![]() |
#91 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Czerwcowe Mamusie 2015 - cz. IX
Cytat:
![]() Ooo a to ciekawe info, jak jestem na dziekance to chyba nie ma nic do rzeczy?? Nadal mam status studenta |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() na szczęście gadałam z kumpelą i powiedziała że ona stosowała tą maść tylko "zewnętrznie" i ładnie pomagało więc troche mi kamień z serca spadł ![]() zdecydowanie wole raki ![]() ![]() za to z większością bliżniaków które znam miałam kose ![]() a maść wziełam procto glyvenol- podobno daje rade - zobaczymy.....
![]() |
![]() |
#94 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Zakorzenienie
|
ufffff
![]()
![]() |
#96 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie dziś słońce na przemian z deszczem. Cały dzień deszczowy i jestem jakaś poirytowana ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Zakorzenienie
|
Aika - ja bym odciagala troche, niewiele, tak do momentu poczucia ulgi jak bedziesz czula ze masz bardzo duzo pokarmu. Nie pobudzisz tym za bardzo laktacji a chyba w ten sposob latwiej uniknac zapalenia. Na mnie to dzialalo i tak zakonczylam karmienie jak musialam. Jeszcze cos ziolowego mozna pic konczac karmienie, chyba szalwie, nie pamietam dokladnie, trzeba by poszukac w necie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 | |
Wtajemniczenie
|
Czerwcowe Mamusie 2015 - cz. IX
Cytat:
Nie mam laktatora, na razie po kspuscie i ibuprofenie jest ok. Mam nadzieje, ze przetrwam noc, jak tak dalej pojdzie to rano polece kupic bo tutaj wszystko pozamykane, nawet nie ma aptek 24h. Mam nadzieje, ze mi nie rozsadzi cyckow do rana. Wygladaja jak bym implanty miala ![]() Myslicie, ze wytrwam do rana. Co do niani ja tez mam Angel Care i tez sie dobrze sprawdza Edytowane przez Aika213 Czas edycji: 2015-06-21 o 20:13 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 | |
Zakorzenienie
|
Aaa nam angel care czasem tv od sasiadow.z dolu przebija jak włączę wysoką czułość :/ a tak to super, słyszę każdy jęk. Tylko na odległość dwóch pokoi
![]() ---------- Dopisano o 21:34 ---------- Poprzedni post napisano o 21:32 ---------- Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chociaż... u mnie to było raczej losowe ![]() ![]() Wróciłam z urodzin.. i cisza, spokój ![]() Dostałam tyle ciuszków, że nie wiem czy zmieszczę do szafy... A ja mam teraz w szafie rozmiary 56 i 62, i tych właśnie jest najwięcej ![]() ---------- Dopisano o 21:44 ---------- Poprzedni post napisano o 21:41 ---------- Cytat:
![]() W poprzednim wątku chyba Masija pisała o antykoncepcji coś i że udawało Wam się nie zajść w ciążę tylko na podstawie dni niepłodnych. Otóż u mnie cały czas też tak było aż do września ![]() ---------- Dopisano o 21:47 ---------- Poprzedni post napisano o 21:44 ---------- Aha! Jeszcze chciałam pomarudzić. Nie wiem co się dzisiaj stało, ale miałam taki moment, że tak mnie kręgosłup i biodra bolały, że aż iść nie mogłam ![]()
![]() |
![]() |
#102 |
Zakorzenienie
|
A ja polezałam w wannie .i się przestraszylam ze mi się szwy rozpuszcza i uciekłam
![]() Cyckuje Lene i idę spać, jutro ma przyjść położna. Ciasto dziś zrobiłam, poczestuje ją ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Zakorzenienie
|
Kaja apap mozna przy kp dwie tabletki na dobe max.
Rybka gratuluje! No i witam sie w nowym wateczku ![]() Rozpakowywac sie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do niani, ja tylko przez ścianę, to nie potrzeba mnie jakiejś takiej ten a te angel care chyba drogawe? ---------- Dopisano o 21:54 ---------- Poprzedni post napisano o 21:51 ---------- aa dziewczyny po cc, byłyście czyszczone tam? Ile krwawilyscie? Bo mnie też oczyścił gin i dziś miałam tylko takie małe plamienia, to normalne ze tak.szybko? |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#106 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Zakorzenienie
|
Po pierwszej cc juz w szpitalu na koniec pobytu malo ze mnie lecialo, teraz wiecej ale tez niewiele. Z tym ze mam tak ze niby koniec, max kilka dni przerwy i znowu przez np 1-2 dni cos takze jeszcze sie ciagnie. Przy pierwszym porodzie mowili ze jak najbardziej tak moze byc po cc.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:08 ---------- Poprzedni post napisano o 22:05 ---------- I wgl nie czuje też obkurczania macicy. W pierwszym dniu czułam tylko chwilę tak przy jajnikach, a teraz już wogóle. Ale nie mam brzucha tak ten, tylko taka skórę sadelko ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ide spać. dobranoc kochane ![]()
![]() |
![]() |
#110 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() też już idę spać, DOBRANOC ![]() ---------- Dopisano o 22:21 ---------- Poprzedni post napisano o 22:20 ---------- Cytat:
![]() |
![]() |
#111 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
ja sobie "badam" pod prysznicem i coś tam jeszcze mam, ale miękka i króciutka od tej zewnętrznej strony.
![]() |
![]() |
#112 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Obkurczanie bardzo czulam ale na poczatku, w domu juz raczej nie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 | |||
celebriti
|
Cytat:
Cytat:
Sa tez takie po kilka stow z kamera i zasięgiem na kilometr ![]() Dzis jednak chyba dam o 23 cyca. Słabo nam ta butla idzie i pózniej i tak chce cyca. Sama nie wiem co robić, miotam sie strasznie przy Młodej i brak mi sił. Jakiś baby blues chyba.... Nie radzę sobie. Podziwiam Was, które macie przy noworodku małe dziecko. Moja ma 6 lat i nie wyrabiam. To ciagle poczucie zaniedbania starszej i chaosu przy młodszej ![]() ![]() ![]() Ja z tych perfekcyjnych, cyc do jedzenia, smoczek do uspokojenia, spać w łóżeczku a tu klops ![]() Pozalilam sie. Moja mała wybudza sie jakby z brzuszka bolącego ![]() Często pózniej jest kupa , kilka dziennie. Wczoraj skończyła tydzień czy coś moznaby jej podać na ukojenie juz ? Espimisan od miesiąca.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#114 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() A co do espumisanu, może zapytaj położną? Albo spróbuj z koperkiem na początek?Ja zamierzam pic, jak maluch bedzie mial problemy z brzuszkiem.
![]() |
![]() |
#115 | ||
celebriti
|
Cytat:
![]() U mnie wszystko jak w zegarku. Aż dziw ze córka nie ma wrzodow. Polecasz nie wybudzać na jedzenie na 23 ? Poczekać aż wstanie ![]() Najbardziej meczy mnie to, ze ona chce zasnąć tylko w moim łożku. Kurczę nie pomyslałam, ze ja mogę pic koperek . Dzieki ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
widok cudnyyy ![]() Cytat:
![]() Tż wstał do pracy i ja nie mogę spać teraz :p śniło mi się że Kejti urodziła, włączyłam wizaz w nadziei, że to proroczy sen a tu dupa. ![]() Myślę już o śniadaniu ale się chyba wstrzymam do rana |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Zadomowienie
|
O masakra! Pociekły mi wody...
Ale nic mi nie jest, ani jednego skurczu... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 05:59 ---------- Poprzedni post napisano o 05:20 ---------- A teraz mi pociekła po nodze taka wąska struga pozbawiona krwią. Nie wiem czy to nie rozmyty czop jak u Kejti... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trzymam kciuki za sprawną akcję 😘
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:12.