![]() |
#1471 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Majowe 2015 ! - cz. 1
Tien wysłałam priv.
Mama mnie wkurzyła ![]()
#1472 |
Zakorzenienie
|
Tez slyszalam ze mam malo wartosciowe mleko. Az sama w to uwierzylam na chwile. A okazalo sie ze.mialam kryzys laktacyjny. Glupota
Juz wiem po czym obie sie tak zle czujemy. Po rosole ![]() Agnes trzymam za.was kciuki Hanka zycze pogody. Czuje jaka.jest u was bo u nas taka.sama, moge zapomniec o spacerze dzis. Zreszta nawet nie dalabym.rady. Lezymy od rana w.lozku i mam zamiar tu spedzic dzis caly dzien
![]() |
#1473 |
Zakorzenienie
|
Mimi
![]() ja też dziś nie ide na spacer, zimno jest dwa, jestem w proszku, nawet sniadania nie zjadłam.
#1474 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
tylko ona tak się rzuciła na nas no jak to dlaczego mu nie dajemy herbatki. a u teściów w mieszaniu na dole chłodno, zreszta no tłumaczyłam jej, ze i ma sucho i najedzony tylko po prostu dziecku sie spac chciało a tu kazdy latał koło niego i dziwić sie, ze marudził. a ona usilnie mi wmawiała ze mu się pić chce i ze wgl co dzien powinien dostawac. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1475 | |||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Mam tyle co ty ![]() Kurcze u nas najpierw byly okropne wzdecia i jak juz znalazlam na nie metode, to teraz malenstwo meczy refluks, no zesz kufa mac. Wyprobuje zagestnik, ale to oznacza ze musze odciagac pokarm i znowu nic nie bede spac. No trudno ![]() No i skonczyla 4 tyg wiec czekam "niecierpliwie" na skok haha ---------- Dopisano o 12:39 ---------- Poprzedni post napisano o 12:37 ---------- Baset ***STO LAT*** ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1476 |
Konto usunięte
|
hmm ja mam bebiko otwarte jakos ponad tydzien... to jeszcze ze 2 tyg i wywale dla bezpieczenstwa.
Anol pomaga duzo picia, ja piłam i w szpitalu i po powrocie bardzo duzo wody i cycki rozsadzało, teraz pije z herbapolu na laktacje i tez pomaga, no i mały spokojniejszy jest bo wiadomo, na niego te ziółka kojąco działają, jakis rumianek tam jest koperek, kminek wiec wszystko ok dla niego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1477 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja też ![]() Jakoś wcześniej Tymek tak ładnie ssał i spał, co 3 godz. a nawet więcej, a teraz góra co 2 godziny jest alarm. Już sama zaczynam myśleć że się nie najada, albo najada za słabo ![]() Po jedzeniu z godzinę i więcej czuwa, potem krótka drzemka i budzi się z rykiem, bo jeść! Jak to u Was wygląda? Normalne, czy faktycznie mam się martwić ![]() ![]() ![]() Agnes ![]() ![]() Anol ![]() ![]()
Tymek ![]() Edytowane przez jagodowa07 Czas edycji: 2015-06-16 o 12:03 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1478 |
Zakorzenienie
|
w traakcie jedzenia młoda zwróciła mi dużo na pierś. dać jej dalej jeść?
#1479 |
Konto usunięte
|
Jagodowa, zauwazyłam, ze Kubi tez się domaga częściej cyca.ale nie dam sobie wmówić, ze mam zły pokarm. mm dałam do tej pory 3 razy raz na próbe i 2 razy jak brałam silne leki przeciwbólowe. wydaje mi się, ze po prostu dziecko coraz więcej tego pokarmu potrzebuje im jest większe . no i teraz jak jest juz powoli gorąco to pić im się chce.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1480 |
Wtajemniczenie
|
Baset - 100 lat!!
Moja ma noce dobre ale dni sa różne... A jakie bujaczki macie ze dzieciaczki uwielbiają w nich spać?? Macie takie samobujajace sie? Iluzja - a ty cycujesz? Ja wode podaje tylko czadem na spacerze bo tak jak mówi Santi nie zawsze można cyca wyciągnąć ![]() Ja tez kupiłam herbatkę z rossmana bo moja sie skonczyla i potwierdzam ze jest dobra ![]() Dobrze ze piszecie o tym mm bo ja tez mam otwarte i juz chyba muszę wyrzucic, kurde, 3x użyłam... Chyba więcej nie kupie ![]() Izunia - moja wczoraj tez zwymiotowala sporo a potem domagala sie cyca strasznie, nie chciałam jej dać bo się balam ale w końcu uleglam - najadla sie i zasnęła... ![]() Moja śpi na cycu... Jak wyciąga to ryk, lulam i po chwili też ryk... ![]() Iluzja - :chetnie bym zajrzala do klubu ale z Tel sie nie da... :/ Odebrałam chustę ![]() ![]()
http://www.suwaczek.pl/cache/b702238669.png razem od 06.10.2007 ![]() nasz wielki dzień - 06.09.2014 ![]() Lenka przyszła na świat 10.05.2015 ![]() ![]() Czekamy na drugiego bobasa do kochania - tp 23.04.2017 Edytowane przez moniisia90 Czas edycji: 2015-06-16 o 12:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#1481 |
BAN stały
|
To napisze tutaj..
Od jakiegos czasu, w sumie od kiedy pamietam (a na pewno miesiac) mam zawroty glowy i chwilami robi mi sie ciemno przed oczami. Myslalam ze to cisnienie ale bol glowy przeszedl a zawroty zostaly. Do tego co jakis czas mam mdlosci no i ostatnio brakuje mi sil. Czy to jeszcze "pozostalosci" po porodzie?? Czy ktoras z Was - ktora ma juz drugie dziecko, miala cos podobnego? Dodam ze w ciazy mialam obnizone MCV, nie wiem jak teraz. Zapisalam sie na dzisiaj do lekarza rodzinnego, ale gnebi mnie ten temat |
![]() ![]() |
![]() |
#1482 |
Zadomowienie
|
Iluzja jak dla mnie masz klasyczne objawy anemi a obniżone MCV mogło wskazywać na jej początki. Zrób morfologie i poziom żelaza.
#1483 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() tylko mnie to wiszenie nie męczy? ![]() ![]() Cytat:
Przyszła mi dziś butelka z aventu, jak wieczorem znajdę chwilę to spróbuję odciągnąć trochę mleka.
![]() |
#1484 |
Wtajemniczenie
|
Iluzja - ja niestety nie pomogę. Dobrze ze zapisalas sie do lekarza...
![]()
http://www.suwaczek.pl/cache/b702238669.png razem od 06.10.2007 ![]() nasz wielki dzień - 06.09.2014 ![]() Lenka przyszła na świat 10.05.2015 ![]() ![]() Czekamy na drugiego bobasa do kochania - tp 23.04.2017 |
![]() ![]() |
![]() |
#1485 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Iluzja anemia? Pewnie masz niską hemoglobinę. Mi też się robi ciemno przed oczami jak wstaje i kręci mi się w głowie. W sumie mam tak od początku, ale ostatnio tak mi zawirował świat że poleciałam na telewizor. dobrze że tż był i mnie ogarnął, ale jutro poproszę lekarza o skierowanie na morfologię. Chyba że to zwykłe osłabienie, ale lepiej sprawdzić Izunia u nas tez tak czasem, wtedy biorę do odbicia, chwilę ponoszę i jak jeszcze "dziubie" i szuka cycka po takiej przerwie to przystawiam raz jeszcze ![]() Monisia my mamy Tiny Love, ten 3w1. I ja jestem bardzo zadowolona ![]()
Tymek ![]() Edytowane przez jagodowa07 Czas edycji: 2015-06-16 o 12:53 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1486 | ||
Wtajemniczenie
|
Ja juz po spacerku. W wozku juz plakala a jak ja wzielam to usnela mi na klacie
![]() ![]() Cytat:
wracajcie szybko do zdrowka i dawaj znac co i jak ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1487 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ja też jestem w szoku, że ta moja mała może tyle zjeść bo mało jest ciumkania, naprawdę intensywnie ssie i połyka ![]()
![]() |
#1488 |
BAN stały
|
Dzieki.Zostaje mi tylko czekac na badania, wtedy sie dowiem
|
![]() ![]() |
![]() |
#1489 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Iluzja - ja mam dalej zawroty mimo dobrej hemoglobiny. ale tylko rano, jak szybko wstaję i biegnę do łazienki, bo Ssak już woła. no i bez omdleń. sprawdź sobie morfologię może? Agnes strasznie Wam współczuję ![]() ![]() ![]() Sylwia o Matko ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1490 |
Zakorzenienie
|
dzięki dziewczyny za odp
![]()
#1491 |
Zakorzenienie
|
ta koleżanka zaraz zepsuje mi cały dzień. no weeeźcie
![]()
#1492 |
Konto usunięte
|
Zgrzesze i ziem smażone udko... ale bez skórki. Muszę w końcu coś normalnego ruszyć a nie tylko kanapki bo niedługo znikne całkiem w talii
W niedzielę jadlam trochę warzyw i kawałek zeberka z kociolka. Małemu było trochę ciężko po tym ale no potraktowałam mu brzusznek masazem i rumiankiem . Kto pisał coś o maści majerankowej, jak tego użyć na brzuszek ? |
![]() ![]() |
![]() |
#1493 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jedz Kochana ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1494 |
Konto usunięte
|
Mam chęć też na cukinie choćby duszona. Można chyba nie?
Oo właśnie, wcierac, zapamietam i powiem tz zeby zajechał do apteki. ---------- Dopisano o 15:05 ---------- Poprzedni post napisano o 15:02 ---------- Nie wiem jak to Kuba zrobił ale tak się zasikal że mu przecieklo tyłem i mokre plecy ma ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1495 |
Zakorzenienie
|
Duszoną jak najbardziej możesz
![]() póki karmiłam, jadłam duszone, Małej nic nie było.
#1496 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
cukinie mozes
![]() |
#1497 |
Zakorzenienie
|
Iza dziękuje
![]()
#1498 |
Zakorzenienie
|
Hej kurde chyba się nie dodał mój wcześniejszy post...
To wifirifi mnie zaczyna irytować ![]() Agnes, współczuje chorobska, zdrowia dla was i obyście jak najszybciej wyszły ze szpitala ![]() Baset, wszystkiego najlepszego kochana! ![]() Sylwia, masakra, chyba bym zeszła na zawał... Właśnie mi uświadamilas ze mam napoczete mleko które stoi od miesiąca w kuchennej szafce. Dzięki że mnie uświadomiłaś.... Dziewczyny generalnie masakra, dziecko mi wskoczyło w rozmiar 62 z dnia na dzień. jakiś taki barczysty mi się zrobił chłopiec, ze nie mogę mu wcisnąć rąk w bluzeczki na 56 ![]() ![]() ![]() Musze teraz na szybko kupić następny rozmiar ubranek, bo na 68 mam zaledwie kilka ciuszków... ![]() Myślicie że do końca wakacji 68 pójdzie w ruch? bo nie wiem czy skupić się na letniej paczce ubrań czy bardziej jesiennej...Ech chyba jednak na letniej, bo lipiec i sierpień dopiero przed nami....
#1499 |
Zadomowienie
|
Sylwia jeny, straszna ta historia z mm
![]() Myko ![]() Agnes dużo dużo zdrówka!!! ![]() Santi przy dzieciach na szczęście pomaga, ale w małżeńskich sprawach jest do ![]() Kubuś w ogóle nie jest zazdrosny, mówi do Franka, pyta się o niego, jak płacze to się pyta: "Mamo a co jest Franusiowi? dzieje mu się krzywda? nie rób mu krzywdy mama, to jest mój braciszek" ![]() ![]() mniam ![]() Byliśmy na spacerze pierwszy raz ![]() A teraz idę usmażyć naleśniki dla Kubiego ![]() Kurczę, mam wrazenie, że małemu się robi ciemieniucha bo bardzo dużo skórek mu się tam zrobiło dziś rano ![]()
![]() |
#1500 |
Konto usunięte
|
Mój w 56 się już nie miesci, 62 zakładam. Tylko niektóre są za szerokie a na długość dobre bo on jeszcze barczasty nie jest.
---------- Dopisano o 15:26 ---------- Poprzedni post napisano o 15:25 ---------- Większości ubranej nawet nie nosil |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:46.