|
|
#391 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: O ciążę się staramy i o dzieciakach gadamy :)
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#392 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() J wpadam tylko na chwilkę bo w pracy jestem, a teraz mam po uszy roboty. Dziewczynki mam prośbę trzymajcie za mnie jutro kciuki bo o 12 egzamin praktyczny i już się strasznie boję, po nicach mi się śni. Jak się ogranę z nauka i egzaminami to będę zaglądać częściej |
|
|
|
|
#393 |
|
Konto usunięte
|
Hej
Lekarza mam dopiero o 13 bo taka kolejka w przychodni.
|
|
|
|
|
#394 |
|
Konto usunięte
|
Co za gamon stary, wymacal mnie z 10 minut i powiedział że przejdzie to samo. Ale że zgrubienia mam przyznał. I nic nie przepisał.
Ale pow mu o tych bólach głowy, dał skierowanie do neurologa bo mówi że to nie powinno tyle bolec. I do okulisty wzięłam skierowanie, muszę wziąć się za te oczy w koncu, wadę mam od małego |
|
|
|
|
#395 |
|
Zakorzenienie
|
ANTERIA hejo hejo ja tez nie ogarniam :P
|
|
#396 |
|
Zakorzenienie
|
Anti fajnie, że wróciłaś
![]() Co do przeglądarki - wciśnij ctrl i rolką od myszki ustaw sobie jak pasuje
|
|
#397 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też się cieszę. Dzięki za pomoc
|
|
|
#398 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
kurcze chyba faktycznie nie mial wlasxiwego podejscia.nie rozumiem,czego mozna nie ogarniac?? Czy tak strasznie sie u nas zmienilo,czy cos sie dzieje w czym ciezko sie wypowiedziec? Czy moze zmienilysmy galaktyke? Szkoda,ze przestalas sie odzywac,bo na pewno nie jedna o Was mysli,ale jesli chcesz zaczac ogarniac to poprostu zacznij z nami klikac. Anteria jeszcze raz gratulacje i wszystkiego dobrego na nowej drodze zycia A jak inely Ci przygotowania,byl jakis stresik dopisala Wam pogoda i Goscie? Wszystko ulozylo sie tak jak chcieliscie? I gratki za podjecie decyzji o staraniach,oby tym razem udalo sie jak najszybciej.Buziaki dla Radka Jutro do Ciebie naskrobie ![]() Czarna Szon narazie chodzi tylko w piatki na 2 h i tak do wrzesnia,oczywiscie na pewno nie bedziemy tacy pilni,bo wakacje itp,ale na ile sie uda to bedziemy sie starac,zeby jak najmniej stresu mial we wrzesniu.Tylko troche nie wyjdzie tak jak chcialam,bo dajemy Go na 5 h i myslalam,ze wezme opcje ze sniadaniem,a obiad w domu,a obiad podaja o 12. Wiec nie mam wyjscia zje obiad i bede Go odbierac,plus z tego bedzie moze taki,ze bedzie patrzyl na inne dzieci i moze zacznie znow fajnie jesc. Monini powodzenia,to bedzie ostatni egzamin? Kurcze a u nas ni w ta ni w druga, Szon dalej ma lekki katar i od czasu do czasu zakaszle,a Ada juz prawie nie ma kataru ale ostatnie dni kaszel nasilil sie Jej w nocy.I brzmi to raczej jak szczekanie.Ostatnio lekarka osluchala Ja i potwierdzila opinie poprzedniego lekarza,ze jest czysta.To od tego kataru,ktory jest przez zabkowanie.Tylko jutro bedzie 2 tyg jak sie zaczelo,a to nie chce ustepowac
|
|
|
|
|
|
#399 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziękuję było super, wszystko poszło po naszej myśli, 33 stopnie i ogromny upał no ale było świetnie. Goście też dopisali.Co do katarku u nas było to samo cały czas Radek miał katarek ale nic innego mu się nie działo, później doszedł kaszel ale to wszystko było powiązane, wiadomo katarek spływa do gardła i drażni, oczyszczałam nosek albo dawałam syropek wykrztuśny i wszystko wróciło do normy.
|
|
|
#400 |
|
Zakorzenienie
|
Bazile nie uczestniczyłam tu ponad 6 miesięcy...wiesz ze na początku ciężko ze mną było a jak chciałam wrócić to jakoś ciągle ktoś nowy pisał a ja nie wiem kto jest kto..z baraku czasu ale i lenistwa nie cofałam sie aby poznać i jakoś tak wyszło
|
|
#401 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Na ile mozesz to sie poprostu odzywaj i wtedy bedziesz sie bardziej odnajdywac niz pozostajac z boku. Jak sie wogole czujecie,jak sie ma Jagodka? Monikar. jak Iwo? Ma dalej zatwardzenia? Bo mnie jakos dzisiaj oswiecilo,nie wiem czy ktoras pisala,ale nie wiem czy wiesz ze banany zatwardzaja i po swojej Adzie widze,ze nie moge Jej dawac zadnych kaszek,kleikow ryzowych,kukurydzuanych bo na nastepny dzien albo sie meczy albo wcale nie zrobi kupy.Jak sie juz uda to jest bardzo zbita.Byl czas,ze nie robila po 3 dni.Swoja diagnoze potwierdzilam u lekarki.Powiedziala mi,ze jak tak sie dzieje to poprostu zaprzestac podawanie.Co jakis czas probuje czy cos sie zmeinia w tej kwestii,ale nadal jest tak samo. Anteria no to pogoda niezla
|
|
|
|
|
|
#402 |
|
Konto usunięte
|
Hej
Zauważyłam że za długo syn spi pod wieczór od kilku dni. I nocki słabsze przez to. Dziś o 2 pobudka i koło 4:30 dopiero przysnal po to żeby 5:30 się obudzić. I od tamtej pory Spal pół h od 11 do 11:30.. teraz się karmimy.Ogolnie marudny. Ja dopiero śniadanie wsuwalam jak się przrbudzal teraz. Jak pogoda u Was? U mnie wczoraj lalo a dziś już fajnie, bez opadów, lekki wiaterek |
|
|
|
|
#403 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej 😊 jestem Karolina. Jestem mama 8miesiecznego Natana 😊 moge sie do was dolaczyc
---------- Dopisano o 10:51 ---------- Poprzedni post napisano o 10:50 ---------- ????
|
|
|
#404 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#405 |
|
Wtajemniczenie
|
Aa jak narazie to nie moge narzekac😊 jest zdrowy a to dla mnie najwazniejsze, rosnie i rosnie. Dwa zabki ma i opanowal chodzik wiec jest go wszedzie pelno😊 a Twoj synus?
|
|
|
#406 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
no i kolki ale cóż. trzeba to przetrwac. rośnie jak na drożdżach, dopiero co rodziłam, a tu już ma ponad 5 tygodni, w piątek 6 tygodni skonczy a zmienia się z dnia na dzien. jak oglądam zdjęcia z pierwszych dni to się nie mogę nadziwić jak bardzo urósł, jak się zmienił na buźce...
|
|
|
|
|
|
#407 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
#408 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#409 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
#410 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#411 |
|
Wtajemniczenie
|
No to dobrze bo szkoda zeby maly sie meczyl 😊 a na spacerki chodzicie? Jak wgl w takie upaly jak byly ostatnio zachowuje sie takie male dziecko? Pewnie sie meczy?
|
|
|
#412 |
|
Konto usunięte
|
wydaje mi się, ze własnie tez mu upał dokucza. wczoraj było zimno, dzis juz cieplej, ale chłodny wiaterek...
no ale w upały to i nas sie lało i z niego. na pewno go drazni to nadmierne ciepło. chodzimy na spacerki o ile strasznie nie wieje. ale tylko na spiocha się udaje w sensie uspionego go do wózka, bo tak to jest krzyk i lament .. a jak juz nie spi, to tz szybko z nim idzie na wyboiste tereny i zaraz usypia na dołkach
|
|
|
|
|
#413 |
|
Wtajemniczenie
|
Heh no tak z takim malym to tylko chwile bo potem jak sie obudzi to napewno jest karmiony😊
|
|
|
#414 |
|
Konto usunięte
|
no zazwyczaj jak sie obudzi i nie daje sie go za bardzo uśpić to zmykamy do domu, bo albo własnie karmienie albo pampers, ale zwykle staram sie go zabierac przebranego i najedzonego.
|
|
|
|
|
#415 |
|
Wtajemniczenie
|
A pow mi jakich pampersow uzywasz dla malego? Orginalnych?
|
|
|
#416 |
|
Konto usunięte
|
Pierwsza paczke jedynek miałam z pampersa zielone. Potem 2 tez pampersy a kolejne już dady
|
|
|
|
|
#417 |
|
Raczkowanie
|
Czesc
![]() Bazile u nas nadal ten sam problem. Codziennie syropek na przeczyszczenie i kåpa jest co drugi dzien. Mam zmiejszacndawke jak bedzie kupa codziennie. Juz od dawna nie podaje mu banana, marchewki gotowanej, jablka gotowanego i nic z ryzem. Podaje mu kaszki na kolacje i sniadania bo mleka mi nie wystarcza a MM nie chce pic. A Ty Adzie co dajesz do jedzenia? Jakie mleko? Kaszek zadnych? A jakie kaszki mozecie polecic powyzej 6 miesiaca? |
|
|
|
|
#418 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
#419 |
|
Konto usunięte
|
Z tej humany dostaliśmy ostatnio w puszce koperek z kminkiem. Ale na razie mam ten z hipp więc nie otwieram. Swoją droga Ciekawe czy małemu podejdzie
|
|
|
|
|
#420 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja z humany uzywalam dla malego herbaty na bolacy brzusze i dobre spanie, bo tak koperku albo rumianku mi nie chcial pic
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:03.

I od razu mam pytanie mój syn dorwał mi się do klawiatury naturalnie

kurcze chyba faktycznie nie mial wlasxiwego podejscia.

no i kolki ale cóż. trzeba to przetrwac. rośnie jak na drożdżach, dopiero co rodziłam, a tu już ma ponad 5 tygodni, w piątek 6 tygodni skonczy