|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
milosc po milosci zycia
Moim zdaniem z miloscia swojego zycia nie trzeba byc do smierci, sa rozne zwiazki, rozne problemy, rozne rozstania. Czesto lacza nas zbyt silne emocje/uczucia by normalnie funkcjonowac.
Uwazacie ze da sie pozniej zbudowac zdrowy zwiazek z kims innym? Oczywiscie w momencie gdy poprzedni jest calkowicie zakonczony, uczucia zakopane/schowane do szuflady. Mialyscie takie sytuacje lub jestescie w podobnej? Z gory przepraszam za brak pl znakow. Edytowane przez lepek Czas edycji: 2015-06-16 o 21:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: milosc po milosci zycia
Ja uważam, że "miłością życia" jest ta miłość, która daje najwięcej szczęścia. Dobrego związku się nie kończy. Jeśli nie mogę z kimś być, bo: ten ktoś jest dla mnie niedobry/już nie chce/nie nadajemy na tych samych falach/ma już kogoś/jest toksyczny albo odwrotnie: ja zawaliłam/ja zdradziłam... itp. to - pomimo tego, że może mi się wydawać , iż kochałam tę osobę najmocniej, żadna to miłość życia.
Edytowane przez 201607111028 Czas edycji: 2015-06-16 o 21:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||
sissy that walk
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Da się
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
za bardzo skupilyscie sie na zdradach itp. czasem powodem rozstania moze byc wyjazd do innego kraju, smierc... sa rozne czynniki. nie chodzi mi o definicje milosci zycia. bardziej o ta nastepna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
lokalna gwiazda
|
Da się zbudować nowy związek. Pod warunkiem, że nie będziemy szukać w tej nowej osobie cech, które posiadała ta poprzednia.
Wydaje mi się, że podświadomie chcemy, by następny partner był klonem poprzedniego, z którym było cudownie. I należy dopuścić do świadomości, że drugiej, takiej samej osoby nie ma. Ale nowy partner, to nowe zalety i też może być z nim wspaniale. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
BAN stały
|
Miłość życia, nie istnieje, wg. mnie. Jest aktualna miłość. One mogą się zmienić. Lub też aktualna jest miłoscią życia. Poprzednia nie, skoro nie przetrwała.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
Jesli pozamyka sie wszystkie sprawy zwiazane z tamta miloscia to czemu nie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:57.