypiciu jednego drinka, zaproponowano mi zupełnie inny, bo tamten się skończył. I tak było po każdym następnym. A nie chciałam mieszać, dlatego się wkurzyłam, że już nic nie mogłam pić. Dlatego ja zdecydowanie nie chcę open baru . U mnie na stole będzie wódka, podejrzewam że narzeczony się uprze na whisky no i wina Tak, żeby było dla każdego coś w wystarczającej ilości, a nie milion alkoholi po pół butelki
Stary 2015-06-10, 09:39   #1583
201711281122
Konto usunięte

Ja byłam na weselu z barmanem - super sprawa, od razu wiedzieliśmy, że też chcemy
201711281122 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-10, 09:49   #1584
motylek825
Zakorzenienie

Hejka dziewczyny a ja nie mam prawa jazdy, jakos nie czuje potrzeby narazie
TZ zdał za piątym razem ale i tak nie jeździ od czasu egzaminu bo nie mamy samochodu.

Właśnie o jakie sprawy warto pytać? 10 lipca jedziemy podpisać umowę i nie chce zeby potem było cos nie tak a właściciel powie ale przecież pani nie pytała.

---------- Dopisano o 08:45 ---------- Poprzedni post napisano o 08:44 ----------

co do barmana tez sie na taka atrakcje decydujemy

---------- Dopisano o 08:49 ---------- Poprzedni post napisano o 08:45 ----------

815 dni do slubu!
Wydaje sie być wiecznością...

Stary 2015-06-10, 10:05   #1585
zambeza
polaczek cebulaczek

Cytat:
o przypomniałyście mi, że muszę zadzwonić na naszą salę i się umówić na podpisywanie umowy trochę mi głupio, że tak dzwonie po ludziach i im mówię, że wszystko wstępnie rezerwuję, ale jestem studentką i mam teraz sesje, to dopiero w lipcu będę miała czas się spotkać
W życiu bym nie pomyślała, żeby oglądać łazienkę! Ale cenna uwaga, zwrócę na to uwagę
Macie jeszcze jakieś wymogi które m u s z ą być na sali, bo inaczej jej nie bierzecie?
Planuję w lipcu pojechać i podpisać umowę a do tego czasu będę mogła stworzyć listę pytań
Tak czasem sobię myślę, że mam dopiero 21 lat (jutro już 22 ) a o takich poważnych rzecach muszę myśleć... jak ja tęsknię za beztroską
agregat pradotworczy, miejsca noclegowe, ladny zadbany ogrod z mozliwoscia zorganizowania tam ceremonii, zadnych dziwnych oplat (np za pokrowce i korkowe), brak minimalnej liczby gosci. To chyba takie nasze glowne kryterium bylo
Cytat:
Napisane przez motylek825 Pokaż wiadomość

Właśnie o jakie sprawy warto pytać? 10 lipca jedziemy podpisać umowę i nie chce zeby potem było cos nie tak a właściciel powie ale przecież pani nie pytała.
-cena za osobe (co jest w to wliczone, jakie sa znizki dla dzieci i uslugodawcow)
- czy cena moze sie zwiekszyc do dnia slubu i o ile
-jak sa pokoje to w jakiej cenie
-czy jest sejf
-czy mozna przyniesc swoje jedzenie np jakies ciasteczka, swojskie wedliny itp
-czy dekoracje sa w cenie
-jak jest wiecej niz jedna sala to czy macie caly obiekt na wylacznosc czy w sali obok tez jest jakies wesele
-cena za poprawiny jesli planujecie
-czy jest agregat pradotworczy jesli tak to czy sa jakies dodatkowe oplaty za ewentualne uzycie
-ile bedzie kelnerow
- czy ktos z kierownictwa bedzie obecny na weselu
- do kiedy trzeba podac ostateczna liczbe gosci
-od kiedy do kiedy bedzie dostepna dla was sala
-czy obsluga bedzie roznosila wodke

tak na szybkiego co mi wpadlo do glowy
Stary 2015-06-10, 10:16   #1586
pytton
Raczkowanie

Cytat:
agregat pradotworczy, miejsca noclegowe, ladny zadbany ogrod z mozliwoscia zorganizowania tam ceremonii, zadnych dziwnych oplat (np za pokrowce i korkowe), brak minimalnej liczby gosci. To chyba takie nasze glowne kryterium bylo

-cena za osobe (co jest w to wliczone, jakie sa znizki dla dzieci i uslugodawcow)
- czy cena moze sie zwiekszyc do dnia slubu i o ile
-jak sa pokoje to w jakiej cenie
-czy jest sejf
-czy mozna przyniesc swoje jedzenie np jakies ciasteczka, swojskie wedliny itp
-czy dekoracje sa w cenie
-jak jest wiecej niz jedna sala to czy macie caly obiekt na wylacznosc czy w sali obok tez jest jakies wesele
-cena za poprawiny jesli planujecie
-czy jest agregat pradotworczy jesli tak to czy sa jakies dodatkowe oplaty za ewentualne uzycie
-ile bedzie kelnerow
- czy ktos z kierownictwa bedzie obecny na weselu
- do kiedy trzeba podac ostateczna liczbe gosci
-od kiedy do kiedy bedzie dostepna dla was sala
-czy obsluga bedzie roznosila wodke

tak na szybkiego co mi wpadlo do glowy
super! na pewno zwroce teraz na to uwage
Kurcze, mam zarezerwowany wstępnie termin sali na 22.07.2017 i zadzwoniłam dzisiaj do właściciela, żeby mu powiedzieć, że dopiero w lipcu będę miała możliwość przyjechać i podpisać umowę z narzeczonym to nie był zadowolony... Powiedział, że no postara sie przetrzymać ten termin, ale jak coś to będzie dzwonił. Kurcze, aż taki problem jest przetrzymać wstępną rezerwację przez 2/3 tygodnie na dwa lata przed? Wkurzył mnie
Stary 2015-06-10, 10:19   #1587
motylek825
Zakorzenienie

O super bardzo mi pomoglas o wielu rzeczach bym nie pomyślała

Dziewczyny jak jest jeszcze cos to piszcie

---------- Dopisano o 09:19 ---------- Poprzedni post napisano o 09:17 ----------

Cytat:
Kurcze, mam zarezerwowany wstępnie termin sali na 22.07.2017 i zadzwoniłam dzisiaj do właściciela, żeby mu powiedzieć, że dopiero w lipcu będę miała możliwość przyjechać i podpisać umowę z narzeczonym to nie był zadowolony... Powiedział, że no postara sie przetrzymać ten termin, ale jak coś to będzie dzwonił. Kurcze, aż taki problem jest przetrzymać wstępną rezerwację przez 2/3 tygodnie na dwa lata przed? Wkurzył mnie
Troche nie ładnie z jego strony. Nasza właścicielka sali bez problemu nam trzyma ten termin właśnie do 10 lipca jak będziemy mieli możliwość przyjechać.

Stary 2015-06-10, 10:22   #1588
kimiriko89
Raczkowanie

Cytat:
Kimiriko89 - i ja, i ja

Juz spadnie ruch bo idem luli lula ja zdalam za 5 bo raz zapomnialam dowodu haha jechalam 50km na egzamin i nie wzielam dowodu haha jestem zdolna a raz teorii, nigdy jej nie powtarzalam po pierwszym egzaminie az tu raz nie zdalam dobrej nocy wam zycze
Oj, zdarza się. Znajomy mojego TŻa z pracy miał lecieć na projekt zagraniczny i nie wziął paszportu:haha: Kierownik zachwycony nie był.

Cytat:

Echhh, pora do pracy.
- może nie do końca kopniak, ale innej emotki nie ma. Jeśli jesteś pewna, to zbieraj swoje szanowne 4 litery i działaj.
Stary 2015-06-10, 10:28   #1589
zambeza
polaczek cebulaczek

Cytat:
u mnie tez tak bylo, wlascicielka niby trzymala ten termin dla nas no ale powiedziala ze jak ktos znajdzie sie do podpisania umowy to niestety nie bedzie na nas czekala (tym bardziej ze kontaktowalismy sie tylko mejlowo, nie widzielismy tej sali nawet) wiadomo, troche zla bylam no ale nie ma co sie im dziwic.
Stary 2015-06-10, 10:37   #1590
pytton
Raczkowanie

Cytat:
u mnie tez tak bylo, wlascicielka niby trzymala ten termin dla nas no ale powiedziala ze jak ktos znajdzie sie do podpisania umowy to niestety nie bedzie na nas czekala (tym bardziej ze kontaktowalismy sie tylko mejlowo, nie widzielismy tej sali nawet) wiadomo, troche zla bylam no ale nie ma co sie im dziwic.
u nas właścicielka mówiła, że w ogóle się nie spieszy z podpisaniem umowy i tak musimy znaleźć orkiestrę. Ale pan właściciel już ma inne zdanie na ten temat... My byliśmy tam i osobiście rezerwowaliśmy ten termin, co za ludzie i oczywiście zamiast sie uczyć na jutrzejszy egzamin to siedzę i o tym myślę
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości