|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4801 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wierzymy, że i nam słonko zaświeci i doczekamy ziemskich Dzieci - starania po p
Ja tez nie uzywam aplikatora, luteine biore 3x dziennie i teoretycznie biore dop msc ale tez juz mam dosyc
Misiak o ktorej idziesz na bete i kiedy wynik. Trzymam mocne kciuki Co do tesciowych to u mojej faceci wszystko musieli robic, nie bylo obijania sie, dlatego ja mam super w domu bo maz zrobi wszystko (jedyne co to nie lubi pralki) i jak gotuje moge na palcach jednej reki policzyc ile razy nioslam siatke z zakupami jak razem robimy, czasem sie juz denerwuje bo przeciez to nie problem niesc zakupy, ale go nie przegadam i on taszczy
|
#4802 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wierzymy, że i nam słonko zaświeci i doczekamy ziemskich Dzieci - starania po p
ale poleciałyście ![]() ja na mojego nie mogę narzekać, wszystko robi sam jak widzi, że jest coś do zrobienia, rzadko muszę się prosić, kibelek to może sama posprzątałam z 10 razy przez 5 lat, on się tym zajmuje, gotuje obiad jak widzi, ze jestem zmęczona, a tak to zazwyczaj ja gotuję, bo wracam godzinę przed nim, robi zakupy po pracy, codziennie zmywa naczynia, bo nie lubi jak stoją w zlewie, pranie wstawia ze 2 razy w tyg. i jeszcze je segreguje, sciaga z suszarki i składa suche, nawet mi sniadania do pracy robi ![]() Carla ale Ci zazdroszczę! Baw się dobrze! |
|
|
|
#4803 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() Carla baw sie dobrze
Zakochani ...zaczarowani od 02.11.2008 11.05.09 żegnaj kruszynko ![]() 17.03.10 żegnaj kruszynko ![]() wrzesień 2010 znowu żegnamy kruszynkę ![]() 07.05.13 ciąża pozamaciczna ![]() 04.05.14 - II kreseczki 20.12.14 - pojawiła się na świecie!! nasz cud |
|
|
|
#4804 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Moja teściowa nigdy się nie przemęczała zawodowo nie pracuje od stanu wojennego zawsze w rodzinie było że jej nie wolno denerwować bo jest chora i nie raz mnie to wkurzało jak jeszcze przed ślubem mój TŻ przyjeżdżał do mnie i okazywało się że nie jadł obiadu bo po pracy jak przyszedł do domu obiadu nie było bo mamusia się źle czuła ale na naszym weselu to wywijała do rana na parkiecie. Za 2 lata które mieszkamy razem nie wiem czy ze 2 razy obiad ugotowała i to jak mój małżon jej rzucił przed nos produkty i nakazał ugotować ona potrafi cały dzień siedzieć w pokoju i patrzeć w TV nawet do sklepu oddalonego ok 1 km nie przejdzie bo jest zmęczona i nogi ją bolą nie mówię żeby taszczyła zakupy tylko żeby rekreacyjnie się przeszła i od picu kupiła jakiś jogurt czy masło że o praniu i prasowaniu już nie wspomne bo nigdy nie widziałam żeby ona prasowała ---------- Dopisano o 10:36 ---------- Poprzedni post napisano o 10:33 ---------- Elinka mamy jeszcze 200 wpisów to niech Szymek poczeka bo będzie ładnym wstępem w kolejnej części a swoją drogą poprzedni wątek trwał 2,5 roku a teraz pewnie 2,5 miesiąca
|
|
|
|
|
#4805 |
|
Konto usunięte
|
Jols jakoś tak się wlekł ten poprzedni, faktycznie...
Kurczę zaczynam martwić się o Słodką... Wysłane z mojego Xperia L za pomocą Tapatalka
|
|
|
|
#4806 |
|
Zakorzenienie
|
Jols pewnie niech czeka a dokladnie do 3 lipca a co
|
|
#4807 |
|
Konto usunięte
|
no własnie chwile jej juz nie ma.
Może potrzebuje się odciąć mam nadzieje że niebawem się pojawi a może z jakimiś dobrymi wiadomościami |
|
|
|
#4808 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4809 |
|
Konto usunięte
|
to trzeba tak żeby ten wątek skończyć przed narodzinami Szymona Elinki a następny przed urodzeniem dzieci Party i Marioli damy rade
|
|
|
|
#4810 |
|
Zakorzenienie
|
[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;51730372]Jols jakoś tak się wlekł ten poprzedni, faktycznie...
Kurczę zaczynam martwić się o Słodką... Wysłane z mojego Xperia L za pomocą Tapatalka [/QUOTE]Też od kilku dni się zastanawiam co u niej, może nowa praca ja tak wciągnęła |
|
|
|
#4811 |
|
Konto usunięte
|
a rzeczywiście ona coś mówiła o zmianie pracy
|
|
|
|
#4812 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4813 |
|
Zakorzenienie
|
Platanoides buchbełam śmiechem na wykładzie przez Ciebie
|
|
|
|
#4814 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4815 |
|
Konto usunięte
|
jak dobrze dacie czadu to na moje imieniny możemy zacząć nowy watek
|
|
|
|
#4816 |
|
Zakorzenienie
|
Haha
fajne Byłam na cmentarzu pieszo, słońce daje czadu, dziś dzień typowo nad wodę, szkoda ze nie mogę za bardzo
|
#4817 |
|
Konto usunięte
|
Party ale zobacz jak za rok będzie fajnie nad wodą
![]() Wysłane z mojego Xperia L za pomocą Tapatalka
|
|
|
|
#4818 |
|
Zakorzenienie
|
No
mam nadzieje ze będziemy się już wszyscy nieźle taplać
|
#4819 |
|
Konto usunięte
|
ja też bym pojechała nad wode ale mój mężuś idzie do pracy na II zmiane
|
|
|
|
#4820 |
|
Zadomowienie
|
Tez sie martwie o slodka, nawet kilka dni temu sprawdzalam czy nie pisala np na innym watku. Nie pamietam, zeby nam na tak dlugo znikala
|
#4821 |
|
Konto usunięte
|
a pisaliście do niej na priv?
---------- Dopisano o 12:15 ---------- Poprzedni post napisano o 12:05 ---------- ale słodka miała dzisiaj ostanią aktywność może chwilowo nie chce się udzielać |
|
|
|
#4822 |
|
Zakorzenienie
|
Możliwe, ale to nie zmienia faktu, że się martwię
|
|
|
|
#4823 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny. Czuję się wywołana do tablicy.
U mnie wszystko ok. Remont postępuje, być może od poniedziałku zacznę nowa prace, ale nie tam gdzie wcześniej byłam na rozmowie. Po długich rozmowach z Mężem i tentegowaniu w głowie postanowiliśmy trochę odpuścić nasze starania. Uważamy , że muszę znaleźć inna, dobrą pracę, która da mi porządny macierzyński, trochę w niej zakotwiczyc. Nie zamierzamy się zabezpieczać, generalnie jak Bóg da Wszystko to niestety jest związane z finansami. Mieszkanie okazało się być bardzo drogą inwestycją, pochłania wszystkie nasze oszczędności. Kiedy je kupowaliśmy pracowałam, dzisiaj kiedy mój Mąż jest jedynym zywicielem rodziny sytuacja trochę się skomplikowala. Dlatego naszym priorytetem w tym momencie są niestety finanse :-( U Męża w pracy wydawałoby się stabilnej, zdarzają się zwolnienia z nienacka, dlatego nie możemy sobie pozwolić na taki krok jak dziecko. Wiem jak to wszystko brzmi :-( sama się miotam, ale chcę być odpowiedzialnym rodzicem. No i szkoda, żebyśmy w razie W stracili dom. Poza tym nie mogę Obarczyć Męża takim ciężarem jak utrzymanie siebie, mnie, kredytu itd. Jednakże jako, że zostawiamy wszystko swojemu biegowi różne się może zdarzyć ;-) Gryziu, Party, El, strasznie się cieszę, że rośniecie w siłę Tygryszku, Misiak wierze, ze wszystko się dobrze rozwinie. Dla reszty buziaki, i trzymam kciuki za staranka. Edytowane przez Słodkaaa Czas edycji: 2015-06-13 o 12:42 |
|
|
|
#4824 |
|
Zakorzenienie
|
Słodka najważniejsze, żebyście oboje chcieli tego samego! Cieszę się, że u Was w porządku, ale zostań z nami
|
|
|
|
#4825 |
|
Konto usunięte
|
Słodka nie zostawiaj nas tak
starania odłożone w czasie czy nie, jesteśmy zwartą grupą i musimy się trzymać razem ![]() Wysłane z mojego Xperia L za pomocą Tapatalka
|
|
|
|
#4826 |
|
Zakorzenienie
|
Słodka wszystko się ułoży
|
|
|
|
#4827 |
|
Zadomowienie
|
słodka dobrze, że się odezwałaś i naskrob coś czasami. Mam nadzieję, że szybko znajdziesz fajną pracę i będziecie mogli rozpocząć starania. Chociaż mocno trzymam kciuki za taką niespodziankę jak miała gryzia. Zobaczysz wszystko się pięknie poukłada
|
#4828 |
|
Zakorzenienie
|
Ale ja Was nie zostawiam. Trochę się tylko wycofałam.
To jest takie dziwne, i mam nadzieje, ze źle tego nie odbierzecie - ciesze się Waszym szczęściem i sukcesami, jednak dla mnie osoby która pragnie zostać matka, a z takich czy innych względów nie może - gdzieś w środku czuje taka pustkę czytając co się u Was dzieje. To nie zazdrość, broń Boże, ale.... Nie umiem tego nazwać. Będę Was czytać. I pisać, tak jak do tej pory. A starania odłożone? No nie wiem jak to nazwać - zajde w ciążę nieświadomie :-P jak Góra pozwoli. |
|
|
|
#4829 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a podkreślone właśnie wprowadzamy w życie całkiem przyjemny sobotni poranek za nami hihihi |
|
|
|
|
#4830 |
|
Zakorzenienie
|
Zazdroszczę Wam umiejętności z przejściem na taki sposób myślenia... bardzo się staram, ale mi nie idzie... Jak zbliża się owulka to mi włącza się myślenie... ostatnio zaczynam myśleć czy jest sens prowadzić obserwacje skoro mnie tak nakręcają
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:09.

moge na palcach jednej reki policzyc ile razy nioslam siatke z zakupami jak razem robimy, czasem sie juz denerwuje bo przeciez to nie problem niesc zakupy, ale go nie przegadam i on taszczy

liz

starania odłożone w czasie czy nie, jesteśmy zwartą grupą i musimy się trzymać razem