|
|
#4411 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LVI
|
|
|
|
#4412 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4413 |
|
Zakorzenienie
|
Nic Ci się nie popsuło.
Oglądam wciąż Ellen Show Ale za 2 h już pierdzielony świt świty są ok, ale tak między 5 a 6stą raną, nie w nocy ![]() Więc dobrego świtu all
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-06-10 o 01:38 |
|
|
|
#4414 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4415 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Znad soczku |
||
|
|
|
#4416 |
|
BAN stały
|
Znad kawy
Upał się robi Zacząłem czytać biografię Miłosza, prawie 1000 stron (z czego 100 to same przypisy chyba, drobnym druczkiem) i znowu sobie uświadomiłem, żem się za późno 100 lat co najmniej urodził (no ale co zrobisz? nic nie zrobisz)
|
|
|
|
#4417 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
U mnie też duszno i gorąco, deszczu nie widać od dawna, a ja chora jestem
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#4418 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4419 |
|
niecnotliwa dziewica
|
U mnie zimno i paskudnie, w kurtce chodzę i pończochach, boso się nie da
![]() Jakieś lato miało być podobno...? Winterru, nie choruj
|
#4420 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() No ale nic, przyzwyczajona jestem. Boziu, nie znoszę upałów!
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#4421 |
|
niecnotliwa dziewica
|
To wyślij do mnie, ja nie znoszę takiej pogody jak teraz
|
#4422 |
|
Zakorzenienie
|
Bry
Znad choroby tygodnia kolejnego ból gardła i chrypa przeszły, to poszło wyżej: teraz mam katar i zatkane ucho Jakies domowe sposoby? Bo tydzień żarcia czosnku i ibupromu nie pomaga
|
#4423 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wczoraj capłam sobie gałązkę jaśminu z cmentarza Cytat:
Cytat:
Tak jakby nie mogło się zatrzymać na 26-27 stopniach ![]() Cytat:
Inhalacje. |
||||
|
|
|
#4424 |
|
Nindżopesz
|
Nosz kurna, kupiłam sobie Isos, doszło z połamanym korkiem i wycieka. Czemu wycieka skoro flakon wygląda na cały
Mam nadzieję, że przyjmą zwrot...---------- Dopisano o 10:38 ---------- Poprzedni post napisano o 10:32 ---------- BTW ma ktoś pomysł jak w stosunkowo elegancki sposób uszczelnić okolice atomizera we flakonie? Oprócz taśmy może jest jakiś... klej, glut? |
|
|
|
#4425 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4426 |
|
Zakorzenienie
|
Hmm, chciałabym z truskawkami, ale chyba to nie jest dobry pomysł
No muszę szybko coś wymyślić, bo trza jutro upiec..
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#4427 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Helou snad ciasteczek z czekoaldą
Alem paskudną nci miała. Poszłam spac o 22.30 bo od 22 juz mi sie oka zamykały. Ale jak sie połozyłam, tak coś zasnac nie mogłam. Na dodatek menszu sie po domu tłukł, łaził, jak sie połozył to wstawał i zamykał albo otwierał okna, co mialam zasnac to on sie gramolil, wkurzona jak diabli, bo nie ma nic gorszego niz niemoznosc zasnieca albo wytracania z tego rytmu poczłapałam na kanapę do salonu. Oczywiscie przylazl spytac why. Nim w końcu zasnełam zrobiła sie jaka 1 w nocy na dodatek za wygodnie nie było, bo rozkładac kanapy mi sie nie kciało i na połowce spałam. Za to rano do 9 musiałam odespac, a zazwyczaj 5-6 sie budzę ![]() Nie mam nigdy problemów z zasypianiem,a wczoraj to nie wiem co to było ![]() A na dworze znowu cieplusio i momentami upalnie A i laptop dalej mi ciał filmiki przy cwiczeniach rano, ze myslalam ze ja sie potnę. W koncu ustawiłam go tak - w ostatnim akcie desperacji, ze wszystkie wyloty powietrza pdo obudową były niczym nie zasłonięte i o dziwo to pomogło! Zdaje mi się, ze albo trzeba zrozkrecic i kurz przeczyscic, albo padł wiatraczek i tzreba wymienic. Ale dobrze wiedzieć, ze to nie grafika pada, i ze nie tzreba na gwałt nowego sprzeta szukać ![]() ---------- Dopisano o 12:43 ---------- Poprzedni post napisano o 12:39 ---------- Cytat:
Live long and prosper 🖖🏻 Edytowane przez Corii Czas edycji: 2015-06-10 o 12:42 |
|
|
|
|
#4428 | |
|
BAN stały
|
To Ty nie wiesz, że z cmentarza się kwiatów nie przynosi?
![]() Cytat:
Przypomniało mi się, jak ojciec opowiadał o swojej osiemnastce (mieszkał wtedy w internacie) i zabrał z domu tort dla kumpli, w kartonie - wsiadł do kolejki (ciuchci wąskotorowej czyli), postawił karton na półce nad siedzeniami, ale zapomniał o odwiecznych prawach fizyki, skutkiem czego do celu podróży dowiózł ino smętne resztki wypieku ![]() Druga noc z rzędu, gdy zaśnięcie zajęło mi więcej, niż 10 sekund Spałem jakieś 3,5 godz. ![]() --- Ale się strachu najadłem przed chwilą - zrobiłem spięcie sandwicherem, ale na szczęście tylko korek wyskoczył, ufff! Dwa lata temu po spięciu wywołanym mikrofalą dwa dni z rzędu nie mogliśmy dojść do ładu z elektryką, uroki starej instalacji
|
|
|
|
|
#4429 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
Moze coś wisi w powietrzu albo inne licho? Dobrze, ze tylko korek wyleciał ![]() Wypadałoby instalacje na nową wymienic, bo moze być niebezpiecznie... Tak wiem, ze to nie hop siup, ale bezpieczeństwo wazniejsze
|
|
#4430 |
|
Konto usunięte
|
Przyszedłem pomachać
|
|
|
|
#4431 | |
|
BAN stały
|
Może koniec świata blisko?
Cytat:
![]() [1=5ed20e359c6e02ff4b6d234 3033f9068648c91fd_610b1bf 2637d5;51697359]Przyszedłem pomachać Cześć deweloper! |
|
|
|
|
#4432 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() A to polsza wlasnie
|
|
#4433 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale korcą mnie te truskawki, cóż chyba zrobię, najwyżej powiem, że ja zamiast ciasta przywiozłam pyszną zupę truskawkową Szkoda, że nie mamy lodówki turystycznej
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#4434 | |||
|
Zakorzenienie
|
znad kawy
Cytat:
![]() ja bym sobie chyba odpuściła i kupiła oreo i czekoladki z whiskey lub brandy już na miejscu ![]() Cytat:
![]() niestety ![]() Cytat:
ja na czystku jadę
|
|
#4435 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Rany, gdzie Wy macie te 26 stopni?
Lata chcę...! I mizerii bym zjadła......
|
#4436 | ||
|
BAN stały
|
Że niby nie wyglądam?
Pozooory ![]() Cytat:
Cytat:
Powiesz, że to "polish mess", z biszkoptem zamiast bezów ![]() A jak dzisiaj? Śmiga?
|
||
|
|
|
#4437 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
- pistolet na glutoklej i jazda. 12 zeta dałam wczoraj we chińtkim za miniwersję, + 4 zeta paczka pałek klejowych, działa jak silikonouszczelniaczoklej choć mocy klejnej epoksy nie posiada ale do uszczelnienia flaszki jak najbardziej. elegancko się da tylko trzeba podziubać. jak Ci nie wyjdzie - czekasz aż ostygnie, odrywasz i od nowa. takie mam wnioski po wczorajszej zabawie nic innego Ci chyba nie da eleganckiego i skutecznego uszczelnienia. macham Baru całemu ale jestem nołlajf sieciuniowy ostatnio, wróciłam z wywczasów u rodziców, ogarniam normalną rzeczywistość na razie, mam tak zjepany dziś dzień że no nie da się opowiedzieć w pisieńciu zdaniach i pochłania mię hobby moje i życie tak, że nie mam czasu nawet prytnąć ale stęskniam się bardzo i czekam normalniejszych czasów żeby chociaż drineczka wypić we Baru jak kiedyś
|
|
#4438 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Goldenku
|
#4439 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
A te pałki to z chińskiego czy budowlanego? Jakąś nazwę mają konkretną? Przezroczyste jak mniemam?
|
|
|
|
|
#4440 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o takie moim zdaniem niekoniecznie zadziała na gładkich powierzchniach ale taki pistolet do klejenia na gorąco zawsze się w domu przyda zwłaszcza przy didu szkolno-przeczkolnym
today's rain is tomorrow's whisky Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2015-06-10 o 15:37 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:53.

na dodatek za wygodnie nie było, bo rozkładac kanapy mi sie nie kciało i na połowce spałam. Za to rano do 9 musiałam odespac, a zazwyczaj 5-6 sie budzę
Lata chcę...! I mizerii bym zjadła......
Pozooory