|
|
#4951 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Panny Młode z Krakowa!!!
Anijka ja mam 1.75+7cm obcas
Co do wina to my bierzemy od gościa który sprowadza wina z Włoch, Francji i innych krajów w niedziele idziemy na degustacje
|
|
|
|
#4952 |
|
Zakorzenienie
|
Oo, dzięki za info, ze salon Madonny przeniesiony na Długą
![]() W Madonnie moja przyjaciółka miała podobnie, też Pani (taka brunetka, nie wiem jak miała na imię), była super i też pierwsza suknia którą jej dała to była wlaśnie TA
|
|
#4953 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dałabyś mi namiar na tego gościa od win? ![]() ---------- Dopisano o 20:04 ---------- Poprzedni post napisano o 20:02 ---------- Cytat:
mierzyłam nawet podobną w madonnie ale była za grzeczna dla mnie
|
||
|
|
|
#4954 |
|
Zadomowienie
|
Megi bardzo ładna sukienka
|
|
|
|
#4955 |
|
Przyczajenie
|
Witam,
Jestem początkującym fotografem, szukam osób chętnych na reportaż ślubny lub sesję fotograficzną. Jest to darmowa usługa - robię zdjęcia w zamian za wzbogacenie nimi swojego portfolio. Nigdy nie robiłam zdjęć na ślubie, dlatego chętnie przyjmę wszelkie propozycje. Mogę uczestniczyć jako drugi fotograf (nawet bardzo chętnie!), na poprawinach itp. albo jak normalny fotograf ślubny od przygotowań do wesela. Mogę również zrobić zdjęcia rodzinne, dziecięce, portretowe oraz plenerowe - za symboliczną opłatą ze względu na dużą liczbę chętnych. (reportaż ślubny za darmo) Zdjęcia robię na terenie miasta Krakowa i w najbliższej okolicy. Zapraszam na moją stronę: https://www.facebook.com/pages/Asia-...75213692543972
|
|
#4956 |
|
PeeeMaa!
|
Czyli co dziewczyny, mówicie żeby we wakacje iść pochodzić po długiej itp i patrzeć na wyprzedaże? Może tak zrobię tylko wolała bym jakieś małe butiki żeby ceny nie zaczynały się od 5 tysięcy.
|
|
|
|
#4957 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a np w madonnie mozna kupić suknie z komisu w baaardzo dobrym stanie. Moja siostra tak kupiła i suknia wygladala jak nowa. I dodatkowo na miejscu robią Ci poprawki. Nie musisz szukac krawcowej
Edytowane przez xxxJuanaxxx Czas edycji: 2015-06-13 o 17:21 |
|
|
|
|
#4958 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
, raczej wyższych niż 8-9 nie planuję Za grzeczna hmm, ciekawy kontekst, rozwiń proszę Czyli celowałaś w odważniejsze/seksowniejsze? Mnie się podoba taki delikatny styl, ale też nie chcę wyglądac jak mała rusałka albo dziecko z ochronki w koszulce nocnej |
||
|
|
|
#4959 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#4960 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4961 |
|
PeeeMaa!
|
Byłam w kwietniu i mam takie mieszane uczucia, ale wybiorę się jakoś z mama i zobaczymy może coś upoluje
|
|
|
|
#4962 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dzięki
---------- Dopisano o 21:16 ---------- Poprzedni post napisano o 21:11 ---------- Cytat:
Ja na co dzień pracuje z dziećmi więc generalnie ubieram się raczej spokojnie dlatego myślałam, że z suknią ślubną też tak będzie ale jak zaczęłam mierzyć to zgodnie z moją siostrą i mamą stwierdziłyśmy że w wypadku sukni to zupełnie nie jestem ja i ta suknia którą ostatecznie kupiłam jest (jak dla mnie) seksi ale to cała ja nawet nie wiem jak racjonalnie to wytłumaczyć. były też takie w których wyglądałam dziecko z ochronki Co do wzrostu i butów to rzeczywiście ciężko będzie popylać cały dzień i noc w wysokich szpilach
|
|
|
|
|
#4963 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny idę za 2 tygodnie na pierwsze wesele - tak, nie chodziłam, bo ich nie było
![]() I zastanawiamy się ile dać w kopertę. Ile się gdzieś daje?
|
#4964 |
|
Zadomowienie
|
No i pogoda się zepsuła, podobno 20.06 ma być chłodniej. Zastanawiam się, czy nie uszyć sobie szala, bo bolerka za chiny nie założę ... a może to olać, pewnie będzie mi gorąco z emocji ... Mam tylko cichą nadzieję, że nie będzie lało ...
|
|
|
|
#4965 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#4966 |
|
Zadomowienie
|
dziewczyny a czy któraś z was może polecic jakiś sklep z takimi "gażdzetami" ślubnymi?
|
#4967 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja właśnie zamawialam wczoraj na Allegro gadżety do sesji poszukaj tam - mozna znaleźć wiele fajnych rzeczy
|
|
#4968 |
|
Zakorzenienie
|
W Krakowie sklep z weselnymi gadżetami jest na Limanowskiego. Nie tyle mogę polecić, bo na ślub nic tam nie kupowałam, ale ogólnie zakupy tam robiłam, i wiem że mają ślubny asortyment
|
|
#4969 |
|
Zadomowienie
|
dzięki dziewczyny
a była któraś na giełdzie na balickiej? warto się tam wybrać po takie rzeczy?
|
#4970 |
|
Wtajemniczenie
|
A można spytać jak cenowo te wina wychodzą? I czy też mogę prosić kontakt?
|
#4971 |
|
Wtajemniczenie
|
Sorry że nie odpisałam, ale nie chciałam polecać kota w worku
byliśmy wczoraj i wybraliśmy 3 rodzaje. W sumie 20 butelekWidać ze koleś jest koneserem my zaplacilismy 555 zl. Ale ceny zaczynają się od 15-16 zl. To już kwestia tego co wybierzecie zaraz Proszę tzeta o przesłanie namiarow na gościa ![]() ---------- Dopisano o 07:46 ---------- Poprzedni post napisano o 07:33 ---------- winepassion.pl to strona sklepu tego gościa także możecie zobaczyć my kontaktowalismy się z gościem i przygotował nam najbardziej polecane wina w przystepnej cenie dostaliśmy jeszcze koło 7% rabatu na całość i dostawa do mieszkania gratis
|
|
|
|
#4972 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#4973 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4974 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i sama się zastanawiałam czy na wszelki wypadek nie zakupić właśnie takiego szala ![]() bo w parasol to się już zaopatrzyliśmy ;p ale myślę,że będzie ładnie ta pogoda im się 100 razy zmienia |
|
|
|
|
#4975 |
|
Zadomowienie
|
Ja jade jutro do Budapesztu naładować baterie przed ślubem i kupić odrazu wina na wesele
|
|
|
|
#4976 |
|
Przyczajenie
|
Hej
![]() Jeśli są tu chętne kobiety, które poratują mnie miejscem na swoim ślubie w roli drugiego fotografa w czasie ślubu, to proszę o kontakt tutaj: https://www.facebook.com/pages/Asia-...75213692543972 Nie mam doświadczenia w reportażach ślubnych, próbuję zacząć Usługa darmowa, chyba, że ślub ma miejsce poza Krakowem, to kwestia dogadania się. Dla mnie zgoda na publikację. Oczywiście Państwo Młodzi dostają zdjęcia. Preferowane terminy: od 27.06.2015 (sesja..) do końca lipca, końcówka sierpnia i wrzesień, oczywiście później także. Oczywiście jest możliwość umówienia się na inną sesję. Będę bardzo wdzięczna za pomoc w zbudowaniu portfolio i zdobyciu doświadczenia.
Edytowane przez choco95 Czas edycji: 2015-06-18 o 20:23 |
|
|
|
#4977 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dzięki tak z ciekawości zapytam ile macie osób ba ślubie, ze tylko tyle wina?
|
|
#4978 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
mamy jeszcze piwa regionalne i smakowe, Żywca, nalewki mojej Cioci (mistrzostwo świata) i oczywiście wódkę. U mojej siostry było tylko piwo (tyskie i zywiec), wino i wodka. Gości tyle samo. Zeszlo 9 butelek. U kuzynki podobnie tylko na 200 osób i zeszło 6 butelek wina. Także myślę że spokojnie wystarczy a gdzieś czytałam że liczy się butelkę na 7-8 osób wiec nam prawie tak wyszło
|
|
|
|
|
#4979 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
My chcemy wlasnie wino, whisky i vodke oczywiście mamy ok 130 os i kompletnie nie wiem ba jakie ilości sie przygotować
|
|
#4980 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny orientujecie się, czy może w salonie Nabla na Rzecznej też są wyprzedaże w ciągu lata? Suknie stamtąd są piękne, ale ceny trochę przewyższają mój przyjęty budżet
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:06.

w niedziele idziemy na degustacje 

Ciekawa jestem jak na żywo wygląda, skoro mówisz, że lepiej

tak z ciekawości zapytam ile macie osób ba ślubie, ze tylko tyle wina?