Wyprzedaże się zbliżają do Zarowni zapraszają, miłośniczki ZARY cz.LV - Strona 40 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-06-19, 16:32   #1171
ewcik
Zakorzenienie

Dot.: Wyprzedaże się zbliżają do Zarowni zapraszają, miłośniczki ZARY cz.LV

Cytat:
Napisane przez monicar Pokaż wiadomość
Ania te sandały zostały wycofane ze sprzedaży.
Mają wadę fabryczną.
to co z nimi nie tak? ciekawa jestem jaka wada

Cytat:
Napisane przez Apali Pokaż wiadomość
dziękuję że pytasz i pamiętasz
ojej, nareszcie nieco wytchnienia okres wakacyjny akurat dla naszej firmy jest nieco spokojniejszy - i całe szczęście bo mamy nieco czasu rozbudowę i otwarcie kolejnego 'biznesu'. We wrześniu wystatrujemy z bardziej dostępną gastronomią i wtedy już Cię zaproszę na jakies pyszności do Ż. Jak narazie ten istniejący mamy jedynie jako catering i wynos, rozbudowa zakończy się jakoś w październiku ale mimo to, pracy od groma - ale nawet jak padam na pysk to i tak z wewnętrznym zadowoleniem

Podsumowując zapraszam na nasze sushi, narazie może tylko dowieźć przystojny Pan albo odbiór u nas, a we wrześniu na makarony, ciasta i inne pyszności

Apali heloo kochana
dawno Cię nie było ale bardzo się cieszę, że interesik się kręci

jak będę kiedyś w Twoich stronach służbowo to zajrzę
ewcik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-19, 16:38   #1172
6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez KARI1604 Pokaż wiadomość
może ja coś podpowiem, co prawda ja nie wyjeżdżałam nigdy z Grecosem, ale moi znajomi byli w maju na Kos i tak jak z hotelu byli zadowoleni tak lot podobno porażka - w obie strony mieli międzylądowania o których nikt wcześniej nie wspomniał, a lecieli z maluszkiem 10miesięcznym, więc słabo wylot mieli chyba z Warszawy a międzylądowania w Poznaniu.
hmm kurczę, a dużo dłużej trwała taka podróż
6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-19, 16:45   #1173
ewcik
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez monimyszek Pokaż wiadomość
O Boże dziękuję bardzo mi miło! Szczerze powiem, że włosy sa zrobione pięknie.
Skoro swoje naturalne masz ładne, nie ruszaj, po co niszczyć to co natura pięknie stworzyła.
Nie wiem jakie masz naturalne? Masz instagram to chętnię oblukam.
Ja mam swoje ciemne, a także ciemne oczy. Ale lubie miec chłodny odcien włosów, żółtych nie cierpie...
hmm w sumie to teraz cieszę się, że mama w 3 gimnazjum nie pozwoliła mi farbować włosów jak reszta lasek w klasie... i tak już zostało...
ponoć mam ładny, bo gdzie nie pójdę to fryzjerzy mówią, żeby ich nie ruszać ewentualnie ombre albo to co Ty masz kochana
moje naturalne to ciemny blond albo jasny brąz i mam zielone kocie oczy ale za to bardzo ciemne brwi jak po hennie

mi się marzą czarne.. ale chyba mi nie pasują

nie mam insta... wolę nie mieć... ale może kiedyś jednak się złamię i założę

nie wiem czy tylko ja to zauważyłam ale tak od tyg strasznie znikają rozmiary z ciuchów i butów... szkoda, że przerzucają moje zakładki do innych krajów, bo nie sądzę, żeby tak szły online.. chyba, że do sklepów stacjonarnych
ewcik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-19, 16:50   #1174
monimyszek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ewcik Pokaż wiadomość
hmm w sumie to teraz cieszę się, że mama w 3 gimnazjum nie pozwoliła mi farbować włosów jak reszta lasek w klasie... i tak już zostało...
ponoć mam ładny, bo gdzie nie pójdę to fryzjerzy mówią, żeby ich nie ruszać ewentualnie ombre albo to co Ty masz kochana
moje naturalne to ciemny blond albo jasny brąz i mam zielone kocie oczy ale za to bardzo ciemne brwi jak po hennie

mi się marzą czarne.. ale chyba mi nie pasują

nie mam insta... wolę nie mieć... ale może kiedyś jednak się złamię i założę

nie wiem czy tylko ja to zauważyłam ale tak od tyg strasznie znikają rozmiary z ciuchów i butów... szkoda, że przerzucają moje zakładki do innych krajów, bo nie sądzę, żeby tak szły online.. chyba, że do sklepów stacjonarnych
Musisz mieć piękną oryginalną urodę. Ja mam zielono - brązowe oczy. Dobra decyzja z odwlekaniem farbowania, ja zafarbowałam pierwszy raz po obronie pracy magisterskiej wieeeeele lat temu ;
Stary 2015-06-19, 16:55   #1175
steam_engine
Zakorzenienie

Cytat:
Serio? Jestes z moich okolic?
Jestem z Katowic ale z tego, co kojarzę, mieszkasz nie-tak-bardzo-daleko, a dla dobrego fryzjera jestem w stanie pojechać gdzie trzeba
Mam "trudne" włosy i naprawdę mało kto potrafi z nich zrobić coś fajnego :<

Edytowane przez steam_engine
Czas edycji: 2015-06-19 o 16:56
steam_engine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-19, 17:04   #1176
monimyszek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez steam_engine Pokaż wiadomość
Jestem z Katowic ale z tego, co kojarzę, mieszkasz nie-tak-bardzo-daleko, a dla dobrego fryzjera jestem w stanie pojechać gdzie trzeba
Mam "trudne" włosy i naprawdę mało kto potrafi z nich zrobić coś fajnego :<
Tzn. co masz z nimi nie tak? Co chcesz zrobic? Dac Ci namiary?
Ja też nie mam łatwych, ale dbam o nie i staram się, aby były zdrowe i sa zdrowe.
Stary 2015-06-19, 17:18   #1177
steam_engine
Zakorzenienie

Cytat:
Tzn. co masz z nimi nie tak? Co chcesz zrobic? Dac Ci namiary?
Ja też nie mam łatwych, ale dbam o nie i staram się, aby były zdrowe i sa zdrowe.
Tak, poproszę
Włosy mam w dobrej kondycji, bardzo o nie dbam Chodzi o to, że są długie (no ok, teraz mam akurat krótsze, ale mówię ogółem o moich doświadczeniach), grube i gęste. W gimnazjum jakaś nawiedzona siostra-katechetka ciągnęła mnie za warkocz, bo nie chciała uwierzyć, że nie są to doczepy
Trudno je dobrze ściąć, żeby się ładnie układały i ogólnie, żeby wszystko było elegancko. Kiedyś w pewnym ekskluzywnym salonie w Kato pan fryzjer stwierdził, że w życiu tylu włosów nie widział i nie wie, co z nimi zrobić, normalnie się wycofał Miałam też wiele przejść z fatalnymi ścięciami, więc serio potrzebuję osoby, która zna się na rzeczy. Mam dwoje fryzjerów, którym jako tako ufam ale nie jestem w 100% zadowolona, więc szukam dalej
Nad farbowaniem się zastanawiam od dawna ale jeszcze chyba nie ten czas
Stary 2015-06-19, 17:19   #1178
myszola21
Zakorzenienie

Cytat:
Przepraszam za off, ale jestem tak podjarana swoimi nowymi wlosami, ze wklejam Wam fote, pani Madziu z salonu Trendy kocham panią Jestem przeszczesliwa...
To dla tych co pytali....
To sombre, maska, cięcie i masaże...
DZIĘKUJĘ WSZYSTKIE MIŁE SŁOWA NA INSTA, szczerze powiem, ze kobieta jest najlepszym fryzjerem w moim zyciu.
Przeopraszam, źe sie chwale, ale tak mi się efekt podoba
wyglądają fajnie a nie masz foty w świetle dziennym? bo mało widać
16.11.2015 KONSULTACJA S.Ł.
23.08.2016 KONSULTACJA G.N.J.

OXY
64->62->58.5->58.3->58.2->57.8->57.3->56.4->56.2->54.9->54.8

56,6->56,3->55,9->55,2

https://www.instagram.com/lukrecjaass/
myszola21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-19, 17:28   #1179
monimyszek
Zakorzenienie

Cytat:
Tak, poproszę
Włosy mam w dobrej kondycji, bardzo o nie dbam Chodzi o to, że są długie (no ok, teraz mam akurat krótsze, ale mówię ogółem o moich doświadczeniach), grube i gęste. W gimnazjum jakaś nawiedzona siostra-katechetka ciągnęła mnie za warkocz, bo nie chciała uwierzyć, że nie są to doczepy
Trudno je dobrze ściąć, żeby się ładnie układały i ogólnie, żeby wszystko było elegancko. Kiedyś w pewnym ekskluzywnym salonie w Kato pan fryzjer stwierdził, że w życiu tylu włosów nie widział i nie wie, co z nimi zrobić, normalnie się wycofał Miałam też wiele przejść z fatalnymi ścięciami, więc serio potrzebuję osoby, która zna się na rzeczy. Mam dwoje fryzjerów, którym jako tako ufam ale nie jestem w 100% zadowolona, więc szukam dalej
Katowice to jest przerost formy nad trescia, nie lubie tego miasta. Oprocz Nikiszowca i Giszowca nic tam nie ma fajnego, no jeszcze SCC. Ja tam robiłam tatuaż i to była porazka, poprawiałm w Cieszynie.

skoro masz grube, geste włosy to trzeba byc naprawde konowałem, żeby spieprzyć Ci włosy. Ja mam duzo, lecz cienkie. za to w bardzo dobrej kondycji, bo dbam o nie regularnie.
Wysle Ci namiary wieczorem, a jak zapomne, prosze , przypomnij mi!

---------- Dopisano o 17:23 ---------- Poprzedni post napisano o 17:22 ----------

Cytat:
Napisane przez myszola21 Pokaż wiadomość
wyglądają fajnie a nie masz foty w świetle dziennym? bo mało widać
wrzuce na insta w wolnym czasie, bo teraz się pakuję i jade na weekend do rodziców
Dziekuję, Myszola.
za dobre słowo!

---------- Dopisano o 17:28 ---------- Poprzedni post napisano o 17:23 ----------

Cytat:
Tak, poproszę
Ps.: to nie była siostra Bernadetta???
sorrki
Stary 2015-06-19, 17:38   #1180
Apali
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ewcik Pokaż wiadomość
to co z nimi nie tak? ciekawa jestem jaka wada

Apali heloo kochana
dawno Cię nie było ale bardzo się cieszę, że interesik się kręci

jak będę kiedyś w Twoich stronach służbowo to zajrzę
Cześć kochana
zapraszam oczywiście

postaram się z Wami nieco posiedzieć i poszukać na sklepie MH, ale chyba lepiej mi szło polowanie online to chętnie dla Was zapoluję

Cytat:
Serdecznie dziękuję Jestem bardzo zadowolona. Generalnie chodzi o to, aby nie spieprzyć przejsca pomiedzy kolorem ciemnym, a jasnym. To jest dosc taki awangardowy salon, nie chodzą tam raczej stateczne osoby, jesli Ci to nie przeszkadza oczywiscie. To napisze Ci.
Trzeba szukac i dogadac sie z fryzjerem, Współczuje Ci zjechanego ombre, bo to jest potem problemowe, jak to kamuflujesz?
Byłam nawet na poprawce, bo po wyjściu z salonu już widziałam że jest nierówno zafarbowane ale nawet poprawka w formie nieco ciemniejszej farby mało dała. Ciemniejsza farba się zmyła, także raz na jakiś czas szamponetką myję włosy i przez 2 tygodnie się trzyma. I tak ciągle... także muszę coś z tym zrobić. A chce tak pięknie jak Ty masz
Apali jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-19, 17:42   #1181
monimyszek
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć kochana
zapraszam oczywiście

postaram się z Wami nieco posiedzieć i poszukać na sklepie MH, ale chyba lepiej mi szło polowanie online to chętnie dla Was zapoluję

Byłam nawet na poprawce, bo po wyjściu z salonu już widziałam że jest nierówno zafarbowane ale nawet poprawka w formie nieco ciemniejszej farby mało dała. Ciemniejsza farba się zmyła, także raz na jakiś czas szamponetką myję włosy i przez 2 tygodnie się trzyma. I tak ciągle... także muszę coś z tym zrobić. A chce tak pięknie jak Ty masz
poszedl priw
A byłas w Cococabana w Bielsku? Tatuaze robią świetne! Pytam z ciekawości

Edytowane przez monimyszek
Czas edycji: 2015-06-19 o 17:56
monimyszek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-19, 17:44   #1182
steam_engine
Zakorzenienie

Cytat:
Katowice to jest przerost formy nad trescia, nie lubie tego miasta. Oprocz Nikiszowca i Giszowca nic tam nie ma fajnego, no jeszcze SCC. Ja tam robiłam tatuaż i to była porazka, poprawiałm w Cieszynie.

skoro masz grube, geste włosy to trzeba byc naprawde konowałem, żeby spieprzyć Ci włosy. Ja mam duzo, lecz cienkie. za to w bardzo dobrej kondycji, bo dbam o nie regularnie.
Wysle Ci namiary wieczorem, a jak zapomne, prosze , przypomnij mi!

---------- Dopisano o 17:23 ---------- Poprzedni post napisano o 17:22 ----------

wrzuce na insta w wolnym czasie, bo teraz się pakuję i jade na weekend do rodziców
Dziekuję, Myszola.
za dobre słowo!

---------- Dopisano o 17:28 ---------- Poprzedni post napisano o 17:23 ----------

Ps.: to nie była siostra Bernadetta???
sorrki
Hahah nie wiem, może?

Ja kiedyś bardzo nie lubiłam tego miasta ale teraz się rozwija i jest przyjemniej, chociaż i tak co zrobią, to albo krzywo jakoś, albo zaraz się rozpada no i telefon ukradli mi w samym centrum, na rynku, także tego...
Jeśli będziesz tu kiedyś to zajrzyj do Len Arte na Mariackiej, mają tam fantastyczną pizzę i niecodzienny wybór składników. Mogłabym ją jeść w kółko cały czas i znów i znów Bardzo podoba mi się lokal - możesz sobie obejrzeć na fb. Najlepiej zrobić rezerwację, bo często mają full, nawet 5 min po otwarciu
Aaaaa no i odnowili ten teren koło Spodka, nowy budynek NOSPRu i co tam jeszcze postawili, bardzo mi się tam podoba. Fajny klimat, jak nie u nas.

Czas edycji: 2015-06-19 o 17:47
Stary 2015-06-19, 17:52   #1183
monimyszek
Zakorzenienie

Cytat:
Hahah nie wiem, może?

Ja kiedyś bardzo nie lubiłam tego miasta ale teraz się rozwija i jest przyjemniej, chociaż i tak co zrobią, to albo krzywo jakoś, albo zaraz się rozpada no i telefon ukradli mi w samym centrum, na rynku, także tego...
Jeśli będziesz tu kiedyś to zajrzyj do Len Arte na Mariackiej, mają tam fantastyczną pizzę i niecodzienny wybór składników. Mogłabym ją jeść w kółko cały czas i znów i znów Bardzo podoba mi się lokal - możesz sobie obejrzeć na fb. Najlepiej zrobić rezerwację, bo często mają full, nawet 5 min po otwarciu
Aaaaa no i odnowili ten teren koło Spodka, nowy budynek NOSPRu i co tam jeszcze postawili, bardzo mi się tam podoba. Fajny klimat, jak nie u nas.
A zaglądnę
Dziękuję ! Nikiszowiec i Giszowiec ładne dzielnice.
A co z tym telefonem?

Edytowane przez monimyszek
Czas edycji: 2015-06-19 o 18:00
monimyszek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-19, 18:01   #1184
steam_engine
Zakorzenienie

Cytat:
A zaglądnę, bo mój chłop jest codziennie w Katowicach - słuzbowo.
Dziękuję ! Nikiszowiec i Giszowiec - ładne stare dzielnice.
A co z tym telefonem?
Póki co nic nie wiadomo, na iCloud jest wciąż poza siecią
Bratu mojej koleżanki kiedyś ukradli iPhone, policja odnalazła go po 2 miesiącach, więc jest jakaś nadzieja. Powoli przygotowuję się jednak do zakupu nowego...
Stary 2015-06-19, 18:06   #1185
monimyszek
Zakorzenienie

Cytat:
Póki co nic nie wiadomo, na iCloud jest wciąż poza siecią
Bratu mojej koleżanki kiedyś ukradli iPhone, policja odnalazła go po 2 miesiącach, więc jest jakaś nadzieja. Powoli przygotowuję się jednak do zakupu nowego...
Ale ludzie są świnie....jak można coś komuś ukraśc? Na prawde nie miesci mi się to w głowie.
Współczuje szczerze całego zajscia, zwłaszcza, że to nie tani telefon.
Stary 2015-06-19, 18:19   #1186
steam_engine
Zakorzenienie

Cytat:
Ale ludzie są świnie....jak można coś komuś ukraśc? Na prawde nie miesci mi się to w głowie.
Współczuje szczerze całego zajscia, zwłaszcza, że to nie tani telefon.
Dokładnie, też często o tym myślę, nie wyobrażam sobie jak można świadomie i bez skrupułów ukraść komuś jego rzecz osobistą i to jeszcze taką cenną jak telefon, portfel, samochód! Do tego facet musiał mi sięgnąć głęboko do torebki, bo telefon nie był całkiem na wierzchu. Nawet nie myślę co tacy złodzieje dalej z tymi telefonami robią. Mnie by było głupio bliskiej koleżance wejść w galerię zdjęć a oni pewnie przetrzepują to z góry na dół i komentują, potem odsprzedają gdzieś i cieszą się, że tacy sprytni, tak sobie "zarobili" patologia... przypomina mi się powiedzenie mojej koleżanki "jak się nie ma co się lubi to się kradnie co popadnie".
Szkoda mi też, bo miałam tam wiele fajnych zdjęć, swoje notatki osobiste, ważne dla mnie sprawy pozapisywane. Część mam zarchiwizowaną na komputerze, lecz i tak wiele straciłam.
Nowy telefon kupię tym razem z ubezpieczeniem "od wszystkiego", kwota szalona 1000zł na 3 lata, no ale przy takiej wartości telefonu, te ok 300zł na rok uważam, że się opłaca. W tym czasie na pewno zepsuje mi się kabel, słuchawki, bateria będzie do wymiany, a ubezpieczenie to wszystko obejmuje, więc uważam, że jako tako mi się to "zamortyzuje".

Czas edycji: 2015-06-19 o 18:21
Stary 2015-06-19, 18:29   #1187
anciaahk
kosmitka

Wania ja byłam z Grecosem w ubiegłym roku w Grecji a z Itaką dawno temu w Turcji. Bardziej pasował mi Grecos, opieka rezydenta, hotel, przelot, wszystko super.

---------- Dopisano o 18:29 ---------- Poprzedni post napisano o 18:22 ----------

Cytat:
Napisane przez Kamila96 Pokaż wiadomość
mam ją dziś na sobie zawsze zakładam ją do kaloszy

pochwalcie się tymi zakładkami

ja wczoraj kliknelam biale woski w mango outlet. ciekawe czy się odważe je założyć oraz kamizelkę na allegro. dzisiaj powinna mi przyjść torebka z DNKY i meliski te granatowe z różową kokardką..

Tą białą kamizelkę z zary kliknęłaś? Super.

Posłuchaj, jak mi prędko bije Twoje serce...

Edytowane przez anciaahk
Czas edycji: 2015-06-19 o 22:02
anciaahk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-19, 18:37   #1188
Kamila96
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anciaahk Pokaż wiadomość

Tą białą kamizelkę z zary kliknęłaś? Super.
tak za raz lecę po te Wasze meliski do paczkomatu a spodnice w paski zostawiam, oddałam już do krawcowej
Kamila96 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-19, 18:42   #1189
steam_engine
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kamila96 Pokaż wiadomość
tak za raz lecę po te Wasze meliski do paczkomatu a spodnice w paski zostawiam, oddałam już do krawcowej
Torebka dotarła?
Moje jeszcze niewysłane
Stary 2015-06-19, 19:09   #1190
gabi1234
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fantastic Pokaż wiadomość
to zapraszam do mnie
muszę kilka umyć
Super
Stary 2015-06-19, 19:13   #1191
gabi1234
Zakorzenienie

Myszola 
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 20150619_171635-1.jpg (99,1 KB, 203 załadowań)
Stary 2015-06-19, 19:22   #1192
UNIKALNA1983
Okrutna, podła i zła

Cytat:
Napisane przez gabi1234 Pokaż wiadomość
Myszola 
UNIKALNA1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-19, 19:35   #1193
porndoll00
Wtajemniczenie

Cytat:
Przepraszam za off, ale jestem tak podjarana swoimi nowymi wlosami, ze wklejam Wam fote, pani Madziu z salonu Trendy kocham panią Jestem przeszczesliwa...
To dla tych co pytali....
To sombre, maska, cięcie i masaże...
DZIĘKUJĘ WSZYSTKIE MIŁE SŁOWA NA INSTA, szczerze powiem, ze kobieta jest najlepszym fryzjerem w moim zyciu.
Przeopraszam, źe sie chwale, ale tak mi się efekt podoba
masz się czym chwalić, bo kolor bardzo udany😘

Cytat:
Przyznam że masz pięknie kolor zrobiony, sama o takim marze. Jak narazie zapuszczam włosy bo pozwoliłam obciąć i zafarbować Panu któremu się ombre nie udało i jakoś to kamufluje. Napisz mi koniecznie na PW, gdzie ten salon Mieszkamy blisko siebie, więc sama bym chętnie się umówiła do tej Pani
ja planuje do Sylwi Gaczorek się udać, ona pracuje w Maniewski Klub Fryzjerski, w Krakowie, zobacz sobie jakie cuda robi, no i na plus że pracują też na olaplexie👍🏼

gdzie ty swój interes prowadzisz gdzieś w Kato?
porndoll00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-19, 19:56   #1194
Kamila96
Zakorzenienie

Cytat:
Torebka dotarła?
Moje jeszcze niewysłane
tak, kolor średnio mi się widzi.. a melisski chyba za małe, tzn. lewy
Kamila96 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-19, 20:18   #1195
Konsti5
Zadomowienie

Cytat:
Myszola 
Gabi to twój nowy nabytek?
Śliczna jest!!!!
Konsti5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-19, 20:57   #1196
myszola21
Zakorzenienie

Cytat:
Myszola 

skąd zamawiałaś???
16.11.2015 KONSULTACJA S.Ł.
23.08.2016 KONSULTACJA G.N.J.

OXY
64->62->58.5->58.3->58.2->57.8->57.3->56.4->56.2->54.9->54.8

56,6->56,3->55,9->55,2

https://www.instagram.com/lukrecjaass/
myszola21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-19, 21:04   #1197
steam_engine
Zakorzenienie

Kupiłam sobie w MD te spodnie dzisiaj. Fajne, kolor bardzo mi przypadł do gustu, mało mam takich rzeczy w szafie, a chciałam coś żywszego na lato
Stary 2015-06-19, 21:11   #1198
iva78
Zakorzenienie

Cytat:
Serdeczne dzięki. Ona jest mistrzynia, to jej zasługa, ale mam kondycyjnie bardzo dobre włosy, sama dzis to stwierdziła, bo ostatnio mnie zjechała., ze sa troche za suche, ale sie poprawiłam w tej materii... Madzia pracuje w salonie Trendy, gdzie chodze od jakiegos czasu.
Ona potrafi wszystko, pieknie obcina, robi swietna pielegnacje, sombre robi cudne. Ja mam na dole platynowy blond, ale nie taki żółty, tylko zimny odcien, a gora zimny ciemny popiel - pieknie jej wyszło. Uwielbiam tę Panią.
A wiesz moze na jakich farbach pracowala? Pytam z ciekawosci

Cytat:
Serdecznie dziękuję Jestem bardzo zadowolona. Generalnie chodzi o to, aby nie spieprzyć przejsca pomiedzy kolorem ciemnym, a jasnym. To jest dosc taki awangardowy salon, nie chodzą tam raczej stateczne osoby, jesli Ci to nie przeszkadza oczywiscie. To napisze Ci.
Trzeba szukac i dogadac sie z fryzjerem, Współczuje Ci zjechanego ombre, bo to jest potem problemowe, jak to kamuflujesz?
To juz lepiej zrobic sombre bo te przejscia sa delikatniejsze
iva78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-19, 21:23   #1199
523c2d977675f8d89e6472eefe6f460b6ab4010a_6580dd2588396
Konto usunięte

Cytat:
dziękuję niestety na moje rzeczy też nie chce wejść trudno, czekam aż rzucą jakimś kodem.

jak zrobisz koniecznie napisz jak wyszło ja ostatnio sobie jeszcze 1 ml 'zaaplikowałam' i na tym już poprzestaje i utrzymuje
ostatnio koleżanka robiła u Arkuszewskiej i była bardzo zadowolona.

dziękuję że pytasz i pamiętasz
ojej, nareszcie nieco wytchnienia okres wakacyjny akurat dla naszej firmy jest nieco spokojniejszy - i całe szczęście bo mamy nieco czasu rozbudowę i otwarcie kolejnego 'biznesu'. We wrześniu wystatrujemy z bardziej dostępną gastronomią i wtedy już Cię zaproszę na jakies pyszności do Ż. Jak narazie ten istniejący mamy jedynie jako catering i wynos, rozbudowa zakończy się jakoś w październiku ale mimo to, pracy od groma - ale nawet jak padam na pysk to i tak z wewnętrznym zadowoleniem

Podsumowując zapraszam na nasze sushi, narazie może tylko dowieźć przystojny Pan albo odbiór u nas, a we wrześniu na makarony, ciasta i inne pyszności

Cieszę się bardzo że biznes Ci się rozwija i masz z tego zadowolenie/satysfakcję i dziękuję za zaproszenie , chętnie skorzystam Co prawda nie jestem smakoszem sushi ale makarony i inne pyszności jak najbardziej mnie skuszą
523c2d977675f8d89e6472eefe6f460b6ab4010a_6580dd2588396 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-19, 21:25   #1200
fantastic
Zakorzenienie

Cytat:
Myszola 
gartuluję gdzie kupiłaś?

29.02.2016 - NOWY POST

założyłam Instagrama

fantastic jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości