|
|
#1591 | |
|
polaczek cebulaczek
|
Dot.: Panny Młode 2017 cz. 4
Cytat:
u nas byl taki hardkor, ze ktos juz zarezerwowal "nasz" termin na szczescie zrezygnowal
|
|
|
#1592 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a tak na serio to chcemy tez nasze mamy wziac na podpisywanie umowy bo tylko my widzielismy tam sale, a one tez beda moglu dopiero w lipcu. Co za typ! Juz teraz wiem, ze wszystko bede zalatwiac z wlascicielka a nie wlascicielem ;-)Umarlabym jakby ktoś juz zarezerwowal nasz termin, bo to nasza wymarzona sala! :-( |
|
|
|
|
#1593 |
|
Zakorzenienie
|
Z jednej strony trzeba zrozumieć tez właścicieli takich obiektów, jakby nie było to biznes i hajs sie musi zgadzać
![]() Kurczę nie wiem ile nas wyniesie wpłata depozytu, tak na oko to ile z 2 -3 tys? Wszystkie pieniądze mam w gotowce i nie wiem Ile ze sobą brać do Pl.
|
#1594 | |
|
polaczek cebulaczek
|
Cytat:
Jesli dobrze mi sie kojarzy to Mysza placila 4000.
|
|
|
#1595 | |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Wczoraj od 4:30 byłam na nogach i wróciłam do domu przed 21 Miałyśmy planowo zajęcia do 18:15 w Toruniu. Moja rodząca się zebrała i urodziła o 18:05 Ale w związku z tym wyszłyśmy ze szpitala o 19 ![]() Ja również ![]() Cytat:
![]() Mam jutro ostatnie zajęcia i koniec ze studiami!
|
|
#1596 |
|
Zakorzenienie
|
Motylek, nie boisz się trzymać przy sobie takiej kasy?
U nas w temacie ślubu dalej cisza, więc jak czytam Wasze rozmowy o salach to mi trochę przykro. Niby wiadomo, że ma być ten 2017, ale u nas rezerwuje się jakoś tak właśnie 2 lata przed, a jakbyśmy chcieli maj to może się okazać, że szukając dopiero we wrześniu czy później będzie problem
|
#1597 | |
|
~*~Szalona Narzeczona~*~
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1598 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chyba jeszcze raz zadzwonimy i sie dopytamy bo widzę, ze to rożnie bywa
|
|
#1599 | |
|
~*~Szalona Narzeczona~*~
|
Cytat:
Jak D. się oświadczył to sama zaczęłam szukać sali. Pokazałam, które mi się podobają i powiedziałam że już musimy rezerwować bo zaraz nie będzie terminów a ja nie chcę być "wiecznie zaręczoną" |
|
|
|
|
#1600 |
|
Zakorzenienie
|
My w tej jednej sali co byliśmy to chcieli 1000zł
|
#1601 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Też bym nie chciała znów przez to przechodzić, coś okropnego ![]() Fajnie masz, ja właśnie czekam jak na szpilkach na wyniki dwóch zaliczeń, później jeszcze tylko jeden egzamin (poprawka ) i jakby się udało, to chciałabym się bronić w lipcu. No ale później jeszcze mgr
|
|
#1602 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam dwa egzaminy w sesji. Potem mam egzamin z 3 lat, potem mamy egzamin praktyczny i na koniec obrona za wyniki!
|
|
#1603 |
|
Zakorzenienie
|
hej
przeczytałam was tak na szybko bo chora jestem i nie mogę się skupić w 100 % ![]() widziałam, że temat przyjaciółek, no cóż znam to, jak wyjechałam z PL to wszystko niestety się pozmieniało.. ciekawe jak to będzie jak się dowiedzą o ślubie bo jeszcze nikt nie wie (tylko rodzice )
|
|
|
|
#1604 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Oczywiście ze sie boje mieć taka gotówkę ale bardziej opłaca sie wymieniać pieniążki w kantorze niż np, płacić kartą. A przy większej sumie można wiele stracić. Zdarzało mi sie, ze znajomi tez dawali gotówkę do wymiany i musiałam podróżować z ok 20 000 zł. W uk wcale sie nie boje ale w Polsce to juz jest strach. ---------- Dopisano o 10:24 ---------- Poprzedni post napisano o 10:22 ---------- Cytat:
|
|
#1605 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
szaleństwo )
|
|
|
|
|
#1606 |
|
Raczkowanie
|
A ja mam problem kogo wziac na swiadkowa :O nie mam takiej szczegolnie bliskiej kolezanki :P z rodziny tez nie mam zadnej dziewczyny ktora bym chciala miec jako swiadkowa :P
|
|
|
|
#1607 | |||
|
Zakorzenienie
|
Witam się
Ale mnie głowa dziś boli,nie mogę wytrzymać. A na 16 do pracy. Ale jutro wracam do domu ![]() ---------- Dopisano o 11:44 ---------- Poprzedni post napisano o 11:42 ---------- Cytat:
Miałam dzwonić do zespolu,ale nie jestem zdecydowana. Kopnijcie mnie w tyłek dziewczyny żebym się wreszcie zdecydowała. Bo moja głupia głowa myśli,że w ciągu tych dwóch lat jakiś spodoba mi się bardziej. Ale żebym tylko się nie obudziła z ręką w nocniku.---------- Dopisano o 11:46 ---------- Poprzedni post napisano o 11:44 ---------- Cytat:
I tez krytykuje wszystko co powiem. ---------- Dopisano o 11:53 ---------- Poprzedni post napisano o 11:46 ---------- Cytat:
Zreszta ja odnosze wrazenie,że otaczaja mnie sami falszywi ludzie. "Przyjaciolka" z liceum, ktora wyplakiwala mi sie na ramieniu i zwierzała nie zaprosila mnie nawet na slub, nie mowiac o weselu. Najlepsze jest to,że chodzilysmy razem do klasy-ja, ona (P) i jej najlepsza przyjaciolka z gimnazjum (J). Zaczelo sie miedzy nimi psuc w liceum bo J krytykowala obecnego męża P. Nastawiała ich przeciw sobie i w ogóle kabaret był. Jednak kiedy P zaszla w ciaze, ustalila slub, no i na swiadkowa wziela J ![]() Ja nie dostalam zaproszenia nawet na slub. ---------- Dopisano o 12:15 ---------- Poprzedni post napisano o 11:53 ---------- Wiem, że ta kiecka na zywo wygląda przepięknie Bo na zdjęciach zawsze średnio mi się podobała.---------- Dopisano o 12:20 ---------- Poprzedni post napisano o 12:15 ---------- My placilismy 1000. Ale wiem,że jest roznie. Lepiej zadzwon i sie dowiedz. |
|||
|
|
|
#1608 |
|
Zakorzenienie
|
Tez mam takie wrażenie, ze wszyscy fałszywi dookoła. A moja niby przyjaciółka o tym ze wyszła za maz powiedziała mi dopiero po fakcie! Niezle nie? Tyle lat spędzonych razem a tu cos takiego.
Ja o ślubie przestałam nawet z siostra rozmawiać, nie widzę u niej żadnych pozytywnych emocji na wieść o moim ślubie. Boli mnie to bardzo. Ogólnie straciłam do niej zaufanie. Na szczęście moja świadkowa bardzo sie cieszy z tego wydarzenia i czuje sie bardzo zaangażowana co na pewno ułatwi mi załatwianie wszystkich ślubnych spraw ![]() ---------- Dopisano o 11:29 ---------- Poprzedni post napisano o 11:28 ---------- Czasami pisze tak nieskładnie wybaczcie ale na tel w pracy nie zawsze jest łatwo
|
#1609 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1610 | |
|
~*~Szalona Narzeczona~*~
|
Cytat:
Naprawdę? Masz kogoś kto ją kupił ?? Może chce odsprzedać ?Bo ja bym wolała odkupić od kogoś ale nikt nie sprzedaje
|
|
|
|
|
#1611 | |
|
Zakorzenienie
|
Miewam czasem takie myśli, że w sumie po co robic to całe wesele, np. Jak w moim przypadku siostra ma to gdzieś ale z drugiej strony to nie moja wina, ze ona taka jest a ja po prostu robię to wszystko dla mnie i TZ
![]() ---------- Dopisano o 11:37 ---------- Poprzedni post napisano o 11:34 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 11:38 ---------- Poprzedni post napisano o 11:37 ---------- Dziewczyny a jak to jest z wypożyczeniem sukni ślubnej? Znacie jakieś szczegóły?
|
|
#1612 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1613 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1614 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:53 ---------- Poprzedni post napisano o 11:46 ---------- Myśle, ze nasi znajomi, nawet niektóre osoby w rodzinie to nam zazdroszczą, ze z TZ tak dobrze sie dogadujemy po 7 latach związku a oni cały czas miewają miedzy sobą kłótnie i nieporozumienia.
|
|
#1615 |
|
polaczek cebulaczek
|
zna ktoras z was godna polecenia osobe do hybryd w Wawie?
mialam juz upatrzona dziewczyne ale wtedy akurat wyjezdza
|
|
#1616 | |
|
Konto usunięte
|
Cieszyć!
Prościzna zdałam za 1! Cytat:
![]() Zdałam i teorię i praktykę za 1 razem Tż na B zdał za 3 praktykę a na C i teorię i praktykę za 1 ![]() Zgadza się ![]() Hej Dostałam pracę I jestem wściekła. Przyszły paszporty, kupowaliśmy czystą rasę a on wpisał że to mieszańce Tż wróci i będzie dzwonił bo mu kupowaliśmy czystą rasę i płaciliśmy za to dużo większą kasę niż za mieszańce. Edytowane przez 201604261006 Czas edycji: 2015-06-10 o 13:19 |
|
|
|
|
#1617 |
|
Zakorzenienie
|
Mysza gdzie co i jak? Opowiadaj !
|
#1618 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1619 | |
|
polaczek cebulaczek
|
Cytat:
opowiadaj! Mam nadzieje ze to jakas pomylka z tymi krowami
|
|
|
#1620 |
|
Konto usunięte
|
W hurtowni - nic specjalnego. Trochę ciężka praca bo trzeba rozładowywać to wszystko, ale głównie siedzi się na kasie albo rozkłada towar jak przyjedzie tir. To taka hurtownia głównie dla małych sklepów, żeby się zaopatrywały.
Ale co najważniejsze dostaję od razu umowę o pracę (co prawda najpierw na 3 mce, potem na 7mcy a potem na czas nieokreślony). I nie przeszkadza im to że planuje dzieci Edytowane przez 201604261006 Czas edycji: 2015-06-10 o 13:25 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:19.

i oczywiście zamiast sie uczyć na jutrzejszy egzamin to siedzę i o tym myślę
u nas byl taki hardkor, ze ktos juz zarezerwowal "nasz" termin
na szczescie zrezygnowal 
a tak na serio to chcemy tez nasze mamy wziac na podpisywanie umowy bo tylko my widzielismy tam sale, a one tez beda moglu dopiero w lipcu. Co za typ! Juz teraz wiem, ze wszystko bede zalatwiac z wlascicielka a nie wlascicielem ;-)

) i jakby się udało, to chciałabym się bronić w lipcu. No ale później jeszcze mgr 

za wyniki!

mialam juz upatrzona dziewczyne ale wtedy akurat wyjezdza
zdałam za 1!
Ja ogólnie z prawkiem miałam przeboje.