|
|
#91 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ciuchy z Bon Prix
Cytat:
![]() ![]() Zgadzam się
|
|
|
#92 |
|
Raczkowanie
|
Nieraz zamawiałam z Bon Prixa i rzeczywiście raz rzeczy są ok, dobre jakościowo, nic się z nimi w praniu nie dzieje, ale czasem zdarza się coś co jest ewidentną szmatką i bublem na pierwszy rzut oka i wtedy należy to odesłać. Z rozmiarami bywa też różnie, mimo tabeli, ale zawsze można odesłać i zamówić rozmiar mniejszy/ większy. Z mojego doświadczenia wynika, że zazwyczaj trzeba dość długo czekać na zamówienie, przynajmniej 2-3 tyg. a nieraz dłużej i to może być wkurzające, ale ogólnie moim zdaniem Bon Prix jest całkiem ok.
|
|
|
|
|
#93 |
|
Zakorzenienie
|
Ja zamówiłam jakiś sweterek i bluzkę, ale wiele lat temu jak dopiero weszli na rynek i niestety nie byłam zachwycona ubraniami, wyglądały ok, w praniu raczej sie też nie niszczyły, ale jakość materiału była niska, taki bardzo cienki jak ścierka kuchenna, a nie sweterek czy bluzka.
Obecnie czasem coś zamawiam razem z koleżanką w pracy z katalogu moda plus i quelle, ale dopiero gdy mają wyprzedaż bo wtedy ceny są rozsądne.
|
|
#94 |
|
Przyczajenie
|
ja zamówiłał w zeszłym tygodniu spódnice i dotego top wieczorowy, mam nadzieję, że nie będę żałowała. Co do rozmiaru to zaryzykowałam i wybrałam 34, chociaż noszę ciuchy w rozm. 36 lub 38, ale ostatnio kupiłam tam sukienke rozm. 36 i była o wiele za duża. Teraz czekam pełna obaw
|
|
|
|
|
#95 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
#96 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja też otrzymałam katalog i szczerze mówiąc zastanawiam się czy coś nie zamówić
![]() Zainteresowała mnie spódnica za 19 zł...Ale to jest jakaś strona dla "oszczędzających" i napisane jest że "my natomiast wybierzemy kolor i fason" . I mi się odechciało...Bo jak mi przyślą fason który nie jest na moją sylewtkę to będzie lipaa...
|
|
|
#97 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a nuż wybiorą jakiś beznadziejny fason, który im nie schodzi ![]() a tak poza tym to bardzo bogaty katalog, wiele ciekawych ofert. |
|
|
|
|
|
#98 |
|
Wtajemniczenie
|
O którym katalogu mówicie/ Bo ja tam nic takiego nie zauważyłam
?W sobote napisałam do nich maila z pytaniem (zresztą zacytuję ). Mój mail:"Dzień dobry. Chciałabym złożyć zamówienie z Waszych katalogów. Właśnie- podoba mi się kilka rzeczy z kilku katalogów i z oferty w internecie. Czy każde to zamówienie musiałabym składać oddzielnie czy można te zamówienia połączyć w jedno- tak żeby przyszły jako jedna paczka? Z góry dziękuję za odpowiedź." Odpowiedź: "Witam może Pani złożyć jedno zamówienie." Czyli o ile dobrze rozumiem można złożyć z kilku tych kat. i płacić raz za przesyłkę
|
|
#99 |
|
Wtajemniczenie
|
Mówimy o katalogu jesień/zima.
|
|
|
#100 |
|
Wtajemniczenie
|
Mam ten katalog i widocznie nieuważnie oglądałam bo nie widziałam
|
|
#101 |
|
Zakorzenienie
|
wewnątrz jest dodatkowa wkładka "Super oferta" (24 strony). A może jeszcze Ci nie przysłali ? Ja najpierw dostałam katalog jesień/zima bez tej wkładki, a później dosłali mi jesień/zima (identyczny katalog), tyle że z wkładką.
|
|
|
|
|
#102 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
.wiecie co jest najlepsze. właśnie wybieram sobie rzeczyktóre mi sie podobają do dokładniejszego oglądnięcia... Ostatnio u TŻ w kat. jesień/zima widziałam super sweter. teraz oglądam u mnie kat. i go nie ma . Przeglądnęłam już 3 razy![]() O znalazłam go w necie: http://www.bonprix.pl/bp/offer.htm?c....20.1&pr=24988 , ale w kat. nadal go nie widzę
|
|
|
#103 |
|
Rozeznanie
|
a powiedzcie proszę, jakich firm ciuszki BP sprzedaje? czy można je normalnie gdzieś w sklepie dostać (przymierzyć), czy tylko i wyłącznie kupno on-line?
|
|
|
|
|
#104 |
|
Zakorzenienie
|
w niektórych miastach widziałam sklep firmowy "Bon Prix", ale nigdy nie zachodziłam tam, nie wiem, czy mają identyczną ofertę jak w katalogu .
|
|
|
|
|
#105 |
|
Wtajemniczenie
|
Złożyłam zamówinie, zobaczymy. Składałam przez telefon. Muszę stwierdzić, ze Pani z którą rozmawiałam nie była zbyt miała
|
|
#106 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
KINIULA!!! A gdzie jest ten ich firmowy sklep??? Bo ja też jestem z Twoich okolic!!! Odpisz koniecznie, bo chętnie bym zajrzała do tego sklepiku, boję sie kupować przez neta;/
DLA NAS NAJWAŻNIEJSZE SĄ PSY Dla jednych ważne są wieloryby, dla innych drzewa, a dla nas Psy. Te duże i te małe. Obronne i bezbronne. Rasowe i kundelki. Dla nas ważne są psie drzwiczki, psie smutki i psie marzenia. |
|
|
|
|
|
#107 |
|
BAN stały
|
Dot.: bon prix
A ja się zakochałam w tej sukience.... i zastanawiam się nad rozmiarem, ogólnie noszę 36 to mam zamówić 34?, hm.. bluzkę łatwiej jest kupić a taka sukienka musi być idealnie dopasowana także nie wiem....A MOze ktoras z was ja zamawiała cio?
![]() http://www.bonprix.pl/bp/offer.htm?c....17.1&pr=26497 |
|
|
|
|
#108 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() sukienka jest piekna nie mam takiej,ale mailam podobna cala czarna
|
|
|
|
|
|
#109 |
|
Raczkowanie
|
A czy któraś z Was zamawiała poniższą sukienkę??, baaardzo mi się ona podoba ale ciekawa jestem jak się układa "na żywo" i co to za materiał
http://www.bonprix.pl/bp/offer.htm?c...1.4.1&pr=21556 |
|
|
|
|
#110 |
|
Raczkowanie
|
A gdzie są takie sklepy? Bardzo podobają mi się ciuszki z Bonprixa, ale raz zamówiłam i wszystko było za duże (np. bluzka rozm.36 jest dobra na moją mamę, która nosi 42). Gdybym tylko mogła poprzymierzać przed zakupem wydałabym chyba całą wypłatę na bonprix.
|
|
|
|
|
#111 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie się nigdy nie zdarzyło dostać coś nie tak z rozmiarem a trochę zamawiam tam, jednak trzeba uważać na materiały i na promocje. Materiały niektóre ciężko się prasują lub po praniu wyglądają nijako... natomiast niektóre promocje mają zastrzeżone, że zdjęcie jest "przykładowe", moja bratowa raz z przekonaniem, że kupuje zwiewną lekką spódnicę otrzymała wełnianie paskudztwo...
W Bon Prix denerwuje mnie czas oczekiwania na przesyłkę, koszmarnie długo jak na przesyłkę z Łodzi - czasem się zastanawiam czy oni to dopiero szyją/zamawiają i wysyłają dopiero jak oni dostaną...
|
|
#112 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#113 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najrozsądniej jest sprawdzić rozmiarówkę w cm.
|
|
|
#114 |
|
Zakorzenienie
|
Czy któraś z was ma tą spodnicę?
Nr z katalogu: 915603 A co do mojego ostatniego zamówienia, to jedynie strój kąpielowy jest fajny, niestety sweterek okazał się być inny niż na zdjęciu a zamówione podkoszulki... hmm, nie będę komentować Zastanawiam się nad zwrotem.
|
|
#115 |
|
Zakorzenienie
|
podciągam wątek
![]() Czy wg was warto tam coś zamówić? Czy ubrania bardzo się różnią od tych ze zdjeć? Kusi mnie jedna sukienka... |
|
|
|
|
#116 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.....czy warto wg mnie zależy od ceny, bo czasem są ciekawe okazje. kilka razy zamawiałam i myślę, że ubrania raczej nie różnią się od tych ze zdjęć...
|
|
|
#117 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Bon Prix
Mi się te ubrania nie podobają, jakoś tak to dziwnie wygląda
. Zresztą, wole przymierzyć coś , ja mam tak, że i tak [ ] przymierzam coś to się zastanawiam pół godziny nawet po zakupie, czy jednak to jest odpowiednie i nie wyglądam jak serdelek. Chyba każda kobieta tak myśli sobie czasem
|
|
#118 | |
|
Zakorzenienie
|
http://www.bonprix.pl/bp/offer.htm?s=610257&p=59.4 ta mi wpadła w oko
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#119 |
|
Zadomowienie
|
Moja koleżanka z pracy często zamawia rzeczy z Bonprixu i jest zadowolona. Ja skusiłam się ostatnio na piżamkę, top (obie rzeczy bardzo mi pasują
Więc możesz spróbować kupić tą sukienkę, ale trzeba liczyć się z kosztami, jeśli nie będzie pasować. Dobrym pomysłem jest właśnie zamawianie z kimś, bo jeśli ubrania nie będą pasować, to koszty można podzielić na pół. |
|
|
|
|
#120 |
|
Zakorzenienie
|
Ostatnio nakupiłam sobie mnóstwo ciuchów z Bon Prixu.
Jestem w ciąży, a tam są niedrogie i ładne tuniki i różne spodnie dresowe, koszulę do porodu itp. Przed ciążą zamówiłam sobie świetną seksowną czarną sukienkę bez pleców Wszystko przyszło dobre, jakoś bardzo dobra, kolory i rozmiary suuuper |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:09.

. I mi się odechciało...Bo jak mi przyślą fason który nie jest na moją sylewtkę to będzie lipaa...

.....
. Zresztą, wole przymierzyć coś