Wszystko o Avonie - Strona 3 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-09-01, 23:36   #61
MagJa
Zakorzenienie

Dot.: Wszystko o Avonie

Pytałam już kiedyś o ten nowy żel do stylizacji loków Power Styling, ale pozwolę się powtórzyć, bo może teraz pojawi się więcej opinii. Czy on faktycznie pomaga ułożyć loki? Poprawia skręt? Utrwala?
MagJa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-02, 00:05   #62
paulinkosia
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Agrippinilla Pokaż wiadomość
Racja, w naszych katalogach brakuje wielu informacji. Na przykład nie znalazłam info o tym, że serum rozświetlające sake i ryż stosuje się na noc. Dla niektórych to oczywiste, przez analogię do innych podobnych produktów, ale nie każdy o tym wie.
Hym...ja pisałam w tej sprawie maila do avonu i mi odpisali ze serum to nalezy stosowac rano
W sumie sama nazwa rozświetlające..to raczej na dzien rozswietlenie..bo o co komu na noc rozswietlenie?

paulinkosia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-02, 00:19   #63
Amaretta
Rozeznanie

GG do Amaretta

Witam w unowoczesnionym watku. Czas pokaze czy to byl dobry pomysl czy nie.
Cytat:
Napisane przez mischelle Pokaż wiadomość
A pamiętacie ten spray przedłużający świeżość włosów?Jak dla mnie był rewelacyjny.
Czy mógłby mi ktoś podać numer próbek True Glow? (gdzieś posiałam formularz )
Cytat:
Napisane przez BlackAngel Pokaż wiadomość
Wiesz dla mnie nie był rewelacyjny, jakoś na moje włosy zupełnie nie działał. Mam go do tej pory, może źle używam?
A dla mnie jest rewelacyjny. Mam króciutkie włoski i na takich sprawdza sie idealnie. Po porzeadnym spryskaniu i wysuszeniu wlosów suszarka z głowa w dół nie ma sladów kosmetykow do stylizacji z poprzednich dni (bo ja go uzywam jak 3-go dnia od mycia nie mam czasu na mycie glowy) i mozna od nowa ukladac wloski.
Amaretta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-02, 07:59   #64
gwiazdeczka179
Raczkowanie

GG do gwiazdeczka179

Cytat:
Napisane przez MagJa Pokaż wiadomość
Pytałam już kiedyś o ten nowy żel do stylizacji loków Power Styling, ale pozwolę się powtórzyć, bo może teraz pojawi się więcej opinii. Czy on faktycznie pomaga ułożyć loki? Poprawia skręt? Utrwala?
jak dla mnie to niezaspecjalny. Obciążał mi włosy, nie utrwalał a co gorsze włosy traciły swieżość bardzo szybko
gwiazdeczka179 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-02, 08:22   #65
patusia22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martusiawilczek Pokaż wiadomość
już kiedyś podobny zapach był właśnie na zimę dominuje cynamon, taki rozgrzewający jest ten zapach

dość podobny do Winter Sensation czy Celebrate Me
patusia22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-02, 08:37   #66
gwiazdeczka179
Raczkowanie

GG do gwiazdeczka179

Cytat:
Napisane przez patusia22 Pokaż wiadomość
ok wielkie dzięki
DZIEWWCZYNY POMÓZCIE...
NIGDY DLA SIEBIE NIE BRAŁAM CLEARSKIN MOZE ZEL )
TERAZ CHCIAŁABYM ZAMÓWIC ŻEL NA WQYPRYSKI I KOREKTOR !
co o nich sądzicie??? błagam pomóżcie bo nie wiem czy warto brać, a nie ma sensu tylko półki zapychac skoro i tak mało wolnych zostało ;-)
Stary 2007-09-02, 08:40   #67
patusia22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gwiazdeczka179 Pokaż wiadomość
ok wielkie dzięki
DZIEWWCZYNY POMÓZCIE...
co o nich sądzicie??? błagam pomóżcie bo nie wiem czy warto brać, a nie ma sensu tylko półki zapychac skoro i tak mało wolnych zostało ;-)
opinie odnośnie korektora
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,7...ra-wersja.html

i żelu
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...wa-wersja.html
patusia22 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-09-02, 08:47   #68
gwiazdeczka179
Raczkowanie

GG do gwiazdeczka179

DZIĘKUJĘ PATUSIA.
a miałaś moze bądz inna dziewczynka obecna tu na wizazu podkład matujący w musie?
Stary 2007-09-02, 08:49   #69
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
DZIĘKUJĘ PATUSIA.
a miałaś moze bądz inna dziewczynka obecna tu na wizazu podkład matujący w musie?
Polecam lekturę KWC Tam jest wiele opinii o tym musie.
Tu link do recenzji:
http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=13445
Stary 2007-09-02, 09:25   #70
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

Cytat:
Napisane przez asia_z Pokaż wiadomość
dla mnie był kiepski. wcale nie przedłużał świeżości, w moim przypadku włosy się tylko szybciej przetłuszczały....
wogóle mnie by pasował jakiś szampon co by mi te włosy trochę przesuszył a jak na razie na taki nie natrafiłam. może któryś avonowy taki jest, a ja nie wiem...
Polecam Elseve- szampon pielęgnacyjny Energia.Włosy normalne z tendencją do przetłuszczania się. Wszystkie szampony z Avonu strasznie obciążały mi włosy, a po tym są dłuuugo świeże

Cytat:
jako prezent przeprosinowy o którym pisałam wczoraj dostałam krem do rąk Naturals mleczko sojowe&wanilia z datą produkcji 12.2005
Powinnaś dostać jeszcze prezent przeprosinowy za ten stary!!!
luskap jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-02, 09:30   #71
Gagix
Rozeznanie

Cytat:

przyłączam się do prośby. Chciałabym go zamówić w K12 tylko niewiem czy naprawdę matuje i dobrze kryje

Gagix jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-09-02, 10:05   #72
li_lia
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!

gagix dobrze matuje, dobrze kryje, zostawia pudrowa poświate- wykonczenie, twarz wyglad na aopaloną
polecam
li_lia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-02, 10:07   #73
martusiawilczek
Zakorzenienie

GG do martusiawilczek

Cytat:
Napisane przez Gagix Pokaż wiadomość
przyłączam się do prośby. Chciałabym go zamówić w K12 tylko niewiem czy naprawdę matuje i dobrze kryje
ja jestem z niego zadowolona, chociaż bałam się, bo zazwyczaj używałam podkładów w płynie.
Zawsze przed nałożeniem podkładu stosuje krem nivea, bo inaczej mam wrażenie że skóra jest sucha i ściągnięta. I mus świetnie matuje tą tłustą przez nivea skóre. Wyrównuje koloryt skóry i łatwo się rozprowadza. Dla mnie tylko niewygodne jest grzebanie w tym słoiczku, bo lubię wyciskane podkłady, no ale mus ciężko szedłby przez pompkę
Stary 2007-09-02, 10:13   #74
kootek_mamrotek
Zakorzenienie

GG do kootek_mamrotek

wczoraj odebralam paczke z k11 i tak:
kuracja odbudowywująco-wzmacniajaca - pachnie jak wszystkie z linii AT, wlosy sa po niej gładkie , błyszczące- dały sie rozczesać- a ostatnio jest z tym problem
probki rouge- bede dzis testowac
probka sprakling nude- jak dla mnie jest za jasna chcialam kupic cala szminke ale dobrze ze najpierw poratowalam sie probką

z katalogu12- bardzo podoba mi sie zapach jeżyn naturalsowych- nie wiem jednak czy ktorys kosmetyk zamowie tylko ze wzgledu na zapach- balsamy nie maja zadnych wlasciwosci oprocz wyszuszania, tak samo żele, a na "psikadełka" mam szlaban

plyn do kapieli biala czekolada pachnie kokosem a nie czekoladawiec chyba sie nie skusze, jest pare rzeczy ktore zamowie ale wiem ze napewno ten katalog wypadnie lepiej niz k11z czego sie przeogromnie ciesze
Stary 2007-09-02, 10:42   #75
Gagix
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez li_lia Pokaż wiadomość
gagix dobrze matuje, dobrze kryje, zostawia pudrowa poświate- wykonczenie, twarz wyglad na aopaloną
polecam
Cytat:
ja jestem z niego zadowolona, chociaż bałam się, bo zazwyczaj używałam podkładów w płynie.
Zawsze przed nałożeniem podkładu stosuje krem nivea, bo inaczej mam wrażenie że skóra jest sucha i ściągnięta. I mus świetnie matuje tą tłustą przez nivea skóre. Wyrównuje koloryt skóry i łatwo się rozprowadza. Dla mnie tylko niewygodne jest grzebanie w tym słoiczku, bo lubię wyciskane podkłady, no ale mus ciężko szedłby przez pompkę

dziękuje za opinie w takim razie napewno go zamówię

Gagix jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-02, 10:45   #76
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kootek_mamrotek Pokaż wiadomość
plyn do kapieli biala czekolada pachnie kokosem a nie czekoladawiec chyba sie nie skusze, jest pare rzeczy ktore zamowie ale wiem ze napewno ten katalog wypadnie lepiej niz k11z czego sie przeogromnie ciesze
Hmmm...to już kolejna opinia, że ktoś czuje tam kokos Teraz się zaczynam zastanawiać, czy w Avonie nie mają nosów i nie czują jakie zapachy mają ich kosmetyki?

Ja się chyba jednak na tego kokosa skuszę, bo Naturalsy kokosowe pachniały tylko papają
Stary 2007-09-02, 10:52   #77
pAtiŚ
Zakorzenienie

Dzisiaj moja mama też stwierdziła, że płyn biala czekolada pachnie kokosem

pAtiŚ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-02, 10:53   #78
agusiia69
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sunik1 Pokaż wiadomość
Ja jestem zawiedziona zapachem nowego żelu pod prysznic SUMMER BURST (pisałyście o tym wcześniej) Dla mnie pachnie jak szampon familijny, a nie żel na lato
Cytat:
dla mnie on "pachnie" jak srodfek naszprycowany jakims chlorem.... ogólnie kiła i mogiła.
Ogólnie jak juz wczesniej pisałam te żele nie sa nic warte.. dlatego takie tanie... lepiej zainwestować w naturals SSS bądz PS ...
a mnie ten zapach się podoba
jak dla mnie te żele są super!! nie to, że ładnie pachną to jeszcze dobrze się pienią jak narazie miałam tropical zing, summer burst i obecnie uzywa mandarynkowego super pachnie + mam do tego ten sam balsam;-)

Cytat:
Napisane przez aiso87 Pokaż wiadomość

Jeśli chodzi o szampony AT to uwaga do wszystkich z wrażliwą skóra głowy : jednej z moch klientek pojawił sie po nim łupież straszny,tak wysuszał...
Ja używałam tego dodajacego objętości,ale nie powalił mnie na kolana,jest poprostu ok.
ja mam szampon + odżywkę do włosów farbowanych i uważam, że jest ok mama też go czasem używa;-) naszczęscie łupieżu po nim nie miałam.. mój tata też zamówił sobie szampon dodający objętości i jest zadowolony ma również ten 3 in 1 co tak niektóre wizażanki go zachwalały a skąd go tata miał to nie mam pojęcia bo mnie nie prosił o to abym mu zamówiła;] i też jest z niego zadowolony

Cytat:
hmmm przetestowałam każdy balsam z Naturalsów, i żaden nie "zaspokoił" mojej suchej skóry. Wchłaniał się momentalnie i skóra była dalej ściągnięta..
Poza tym Naturalsy mają bardzo duże stężenie alkoholu, więc dodatkowo jeszcze wysuszają.. zresztą w Care też on jest ale na dalszej pozycji.

Ja nie polecam Naturalsów do suchej skóry. Jak dla mnie to one tylko ładnie pachną, ale nic więcej
Ja naszczęscie aż tak bardzo suchej skóry nie ma i jak dla mnie te balsamy są dobre a zapachy mmmm przede wszystkim uzywam ich na nogi po goleniu:P

Cytat:
cynamon

Cytat:
ok wielkie dzięki
DZIEWWCZYNY POMÓZCIE...
miałam ten żel i jest poprostu genialny!! wypryski szybko po nim znikają nawet tata go pare razy użył i pomógł
Stary 2007-09-02, 10:55   #79
Anka :)
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez pAtiŚ Pokaż wiadomość
To bosko uwielbiam takie pyszne kosmetyki oni po prostu nie trafili z nazwą ale wszcie jakiś kokos a nie papaja

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-09-02, 11:04   #80
pAtiŚ
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Anka :) Pokaż wiadomość
To bosko uwielbiam takie pyszne kosmetyki oni po prostu nie trafili z nazwą ale wszcie jakiś kokos a nie papaja
no właśnie. mi sie ten zapach podoba i wezmę sobie jeden płyn ale dopiero w K13

pAtiŚ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-02, 11:17   #81
mischelle
Rozeznanie

Cytat:
A CO SADZICIE NA TEMAT ZELU DO GOLENIA SSS chodzi mi o golenie okolic bikini, bo jeśli chodzi o nogi czy paszki to jest ok. Mozna powiedziec ze nawet mniej się zacinam bo niekoniecznie przedłuża odrastanie.... bynajmniej dla mnie, no ale bikini to mam strasznie wrazliwe. Krotki, zaczerwienia itp.

Uwielbiam ten żel do golenia - nie ze względu na przedłużenie odrastania (bo nie zauważyłam), ale maszynka jakby lepiej "goli" po nim/ z nim

Cytat:
DZIEWWCZYNY POMÓZCIE...

Na wypryski to polecam Acnefan
Ale moja przyjaciółka ciągle zamawia te avonowskie i nie narzeka

mischelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-02, 11:23   #82
martusiawilczek
Zakorzenienie

GG do martusiawilczek

Cytat:
To prawda, oprócz białej czekoladki jest tam też kokosik słodki ale w Naturalsach ten kokos został przyćmiony papają a w tym płynie pachnie po prostu BOSKO !
Na pewno wezmę teraz, jak i w katalogu 13
Stary 2007-09-02, 11:39   #83
kasia2439
Zakorzenienie

co do tego płynu biała czekolada to on ma coś z białej czekolady jak i coś z kokosu a ja uwielbiam kokos więc na pewno kiedyś się skuszę. Piszę kiedyś bo muszę wykończyć 3 płyny do kąpieli w domu: arbuzowy 500ml, lawendowy 500ml i ostatnio zakupiony czerwone owoce 1000ml A jak wprowadzą zielone jabłuszko to
kasia2439 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-02, 11:46   #84
90natalia
Raczkowanie

Cytat:
no właśnie. mi sie ten zapach podoba i wezmę sobie jeden płyn ale dopiero w K13
ja tez na plyn skusze sie w k13 bo jest w wiekszej butelce
90natalia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-02, 11:48   #85
Tajemnicza667
Zadomowienie

Nillette Flow mam krem nawilżający care i bardzo mi sie spodobał szybko matowieje na twarzy, ale może podrażniac oczy więc oczu nim nie smaruję. A naturalsów nie polecam bo moje klientki maja po nich uczulenia, a poza tym żadna rewelacja.

gwiazdeczka179 dla mnie ten żel z sss jest ok nawet dla okolic bikini, i jeszcze cudownie pachnie owocem granatu. A co do clear skin to żel na wypryski jest jednym z mich ulubionych kosmetyków tego typu, ale nie można go nakładac zbyt dużo, bo po wyschnięciu się odklei. Korektor też miałam, korektor jak korektor, wydaje mi sie ża ma za ciemny odcień jak na "uniwersalny".

Tajemnicza667 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-02, 12:04   #86
BlackAngel
Adwokat diabła

Widzę że będą braki na płyn do kąpieli 'kokosowy'
Jestem ciekawa jakie są te nowe cienie z kat. 12 str. 12, ostatnio mam chęć na zakup nowych cieni bo jedne musiałam wyrzucić.

With enough time, we all find what we're looking for.
Even if it was there all along
BlackAngel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-02, 12:09   #87
martusiawilczek
Zakorzenienie

GG do martusiawilczek

Cytat:
Napisane przez BlackAngel Pokaż wiadomość
Widzę że będą braki na płyn do kąpieli 'kokosowy'
Jestem ciekawa jakie są te nowe cienie z kat. 12 str. 12, ostatnio mam chęć na zakup nowych cieni bo jedne musiałam wyrzucić.
nie będzie braków ) myślę, że Avon się postara znowu, bo ostatnio coraz mniej braków jest, szczególnie na nowości
jeśli chodzi o cienie, to pomimo tego, że mam obecnie w domu ponad 100 cieni (ostatnio naliczyłam wszystkie masakra) to tu jeszcze wprowadzili w Avonie takie fajne ! ale zanim zamówię idę do COKu bo boję sie że kolory będą przekłamane tak jak w Arabian Glow na które w końcu się nie skusiłam i dobrze, bo zamówiłabym i byłabym rozczarowana

Cytat:
Napisane przez kasia2439 Pokaż wiadomość
co do tego płynu biała czekolada to on ma coś z białej czekolady jak i coś z kokosu a ja uwielbiam kokos więc na pewno kiedyś się skuszę. Piszę kiedyś bo muszę wykończyć 3 płyny do kąpieli w domu: arbuzowy 500ml, lawendowy 500ml i ostatnio zakupiony czerwone owoce 1000ml A jak wprowadzą zielone jabłuszko to
mniaaam płyn arbuzowo-melonowy ! jak tylko ktoś u mnie umyje ręcę to od razu zapach idzie na cały dom, i się nim zachwyca i bierze (dobry sposób na sprzedaż) ponieważ nie mam wanny używam płynów do kąpieli jako mydła do rąk, bo pod prysznicem potrafię wylać na siebie litry :P
Stary 2007-09-02, 12:16   #88
mischelle
Rozeznanie

Cytat:
jeśli chodzi o cienie, to pomimo tego, że mam obecnie w domu ponad 100 cieni (ostatnio naliczyłam wszystkie masakra) to tu jeszcze wprowadzili w Avonie takie fajne ! ale zanim zamówię idę do COKu bo boję sie że kolory będą przekłamane tak jak w Arabian Glow na które w końcu się nie skusiłam i dobrze, bo zamówiłabym i byłabym rozczarowana

A kiedy się tam wybierasz?
Ja poproszę o zdjęcia (jak będziesz miała oczywiście możliwość cyknąć) brązów i tego beżu - bo się napaliłam a w ciemno też bym nie chciała brać

mischelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-02, 12:25   #89
kaatiiaa
Zadomowienie

GG do kaatiiaa

dziewczynki mam pytanie jak się spisuje korektor perfekcjonista z CT - widziałam opinie na KWC, ale wdzięczna była bym też za Wasze, dodatkowo mam prośbe jakby ktoś mógł na forum na którym umieszamy fotki wrzucić odcienie w realu tego korektora - z gówy wielkie dzięki.

Mój BLOG
http://komodakasiuli.blog.pl
kaatiiaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-02, 12:29   #90
martusiawilczek
Zakorzenienie

GG do martusiawilczek

Cytat:
Napisane przez mischelle Pokaż wiadomość
A kiedy się tam wybierasz?
Ja poproszę o zdjęcia (jak będziesz miała oczywiście możliwość cyknąć) brązów i tego beżu - bo się napaliłam a w ciemno też bym nie chciała brać
będę w środę oczywiście jeśli będą te cienie, bo ostatnio ich nie było jeszcze to zrobię fotki, tylko nie wiem czy mój aparat w komórce odda te kolor

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości