|
|
#4621 |
|
Nindżopesz
|
Dot.: Scent Bar LVI
Dziękuję, dziękuję
![]() Rejcz, do Cię jeszcze perfumeryjne słowo bo obie siedzimy w tym bagnie A Tobie udało się zaspokoić chciejstwo? |
|
|
|
#4622 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
|
#4623 |
|
Nindżopesz
|
Cicho, szukałam ich od pół roku i wcale nie w ciemno
|
|
|
|
#4624 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
A tam, czego oka nie widzą, temu tyłek sie nie trzynsie
|
#4625 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Siostro, nie odpisała Siostra jak się widzą Siostrze perfumy Kardaszianki?
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#4626 | ||
|
BAN stały
|
Własną piersią honoru Zelmerów bronić będę!
![]() Cytat:
Cytat:
Chyba już to kiedyś słyszałem... ![]() No nie wiem, ja jestem w ciągłej gotowości
|
||
|
|
|
#4627 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Jak ktoś nie ma arachnofobii to nie zrozumie, że zagrożenie jest cały czas
![]() Idę zamawiać zapas czystka, kto by pomyslał, że tak mi zasmakuje
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#4628 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Wiesz, zalezy czy masz fobię, wtedy fakt, obawa zostaje cały czas, czy tez zwykły wstręt
|
#4629 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4630 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Ja granicę przekroczyłam jakieś 30 lat temu
|
|
|
#4631 |
|
Nindżopesz
|
Brr, nie mówmy o pajonkach
Wczoraj wypłoszył mnie z balkonu widliszek, oddałam mu pole bez walki.
|
|
|
|
#4632 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
No jaki neizdecydowany
Ja nie mam fobii, ale nie lubie ich, jak widzę jakiegoś to bierę gazetę i "trzask" po nim jadę ![]() Za to nienawidzę pełząjących, larwowatych robali, normalnie nietopsze mi jak je widzę
|
#4633 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Otóż podobają mi się, ale jeszcze nie wiem jak bardzo. Nie było stosownej okazji nosić globalnie (brak upału i wszędobylskich os) Pierwsze wrażenia, na tak, ale wolę Madonnę Mam w planie poteścić je w tym chłodnym tygodniu, jako umilacza ![]() Zapodam dziś, bo dopiero siadłam a i tak mam jeszcze zabiegany dzień. Cytat:
![]() Isos - nuty genialne, zwłąszcza ten jałowiec, ale chyba tylko do podziwiania na innych, mnie pieprze i vetivery takw krótkich żołnierskich słowach śmierdzą po prostu. Swoją drogą bardzo lubię sól do kąpieli ISANA, jałowiec i melisa, niestety w saszetkach only. Gold Leather - po nutkach Plus cedr, ale cedr jest niemal wszędzie, i o ile nie gra głównej roli (np w bazie) to jest ok. Jak gra, to cuchnę, nie przepadam też za cedrowym aromatem tak w ogóle. W śliwkowych perfumach jednak cedr to nieodłączny składnik i mi psuje często cały fun ![]() Za to alkohol np. rum whiskey, zazwyczaj dobrze na mnie leży ![]() Chciejstwa: zimno-krystaliczne na lato w zastępstwie do Escentric 02 - nie znalazłąm słodko-kwiatowe - połowiczny sukces - Madonna. Szukałam bowiem słodkich kwiatów drzew, natchniona kwietniowymi aromatami z okolicy, głównie śliwy i jabłoni śliwka - przestałam szukać. Chyba nie dla mnie ta nuta w perfumach.Więcej nie pamiętam. To tak na szybko. Jednak się otworzyłam na re-testowanie starszych modeli, i ogólnie otworzyłam się na poznawanie nowych zapachów jak leci a nóż widelec coś mi się spodoba. Nie zamykam się w kategorie chwilowo. Kupiłam se odlew wiecznego "śmierdziucha" czyli Secret Obsession. No ja go uwielbiam Co poradzę. Wiem wiem ![]() Cytat:
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-06-15 o 17:28 |
|||
|
|
|
#4634 | ||
|
BAN stały
|
U mnie jest trochę lepiej, niż jeszcze kilka/naście lat temu
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4635 |
|
Nindżopesz
|
Jak pajonk, też ma takie straszne nogi i jeszcze ryjek, i lata, i wplątuje się we włosy albo wpada do gardła
|
|
|
|
#4636 | |
|
BAN stały
|
Może i masz rację?
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#4637 |
|
Mother of Cats
|
|
|
|
|
#4638 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4639 | |
|
Mother of Cats
|
Cytat:
Pod tym względem diagnostyka jest rewelacyjna. Wybadali mi lepszą wit. D: z niedoboru wskoczyłam do poziomu niewystarczającego TSH 2,61, czyli lepiej niż było Anty-TPO nadal w normie Anty-TG choć nadal powyżej normy, to prawie o połowę mniejsze niż w zeszłym roku Tylko żałośnie mało FT3 w porównaniu do FT4 ---------- Dopisano o 19:03 ---------- Poprzedni post napisano o 19:01 ---------- Z dwojga złego, ja też wolę komara. Ale ogólnie nie lubię owadów w tym samym pomieszczeniu co ja. Jak tylko mogę, wypraszam z lokalu
Edytowane przez aileenn Czas edycji: 2015-06-15 o 19:25 |
|
|
|
|
#4640 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4641 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Spaaaać
![]() Ale przynajmniej zobaczyłam sobie Nożycorękiego (nie widziałam nigdy wcześniej ) i się w Barze pośmiałam ![]() Cytat:
Mój osobisty ogrodowy coś podupadł, nie wiem co mu, ale szkodników makroskopijnych się nie dopatrzyłam.Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Mega dobrego ![]() W piątek byliśmy z Benczakiem u laryngologa, no i ma wielki trzeci migdał, bezwzględnie do usunięcia Już się cieszę na ten szpital
|
|
#4642 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
ale to taka średnia półka raczej jest, bez dodatkowych bajerów, bo mój używa jej sporadycznie, częściej zdecydowanie goli się maszynką tradycyjną ![]() Najbardziej mi zależało na tym żeby dało się golić na mokro, normalnie z pianką bo tak jest delikatniej Cytat:
Cytat:
![]() a to też nie narzekam w każdym razie ![]() Cytat:
|
|||||||
|
|
|
#4643 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
|
|
#4644 | |||
|
Zakorzenienie
|
Hehe bardziej w vesenkowe
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja jeżdżę z didką, ale na razie o wiele mniej niż Ty W sumie to dopiero zaczynamy, nie mam dobrej trasy ![]() Weekend bardzo udany , ale trzeba było jakoś dopłynąć ) ciasto dojechało całe
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||
|
|
|
#4645 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]()
|
|
#4646 |
|
Nindżopesz
|
A nie, to był Latający Potwór Spaghetti
![]() Maja, oglądasz jeszcze GoT? Ale globalny RIP. |
|
|
|
#4647 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
bo mój monsz zawsze się na mnie wydziera, ze pajonkóffff sie nei zabija wiec ja mu tak
Live long and prosper 🖖🏻 Edytowane przez Corii Czas edycji: 2015-06-15 o 20:50 |
|
|
|
#4648 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Taa wiem to na pewno nie to samo ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:01 ---------- Poprzedni post napisano o 20:58 ---------- Ja dziś ostatni odcinek oglądałam Pogrubione
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
|
|
#4649 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak to zrobiłaś? Dietą? 2. Cytat:
No ale pono to rutyna i goi się ekspresowo, a później procentuje, brakiem chorób.Speedy recovery. ![]() Cytat:
Pod kątem indywidualnych preferencji. Ale dzięki za linczek, bo nie wykluczone, że właśnie ta sprosta jego wymaganiom i nie będzie konieczna droższa. Cytat:
![]() Cytat:
Moja fobia, sprawia, że wręcz boję się je zabijać nawet, gdyż to oznaczałoby konieczność zbliżenia się do potwora. Zatem rzucam na nie słowniki Po takiej formie esterminacji, małż się pyta co się stało że pająk leży spłaszczony na podłodze? Ja mu na to, że popełnił samobójstwo, skacząc z sufitu na główkę. Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-06-15 o 21:52 |
|||||
|
|
|
#4650 |
|
Piers do przodu
|
Co za wiesci
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:12.

Swoją drogą bardzo lubię sól do kąpieli ISANA, jałowiec i melisa, niestety w saszetkach only.
i
za wyniki. Ja czekam na swoje (środa dopiero 
) i się w Barze pośmiałam
Mój osobisty ogrodowy coś podupadł, nie wiem co mu, ale szkodników makroskopijnych się nie dopatrzyłam.