Piersi sobie powiększamy i o życiu rozmawiamy cz. 22 - Strona 127 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-06-18, 09:48   #3781
Roxi69
Raczkowanie

Dot.: Piersi sobie powiększamy i o życiu rozmawiamy cz. 22

Cytat:
Napisane przez ludovika Pokaż wiadomość
hmm nie uważam zeby było to niepoważne,do Pani od usg wysłała mnie moja Pani doktor która robiła mi operację wiec była z polecenia. Napisalam to co mi powiedziała czyli ze nie powinno się,wiec wybór należy do pacjentki .Ja mam zamiar mieć implanty jak najdłużej wiec nie będę ich jakby to powiedzieć konsumować poprzez ściskanie ich mięśniami pod które są włożone. I tak codziennie wykonuje czynności które wzmacniają klatkę piersiową siłą rzeczy w domu.Pamietajmy ze implant jest to ciało obce .Operacje plastyczne to jest biznes,radiolog nie pracuje dla biznesu wykonuje prześwietlenia i usg obrazuje to co widzi i dostaje normalną pensje.

---------- Dopisano o 19:16 ---------- Poprzedni post napisano o 18:13 ----------

gdzies przeczytałam na stronce ze po 6 tygodniach. Ja nie wiem Kochana jednak musisz wykonywać ruchy mocne i energiczne ja osobiście bym sie bała ze cos naderwę.
Zgadzam sie z Toba, implant to obce cialo a operacja to nie kupienie lizaka. Skoro babeczka od usg byla z polecenia pani doktor to rzeczywiscie chyba wie co mowi, chodzi o to, ze pierwszy raz slysze o takich zaleceniach.
Jesli jednak mozemy zrobic cos, by cieszyc sie naszymi pociechami jak najdluzej to kazda rada jest warta rozwazenia.

---------- Dopisano o 08:48 ---------- Poprzedni post napisano o 08:44 ----------

Cytat:
Napisane przez wino132 Pokaż wiadomość
Czesc co do cwiczen to na forum sfd czytalam na ten temat bardzo fajny artykul. To forum dla sportowcoe. Jest tam m.in. infornacja, ze implanty sa testowane w komorach o b. Wysokich ba zmiane z niskim cisnieniem. Latwiej polamac zebra niz uszkodzic implant

---------- Dopisano o 08:34 ---------- Poprzedni post napisano o 08:18 ----------

Wam tez sie tak luszczy skora na piersiach? Posmarowalam poltlustym kremem ale tylko przestala piec i swedziec ale stanik bialy...
Znam ta stronke, bardzo przydatna. a mozesz wrzucic link do tej konkretnej wypowiedzi, chetnie poczytam
Roxi69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-18, 09:51   #3782
Zainteresowana2
Zadomowienie

Hej
Wyliczanka na dzisiaj

zabojadka88 19.06 - JUTRO JUPI
pati3112 29.06 - 11
aicha1985 06.07 - 18
maginka23 08.07 - 20
1985siwa 10.09 - 84
anita1303 22.09 - 96

---------- Dopisano o 09:51 ---------- Poprzedni post napisano o 09:50 ----------

Zabojadka88 jesteś z nami? Co u Ciebie? Jutro Twój wielki dzień

05.10.2017 - operacja A.B. 😁 silimed natural 425HI
Zainteresowana2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-18, 10:00   #3783
Biyadhoo
Zadomowienie

A co z lataniem samolotem? Czy sa jakies przeciw wskazania? Chodzi mi oczywiscie o okres zaraz po zdjeciu szwow bo bede musiala jakos do domu wrocic.

Jesli chodzi o cwiczenia- po jakim czasie moge wrocic do aktywnosci typu kardio, rower, bieganie? Zakladajac ze ramiona i klate zostawie na dalsza przyszlosc?
Biyadhoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-18, 11:46   #3784
Serce
Raczkowanie

To nie wesołe newsy zapodalyscie. Ja uwielbiam ćwiczenia ze sztanga no i oczywiście rozciąganie klaty hantlami :-/ ciekawe czy wogole można podnosić sztsnge do góry? Będę za niedługo u ŁS do popytam.
Serce jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-18, 13:08   #3785
eva_z
Przyczajenie

Witajcie
Co jakiś czas przeglądam Wasz wątek (właściwie to wątki ) i zdecydowałam się w końcu zarejestrować.
Mam 22 lata i ogromne kompleksy związane z piersiami - są malutkie i plaskate chciałabym je powiększyć, jednak obawiam się tych tygodni po zabiegu. Oglądając telewizję, odwracam wzrok na widok wbijanej igły... martwi mnie, czy nie jestem zbyt wrażliwa psychicznie na taki zabieg? Z drugiej strony nie widzę siebie idącą przez życie z tym, co mam obecnie Czy rzeczywiście jest to taki ból, a przez pierwsze dni po zabiegu mdli, nie da się samodzielnie podnieść z łóżka itp?

Dodatkowo, chciałabym zapytać Was, czy słyszałyście coś o klinice Nord Medica w Piasecznie pod Warszawą. Od jakiegoś czasu umieszczają oferty na Grouponie na kwotę 8tys i widzę, że kobitki kupują, a i sama strona kliniki wygląda ok. Myślicie, że może być to jakaś fuszerka, skoro tak niska cena?
eva_z jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-18, 13:45   #3786
ludovika
Rozeznanie

Cytat:
Czesc co do cwiczen to na forum sfd czytalam na ten temat bardzo fajny artykul. To forum dla sportowcoe. Jest tam m.in. infornacja, ze implanty sa testowane w komorach o b. Wysokich ba zmiane z niskim cisnieniem. Latwiej polamac zebra niz uszkodzic implant

---------- Dopisano o 08:34 ---------- Poprzedni post napisano o 08:18 ----------

Wam tez sie tak luszczy skora na piersiach? Posmarowalam poltlustym kremem ale tylko przestala piec i swedziec ale stanik bialy...
tez czytałam ta stronę,ciekawe ile u kulturystek lat wytrzymują implanty?mysle ze tu nie chodzi tylko o pęknięcia ale możliwe ze mozna cos naderwac w sensie implant od mięśnia itd. Kurcze mie znam się na tym kompletnie ale ja wole byc ostrożna hihi starość nie radość człowiek ostrożniejszy.

---------- Dopisano o 13:17 ---------- Poprzedni post napisano o 13:15 ----------

[QUOTE=Aicha1985;51786314]Witajci, chwile mnie nie bylo jak to mowia jak sie pierd.... to wszystko na raz, nawet mi sie nie chce na neta ostatnio zagladac, w ciagu kilku dni popsula mi sie pralka, corka rozbila tableta laptop mi padl, wczoraj zaczela zmywarka szwankowac i jakby tego bylo malo corka mi wszy ze szkoly przyniosla, chyba sie zalamie, chcialam odpoczac przed operka a tu same nerwy i stresy, mam nadzieje ze u Was wszystko ok, nie mialam sily czytac wszystkiego, buziaki dla Was i milego dnia zycze [/QUOTE UuU to niezły masz kocioł ,głowa do góry bedzie dobrze.

---------- Dopisano o 13:32 ---------- Poprzedni post napisano o 13:17 ----------

Cytat:
Napisane przez Roxi69 Pokaż wiadomość
Zgadzam sie z Toba, implant to obce cialo a operacja to nie kupienie lizaka. Skoro babeczka od usg byla z polecenia pani doktor to rzeczywiscie chyba wie co mowi, chodzi o to, ze pierwszy raz slysze o takich zaleceniach.
Jesli jednak mozemy zrobic cos, by cieszyc sie naszymi pociechami jak najdluzej to kazda rada jest warta rozwazenia.

---------- Dopisano o 08:48 ---------- Poprzedni post unapisano o 08:44 ----------

Znam ta stronke, bardzo przydatna. a mozesz wrzucic link do tej konkretnej wypowiedzi, chetnie poczytam
No tak Pani od Usg spotyka sie często z implantami. Mówiła ze miała dwa przypadki gdzie implant był pęknięty,powiem szczerze ze ja 10 miesięcy po operacji jestem i próbowałam tydzień temu pływać żabka i odpuściłam. Poprostu mam wtedy wrażenie jakby mi sie miała klata rozerwać głupie uczucie wiec jak ona mi powiedziała ze powinno sie unikać pływania żabką to dało mi do myślenia. Nawet jej nie mówiłam o tym ze próbowałam. Zapytała przed usg czy ćwiczę klatkę hmm próbowałam ale tak mi sie cycki naprezają i głupie uczucie rozpierania czuje ze wole odpuścić. No i wtedy powiedziała ze powinno sie unikać. Ja ide na kontrole mam zadzwonic w przyszłym tyg do dr to jak pójdę to tez sie wypytam jeszcze .

---------- Dopisano o 13:40 ---------- Poprzedni post napisano o 13:32 ----------

Cytat:
Napisane przez Serce Pokaż wiadomość
To nie wesołe newsy zapodalyscie. Ja uwielbiam ćwiczenia ze sztanga no i oczywiście rozciąganie klaty hantlami :-/ ciekawe czy wogole można podnosić sztsnge do góry? Będę za niedługo u ŁS do popytam.
popytaj ja tez jeszcze zapytam na konsultacji.

---------- Dopisano o 13:45 ---------- Poprzedni post napisano o 13:40 ----------

Cytat:
Napisane przez eva_z Pokaż wiadomość
Witajcie
Co jakiś czas przeglądam Wasz wątek (właściwie to wątki ) i zdecydowałam się w końcu zarejestrować.
Mam 22 lata i ogromne kompleksy związane z piersiami - są malutkie i plaskate chciałabym je powiększyć, jednak obawiam się tych tygodni po zabiegu. Oglądając telewizję, odwracam wzrok na widok wbijanej igły... martwi mnie, czy nie jestem zbyt wrażliwa psychicznie na taki zabieg? Z drugiej strony nie widzę siebie idącą przez życie z tym, co mam obecnie Czy rzeczywiście jest to taki ból, a przez pierwsze dni po zabiegu mdli, nie da się samodzielnie podnieść z łóżka itp?

Dodatkowo, chciałabym zapytać Was, czy słyszałyście coś o klinice Nord Medica w Piasecznie pod Warszawą. Od jakiegoś czasu umieszczają oferty na Grouponie na kwotę 8tys i widzę, że kobitki kupują, a i sama strona kliniki wygląda ok. Myślicie, że może być to jakaś fuszerka, skoro tak niska cena?
witaj ból to indywidualna sprawa. Ja dobrze wszystko zniosłam i szybko wróciłam do siebie po operacji. Wymioty miałam po narkozie potem było ok,wstawalam sama tylko plecy bolały długo przez spanie w jednej pozycji. Tez boje sie igieł robie sie blada jak je widzę .Jesli masz kompleks to warto sie przez jakiś czas pomęczyć zeby potem byc szczęśliwym. Nie pomogę przy drugim pytaniu bo nue znam kliniki.
ludovika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-18, 13:46   #3787
Shazney
Zakorzenienie

Cytat:
Tak, łuszczyła się. Zrób delikatny peeling i smaruj. Ja lubiłam krem z wit.A, ewentualnie olejek z Bielendy, ale może być jakikolwiek inny, odżywczy.

Never underestimate the power of good morning texts, apologies,
and random compliments.
Shazney jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-18, 15:36   #3788
Kasikwwa
Raczkowanie

Mi też się łuszczyła i do tego taką swedziawkę miałam że nie wiedziałam co ze sobą zrobić

5.01.2015
Poprawka Dr M.P Szczecin
07.11.2014
Laser Co2 Dr A.R. Warszawa
26.09.2014 Mentor cpg 321 315 cc Antaomki Dr.M.P Warszawa
25.10.2010 Nosek dr M.Sz Warszawa
Kasikwwa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-18, 15:46   #3789
wino132
Raczkowanie

Dzieki za odpowiedz. Rozstepy tez sie pojawiaja...co do cwiczen bylam na rowerku 20 min; co jest pierwszym razem od miesiaca. Gornych partii jeszcze mam nie cwiczyc do nastepnej kontroli, ktora mam poczatkiem lipca. Dziewczyny; ktore decydujecie sie na operacje musiecie zdac sobie sprawe i z bezsilnosci w pierwszych dobach. Niewskazane jest noszenie, samodzielne mycie, korzystanie z wc, zakazane prowadzenie samochodu. Niech Wam towarzyszy ktos naprawde zaufany; kogo sie nie krepujecie.
Stary 2015-06-18, 15:46   #3790
bubble_boom
Przyczajenie

Cytat:
Witajcie

Sam ból to rzeczywiście indywidualna sprawa. Możesz przechodzić to ciężko, ale znam kobitki, które bardzo szybko wróciły do siebie. Ale muszisz sie liczyć z tym, ze rzeczywiście np. przy wstawaniu z łóżka będziesz czuła ból, nie będziesz mogła nic podnosić. Ale ja uważam, ze jeśli przemyślałaś decyzję i rzeczywiście nie czujesz się ze sobą dobrze - spróbuj. Trzymam kciuki
bubble_boom jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-18, 15:49   #3791
wino132
Raczkowanie

Eva nie ma sie nad czym juz dluzej zastanawiac..szkoda czasu. Ja conajmniej 2 lata zwlekalam.
Stary 2015-06-18, 19:04   #3792
Vloszka77
Raczkowanie

Cytat:
Witajcie

Hej kochana ,ja robiłam w Piasecznie u doktorka K.C.POLECAM ,doktorek szpec od rekonstrukcji ,tylko jak chcesz duze to mów ,i trzymaj sie swojego zdania..klinika ok ,nowa,personel super..po operacji dr daje prywatny nr i jest 24doba oddzwania kiedy jest dostępny ..Takze bez stresu..A ból nie taki straszny,radość z cycow jest tak duża ,ze ból to pikus
04.05.2015 Piaseczno K.C.XF3 405 anatomy nagor

---------- Dopisano o 18:04 ---------- Poprzedni post napisano o 17:57 ----------

I nie tak tanio,8tys za operacje z implantem okrągłym ,anatomiczne trzeba za implanty zapłacić ,takze tez wychodzi sporo.Ja musiałam za implanty zapłacić ,mam anatomyokragle w promocji..
04.05.2015 Piaseczno K.C.XF3 405 anatomy nagor

Edytowane przez Vloszka77
Czas edycji: 2015-06-18 o 18:58
Vloszka77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-18, 20:04   #3793
Shazney
Zakorzenienie

Vloszka, nie pisz dziewczynom przed op, że zabieg nie boli. Niektóre przechodzą go dobrze, ale niektóre też bardzo (a czasem bardzo, bardzo, bardzo) cierpią. Lepiej być przygotowanym i ewentualnie miło się zaskoczyć

and random compliments.
Stary 2015-06-18, 20:19   #3794
szann
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Shazney Pokaż wiadomość
Vloszka, nie pisz dziewczynom przed op, że zabieg nie boli. Niektóre przechodzą go dobrze, ale niektóre też bardzo (a czasem bardzo, bardzo, bardzo) cierpią. Lepiej być przygotowanym i ewentualnie miło się zaskoczyć
Dokładnie.
Ja byłam przygotowana na tydzień płaczu, stękania i wgl..
Iiiiiii....
Ćwierkałam jak Skowronek było elegancko , niemoc okropna w rękach !!! To było najgorsze! Jak nie można spłuczki wcisnąć, zrobić kucyka, podnieść kubka z kawą. Plecy bolą od spania i chodzenia przygarbionym
Rób! Ja wspominam super i zrobiłabym bez wahania jeszcze raz, a bólu i igieł boję się okropnie. Najgorszy był werflon dla mnie i szwy

I pobieranie krwi! !! Te cztery fiolki ...
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post52273277
jak zobrazować sobie i liczyć wymiary implantów.
szann jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-18, 20:26   #3795
Shazney
Zakorzenienie

Ale fakt faktem, cycki wciągają . Jeśli ja po swoich przejściach decyduję się na reoperację, no to coś to musi oznaczać :d

and random compliments.
Stary 2015-06-18, 20:47   #3796
requiem4U
Raczkowanie

CEsc Dziewczynki. Wspominałam jakiś czas temu, ze boli mnie pierś- jedna i to dosyć mocno jak kładę sie w łożku na płasko. A po operacji 3 miesiące... Lekarz uznal, ze opcji jest kilka, ale jedna z nich sa nerwobóle, ktore mogły sie stałe uszkodzić pod zaś operacji. Jednak dobrze zeby to nie było to, bo jest to opcja dlugotrwala/stala. Po jakim czasie wam w pełni czucie wróciło? Mi jeszcze nie. Cycuszki miękną z dnia na dzien, ale czucie jeszcze do końca nie wróciło. Ps. Wstawiłam dwie nowe foty-w moim nowym nabytku-od dwóch tygodni szukałam stanika, aż dzisiaj chyba znalazłam sklep dla siebie i kupiłam aż dwa
Pozdr
requiem4U jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-18, 21:04   #3797
paulazkrakowa
Nowa :)

Moje Drogie <3 ide na zabieg 6 lipca 2015....zabieg powiekszania piersi, u doktora Szczyta, doktor zdecydowal o implantach okraglych w rozmiarze 350 i 375 ml Mentor. Czy ktora z was miala podobny rozmiar? strasznie sie boje!!!!!! nie boje sie efektu, bo jaki by nie byl bedzie lepiej niz to co mam teraz, ale boje sie ze sie nie obudze albo ze sie obudze w trakcie zabiegu!!!! i boje sie jeszcze czegos....mam 32 lata i od 2 lat nie moge zajsc w ciaze....postanowilam juz nie czekac dluzej z operacja bo marze o niej od 10 lat....czy jesli kiedys zajde w ciaze to z moim nowym biustem nic sie nie stanie? pytam poniewaz zazwyczaj kobiety robia taki zabieg juz po ciazach.....ratujcie kochane... p.s. mam jeszcze sie zastanowic nad wiekszym rozmiarem tj 350 i 400 ml, odpowiedz mam dac w dniu zabiegu...nie wiem sama co robic, nie chce tez przesadzic....ratujcie mnie blagam <3
paulazkrakowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-18, 21:48   #3798
Vloszka77
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Shazney Pokaż wiadomość
Chciałam zaznaczy ze nowe cycki ,wynagradzają ból ..To miałam na myśli ..
Vloszka77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-18, 21:56   #3799
szann
Zakorzenienie

Paulazkrakowa, edytuj post bardzo proszę, nie używamy tutaj nazwisk i nazw klinik jakbys napisala u doktora z tv wszyscy by wiedzieli o kogo chodzi
Jak na niego zaszalal z rozmiarem, bierz większą opcję, tyle, ze pewnie 375 i 400
Sama mam 460tki i ... może wymienie na 560-600-650

Tak, cycki wciągają
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post52273277
jak zobrazować sobie i liczyć wymiary implantów.
szann jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-19, 00:26   #3800
paulazkrakowa
Nowa :)

ja tez 6.07 ale warszawa i tez mentor ale 325 i 375 to juz za prawie dwa tygodnie boje sie jak nie wiem snia mi sie cycki po nocach i stare stoly operacyjne
paulazkrakowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-19, 07:02   #3801
myszola21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paulazkrakowa Pokaż wiadomość
Moje Drogie <3 ide na zabieg 6 lipca 2015....zabieg powiekszania piersi, u doktora Szczyta, doktor zdecydowal o implantach okraglych w rozmiarze 350 i 375 ml Mentor. Czy ktora z was miala podobny rozmiar? strasznie sie boje!!!!!! nie boje sie efektu, bo jaki by nie byl bedzie lepiej niz to co mam teraz, ale boje sie ze sie nie obudze albo ze sie obudze w trakcie zabiegu!!!! i boje sie jeszcze czegos....mam 32 lata i od 2 lat nie moge zajsc w ciaze....postanowilam juz nie czekac dluzej z operacja bo marze o niej od 10 lat....czy jesli kiedys zajde w ciaze to z moim nowym biustem nic sie nie stanie? pytam poniewaz zazwyczaj kobiety robia taki zabieg juz po ciazach.....ratujcie kochane... p.s. mam jeszcze sie zastanowic nad wiekszym rozmiarem tj 350 i 400 ml, odpowiedz mam dac w dniu zabiegu...nie wiem sama co robic, nie chce tez przesadzic....ratujcie mnie blagam <3
Cytat:
ja tez 6.07 ale warszawa i tez mentor ale 325 i 375 to juz za prawie dwa tygodnie boje sie jak nie wiem snia mi sie cycki po nocach i stare stoly operacyjne
ja do dr ide na konsultacje we wrześniu, zobacze co mi powie długo czekałaś na operacje od konsultacji??
16.11.2015 KONSULTACJA S.Ł.
23.08.2016 KONSULTACJA G.N.J.

OXY
64->62->58.5->58.3->58.2->57.8->57.3->56.4->56.2->54.9->54.8

56,6->56,3->55,9->55,2

https://www.instagram.com/lukrecjaass/
myszola21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-19, 09:54   #3802
rochelle_
Mów mi Rosia :)

Cytat:
Napisane przez Serce Pokaż wiadomość
Ja podnoszę i jeszcze żyję
(tak, lekarz na to pozwolił)

Skórę (oczywiście bez blizn...) natłuszczajcie od razu po tym, jak wrócicie do domu. Mnie po prostu swędziało i piekły sutki, ale smarując parę razy dziennie oliwką dla dzieci skutecznie zapobiegłam schodzeniu skóry.

Złap Rośkę w sieci!
nowy wpis! ---> www.rzeklam.pl
Instagram
Stream, czyli giereczki

Edytowane przez rochelle_
Czas edycji: 2015-06-19 o 09:58
rochelle_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-19, 10:06   #3803
Kasikwwa
Raczkowanie

paulazkrakowa cieszę sie ze zdecydowałaś się tu do nas wpaść. Masz jeszcze 2 tyg więc zdążysz przejrzeć forum które jest skarbnicą wiedzy Odpowiedzi na Twoje pytania wysłałam ci mailem Bierz większe

5.01.2015
Poprawka Dr M.P Szczecin
07.11.2014
Stary 2015-06-19, 10:16   #3804
Shazney
Zakorzenienie

Cytat:
Moje Drogie <3 ide na zabieg 6 lipca 2015....zabieg powiekszania piersi, u doktora Sz., doktor zdecydowal o implantach okraglych w rozmiarze 350 i 375 ml Mentor. Czy ktora z was miala podobny rozmiar? strasznie sie boje!!!!!! nie boje sie efektu, bo jaki by nie byl bedzie lepiej niz to co mam teraz, ale boje sie ze sie nie obudze albo ze sie obudze w trakcie zabiegu!!!! i boje sie jeszcze czegos....mam 32 lata i od 2 lat nie moge zajsc w ciaze....postanowilam juz nie czekac dluzej z operacja bo marze o niej od 10 lat....czy jesli kiedys zajde w ciaze to z moim nowym biustem nic sie nie stanie? pytam poniewaz zazwyczaj kobiety robia taki zabieg juz po ciazach.....ratujcie kochane... p.s. mam jeszcze sie zastanowic nad wiekszym rozmiarem tj 350 i 400 ml, odpowiedz mam dac w dniu zabiegu...nie wiem sama co robic, nie chce tez przesadzic....ratujcie mnie blagam <3
Skoro masz możliwość mieć większe, to nawet się nie zastanawiaj . Ten lekarz na pewno nie zrobi Ci przesadnych piersi (choć to prawda, poszalał z rozmiarem). Nie obawiaj się narkozy, po to przeprowadza się szczegółowy wywiad, żeby wykluczyć wszelkie ewentualności, chyba że coś zataisz przed lekarzami. Co do ciąży, to różne są przypadki, tak samo możemy zniszczyć efekt pooperacyjny własnym niedbalstwem i tyle.

Cytat:
Napisane przez Vloszka77 Pokaż wiadomość
Chciałam zaznaczy ze nowe cycki ,wynagradzają ból ..To miałam na myśli ..
To akurat prawda

Cytat:
Napisane przez szann Pokaż wiadomość
Paulazkrakowa, edytuj post bardzo proszę, nie używamy tutaj nazwisk i nazw klinik jakbys napisala u doktora z tv wszyscy by wiedzieli o kogo chodzi
Jak na niego zaszalal z rozmiarem, bierz większą opcję, tyle, ze pewnie 375 i 400

Tak, cycki wciągają
650

---------- Dopisano o 10:16 ---------- Poprzedni post napisano o 10:13 ----------

Requiem, co to za sklep wyhaczyłaś? . Twoje piersi super układają się w stanikach, masz ładnie wypełnioną górę. Czy Ty miałaś najwyższy profil żelek? Mnie właśnie trochę brakuje tego wypchnięcia.

and random compliments.
Stary 2015-06-19, 10:54   #3805
Aicha1985
Rozeznanie

Witaj Paula, bedziemy mialy operke w ten sam dzien powodzenia ja bede miala mentory 350Hp, mialam brac wieksze ale odpuscilam, jestem plaska i nie chce przesadzic, do tego niska wiec nie chce smiesznie wygladac
Stary 2015-06-19, 13:49   #3806
ludovika
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez rochelle_ Pokaż wiadomość
Ja podnoszę i jeszcze żyję
(tak, lekarz na to pozwolił)

Skórę (oczywiście bez blizn...) natłuszczajcie od razu po tym, jak wrócicie do domu. Mnie po prostu swędziało i piekły sutki, ale smarując parę razy dziennie oliwką dla dzieci skutecznie zapobiegłam schodzeniu skóry.
no dobrze ze żyjesz cieszę się bardzo

---------- Dopisano o 13:45 ---------- Poprzedni post napisano o 13:33 ----------

Cytat:
Napisane przez requiem4U Pokaż wiadomość
CEsc Dziewczynki. Wspominałam jakiś czas temu, ze boli mnie pierś- jedna i to dosyć mocno jak kładę sie w łożku na płasko. A po operacji 3 miesiące... Lekarz uznal, ze opcji jest kilka, ale jedna z nich sa nerwobóle, ktore mogły sie stałe uszkodzić pod zaś operacji. Jednak dobrze zeby to nie było to, bo jest to opcja dlugotrwala/stala. Po jakim czasie wam w pełni czucie wróciło? Mi jeszcze nie. Cycuszki miękną z dnia na dzien, ale czucie jeszcze do końca nie wróciło. Ps. Wstawiłam dwie nowe foty-w moim nowym nabytku-od dwóch tygodni szukałam stanika, aż dzisiaj chyba znalazłam sklep dla siebie i kupiłam aż dwa
Pozdr
3miesiące to juz powinno byc w miarę dobrze chociaż nawet i po 7 czasami cos tam zakłuje czy poszczypie kurcze trzymam kciuki zeby Ci przeszło

---------- Dopisano o 13:49 ---------- Poprzedni post napisano o 13:45 ----------

Cytat:
Napisane przez szann Pokaż wiadomość

Tak, cycki wciągają
hihi Szann wariatko bedziesz big cyc dla mnie juz teraz są duze ale trzeba spełniać i realizować to o czym się marzy. Pracuj nad doktorkiem
Stary 2015-06-19, 14:06   #3807
Kasikwwa
Raczkowanie

Mnie również od czasu do czasu coś zaboli, czasami piersi są bardziej dotyklaskie czasem mniej Myslę że taka ich uroda;p

5.01.2015
Poprawka Dr M.P Szczecin
07.11.2014
Stary 2015-06-19, 14:20   #3808
ludovika
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Kasikwwa Pokaż wiadomość
Mnie również od czasu do czasu coś zaboli, czasami piersi są bardziej dotyklaskie czasem mniej Myslę że taka ich uroda;p
zgadzam się .
Stary 2015-06-19, 15:12   #3809
requiem4U
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ludovika Pokaż wiadomość

[/COLOR]
3miesiące to juz powinno byc w miarę dobrze chociaż nawet i po 7 czasami cos tam zakłuje czy poszczypie kurcze trzymam kciuki zeby Ci przeszło [COLOR="Silver"]
Ja też mam nadzieję.
Wiem, że jakieś tam "oznaki" mogą występować, ale to jest coś co mnie niepokoi- nie jest to jakieś sekundowe ukłucie, o którym dwie sekundy później zapominam. To taki ból, który czasem dech zapiera i wiem, że to już nie jest normalne. Tak jak napisałam, jeżeli gdzieś za miesiąc nic się nie zmieni to podejmę jakiś krok w kierunku badań/ prześwietleń, itp.

Jak chodzi o stanik, to pojechałam do takiego outlet'owego centrum handlowego i tam jest sklep Samanta- za dwa komplety: stanik+ majteczki zapłaciłam 260 zł- przecenione były sporo, bo to niby zeszłoroczna kolekcja, ale bardzo ładna i przynajmniej 65-70 E to nie dla Nich jakaś abstrakcja Wiem, że sporo takich butików można znaleźć, ale wydawanie "na start" po operacji po 300 zł i w górę za jeden staniczek, gdzie jednak fajnie jest mieć kilka różnych, to dla mnie trochę przesada. Stronkę też mają, chociaż Wy tutaj to już na pewno macie wszystkie tego typu sklepy obcykane
requiem4U jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-19, 15:16   #3810
Roxi69
Raczkowanie

Cytat:
Uwaga nadchodzi pomoc:

B I E R Z W I E K S Z E !
Roxi69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości