Sierpniowe mamusie 2015 - część VI :) - Strona 158 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-06-17, 21:53   #4711
roxana_lu
Zakorzenienie

Dot.: Sierpniowe mamusie 2015 - część VI :)

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
O matko chybabym musiała spać na kiblu

Czasami sie zdarza
Latam co chwile... No ale co zrobić jak Sahara w buzi

Synuś i Córcia
roxana_lu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-17, 21:59   #4712
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez roxana_lu Pokaż wiadomość
Czasami sie zdarza
Latam co chwile... No ale co zrobić jak Sahara w buzi
Eeee mi w dzień ciężko przychodzi myślenie o piciu, a co dopiero w nocy i tak 3 razy wstaję na siku, po omacku to toalety i z powrotem w kimono
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-17, 22:07   #4713
roxana_lu
Zakorzenienie

Cytat:
Eeee mi w dzień ciężko przychodzi myślenie o piciu, a co dopiero w nocy i tak 3 razy wstaję na siku, po omacku to toalety i z powrotem w kimono

Ja zawsze dużo piłam, a teraz to mam wręcz wywieszony język na wodę, w nocy wstaje co chwile ale potem nie mogę zasnąć... Ale zdarzają sie tez noce, ze budzę sie pic ale siku nie... I wtedy rano to mi dosłownie rozwala pęcherz z bólu i przepełnienia

Synuś i Córcia
Stary 2015-06-17, 22:21   #4714
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Ja zawsze dużo piłam, a teraz to mam wręcz wywieszony język na wodę, w nocy wstaje co chwile ale potem nie mogę zasnąć... Ale zdarzają sie tez noce, ze budzę sie pic ale siku nie... I wtedy rano to mi dosłownie rozwala pęcherz z bólu i przepełnienia
W sumie lepiej pić dużo niż za mało
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Stary 2015-06-17, 22:23   #4715
majka242007
Zakorzenienie

Dziewczyny a ja w stresie... Od popoludnia mam znow bole przepowiadajace... Teraz na wieczor doszlo promieniowanie na kregoslup i uczucie jak maly naciska na kanal rodny. Rozpycha sie przy tym dosc silnie....
Ja nie chce juz rodzic!!! Mam nadzieje ze to tylko przepowiadajace sa...

---------- Dopisano o 23:23 ---------- Poprzedni post napisano o 23:21 ----------

Co do szczepien to jak by ktoras z was zasiegala opinii jakis lekarzy to dawajcie znac... Chetnie poczytam...
majka242007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-17, 22:24   #4716
kasperka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez majka242007 Pokaż wiadomość
Dziewczyny a ja w stresie... Od popoludnia mam znow bole przepowiadajace... Teraz na wieczor doszlo promieniowanie na kregoslup i uczucie jak maly naciska na kanal rodny. Rozpycha sie przy tym dosc silnie....

---------- Dopisano o 23:23 ---------- Poprzedni post napisano o 23:21 ----------

Co do szczepien to jak by ktoras z was zasiegala opinii jakis lekarzy to dawajcie znac... Chetnie poczytam...

A jakie to są te przepowiadające ???
Wiem, że głupie pytanie, ale ja pojęcia nie mam...
kasperka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-17, 22:31   #4717
majka242007
Zakorzenienie

Hmmm nie umiem opisac... Masz skurcz. Tylko trwa kilka sekund i nie jest mega bolesny...
Porownac mozna np do kopniaka w pecherz tylko bol dluzszy i mocniejszy... Jak dla mnie. No i kregoslup boli na dole przy tym.
Stary 2015-06-17, 22:32   #4718
roxana_lu
Zakorzenienie

Cytat:
W sumie lepiej pić dużo niż za mało

Otóż to

Cytat:

Ulalaaaa...
Chociaż mi tez czasami mała tak naciska, ze mam wrażenie jakby zaraz miała główka sie pokazać... No ale to u mnie jedynie takie dziwne uczucie szczególnie przy chodzeniu ...

Cytat:
Napisane przez kasperka Pokaż wiadomość
A jakie to są te przepowiadające ???
Wiem, że głupie pytanie, ale ja pojęcia nie mam...

https://parenting.pl/portal/skurcze-...ace-a-porodowe

Synuś i Córcia
Stary 2015-06-17, 22:37   #4719
MsLullaby
Zakorzenienie

Majka ja mam takie bóle juz ponad 2 tygodnie, w tym bóle z krzyża dość często. Przy Bartku nie miałam nic takiego, ta ciąża zdecydowanie bardziej daje mi w kość, ale jeszcze chwilka i zaraz jedna po drugiej rodzic zacznie.
Vea gratuluję wizyty, rośnie ci modelka

Adrianek
30.07.2015
MsLullaby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-17, 22:40   #4720
kasperka
Zakorzenienie

Cytat:
Hmmm nie umiem opisac... Masz skurcz. Tylko trwa kilka sekund i nie jest mega bolesny...
Porownac mozna np do kopniaka w pecherz tylko bol dluzszy i mocniejszy... Jak dla mnie. No i kregoslup boli na dole przy tym.

kasperka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-18, 03:35   #4721
heroine86
Zakorzenienie

Dzień dobry

Spać nie mogę bo obudziło mnie pieczenie... Wczoraj wieczorem zaaplikowałam sobie 4 tabletkę Gynalginu i praktycznie wszystko wypłynęło teraz i piecze... Ja pie.rdzielę, zaraz mnie coś trafi miała tak któraś z Was? Dodam, że wcześniej było okej...

Majka i jak? Przeszło? Nie rodź jeszcze

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-06-18, 05:03   #4722
Jess922
Zakorzenienie

Cytat:
Dzień dobry

Spać nie mogę bo obudziło mnie pieczenie... Wczoraj wieczorem zaaplikowałam sobie 4 tabletkę Gynalginu i praktycznie wszystko wypłynęło teraz i piecze... Ja pie.rdzielę, zaraz mnie coś trafi miała tak któraś z Was? Dodam, że wcześniej było okej...

Majka i jak? Przeszło? Nie rodź jeszcze
Dzien dobry

Ja bralam dawno temu ale nie pamietam, zeby swedzialo, moze dlatego, ze tak "hurtem" wylecialo ? Dalej piecze ?

Majka - Jak tam ??

Edytowane przez Jess922
Czas edycji: 2015-06-18 o 05:04
Jess922 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-18, 05:15   #4723
majka242007
Zakorzenienie

Hej nie moge spac...
Czuje sie po tej nocy jak by mnie walec przejechał . Skurcze mialam do 4 w nocy po 2-3 na godz wiec luz nie rodze... A teraz jak by przeszlo, maly kopie od godziny jak szalony.
Bola mnie napuchniete stopy, cale łydki, na pupie czuje jak bym miala zakwasy po pół dniowej jeździe rowerem, kregoslup boli od skurczy, mostek od spania na lewym boku, ucho :$ od spania na prawym boku, i spuchniete dlonie... Jeszcze mam,, szczékościsk,, po usunięciu tej ósemki... Nie no szał.

Edytowane przez majka242007
Czas edycji: 2015-06-18 o 05:20
Stary 2015-06-18, 05:18   #4724
Jess922
Zakorzenienie

Cytat:
Hej nie moge spac...
Jak bole?
Stary 2015-06-18, 05:31   #4725
majka242007
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Jess922 Pokaż wiadomość
Jak bole?
Dopisalam bo za szybko mi sie cos wyslal post...

---------- Dopisano o 06:31 ---------- Poprzedni post napisano o 06:21 ----------

Nie no... Trynie to. Nic dzis nie robie. Bede cały dzień bawic sie z Maja lego friends. Nastawie zaraz planowany wczoraj rosół, posciele łóżka i odbiore wyniki badan i to tyle co mam dziś w planach...

Tz na weekend zaprosil nas z Majcia w gory do babci i nie wiem co mam robic. Jedzie sie ze dwie godz, ja tych ludkow jeszcze nie poznalam... Maja na sb umowiona jest z dziadkami na imieniny cala rodzina sie zjeżdża .
Z jednej str bym pojechala ale jak mam tam sie tak czuc i meczyc to bez sensu siedziec na sile i wszystko na sile
.. Przeciez nie walne sie,, w gościach ,, na kanape i spac nie pójdę, Maja dodatkowo zajac by sie trzeba wtedy bo pewnie bedzie sie nudzila bez swoich zabawek, ksiazeczek itd...
Kurde... I co ja mam począć ...
Stary 2015-06-18, 05:53   #4726
roxana_lu
Zakorzenienie

Sierpniowe mamusie 2015 - część VI :)

Majka dobrze ze sie uspokoiło myślałam o Tobie w nocy. Co do wyjazdu to Ci powiem szczerze, ze ja bym odpuściła... Nigdy ale to nigdy nawet mimo najszczerszych chęci nie odpoczniesz w pełni będąc w gościach a czytając o Twoich nocnych przebojach stwierdzam, ze należy Ci sie weekend w łożku, z dobra książka i kubkiem herbaty i usługującym tż

Ja tez dziś mega niewyspana i taka poddenerwowana byłam w nocy... Ciagle mi sie śniło ze krwawię... No i w rezultacie co chwile sie budziłam i latałam do łazienki sprawdzać

W ogóle to dzień dobry

Juleńka tez od rana przechodzi sama siebie, tż w pewnym momencie nie dowierzał jak trzymał rękę na brzuszku. Stwierdził, ze takiego hardcore to junior przez całe 9 miesięcy w brzuszku nie robił jak ona w 5 minut...

Co dziś na obiad ? Junior ma dziś wolne bo grupa żarówkowa pojechała do Krasiejowa a on został (nie chciał jechać tak daleko sam no a, ze jest prawie o 2 lata młodszy od większości dzieci w grupie to go na sile nie naciągałam) wiec ma dziś wolne no i zażyczył sobie powtórkę z rozrywki - ziemniaczki, fasolka i mizeria tylko czy ja mam na to ochotę

Synuś i Córcia

Edytowane przez roxana_lu
Czas edycji: 2015-06-18 o 05:56
Stary 2015-06-18, 06:03   #4727
majka242007
Zakorzenienie

No Maja tez byla spokojna w brzuszku. A maly daje czadu. Ja pol nocy czytalam o przedwczesnych porodach, niby dzidzius na koniec 32tygodnia jest juz dojrzaly i gdyby chciał sie urodzic biedy juz nie bedzie.

Tz bardzo chce jechac, widze to po nim, dziadzius jest w szpitalu, zemdlal w domu... To sa bardzo schorowani ludzie niestety. Babcia tez czesto juz w szpitalu cisnienie ponoc potrafi miec 300/120... Mielismy juz tam raz jechac sie poznac ale akurat wujek mu zmarl i jechal wtedy nad morze na pogrzeb.
Glupio mi tak tez troche... Echh pogadam z nim jeszcze. Chyba serio wole lezec w domku, on moze jechac przeciez.

Książka jej... Ja jestem książkowym molem... A od kad w ciazy jestem nie dotklam ani jednej... A mam juz kupione nowe tytuly mojego ulubionego autora... Nawet w planach mialam przeczytac wszystkie jego ksiazki po kolei i sie inspirowac, cieszyc umysl... A tu dupa.
Stary 2015-06-18, 06:14   #4728
roxana_lu
Zakorzenienie

Cytat:
No Maja tez byla spokojna w brzuszku. A maly daje czadu. Ja pol nocy czytalam o przedwczesnych porodach, niby dzidzius na koniec 32tygodnia jest juz dojrzaly i gdyby chciał sie urodzic biedy juz nie bedzie.

Tz bardzo chce jechac, widze to po nim, dziadzius jest w szpitalu, zemdlal w domu... To sa bardzo schorowani ludzie niestety. Babcia tez czesto juz w szpitalu cisnienie ponoc potrafi miec 300/120... Mielismy juz tam raz jechac sie poznac ale akurat wujek mu zmarl i jechal wtedy nad morze na pogrzeb.
Glupio mi tak tez troche... Echh pogadam z nim jeszcze. Chyba serio wole lezec w domku, on moze jechac przeciez.

Książka jej... Ja jestem książkowym molem... A od kad w ciazy jestem nie dotklam ani jednej... A mam juz kupione nowe tytuly mojego ulubionego autora... Nawet w planach mialam przeczytac wszystkie jego ksiazki po kolei i sie inspirowac, cieszyc umysl... A tu dupa.

Ja tez czytam na potegę a raczej czytałam. Przez cała ciąże przeczytałam moze ze 3 książki... Aż wstyd! A tez miałam takie plany na czytanie przez cała ciąże. aż wstyd

Porozmawiaj z tż no i sama sie zastanów... Ja wiem, ze człowiekowi czasami głupio itd no ale z drugiej strony Ty jesteś w ciąży i tez musisz sie jako taki dobrze czuć a nie żyłować na samej jej końcówce jeszcze z Twoimi przebojami

Wiadomo, ze teraz dzidziuś dałby radę no ale po pierwsze te płucka a po drugie wiadomo jak to ze wcześniakami, w późniejszym czasie juz tego w ogóle nie widać ale to co na początku człowiek stresów zje no i wszyscy lekarze itd... Lepiej, żeby wszystkie nasze maluszki w brzuszkach jeszcze sobie odpoczywały przed przyjściem na świat

Synuś i Córcia
Stary 2015-06-18, 06:29   #4729
Ambiwalentna29
Wtajemniczenie

Witanko

vea Natka ale już duża wow

majkaech..mnie też bardzo boląskurcze przepowiadające do tego stopnia,że czasem mam wrażenie jakby zaczynała sie akcja porodowa. Wczoraj jak leżałam w łóżku to dosyć,że młody strasznie sie wiercił to przy tym właśnie taki ból jak na poródmoże to włase przez jego wiercenie?? sama nie wiem ale z Boryskiem tak nie miałam a trwało to z 1,5 h- mąż był w gotowości w razie ..co czasem przechodziło jak zmieniłam pozycję bo jak leżałam na parwym boku to już w ogołe armageodn bólu. Dziwne myślałam,że przy drugim dziecku mnie boli a tu odwrotnie

p.s zrobie Tobie dziś fotę pościeli

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-06-18, 06:50   #4730
natalia1011
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kasperka Pokaż wiadomość
Ja znam rodzine chlopca (8 lat), ktory zachorowal na meningokoki... Chlopczyk nie zyje Lezal na oddziale u kolezanki mojej mamy, ktora nam opowiadala jak straszne to bylo... Dlatego tez mysle powaznie o tych szczepionkach...
Ro musi byc straszne dla rodzicow, musze sie w koncu zaglebic w temat szczepien.

Cytat:

Co dziś na obiad ? Junior ma dziś wolne bo grupa żarówkowa pojechała do Krasiejowa a on został (nie chciał jechać tak daleko sam no a, ze jest prawie o 2 lata młodszy od większości dzieci w grupie to go na sile nie naciągałam) wiec ma dziś wolne no i zażyczył sobie powtórkę z rozrywki - ziemniaczki, fasolka i mizeria tylko czy ja mam na to ochotę
Ja mam wiec jak robisz dla Juniora to ja chetnie przylece podjesc

U nas dziś rosol

Widze ze prawie wszystkie cierpimy z powodu przepowiadajacych, ja wczoraj myslalam zr skonam z powodu bolu krzyza i skurczy, ale to raczej wina przepracowania sie podczas sprzatania ;/ a tu konca nie widac.

zaręczyny 14.07.2011 r.

ślub 30.08.2014 r.

"uparcie i skrycie, och życie kocham cie nad życie!"

http://s1.suwaczek.com/20140830580113.png
natalia1011 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-18, 06:56   #4731
majka242007
Zakorzenienie

a mi znów gorzej
mały fika od 5... rozsadzi mnie... rączki z lewej na dole nóżki z prawej u gory i moj brzuch przyjmuje mega dziwne kształty
o ile skurcze się skończyły to mi mega niedobrze się zrobiło... Nie wiem może kopie w żołądek i mam jakieś dziwne rozwolnienie nie wiadomo skąd... chyba będę wymiotować...
Zostawię chyba was dziś bo tylko będę marudzić i narzekać. bleee
Stary 2015-06-18, 07:03   #4732
martulka0991
Zadomowienie

Witajcie, ja wczoraj po pracy napoisalam takiego dlugiego posta... I kurde zezarlo m go cos :'( wkurzylam siei poszlam spac... Pisalyscie o picu wody, ja teraz jakos tez mniej jej pije, bardziej wchodzi gazowana czy soki... Moj maly wiercipietek upodobal sobie moja okolice pepka, rozpycha sie do tego stopnia ze mi przy samym pepku rozstepa wywalilo :-( dzis po poludniu wizyta, podejrzymy naszego malucha ;-) juz nie moge sie doczekac, a i pochwale sie ze dzis jest moj przedostatni dzien pracy jutro o 18 juz bede wolna bezrobotna :-P czekajaca na przeprowadzke szczesliwa mamusia ;-) co do boli, ja mam czasami jak na @ i przy tym twardnienie brzucha, ale jak sie poloze to przechodzi. Wczoraj jedynie nospe wzielam przed praca a tak juz dluzszy czas nie bralam...
martulka0991 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-18, 07:14   #4733
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Jess922 Pokaż wiadomość
Ja bralam dawno temu ale nie pamietam, zeby swedzialo, moze dlatego, ze tak "hurtem" wylecialo ? Dalej piecze ?
Umyłam się 3 razy i przeszło te globulki są beznadziejne, w ogóle mało co się wchłaniają...

Cytat:
Hej nie moge spac...
Czuje sie po tej nocy jak by mnie walec przejechał . Skurcze mialam do 4 w nocy po 2-3 na godz wiec luz nie rodze... A teraz jak by przeszlo, maly kopie od godziny jak szalony.
Bola mnie napuchniete stopy, cale łydki, na pupie czuje jak bym miala zakwasy po pół dniowej jeździe rowerem, kregoslup boli od skurczy, mostek od spania na lewym boku, ucho :$ od spania na prawym boku, i spuchniete dlonie... Jeszcze mam,, szczékościsk,, po usunięciu tej ósemki... Nie no szał.
Biednaś dobrze, że skurcze przeszły... ale doczytałam, że przyszły inne dolegliwości, eh... nieźle Ci ten Mały daje popalić a co do wyjazdu- ja bym zrezygnowała- nie ma co ryzykować. Porozmawiaj z TŻ-tem- na pewno Cię zrozumie

Martulka, powodzenia na wizycie
Stary 2015-06-18, 07:18   #4734
Mravka
Zadomowienie

Dzien dobry!
Przyszlam sie przywitac i wracam w kimono .

Majka niezle Ci daje popalic rozrabiaka. Oby szybko przeszlo. Bralas jakas nospe na te bole? Trzymaj sie i odppczywaj. Niech sie jeszcze Maly wakacjuje w brzuchu..ma czas.

Wysłane z mojego GT-I8190 przy użyciu Tapatalka
"Życie składa się z rzadkich, oddzielonych momentów najwyższego znaczenia i nieskończonej liczby przerw pomiędzy tymi momentami. A ponieważ cienie tych momentów unoszą się w trakcie tych przerw nieustannie wokół nas, więc warto dla nich żyć." J.Wiśniewski
Mravka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-18, 07:22   #4735
Mirabelka_90
Zadomowienie

Hej Dziewczyny. Ja też niewyspana. W nocy też brzuch pobolewał i takie dziwne uczucie jakbym zesikać się miała. A co szłam do toalety to nic.. Ach wstawiłam kolejne ciuszki d prania i wróciłam do łóżka.
Ja wody w nocy mega dużo piję.
martulka0991 powodzenia na wizycie.
Majka kochana odpoczywaj. Ja chyba bym samego TŻ wysłała. Ale to dlatego, że w gosciach to ani się nie położę ani nie odpocznę zbytnio. A poza tym ja ostatnio źle znoszę jazdę samochodem.
A bierzecie no-spę jak macie te skurcze? Ja wzięłam wczoraj plus magnez dodatkowy.
Roxana jak nie masz ochoty na taki obiadek to oddaj mi jedną porcje;d Bo wyglądał przepysznie.
A w ogóle miałam Was pytać czy bierzecie tran? Głównie chodzi mi czy bierzecie witaminy z dodatkowymi kwasami DHA? Bo czytałam, że są bardzo dobre dla kobiet w ciąży i dla dzieciątka.
Mirabelka_90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-18, 07:26   #4736
asienka_182
Rozeznanie

Hej ja dzisiaj w planach tylko prasowanie i ugotować zupkę kalafiorową i znając życie bede pol dnia leżeć i sie nudzic u mnie pogoda nie ciekawa bo pada... Ale chociaż fajne świeże powietrze
Wczoraj mnie nie bylo bo coś się źle czułam slabo mi sie robili a wieczorem strasznie nie dobrze... Ale na szczęście obylo sie bez wymiotów moze to skutek uboczny po tabletkach.. Nie wiem
Co do skurczy przepowiadajacych to ja nic takiego nie mam
Zastanawiałam sie wczoraj ile z nas "rozpakuje" sie w następnej części
asienka_182 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-18, 07:29   #4737
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mirabelka_90 Pokaż wiadomość
A w ogóle miałam Was pytać czy bierzecie tran? Głównie chodzi mi czy bierzecie witaminy z dodatkowymi kwasami DHA? Bo czytałam, że są bardzo dobre dla kobiet w ciąży i dla dzieciątka.
Ja biorę tylko Pregnę Plus, ona ma w składzie te kwasy. Dodatkowo nic nie biorę
Stary 2015-06-18, 07:42   #4738
Molise
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MsLullaby Pokaż wiadomość
Majka ja mam takie bóle juz ponad 2 tygodnie, w tym bóle z krzyża dość często. Przy Bartku nie miałam nic takiego, ta ciąża zdecydowanie bardziej daje mi w kość, ale jeszcze chwilka i zaraz jedna po drugiej rodzic zacznie.
Vea gratuluję wizyty, rośnie ci modelka

Oby się porody nie zaczęły ode mnie, bo termin mam jeden z ostatnich !

Leon
Molise jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-18, 08:11   #4739
martulka0991
Zadomowienie

Dzieki dziewczyny :-*
Mirabelka, ja biore od poczatku ciazy vitaminer prenatal+dha, i nie chorowalam ani razu na nic... Wiec zdecydowanie wplywa to na nasza odpornosc i zdrowie maluszka i lekarz mi powiedzial ze dobry wybor z tymi witaminami z dha ;-) tylko ze sa dni ze co by nie zjesc po witaminach to sie ryba w oleju odbija :-P ale da sie przezyc ;-) a ja na poczatku zamowilam sobie na gemini witaminy na cala ciaze i jeszcze opakowanie na zapas, bo sa tez polecane podczas kp wiec zamowilam ich na ms wiecej. Cena- prawie polowe tansze niz w aptece... Nie pamietam czy to taka stala cena byla czy jakas promocja :-P
martulka0991 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-18, 08:21   #4740
Niespodziewajka25
Rozeznanie

Dzien dobry
Syn wstał o 7 a ja dopiero teraz , dałam mu śniadanie włączyłam bajki wywaliłam zabawki i w kimę
W ciąży jestem .. mam prawo ..

Zaraz sie biore za sprzątanie jakiś obiad no i zajmę się w końcu dzieckiem mym

Cytat:
Napisane przez vea7 Pokaż wiadomość
Co do wizyty to tak na szybciora - mała zdrowa jak rybka, wszystko działa i na miejscu Z tym, że już nie taka mała, bo waży 1800 (w 30w6d) i ma dłuuuugie nogi (nóżki ma na 33w1d). Aha, tp mi się przesunął na 16.08, ale jakoś w usg nie wierzę
Ułożyła się w poprzek, ale twarzą w dół, wiec gin mówi, że nie dużo potrzeba, żeby się w dół gibnęła - tak czy tak, jeszcze jedno usg na pewno zrobi, żeby ocenić, co Panna wymyśliła.

Zmtykam nakarmić męża... głodny mąż, to zły mąż
klask i: I jaka lalunia duża

Cytat:
Ja nie chce juz rodzic!!! Mam nadzieje ze to tylko przepowiadajace sa...[COLOR="Silver"]
Ja takie skurcze to mam ostatnio codziennie , nagle brzuch twardnieje , czuje jakby mi sie córa na świat pchała , troche to boli i tak jak piszesz czuć też lekko na kręgosłupie.. Jak tak ma być do porodu to ja kurna dziekuje
Niespodziewajka25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości