|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1321 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony i Panny Młode 2015 część 46- nasz sezon!
Dobry
Ja tez dziś miałam koszmar (?) Śniło mi się ze zjechali wszyscy moi goście plus jakaś rodzina TŻ ,mój dom się powiększył wiec wszyscy byli u Nas. Przyjechały tez moje przyjaciółki ,którym musialam pokazać kto jest kim .Moja kuzynka się Mnie uczepila ,a ze naprawdę jest z tych nieznosnych to kombinowalam jak się jej chociaż na chwile pozbyć. Aż zawolala Mnie mama ,mówiąc ''nie mamy tylu talerzy ,będziemy musiały dac kolacje na plastikowych'' no i ja w panikę ,ze nie ,na plastikach nie wypada,zaczelam dzwonić po takse by jechać gdzieś szybko kupić talerze i się obudzilam 12 dni
|
#1322 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1323 |
|
... choć nie Westwood
|
U mnie jeszcze nie wychodzily....
ale beda mniej więcej co dwie godziny.
|
|
#1324 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1325 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1326 | |
|
Raczkowanie
|
Hejka
![]() Cytat:
Bo są trzy: z czarną zatyczką, z różową zatyczką i czarny flakonik z czarną zatyczką - na ślub zostawiłam ten z różową zatyczką - jest taki delikatny, a jednocześnie ma w sobie coś, że chciałoby się go wąchać i wąchać - a do tego bardzo długo utrzymuje swój zapach |
|
|
|
|
#1327 |
|
Zakorzenienie
|
Z moim TŻem to jest taki problem, że jemu się nie chce ruszyć sprzed komputera.
Jak już tańczymy, to świetnie się bawimy, ale muszę się dopraszać o tańczenie. Dziś już się tak wczuł w nasz pierwszy taniec, że byłam zachwycona. Ciekawe jak wyjdzie na weselu. xDOczywiście mój rozdwojony paznokieć nie dotrwał do jutra, dziś nad ranem mi się złamał i jest o połowę krótszy od pozostałych. Współczuję babeczce, która będzie się mną jutro zajmowała... Ale z drugiej strony też nie liczę na cuda... Byle było znośnie.
|
#1328 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1329 |
|
Zakorzenienie
|
Znacie skuteczny sposób na rozchodzenia butów? Mokra stopka nie działa tak jak bym sobie tego życzyła... Mam chyba większą prawą stopę.... Cała chyba jestem po prawej większa... Nawet pierś o 0,5 rozmiaru mam większą...
Moje stopy już płaczą... 1,5 Mac chodzenia po biurze i efekt niezadawalajacy....
|
#1330 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chodzi o to ze chciałam pocwiczyc podstawowe kroki do walców i 2na1 zobaczyć co nam dobrze idzie i w czym się dobrze czujemy i to zatańczyć. Ot tak dobrze się bawiąc i rozumiejąc. Ale mój Tż ma problem z oderwaniem się od gry wiec wymyśla głupie wymówki jak np wczoraj ze nie mam przygotowanej już piosenki na pierwszy taniec. No ale powiedzcie mi jaki sens szukać piosenki wybierać itp jeśli nie wiem co będziemy tańczyć. Zresztą mu powiedziałam tak samo to powiedział abym szukała po 5 dokażdego tańca z tych trzech i on sobie wybierze do czego chce tańczyć. Po czym siadł do gry i grał 5 godzin nie słuchając argumentu że chciałam tylko ot tak potańczyć i zobaczyć co nam dobrze idzie jego odpowiedź była cały czas 5 piosenek do każdego tańca na jutro i spróbujemy. Miałam mu ze dziś beczkę po pracy może być zmęczony i co? A on ze jest taka możliwość i wtedy nie będziemy ćwiczyć. Wiec po co ja masz szukać piosenek (co wydaje mi się bez sensu bo trudno ot tak wybrać tyle piosenek które by się chciało na pierwszy taniec) jesli on dziś mi powie ze jest zmęczony. Zresztą może wydaje się dziwne ze tak podchodzę do sprawy ale jak zaczęłam uczuć się tańczyć kupe lat temu to wymarzyłam sobie walca na pierwszy taniec. Tż o tym wiedział. Zresztą podstawowe kroki umiał bo chodzilismy potem razem na kurs. Wystarczy tylko sobotę przypomnieć i zdecydować o tak w tym czuje się dobrze. |
|
|
|
|
#1331 |
|
Raczkowanie
|
A my z pierwszym tańcem idziemy na żywioł - co ma być to będzie - najwyżej się zadepczemy - i tak nikt nie zwróci na to uwagi
Najwyżej będzie śmiesznie A jak wyjdzie dobrze, to dobrze |
|
|
|
#1332 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może zanieś je do szewca? Tylko z tego co wiem, to już dość mocne rozciągnięcie butów.
|
|
#1333 |
|
Raczkowanie
|
Co do tańców, to na ostatnim weselu, na którym byliśmy, około godziny 22-giej, gdy Młodzi wypili już parę kieliszków
Młody wziął Młodą na ręce (chyba już z tej radości i ulgi, że już po wszystkim) i tak się przewrócili na ziemię jak dłudzy (choć i On i Ona bardzo szczupli, a Ona do tego niziutka) - i wiecie, co?? Nie była to jakaś straszna tragedia!! Ona zaczęła Go buziakować, śmiali się, goście zaczęli pogwizdywać (w sensie pozytywnym) i bić brawa, a foto rzucili się jak szaleni - tak naprawdę był to bardzo pozytywny akcent tego wieczoru ![]() Także, ja uważam, że nie ma co się przejmować Tak czy siak, i tak będzie pięknie A goście też ludzie, i to nam najbliżsi, więc napewno zrozumieją wszystko - nawet błędy
|
|
|
|
#1334 |
|
Zakorzenienie
|
Justuss ja swojego Tz też nie mogłam się doprosic o próby bo albo to albo tam to. A teraz on chodzi za mną i Mnie prosi, tyle że teraz to mamy tyle na głowie, że czasu braknie.
Ale dziś na 21 jesteśmy umowieni na próbę
|
#1335 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1336 |
|
Zakorzenienie
|
Ciekawe jak nam pójdzie tańczenie - przed nami tylko 8 lekcji towarzyskiego i pewnie 3 indywidualne do pierwszego tańca. Oby to wystarczyło
|
#1337 |
|
Zakorzenienie
|
Hejka
![]() to się nazywa woda kolońska werbena - bardzo cytrusowy zapach i na mnie utrzymuje się długo - ma atomizer ja kupowałam za około 50 zł ze zniżką teraz jest normalnie po 79 chybaCo do tańców - Justuuus u mnie właśnie przez zmęczenie nie ćwiczymy , bo kiedy jestem w domu a jestem najczęściej na weekend to on jest zmeczony po całym tygodniu albo mówi, że chce się mną nacieszyć. zastanawia mnie czemu nie może się cieszyć mną tańcząc No ale okej sam wybrał piosenkę i chcąc nie chcąc musi spiać tyłek i coś ogarnąć nie podaruje mu skoro sam chciał
|
#1338 |
|
Czerwcowa PM
|
Justuus, mam to samo w domu. Na Football Managera ma czas (też kilka godzin potrafi grać), a na ćwiczenie pierwszego tańca nie i ma milion wymówek czemu akurat dziś nie może. I tak codziennie. A do ślubu 5 dni.
|
|
|
|
#1339 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
wyspana i gotowa do dzialania . Co do tanca u nas bd totalny spontan ani razu jeszcze nie tanczylismy uwazamy ze nie ma co sie katowac z cwiczeniami wyjdzie co ma wyjsc
|
#1340 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
nie było mnie bo wczoraj malowalismy cały dzień a dziś rano jechalismy po pieska już jest z nami
|
#1341 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a tak w ogóle to dzień dobry dziś mój przedostatni dzień w pracy... jakoś tak mi dziwnie...
|
|
#1342 |
|
Zakorzenienie
|
Widzę że u wszystkich jest ten sam problem
Mężczyźni tacy zarobieni ![]() Ja przyjęłam taktykę dawania zleceń i jest dużo lepiej.Nie pytam,nie zastanawiam się na głos, mówię wprost. I tak o to tym sposobem Tz wybrał księgę gości i zamówił
|
#1343 | |
|
Zakorzenienie
|
A powiedzcie mi dziewczyny ile macie ciepłych posiłków i o której ślub? U nas jest 6 dań gorących (dwa z nich to zupa i drugie na wejście) i zastanawiam się czy nie zrezygnować z jednego ciepłego posiłku na rzecz większej ilości przystawek
ślub niby na 15, ale dojazd na salę zajmie ok 30 min, potem życzenia i finalnie myślę, że ok 17:30 wyjdzie zupa i drugie. I gdyby dania były co 2-2,5 godziny to ostatnie by wyszło o 2 ![]() I drugie pytanie. Jako 4 posiłek mamy możliwość wybrania 1 wariantu spośród trzech do wyboru półmisków mięs lub płonącego udźca serwowanego przez szefa kuchni. Na co byście się zdecydowały? ---------- Dopisano o 09:18 ---------- Poprzedni post napisano o 09:18 ---------- Cytat:
|
|
#1344 |
|
Zakorzenienie
|
Prosze
z telefonu.
|
#1345 | ||
|
Zakorzenienie
|
obiad ok.18,kolacja 1 21.00, kolacja2 23.00, kolacja 3 1.00 ->tak było u nas
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#1346 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1347 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Tylko piosenkę mamy wybraną, ykład za każdym razem jest inny, ale jest śmiesznie, a to właśnie my![]() W sobotę rozdaliśmy 6 zaproszeń, z czego jeden wujek odmówił, a 2 osoby raczej nie przyjdą. I ta para właśnie nie mogła sobie przypomnieć, kiedy do Grecji na wakacje jadą No trudno...Jeszcze tylko 26 zaproszeń, 17 domów. Wyrobimy się....Musimy. Ola, piękne zdjęcie |
|
|
|
|
#1348 |
|
Zakorzenienie
|
ojej jaki słodziak
Co do dań u nas dwudaniowy obiad i 3 lub 4 dodatkowe dania (chcemy zrezygnować z jednego a zastąpić je możliwością wyboru mięsa do obiadu) plus deser - też myśleliśmy co 2- 2,5 godziny ale to dogadamy się jeszcze z babeczką
|
#1349 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1350 |
|
Zakorzenienie
|
justus my mamy piosenke od roku prawie, a wczorja podjelismy decyzje o zmianie tanca i w YT wpisalismy jej tytul i dopisek bachata i mamy remix :P
cudownie sie tanczy widac ze K. wyluzował.. nie bedzie tego co ja najbardziej lubie ale wiem ze tu bedzie lepiej i jemu i mi ![]() ![]() bo doszlo do tego ze on sie stresował najbardziej ze nie podoła i ja bede zła no nie o to w tym chodzi... ![]() i albo zatanczymy do tego... albo do oryginału w ogole tylko przerobie go na szybszy ![]() Dobra mam wstepny plan na przyszły tydzienń w piatek teraz jedziemy do domu w sobote slub i wesele w niedzielke poprawiny w poniedziałek odpoczywanko i moze bedziemy robic kule na tarasie w domku, mam nadzeje korzystajac z dobrej pogody ![]() we wtorek spotkanie z salą w srode próbna fryzura i makijaz w piatek spotkanie z dekoratorką sali w sobote rano spotkanie z cukiernia (lub we wtorek, czekam na potwierdzenia) w miedzyczasie: zakup podwiazki, rozdanie ostatnich zaproszeń w rodzinie (9sztuk), załatwienie USC, ustalenie kwestii ostatecznie "transport czy noclegi", może zrobienie numerów na stoły ![]() ale sie jaram ) ) ) ---------- Dopisano o 09:53 ---------- Poprzedni post napisano o 09:52 ---------- jaka slodka kuleczka ---------- Dopisano o 09:55 ---------- Poprzedni post napisano o 09:53 ---------- PS. 64zl/kg tortu to duzo?
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:13.

.Moja kuzynka się Mnie uczepila ,a ze naprawdę jest z tych nieznosnych to kombinowalam jak się jej chociaż na chwile pozbyć. Aż zawolala Mnie mama ,mówiąc ''nie mamy tylu talerzy ,będziemy musiały dac kolacje na plastikowych'' no i ja w panikę ,ze nie ,na plastikach nie wypada,zaczelam dzwonić po takse by jechać gdzieś szybko kupić talerze i się obudzilam 

Jak już tańczymy, to świetnie się bawimy, ale muszę się dopraszać o tańczenie. Dziś już się tak wczuł w nasz pierwszy taniec, że byłam zachwycona. Ciekawe jak wyjdzie na weselu. xD
Współczuję babeczce, która będzie się mną jutro zajmowała... Ale z drugiej strony też nie liczę na cuda... Byle było znośnie.

nie mam sił wstawać jutro do pracy....
04.07.2015 
No ale okej sam wybrał piosenkę i chcąc nie chcąc musi spiać tyłek i coś ogarnąć nie podaruje mu skoro sam chciał