Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXXVII - Strona 134 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-06-16, 14:32   #3991
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXXVII

Cytat:
Napisane przez Czocherovsky Pokaż wiadomość
mail? moj promotor nie akceptuje maili. Albo osobiscie albo gołębiem pocztowym. Chyba nastepnym razem posle gołębiem, bo żeby sie dopchac (wszyscy mają podobne problemy co ja) trzeba isc 1,5h wczesniej w kolejke :"D

---------- Dopisano o 14:26 ---------- Poprzedni post napisano o 14:25 ----------

ja sie bujam z noszeniem fragmentów od marca (wczesniej erasmus - nie ma opcji z mailem) i od marca jest ciagle to samo
Moja promotorka nigdy nie miala czasu, wiecznie spóźniona, bo ma super ważne sprawy, bo czym wraca ze sniadaniem ze starbunia, nooo żal ogólnie i podejście "prosze zadzwonic i przypomniec, ze mi pani wyslala maila" albo dzwonic przypomniec, ze juz sie dzwonilo...

---------- Dopisano o 14:32 ---------- Poprzedni post napisano o 14:28 ----------

Cytat:
Napisane przez SALIX Pokaż wiadomość
Ale macie jazdy z tymi pracami. Ja z moją robiłam tak, że regularnie podsyłałam skończony rozdział po rozdziale - promotor sprawdzał i odsyłał mailem z uwagami. Co jakiś czas chodziłam do niego pożyczyć książkę albo pogadać. Pisałam magisterkę bity rok (wcześniej rok zbierałam materiały!), namęczyłam się, ale atrakcje na ostatnią chwilę mnie ominęły. Wszystko bezstresowo
Zazdroszczę mobilizacji ja wtedy pisalam referaty za hajs, zamiast pisac swoje mgr
PaulinciaKWC jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-16, 14:33   #3992
smerffie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gabrielka92 Pokaż wiadomość
Tam mnie nigdy nie było - to w sumie blisko mnie Zawsze mnie intrygowało, co tam może być
Mówią, że Meksyk tak daleko, a tutaj kilka przystanków mnie od niego dzieli

niektóre nazwy przystanków w Krakowie są naprawde dziwne i smieszne (pierwsze z brzegu; kur(d)wanów, czerwone maki, kabel )

INSTA
smerffie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-16, 14:49   #3993
201607111004
Konto usunięte

Cytat:
Wesoły dzień A mnie jeszcze ochroniarz w Rossmannie raczył opowieściami m.in. o klientkach, które wykradają z opakowań pojedyncze podpaski. Jedna z nich, myśląc, że nikt jej nie widzi (nie wpadła na to, że istnieje monitoring) zmieniła sobie podpaskę w sklepie. Z resztą paczki poszła grzecznie do kasy
Myślę, że to przebije tylko pani wypróżniająca się na środku alejki pomiędzy rzędami regałów. Nie wiem skąd ten filmik i już go nie znajdę ale chyba na wizażu ktoś kiedyś zalinkował.

Cytat:
Napisane przez ilciadzaga Pokaż wiadomość
Mówcie mi jeszcze. Jestem zawsze kręcona na maxa w takie opowieści o zmorach, potworach, wielkich stopach i zjawiskach paranormalnych. Może i to durne.. ale ja wierze, że my tu tacy samiutcy nie jesteśmy.
Chyba jest na plotkowym kilkuczęściowy wątek o urban legends i innych strasznych historiach.

Cytat:
Nic nie mów, jeśli do jutra rana nie oddam trzeciego rozdziału licencjatu to bronię się we wrześniu. I chyba tak to się skonczy, bo nawet w połowie nie jestem, a do rana niedaleko

najgorsze ze zaklepałam już nagrodę za zdanie licencjatu w terminie i poczyniłam kroki w stronę jej realizacji
A kiedy macie lipcowe terminy? Bo to jakoś jest, że masz potem oddać wszystko 2 tygodnie przed terminem - najpóźniej. U mnie terminy lipcowe były na samym początku miesiąca więc już byś nie zdążyła oddać wydruków itp. Kurcze, oby ci się udało!!!!!

---------- Dopisano o 14:49 ---------- Poprzedni post napisano o 14:40 ----------

Cytat:
Napisane przez ruskieklopsy Pokaż wiadomość
Ok ok, nie chce mi się oglądac polimatów- czy Radek tłumaczy nazwisko Fi*t i Głomb? (nie, nie zmyślone, znam osoby o takim naziwsku)

ps raz mi na fejsie wyskoczyła w proponowanych pani Dech-Zapieralska <333333333333
Mnie zawsze smutno bo nigdy nie uzwględniają mojego nazwiska a chyba jest popularne bo w każdej nowej pracy pytają mnie czy ja jestem z TYCH, czy jestem krewną TEGO ZNANEGO ZABITEGO. Czasami żartuję, że chyba tak
201607111004 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-16, 14:49   #3994
201605301111
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez SweetHusky Pokaż wiadomość
A kiedy macie lipcowe terminy? Bo to jakoś jest, że masz potem oddać wszystko 2 tygodnie przed terminem - najpóźniej. U mnie terminy lipcowe były na samym początku miesiąca więc już byś nie zdążyła oddać wydruków itp. Kurcze, oby ci się udało!!!!!
ostatnie obrony 23 lipca, wiec not bad. ze wzgledu na przeprowadzke wydziału chcą wszystkich w lipcu przepchnąć.
Nie mam tez jakos bardzo parcia na to, zeby sie w lipcu bronic, wrzesien tez styknie. Ale po prostu chce juz oddac ten badziew i miec to z głowy ;-;

Edytowane przez 201605301111
Czas edycji: 2015-06-16 o 14:51
201605301111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-16, 14:52   #3995
Vampi_z_piekla_rodem
Zakorzenienie

Pamietam,że jak pisałam magisterkę to miałam za promotora profesora, oryginalna postać. Na drzwiach miał dni i godziny przyjęć zapisane po "astrologicznemu" (kiedy słońce znajduje się w jakiej pozycji, w jakim znaku zodiaku, planety, srety...), więc dostać się do niego to był istny kosmos :-D Na pierwszej wizycie czytał mi z ręki, na podstawie długości kciukow ocenił kiedy wyjdę za mąż i w sekundę rozszyfrował mój charakter. Wyglądał jak wyciągnięty żywcem z Hogwartu. To były czasy!

"Give me reason but don't give me choice.
'Cause I'll just make the same mistake again.."
Vampi_z_piekla_rodem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-16, 15:08   #3996
201607111004
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez panterarozyczka Pokaż wiadomość
Książka zostanie wydana w listopadzie.
danke

---------- Dopisano o 15:07 ---------- Poprzedni post napisano o 15:02 ----------

Cytat:
jestem.taka.wściekła.
ponad tydzień temu oddałam promotorowi część teoretyczną, miała sprawdzic na dzisiaj - nie sprawdziła. A nie, pardon, sprawdziła dwie pierwsze strony (z dwudziestukilku) po których stwierdziła, ze oba rozdziały do poprawy. Praktycznego ode mnie nie wzięła, chociaz prawie wczoraj ducha wyzionęłam przy biurku - też mam poprawic, chociaz powiedziała, po przeczytaniu strony, ze "akceptuje go" (chociaz tyle dobrego). Ale jak poprawio to wszystko w tydzien to sprawdzi mi do początku lipca i jak przedłuże składanie pracy to moze sie w połowie lipca obronie... Mam ochote sie zastrzelic ;-;

przepraszam, musiałam sobie ulać, mam nadzieje, że bedzie dzis duzo rzeczy do bezpodstawnego hejtu na yt ;-;
Widzę, że walczysz z podobną promotorką do mojej. Ja się ostatecznie wkurzyłam i zmieniłam na kogoś innego. Ale ile ja się nastresowałam przez pierwszą to moje. Natomiast drugi promotor był z serii "wszystko jest ok, drukować" a potem wynajdywałam literówki Ale już nie kombinowałam bardziej, wydrukowałam by mieć to wszystko już z głowy. Nie widział zastrzeżeń, to ich sama nie wyszukiwałam.

---------- Dopisano o 15:08 ---------- Poprzedni post napisano o 15:07 ----------

Cytat:
Napisane przez Pilar1899 Pokaż wiadomość
Wydaje mi się,że Karolina Baszak wybierze jakąś sukienkę a la vintage, coś takiego:
http://www.dhresource.com/albu_52225...es-crystal.jpg Można jej nie lubić za osobowość, ale zmysł estetyczny ma
Bardzo w moim typie. Też bym szła w a'la lata 20. To moja ulubiona epoka w kobiecej modzie <3

Oglądając programy o kupnie sukni ślubnej zawsze dziwi mnie ten wieloletni już fenomen gorsetu, odkrytych ramion i do tego albo bezy lub syreniego dołu. Tak mało jest kobiet, które chcą tam czegoś naprawdę innego.

Edytowane przez 201607111004
Czas edycji: 2015-06-16 o 15:10
Stary 2015-06-16, 15:13   #3997
2011607111034
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Rossonera Pokaż wiadomość
Powiem jedno - była moc
Traitor!
Cytat:
Na pierwszym roku zrobiłam sobie wycieczkę z Wieczystej na Ruczaj (starą "12", potem na Walcownię i wróciłam sobie z powrotem na Wieczystą, świetna zabawa

(...)
Widzę, że nie tylko ja lubię jeździć tramwajami. Gdy mówię ludziom, że mogę mieszkać nawet pół godziny od centrum, bo lubię jeździć MPK, to patrzą na mnie jak na wariatkę.
Cytat:
Napisane przez Vampi_z_piekla_rodem Pokaż wiadomość
Pamietam,że jak pisałam magisterkę to miałam za promotora profesora, oryginalna postać. Na drzwiach miał dni i godziny przyjęć zapisane po "astrologicznemu" (kiedy słońce znajduje się w jakiej pozycji, w jakim znaku zodiaku, planety, srety...), więc dostać się do niego to był istny kosmos :-D Na pierwszej wizycie czytał mi z ręki, na podstawie długości kciukow ocenił kiedy wyjdę za mąż i w sekundę rozszyfrował mój charakter. Wyglądał jak wyciągnięty żywcem z Hogwartu. To były czasy!
Ale super.
Cytat:
Wydaje mi się,że Karolina Baszak wybierze jakąś sukienkę a la vintage, coś takiego:
http://www.dhresource.com/albu_52225...es-crystal.jpg Można jej nie lubić za osobowość, ale zmysł estetyczny ma
Boże, jaka piękna sukienka!

I ja nie podzielam zachwytów nad MammyDoriską. Gdyby moja mama kręciła ze mną filmiki, gdy byłam dzieckiem i gadała o moich pieluchach i innych bzdurach, to bym się wściekła. Już pomijając, że przypomina mi to tresowanie dziecka jak małpki w cyrku "powiedz coś, uśmiechaj się, stój prosto, wstań, machaj i mów jednocześnie".

Edytowane przez 2011607111034
Czas edycji: 2015-06-16 o 15:21
2011607111034 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-16, 15:24   #3998
201607111004
Konto usunięte

Cytat:
Ale macie jazdy z tymi pracami. Ja z moją robiłam tak, że regularnie podsyłałam skończony rozdział po rozdziale - promotor sprawdzał i odsyłał mailem z uwagami. Co jakiś czas chodziłam do niego pożyczyć książkę albo pogadać. Pisałam magisterkę bity rok (wcześniej rok zbierałam materiały!), namęczyłam się, ale atrakcje na ostatnią chwilę mnie ominęły. Wszystko bezstresowo
Od matury sobie obiecywałam, że tak właśnie to będzie u mnie wyglądało.

Tak, ten gif nie ma tutaj sens, ale to Jake. on może wszystko. pić mleko by wyrazić cokolwiek. to Jake. Jake Yillenhoolahay.
Stary 2015-06-16, 15:28   #3999
pesstka90
Raczkowanie

Cytat:
Tam mnie nigdy nie było - to w sumie blisko mnie Zawsze mnie intrygowało, co tam może być
Mówią, że Meksyk tak daleko, a tutaj kilka przystanków mnie od niego dzieli
Paryż też masz godzinkę jazdy od siebie ;P

pesstka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-16, 15:42   #4000
Patalus
Zakorzenienie

Cytat:
taką suknię to bym sama założyła
Stary 2015-06-16, 15:54   #4001
rickybobby
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja mam ślub w październiku i chcę mieć retro fryzurę, taką:

i tez ciemne usta. Zastanawiam się miedzy sukienką retro a czymś bardzo nowoczesnym i prostym np:

i jak na razie skłaniam się ku drugiej opcji.
rickybobby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-16, 16:01   #4002
201607131110
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez rickybobby Pokaż wiadomość

i tez ciemne usta. Zastanawiam się miedzy sukienką retro a czymś bardzo nowoczesnym i prostym np:

Fryzura nie wiem, jak wyglądasz, ale Twoja wizja bardzo mi się podoba, zwłaszcza z prostą, nowoczesną kiecką. Stylowo.
201607131110 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-16, 16:05   #4003
rickybobby
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mifik Pokaż wiadomość
Fryzura nie wiem, jak wyglądasz, ale Twoja wizja bardzo mi się podoba, zwłaszcza z prostą, nowoczesną kiecką. Stylowo.
Nie chcę sobie dodawać albo ujmować ale ta dziewczyna jest do mnie bardzo podobna.
rickybobby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-16, 16:11   #4004
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

wlączylam boogie do obiadu, podróż na krecie
Stary 2015-06-16, 16:14   #4005
201607131110
Konto usunięte

Cytat:
Nie chcę sobie dodawać albo ujmować ale ta dziewczyna jest do mnie bardzo podobna.
No pięknie, pięknie takie fryzury dobrane do odpowiedniego typu urody potrafią wyglądać nieziemsko, słabość mam do takich fal większą niż do włosów do pasa, ombre i całej obecnej mody.

https://instagram.com/p/3_de6arpLc/?taken-by=radzka Radzka, jak zwykle
Stary 2015-06-16, 16:15   #4006
201607111004
Konto usunięte

Ja jeszcze mogłabym mieć karminowo czerwony kombinezon o kroju jak poniższy plus spory wianek z czerwonych i pomarańczowych róż.
Stary 2015-06-16, 16:35   #4007
201607131110
Konto usunięte

https://www.facebook.com/RedLipstick...type=1&theater Ewa RLM wychodzi naprzeciw miniaturkom, na których "youtuberki trzymają rzeczy"
Stary 2015-06-16, 16:39   #4008
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

szusz jada slajsy pizzy, zapewne w bejzikowym topie
Stary 2015-06-16, 16:41   #4009
201607111040
Konto usunięte

Cytat:

Mi sie strasznie podoba połączenie krwistoczerwonych ust ze śnieżnobiałą suknia, ale moim zdaniem to polaczenie jest niepraktyczne. Chyba ze nie robisz wesela
201607111040 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-16, 16:41   #4010
201607111004
Konto usunięte

W temacie miniaturek. Wkurzają mnie te u Alina Rose i podobne do je. Takie gdzie laski robią jakieś niby zamyślone czy zdziwione czy jakiekolwiek inne miny i do tego np. mają palce przy buzi czy coś. Przykłady o co mi chodzi:

http://1.bp.blogspot.com/-7mUR6G1MpU...00/intymna.jpg

http://2.bp.blogspot.com/-Vr_D428Oot...1600/kolo2.jpg

http://www.google.pl/imgres?imgurl=h...IVC44sCh2JGAC3

http://4.bp.blogspot.com/-uMolyw-7SM...00/powieka.jpg

http://4.bp.blogspot.com/-NtNuFLZfk0.../fakty2112.jpg

http://3.bp.blogspot.com/-77-85XN_1r...s8/s1600/1.jpg

Nie wiem, no nie cierpię tych palców, szczególnie jak są jakoś bliżej twarzy. Takie miniaturki mnie strasznie drażnią.
Właściwie to już sama twarz Aliny mnie drażni. Mam na nią alergię, Nie wiem dlaczego. Ładna dziewczyna a ja nie mogę jej słuchać i na nią patrzeć.

Czas edycji: 2015-06-16 o 16:45
Stary 2015-06-16, 16:53   #4011
201705230905
Konto usunięte

Cytat:
W temacie miniaturek. Wkurzają mnie te u Alina Rose i podobne do je. Takie gdzie laski robią jakieś niby zamyślone czy zdziwione czy jakiekolwiek inne miny i do tego np. mają palce przy buzi czy coś. Przykłady o co mi chodzi:

http://1.bp.blogspot.com/-7mUR6G1MpU...00/intymna.jpg

http://2.bp.blogspot.com/-Vr_D428Oot...1600/kolo2.jpg

http://www.google.pl/imgres?imgurl=h...IVC44sCh2JGAC3

http://4.bp.blogspot.com/-uMolyw-7SM...00/powieka.jpg

http://4.bp.blogspot.com/-NtNuFLZfk0.../fakty2112.jpg

http://3.bp.blogspot.com/-77-85XN_1r...s8/s1600/1.jpg

Nie wiem, no nie cierpię tych palców, szczególnie jak są jakoś bliżej twarzy. Takie miniaturki mnie strasznie drażnią.
Właściwie to już sama twarz Aliny mnie drażni. Mam na nią alergię, Nie wiem dlaczego. Ładna dziewczyna a ja nie mogę jej słuchać i na nią patrzeć.

Czepianie się na siłę, serio
201705230905 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-16, 16:57   #4012
201607111004
Konto usunięte

No wiem wiem, ale to mnie właśnie drażni. Szczególnie w wykonaniu ALiny. Nic na to nie poradzę.
Stary 2015-06-16, 17:09   #4013
201705230905
Konto usunięte

Cytat:
No wiem wiem, ale to mnie właśnie drażni. Szczególnie w wykonaniu ALiny. Nic na to nie poradzę.
Ja jej ogólnie nie lubię, więc ten
Stary 2015-06-16, 17:24   #4014
Nikaaa152
Zakorzenienie

https://www.youtube.com/watch?v=9OWIJ64snUs nowy filmik u Dziewczyny z kwiatkiem - działa Wam? U mnie wyskakuje błąd
Nikaaa152 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-16, 17:26   #4015
201705230905
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Nikaaa152 Pokaż wiadomość
https://www.youtube.com/watch?v=9OWIJ64snUs nowy filmik u Dziewczyny z kwiatkiem - działa Wam? U mnie wyskakuje błąd
Działa
Stary 2015-06-16, 17:26   #4016
201607111004
Konto usunięte

Kasia Napiórkowska planuje farbowanie (albo już po). Niestety większość była za tym mocniejszym ombre :c
https://www.facebook.com/napiorkowsk...888848/?type=1
Stary 2015-06-16, 17:28   #4017
Nikaaa152
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malwine55 Pokaż wiadomość
Działa
No kurde, wszystko mi śmiga tylko nie ten filmik. Tyle przegrać
Nikaaa152 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-16, 17:29   #4018
201607111004
Konto usunięte

Oj bardzo na nie ta kiecka. Szczególnie w okolicach biustu:
https://www.facebook.com/napiorkowsk...75/?permPage=1
Kasi się tak przytyło, że w pierwszej chwili myślałam, że jest w ciąży. A była kiedyś znacznie chudsza ode mnie. Teraz jest chyba większa.
O, nawet ma osobny filmik o tej kiecce i innych:
https://www.youtube.com/watch?v=TrAchVNiqlA

Czas edycji: 2015-06-16 o 17:33
Stary 2015-06-16, 17:37   #4019
Pilar1899
keep calm and contour on

Ricky, według mnie taka retro stylizacja z ciemnymi ustami wygląda przepięknie, uwielbiam takie klimaty.

Oh, screw beautiful. I'm brilliant.
If you want to appease me, compliment my brain.
Pilar1899 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-16, 18:11   #4020
SympatycznyAtrament
Nie-rudy lis

Cytat:
Napisane przez Nikaaa152 Pokaż wiadomość
No kurde, wszystko mi śmiga tylko nie ten filmik. Tyle przegrać
Mi też nie działa
Dziś raczej nie wpadnę, bo umarłem.
SympatycznyAtrament jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości