|
|
#541 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: skąpy strój na ulicy
Cytat:
Jak miałam jakieś 16 lat to wydawało mi się, że im bardziej obcisły strój i większy dekolt, tym lepiej i dobrze, żeby też kawałek stringów wystawał. Nie wiedziałam czemu mama się czepia. Tak robi świeżo odkryta kobiecość na niektórych, ale po nacieszeniu się cyckami i biodrami powinno ustąpić
|
|
|
|
|
|
#542 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#543 |
|
Zakorzenienie
|
Jak jestem spragniona męskich spojrzeń to rozpuszczam włosy,zawsze działa
I d..y nie trzeba pokazywać. A jak byłam nastolatką to się różnie nosiłam, ku zgryzocie matki o obecnemu mojemu wstydowi. Powiem banał ale świadomość swojego ciała i seksualności to jest coś co się czasem ma ,po prostu ale w większości przypadków przychodzi z czasem i idzie w parze z akceptacją swojego ciała i zadowoleniem z życia.I gdzie wy widujecie te gołe poślady? Częściej widzę tęgą dziewczynę w prześwitujących legginsach i bluzeczce ciut za talię niż dziewczynę w minimalnych szortach. Ja tam jakoś ciągle mam styczność ze ślicznymi ,zgrabnymi dziewczynami,które maja masę kompleksów ,wciąż coś by poprawiały i za nic nie odsłoniłyby kawałka ciała więcej w obawie ,że cellulit ,że grube...I to jest dopiero smutne. |
|
|
|
|
#544 |
|
Zakorzenienie
|
Moja mama ostatnio stwierdziła, ze teraz wszystkie grubasy chodzą w legginsach. I coś w tym jest. Niestety, mimo ze wygodny, to nie jest najlepszy strój jak ma sie spora nadwagę. Niektórym nawet cellulit przez nie prześwituje. Sto razy lepiej wyglądałyby te kobiety w sukienkach, spódniczkach, długich tunikach, a nie w legginsach.
|
|
|
|
|
#545 |
|
.
|
niektóre łączą legginsy i tuniki
|
|
#546 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#547 | |
|
.
|
Cytat:
|
|
|
#548 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja legginsów nie cierpię, wolę mieć mniej spodni, ale spodni. Gruby człowiek (przynajmniej ci których znam) nie siedzi i nie rozkmina jak tu obrzydzić ludziom życie swoim wyglądem i nie zawsze są pozbawieni gustu- to sklepy są pozbawione rozmiarów. Ale to się trzeba trochę zastanowić, zanim się uzna, że gruby nie wie co powinien nosić. W tym roku udało mi się upolować 3 bardzo fajne pary szortów (zasłaniających całe pośladki) i to będzie pierwszy raz od 3 lat, jak oleję hipotetyczne zniesmaczenie nic mnie nie obchodzących przechodniów i zrzucę latem długie spodnie. Edytowane przez DariaKom Czas edycji: 2015-06-16 o 16:36 |
|
|
|
|
|
#549 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#550 |
|
Konto usunięte
|
[1=bceb01c221ea3319abad6ab 25f068feed7228d52_657f8c4 7e3c47;51768867]
W sensie że o materiał sukienki?[/QUOTE] Nie, udo ociera o udo. |
|
|
|
|
#551 |
|
Zakorzenienie
|
[1=bceb01c221ea3319abad6ab 25f068feed7228d52_657f8c4 7e3c47;51768867]
W sensie że o materiał sukienki?[/QUOTE] W sensie, że udo o udo, jak u pofałdowanego niemowlaka ![]() Moja kumpela miała takie zatarcia, że tygodniami nie mogła się doleczyć po jednym wyjściu w kiecce. Nie była otyła, miała masywne, stykające się uda. |
|
|
|
|
#552 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
I co z tego? Ja tez lepiej wyglądam w szpilkach niż w trampkach, ale to dalej kiepski powód, by je nosić.
|
|
|
|
|
|
#553 | |
|
wasza koleżanka
|
Cytat:
|
|
|
|
#555 |
|
Zakorzenienie
|
Rajstopy są robione ze sztucznego badziewia, w lecie nogi w nich pocą się i na jedno wychodzi (pomijając fakt, że grzeją).
Najlepsze wyjście, to mieć krótkie spodenki, które oddzielają od siebie te miejsca, które się zacierają. U mnie obciera się tylko jakieś 3-4 cm na samej górze, jak bym miała mieć sukienkę lub spódnicę to w upalny dzień mogłoby być nieciekawie. |
|
|
|
|
#556 |
|
Przyczajenie
|
Faktycznie to jest przykre i to jest smutne..Mi się wydaję, że takim kobietom najzwyczajniej w świecie tylko brakuję tej pewności siebie i mają bardzo małą wiarę w siebie. Ja to tylko zaznaczyć chcę, że tak samo mam jak rozpuszczę włosy to faceci na mnie częściej patrzą. Jak jeszcze ubiorę krótszą spódniczkę to jeszcze lepiej.
|
|
|
|
|
#557 | |
|
Guerlain Lover
|
Cytat:
popieram w 100000% znalezc cos w sklepach powyzej rozmiaru 42 to prawdziwy cud, a zeby to jeszcze bylo ladne, wyszczuplalo i nie wygladalo jak worek na kartofle to takiej osobie nalezy sie oskar. Sama nosze 44/46 i jak znajde jakis ladny pasujacy na mnie ciuch to ciesze sie ogromnie, szczgolnie sukienke ladna, kobieca, na mlody przedzial wiekowy bo ponizej kwoty 300 zl to jak szukanie igly w stogu siana.Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
|
#558 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#559 |
|
.
|
jak szukałam fajnej sukienki na wesele to myślałam, że się załamię. w rozmiarze 44 były takie mocno "ciotkowate" ciuchy albo sukienki ze spódnicą ołówkową.
nie wiem, co za kretyni projektują te ciuchy, ale nie dość, że brzydkie to jeszcze kompletnie niedostosowane dla osób w większym rozmiarze.
|
|
#560 | |
|
Naczelna Nastolatka
|
Cytat:
|
|
|
#561 | |
|
.
|
Cytat:
tyle, że kroje dopasowane do rozmiaru size+
|
|
|
#562 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#563 |
|
Naczelna Nastolatka
|
skazana, ale to stacjonarnie kupiłaś czy online?
|
|
#564 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ehh ta młodzież...
"Nie wchodź łagodnie w tę pogodną noc, niech płonie starość tuż przed kresem dni, walcz, walcz gdy światło traci swoją moc, chodź wiedzą mędrcy, że się zbliża mrok bo żaden piorun z ust nie padnie ich, nie wchodzą z ulgą w tę pogodną noc, walcz, walcz gdy światło traci swoją moc." |
|
|
|
|
|
#565 |
|
.
|
ja kupowałam na allegro od pani z trójmiasta, która miała 100% pozytywnych komentarzy. moja mama kupowała online w polskim sklepie. warto zamawiać wcześniej, bo długo się czeka na dostawę zazwyczaj. no i warto przeglądać sklep co jakiś czas, bo pojawiają się i znikają pewne modele sukienek
|
|
#566 |
|
Konto usunięte
|
O rany, w ogóle nie wiedziałam że takie coś się może dziać. Prawdę mówiąc wciąż ciężko mi to sobie wyobrazić. Ale współczuję.
|
|
|
|
|
#567 |
|
Zakorzenienie
|
[1=bceb01c221ea3319abad6ab 25f068feed7228d52_657f8c4 7e3c47;51770802]O rany, w ogóle nie wiedziałam że takie coś się może dziać. Prawdę mówiąc wciąż ciężko mi to sobie wyobrazić. Ale współczuję.[/QUOTE]
Wierz lub nie, ale jako nastolatka byłam takim patyczakiem, że gdyby nie kumpela przy kości to bym nie wpadła na to, że takie problemy mogą występować u ludzi, którzy nie wyglądają jak 300 kilowi kolosi zza oceanu. Za to w ciąży się przekonałam na własnej skórze |
|
|
|
|
#568 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Takie problemy moga wystepowac niezależnie od wagi proste nogi, jesli mają przeciętny rozmiar (ani chude, ani grube), stykają sie miedzy innymi w najwyższym miejscu ud.
|
|
|
|
|
|
#569 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#570 | |
|
wasza koleżanka
|
Cytat:
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:16.

ładnego i brzydkiego pokazywać całemu miastu nie wypada. Ale jak ktoś w wieku powiedzmy 20 lat tego nie rozumie, to i pewnie w wieku 60 będzie straszył nim miasto i uwodził trolle spod budki z piwem.

I d..y nie trzeba pokazywać. A jak byłam nastolatką to się różnie nosiłam, ku zgryzocie matki o obecnemu mojemu wstydowi. Powiem banał ale świadomość swojego ciała i seksualności to jest coś co się czasem ma ,po prostu ale w większości przypadków przychodzi z czasem i idzie w parze z akceptacją swojego ciała i zadowoleniem z życia.

popieram w 100000% znalezc cos w sklepach powyzej rozmiaru 42 to prawdziwy cud, a zeby to jeszcze bylo ladne, wyszczuplalo i nie wygladalo jak worek na kartofle to takiej osobie nalezy sie oskar. Sama nosze 44/46 i jak znajde jakis ladny pasujacy na mnie ciuch to ciesze sie ogromnie, szczgolnie sukienke ladna, kobieca, na mlody przedzial wiekowy bo ponizej kwoty 300 zl to jak szukanie igly w stogu siana.
nie wiem, co za kretyni projektują te ciuchy, ale nie dość, że brzydkie to jeszcze kompletnie niedostosowane dla osób w większym rozmiarze.
tyle, że kroje dopasowane do rozmiaru size+