Sierpniowe mamusie 2015 - część VI :) - Strona 159 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-06-18, 08:26   #4741
MsLullaby
Zakorzenienie

Dot.: Sierpniowe mamusie 2015 - część VI :)

Dzień dobry śniło mi się ze będę mieć bliźniaki, ale byłam zła

Adrianek
30.07.2015
MsLullaby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-18, 08:52   #4742
mms_22
Zakorzenienie

nacytowałam się przedtem i wyskoczyła przerwa techniczna

tak w skrócie:

vea Gratuluję udanej wizyty pięknie rośnie

majka ja na Twoim miejscu przy takich skurczach już dawno byłabym na IP No ale pewnie dlatego, że u mnie to pierwsza ciąża Przy kolejnych jest się rozsądniejszym ponoć

Dziewczyny od wczoraj źle się czuję coś... Tzn wszystko jest niby ok, ale czuję, jakby mi coś w gardle stało... I momentami jest mi niedobrze... Nie wiem czy to zgaga? Nigdy jej nie miałam, więc nawet nie wiem czy to to...

a no i wiadomość z ostatniej chwili: właśnie miałam kontrolę z ZUS Przyjechały dwie Panie, wylegitymowały się, spisały nr dowodu, podpisałam się i pojechały Nawet do domu wejść nie chciały
Fakt faktem była już 9.30 a ja jeszcze w piżamie śmigałam Przeprosiłam je, ze taka nieogarnięta jestem, ale uśmiechnęły się i powiedziały, że tak powinno być
Całe szczęście, że byłam w domu, bo normalnie o tej porze zazwyczaj gdzieś śmigałam po sklepach...

Igorek

mms_22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-18, 08:59   #4743
roxana_lu
Zakorzenienie

A ja znów mam lenia. Wróciliśmy z targu z juniorem i normalnie padam
Truskawki kupione, młode ziemniaczki, ogórki i fasolka żółta tez wiec obiadek będzie pierwsza klasa a na deser koktajl truskawkowy

Idziemy leniuchować z juniorem

A ty majka marudź tu ile wlezie, po to jesteśmy

Synuś i Córcia
roxana_lu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-18, 09:04   #4744
martulka0991
Zadomowienie

A ja... Tez mam lenia, z tym ze chodze i non stop cos jem...
Majka, odpoczywaj, marudz, narzekaj... Jeszcze troche nam wolno ;-)
martulka0991 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-18, 09:07   #4745
sandeo
Zadomowienie

Majka ja taki ból miałam w sobotę. Tez promieniował na plecy + biegunka... Od tamtego czasu spokój ale jestem juz dużo słabsza... Dłuższe spacery odpadaja, sprzątanie na raty.,, a tu remont w pełni wiec lekko nie jest!

Dziewczyny jak Wy sobie radzicie kiedy trzeba oddać mocz do badania? W nocy chodzę co 2godz siku a w przyszłym tygodniu mam w planach jechać na badanie. Jak mam wytrzymać całą noc??
Stary 2015-06-18, 09:12   #4746
roxana_lu
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sandeo Pokaż wiadomość
Majka ja taki ból miałam w sobotę. Tez promieniował na plecy + biegunka... Od tamtego czasu spokój ale jestem juz dużo słabsza... Dłuższe spacery odpadaja, sprzątanie na raty.,, a tu remont w pełni wiec lekko nie jest!

Dziewczyny jak Wy sobie radzicie kiedy trzeba oddać mocz do badania? W nocy chodzę co 2godz siku a w przyszłym tygodniu mam w planach jechać na badanie. Jak mam wytrzymać całą noc??

Staram sie wieczorem zbyt wiele nie pic no u w nocy tez nie... I wtedy jakoś do rana daje radę pózniej jak sie obudzę o 4-5 na siku to juz do pojemniczka

Synuś i Córcia
roxana_lu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-18, 09:30   #4747
Acka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez mms_22 Pokaż wiadomość
nacytowałam się przedtem i wyskoczyła przerwa techniczna

tak w skrócie:

vea Gratuluję udanej wizyty pięknie rośnie

majka ja na Twoim miejscu przy takich skurczach już dawno byłabym na IP No ale pewnie dlatego, że u mnie to pierwsza ciąża Przy kolejnych jest się rozsądniejszym ponoć

Dziewczyny od wczoraj źle się czuję coś... Tzn wszystko jest niby ok, ale czuję, jakby mi coś w gardle stało... I momentami jest mi niedobrze... Nie wiem czy to zgaga? Nigdy jej nie miałam, więc nawet nie wiem czy to to...

a no i wiadomość z ostatniej chwili: właśnie miałam kontrolę z ZUS Przyjechały dwie Panie, wylegitymowały się, spisały nr dowodu, podpisałam się i pojechały Nawet do domu wejść nie chciały
Fakt faktem była już 9.30 a ja jeszcze w piżamie śmigałam Przeprosiłam je, ze taka nieogarnięta jestem, ale uśmiechnęły się i powiedziały, że tak powinno być
Całe szczęście, że byłam w domu, bo normalnie o tej porze zazwyczaj gdzieś śmigałam po sklepach...
Witajcie

Mms a jak to jest z ta kontrola bo nigdy nie mialam:/ ja myslal ze jak mam 2 na l4 czyli ze moge chodzic to moge!ty masz 1?
Swoja droga mam na l4 inny adres przez cala ciaze bo jeszcze sie nie przemeldowalam od rodzicow hehe..

Co do samopoczucia to tez mam jakies gorsze dni.dzis mi pociekla krew z nosa rano i nie moglam zatamowac:/ i jakas taka wymemlana chodze...

Edytowane przez Acka
Czas edycji: 2015-06-18 o 09:33
Acka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-18, 09:35   #4748
majka242007
Zakorzenienie

Dzieki dziewczyny,
mms_22 ja w drugiej ciazy wiec juz tak nie panikuje. Wiem ze na ip nie ma po co jechac.. U mnie na bank by zostawili na obserwacji a nie ma takiej potrzeby zebym tam lezala no i malej nie mialabym gdzie dac na ten czas wiec bez sensu. To byly 2-3 skurcze na godzine wiec luzik... Tylko tyle ze mnie wymeczyly bardzo. Leze sobie teraz, malutki buszuje. Czy to dziecko nie spi wcale? Slabo mi dalej wiec sie oszczedzac bede.

sandeo widze ze tez biegunke mialas... Ciekawe dlaczego sie pojawila. Co ma jedno z drugim wspolnego...
majka242007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-18, 09:38   #4749
mms_22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Acka Pokaż wiadomość
Witajcie

Mms a jak to jest z ta kontrola bo nigdy nie mialam:/ ja myslal ze jak mam 2 na l4 czyli ze moge chodzic to moge!ty masz 1?
Swoja droga mam na l4 inny adres przez cala ciaze bo jeszcze sie nie przemeldowalam od rodzicow hehe..

Ja też mam chodzące, ale prawda jest taka, że jak przyjdzie co do czego, to nie ma różnicy między 1 a 2. Z tym, że jeśli masz chodzące, to możesz wyjść do lekarza, na badania, do apteki, ewentualnie do sklepu po zakupy pierwszej potrzeby (jesli nie masz kogoś, kto Cię w tym wyręczy), lub na spacer. I gdyby okazało się, że przyjadą na kontrolę, a Ciebie nie ma w domu, to masz chyba 5 lub 7 dni na to, zeby zgłosić się do placówki ZUS i się wytłumaczyć. U mnie w domu wiedzieli, że jeśli przyjedzie ktoś z ZUSu,a mnie nie bedzie w domu, to mieli mowic, ze pojechalam do apteki, po czym mieli dzwonic do mnie, zebym sobie kupila cos w aptece (np witaminy), zeby miec paragon Na szczescie bylam w domu, wiec ominie mnie cale to tłumaczenie się

Więc to, ze masz 2 na L4 wcale nie upoważnia Cię do tego, że możesz sobie chodzić gdzie Ci się podoba, bo powinnaś siedzieć w domu. Chore, no ale... w PL nic nie powinno zdziwić
A niby wszędzie mówią, że ciąża to nie choroba ZUS ma inne zdanie w tym temacie

Igorek

Stary 2015-06-18, 09:44   #4750
Acka
Rozeznanie

Cytat:
Ja też mam chodzące, ale prawda jest taka, że jak przyjdzie co do czego, to nie ma różnicy między 1 a 2. Z tym, że jeśli masz chodzące, to możesz wyjść do lekarza, na badania, do apteki, ewentualnie do sklepu po zakupy pierwszej potrzeby (jesli nie masz kogoś, kto Cię w tym wyręczy), lub na spacer. I gdyby okazało się, że przyjadą na kontrolę, a Ciebie nie ma w domu, to masz chyba 5 lub 7 dni na to, zeby zgłosić się do placówki ZUS i się wytłumaczyć. U mnie w domu wiedzieli, że jeśli przyjedzie ktoś z ZUSu,a mnie nie bedzie w domu, to mieli mowic, ze pojechalam do apteki, po czym mieli dzwonic do mnie, zebym sobie kupila cos w aptece (np witaminy), zeby miec paragon Na szczescie bylam w domu, wiec ominie mnie cale to tłumaczenie się

Więc to, ze masz 2 na L4 wcale nie upoważnia Cię do tego, że możesz sobie chodzić gdzie Ci się podoba, bo powinnaś siedzieć w domu. Chore, no ale... w PL nic nie powinno zdziwić
A niby wszędzie mówią, że ciąża to nie choroba ZUS ma inne zdanie w tym temacie
No to ladne jaja do mnie nie przyjda bo mieszkam gdzies indziej a jak pojda do mieszkania rodzicow ich tez niema:/ nie strasz! A ciekawe jaka jest kara:P powrot do pracy? Heh
Acka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-18, 09:46   #4751
beaciorq
Zadomowienie

Czesc dziewczyny witam sie po krotkiej przerwie i ide nadrabiać! Cos nie mam weny ostatnio do pisania nie moge sie wbic w temat, jakies doły mnie dopadly i nawet przeszlo przez myśl zeby was opuscic (
beaciorq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-18, 09:51   #4752
mms_22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez majka242007 Pokaż wiadomość
Dzieki dziewczyny,
mms_22 ja w drugiej ciazy wiec juz tak nie panikuje. Wiem ze na ip nie ma po co jechac.. U mnie na bank by zostawili na obserwacji a nie ma takiej potrzeby zebym tam lezala no i malej nie mialabym gdzie dac na ten czas wiec bez sensu. To byly 2-3 skurcze na godzine wiec luzik... Tylko tyle ze mnie wymeczyly bardzo. Leze sobie teraz, malutki buszuje. Czy to dziecko nie spi wcale? Slabo mi dalej wiec sie oszczedzac bede.

sandeo widze ze tez biegunke mialas... Ciekawe dlaczego sie pojawila. Co ma jedno z drugim wspolnego...

ja mam nadzieję, że jeśli będę w drugiej ciąży (a chciałabym być), to też będę mniej panikować Chociaż teraz też staram się na spokojnie do wszystkiego podchodzić, chociaż to jest bardzo trudne chwilami...
Komuś dawałabym dobre rady, ale jeśli coś dzieje się mi, to nie zawsze myślę spokojnie i rozsądnie

U mnie Mały też od kilku dni jest bardzo aktywny i przyjmuje tam takie pozycje, że mam zdeformowany brzuch
i jego ruchy są coraz mocniejsze... Już mnie wszystko boli - żołądek, wątroba, żebra no ale szczerze mówiąc wolę jak mnie boli, niż jakby się nie ruszał, bo wtedy martwiłabym się bardziej

---------- Dopisano o 10:49 ---------- Poprzedni post napisano o 10:46 ----------

Cytat:
No to ladne jaja do mnie nie przyjda bo mieszkam gdzies indziej a jak pojda do mieszkania rodzicow ich tez niema:/ nie strasz! A ciekawe jaka jest kara:P powrot do pracy? Heh
To ja nie wiem co wtedy... ale może powinnaś zgłosić do ZUSu to, że Twój adres zamieszkania różni się od zameldowania? Bo wiesz, może w ogóle Cię nie skontrolują, ale u nas kontrolują... Raczej nie grozi Ci powrót do pracy, ale jak okaże się, że byli u Ciebie i Cię nie zastali, a Ty nie zgłosiłaś się do ZUSu, to nie dość, że będziesz musiała oddać to, co Ci wypłacili do tej pory, to zabiorą Ci kolejne świadczenia chyba... Chociaż nie jestem pewna, ale kiedyś słyszałam, że tak to wygląda...

---------- Dopisano o 10:51 ---------- Poprzedni post napisano o 10:49 ----------

Cytat:
Napisane przez beaciorq Pokaż wiadomość
Czesc dziewczyny witam sie po krotkiej przerwie i ide nadrabiać! Cos nie mam weny ostatnio do pisania nie moge sie wbic w temat, jakies doły mnie dopadly i nawet przeszlo przez myśl zeby was opuscic (
Ja Ci dam!
Każda ma prawo do gorszych dni Jak się nie możesz wbić w temat, to zawsze możesz sobie tu ponarzekać Nikt Ci nie zabroni

Igorek

Stary 2015-06-18, 09:55   #4753
Jess922
Zakorzenienie

Majka dobrze, że skurcze przeszły, szkoda jednak, że dopadły Cię inne dolegliwości. Współczuję

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
Umyłam się 3 razy i przeszło te globulki są beznadziejne, w ogóle mało co się wchłaniają...

Biednaś dobrze, że skurcze przeszły... ale doczytałam, że przyszły inne dolegliwości, eh... nieźle Ci ten Mały daje popalić a co do wyjazdu- ja bym zrezygnowała- nie ma co ryzykować. Porozmawiaj z TŻ-tem- na pewno Cię zrozumie

Martulka, powodzenia na wizycie
Chciałam właśnie napisać, czy po umyciu nie będzie lżej, ale jakoś tak głupio mi to brzmiało

Cytat:

Ja sikam kilka razy w ciągu nocy i czasem przed pobraniem do kubeczka też raz. Nie wytrzymałabym inaczej.

Cytat:
Witajcie

Co do samopoczucia to tez mam jakies gorsze dni.dzis mi pociekla krew z nosa rano i nie moglam zatamowac:/ i jakas taka wymemlana chodze...

Ja też mam zameldowanie gdzie indziej niż przebywam. Do tej pory nikt się nie zjawił, chyba, że o tym nic nie wiemy, bo mama też pracuje i rano jej przeważnie nie ma. Gdyby byli i nas nie było, to już bym chyba o tym wiedziała nie ?

Zauważyłam pewną zależność- dziewczyny w drugiej ciąży skarżą się na różne przykre dolegliwości, a te które pierwszy raz w ciąży raczej nie narzekają na nic.. ciekawe, organizm już chyba bardziej wymęczony pierwszą ciążą

---------- Dopisano o 10:55 ---------- Poprzedni post napisano o 10:52 ----------

Cytat:

To ja nie wiem co wtedy... ale może powinnaś zgłosić do ZUSu to, że Twój adres zamieszkania różni się od zameldowania? Bo wiesz, może w ogóle Cię nie skontrolują, ale u nas kontrolują... Raczej nie grozi Ci powrót do pracy, ale jak okaże się, że byli u Ciebie i Cię nie zastali, a Ty nie zgłosiłaś się do ZUSu, to nie dość, że będziesz musiała oddać to, co Ci wypłacili do tej pory, to zabiorą Ci kolejne świadczenia chyba... Chociaż nie jestem pewna, ale kiedyś słyszałam, że tak to wygląda...[COLOR="Silver"]
eee to ja już wiem czemu mnie nie kontrolują moje wynagrodzenie wypłaca mi pracodawca, ponieważ jest firmą zatrudniającą ponad 20 pracowników, a później ściągnie sobie to z ZUS-u. No to wszystko jasne
Stary 2015-06-18, 09:57   #4754
mms_22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Jess922 Pokaż wiadomość

Ja też mam zameldowanie gdzie indziej niż przebywam. Do tej pory nikt się nie zjawił, chyba, że o tym nic nie wiemy, bo mama też pracuje i rano jej przeważnie nie ma. Gdyby byli i nas nie było, to już bym chyba o tym wiedziała nie ?

Na pewno zostawili by jakąś wiadomość, lub wysłali ją pocztą na adres zameldowania Jeśli mama tam mieszka, to pół biedy... Gorzej, jak mieszkanie stoi puste i nikt nie jeździ tam, żeby np sprawdzić pocztę...

---------- Dopisano o 10:57 ---------- Poprzedni post napisano o 10:55 ----------

Cytat:

eee to ja już wiem czemu mnie nie kontrolują moje wynagrodzenie wypłaca mi pracodawca, ponieważ jest firmą zatrudniającą ponad 20 pracowników, a później ściągnie sobie to z ZUS-u. No to wszystko jasne
a to masz inną sytuację

Igorek

Stary 2015-06-18, 10:09   #4755
beaciorq
Zadomowienie

Cytat:
Zauważyłam pewną zależność- dziewczyny w drugiej ciąży skarżą się na różne przykre dolegliwości, a te które pierwszy raz w ciąży raczej nie narzekają na nic.. ciekawe, organizm już chyba bardziej wymęczony pierwszą ciążą :confused
to ja chyba jestem wyjątkiem od reguly bo to moja pierwsza ciaza a czuje sie jak obloznie chora :/
beaciorq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-18, 10:19   #4756
asienka_182
Rozeznanie

No u mnie Zuzka tez fika caly czas najbardziej aktywna jest w nocy ja po żebrach nie dostaje bo mala nadal leży w poziomo glowka po lewej stronie ale mam nadzieje ze jeszcze sie obróci
asienka_182 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-18, 10:19   #4757
majka242007
Zakorzenienie

Moze cos w tym byc. Mi z Maja w ciazy nic sie nie dzialo... W pierwszym trymestrze dostawalam jedynie leki jakies na podtrzymanie ciazy bo brzuch mnie pobolewal wiec chyba 3 tygodnie bylam na zwolnieniu a potel juz luz... Nic sie nie dzialo. Pracowalam do maja w na poczatku lipca rodzilam. Zero dolegliwosci. Pod koniec jedynie mialam bol kregoslupa i skurcze przepowiadajace.
Teraz wszystko chyba co mozliwe mnie spotkalo w tej ciazy. Jest Dla mnie bardzo meczaca.
Stary 2015-06-18, 10:35   #4758
kasiunia`18
Zadomowienie

GG do kasiunia`18

Czy są tutaj przyszłe mamy z Wrocławia lub okolic?? Potrzebuję wypełnić krótką ankietę do pracy z przyszłymi mamami

Majusia 19.01.2012r **
kasiunia`18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-18, 10:37   #4759
dd1dd
Zakorzenienie

Cześć

Od wczoraj już mam męża w domu jestem w końcu spokojna i szczęśliwa

Majka uważaj tam na siebie

Współczuję tym , które leżą w szpitalu trzymajcie się kochane

Miłego dnia
Stary 2015-06-18, 10:41   #4760
Niespodziewajka25
Rozeznanie

Dziwne to troche ale pojawily mi sie poranne mdlosci , nie wymiotuje ale dopoki czegos nie przegryze to mnie strasznie muli i naciąga .. dziwnie tak pod koniec ciazy

Cytat:
Zgagi nie pomylisz , piecze strasznie i mnie pomaga tylko kilka glebokich wdechow , a potem znowu wraca i wraca i wraca .. az sie zasne .. ehh

Cytat:
Ja idę siku normalnie w nocy tak ok 3 a potem do pojemniczka tak ok 8
Niespodziewajka25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-18, 10:51   #4761
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MsLullaby Pokaż wiadomość
Dzień dobry śniło mi się ze będę mieć bliźniaki, ale byłam zła
Co za sen

Cytat:
Dobrze, że byłaś w domu no i dobrze, że się nie czepiały o nic, bo tak też bywa

Cytat:
Ja tam chodzę normalnie w nocy na siku nie wytrzymałabym nie oddawać całą noc

Cytat:
Chciałam właśnie napisać, czy po umyciu nie będzie lżej, ale jakoś tak głupio mi to brzmiało

Zauważyłam pewną zależność- dziewczyny w drugiej ciąży skarżą się na różne przykre dolegliwości, a te które pierwszy raz w ciąży raczej nie narzekają na nic.. ciekawe, organizm już chyba bardziej wymęczony pierwszą ciążą
najważniejsze, że przeszło, bo myślałam, że się wścieknę

No właśnie... ja nie chcę zapeszać, tfu tfu, ale ciążę znoszę idealnie, nic mi nie dolega

Cytat:
Napisane przez dd1dd Pokaż wiadomość
Cześć

Super, że mężuś już w domu odpoczywajcie
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-18, 10:54   #4762
Jess922
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dd1dd Pokaż wiadomość
Cześć

Majka uważaj tam na siebie

Współczuję tym , które leżą w szpitalu trzymajcie się kochane

Miłego dnia
Super, że mąż już w domku. odpoczywajcie razem
Stary 2015-06-18, 11:01   #4763
sandeo
Zadomowienie

Sierpniowe mamusie 2015 - część VI :)

Cytat:
Napisane przez roxana_lu Pokaż wiadomość
Staram sie wieczorem zbyt wiele nie pic no u w nocy tez nie... I wtedy jakoś do rana daje radę pózniej jak sie obudzę o 4-5 na siku to juz do pojemniczka
A tak mozna? o której go zanosisz do badania? Bo czytałam ze max dwie godziny powinien stać w takim pojemniczku

Cytat:
Dzieki dziewczyny,

Pojęcia nie mam... Tzn czytałam ze to moze oznaczać oczyszczanie sie organizmu przed porodem ale przecież to za wcześnie!! I nie nie nie! Nie zgadzam sie! muszę zapytać gina na następnej wizycie o to

Cytat:
Napisane przez Niespodziewajka25 Pokaż wiadomość

Ja idę siku normalnie w nocy tak ok 3 a potem do pojemniczka tak ok 8
Ja tez zapewne nie wytrzymam ale czytałam ze do badania powinno sie przynieść mocz całonocny

Edytowane przez sandeo
Czas edycji: 2015-06-18 o 11:03
sandeo jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-06-18, 11:06   #4764
MsLullaby
Zakorzenienie

Jess pewnie dlatego druga ciążę,się gorzej znosi bo juz mniej czasu na odpoczynek. Moim jedynym zmartwieniem jak poszłam w pierwszej ciąży na macierzyński było to ze był sierpień i w tv były same powtórki a teraz mi dnia nie starcza czasem żeby zrobić wszystko co zaplanowalam

Adrianek
30.07.2015
MsLullaby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-18, 11:07   #4765
majka242007
Zakorzenienie

sandeo wez nie strasz... A ile razy w kibelku bylas? Sory ze tak w porze prawie obiadowej ale mnie juz 3razy dzis zmusilo isc do wc. I teraz mam stracha ze sie odwodnie i bede musials na kroplowke cisnac do szpitala...
Stary 2015-06-18, 11:09   #4766
Nicole`_
Zakorzenienie

Hej Ja jakoś nie mam weny nawet do narzekania, samopoczucie też mi "siadło"

Wczoraj byliśmy w szkole rodzenia, fajnie było choć nie powiem 3h mnie trochę zmęczyły.

Strasznie duszno u mnie dziś, otworzyłam wszystkie okna, a jakoś nie czuję żadnej różnicy Czuję, że dziś cały dzień prześpię, bo od rana już dwie drzemki uskuteczniłam, a dopiero 12 Także nieźle mi idzie. No, ale teraz trochę wstałam, wstawiłam pranie, powinnam jakiś makijaż machnąć chociaż delikatnie, ale tak mi się nie chce, że dziś chyba będę saute
Stary 2015-06-18, 11:10   #4767
Jess922
Zakorzenienie

Cytat:
Jess pewnie dlatego druga ciążę,się gorzej znosi bo juz mniej czasu na odpoczynek. Moim jedynym zmartwieniem jak poszłam w pierwszej ciąży na macierzyński było to ze był sierpień i w tv były same powtórki a teraz mi dnia nie starcza czasem żeby zrobić wszystko co zaplanowalam
Bardzo prawdopodobne
Stary 2015-06-18, 11:14   #4768
majka242007
Zakorzenienie

Cytat:
Hehehe dobre :-D to sie wynudzilas :-D
A z tym dniem to fakt... Zanim sie obejrze juz jest 16...
Ale powiedzialam sobie ze juz luzuje. Bez przesady jak raz tylko poodkurzam a nie umyje podlogi to syfem nie zarosne.
No i mala zaraz zaczyna wakacje chce jej poswiecic maximum czasu zeby nie poczula sie potem odstawiona na boczny tor.
Stary 2015-06-18, 11:14   #4769
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
sandeo wez nie strasz... A ile razy w kibelku bylas? Sory ze tak w porze prawie obiadowej ale mnie juz 3razy dzis zmusilo isc do wc. I teraz mam stracha ze sie odwodnie i bede musials na kroplowke cisnac do szpitala...
Jejku, a może coś Ci zaszkodziło z jedzenia?
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-18, 11:15   #4770
majka242007
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
Jejku, a może coś Ci zaszkodziło z jedzenia?
Zjadlam wczoraj wieczorem cale opakowanie bobu... Wiec jak juz to powinien zadzialac w druga strone nie?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości