|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4501 |
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie Czerwcowe 2015 - cz. VIII
Ja też uwielbiam mleko ale nie samo tylko z płatkami, albo zrobić jakieś kakao, budyń, kaszkę itd ;-)
A ta herbata z mlekiem to jak smakuje? Mleka dolać tyle ile do kawy? I herbata zwykła czarna? Mocna czy nie? |
![]() ![]() |
![]() |
#4502 |
Zakorzenienie
|
Ja kiedyś lubiłam nawet bawarkę czyli herbata z mlekiem ale mitem jest że pomaga na laktację
Mycha robisz zwykłą herbatę, pół na pół z mlekiem, albo 3/4 herbaty, reszta mleka, słodzisz i tyle ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4503 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4504 |
Zadomowienie
|
Ja normalnie nie słodzę, więc jak będę próbować to też nie posłodzę. Zobaczymy co mi z tego wyjdzie ;-)
|
![]() ![]() |
![]() |
#4505 |
Wtajemniczenie
|
A jak to wogole smakuje?? To może być dobre??!! Nie bardzo mogę sobie to wyobrazić bo mi herbata wyłącznie z cytryna się kojarzy :d
|
![]() ![]() |
![]() |
#4506 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja laktacje koncze dostalam dzis tabletki az szkoda slow dlaczego limit nieszczesc nie zostal jeszcze wyczerpany jakby mi bylo malo. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4507 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ciekawe jak Irmusia po wizycie u lekarza. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4508 |
Wtajemniczenie
|
Anglicy to tylko z mlekiem piją. Jak ja pije z cytryna to patrzą na mnie jak na jakieś UFO. Ja im mowię, ze w Polsce to kobiety karmiące piją herbatę z mlekiem. Tutaj chyba 99% populacji pije z mlekiem. W sumie nie znam nikogo kto by pił bez mleka. Dla mnie to jest okropne.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4509 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4510 | |||
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Padam na pysk dziś... Laryngolog stwierdziła zapalenie ucha, zapalenie spojówek i coś tam z migdałem jeszcze. Dostałam doumox i mam brać 7 dni... Mam nadzieję, ze nie będę brała aż tak długo. W poniedziałek idę na kontrolę, bo moja gin mi kazała + ktg ![]() W czwartek mam się stawić w szpitalu, ale to czy będzie cc jest uzależnione od opinii laryngologa i mojej formy ![]() W ogóle mnie dziś znów wkurzyła i stwierdziłam, że po kontroli po połogu szukam innego gina. Ona nie razcyła mnie zbadać, nie zrobiła usg (w ogóle nie wiem, po co tam poszłam...) i pyta się mnie, jakie jest ułożenie dziecka ![]() ![]() Sama jestem sobie winna... trzeba było ją rzucić w cholerę, jak tylko zauważyłam, ze mnie zlewa... Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#4511 |
Zakorzenienie
|
Zgadzam się ze ciężko opisać smak...bo podobny do....niczego
![]() irmusia ale antybiotyk nie wyleczy tak jak powinien jeżeli nie wybierze się go do końca. To jest właśnie duży błąd A co do mleka w lodówce..u mnie potrafią zejść 2 litry Dziennie albo i wiecej Edytowane przez alkamor Czas edycji: 2015-06-17 o 21:23 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4512 | |
Wtajemniczenie
|
A żebyś wiedziała
![]() Cytat:
Na Tz złego słowa dziś nie mogę powiedzieć, poświecił mi całe popołudnie, byliśmy na spacerze i ogólnie jakoś tak fajnie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4513 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4514 | ||||||||||
Zakorzenienie
|
tu kupiłam http://allegro.pl/dzien-ojca-prezent...380776589.html
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:35 ---------- Poprzedni post napisano o 22:27 ---------- ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Kurde chyba pójdę pod prysznic, bo jakieś bóle krzyżowe mam... A miałam mieć dziś dzień dziecka i wykąpać się rano ![]() ---------- Dopisano o 22:40 ---------- Poprzedni post napisano o 22:35 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:50 ---------- Poprzedni post napisano o 22:40 ---------- Cytat:
![]() Ja też ostatnio straszna beksa- hormony + ogólne zmęczenie... Cytat:
---------- Dopisano o 22:58 ---------- Poprzedni post napisano o 22:50 ---------- ![]() Cytat:
Cytat:
![]() O to super, ze dziś się tż zrehabilitował ![]() Cytat:
Idę wziąć coż rozkurczowego, bo coś się tam dzieje u mnie w brzuchu ![]() A małż w pracy...
![]() |
#4515 |
Zadomowienie
|
Irmusia mam nadzieję, że prędko przejdzie, bo to strasznie nieciekawie brzmi. Takie gówno przyplątało się na koniec ciąży. Skąd to wszystko się w ogóle bierze?! Mam nadzieję, że w razie czegoś nie zagraża w żaden sposób maleństwu.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4516 |
Zakorzenienie
|
Mehja troche w sumie tez przez to ale wyszly po drodze inne rzeczy. Napisze o tym w k.
Irmusia bardzo ci wspolczuje zlotko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4517 |
Konto usunięte
|
☠☠☠☠a dziewczynki
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 04:38 ---------- Poprzedni post napisano o 04:30 ---------- Ale narobiłam akcji, tak mnie brzuch bolał ze biegałam po całym mieszkaniu w poszukiwaniu nospy... ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
#4518 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja spalam 2 i pól godziny... Caly czas mam ćmiące bóle w krzyżu takie malpowe i bardzo nisko w podbrzuszu... Nie da się spać... Buscopan nie pomaga...
![]() |
#4519 |
Wtajemniczenie
|
Ja od 2:00 bujam sie z takimi bólami, nie da rady leżeć. Wstałam, zjadłam i chyba jest lepiej. Spróbuje sie zaraz znowu położyć. Mogło by sie coś konkretnego z tego wykluć ale nie wydaje mi sie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4520 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Oj mogłoby ...
![]() |
#4521 |
Konto usunięte
|
Tez myślałam, serio...
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 06:38 ---------- Poprzedni post napisano o 06:31 ---------- Ew. ze to smierć nadchodzi ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
#4522 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4523 | |||
Zakorzenienie
|
Ale mi się dziś dobrze spało, jak nigdy!
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() a jak teraz? lepiej? |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4524 |
Wtajemniczenie
|
Wody mi chyba odeszły razem z krwią, wzięłam prysznic, zacznę monitorować skurcze i w sumie nie wiem co mam robić. Położna mówiła żeby jechać do szpitala jak skurcze bedą tak mocne ze nie będę mogła oddychać. Na razie jest ok. Zjem śniadanie i zobaczę jak sie akcja rozwinie.
Dzwoniłam do szpitala, kazali przyjechać. Susze włosy i jedziemy. Trzymajcie kciuki. Edytowane przez Aika213 Czas edycji: 2015-06-18 o 06:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#4525 |
Konto usunięte
|
Mehja teraz nic, cisza, spałam pieknie
![]() Aika ![]() Wiadomość od Gabi ![]() "Michałek powital świat o 00.20 ,waży jedyne 4500 :O wagą zszokowani są wszyscy a najbardziej ja ![]() ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 07:35 ---------- Poprzedni post napisano o 07:30 ---------- I macie pozdrowienia od Gabi ![]() Ale super, ze ma juz małego przy sobie ![]() Ja po dzisiejszym juz nie chce rodzic ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
#4526 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Irmusia-zdrówka, antybiotyk powinien zadziałać. Alkamor- mam nadzieję ze dziś coś zaczną działać żebyś bez sensu nie leżała. Kaja- super ze już jesteście w domku ![]() Cos- kciuki za Blanke, wkoncu będziecie razem ![]() A U mnie lipa, nic się nie dzieje ![]() Wszystko mi przeszło, nawet poranne ![]() Mała wyłaź !!! GABI- ogromne gratulacje, imponująca waga Michałka ![]() ![]()
Jakub 26.11.2002r ![]() Oliwka 19.03.2008r ![]() Julcia 19.06.2015r ![]() ![]() Edytowane przez barbaritka84 Czas edycji: 2015-06-18 o 06:40 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4527 |
Zakorzenienie
|
4.5 kg ????
![]()
![]() |
#4528 |
Wtajemniczenie
|
Wiecej wod poszlo, skurcze co 5 min. Nie jest zle. Jestesmy w drodze do szpitala
|
![]() ![]() |
![]() |
#4529 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A swoją drogą to jedna z tych która mi tu wczoraj pisała, że buja się ze mną do lipca ;-) Cytat:
W ogóle to chyba długo się męczyła biedna. Wczoraj rano odeszly wody i calutki dzień wszystko trwało... Mam nadzieję, że nie było tak źle. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4530 | |||||
Zakorzenienie
|
Gabi
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Zobaczysz, Blanka przyjedzie do domu i będzie już tylko lepiej ![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:57.