Mamusie październikowe 2015, część 4 :) ! - Strona 24 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-06-15, 13:03   #691
ewlina
Zakorzenienie

GG do ewlina
Dot.: Mamusie październikowe 2015, część 4 :) !

Też tak czasem z brzuszkiem mam

A wczoraj w ogóle miałam niezłego stresa..wracaliśmy od moich rodziców i jakiś palant przed nami tak nagle zahamował nie wiedzieć czemu, że gdyby nie refleks Tż to moglibyśmy w niego rąbnąć..ja jak jade to pas sobie jeszcze trzymam ręką dalej od brzucha, bo jakoś tak się boję, że mogłby mi brzuch za mocno ścisnąć. Ale i tak mi się gorąco zrobiło i jakiś taki brzuch jakby napięty się zrobił ze stresu.
Stary 2015-06-15, 13:27   #692
sabonka123
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ewlina Pokaż wiadomość
Też tak czasem z brzuszkiem mam

A wczoraj w ogóle miałam niezłego stresa..wracaliśmy od moich rodziców i jakiś palant przed nami tak nagle zahamował nie wiedzieć czemu, że gdyby nie refleks Tż to moglibyśmy w niego rąbnąć..ja jak jade to pas sobie jeszcze trzymam ręką dalej od brzucha, bo jakoś tak się boję, że mogłby mi brzuch za mocno ścisnąć. Ale i tak mi się gorąco zrobiło i jakiś taki brzuch jakby napięty się zrobił ze stresu.
Pewnie wyłudzacz odszkodowania :/

Dzidziuś 10.10.2015
sabonka123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-15, 13:28   #693
toskaKrk
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mala29lll Pokaż wiadomość
U mnie by się ten system raczej nie sprawdził, bo ja nawet jak wywalam i daję do worów na śmieci to mąż od razu musi wynieść bo ja nie to chodze i jeszcze wybieram z wora no czubek jestem hehe
U mnie z tymi ciuchami podobnie. Trzeba będzie raz a porządnie odciąć pępowinę
Póki co wytargałam z szafy takie opakowania po kołdrach foliowe z ciuchami po młodym. Rany ile tego jest
Dopiero jedno takie opakowanie obfociłam do wystawienia na sprzedaż. A leżą jeszcze dwa i ze 2-3 kartony na dole w szafie i siatki w tapczanie

Cytat:
Napisane przez natalitka1988 Pokaż wiadomość
Ja nie mam problemu z wyrzucaniem ubrań... a to dlatego, że lubię mieć w szafie przestronnie i wszystko poukładane w nienaganny sposób najlpiej kolorami
Po każdym sezonie robię przegląd i to czego nie założyłam ani razu wyrzucam... tzn daję tżtowi a on wkłada do kartona i jak jest zbiórka odzieży co często sie u nas zdarza to wtedy oddajemy... oczywiście mam ubrania takie gorsze, które czasami się przydadzą do jakis prac w ogródku...
Jesteś moją idolką
Ja się strasznie przywiązuję do przedmiotów. Chociaż odkąd mamy dziecko jakby mi trochę przeszło, bo wiadomo że maluch niszczy coś czasem
toskaKrk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-15, 13:33   #694
ewlina
Zakorzenienie

GG do ewlina

Dzewczyny czy którąś z was boli hmm..nawet nie wiem co mnie boli tak jakby pośladek, ale raczej ta kość w środku?? Najgorzej jest jak się kłade, albo wstaje..jak rozruszam to jest okej ale ból jest niesamowiy..
Stary 2015-06-15, 13:37   #695
mala29lll
Zakorzenienie

JA jednak jutro się wezmę za te lumpy posprzątałam i trzeba obiad robić. No i boli ten brzuch to nie będę świrować, ale mam mocne postanowienie wyrąbania wszystkiego czego nie założyłam w poprzednich sezonach w tamtym roku. TO samo musze zrobić z pościelą np taką satynową pod którą nie lubię i ja i mój mąż spać ani zimą ani latem i mi sie ześlizguje z łóżka. W ogóle musze czystki porobić i wywalić wszystko czego nie używam

---------- Dopisano o 13:37 ---------- Poprzedni post napisano o 13:36 ----------

Cytat:
Dzewczyny czy którąś z was boli hmm..nawet nie wiem co mnie boli tak jakby pośladek, ale raczej ta kość w środku?? Najgorzej jest jak się kłade, albo wstaje..jak rozruszam to jest okej ale ból jest niesamowiy..
JA zawsze sobie ćwiczyłam tyłek stojąc przez napinanie pośladków a teraz nie mogę bo mnie boli właśnie ta kość ogonowa
Stary 2015-06-15, 13:40   #696
ewlina
Zakorzenienie

GG do ewlina

Mnie nawet nie kość ogonowa tylko raz w jednym pośladku raz w drugim
Stary 2015-06-15, 13:51   #697
88maggie88
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez emylka86 Pokaż wiadomość
dzień dobry!
u nas dziś chłodniej ale też bardzo ładnie. zaraz się wyszykuję z synciem i lecimy do szpitala zarejestrować się do ortopedy, dostalam skierownie na małego to trzeba skorzystać i sprawdzić czy nic się nie krzywi nam w tych małych nóżkach )

dzisiaj chyba przytacham ciuszku niemowlęce po Michale do domu, bo nie wiem co mam kupować a co nie... bo wtedy czesc ciuszków i rzeczy miałam od kuzynki, ale teraz ona też na termin na grudzień wiec pewnie nic mi nie skapnie ;p

a jak czytam co wy kupujecie to aż mi się chce ;p

---------- Dopisano o 09:42 ---------- Poprzedni post napisano o 09:41 ----------

na obrazku tak, ale ja osobiście nie kupiłabym sobie takiej

---------- Dopisano o 09:42 ---------- Poprzedni post napisano o 09:42 ----------

kokos pianka gryka

---------- Dopisano o 09:43 ---------- Poprzedni post napisano o 09:42 ----------

a co do niespodzianek na pierwszej str to wydaje mi sie że lista jest nie zaktualizowana ;p bo chyba już wszystkie praktycznie wiemy
A nie czytalas tego artykuły odnośnie tego materaca? Kiedyś ktoś tutaj wrzucił historie z życia wzięte i szczerze ja nie kupuje z tego materiału...
Stary 2015-06-15, 14:09   #698
rita_k
Zadomowienie

Cytat:
To jest prawdopodobnie miesien gruszkowy. Na szkole rodzenia mialam o nim. Jest mozliwosc go rozciagniecia. Zaraz poszukam gdzies w necie czy jest to ceiczenie ktore nam fizjoterapeutka polecala ze w ciazy mozna robic.

Mnie tez to pobolewa

O znalazlam. Bo trudno byloby mi opisac tutaj jest to cwiczenie http://www.lioton.pl/Twoje-zdrowie/Wskazowki I to jest 2 kolumna 3 cw od gory. Tylko ta fizjoterapeutka mowila ze trzeba pare min wytrxymac w tej pozycji

Edytowane przez rita_k
Czas edycji: 2015-06-15 o 14:14
rita_k jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-15, 14:20   #699
gosiek0388
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez AgatkaSz Pokaż wiadomość
Jak nie bedzie poprawy za 2dni to chyba jakis passer jej zaloza , kurde jak takie slysze rzeczy to tak sie martwie o moja kluseczke mala ...
kurde Agatka nie strasz, ja właśnie się boję przedwczesnego porodu i musze nadrobić zaległości zakupowe chyba ostro , bo faktycznie obudzę się z golym dzieckiem na ręku
Stary 2015-06-15, 14:28   #700
ewlina
Zakorzenienie

GG do ewlina

Cytat:
Napisane przez rita_k Pokaż wiadomość
To jest prawdopodobnie miesien gruszkowy. Na szkole rodzenia mialam o nim. Jest mozliwosc go rozciagniecia. Zaraz poszukam gdzies w necie czy jest to ceiczenie ktore nam fizjoterapeutka polecala ze w ciazy mozna robic.

Mnie tez to pobolewa

O znalazlam. Bo trudno byloby mi opisac tutaj jest to cwiczenie http://www.lioton.pl/Twoje-zdrowie/Wskazowki I to jest 2 kolumna 3 cw od gory. Tylko ta fizjoterapeutka mowila ze trzeba pare min wytrxymac w tej pozycji
Kurde takie wygibasy Niedla mnnie raczej
Stary 2015-06-15, 15:11   #701
rita_k
Zadomowienie

Cytat:
Kurde takie wygibasy Niedla mnnie raczej
No jak brzuch byl maly to to robilam. Ciekawe jak teraz bedzie.
rita_k jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-15, 15:25   #702
gosiek0388
Zadomowienie

mamuśki a np ile ja mam kupić sztuk np bodów dlugi rękaw 56,pajaców 56 ?? bo krótko bobas chodzi w 56 raczej a dłużej chyba w 62 tak optymalnie
Stary 2015-06-15, 15:29   #703
blindness_94
Zadomowienie

GG do blindness_94

Cytat:
Napisane przez sabonka123 Pokaż wiadomość
Niech mnie ktoś zabije mam taką zgage zw juz nie wiem co robić wrr migdały mleko woda nie pomaga

---------- Dopisano o 10:01 ---------- Poprzedni post napisano o 10:00 ----------

Bezdech senny?
Bardziej to wyglądało na atak astmy sercowej. TŻ ma nerwicę i może to być spowodowane tą nerwicą. Z resztą, teraz dzwonił i dalej ma trochę problemów z oddechem.

Cytat:
Napisane przez toskaKrk Pokaż wiadomość
viki ja nie mam nic przeciwko, ale też niewiele pomogę, bo wózki w sklepach omijam szerokim łukiem

Skoro wklejacie swoje zakupy, to ja też pokażę co kupiłam dla małej.
Na pierwszej fotce nowe ciuszki, a na reszcie to co upolowałam na ciuchach w czasie naszych mini wakacji

Na razie koniec zakupów, bo jesteśmy spłukani, no i czekam na ciuszki które odkupuję od znajomych
Śliczne .

Cytat:
A to nasze zakupy
Pierwsze 3 zdjęcia są z lumpka A pozostałe kombinezon i komplecik ze Smyka Spodenki różowe i te w paski i skarpeteczki z lidla A ost zdjęcie body z biedronki, nie było tych co nam się najbardziej podobały z myszkami szaro-różowe, ale te też niezłe No i zamówiłam też różowe trampeczki
Też mi się podobają.
Cytat:
Ostatnio dwa dni mnie tak bolało... Jak chodziłam - to ok, ale jak dłużej sobie usiadłam, to tak jak piszesz ból niesamowity.

Ja po wizycie. Infekcja dalej nie chce odpuścić . Znowu mam tabletki dopochwowe. Jeszcze się zestresowałam, bo Kinia się gdzieś schowała i przez 10 minut lekarka tętna szukała. Jak już znalazła, to malutka co chwile uciekała... Ale ostatecznie tętno 148 ud/min. Mam skierowanie na USG na 26.06 na 11.00 i na następną wizytę muszę zrobić morfologię, mocz i kreatyninę.
Potem byłam zawieźć L4. W pracy stwierdzili, że w końcu wyglądam jak ciężarna . Kupiłam małej ręcznik i body, a sobie torebkę. Jeszcze się zdenerwowałam, bo kupowałam parę rzeczy w markecie i podeszłam do kasy z pierwszeństwem i oczywiście nikt nie chciał przepuścić. A chodziłam wtedy już lekko ponad godzinę i plecy tak mnie bolały, że myślałam, że zaraz odpadną.

Cytat:
Napisane przez gosiek0388 Pokaż wiadomość
mamuśki a np ile ja mam kupić sztuk np bodów dlugi rękaw 56,pajaców 56 ?? bo krótko bobas chodzi w 56 raczej a dłużej chyba w 62 tak optymalnie
Też się nad tym zastanawiałam... Ja myślę, że tak od 5-10 sztuk body, pajaców, półśpiochów, śpiochów z rozmiarów 56-68 i po jednym, dwa kaftaniki. Aczkolwiek czasem się obawiam, że za mało tego będzie. Niby trochę dostaniemy ubranek, ale też nie można tak liczyć.

Edytowane przez blindness_94
Czas edycji: 2015-06-15 o 15:37
blindness_94 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-15, 15:39   #704
AgatkaSz
Wtajemniczenie

Cytat:
Kazde dziecko rodzi sie i rosnie inaczej moja dlugo chodzila w 56 bo z 2 msc napewno a na poczatku nosila r.50 z tesco mysle ze 5 sztuk to tak ok zasra 2 czy 3 sztuki to zawsze masz czyste a to roznie bywa uleje nasika i juz przebieramy

Ja pamietam jeszcze moj watek mam styczniowych tam dziewczyna pisala ze sie martwi bo maly sie nie rusza i ma zle przeczucia i pojechala na IP a za jakis czas pisze ze ona juz urodzila nie pamietam ktory tydzien ale chyba 29 :/ moja siostra cioteczna w 26/27 urodzila ale jej wody odeszly.
I tak te ciaze przechodze spokojniej nie lece ze wszystkim na IP jak z Inga oczywiscie z naszymi bedzie wszystko dobrze na naszym watku jest dobra energia i wszystkie rozpakujemy sie w pazdzierniku
AgatkaSz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-15, 15:44   #705
toskaKrk
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mala29lll Pokaż wiadomość
JA jednak jutro się wezmę za te lumpy posprzątałam i trzeba obiad robić. No i boli ten brzuch to nie będę świrować, ale mam mocne postanowienie wyrąbania wszystkiego czego nie założyłam w poprzednich sezonach w tamtym roku. TO samo musze zrobić z pościelą np taką satynową pod którą nie lubię i ja i mój mąż spać ani zimą ani latem i mi sie ześlizguje z łóżka. W ogóle musze czystki porobić i wywalić wszystko czego nie używam
Ja jakiś czas temu przejrzałam ręczniki i pościele i większość spakowałam i wywieźliśmy do teściów. Zostawiliśmy minimum

Nie zdawałam sobie sprawy ile moje dziecko miało ubrań tydzień mi zajmie przejrzenie i obfocenie tego. Oby udało się coś sprzedać

---------- Dopisano o 15:44 ---------- Poprzedni post napisano o 15:40 ----------

Cytat:
Napisane przez blindness_94 Pokaż wiadomość
Też się nad tym zastanawiałam... Ja myślę, że tak od 5-10 sztuk body, pajaców, półśpiochów, śpiochów z rozmiarów 56-68 i po jednym, dwa kaftaniki. Aczkolwiek czasem się obawiam, że za mało tego będzie. Niby trochę dostaniemy ubranek, ale też nie można tak liczyć.
Ja szczerze mówiąc nie pamiętam dokładnie ile miałam. Ale ja w ogóle pomijam w zakupach kaftaniki i śpiochy więc na bodziaki będzie więcej miejsca w szafce
Młodemu w ogóle nie kupowałam rozmiaru 56. Miałam tylko kilka takich maciupkich rzeczy i zakładałam mu 62, które mu trochę zwisały z nóżek przez pierwszy tydzień dwa
toskaKrk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-15, 15:56   #706
gosiek0388
Zadomowienie

no bo ja już zgłupiałam ,aż patrzyłam do mojej książeczki zdrowia dziecięcej , urodziłam się w 40 tc i mierzyłam 55 cm przy wadze 3300 , więc np takie dziecko na styk będzie miało rozmiar 56? a Tż urodził się w 38tc i mierzył 50 cm, więc tak jak on to rozm 50 dla wczesniaków pewnie miał a też rozmiar 56 a innej firmy 56 to duża różnica , jedne są takie maciupkie a niektóre 56 wyglądają jak 62OMG nie ogarne tego

toska a jaki długi był twój syn przy urodzeniu?

Edytowane przez gosiek0388
Czas edycji: 2015-06-15 o 15:57
gosiek0388 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-15, 16:05   #707
blindness_94
Zadomowienie

GG do blindness_94

Z tym rozmiarom 56 właśnie tez mam problem :/. Ja sie urodziłam z waga 3750g i 58cm, wiec patrząc na rozmiarówke to 62 na mnie wchodziło... Najwyżej kupie dosłownie kilka sztuk ubranek na 56.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Stary 2015-06-15, 16:12   #708
ewlina
Zakorzenienie

GG do ewlina

No ja wlasnie tez mam z tym problem, ale wiecej kupie chyba 62 Bo ja urodzilam się 57 a Tz 56
Stary 2015-06-15, 16:13   #709
gosiek0388
Zadomowienie

no to chyba lepiej kupić więcej 62 a 56 gdzieś po 3 szt bodów , pajaców, kaftaników czy półśpiochów a w razie W gdyby mały dzieć się urodził to po porodzie Tż dokupi
Stary 2015-06-15, 16:19   #710
ewlina
Zakorzenienie

GG do ewlina

Cytat:
no to chyba lepiej kupić więcej 62 a 56 gdzieś po 3 szt bodów , pajaców, kaftaników czy półśpiochów a w razie W gdyby mały dzieć się urodził to po porodzie Tż dokupi
Tak też mi się wydaje
Stary 2015-06-15, 16:37   #711
gosiek0388
Zadomowienie

oglądałam właśnie Interwencje na Polsacie . Ja to zawsze trafie
Dziewczynie w 37tc stwierdzono cholestaze(skóra ją strasznie swędziała) , odklejające się łożysko i poziom wód na poziomie 46%, powinni natychmiast zrobić jej cesarkę a trzymali ją 6 dni i po 6 dniach podjęli decyzję że będzie mieć cesarkę, rano na drugi dzień okazało się że dziecku już serce nie bije i urodziła martwego chłopca... Lekarz : on nie widzi swojej winy bezpośrednio takie rzeczy się zdarzają , spóźniliśmy się 1 dzień... No nawet nie idzie dobrać słów aby skomentować słów tego bydlaka...Ja pier..... i o w Krakowie było ... Horrorrrr
Stary 2015-06-15, 16:38   #712
sabonka123
Rozeznanie

Kurde kot mi skoczył z takim impetem prosto na brzuch bo się czegoś wystraszył :/ teraz czekam aż mała kopnie...

Dzidziuś 10.10.2015
sabonka123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-15, 16:40   #713
malinowa4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez toskaKrk Pokaż wiadomość
viki ja nie mam nic przeciwko, ale też niewiele pomogę, bo wózki w sklepach omijam szerokim łukiem

Skoro wklejacie swoje zakupy, to ja też pokażę co kupiłam dla małej.
Na pierwszej fotce nowe ciuszki, a na reszcie to co upolowałam na ciuchach w czasie naszych mini wakacji

Na razie koniec zakupów, bo jesteśmy spłukani, no i czekam na ciuszki które odkupuję od znajomych
super zakupki

Cytat:
A to nasze zakupy
Pierwsze 3 zdjęcia są z lumpka A pozostałe kombinezon i komplecik ze Smyka Spodenki różowe i te w paski i skarpeteczki z lidla A ost zdjęcie body z biedronki, nie było tych co nam się najbardziej podobały z myszkami szaro-różowe, ale te też niezłe No i zamówiłam też różowe trampeczki
kolejna poszalała zeberka świetna, śpiworek też

Cytat:
Napisane przez natalitka1988 Pokaż wiadomość
Ja nie mam problemu z wyrzucaniem ubrań... a to dlatego, że lubię mieć w szafie przestronnie i wszystko poukładane w nienaganny sposób najlpiej kolorami
Po każdym sezonie robię przegląd i to czego nie założyłam ani razu wyrzucam... tzn daję tżtowi a on wkłada do kartona i jak jest zbiórka odzieży co często sie u nas zdarza to wtedy oddajemy... oczywiście mam ubrania takie gorsze, które czasami się przydadzą do jakis prac w ogródku...
hehe witaj bliźniaczko

Cytat:
jaaaaaaaaa tak mam czasem :/

Cytat:
ja na 56 mam pięciopak bodów z dł. rękawem , 4x półśpiochy i jedne spodenki bez stópek. żadnych pajaców. niewiadomo jak duże się urodzi. na 62 już mam dużo więcej

Cytat:
Napisane przez AgatkaSz Pokaż wiadomość

Ja pamietam jeszcze moj watek mam styczniowych tam dziewczyna pisala ze sie martwi bo maly sie nie rusza i ma zle przeczucia i pojechala na IP a za jakis czas pisze ze ona juz urodzila nie pamietam ktory tydzien ale chyba 29 :/ moja siostra cioteczna w 26/27 urodzila ale jej wody odeszly.
I tak te ciaze przechodze spokojniej nie lece ze wszystkim na IP jak z Inga oczywiscie z naszymi bedzie wszystko dobrze na naszym watku jest dobra energia i wszystkie rozpakujemy sie w pazdzierniku
Agatka nie strasz bo ja się boję najbardziej przedwczesnego porodu albo żeby serduszko nie przestało bić mam nadzieję że wszystkie nasze dzieciaczki przyjdą w terminie na świat

ja wróciłam z zakupów kupiłam te ogrodniczki , a oprócz tego bluzę i legginsy narazie koniec bo tż mnie zabije hahaha

---------- Dopisano o 16:40 ---------- Poprzedni post napisano o 16:38 ----------

Cytat:
oglądałam właśnie Interwencje na Polsacie . Ja to zawsze trafie
Dziewczynie w 37tc stwierdzono cholestaze(skóra ją strasznie swędziała) , odklejające się łożysko i poziom wód na poziomie 46%, powinni natychmiast zrobić jej cesarkę a trzymali ją 6 dni i po 6 dniach podjęli decyzję że będzie mieć cesarkę, rano na drugi dzień okazało się że dziecku już serce nie bije i urodziła martwego chłopca... Lekarz : on nie widzi swojej winy bezpośrednio takie rzeczy się zdarzają , spóźniliśmy się 1 dzień... No nawet nie idzie dobrać słów aby skomentować słów tego bydlaka...Ja pier..... i o w Krakowie było ... Horrorrrr
słyszałam o tym. w szpitalu siemiradzkiego podobno. ale słyszałam że przetrzymali ją 8 dni a nie 6 , musiała rodzić naturalnie martwe dziecko.. przez takich kretynów taka tragedia . a podobno miała skierowanie od ginekologa na natychmiastową cesarkę. a oni ją tyle przetrzymali dobrze że nie rodzę w Krakowie, ani wgl w Polsce bo coraz częściej słysze takie przypadki
malinowa4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-15, 16:43   #714
ewlina
Zakorzenienie

GG do ewlina

Malinowa rob fotki

Ja staram się nie myśleć o złych rzeczach..doszłyśmy już daleko, na pewno nie będzie źle
A co do kotka, ja jak jestem u rodzicłów to chronie się strasznie przed psami, ale kota ciężej. Wczoraj miałam śmiechy, bo jamnior przytulił się do brzuszka i jedna łapke trzymał na brzuchu i mała zaczeła tam kopać i Jednego kopniaka w głowe dostał, że aż się obudził i dziwnie spojrzał na brzuch
Stary 2015-06-15, 16:47   #715
gosiek0388
Zadomowienie

9 dni trzymali ja w szpitalu... po 6 dniach dopiero zaczeli podawać sterydy na rozwój płuc, w Krakowie na czerniakowskiego to było, pokazywali pokoik czekał maskara , aż mi łzy popłyneły

to się pies zdziwil hehe

Edytowane przez gosiek0388
Czas edycji: 2015-06-15 o 16:48
gosiek0388 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-15, 16:59   #716
malinowa4
Zakorzenienie

Cytat:
Malinowa rob fotki

Ja staram się nie myśleć o złych rzeczach..doszłyśmy już daleko, na pewno nie będzie źle
A co do kotka, ja jak jestem u rodzicłów to chronie się strasznie przed psami, ale kota ciężej. Wczoraj miałam śmiechy, bo jamnior przytulił się do brzuszka i jedna łapke trzymał na brzuchu i mała zaczeła tam kopać i Jednego kopniaka w głowe dostał, że aż się obudził i dziwnie spojrzał na brzuch
mam tylko zdj ogrodniczek, zakupy zostały u mamy w aucie a jest w pracy

Cytat:
9 dni trzymali ja w szpitalu... po 6 dniach dopiero zaczeli podawać sterydy na rozwój płuc, w Krakowie na czerniakowskiego to było, pokazywali pokoik czekał maskara , aż mi łzy popłyneły
serce pęka jak się słyszy o takich rzeczach :/

---------- Dopisano o 16:59 ---------- Poprzedni post napisano o 16:54 ----------

O takie Ewlina i sandałki wczoraj kupione

bleee nie dodało się jeszcze raz

teraz powinno pójść
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 11356313_892760724095909_446329119_n.jpg (71,5 KB, 43 załadowań)

Edytowane przez malinowa4
Czas edycji: 2015-06-15 o 17:04
Stary 2015-06-15, 17:06   #717
ewlina
Zakorzenienie

GG do ewlina

Super ogrodniczki Tylko ja mam chyba brzuchal już za duży
Stary 2015-06-15, 17:08   #718
malinowa4
Zakorzenienie

Cytat:
Super ogrodniczki Tylko ja mam chyba brzuchal już za duży
one właśnie mają paski regulowane więc są super bo mogę w nich rosnąć
Stary 2015-06-15, 17:08   #719
gosiek0388
Zadomowienie

Cytat:
Malinowa rob fotki

Ja też już jestem za duża na takie ogrodniczki bo ostatnio mierzyłam i nie weszłam
Stary 2015-06-15, 17:16   #720
ewlina
Zakorzenienie

GG do ewlina

No ja własnie nie mam zadnych krotkich spodenek Ale w sumie latam w sukienkach w upały i nie jets źle
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości