Panny Młode 2017 cz. 4 - Strona 54 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-06-10, 10:46   #1591
zambeza
polaczek cebulaczek

Dot.: Panny Młode 2017 cz. 4

Cytat:
Napisane przez pytton Pokaż wiadomość
u nas właścicielka mówiła, że w ogóle się nie spieszy z podpisaniem umowy i tak musimy znaleźć orkiestrę. Ale pan właściciel już ma inne zdanie na ten temat... My byliśmy tam i osobiście rezerwowaliśmy ten termin, co za ludzie i oczywiście zamiast sie uczyć na jutrzejszy egzamin to siedzę i o tym myślę
pewnie dlatego tak gada bo mysli ze przybiegniecie szybciutko zeby podpisac umowe i kaske mu dac u nas byl taki hardkor, ze ktos juz zarezerwowal "nasz" termin na szczescie zrezygnowal
zambeza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-10, 10:53   #1592
pytton
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez zambeza Pokaż wiadomość
pewnie dlatego tak gada bo mysli ze przybiegniecie szybciutko zeby podpisac umowe i kaske mu dac u nas byl taki hardkor, ze ktos juz zarezerwowal "nasz" termin na szczescie zrezygnowal
No troche mam ochote tak zrobic zeby jak najszybciej przyjechac a tak na serio to chcemy tez nasze mamy wziac na podpisywanie umowy bo tylko my widzielismy tam sale, a one tez beda moglu dopiero w lipcu. Co za typ! Juz teraz wiem, ze wszystko bede zalatwiac z wlascicielka a nie wlascicielem ;-)
Umarlabym jakby ktoś juz zarezerwowal nasz termin, bo to nasza wymarzona sala! :-(
pytton jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-10, 10:58   #1593
motylek825
Zakorzenienie

Z jednej strony trzeba zrozumieć tez właścicieli takich obiektów, jakby nie było to biznes i hajs sie musi zgadzać

Kurczę nie wiem ile nas wyniesie wpłata depozytu, tak na oko to ile z 2 -3 tys?
Wszystkie pieniądze mam w gotowce i nie wiem Ile ze sobą brać do Pl.

"Dziś zasypiamy w białej kołdrze
a kiedyś zakopią nas w jednym grobie"
motylek825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-10, 11:02   #1594
zambeza
polaczek cebulaczek

Cytat:
Napisane przez motylek825 Pokaż wiadomość
Z jednej strony trzeba zrozumieć tez właścicieli takich obiektów, jakby nie było to biznes i hajs sie musi zgadzać

a macie juz wybrana sale? Najlepiej sie spytac bo to wszystko zalezy od sali. Ja placilam 3000 ale niektore dziewczyny z PM2016 placily 1000, 2000.
Jesli dobrze mi sie kojarzy to Mysza placila 4000.
Stary 2015-06-10, 11:02   #1595
tija93
Zakorzenienie

Hej

Wczoraj od 4:30 byłam na nogach i wróciłam do domu przed 21 Miałyśmy planowo zajęcia do 18:15 w Toruniu. Moja rodząca się zebrała i urodziła o 18:05 Ale w związku z tym wyszłyśmy ze szpitala o 19

Cytat:
Napisane przez kimiriko89 Pokaż wiadomość
Ja
Ja również

Cytat:
Napisane przez nniee Pokaż wiadomość
Oj nieee dziewczyny, póki co żadnych dzieci...

Też trzymam kciuki
Ja zdalam za 4 razem, dokładnie pamiętam ten dzień - prima aprilis co prawda teraz nie jeżdżę, bo za bardzo nie ma takiej potrzeby, ale na pewno sie to kiedyś przyda

Kurde, wkurzylam się, bo mam laptopa od wrzesnia a tu dziś w nim głośnik zaczął trzeszczec :/ Jak na złość teraz bardzo potrzebuje komputera i nie usmiecha mi się wysyłanie go do serwisu :/

Wysłane z LG, który czasem się myli
Też mało jeżdżę, ale nie chciałabym znowu przechodzić egzaminów na prawko

Mam jutro ostatnie zajęcia i koniec ze studiami! Jeszcze pincet egzaminów i wakacje
Stary 2015-06-10, 11:05   #1596
nniee
Zakorzenienie

Motylek, nie boisz się trzymać przy sobie takiej kasy?

U nas w temacie ślubu dalej cisza, więc jak czytam Wasze rozmowy o salach to mi trochę przykro. Niby wiadomo, że ma być ten 2017, ale u nas rezerwuje się jakoś tak właśnie 2 lata przed, a jakbyśmy chcieli maj to może się okazać, że szukając dopiero we wrześniu czy później będzie problem
Stary 2015-06-10, 11:08   #1597
89anioleknh89
~*~Szalona Narzeczona~*~

Cytat:

My w jednym obiekcie mieliśmy od momentu decyzji na wpłatę zaliczki tydzień. W tym nie wiem bo odrazu wpłaciliśmy pieniążki. W jednym chcieli 3 tysiące a w tym co rezerwowaliśmy 2
89anioleknh89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-10, 11:08   #1598
motylek825
Zakorzenienie

Cytat:
a macie juz wybrana sale? Najlepiej sie spytac bo to wszystko zalezy od sali. Ja placilam 3000 ale niektore dziewczyny z PM2016 placily 1000, 2000.
Tak sala Juz wybrana chyba jeszcze raz zadzwonimy i sie dopytamy bo widzę, ze to rożnie bywa

Stary 2015-06-10, 11:10   #1599
89anioleknh89
~*~Szalona Narzeczona~*~

Cytat:

U nas w temacie ślubu dalej cisza, więc jak czytam Wasze rozmowy o salach to mi trochę przykro. Niby wiadomo, że ma być ten 2017, ale u nas rezerwuje się jakoś tak właśnie 2 lata przed, a jakbyśmy chcieli maj to może się okazać, że szukając dopiero we wrześniu czy później będzie problem
To działajcie ?
Jak D. się oświadczył to sama zaczęłam szukać sali. Pokazałam, które mi się podobają i powiedziałam że już musimy rezerwować bo zaraz nie będzie terminów a ja nie chcę być "wiecznie zaręczoną"
Stary 2015-06-10, 11:10   #1600
tija93
Zakorzenienie

My w tej jednej sali co byliśmy to chcieli 1000zł
Stary 2015-06-10, 11:10   #1601
nniee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tija93 Pokaż wiadomość
Hej

Wczoraj od 4:30 byłam na nogach i wróciłam do domu przed 21 Miałyśmy planowo zajęcia do 18:15 w Toruniu. Moja rodząca się zebrała i urodziła o 18:05 Ale w związku z tym wyszłyśmy ze szpitala o 19

Ja również

Też mało jeżdżę, ale nie chciałabym znowu przechodzić egzaminów na prawko

Mam jutro ostatnie zajęcia i koniec ze studiami! Jeszcze pincet egzaminów i wakacje
Caluśki dzień na nogach
Też bym nie chciała znów przez to przechodzić, coś okropnego
Fajnie masz, ja właśnie czekam jak na szpilkach na wyniki dwóch zaliczeń, później jeszcze tylko jeden egzamin (poprawka ) i jakby się udało, to chciałabym się bronić w lipcu. No ale później jeszcze mgr
Stary 2015-06-10, 11:13   #1602
tija93
Zakorzenienie

Cytat:
Caluśki dzień na nogach
Też bym nie chciała znów przez to przechodzić, coś okropnego
Fajnie masz, ja właśnie czekam jak na szpilkach na wyniki dwóch zaliczeń, później jeszcze tylko jeden egzamin (poprawka ) i jakby się udało, to chciałabym się bronić w lipcu. No ale później jeszcze mgr
No właśnie chyba nie mam fajnie Mam dwa egzaminy w sesji. Potem mam egzamin z 3 lat, potem mamy egzamin praktyczny i na koniec obrona

za wyniki!
Stary 2015-06-10, 11:16   #1603
ann2016
Zakorzenienie

hej

przeczytałam was tak na szybko bo chora jestem i nie mogę się skupić w 100 %

widziałam, że temat przyjaciółek, no cóż znam to, jak wyjechałam z PL to wszystko niestety się pozmieniało.. ciekawe jak to będzie jak się dowiedzą o ślubie bo jeszcze nikt nie wie (tylko rodzice )
ann2016 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-10, 11:24   #1604
motylek825
Zakorzenienie

Cytat:

Możliwe ze bedziecie mieli problem z terminami zależy tez od miejsca. U nas pani mowila ze jesteśmy pierwsi na 2017 takze mogliśmy wybierać do woli

Oczywiście ze sie boje mieć taka gotówkę ale bardziej opłaca sie wymieniać pieniążki w kantorze niż np, płacić kartą. A przy większej sumie można wiele stracić. Zdarzało mi sie, ze znajomi tez dawali gotówkę do wymiany i musiałam podróżować z ok 20 000 zł. W uk wcale sie nie boje ale w Polsce to juz jest strach.

---------- Dopisano o 10:24 ---------- Poprzedni post napisano o 10:22 ----------

Cytat:
Napisane przez ann2016 Pokaż wiadomość
hej

przeczytałam was tak na szybko bo chora jestem i nie mogę się skupić w 100 %

widziałam, że temat przyjaciółek, no cóż znam to, jak wyjechałam z PL to wszystko niestety się pozmieniało.. ciekawe jak to będzie jak się dowiedzą o ślubie bo jeszcze nikt nie wie (tylko rodzice )
I właśnie zastanawiam sie czy takie szkolne koleżanki z którymi mam kontakt czasami ale jak jestem w Pl to zawsze sie spotykamy, to zapraszać czy nie

Stary 2015-06-10, 11:29   #1605
ann2016
Zakorzenienie

Cytat:
I właśnie zastanawiam sie czy takie szkolne koleżanki z którymi mam kontakt czasami ale jak jestem w Pl to zawsze sie spotykamy, to zapraszać czy nie
ja zapraszam tylko te "najbliższe", z którymi mam kontakt ( z jednymi trochę mniejszy z innymi większy no ale jakiś jest, będzie ich 4 szaleństwo )
Stary 2015-06-10, 11:31   #1606
pytton
Raczkowanie

A ja mam problem kogo wziac na swiadkowa :O nie mam takiej szczegolnie bliskiej kolezanki :P z rodziny tez nie mam zadnej dziewczyny ktora bym chciala miec jako swiadkowa :P
pytton jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-10, 12:20   #1607
malgosiaw123
Zakorzenienie

Witam się
Ale mnie głowa dziś boli,nie mogę wytrzymać. A na 16 do pracy. Ale jutro wracam do domu

---------- Dopisano o 11:44 ---------- Poprzedni post napisano o 11:42 ----------

Cytat:
Napisane przez martuska196 Pokaż wiadomość
Witam Was wszystkie dziewczyny

Dopiero mogłam po pracy usiaść przed lapkiem i Was poczytać i aż mnie zdziwienie bierze że to za dwa lata a wiele z Was już ma prawie wszystko załatwione
My to dopiero tak ledwo sale, a gdzie tu jakiś zespół, fotograf.. W lesie jestem
Ja mam tylko salę Miałam dzwonić do zespolu,ale nie jestem zdecydowana. Kopnijcie mnie w tyłek dziewczyny żebym się wreszcie zdecydowała. Bo moja głupia głowa myśli,że w ciągu tych dwóch lat jakiś spodoba mi się bardziej. Ale żebym tylko się nie obudziła z ręką w nocniku.

---------- Dopisano o 11:46 ---------- Poprzedni post napisano o 11:44 ----------

Cytat:
Napisane przez VinVinara Pokaż wiadomość
A ja poza Wami i Tżem nie mam z kim o weselu pogadać. Mam wrażenie, że dziewczynę, którą uważałam za przyjaciółkę jest po prostu zazdrosna i chce mi obrzydzić wesele najbardziej jak się da
Ja mam to samo... Jak opowiadam mojej bliskiej kolezance (tak się zastanawiałam i chyba poza siostrą, mamą i TŻ nie mam bliskich przyjaciół), która wychodzi za mąż 2-3 miesiace przede mna o tym co zalatwiam to mam wrazenie ze sie podsmiewa i głupie aluzje rzuca. Ona na sali, na ktorej bedzie miec ma remont wiec jeszcze nic nie rezewuje,ale odnosze wrazenie ze tak jakby zazdrosci.
I tez krytykuje wszystko co powiem.

---------- Dopisano o 11:53 ---------- Poprzedni post napisano o 11:46 ----------

Cytat:
Dziewczyny, znam tez te przemijajace przyjaznie... z kolezanka z liceum mam lepszy kontakt niz z przyjaciolkami od podstawowki wiem, ze jest to spowodowane moim wyjazdem no ale jednak kontakt mamy moze raz na miesiac i to jak ja się odezwe... teraz mam P, który jest moim najlepszym przyjacielem, siostrę za najlepszą przyjaciolkę i jest git
Ja też lepiej trzymam się ze znajommi ze studiów. Zresztą wtedy wiesz ze trafiłaś juz na dojrzałych, dorosłych ludzi. A nie nastolatków z liceum czy gimnazjum.
Zreszta ja odnosze wrazenie,że otaczaja mnie sami falszywi ludzie. "Przyjaciolka" z liceum, ktora wyplakiwala mi sie na ramieniu i zwierzała nie zaprosila mnie nawet na slub, nie mowiac o weselu. Najlepsze jest to,że chodzilysmy razem do klasy-ja, ona (P) i jej najlepsza przyjaciolka z gimnazjum (J). Zaczelo sie miedzy nimi psuc w liceum bo J krytykowala obecnego męża P. Nastawiała ich przeciw sobie i w ogóle kabaret był. Jednak kiedy P zaszla w ciaze, ustalila slub, no i na swiadkowa wziela J
Ja nie dostalam zaproszenia nawet na slub.

---------- Dopisano o 12:15 ---------- Poprzedni post napisano o 11:53 ----------

Cytat:
Napisane przez 89anioleknh89 Pokaż wiadomość
Taak, pronovias beleria
Wiem, że ta kiecka na zywo wygląda przepięknie Bo na zdjęciach zawsze średnio mi się podobała.

---------- Dopisano o 12:20 ---------- Poprzedni post napisano o 12:15 ----------

Cytat:
My placilismy 1000. Ale wiem,że jest roznie. Lepiej zadzwon i sie dowiedz.
malgosiaw123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-10, 12:29   #1608
motylek825
Zakorzenienie

Tez mam takie wrażenie, ze wszyscy fałszywi dookoła. A moja niby przyjaciółka o tym ze wyszła za maz powiedziała mi dopiero po fakcie! Niezle nie? Tyle lat spędzonych razem a tu cos takiego.

Ja o ślubie przestałam nawet z siostra rozmawiać, nie widzę u niej żadnych pozytywnych emocji na wieść o moim ślubie. Boli mnie to bardzo. Ogólnie straciłam do niej zaufanie.

Na szczęście moja świadkowa bardzo sie cieszy z tego wydarzenia i czuje sie bardzo zaangażowana co na pewno ułatwi mi załatwianie wszystkich ślubnych spraw

---------- Dopisano o 11:29 ---------- Poprzedni post napisano o 11:28 ----------

Czasami pisze tak nieskładnie wybaczcie ale na tel w pracy nie zawsze jest łatwo

Stary 2015-06-10, 12:30   #1609
Edithh_21
Zakorzenienie

Cytat:
Tez mam takie wrażenie, ze wszyscy fałszywi dookoła. A moja niby przyjaciółka o tym ze wyszła za maz powiedziała mi dopiero po fakcie! Niezle nie? Tyle lat spędzonych razem a tu cos takiego.

Ja o ślubie przestałam nawet z siostra rozmawiać, nie widzę u niej żadnych pozytywnych emocji na wieść o moim ślubie. Boli mnie to bardzo. Ogólnie straciłam do niej zaufanie.

Na szczęście moja świadkowa bardzo sie cieszy z tego wydarzenia i czuje sie bardzo zaangażowana co na pewno ułatwi mi załatwianie wszystkich ślubnych spraw
Moja siostra cioteczna, która mieszkała obok mnie i całe dzieciństwo wychowałyśmy się razem wzięła ślub a ja się z Facebooka dowiedziałam
Edithh_21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-10, 12:33   #1610
89anioleknh89
~*~Szalona Narzeczona~*~

Cytat:
Napisane przez malgosiaw123 Pokaż wiadomość
Witam się
Ale mnie głowa dziś boli,nie mogę wytrzymać. A na 16 do pracy. Ale jutro wracam do domu

---------- Dopisano o 11:44 ---------- Poprzedni post napisano o 11:42 ----------

Ja mam tylko salę Miałam dzwonić do zespolu,ale nie jestem zdecydowana. Kopnijcie mnie w tyłek dziewczyny żebym się wreszcie zdecydowała. Bo moja głupia głowa myśli,że w ciągu tych dwóch lat jakiś spodoba mi się bardziej. Ale żebym tylko się nie obudziła z ręką w nocniku.

---------- Dopisano o 11:46 ---------- Poprzedni post napisano o 11:44 ----------

Ja mam to samo... Jak opowiadam mojej bliskiej kolezance (tak się zastanawiałam i chyba poza siostrą, mamą i TŻ nie mam bliskich przyjaciół), która wychodzi za mąż 2-3 miesiace przede mna o tym co zalatwiam to mam wrazenie ze sie podsmiewa i głupie aluzje rzuca. Ona na sali, na ktorej bedzie miec ma remont wiec jeszcze nic nie rezewuje,ale odnosze wrazenie ze tak jakby zazdrosci.
I tez krytykuje wszystko co powiem.

---------- Dopisano o 11:53 ---------- Poprzedni post napisano o 11:46 ----------

Ja też lepiej trzymam się ze znajommi ze studiów. Zresztą wtedy wiesz ze trafiłaś juz na dojrzałych, dorosłych ludzi. A nie nastolatków z liceum czy gimnazjum.
Zreszta ja odnosze wrazenie,że otaczaja mnie sami falszywi ludzie. "Przyjaciolka" z liceum, ktora wyplakiwala mi sie na ramieniu i zwierzała nie zaprosila mnie nawet na slub, nie mowiac o weselu. Najlepsze jest to,że chodzilysmy razem do klasy-ja, ona (P) i jej najlepsza przyjaciolka z gimnazjum (J). Zaczelo sie miedzy nimi psuc w liceum bo J krytykowala obecnego męża P. Nastawiała ich przeciw sobie i w ogóle kabaret był. Jednak kiedy P zaszla w ciaze, ustalila slub, no i na swiadkowa wziela J
Ja nie dostalam zaproszenia nawet na slub.

---------- Dopisano o 12:15 ---------- Poprzedni post napisano o 11:53 ----------

Wiem, że ta kiecka na zywo wygląda przepięknie Bo na zdjęciach zawsze średnio mi się podobała.

---------- Dopisano o 12:20 ---------- Poprzedni post napisano o 12:15 ----------

My placilismy 1000. Ale wiem,że jest roznie. Lepiej zadzwon i sie dowiedz.

Naprawdę? Masz kogoś kto ją kupił ?? Może chce odsprzedać ?
Bo ja bym wolała odkupić od kogoś ale nikt nie sprzedaje
Stary 2015-06-10, 12:38   #1611
motylek825
Zakorzenienie

Miewam czasem takie myśli, że w sumie po co robic to całe wesele, np. Jak w moim przypadku siostra ma to gdzieś ale z drugiej strony to nie moja wina, ze ona taka jest a ja po prostu robię to wszystko dla mnie i TZ

---------- Dopisano o 11:37 ---------- Poprzedni post napisano o 11:34 ----------

Cytat:
Napisane przez Edithh_21 Pokaż wiadomość
Moja siostra cioteczna, która mieszkała obok mnie i całe dzieciństwo wychowałyśmy się razem wzięła ślub a ja się z Facebooka dowiedziałam
Co z tymi ludźmi? Nawet z zawiadomieniem sie nie pofatygowała?

---------- Dopisano o 11:38 ---------- Poprzedni post napisano o 11:37 ----------

Dziewczyny a jak to jest z wypożyczeniem sukni ślubnej? Znacie jakieś szczegóły?

Stary 2015-06-10, 12:39   #1612
ann2016
Zakorzenienie

Cytat:
Miewam czasem takie myśli, że w sumie po co robic to całe wesele, np. Jak w moim przypadku siostra ma to gdzieś ale z drugiej strony to nie moja wina, ze ona taka jest a ja po prostu robię to wszystko dla mnie i TZ
a wiesz co takie czasy :/ każdy patrzy tylko na siebie (nawet w rodzinie niestety) i jak komuś coś wychodzi to od razu zazdrość my robimy wesele tak, żeby nam wszystko pasowało i tak jak nam się marzy, wiem, że są osoby, które będą gadać, że takie auto, taka sala takie to i tamto .. z zazdrości, no cóż .. nie przejmuj się i rób tak, żeby wam było dobrze
Stary 2015-06-10, 12:39   #1613
Edithh_21
Zakorzenienie

Cytat:

---------- Dopisano o 11:37 ---------- Poprzedni post napisano o 11:34 ----------

Co z tymi ludźmi? Nawet z zawiadomieniem sie nie pofatygowała?
Był to ślub cywilny, ale kościelnego ona nigdy nie weźmie. Nawet naszej wspólnej babci i dziadka nie zaprosiła.
Stary 2015-06-10, 12:53   #1614
motylek825
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ann2016 Pokaż wiadomość
a wiesz co takie czasy :/ każdy patrzy tylko na siebie (nawet w rodzinie niestety) i jak komuś coś wychodzi to od razu zazdrość my robimy wesele tak, żeby nam wszystko pasowało i tak jak nam się marzy, wiem, że są osoby, które będą gadać, że takie auto, taka sala takie to i tamto .. z zazdrości, no cóż .. nie przejmuj się i rób tak, żeby wam było dobrze
Dokładnie tak, mogłabym napisać to samo.

Myśle, ze nasi znajomi, nawet niektóre osoby w rodzinie to nam zazdroszczą, ze z TZ tak dobrze sie dogadujemy po 7 latach związku a oni cały czas miewają miedzy sobą kłótnie i nieporozumienia.

Stary 2015-06-10, 12:55   #1615
zambeza
polaczek cebulaczek

zna ktoras z was godna polecenia osobe do hybryd w Wawie? mialam juz upatrzona dziewczyne ale wtedy akurat wyjezdza
Stary 2015-06-10, 13:02   #1616
201604261006
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez VinVinara Pokaż wiadomość
Nie wiem czy się cieszyć czy płakać
Cieszyć!

Cytat:
Napisane przez 89anioleknh89 Pokaż wiadomość
O! Powodzenia ja bym tych nowych teorii nie zdala
Prościzna zdałam za 1!

Cytat:
Napisane przez kimiriko89 Pokaż wiadomość
Fajnie. Ja ogólnie z prawkiem miałam przeboje. Ja nie chciałam tylko rodzinka się uparła, w szczególności tata.
Mnie wręcz zmusił Tż ale jestem mu wdzięczna

Zdałam i teorię i praktykę za 1 razem
Tż na B zdał za 3 praktykę a na C i teorię i praktykę za 1

Cytat:
Zgadza się

Hej

Dostałam pracę

I jestem wściekła. Przyszły paszporty, kupowaliśmy czystą rasę a on wpisał że to mieszańce dodatkowo miały mieć 6-7 miesięcy a wychodzi że mają rok i ponad rok. No chyba ich pogrzało
Tż wróci i będzie dzwonił bo mu kupowaliśmy czystą rasę i płaciliśmy za to dużo większą kasę niż za mieszańce.

Edytowane przez 201604261006
Czas edycji: 2015-06-10 o 13:19
201604261006 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-10, 13:05   #1617
Edithh_21
Zakorzenienie

Mysza gdzie co i jak? Opowiadaj !
Stary 2015-06-10, 13:06   #1618
201604261006
Konto usunięte

Cytat:
Dziewczyny a jak to jest z wypożyczeniem sukni ślubnej? Znacie jakieś szczegóły?
U mnie np było tak (jak zastanawiałam się nad wypożyczeniem) że dostanę ją w czwartek, a we wtorek muszę już oddać. Ceny nie pamiętam bo jak się dowiedziałam że we wtorek oddać to zrezygnowałam. My sesję mieliśmy 3 tyg po ślubie przecież
Stary 2015-06-10, 13:13   #1619
zambeza
polaczek cebulaczek

Cytat:
Napisane przez mysza93 Pokaż wiadomość
Dostałam pracę

I jestem wściekła. Przyszły paszporty, kupowaliśmy czystą rasę a on wpisał że to mieszańce dodatkowo miały mieć 6-7 miesięcy a wychodzi że mają rok i ponad rok. No chyba ich pogrzało
Tż wróci i będzie dzwonił bo mu kupowaliśmy czystą rasę i płaciliśmy za to dużo większą kasę niż za mieszańce.

opowiadaj!
Mam nadzieje ze to jakas pomylka z tymi krowami
Stary 2015-06-10, 13:13   #1620
201604261006
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Edithh_21 Pokaż wiadomość
Mysza gdzie co i jak? Opowiadaj !
W hurtowni - nic specjalnego. Trochę ciężka praca bo trzeba rozładowywać to wszystko, ale głównie siedzi się na kasie albo rozkłada towar jak przyjedzie tir. To taka hurtownia głównie dla małych sklepów, żeby się zaopatrywały.
Ale co najważniejsze dostaję od razu umowę o pracę (co prawda najpierw na 3 mce, potem na 7mcy a potem na czas nieokreślony). I nie przeszkadza im to że planuje dzieci

Edytowane przez 201604261006
Czas edycji: 2015-06-10 o 13:25
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości