Piersi sobie powiększamy i o życiu rozmawiamy cz. 22 - Strona 128 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-06-19, 16:23   #3811
ludovika
Rozeznanie

Dot.: Piersi sobie powiększamy i o życiu rozmawiamy cz. 22

Cytat:
Napisane przez Roxi69 Pokaż wiadomość
Uwaga nadchodzi pomoc:

B I E R Z W I E K S Z E !
hihi dobre

---------- Dopisano o 16:23 ---------- Poprzedni post napisano o 15:31 ----------

Cytat:
Napisane przez requiem4U Pokaż wiadomość
Ja też mam nadzieję.
Wiem, że jakieś tam "oznaki" mogą występować, ale to jest coś co mnie niepokoi- nie jest to jakieś sekundowe ukłucie, o którym dwie sekundy później zapominam. To taki ból, który czasem dech zapiera i wiem, że to już nie jest normalne. Tak jak napisałam, jeżeli gdzieś za miesiąc nic się nie zmieni to podejmę jakiś krok w kierunku badań/ prześwietleń, itp.

Jak chodzi o stanik, to pojechałam do takiego outlet'owego centrum handlowego i tam jest sklep Samanta- za dwa komplety: stanik+ majteczki zapłaciłam 260 zł- przecenione były sporo, bo to niby zeszłoroczna kolekcja, ale bardzo ładna i przynajmniej 65-70 E to nie dla Nich jakaś abstrakcja Wiem, że sporo takich butików można znaleźć, ale wydawanie "na start" po operacji po 300 zł i w górę za jeden staniczek, gdzie jednak fajnie jest mieć kilka różnych, to dla mnie trochę przesada. Stronkę też mają, chociaż Wy tutaj to już na pewno macie wszystkie tego typu sklepy obcykane
Współczuje Ci bardzo i trzymam kciuki. Staniczek bardzo ładny .
ludovika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-19, 18:49   #3812
Serce
Raczkowanie

dziewczyny chciałabym wstawić zdjecia do albumu żebyście oceniły moją wyjściówke i cos doradziły bo za 2 tygodnie mam wizyte ale nie mam opcji dodawania zdjęć... jak wy to robicie?
Serce jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-19, 19:02   #3813
ludovika
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Serce Pokaż wiadomość
dziewczyny chciałabym wstawić zdjecia do albumu żebyście oceniły moją wyjściówke i cos doradziły bo za 2 tygodnie mam wizyte ale nie mam opcji dodawania zdjęć... jak wy to robicie?
u góry w prawym rogu na stronie masz ustawienia wchodzisz i po lewej masz pasek ze wszystkimi opcjami tam masz zdjęcia i albumy. Naciśnij i wstaw tylko ustaw koniecznie jako prywatny zeby mogły tylko widziec je dziewczyny którym wyślesz zaproszenia a nie cały wizaż .

---------- Dopisano o 19:02 ---------- Poprzedni post napisano o 18:56 ----------

Cytat:
Napisane przez wino132 Pokaż wiadomość
Dzieki za odpowiedz. Rozstepy tez sie pojawiaja...co do cwiczen bylam na rowerku 20 min; co jest pierwszym razem od miesiaca. Gornych partii jeszcze mam nie cwiczyc do nastepnej kontroli, ktora mam poczatkiem lipca. Dziewczyny; ktore decydujecie sie na operacje musiecie zdac sobie sprawe i z bezsilnosci w pierwszych dobach. Niewskazane jest noszenie, samodzielne mycie, korzystanie z wc, zakazane prowadzenie samochodu. Niech Wam towarzyszy ktos naprawde zaufany; kogo sie nie krepujecie.
sprobuj bio-oil smaruj nim cycki to tez jest na rozstępy.
Stary 2015-06-19, 19:10   #3814
Serce
Raczkowanie

Ludovika dzięki za pomoc
Mam album teraz jak sie zaprasza przyjaciół?

Dobra chyba wiem

23m, ludovika, rochelle, Vloszka Roxi, wysłałam kilka zaproszeń mam nadzieje że dobrze i że mnie przyjmiecie

Edytowane przez Serce
Czas edycji: 2015-06-19 o 19:19
Serce jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-19, 19:41   #3815
ludovika
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Serce Pokaż wiadomość
Ludovika dzięki za pomoc
Mam album teraz jak sie zaprasza przyjaciół?

Dobra chyba wiem

23m, ludovika, rochelle, Vloszka Roxi, wysłałam kilka zaproszeń mam nadzieje że dobrze i że mnie przyjmiecie
spoko przyjęłam.
Stary 2015-06-19, 20:30   #3816
carecare
Raczkowanie

Serce, wysłałam zaproszenie

Dziewczyny, co nie mówicie, że nie mam zdjęć w swoim albumie chciałam dodać nowe zdjęcie, ładniejsze, a nie dość, że nie dodałam, to skasowałam to co było w dodatku na kompie też ich nie mam
I muszę robić jeszcze raz, no kurcze... "geniusz" jestem nie ma co...
carecare jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-19, 21:42   #3817
Zainteresowana2
Zadomowienie

Witam się wieczorową porą
Wyliczanka na dzisiaj

zabojadka88 19.06 - DZISIAJ WIELKI DZIEŃ JUPI
pati3112 29.06 - 10
aicha1985 06.07 - 17
maginka23 08.07 - 19
1985siwa 10.09 - 83
anita1303 22.09 - 95

05.10.2017 - operacja A.B. 😁 silimed natural 425HI
Zainteresowana2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-19, 21:59   #3818
Vloszka77
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez carecare Pokaż wiadomość
Serce, wysłałam zaproszenie

Dziewczyny, co nie mówicie, że nie mam zdjęć w swoim albumie chciałam dodać nowe zdjęcie, ładniejsze, a nie dość, że nie dodałam, to skasowałam to co było w dodatku na kompie też ich nie mam
I muszę robić jeszcze raz, no kurcze... "geniusz" jestem nie ma co...
No właśnie dzis nie było fotki,i tak myślałam pewnie laptop mi szwankuje haha

---------- Dopisano o 20:59 ---------- Poprzedni post napisano o 20:44 ----------

HEj kochane
Jestem 1 miesiac i 3 tyg po...na noc dalej w pancerniakuOn jakiś szary i zużyty sie zrobiłAle to mój przyjaciel
Cycki cały czas smaruje Linomak maść i kupiłam czysty kokos ma witamine E ,skóra świeża i nawilżona .
Pod brodawkami piersi mam odrętwiałe,pod prawa bardziej nie mam czucia,ale juz tak nie boli,czasami.
04.05.2015Piaseczno K.C.XF3 405 anatomy nagor
Vloszka77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-19, 22:35   #3819
1985SiWA
Zakorzenienie

A ja mam dylemat mianowicie jak sobie tak myślę o tym znieczuleniu i myślę, że tak czy siak odpłyne ... to tak zastanawiam sie czy jednak nie zrobic jak to planowałam od długiego czasu u dr. F w Czechach + za jednym zamachem zoperować sobie powieki górne co jest również moim marzeniem i z tym wszystkim zmieszcze sie w 10 koła i za jednym zamachem. Czy warto ze strachu przed narkozą przepłacać skoro wiem, że i dr F z Czech jak i G-J u którego mam termin teraz są dobrymi chirurgami ... hmmmm. Czy ta cała intubacja, narkoza to taki strach z duzymi oczami jedynie? Mam rozkmine dziewczyny ... wysłałam już maila do F. czy ma terminy na poczatku wrzesnia
Stary 2015-06-19, 23:03   #3820
ludovika
Rozeznanie

Zabojadka odezwij się .

---------- Dopisano o 22:57 ---------- Poprzedni post napisano o 22:56 ----------

Cytat:
Napisane przez Vloszka77 Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 20:59 ---------- Poprzedni post napisano o 20:44 ----------

HEj kochane
Jestem 1 miesiac i 3 tyg po...na noc dalej w pancerniakuOn jakiś szary i zużyty sie zrobiłAle to mój przyjaciel
Cycki cały czas smaruje Linomak maść i kupiłam czysty kokos ma witamine E ,skóra świeża i nawilżona .
Pod brodawkami piersi mam odrętwiałe,pod prawa bardziej nie mam czucia,ale juz tak nie boli,czasami.
Vłoszka tylko nie przemęczaj sie za mocno

---------- Dopisano o 23:03 ---------- Poprzedni post napisano o 22:57 ----------

Cytat:
Napisane przez 1985SiWA Pokaż wiadomość
A ja mam dylemat mianowicie jak sobie tak myślę o tym znieczuleniu i myślę, że tak czy siak odpłyne ... to tak zastanawiam sie czy jednak nie zrobic jak to planowałam od długiego czasu u dr. F w Czechach + za jednym zamachem zoperować sobie powieki górne co jest również moim marzeniem i z tym wszystkim zmieszcze sie w 10 koła i za jednym zamachem. Czy warto ze strachu przed narkozą przepłacać skoro wiem, że i dr F z Czech jak i G-J u którego mam termin teraz są dobrymi chirurgami ... hmmmm. Czy ta cała intubacja, narkoza to taki strach z duzymi oczami jedynie? Mam rozkmine dziewczyny ... wysłałam już maila do F. czy ma terminy na poczatku wrzesnia
myslę ze to nawet dobry pomysł tylko nsprawdę musisz mieć dobrego opiekuna po ,ja sie opiekowałam koleżanką po operacji powiek. Masz zabandazowane oczy po operacji i na drugi dzien ściągałam jej ten bandaż troche powiem Ci ze sie namęczylam bo zaschło na szyciach. Miała zapchany nos ogólnie dyskomfort,ale ja tez chyba bym zrobiła za jednym zamachem .
Stary 2015-06-19, 23:05   #3821
paulazkrakowa
Nowa :)

Cytat:
Napisane przez Roxi69 Pokaż wiadomość
Uwaga nadchodzi pomoc:

B I E R Z W I E K S Z E !
DZIĘKUJE <3
BŁAGAM CIE DORADŹ MI JESZCZE COS ZEBYM TAK STRASZNIE SIE NIE BALA NARKOZY, ORAZ TEGO,ZE SIE NAPEWNO OBUDZE W TRAKCIE I TEGO CZY SIE W OGOLE WYBUDZE

nie martwi mnie efekt, bo wszystko bedzie cudowne w porownaniu z tym co mam ale tak strasznie sie boje,ze przed samym zabiegiem stchorze albo dostane zawalu serca
paulazkrakowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-19, 23:14   #3822
1985SiWA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ludovika Pokaż wiadomość
Zabojadka odezwij się .

---------- Dopisano o 22:57 ---------- Poprzedni post napisano o 22:56 ----------

Vłoszka tylko nie przemęczaj sie za mocno

---------- Dopisano o 23:03 ---------- Poprzedni post napisano o 22:57 ----------

myslę ze to nawet dobry pomysł tylko nsprawdę musisz mieć dobrego opiekuna po ,ja sie opiekowałam koleżanką po operacji powiek. Masz zabandazowane oczy po operacji i na drugi dzien ściągałam jej ten bandaż troche powiem Ci ze sie namęczylam bo zaschło na szyciach. Miała zapchany nos ogólnie dyskomfort,ale ja tez chyba bym zrobiła za jednym zamachem .
Mój TŻ bedzie mnie niańczył , pozniej ja jego bo tez ma operacje ale nie plastyczną.
Stary 2015-06-19, 23:16   #3823
paulazkrakowa

Cytat:
Napisane przez myszola21 Pokaż wiadomość
ja do dr ide na konsultacje we wrześniu, zobacze co mi powie długo czekałaś na operacje od konsultacji??
8 miesiecy, wstepnie mialam termin za rok ale poprzesuwalo sie wszystko, chyba dodatkowy dzien w tygodniu na zabiegi doszedl, zreszta nie wiem sama,ale fajnie,ze szybciej. boje sie okrutnie.....narkozy i tego pobytu tam....
Stary 2015-06-19, 23:17   #3824
ladyjustyna
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Aicha1985 Pokaż wiadomość
Witaj Paula, bedziemy mialy operke w ten sam dzien powodzenia ja bede miala mentory 350Hp, mialam brac wieksze ale odpuscilam, jestem plaska i nie chce przesadzic, do tego niska wiec nie chce smiesznie wygladac
Aicha a jaka masz wyjsciowke i wymiary bo ja tez zastanawiam sie nad tym rozmiarem pozdrawiam
ladyjustyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-19, 23:19   #3825
ludovika
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez paulazkrakowa Pokaż wiadomość
DZIĘKUJE <3
BŁAGAM CIE DORADŹ MI JESZCZE COS ZEBYM TAK STRASZNIE SIE NIE BALA NARKOZY, ORAZ TEGO,ZE SIE NAPEWNO OBUDZE W TRAKCIE I TEGO CZY SIE W OGOLE WYBUDZE

nie martwi mnie efekt, bo wszystko bedzie cudowne w porownaniu z tym co mam ale tak strasznie sie boje,ze przed samym zabiegiem stchorze albo dostane zawalu serca
nie bój sie bedzie wszystko dobrze bedzie tam cały sztab wyspecjalizowanych lekarzy pielęgniarki napewno sie nie obudzisz w trakcie. Tylko powiedz o wszystkich stałych lekach jak bierzesz i o chorobach. Zreszta bedziesz miała rozmowę z anestezjologiem. Zaśniesz sobie szybko pójdzie z tym i sie obudzisz bedziesz miała wrażenie ze trwało to 5 minut.W chwilach zwątpienia pomysl o swoich nowych cyckach. Każda z nas sie denerwowała i bała to normalne .

---------- Dopisano o 23:19 ---------- Poprzedni post napisano o 23:18 ----------

Cytat:
Mój TŻ bedzie mnie niańczył , pozniej ja jego bo tez ma operacje ale nie plastyczną.
wykorzystaj Go dobrze
Stary 2015-06-19, 23:22   #3826
1985SiWA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ludovika Pokaż wiadomość
nie bój sie bedzie wszystko dobrze bedzie tam cały sztab wyspecjalizowanych lekarzy pielęgniarki napewno sie nie obudzisz w trakcie. Tylko powiedz o wszystkich stałych lekach jak bierzesz i o chorobach. Zreszta bedziesz miała rozmowę z anestezjologiem. Zaśniesz sobie szybko pójdzie z tym i sie obudzisz bedziesz miała wrażenie ze trwało to 5 minut.W chwilach zwątpienia pomysl o swoich nowych cyckach. Każda z nas sie denerwowała i bała to normalne .

---------- Dopisano o 23:19 ---------- Poprzedni post napisano o 23:18 ----------

wykorzystaj Go dobrze
Stary 2015-06-19, 23:24   #3827
anita1303
Raczkowanie

Cytat:
DZIĘKUJE <3

Chyba każda to tak przeżywa. Mimo że mam dopiero we wrześniu to dziś cały dzień chodziłam i myślałam a co jak się nie obudze?? Tego też się boję.
anita1303 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-19, 23:24   #3828
ludovika
Rozeznanie

Cytat:
hehehehe
Stary 2015-06-19, 23:34   #3829
wino132
Raczkowanie

Dziewczyny to juz wyzsza jakosc opieki nad pacjentem- taka sytuacja nie wchodzi w gre. Ja pamietam jak "przesiadalam" sie z lozka na lozko zaraz po operacji. Pozniej bylam w pokoju i mowili fo mnie. Podali telefon i dzwonilam do meza. Co do wlk ja z moich piersi jestem zadowolona. Optycznie wydaja sie mniejsze ale pasuja do sylwetki.
Stary 2015-06-19, 23:42   #3830
paulazkrakowa

Cytat:
Napisane przez Kasikwwa Pokaż wiadomość
paulazkrakowa cieszę sie ze zdecydowałaś się tu do nas wpaść. Masz jeszcze 2 tyg więc zdążysz przejrzeć forum które jest skarbnicą wiedzy Odpowiedzi na Twoje pytania wysłałam ci mailem Bierz większe
oj tak, bardzo Ci dziekuje za polecenie tego forum to jest prawdziwa skarbnica tak strasznie sie boje tego usypiania...ja jestem straszny nerwus i naprawde boje sie ,ze albo dostane tam zawalu albo zrezygnuje ze strachu...wiem,ze takich operacji ma wykonywane miliony kobiet na swiecie,ale wiem tez ,ze w pewnym stopniu jest to jakas taka fanaberia....
Stary 2015-06-20, 08:24   #3831
Vloszka77
Raczkowanie

Cytat:
DZIĘKUJE <3

Niuniu ja tez tylko narkozy sie bałam,panicznie ..Ale po to przed jest wywiad z anastazjologiem,aby było wszystko dobrze,Pamietam jak odplywalam,a obudziłam sie w pokoju juz pooperacyjnym,i chciało mi sie spać ..
Vloszka77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-20, 09:19   #3832
Shazney
Zakorzenienie

Cytat:
oj tak, bardzo Ci dziekuje za polecenie tego forum to jest prawdziwa skarbnica tak strasznie sie boje tego usypiania...ja jestem straszny nerwus i naprawde boje sie ,ze albo dostane tam zawalu albo zrezygnuje ze strachu...wiem,ze takich operacji ma wykonywane miliony kobiet na swiecie,ale wiem tez ,ze w pewnym stopniu jest to jakas taka fanaberia....
Skoro aż tak się boisz, to my Ci tutaj nic nie pomożemy

Never underestimate the power of good morning texts, apologies,
and random compliments.
Shazney jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-20, 09:23   #3833
myszola21
Zakorzenienie

Cytat:
8 miesiecy, wstepnie mialam termin za rok ale poprzesuwalo sie wszystko, chyba dodatkowy dzien w tygodniu na zabiegi doszedl, zreszta nie wiem sama,ale fajnie,ze szybciej. boje sie okrutnie.....narkozy i tego pobytu tam....
to krótko, ja na samą konsultejszyn prawie 2,5 roku
16.11.2015 KONSULTACJA S.Ł.
23.08.2016 KONSULTACJA G.N.J.

OXY
64->62->58.5->58.3->58.2->57.8->57.3->56.4->56.2->54.9->54.8

56,6->56,3->55,9->55,2

https://www.instagram.com/lukrecjaass/
myszola21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-20, 09:25   #3834
Aicha1985
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ladyjustyna Pokaż wiadomość
Aicha a jaka masz wyjsciowke i wymiary bo ja tez zastanawiam sie nad tym rozmiarem pozdrawiam
ja mam pod biustem 77 a w biuscie 86cm wzrost 155cm lekarz mi powiedzial ze wiekszego nie da rady wlozyc, bo ogolnie wygladam na bardzo drobna osobe i wieksze by mogly wygladac nienaturalnie, w sumie ja od poczatku mowilam ze nie chce strasznie duzych, dziewczyny wyslaly mi kilka fotek z podobnymi wymiarami do mnie i piersi wyszly dosc duze
Stary 2015-06-20, 09:52   #3835
Zainteresowana2
Zadomowienie

Witam się z rana
Wyliczanka na dzisiaj

pati3112 29.06 - 9
aicha1985 06.07 - 16
maginka23 08.07 - 18
1985siwa 10.09 - 82
anita1303 22.09 - 94

05.10.2017 - operacja A.B. 😁 silimed natural 425HI
Zainteresowana2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-20, 12:12   #3836
szann
Zakorzenienie

Hej

Zabojadka nadal ma złe wyniki krzepliwosci i się leczy, jak się podreperuje to wali w dym do A.B

Dziewczyny, nie ma sie co bać az tak tej narkozy - to są odpowiedzialni lekarze, specjaliści, robimy szereg badań, po to, żeby dobrali parametry techniczne idealnie pod Nas

Ja tylko spanikowalam jak mialam się kłaść na stół
Gadalam glupoty hehe a jak ujrzalam Dr to chyba zamknęłam oczy i obudziłam się w sali pooperacyjnej

Siwa, rób za jednym zamachem!
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post52273277
jak zobrazować sobie i liczyć wymiary implantów.
szann jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-20, 16:01   #3837
Biyadhoo
Zadomowienie

Dziewczyny czy ktoras z Was miala konsultacje on-line? Na bazie zdjec, podania wymiarow i krotkiego wywiadu? Mam problem ��
Biyadhoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-20, 16:20   #3838
anita1303
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Biyadhoo Pokaż wiadomość
Dziewczyny czy ktoras z Was miala konsultacje on-line? Na bazie zdjec, podania wymiarow i krotkiego wywiadu? Mam problem ��
A w czym masz problem?
Ją wstępnie miałam taką konsultacje. Następna tuż przed operacją.
anita1303 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-20, 17:56   #3839
Biyadhoo
Zadomowienie

Problem polega na tym ze nie mieszkam w Polsce, spedze tam teraz 3 tygodnie i chcialam jechac w tym czasie na konsultacje, zaklepac termin i przyleciec dzien przed operacja. Klinika ktora wybralam jest zamknieta akurat w tym czasie... Lekarz zaproponowal mi konsultacje online i sama nie wiem co robic
Biyadhoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-20, 18:14   #3840
pati3112
Raczkowanie

Hej laseczki trochę się nie odzywałam ale mój synek nie daję wytchnienia ,od kiedy zacZął chodzić i zęby mu wychodzą no uroki macierzyństwa.
A ja tak o Zabojadce myślałam ,szkoda że znowu operacja się przesuwa ale najważniejsze żeby wyniki były dobre, trzymam kciuki zabojadko

Siwa rób 2 pieczenie na jednym ogniu!

Ludoviczka super,że na USG z cycusiami wszystko gites

No a ja już na drugą niedzielę z rana wyjeżdżam ,jadę takim busem z domu pod dom do mojej kumpeli i w poniedziałek mam być o 11 w klinice , na dzień dzisiejszy w ogóle się nie stresuje jakaś durna jestem bo euforię przeżywam i nie mogę się doczekać,moje jedyne obawy to narkoza czy się wybudze i żeby wyniki były w normie , a ból przeżyj wyjścia nie mam

---------- Dopisano o 18:14 ---------- Poprzedni post napisano o 17:58 ----------

Cytat:
Napisane przez Vloszka77 Pokaż wiadomość

HEj kochane
Jestem 1 miesiac i 3 tyg po...na noc dalej w pancerniakuOn jakiś szary i zużyty sie zrobiłAle to mój przyjacielI
Vloszka jak to zleciało zaraz 2 miechy stuknie Twoim cycuszkom ,a czucie pewnie z czasem jeszcze wróci, grunt ,że już się dobrze czujesz ,a pancernik jeszcze troszkę u będzie leżał na dnie szafy na pamiątke
pati3112 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości