|
|
#3092 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Lumpeksy, ciucholandy II
dziś wpadłm to lumpeksu przy okazji i nic dla siebie nie znalazłam. Ale coś jednak kupiłam. Śpioszki dziecięce z kapphal za 2,25 PLN
![]() Nie wiem dla kogo bo dziecka w ciągu najbliższych 8-10 lat się nie spodziewam. trudno, poczekają
|
|
|
|
#3093 |
|
Wtajemniczenie
|
zapomniałam o zdjęciu...
|
|
|
|
#3094 |
|
Zadomowienie
|
Shatin ja teraz mam komu kupować dziecięce ciuszki, dwie kuzynki będą rodzić w listopadzie
Później wrzucę moje dziecięce łupy
|
|
|
|
#3095 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3096 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3097 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3098 |
|
Wtajemniczenie
|
Po bardzo długiej przerwie cosik zakupiłam... Niestety ciepłych rzeczy bardzo mało i wszystko w dużych rozmiarach, ale połowa Lumpka była zamknięta, bo zdaje się, że robią wielką wymianę właśnie na cieplejsze rzeczy
![]() Zdjęcia oczywiście słabe, a ciuchy prosto z Lumpa bez prania i prasowania ![]() 1. Mój pierwszy nietoperz... Musiałam go wziąć... Mógłby być węższy w pasie i z mniejszym dekoltem, trochę na mnie wisi. Może ktoś chce się wymienić za mniejszy rozmiar? To jest M. Bik Bok - przód gładki - z tyłu dwa hafty 2. Dorothy Perkins... Kurcze mógłby być trochę węższy, bo mam z tyłu lekki ogon 3. Kurtka Divided... W rzeczywistości dużo ładniejsza i nawet ciepła 4. Long - tak na prawdę, to jest sukienka z działu dziecięcego, ale na mniej leży super jako long ![]() 5. Vero Moda, na zdjęciu wygląda gorzej niż w oryginale - lekko połyskuje złotymi nićmi.
|
#3099 |
|
Wtajemniczenie
|
Jeszcze koszulka Svea.
I spódnica, długa z cienkiego materiału na lato... - fotki brak. Na nieszczęście widziałam śliczny, czerwony płaszcz, ale rozmiar... A na manekinie damską, garniturową marynarkę z rękawem 3/4, ale była prosta w talii i wyglądałam tragicznie, na dodatek poduszki na ramionach robiły ze mnie jakiegoś hokeistę Musiałam pożegnać się również ze ślicznymi czarnymi szpilkami, które na wierzchu były wiązane wstążką, eleganckie, ale skromne... Za małe ![]() Ogólnie zakupy słabe, ale wszystko praktyczne i na pewno będę nosić Oprócz spódniczki resztę założę w najbliższym czasie.
|
#3101 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3102 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3103 |
|
Wtajemniczenie
|
kruk - super trencz i fajna torebusia.
Hmmm... Rzeczywiście może mniej osób będzie teraz w Lumpkach w tygodniu, może we wrześniu upoluję coś na prawdę ekstra ![]() Też mam dziecięce łupy, śliczna różowa bluzeczka z konikiem Pony i koszulka ze Spidermanem na razie, ale mogłabym kupować dla maluszków takich do roczku, bo piękne rzeczy dziś widziałam i bardzo pomysłowe, i rzadko spotykane. To nie jest bolerko, to jest normalnej długości. Dziękuję Też mi się podoba, ale na razie się przekonuję do tego ciuszka.
|
#3104 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Bardzo fajne zakupy. Szkoda ze zdjęcia troche nie wyraźne bo na pewno piękne rzeczy, którym chętnie bym się bliżej przyjrzaŁA
|
|
|
|
|
#3105 |
|
Zakorzenienie
|
shatin sliczne spioszki,łał
malgosinka fajnqta sukienka jako long, ta tuba z kokardka na dole to w oogle delicje, podoba mi sie jeszcze ta biala koszulka w czarne kropeczki
|
|
|
|
#3106 |
|
Wtajemniczenie
|
Wrzuciłabym, ale ja od razu po wizycie w Lumpku się ich pozbywam. Fotek nie robiłam. W najbliższym otoczeniu mam 4 dzieciaszków w wieku do 5 lat, a ciuszki zawsze im się przydają, bo szybko je niszczą :P ;P ;P I w zwykłych sklepach ciuchy dla dzieci są dość drogie... Pamiętam, że jak bywałam np. w Smyku, to ceny potrafiły mnie zadziwić.
|
#3107 |
|
Wtajemniczenie
|
Dubel, cosik mi się chrzani z netem.
|
#3108 |
|
Wtajemniczenie
|
A wygląda jak bolerko,zwłaszcza że u siebie w lumpie ostatnio widziałam bardzo podobne...
|
#3109 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3110 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3111 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3112 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3113 |
|
Wtajemniczenie
|
dobra, dodam coś od siebie bo wątek upadnie
![]() Golf i pasek z H&M |
|
|
|
#3114 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja póki co jestem na odwyku od lumpka, bo w roku szkolnym mieszkam w innej miejscowości niż mój ukochany lumpeks chyba powinnyśmy założyć grupę wsparcia dla dziewczyn, które nie mogą z różnych przyczyn chodzić na polowania ;(
|
|
|
#3116 |
|
Zakorzenienie
|
no coooooo może chcemy wirtualny lumpeksik
![]() matko głupota
"Nikt mnie nie ostrzegał, że urodzenie dziecka przypomina zakochanie, tyle że w kimś, kto jest znacznie młodszy od mojego męża i ładniej pachnie. Nikt mi nie powiedział, że praktycznie rzecz biorąc, macierzyństwo jest niebezpiecznie podobne do romansu". Nela 5/11/13 |
|
|
|
#3117 |
|
Zadomowienie
|
[QUOTE=malgosinka;5169071]kruk - super trencz i fajna torebusia.
dziękuję
|
|
|
|
#3118 |
|
Wtajemniczenie
|
Co tu tak pusto... Chyba razem z wrześniem nadchodzą ciężkie czasy. Ja mam co prawda jeszcze miesiąc, ale potem zostaną już chyba tylko soboty. Chyba, że zmienię miasto zamieszkania, to może pod nosem jakiś Lumpek będę miała, żeby móc, co dzień na chwileczkę wskoczyć. Teraz mam daleko
|
#3119 |
|
Wtajemniczenie
|
ja mam taką ogromniastą dostawe jesienno-zimową 10 wrzesnia rano
![]() (chpciaz wolalabym juz do akademika niz siedziec w domu )
|
#3120 |
|
Zadomowienie
|
Oto moje dziecięce łupy:
![]() 1.różowy kombinezonik - Mothercare 2.Różowe body - Little Bundle 3.Śliniaczek - nie wiem co to za firma, na matce logo z literą m 4.Śpioszki z polara - Next 5.Sukienka z bolerkiem - tak samo jak przy 3 6.Śpioszki <?> - Tim Pouce a teraz wszyscy się modlimy, żeby była dziewczynka
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:51.

Później wrzucę moje dziecięce łupy