|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3991 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie Czerwcowe 2015 - cz. VIII
|
|
|
|
#3992 |
|
Rozeznanie
|
Witam się w dniu terminu
![]() Nic nie zapowiada porodu ![]() Czyżbym też miała się przeterminowac? Pocieszajace jest to ze w środę jakby co wywołanie...chociaż wolałabym aby samo się zaczęło bo żadnego porodu nie miałam wywolywanego.
|
|
#3993 | ||
|
Zakorzenienie
|
gratki!!!! ale szybka akcja
ale jak połowę rozwarcia miałaś już za sobą, to nie ma co się dziwić a twój gin niezły, żeby przy twoim cyklu tak idealnie ustalić termin ![]() Cytat:
![]() Cytat:
U mnie nic, wyspałam się jak nigdy
|
||
|
|
|
#3994 | ||
|
Konto usunięte
|
Hej dziewczyny, u mnie ciężka noc, ale i tak mam dobry humor
Mamy piękną pogodę wiec nie rodzę dzis Cytat:
biedna, oby szybko Ci przeszło Cytat:
![]() Wczoraj wieszałam z tata i Tz żyrandol, stałam na krześle z rekami w gorze przez tyle czasu, ze aż miałam łzy w oczach i nic nie ruszyło, wiec wiem, ze po prostu mały nie jest na to gotowy i pogodziłam sie z tym, ze nie urodzę wcześniej (oczywiście do lipca nie mam zamiaru sie toczyć ). Jestem 9 kilo na plusie i zaczynam powoli to odczuwać :/Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
||
|
|
|
#3995 |
|
Zakorzenienie
|
Irmusia wracaj do zdrowia bo CC i przeziębienie to masakra.... Ani kichnac ani kaszlnac
|
|
#3996 | |
|
Zakorzenienie
|
Gratuluję
Cytat:
Wysłane z mojego C2105 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#3997 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 09:04 ---------- Poprzedni post napisano o 09:04 ---------- Kaja - gratulacje!!! |
|
|
|
|
#3998 | |
|
Zakorzenienie
|
Gratulacje!!!
Cytat:
![]() My wczoraj zaliczyliśmy spacer, potem
|
|
#3999 |
|
Wtajemniczenie
|
Gratulacje
Biedna, oby szybko przeszło |
|
|
|
#4000 |
|
Zakorzenienie
|
Kaja gratulacje
|
|
#4001 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() Widzę, że muszę hurtowo gratulacje składać więc: Prinsecika, groszkolino, country, kaja - ogromne gratulacje! ![]() kl aski:
|
#4002 |
|
Zakorzenienie
|
No i się wepchnela
Gratuluję Ja dopiero się obudziłam dalej jestem w dwupaku |
|
|
|
#4003 |
|
Zakorzenienie
|
GRATULACJE!!!!!!!!! Lena po prostu czekała grzecznie na termin! swoją drogą idealnie wyliczony Irmusia oby coś przepisał żeby ci szybko przeszło |
|
|
|
#4004 |
|
Zakorzenienie
|
dzieki dziewczyny. Nie nadrobie was
Doczytalam tylko ze Kaja miala szybka akcje gratuluje i zazdroszcze. Za reszte trzymam kciuki. My powoli sie ogarniamy. Mala ciagnie cyca, pokarmu chyba mam sporo bo juz czuje jak sa twarde piersi, tylko z przystawiianiem mam problem bo tak lapie chwile ciagnie i wypuszcza, moze dzisiaj poprosze o pomoc bo troche to irytujace i dla malej i dla mnie. Strasznie smoczkowe to moje dziecie i ogolnie to nie mam czasu jesc a co dopiero spac
|
|
|
|
#4005 |
|
Zakorzenienie
|
Ale zazdroszczę wszystkim mamuśkom
Ja mam dzisiaj dzień do dupy... Nie wiem co na obiad, nie chce mi się ruszyć i w ogóle to się nudzę.
|
#4006 |
|
Zakorzenienie
|
Dzis u nas chlodniej. Wczoraj kazali nam poodpinac pampersy i zalizyc tylko bluzeczki maluchom. Laurka dostala wysypki albo potowek. Wczoraj miala podcinane wedzidelko bo miala bardzo krotkie. Troche walczymy z karmieniem bo krolewna jest leniuszkiem i troszke nie chce lapac. Ale damy rade
Kaja gratulacje ruszylysmy hurtem ![]() ---------- Dopisano o 10:39 ---------- Poprzedni post napisano o 10:38 ---------- Aha i moje dziecie sie w czepku urodzilo
|
#4007 |
|
Rozeznanie
|
dzien dobry!!
kaja - rewelacyjny porod!! pomijajac wczesniejsze podejscia, to naprawde porod expresowy ![]() Tz juz w pracy. odwiozl Mala do niani, bo niestety ze zwichnieta kostka nie jestem w stanie zajac sie dwojka nawet jej nie podniose jak stoje na 1 nodze (w koncu wazy 11kg) a co dopiero sie bawic z nia, przewijac czy posadzic w foteliku zeby nakarmic ![]() z Alexem jest troche latwiej bo wazy tylko 3 kg i za duzo sie nie rusza Tz mi 'zainstalowal' 'centrum dowodzenia' w salonie wiec teoretycznie nie musze sie nawet ruszac z kanapy (oprocz wc), a jak bym musiala przeniesc Alexa to mam wozek obok i moge go przewiezc ![]() dziekuje za odpowiedzi w zwiazku z czkawka, bo juz myslalam ze sobie cos wkrecam i Tz tez tak myslal
|
#4008 | |
|
Zadomowienie
|
Cześć mamusie!
Cytat:
kurcze przy infekcji, ktora teraz zlalapalas to wyniki krwi w ogole super...Gratulacje!! Ehh a z naszych atrakcji to Franek wczoraj jakimś cudem dorwał sie do mojej luteiny, wypakowal sobie i odgryzł kawałek! Ja i maz zawał serca! na szcżescie mamy pediatrę w rodzinie i od razu zareagowała. Nic mu sie nie stanie jezeli nie wymiotuje. I nie wymiotował.....Ogólnie dziwnie, Bo nigdy do tej pory nie brał rzeczy do buzi bo sie brzydził, a teraz prawie 3 lata i o.
Edytowane przez anna99302 Czas edycji: 2015-06-15 o 10:46 |
|
|
|
|
#4009 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Dużo siły i cierpliwości Ci życzę, oby Alex jak najspokojniejszy teraz był ![]() Kaja rodziłaś z pomalowanymi na czerwono paznokciami? Jesteś teraz seksi mamą? ![]() Co jadłaś szczęściaro na imprezce, że Lena korek odetkała? |
|||
|
|
|
#4010 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A czemu w czepku? ![]() Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 10:58 ---------- Poprzedni post napisano o 10:57 ---------- Mycha a wybraliście już imię dla córeczki???
|
|
#4011 | |
|
Zakorzenienie
|
cześć kochane
fatalna noc. nic nie spaliśmy. burza chyba z 5 razy nad nami przechodziła, całą noc waliło piorunami nad domem.....do tego moje bolące biodra i zatrucie tż-ta ![]() ehh, musze skoczyć do bierdy bo nie mam w domu nic do jedzenia, ale nie mam ochoty gotować obiadu, chyba sko nczy sie na tym że wyciągne jakąś zupe z zamrażarki........:rolley es: ![]() nooooo GRATULACJE!!!!! wymiary modelki ![]() haha no nie wiem, to jej trzecie podejście było ![]() Cytat:
|
|
#4012 |
|
Rozeznanie
|
|
#4013 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4014 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U mnie w końcu chłodniej ![]() Znowu mnie jakiś dołek łapie. Tż poszedł do pracy i od razu wszystko do bani:/ Począwszy od mojego humoru po małą.. W sobotę myślałam, że umrę od tego jej płaczu (tż nie było w domu). Wczoraj? Spała cały dzień (tż w domu). Dzisiaj całą noc dawała czadu, dopiero teraz usnęła. Już powinna chyba przecież się przestawiać powoli na sen nocny a ona do 12 jakoś prześpi te 2,5 - 3 h ale po tym? Co godzinę, co 2.. Nie wiem czy ja coś robię źle czy co ![]() Do tego to karmienie ;/ Wybaczcie mi to marudzenie
|
|
#4015 |
|
Zakorzenienie
|
Tż-et skręca łóżeczko razem z Wiki. Ja już torbę mam spakowaną, mam nadzieję, że wszystko zapakowałam.
Mężuś rano był po bułeczki i kupił czereśnie ![]() Jak wrócę w sobotę z wesela to mogę iść rodzić Wysłane z mojego C2105 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#4016 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Patryczek ma kolki i zatwardzenia ale zmieniamy mlekoi zobaczymy. Cytat:
Komu masz marudzic jak nie nam. Moj maly tez sie jeszcze nie przestawil. |
||
|
|
|
#4017 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ooo proszę ![]() Cytat:
![]() A ja się dzisiaj aż popłakałam...mam dość jest mi ciężko, mega duszno pomimo tego że dzisiaj nie ma słońca i jest ze 20stopni...
|
||
|
|
|
#4018 |
|
Wtajemniczenie
|
Kejti tak sie mówi gdy dziecko urodzi sie z częścią pęcherza płodoweg. Dzieje sie tak zwykle w sytuacji gdy pęchez plodowy pęknie od góry, wówczas jego dolna część może okrywać główkę dziecka w chwili urodzenia.
Edytowane przez Aika213 Czas edycji: 2015-06-15 o 11:37 |
|
|
|
#4019 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
nie robie tak za kazdym razem w nocy, bo po prostu nie mam sil. najczesciej jest to ok 23-24. miedzy 3 a 4 nad ranem go przystawiam do piersi i sama tez usypiam, bo jestem wykonczona. moj tez duzo spi w dzien i czasem mam ochote go obudzic!! , zeby zrozumial jaka jest roznica miedzy dniem a noca, ale jednak tego nie robie - korzystam z tego ze spi i odpoczywam troche
|
|
#4020 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A u.stóp niebieskie, taka żem seksi ![]() A co jadłam? Duuzo ciasta ;D Dziękuję za gratulacje
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:35.

jednak się gin nie zdziwi i nie zobaczy Cię w dwupaku

ale jak połowę rozwarcia miałaś już za sobą, to nie ma co się dziwić
a twój gin niezły, żeby przy twoim cyklu tak idealnie ustalić termin 

[/RIGHT]

kl aski:
nawet jej nie podniose jak stoje na 1 nodze (w koncu wazy 11kg) a co dopiero sie bawic z nia, przewijac czy posadzic w foteliku zeby nakarmic
i za duzo sie nie rusza