![]() |
#151 | |
Raczkowanie
|
Wszystko o Avonie
Cytat:
DZIEWCZYNY CO TO TAKIEGO JEST KSIĘGA PIĘKNA I CZY ONA KOSZTUJE TERAZ W 12 1.00. chciałabym ja nabyć ale jesli to ma być ulotka typu " jak sie malowac" to dziękuję nie skorzystam... błagam pomórzcie ;-) A TAK WOGÓLE PEWNIE TO PRZECZYTAM ZA JAKIEŚ 2 TYGODNIE.. JUTRO WYJEZDZAM A W NOWYM DOMU NIE MAM NETA ![]() TRZYMAJCIE KCIUKI... JUTRO 1 DZIEŃ PRACY W SZKOLE ![]() KATALOG 14 I NETTO ..... GENIALNY... TZN. MOZE NIEKONIECZNIE DLAS MOJEJ KIESZENI. TAM TO DOPIERO BĘDĄ WYDATKI ![]() Edytowane przez rambo Czas edycji: 2007-09-03 o 07:30 Powód: post pod postem, proszę korzystać z opcji edycji i multicytowania |
|
![]() ![]() |
![]() |
#152 |
Rozeznanie
|
Dot.: Wszystko o Avonie
Dzięki asiuchna za katalog
![]() ![]()
#153 |
Zadomowienie
|
Tak, ten katalog 14 jest zaje*** Ma bardzo dobre ceny, są rzeczy za którymi tęsknię (My Lip Miracle Sequins) i trochę już świąteczny a wiadomo co to oznacza
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#154 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hosenko ten cień chockolate nie błyszczy się jak w katalogu, jest bardziej matowy, jua go biorę na 100% |
|
![]() ![]() |
![]() |
#155 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#156 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
To jest właśnie ulotka typu"jak się malować" (sztuczki itp..) K14 podoba mi się baardzo - już widzę jak bankrutuję. Na pewno wezmę Kojący balsam do suchej skóry z serii Avon Care i Peelingujące płatki z Clearskin bo są w promocji(ktoś wcześniej zachwalał). Basenik mnie nie powalił na kolana (takie dmuchane badziewie ![]() Kusi mnie jeszcze nowa seria SSS na zimę. A w ogóle to bardzo tęsknię za balsamem aloesowym Avon Basics - w okrągłej biało-seledynowej butelce - pamiętacie go? Był REWELACYJNY ! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#157 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#158 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 1.Złoty zegarek( bo nie mam) 2.Perełki brązujące-tylko 29,90-trzeba wziąć ![]() 3.2 szt planet Spa-jakieś najdroższe, bo wszystkie są dobre 4. Woda Passion Dance- dla mamy 5. Zel pod prysznic celebrate me-5,90 6.Basenik do stóp 7. Płyn do Kąpieli biała czekolada a z netto 8. Peeling cukier i orzech włoski- słodziutkie 9. srebrna kosmetyczka Jednym słowem BANKRUCTWO! A wezmę jeszcze więcej jak będzie spore zamówienie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#159 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
wlasnie zabieram sie do ogladania k14, poczytalam juz pierwsze wrazenia i zaraz lukne co to za grzebyczek tam wynalazlyscie ![]() P.S. czy uratuje swoja pelnie rzes dolewajac czegokolwiek jesli juz mi sie tusz obsypuje z rzes na policzki dokladnie w 10 min po pomalowaniu? tak mi go szkoda wyrzucic bo jeszcze w miare dobrze maluje..
![]() |
#160 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#161 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
a k14 wg mnie rewelacyjny!! mnóstwo rzeczy kusi... ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#162 |
Wtajemniczenie
|
Witam Was w ten poniedziałkowy poranek;-)
Zdecydowałam , że dziś robię sobię tzw" Beauty day" ![]() ![]()
![]() |
#163 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ja stosuje taki sposób, że odkręcam kran z gorącą wodą, a następnie przykręcam, żeby tylko kropelki leciały (ale ciepłej wody) i biorę szczoteczkę z tuszu pod kran, jedna-dwie kropelki wystarczą i spowrotem do tuszu wkładam szczoteczkę i ruszam parę razy i gotowe tusz jak nowy ![]() Taki zabieg wykonaj najlepiej wieczorem dzień przed malowaniem, żeby wszystko sie tam dobrze wymieszało..... To naprawdę działa!!! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#164 |
Zakorzenienie
|
A to moja rozpiska na najblizsze katalogi:
K12 Kąpiel do stóp Planet Spa (ma aż 200ml a to jak na kosmetyk do stóp sporo) (na liście początkowo - po ogladnieciu skanów - znalazły sie jeszcze: błyszczyk Mauvelous Metal - mój się kończy, ale wezmę w K14 z jakimś drugim błyszczykiem odżywka Nail Builder - wykreśliłam szybciej niż błyszczyk, wolę sprawdzone i skuteczne SH Peeling do ciała winogronowy - przypomniałam sobie z cukrem i masłem shea i jednak temu podziękuje spray jezyna + wanilia - za słodki i za sztuczny zapach) K13 Krem do stóp jeżyna (jeśli zapach mi sie spodoba i bedzie miał pozytywne opinie) Srcub jeżynowy (j.w.) (gdy zobaczyłam skany na liście było jeszcze: Puder mineralny - poczekam aż bedzie bez pędzla w cenie promocyjnej krem + maseczka oliwka + herbata Naturals - obawiam sie że krem bedzie za lekki dla mnie i bedzie ściagał twarz, a maseczke wylicytowałam na Allegro za 3,99 ![]() ![]() K14: Błyszczyk Mauvelous metal Błyszczyk Rose beam lub Metallic Blush (moge prosić o ich fotki ![]() Krem do ciala na zimę - jeśli ktoś potwierzdi że to tłuścioszek no i jeśli zapach bedzie fajny I to tyle ![]() Uzyłam wczoraj peelingu na noc póki co nie wiele moge powiedzieć. Starczy na długo bo 3-4 krople są wystarczajace na wmasowanie w twarz. Przez chwilę skóra jest lepiaca ale w miare szybko to znika. Rano krostki były widocznie zmniejszone, twarz gładka ale tez lekko ściagnięta (być może dlatego ze nie użyłam kremu na noc na peeling jak to piszą w katalogu czy na opakowaniu). Uważam, że to z powodzeniem może być o wiele tańszy zastępca aptecznych kremów z kwasami - dodatkowo Avon ma te przewagę nad aptecznymi że napisali o konieczności używania potem kremów z filtrem, o czym SVR, LRP, Avene, Iwostin czy Bioderma zapominają Dzisiaj przetestuję maseczkę herbaciano-oliwkową i napisze wrażenia ![]()
#165 |
Wtajemniczenie
|
kat 14 jest rewelacyjny a netto ahh poezja
![]() boje sie tylko , ze niestety nie ebdzie mnie stac na kupowanie w Avonie jak teraz ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#166 |
Zakorzenienie
|
cześć dziewczyny
![]() ![]()
#167 |
Doncia
|
... nie moge ściagnąć spakowanego katalogu 14, czy ktos tez ma ten problem?? moze jest na jakiejś innej stronie tez zamieszczony. POMOCY !!!
|
![]() ![]() |
![]() |
#168 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Prosze Cie o jeszcze jakies opinie na jego temat, moze wezme w 2 lub trzecim terminie ![]() ![]() I rowniez bardzo ciekawi mnie ta maseczka.... ![]()
![]() |
#169 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
O maseczce napisze wieczorem ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#170 |
Zakorzenienie
|
Hosenka* nie mogę się napatrzec na Twój avatar, bardzo podoba mi się ten kolor na ustach
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#171 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja tez nie lubie szminek, żadko uzywam, ale tą lubię ![]() ![]()
![]() |
#172 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ale ja rowniez mam ta szminke i u mnie efekt jest troche inny, bardziej blady ![]()
![]() |
#173 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#174 |
Rozeznanie
|
Asiuchna! dzięki za katalog
![]() Ja najbardziej przyświrowałąm na peeling orzeg&cukier z netto. Uwielbiam i cały czas boleje,że wycofali...Mam nadzieje,ze sie załapie,bo inaczej ![]() Super oferta SPA,nareszcie sie doczekałyśmy,bedzie można pomixować troszke ![]() Balsam z nowej serii SSS wypróbuje z demo z k13,jak sie nie sprawdzi,będzie mniejsza strata ![]() Oj podoba mi się design nowej torebki,ale chyba nie bedę mogła sobie pozwolić na taką przyjemność za 70 zł... Teraz tylko wybrane zdjęcia sobie pośpiesznie obejrzałąm,bo jestem w pracy. Wieczorkiem przejrzę na spokojnie i peweni znowu znajdzie się pare innych rzeczy wartych uwagi ![]()
#175 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#176 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#177 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
patrzcie: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=240179131 ciekawe czy maseczki są jeszcze "ważne" - dosyć długo ich nei ma ![]()
![]() |
#178 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny co sądzicie o bezalkoholowym toniku nawilżającym i kremowym preparacie oczyszczającym co jest w netto do 14 ???
![]()
#179 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#180 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
ja wlasnie zbieram ostatnie zamowienia na 2 termin z kat 11. nie umiem nigdy przewidziec, ktory katalog sie spodoba klientkom :P jak licze na ogromne zamowienie to jest mikroskopijne i odwrotnie :P ale wakacje sie skonczyly, mam nadzieje, ze od nastepnego katalogu juz znowu wszystkie moje klientki beda cos zamawiac. witam znad kubka pysznej kawy rozkoszujac sie mysla, ze po raz pierwszy rozpoczecie roku szkolnego we wrzesniu mnie nie dotyczy ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:30.