|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
BAN stały
|
Radykalny feminizm
Apeluję do kobiet i mężczyzn, których temat nie dotyczy o nie wpisywanie się.
Czy są tutaj jakieś radykalne feministki lub feminiści? Przez radykalizm mam tu na myśli walkę nie tyle o równość co o wywalczenie przewagi kobiet nad mężczyznami w różnoraki sposób. Mężczyźni od lat kontrolują prawie całe zasoby ziemskie / finansowe. Powinnismy to zmienić i zmienić setki innych ustaw, żeby skończyć z szowinizmem raz na zawsze, a męskich faszystów karać więzieniem. Jeżeli nie podzielasz mojego zdania to po prostu nie pisz w temacie. Jeżeli masz podobne zdanie to jesteś tu mile widziana. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: Radykalny feminizm
Prowadzenie do prawnej przewagi to nie feminizm tylko dyskryminacja. A radykalne feministki chcące parytetów czy wojujące na golasa na stadionach itd. robią więcej złego, niż dobrego. Umiarkowany feminizm popieram.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
zapraszam do "dyskusji" osoby o tych samych poglądach, abyśmy mogli wzajemni poklepać się po główce za to, że tak mądrze potrafimy wyśmiać innych ![]() Uwielbiam takie genialne postawy ![]() PS. Autor wygląda na trolla ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Jako feminista czuję się dyskryminowana, przez co jestem głęboko urażona. Nikt nie będzie mi mówił w jakim temacie mogę pisać, a w jakim nie. W tym momencie naruszasz wolność kobiet (i mężczyzn
![]() Radzę się też zapoznać z terminem "dyskusja"- to nie jest przytakiwanie sobie przez osoby o takich samych poglądach. A forum służy do dyskusji. Nie lubię jak beznadziejne trolle udają radykalne feministki/feministów. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Troll
![]() A jest w ogóle taki nurt, jak opisujesz? Bo radykalny feminizm to coś innego, niż opisywana przez ciebie dyskryminacja. Może podasz historię, ideologów i działaczy tego, o czym piszesz? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:41.