|
|||||||
| Notka |
|
| Uśmiechnij się Uśmiechnij się to miejsce dla wszystkich, którzy chcą poprawić sobie nastrój. Tutaj obejrzysz śmieszne zdjęcia i komiksy. Możesz podzielić się swoim zdjęciem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#361 |
|
BAN stały
|
Dot.: Autentyczne!!!! ;)))))))))))) Buahahahahah!
czesterka cudne to bylo
|
|
|
|
|
#362 |
|
Przyczajenie
|
Ja kiedyś jeszcze w czasach liceum napisałam do mojej psiapsiuły z ławki smaka "Hej lalka słuchaj może byśmy zrobiły sobie wagarki bo ni c**** nie chce mi sie do szkoły iść" Wszysko byłoby ok gdyby nie to ,ze pisałam tego smska z komórki mamy (bo ja na swoim jak zwykle nie miałam kasy), i nie skasowałam tego co wysłałam... po powrocie do domu mama pyta się mnie jak tam w szkole z takim dziwnym uśmieszkiem, a ja na to "heeee...jak zawsze". Pochwili wybuchła śmiechem i powiedziała że nie wiedziala że jej córeczka zna takie brzydkie słowa, i dlaczego dalekj wysyłam smsy z jej komórki?!
A to już wpadka mojego kolegi, który kiedyś w nocy po niezłej balandze u koleżanki wstał i obsikał ścianę bo myślał, że to już łazienka W pokoju spało wtedy parę osób myśleliśmy, że umrzemy ze śmiechu, tylko właścicielce mieszkania nie było do śmiechu... A co nalepsze mój kolega rano nic nie pamiętał, i upierał sie że my go najzwyczajniej w świecie wkręcamy, uwierzył dopiero jak zobaczył zdjęcia i plame na ścianie
|
|
#363 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dla mnie BOMBA TRĄBA!!!
|
|
|
#364 | |
|
Rozeznanie
|
![]() Cytat:
ogólnie historyjki fajne są, ale tego chyba nic nie przebije, padam ze śmiechu![]()
"Świat był taki sam- pełen miłości i nienawiści. Zarazem dobra i zła, kłamstwa i prawdy. To, że nas przypadkiem zło dotyka, nie znaczy wcale, że jesteśmy szczególnie pokrzywdzeni. Trzeba to przyjąć, jak jeszcze jedną próbę, którą nam los zadał i spokojnie robić swoje."
|
|
|
|
|
|
#365 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
o ja cie nizla wtopa dobrze ze ja takich gosci nie mam ![]() Cytat:
|
|
|
#366 |
|
Zakorzenienie
|
Ale fajny wątek. Leżę i ryczę ze śmiechu
![]() Moja przyjaciółka odwaliła kiedyś niezły numer: Wysłała smsa do swojego brata, który brzmiał tak: "Maciek naściemniaj coś starym, że śpię dzisiaj u koleżanki bo zostaję na noc u Daniela". I zamiast do brata wysłała to do swojego chłopaka (ale i tak miała zamiar z nim skończyć )
|
|
|
|
|
#367 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#368 |
|
Raczkowanie
|
czesterka
|
|
|
|
|
#369 |
|
Raczkowanie
|
przypomnialo mi sie jak kiesys bylismy z klasa na wycieczce i mi w ostatnim momencie zachcialo sie drozdzowki wiec razem z moj przyjaciolka pobieglysmy do sklepu z zakupiona drozdzowka bieglysmy na uciekajacy nam tramwaj ja tak bardzo zapatrzylam sie na ten tranwaj ze potknelam sie o tory kolejowe i walnelam zebami w schody tramwaja
naszczescie nie wylecialy mi ale cala klasa to widziala i miala ze mnie niezla polewke
|
|
#370 |
|
Przyczajenie
|
brzuch mnie boli ze śmiechu
![]() 1)na 1 roku studiów po bardzo ciezkiej poprawce (nastepnego dnia rano miala byc dopytka ustna) zrobilismy sobie imrpeze w akademiku. pamietam tlyko kilka migawek jak kolo godz 18 wracalam do swojego akademika (no szczegol ze jakos tak sie rpezwrocilam ze kartonik soku w torebce mi pekl i zalał wszytsko). rano sie budze -przerazona ze za chwile musze byc na dopytce, w stanie nie nadajacym sie do ncizego lece pod prysznic ubieram sie maluje na koniec wciagam marynarke i zonk? rekawa duzo za duze , marynakraka za kolana o co chodzi?poszlam na poprawe a tam kolega ktory mial na wczesniejsza godzine (dodam tylko ze szanuajcy sie metalowiec) siedzi w dzianej granatowej kamizelce z moja marynarka w rekach i patrzy na mnie banajmniej nie z radoscia. co najsmieszniejsze jak wychodzilam z imprezy i sie ubieerałam kilka razy sciagali mi marynarke i kazali zostac i pic dlajej i nikt nic nie zauwazył ![]() 2) na juwenalia mieslismy przbrec kolegów za dziewczyny w ramach wystepow. wiec dizelnie razem z koelgami latałam po roznych sklepach z ciuszkami z drugiej reki. kiedy juz wsyzscy mieli kreacje a jeden strasznie wybrzydzal i nie moglismy dobrac mu bluzeczki-wstawilam go do przymierzalni a reszcie rzucialam bluzeczki zeby mu nosili do rpzymierzenia. nagla jakies takie dziwne szepty, widze ze chlapaki w 4 obraduje przy przymeirzalni konspiracyjnym szeptem i ktorys niesmialo mnie wola- jak zobaczylam do przymeirzalni myslalam ze sie posiusiam ze smiechu---bluzeczka byla na szyje i miala takie ramiączka z boków do powieszenia na wieszak--a 4 facetów obradowalo czemu ramiaczka od tej koszulki sa takie ktorki i nie moze ich dobrze nałozyc........ 3) kiedys na zaglach 2 kolegów cały czas spiewało pisenke w ktorej caly czas powtarzal sie tekst "je**ć mi sie chce"- np kiedy jem sniadanie to.... je**ć mi sie chce" wiecie jak to jest gdy sie cigle slucha tego samego....no i idziemy sobie nadbrzezem w mikolajkach ja z jednym koelga z tyłu rpzed nami 2 i obrabiam dzielnie tego przed nami nagle on odwraca sie i pyta" co powiedziałas?" a ja oczywiscie na ca le gardło niewile myslac i chcac sie ajkos wykreicic zartem- " że ****ć mi sie chce!" myslalam ze si spale ze wstydu tyle ludzi do okola z dziecmi i wsyzscy sie na mnie gapia no wchodzenie w szklane drzwi to norma raz kumpel prawie nasikal do lowodwki w akademiku taki byl nalany i drzwi pomylil...dobrze ze akurta bylam w poblizu |
|
|
|
|
#371 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
hihi oj pekam ze smiechu ![]() piszecie takie opowiadania ze normalnie placze ze smiechu a ci mezczyzni to jakos tak maja ze jak za duzo wypija to pozniej nie kontaktuja ![]()
|
|
|
#372 |
|
Zadomowienie
|
Dawno dawno temu moja mama kupila mi mokasynki stukajace, chyba w 2 kalsie podstawówki. Byłam z nicha taka dumna, ze ubrałma ja pzry pierwszej oazji na popis pianistyczny. Kiedy czekałam na korytarzu razem z innymi dzieciakami i ich rodzicami strasznie chciałam sie pochwalic swoimi nowymi butami i paradowałam przed wszystkim wzdłuz korytarza tak jak zołnierze na paradzie, wymachując nogami. I w pewnym momencie tak mocno sie zamachnełam, ze jeden but zsunął mi sie ze stopy i poleciał prosto na łysą głowe jednego z tatusiuów....
zaliczyłam niezgłego zonka i myslałam, ze spale sie ze wstydu ;p Nigdy nie ubrała juz tych butów ;p |
|
|
|
|
#373 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#374 |
|
Raczkowanie
|
Moja mama kiedyś obudziła się w nocy słysząc hałas, wyszla więc z mieszkania na klatkę schowową i zobaczyła swojego najbliższego sąsiada manipulującego jakoś dziwnie przy klapie od zsypu i mamroczącego "zmieniła zamki, ****a..."
Kiedyś, w odleglej podstawówce, gdy byłam na jakimś dziesięciodniowym wyjeżdzie z moją szkołą, przydzielono mnie do pokoju z moimi koleżankami, oraz z jakąs obcą dziewczyną, która była od nas trochę młodsza, ale troche do mnie podobna. Na imię miała Kasia. Zachowywała się zdecydowanie dziwnie, mianowicie ciągle się przed nami obnażała. Nie chodzi o to, że była zwyczajnie bezobciachowa i przebierała sie przy nas, tylko zdarzało jej się w ciągu dnia bez powodu ściągnąć matki i chodzić tak przez pół godziny, albo- gdy w pokoju byli koledzy- postanowić nagle, że się przebierze i zdjąć bluzkę, czy wyjść spod prysznica, ściągnąć ręcznik i przez pół godziny szukac ubrania. Pewnego razu, gdy akurat rozebrała się do naga i wyszła na korytarz (!!!) minutę później wpadła do pokoju z krzykiem, że zobaczył ją mój kolega, Marcin. Ponieważ właśnie chciałam z nim pogadać wybiegłam od razu z pokoju i usłyszałam "rany, Ola, ty jesteś jakaś po***ana!!". Dopiero po jakimś czasie pojęłam, że myślal, że to ja. W każdym razie do końca wyjazdu, a może i do końca tej podstawówki (wkrótce zmieniłam szkołę) wszyscy koledzy patrzyli na mnie jak na nienormalną
|
|
|
|
|
#375 |
|
Rozeznanie
|
Ostatnio kupowałam sobie buty,kiedy przemierzyłam. Okazały się nie dobre,więc spakowałam je do kartonu i chciałam odstawić na miejsce,a że nie chciały wejść to je upycham tylko,że to był regał.Takim sposobem popchnęłam inne buty,które spadły robiąc niezły huk a ja na to: TO JA ZROBIŁAM?
Oczywiście faceci,którzy obok stali mieli niezły ubaw .Więc szybko podleciałam i zaczęłam zbierać okazało się,że tam stał ochroniarz ja na to że przepraszam a on "Ale mnie pani przestraszyła." ![]() ![]() ![]() myślałam ze padnę ze śmiechu
|
|
|
#376 |
|
Zakorzenienie
|
Hahahaha, a ja ostatnio byłam taka rozkojarzona, że powiedziałam siostrze "Erica Steinbach to śpiewaczka"
|
|
|
|
|
#377 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
haha ciekawe czy otworzyla mu w koncu zona ten jego nowy domek
|
|
|
#378 |
|
Zakorzenienie
|
Mój brat kiedyś poszedł do piekarni firmowej "Bartkowscy" (oczywiście tam są produkty piekarza Bartkowskiego) no i mówi:
-Poprosze chleb od Cedzika (a Cedzik to konkurencyjny piekarz) )
|
|
|
|
|
#379 |
|
Rozeznanie
|
heheheheeheheh Genialne ;] Od razu mi sie weselej zrobiło
|
|
|
#380 |
|
Raczkowanie
|
Zadzwoniłam kiedyś na domowy do mojego tż (komórkę miał wyłączoną) z tekstem: "Skarbie włącz telefon!!!" Wszystko dobrze, tylko że odebrał jego tata
Cóż, nieco się zdziwił... Dziewczyny dokładnie słuchajcie kto mówi do was "halo?" ...![]() ![]() Siostra sikała ze śmiechu gdy słyszała jak się mu tłumacze, że się pomyliłam...
|
|
|
|
|
#381 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W autokarze zachcialo mi sie tak lac, ze normalnie szok. Wiec wyslalam kumpele do kierowcy, zeby mu rzekla, ze sie poszcze bo juz nawet chodzic nie moge... on sie tak przejal, ze jak najszybciej chcial stanac - i stanal gdzie mu bylo wolno. wiec ja jak ten polny konik, resztkami sil wyskakuje z busa - a tu k..a szczere pole, pare chaszczy i mojej zbawienie budka autobusowa w sensie przystanek. Lece za nia, siusiam, blogo mi nagle wzrok w gore - autokar byl tak wysoki, ze kazdy mnie odajaca mocz za budka widzial... absolutkie kazdy po tej stronie przy szybie... To byl poczatek naszych wakacji - nastepnie postanowilysmy sie przefarbowac na granatowy kolor. Ogolnie jako mhroczne dziewczynki jakiegos dnia lapalysmy stopa na przystanku. Chwilka czekania - zatrzymuje sie maluch - wiec my lap do niego, szarpiemy za klamke - zamkniete. Szarpieny dalej - kierowca wyglada tak ![]() my tak ![]() W koncu odkreca te szybe i tak 'a ja sie w sumie nie po was zatrzymalem tylko po niego...' odwracamy sie, za nami czekal na laweczce dziadek jakis... wiec my 'ups' kierowca '...ale juz wsiadajcie' wgramolilysmy sie tych glaniorach na tylne siedzonko, i takie po sobie co zrobic, bo obciach jak nie wiem ![]() Wiec kumpela szuka drobnych, ze mu zaplaci, dojezdzamy do miejsca chcemy dac pieniadze a ten kolo taka od gory do dolu spojrzenie lekcewazace i 'zatrzymajcie je sobie...' czulysmy sie tak zle, ze potem kanalami chodzilysmy ![]() Cytat:
kolezanka pojechala do Niemiec na wakacje, tam byla jakas dziewczyna polskiego pochodzenia mowiaca po polsku. Pszly razem na basem i postanowily, ze zabawnie bedzie ludziom ublizac ;/ Wiec wybraly faceta i jada mu, po chamsku w pewnym momecie facet 'jak ci zaraz przy... to sie zesrasz' podobno na basen wiecej nie poszly. Co do mowienia nieodpowiednich rzeczy do nieodpowiednich osob to ![]() Liceum, sklepik na przerwie oblegany, wolna amerykanka - zero kolejki, kto sie dopchal to mial. Wiec pcham sie i toi kolo mnie taka mloda dziewczyna i 'co sie tak pchasz' wiec jej odpowiedzialam 'bo k... lubie' i ciach temat. przerwa sie konczy, dziewcze to wychodzi ze stolowki dzierzac dziennik, i klucze do sali. Zbladlam. Dobrze, ze mnie nie uczyla |
||
|
|
|
|
#382 |
|
BAN stały
|
Liceum, sklepik na przerwie oblegany, wolna amerykanka - zero kolejki, kto sie dopchal to mial.
Wiec pcham sie i toi kolo mnie taka mloda dziewczyna i 'co sie tak pchasz' wiec jej odpowiedzialam 'bo k... lubie' i ciach temat. przerwa sie konczy, dziewcze to wychodzi ze stolowki dzierzac dziennik, i klucze do sali. Zbladlam. Dobrze, ze mnie nie uczyla piekne ... n-le powinni miec jakies plakietki, ze nimi sa i najlepiej jeszcze czego ucza .. w szczegolnosci w lo, bo tam latwo o pomylki .. profesorek bysmy nie bluzgaly... a profesorkow nie podrywaly (przynajmniej nie tak beszczelnie )
|
|
|
|
|
#383 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Tak to jest,Polaków wszędzie pełno,a w szkole to niewiadomo(było:p)komu mówić cześć,a komu dizeńdobry
|
|
|
|
|
|
#384 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
zwierzęcia kurde nie widział
|
|
|
|
|
|
#385 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#386 |
|
Zakorzenienie
|
Kiedyś nie mogłam znaleźć swojej komórki, więc zadzwoniłam na nią ze stacjonarnego. Gdy tylko usłyszałam dzwonek, odłożyłam słuchawkę i pobiegłam zobaczyć kto sie dobija. :PP
|
|
|
|
|
#387 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Koleżanka oglądała w sklepie paletę cieni do oczu, takie w tonacji błękitnej i postanowiła spytać sprzedawcę o cenę: - Przepraszam, w jakim kolorze są te niebieskie cienie? |
|
|
|
|
|
#388 |
|
Rozeznanie
|
A ja ostatnio jak to mówi mój Tż zabiłabym sie o papier toaletowy
![]() poszłam zrobic siusiu :P a że mamy dość zimno w łazience to i deska była chłodna wiec stwierdziłam ze połoze dłonie na desce i usiade na dłoniach ( bedzie mi cieplej ) ![]() Skończyłam załatwiać soją potrzebę i co problem jak tu siegnąć po papier toaletowy. Wiec wysunełam jadną rękę i zaczęłam rozwijac papier, tylko jak go tu teraz przetrzymać żeby urwać wpadłam na pomyśł że prztrzymam głową papier . no ale nie trafiłam i wyrżnęłam z całej siły czołem w wieszak do papieru. skutkiem jest rozciete czoło. no nic teraz już wolę siadać na zimnej desce. Mozliw ez enikt nie zrozumie o co tutaj chodzi ale nie potrafie tego opisac to trzeba było zobaczyć ![]() A jakiś rok temu chciałam sobie kupić jakies ciuszki z siostrą wiec wpadłysmy do sklepu przeglądamy ciuchy na wieszakach. Zafascynowana jedną z garsonek nie patrzyłam czy gdzies jest cena tylko od razu spytałam "sprzedawcę" gdzie jest przymierzalnia. Chłopak popatrzył na mnie jak na kretynke i mówi... ale to jest pralnia a nie sklep !! Od razu grzecznie podziekowałyśmy i wyszłyśmy. Nie musze chyba tłumaczyć że już nigdy sie tam nie zjawiłam :P
|
|
|
#389 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#390 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Uśmiechnij się
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:42.

)

piszecie takie opowiadania ze normalnie placze ze smiechu

Oczywiście faceci,którzy obok stali mieli niezły ubaw
.Więc szybko podleciałam i zaczęłam zbierać okazało się,że tam stał ochroniarz ja na to że przepraszam a on "Ale mnie pani przestraszyła." 
})i({ Amore Dolce Vita })i({ 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)