|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3091 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kosmetyki i oferty Yves Rocher cz. XVII
Właśnie schnę z paznokciami, na których mam lakier BeBeauty z Biedronki i roszerowy top coat z efektem żelu. Bardzo ładnie nabłyszcza i zdecydowanie przyspiesza schnięcie, a do tego ma cudnie szeroki pędzelek
Zobaczę jak będzie całość sprawować się w najbliższych dniach. Na paznokciach nóg mam roszerowy Elegancki Róż i bardzo podoba mi się jego kolor: nie jest to typowy róż, tylko taki zgaszony, pudrowy
|
|
#3092 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie, Czy kosmetyki do opalania z YR są godne polecenia (jeśli tak to prosiłabym o podanie które warto kupić)? Z góry dziękuję.
|
|
|
|
#3093 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Jaki obecnie jest kod na wysyłkową urodzinową ? Wyszukiwarka na wątku nie działa, na pierwszej stronie są kody z zeszłego roku.... Cytat:
Edytowane przez 201604131205 Czas edycji: 2015-06-12 o 15:19 |
||
|
|
|
#3094 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Prezenty za zamówienie od 49 zł do wyboru: - CuE 50 ml - VN 50 ml - QNdA 50 ml - AN 50 ml + prezenty za linie. Ktoś pisał, że jednym z nich jest torebka z organzy ![]() W tej ofercie pastylki nie dają prezentów za linie https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1986 https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1987 ---------- Dopisano o 14:28 ---------- Poprzedni post napisano o 14:23 ---------- Cytat:
http://www.yves-rocher.pl/energizujace_serum_mlodosci Edytowane przez 201607121243 Czas edycji: 2015-06-12 o 15:26 |
||
|
|
|
#3095 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Tak, o to serum mi chodziło- używam go od kilku lat, jest cudne- nawilża , koi, delikatnie rozświetla ( nie ma drobinek), jest leciutkie. Tylko opakowanie do d.... YR zmienia je chyba co roku, ale pipetka jak nie działała, tak nie działa |
|
|
|
|
#3096 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3097 |
|
Konto usunięte
|
Moja paczka przyszła zgodnie z planem. Bardzo podoba mi się zapach żelu jabłkowo-anyżowego. Cytrynowy dużo mniej.
|
|
|
|
#3098 |
|
Zadomowienie
|
[1=c794f3216fa96d344d93a9c 8b507d0f47f8f8180_61da25c 290477;51723486]Moja paczka przyszła zgodnie z planem. Bardzo podoba mi się zapach żelu jabłkowo-anyżowego. Cytrynowy dużo mniej.[/QUOTE]
Też mi się podoba nie mogłam sie zdecydować więc żel wzięłam jabłkowy, a mgiełkę cytryna
|
#3099 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3100 |
|
Konto usunięte
|
Dzięki! Widziałam ten kod kiedyś i mi nie działał, ale teraz śmiga.
Szkoda, że już puściłam urodzinową ![]() BTW nie odkryję ameryki, ale rozkodowałam wysyłkowe urodzinowe i "comiesieczne" urodzinowe mają format 9PY*#BA0x gdzie * to cyfra oznaczająca rok # nr miesiąca cyfry powyżej 10 to litery alfabetu po kolei, czyli np rok '15=E, listopad (11)= A itp X na końcu zmienia koszty wysyłki czyli np urodzinowa na czerwiec to 9pye6ba03 a te miesięczne to 9PY*#RA0x Edytowane przez 201604131205 Czas edycji: 2015-06-12 o 21:01 |
|
|
|
#3101 |
|
Rozeznanie
|
Hej wizazanki czy mozecie mi podpowiedziec jak najkorzystniej zamówić wodę kwiat wiśni? zazwyczaj zamawialam z e-sklepu ale moze z wysylkowej by bylo korzystniej?
|
|
|
|
#3102 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to się nadaje na pierwszą stronę
|
|
|
#3103 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3104 |
|
Pani Pech
|
Trzeba wyklikać wątek i założyć nowy
|
|
|
|
#3105 | |
|
Naczelna wampirzyca
|
Cytat:
A wątek Nam tonie powoli Sama np. teraz szukam w całym wątku jakiejś ciekawej oferty wysyłkowej z tą starszą wersją korektora SV w cenie 17,9 Bo oferta z e-sklepu w tym miesiącu jakoś mnie nie kręci A koleżanka mamy chciała, żeby jej ofertę z tym korektorem przesłać mailowo, a ja swoje powyrzucałam do kosza, że nawet nie mam jak zeskanować I się przekopuję, przekopuję i przekopuję...Jak chcecie to mogę się podjąć tworzenia 1 strony, tylko od razu zaznaczam, ostatnio niewiele zamawiam z YR (w ogóle ostatnio ograniczam zakupy kosmetyków, bo przerzucam się na totalny minimalizm, denkuję ile wlezie i chyba pójdę w kierunku kosmetyków, które mogę w dużej mierze robić sama, zwłaszcza jeśli idzie o pielęgnację) i po prostu bardzo mało kodów do mnie dociera pocztą i mailowo, więc w takim wypadku musiałabym prosić osoby, które zamawiają regularnie z wysyłkowej, przez e-sklep, żeby mi takie kody, oferty, zdjęcia w PW podrzucały, bo oczywiście w miarę możliwości wszystko co bym dostała, dowiedziała się, będę wrzucać. Także co Wy na to?
|
|
|
|
|
#3106 |
|
Konto usunięte
|
Dawno nie zaglądałam i zastanawiałam się właśnie co się stało z wątkiem, rocher sklep zamknął czy co..
od nowego roku żadnych promocji? Xandrine- jestem za tym, żebyś założyła teraz nowy wątasek, a ten zgłosić moderacji do zamknięcia. Bo faktycznie ciężko tu coś znaleźć, a odkąd poprawili wizaz, i wyszukiwarka wątkowa zwraca wyniki z całego portalu-gleba. Wpisywałam w przeszukaj ten wątek: "oferta urodzinowa rocher" i znajdowało mi wątki sprzed 3 lat
|
|
|
|
#3107 | |
|
Naczelna wampirzyca
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3108 |
|
Raczkowanie
|
Byłoby super, dyby znowu aktualne kody i oferty były na pierwszej stronie
http://kosmetyczno-mamusiowy.blogspot.com 08.08.2016 Avon nowości z katalogu 11/2016 Szminka Moc Blasku, Avon Sport Centre Action, Szampon i odżywka 2w1 Avon Man 07.08.2016 Wakacyjny konkurs z Zadbaną Mamą. |
|
|
|
#3109 |
|
Konto usunięte
|
Xandrine_Marie dobrze, ze zglosilas sie do prowadzenia watku, bo po zniknieciu Navioe jak slusznie zauwazylyscie temat zatonal. Pierwsza strona od wiekow nie jest aktualizowana i znalezienie jakiegokolwiek kodu rowna sie przeczytaniu calego watku lub podeslaniu kodu przez inna wizazanke robiaca niedawno zamowienie z tej samej oferty. Ja juz dawno nie robilam zamowien z YR bo chwilowo znalazlam inny ciekawy sklep kosmetyczny, jednak na poczatku lipca zamierzam nadrobic zaleglosci. Napisz prive do Moderacji z prosba o zamkniecie tej czesci i otwarcie nowej, co do ofert i kodow mysle, ze mozesz liczyc na wizazanki YR
![]() PS Testowalam wlasnie nowosci Cytryne z bazylia i Jablko z anyzem, mgielki maja srednia trwalosc. Weszlam do stacjonarki przed zakupami, wracajac z nich okolo 40 min pozniej juz nic nie czulam. Jezeli szukacie trwalszych mgielek na lato i niedrogich polecam te z Naturals Avonu, sa Jasmin, Kwiat Pomaranczy i Magnolia, nie moglam sie zdecydowac ktora najlepsza (podobne do dawnej serii Floral Prints). |
|
|
|
#3110 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() A co do korektora - to o który konkretnie Ci chodzi? Postaram się pomóc. |
|
|
|
|
#3111 |
|
Pani Pech
|
Ja dziś myłam włosy szaponem w kremie i jest ok ale dziwnie się przyzwyczaić ;-))
Najpierw na mokre włosy go nałożyłam a potem polałam jeszcze trochę i masowałam, nawet trochę się jakby pienił Ogólnie jest fajny i może się polubimy
|
|
|
|
#3112 |
|
Zadomowienie
|
Xandrine_Marie
Też czekam na nowy wątek
|
|
|
|
#3113 | ||
|
Naczelna wampirzyca
|
Cytat:
Też ostatnio testowałam mgiełki z letnich limitek i trwałością faktycznie nie grzeszą, moim zdaniem nie warto ich kupować. Ja ich z kolei po 20 minutach już nie czułam A co do nowych mgiełek Avonu jak dla mnie obecnie najciekawszą opcją są kwiaty jabłoni, no ale to jeszcze gorsza trwałość Te nowe w ogóle mi się nie podobają. Cytat:
![]() Jutro postaram się zacząć to ogarniać |
||
|
|
|
#3114 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3115 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
9PYE1RC03 W tych ofertach obu lub jednej z nich ten korektor jest właśnie za 17,90. Nie pamiętam numerów znacznikow, jestem na telefonie i piszę z aplikacji, ale możesz wpisac w google "yves rocher i nr oferty" i powinno Cię przekierować do postów z tego wątku ze zdjęciami. |
|
|
|
|
#3116 | ||
|
Naczelna wampirzyca
|
Cytat:
A że ja za bardzo niczego nie potrzebuję, to szukam oferty/ofert, gdzie mogę pozamawiać te korektory, a dla siebie mieć jakiś fajny gratis ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3117 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
. Bez problemu zgrywa się z kremem zwykłym czy BB. Poza tym może mam wybrakowaną wersję, ale ja tych świecących drobinek na twarzy nie dostrzegam. Co do jakości jeszcze się nie wypowiem się, bo za krótko używam. Zapach jak dla mnie świetny.
|
|
|
|
|
#3118 |
|
Raczkowanie
|
A ktoś ma może link do postu z wysyłkową gdzie była gratisowa Nowa woda osmantus chyba? Albo mi się to przysnilo, bo nie mogę znaleźć
|
|
|
|
#3119 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3120 |
|
Zakorzenienie
|
W którejs z ofert była woda osmanthus za 75zł
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:59.

Zobaczę jak będzie całość sprawować się w najbliższych dniach. Na paznokciach nóg mam roszerowy Elegancki Róż i bardzo podoba mi się jego kolor: nie jest to typowy róż, tylko taki zgaszony, pudrowy 

Uwielbiam zapach tej serii. Drobinki dyskretne, ale patrzę na opis na stronie i widzę, że źle go zastosowałam - pod krem zamiast na krem. W życiu bym nie wpadła, że należy zrobić odwrotnie... Czy to w ogóle ma sens

Bo oferta z e-sklepu w tym miesiącu jakoś mnie nie kręci
A co do nowych mgiełek Avonu jak dla mnie obecnie najciekawszą opcją są kwiaty jabłoni, no ale to jeszcze gorsza trwałość