Wszystko o Avonie - Strona 6 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-09-02, 22:27   #151
gwiazdeczka179
Raczkowanie

GG do gwiazdeczka179
Wszystko o Avonie

Cytat:
Napisane przez paulinka3110 Pokaż wiadomość
Hmmm...Zrobiłam sobie rozpiskę co mam brac pod uwagę w poszczególnych katalogach. Pozwolicie, że sie podzielę z Wami

Kat. 12
- Błyszczyk Color Trend- Clear (Koniecznie)
- Płyn do kąpieli Biała Czekolada (koniecznie)
- Woda perfumowana z demo For Away (!)
- zastanawiam się nad Lawendową maseczką do stóp, bo nie wiem czy będzie mi chciało ją używać

Kat. 13
- Sypki podkład mineralny (moożee...)
- Żel pod prysznic Winter Warmth (napewno)
- Krem do stóp z jeżyną (moożee...)

Kat. 14
- Krem do twarzy na zimę (dla taty, jeśli będzie w potrzebie)
- Peeling do ciała Cukier i Orzech z Netto

Napewno jak będę w posiadaniu papierowych katalogów to wymyślę co innego...

czy ty wcześniej wachałaś tą serię orzech i cukier? czy bierzesz w ciemno? ja miałam balsam... i pamietam że gdy się nim wysmarowałam dziewczyny ze stancji mówiłuy że smierdzę jak .... " ziemniak".

DZIEWCZYNY CO TO TAKIEGO JEST KSIĘGA PIĘKNA I CZY ONA KOSZTUJE TERAZ W 12 1.00. chciałabym ja nabyć ale jesli to ma być ulotka typu " jak sie malowac" to dziękuję nie skorzystam... błagam pomórzcie ;-)

A TAK WOGÓLE PEWNIE TO PRZECZYTAM ZA JAKIEŚ 2 TYGODNIE.. JUTRO WYJEZDZAM A W NOWYM DOMU NIE MAM NETA .
TRZYMAJCIE KCIUKI... JUTRO 1 DZIEŃ PRACY W SZKOLE

KATALOG 14 I NETTO ..... GENIALNY... TZN. MOZE NIEKONIECZNIE DLAS MOJEJ KIESZENI. TAM TO DOPIERO BĘDĄ WYDATKI

Edytowane przez rambo
Czas edycji: 2007-09-03 o 07:30 Powód: post pod postem, proszę korzystać z opcji edycji i multicytowania
gwiazdeczka179 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-02, 22:38   #152
paulinkosia
Rozeznanie

Dot.: Wszystko o Avonie

Dzięki asiuchna za katalog Na razie obejrzałam netto ..oj już mam chrapkę na peeling orzech wloski ( a jeszcz ekokos i papaja nie zaczęłam hehe ) i antyperspirant w kremie (sa dobre)..zabieram sie za ogladanie katalogu

paulinkosia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-02, 22:48   #153
Iselle
Zadomowienie

GG do Iselle

Tak, ten katalog 14 jest zaje*** Ma bardzo dobre ceny, są rzeczy za którymi tęsknię (My Lip Miracle Sequins) i trochę już świąteczny a wiadomo co to oznacza Wynotowałam sobie aż 23 interesujące pozycje a na pewno ich przybędzie jak dostanę papierowy
Iselle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-02, 22:56   #154
kasia2439
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
a czy on tak wyglada jak w K12 na tym duzym zdjęciu oka? On jest matowy? Ten błyszczacy na złoto to Natures Sparkle (tak jest opisane)? Na małych zdjęciach wyglada zupełnie inaczej

Hosenko ten cień chockolate nie błyszczy się jak w katalogu, jest bardziej matowy, jua go biorę na 100%
kasia2439 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-02, 23:01   #155
Scarlet23
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez gwiazdeczka179 Pokaż wiadomość
czy ty wcześniej wachałaś tą serię orzech i cukier? czy bierzesz w ciemno? ja miałam balsam... i pamietam że gdy się nim wysmarowałam dziewczyny ze stancji mówiłuy że smierdzę jak .... " ziemniak".

;-)
dla mnie orzech i cukier pachnie bosko uwielbiam ten zapch i cieszę się bo zrobie zapasy
Scarlet23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-02, 23:06   #156
mischelle
Rozeznanie

Cytat:
c

DZIEWCZYNY CO TO TAKIEGO JEST KSIĘGA PIĘKNA I CZY ONA KOSZTUJE TERAZ W 12 1.00. chciałabym ja nabyć ale jesli to ma być ulotka typu " jak sie malowac" to dziękuję nie skorzystam... błagam pomórzcie ;-)

To jest właśnie ulotka typu"jak się malować" (sztuczki itp..)

K14 podoba mi się baardzo - już widzę jak bankrutuję.
Na pewno wezmę Kojący balsam do suchej skóry z serii Avon Care i Peelingujące płatki z Clearskin bo są w promocji(ktoś wcześniej zachwalał).
Basenik mnie nie powalił na kolana (takie dmuchane badziewie ).
Kusi mnie jeszcze nowa seria SSS na zimę.

A w ogóle to bardzo tęsknię za balsamem aloesowym Avon Basics - w okrągłej biało-seledynowej butelce - pamiętacie go?
Był REWELACYJNY !

mischelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-02, 23:06   #157
justysiek
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Scarlet23 Pokaż wiadomość
dla mnie orzech i cukier pachnie bosko uwielbiam ten zapch i cieszę się bo zrobie zapasy
Ja tez go uwielbialam i bardzo zaluje, ze go wycofali i to dosc szybko. Moze cos jeszcze kupie z tej serii z netto czy wyprzedazy, bo byl to moj ulubiony zapach z Naturalsow.
justysiek jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-09-02, 23:22   #158
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

Cytat:
Napisane przez mischelle Pokaż wiadomość

K14 podoba mi się baardzo - już widzę jak bankrutuję.
Na pewno wezmę Kojący balsam do suchej skóry z serii Avon Care i Peelingujące płatki z Clearskin bo są w promocji(ktoś wcześniej zachwalał).
Basenik mnie nie powalił na kolana (takie dmuchane badziewie ).
Kusi mnie jeszcze nowa seria SSS na zimę.
z 14 to wypisałam(choć już się powstrzymywałam):
1.Złoty zegarek( bo nie mam)
2.Perełki brązujące-tylko 29,90-trzeba wziąć
3.2 szt planet Spa-jakieś najdroższe, bo wszystkie są dobre
4. Woda Passion Dance- dla mamy
5. Zel pod prysznic celebrate me-5,90
6.Basenik do stóp
7. Płyn do Kąpieli biała czekolada
a z netto
8. Peeling cukier i orzech włoski- słodziutkie
9. srebrna kosmetyczka

Jednym słowem BANKRUCTWO!
A wezmę jeszcze więcej jak będzie spore zamówienie
luskap jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-02, 23:50   #159
karsit
Raczkowanie

Cytat:

kobieto, nie pisz post pod postem.. mam wrazenie ze chcesz w szybkim czasie miec 1000 postow na koncie.. jestes tu kilka dni a wyprodukowalas juz tyle co ja w 2 miesiace..

wlasnie zabieram sie do ogladania k14, poczytalam juz pierwsze wrazenia i zaraz lukne co to za grzebyczek tam wynalazlyscie

P.S. czy uratuje swoja pelnie rzes dolewajac czegokolwiek jesli juz mi sie tusz obsypuje z rzes na policzki dokladnie w 10 min po pomalowaniu? tak mi go szkoda wyrzucic bo jeszcze w miare dobrze maluje..

www.suwaczek.pl/cache/bf0fa005b9.png

www.suwaczek.pl/cache/6e137afb81.png
karsit jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-03, 07:03   #160
patusia22
Zakorzenienie

Cytat:
ja myślałam że to może żel pod prysznic (z dozownikiem ) taki rozgrzewający tłuścioszek bylby faaaaajny
to jest jednak żel do mycia dłoni a miałam nadzieję, że może to będzie fajny balsamik z dozownikiem
patusia22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-03, 07:16   #161
off-wietrzka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Agrippinilla Pokaż wiadomość
Kiedyś był taki produkt - żel do mycia dłoni. Cały myk polegał na tym, że się go nie spłukiwało. Nie miałam tego cudeńka, więc nie umiem ocenić jego jakości, ale może to nawet być niezłe.

To chyba jednak coś innego Chyba, bo nie doczytałam opisu
ja mam taki żel do mycia dłoni bez użycia wody (z konkurencji) i muszę przyznać że fajna rzecz. nie zawsze jest możliwość umycia rąk i w takich sytuacjach super się taki żel sprawdza. jest to na pewno lepsze niż takie chusteczki odświeżające, bo nie pozostawia takiej lepkiej powłoczki na skórze...

a k14 wg mnie rewelacyjny!! mnóstwo rzeczy kusi...
off-wietrzka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-03, 07:27   #162
kolmanka
Wtajemniczenie

Witam Was w ten poniedziałkowy poranek;-)
Zdecydowałam , że dziś robię sobię tzw" Beauty day" Użyję linii spa z oliwką . Mam ten żel pod prysznic z oliwką , ale jeszcze go nie używałam, jestem ciekawa jak pachnie i jak nawilża skórę.

Studentka medycyny
molekularnej

Maniaaa wizazowaniaaa

Blog Kolmanki
kolmanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-03, 07:38   #163
mgpoziomka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez karsit Pokaż wiadomość
P.S. czy uratuje swoja pelnie rzes dolewajac czegokolwiek jesli juz mi sie tusz obsypuje z rzes na policzki dokladnie w 10 min po pomalowaniu? tak mi go szkoda wyrzucic bo jeszcze w miare dobrze maluje..
Uratujesz!!!
Ja stosuje taki sposób, że odkręcam kran z gorącą wodą, a następnie przykręcam, żeby tylko kropelki leciały (ale ciepłej wody) i biorę szczoteczkę z tuszu pod kran, jedna-dwie kropelki wystarczą i spowrotem do tuszu wkładam szczoteczkę i ruszam parę razy i gotowe tusz jak nowy
Taki zabieg wykonaj najlepiej wieczorem dzień przed malowaniem, żeby wszystko sie tam dobrze wymieszało.....
To naprawdę działa!!!
Stary 2007-09-03, 08:08   #164
Hosenka*
Zakorzenienie

A to moja rozpiska na najblizsze katalogi:

K12
Kąpiel do stóp Planet Spa (ma aż 200ml a to jak na kosmetyk do stóp sporo)

(na liście początkowo - po ogladnieciu skanów - znalazły sie jeszcze:
błyszczyk Mauvelous Metal - mój się kończy, ale wezmę w K14 z jakimś drugim błyszczykiem
odżywka Nail Builder - wykreśliłam szybciej niż błyszczyk, wolę sprawdzone i skuteczne SH
Peeling do ciała winogronowy - przypomniałam sobie z cukrem i masłem shea i jednak temu podziękuje
spray jezyna + wanilia - za słodki i za sztuczny zapach)

K13
Krem do stóp jeżyna (jeśli zapach mi sie spodoba i bedzie miał pozytywne opinie)
Srcub jeżynowy (j.w.)

(gdy zobaczyłam skany na liście było jeszcze:
Puder mineralny - poczekam aż bedzie bez pędzla w cenie promocyjnej
krem + maseczka oliwka + herbata Naturals - obawiam sie że krem bedzie za lekki dla mnie i bedzie ściagał twarz, a maseczke wylicytowałam na Allegro za 3,99 : )

K14:
Błyszczyk Mauvelous metal
Błyszczyk Rose beam lub Metallic Blush (moge prosić o ich fotki )
Krem do ciala na zimę - jeśli ktoś potwierzdi że to tłuścioszek no i jeśli zapach bedzie fajny

I to tyle

Uzyłam wczoraj peelingu na noc póki co nie wiele moge powiedzieć. Starczy na długo bo 3-4 krople są wystarczajace na wmasowanie w twarz. Przez chwilę skóra jest lepiaca ale w miare szybko to znika. Rano krostki były widocznie zmniejszone, twarz gładka ale tez lekko ściagnięta (być może dlatego ze nie użyłam kremu na noc na peeling jak to piszą w katalogu czy na opakowaniu). Uważam, że to z powodzeniem może być o wiele tańszy zastępca aptecznych kremów z kwasami - dodatkowo Avon ma te przewagę nad aptecznymi że napisali o konieczności używania potem kremów z filtrem, o czym SVR, LRP, Avene, Iwostin czy Bioderma zapominają

Dzisiaj przetestuję maseczkę herbaciano-oliwkową i napisze wrażenia

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-03, 08:08   #165
kolmanka
Wtajemniczenie

kat 14 jest rewelacyjny a netto ahh poezja
boje sie tylko , ze niestety nie ebdzie mnie stac na kupowanie w Avonie jak teraz ( studia, opłata za mieszkanie itp)

Studentka medycyny
molekularnej

Maniaaa wizazowaniaaa

Blog Kolmanki
kolmanka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-09-03, 08:30   #166
kasiek1122
Zakorzenienie

cześć dziewczyny czy ma ktoś torebkę halle, ta niebieską z netto z katalogu 14? Bardzo mi się podoba, ale chciałam przeczytać jakieś wasze opinie i może ewentualnie mogę prosić o jakąs foteczke w katalogach avonu?
Stary 2007-09-03, 09:23   #167
dwi071
Doncia

... nie moge ściagnąć spakowanego katalogu 14, czy ktos tez ma ten problem?? moze jest na jakiejś innej stronie tez zamieszczony. POMOCY !!!
dwi071 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-03, 09:33   #168
Ptaszysko
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Scarlet23 Pokaż wiadomość
ja rowniez go uwielbialam, pachnial jak herbatniki

Cytat:

Uzyłam wczoraj peelingu na noc póki co nie wiele moge powiedzieć. Starczy na długo bo 3-4 krople są wystarczajace na wmasowanie w twarz. Przez chwilę skóra jest lepiaca ale w miare szybko to znika. Rano krostki były widocznie zmniejszone, twarz gładka ale tez lekko ściagnięta (być może dlatego ze nie użyłam kremu na noc na peeling jak to piszą w katalogu czy na opakowaniu). Uważam, że to z powodzeniem może być o wiele tańszy zastępca aptecznych kremów z kwasami - dodatkowo Avon ma te przewagę nad aptecznymi że napisali o konieczności używania potem kremów z filtrem, o czym SVR, LRP, Avene, Iwostin czy Bioderma zapominają

Dzisiaj przetestuję maseczkę herbaciano-oliwkową i napisze wrażenia
Mialam brac ten peeling w demo,ale w ostatniej chwili zrezygnowalam
Prosze Cie o jeszcze jakies opinie na jego temat, moze wezme w 2 lub trzecim terminie

I rowniez bardzo ciekawi mnie ta maseczka....

I'm not livin' to be a Mrs.

Ptaszysko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-03, 09:40   #169
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ptaszysko Pokaż wiadomość
Mialam brac ten peeling w demo,ale w ostatniej chwili zrezygnowalam
Prosze Cie o jeszcze jakies opinie na jego temat, moze wezme w 2 lub trzecim terminie
Hmmm no póki co to chyba niewiele wiecej moge napisać - użyłam go raz. Tak jak napisałam - działanie takie jak apteczne kremy z kwasami (one kosztują w granicach 40-50 zł) wiec wart ceny (sczególnie tej z demo, choć 34,90 w promocji nie jest wygórowana). Troche smierdzi, ale nie czuję alkoholu.

Cytat:
I rowniez bardzo ciekawi mnie ta maseczka....
O maseczce napisze wieczorem

Instagram

Stary 2007-09-03, 09:41   #170
snowqueen
Zakorzenienie

Hosenka* nie mogę się napatrzec na Twój avatar, bardzo podoba mi się ten kolor na ustach Generalnie nie używam szminek, ale dla tej może zrobię wyjątek, z tym że mam pytanie: czy nie wysusza ust? Albo jeszcze lepiej - czy nawilża? Ile czasu wytrzymuje na ustach? Jaki ma zapach/smak - czy klasycznej szminki, czy może coś ciekawszego, bo nie znoszę typowego "szminkowego" aromatu
snowqueen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-03, 09:44   #171
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez snowqueen Pokaż wiadomość
Hosenka* nie mogę się napatrzec na Twój avatar, bardzo podoba mi się ten kolor na ustach Generalnie nie używam szminek, ale dla tej może zrobię wyjątek, z tym że mam pytanie: czy nie wysusza ust? Albo jeszcze lepiej - czy nawilża? Ile czasu wytrzymuje na ustach? Jaki ma zapach/smak - czy klasycznej szminki, czy może coś ciekawszego, bo nie znoszę typowego "szminkowego" aromatu

Ja tez nie lubie szminek, żadko uzywam, ale tą lubię Nie wysusza ust, ale tez jakoś szczególnie nie nawilża. Utrzymuje się nawet długo ( ale bez jakiś spektakularnych efektów). Co do smaku i zapachu to nie sa one typowo szminkowe - dla mnie neutralne w kierunku: przyjmne

Instagram

Stary 2007-09-03, 09:47   #172
Ptaszysko
Zadomowienie

Cytat:
Hmmm no póki co to chyba niewiele wiecej moge napisać - użyłam go raz. Tak jak napisałam - działanie takie jak apteczne kremy z kwasami (one kosztują w granicach 40-50 zł) wiec wart ceny (sczególnie tej z demo, choć 34,90 w promocji nie jest wygórowana). Troche smierdzi, ale nie czuję alkoholu.

O maseczce napisze wieczorem
Za kazda bede wdzieczna,a mysle ze moze wemze go w 3 terminie za tydzien

Cytat:
Hosenka* nie mogę się napatrzec na Twój avatar, bardzo podoba mi się ten kolor na ustach
Tez mi sie podobaja
Ale ja rowniez mam ta szminke i u mnie efekt jest troche inny, bardziej blady

I'm not livin' to be a Mrs.

Ptaszysko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-03, 09:51   #173
snowqueen
Zakorzenienie

Cytat:

Ja tez nie lubie szminek, żadko uzywam, ale tą lubię Nie wysusza ust, ale tez jakoś szczególnie nie nawilża. Utrzymuje się nawet długo ( ale bez jakiś spektakularnych efektów). Co do smaku i zapachu to nie sa one typowo szminkowe - dla mnie neutralne w kierunku: przyjmne
Hm, to pewnie i tak musiałabym używać jej na jakiś balsam do ust, bo niestety mają sporą tendencję do przesuszania... Fajnie, że zapach nie jest taki zwyczajny, dla mnie to duży plus.

Cytat:
Tez mi sie podobaja
Ale ja rowniez mam ta szminke i u mnie efekt jest troche inny, bardziej blady
Pewnie to zależy od koloru ust Najlepiej chyba zrobię, jak po prostu przejdę się kiedyś do COK-u i wyrpóbuję tą szminkę
Stary 2007-09-03, 09:55   #174
aiso87
Rozeznanie

Asiuchna! dzięki za katalog

Ja najbardziej przyświrowałąm na peeling orzeg&cukier z netto. Uwielbiam i cały czas boleje,że wycofali...Mam nadzieje,ze sie załapie,bo inaczej

Super oferta SPA,nareszcie sie doczekałyśmy,bedzie można pomixować troszke

Balsam z nowej serii SSS wypróbuje z demo z k13,jak sie nie sprawdzi,będzie mniejsza strata

Oj podoba mi się design nowej torebki,ale chyba nie bedę mogła sobie pozwolić na taką przyjemność za 70 zł...

Teraz tylko wybrane zdjęcia sobie pośpiesznie obejrzałąm,bo jestem w pracy. Wieczorkiem przejrzę na spokojnie i peweni znowu znajdzie się pare innych rzeczy wartych uwagi

Kasia/Katarzyna poprostu
aiso87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-03, 09:56   #175
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Hm, to pewnie i tak musiałabym używać jej na jakiś balsam do ust, bo niestety mają sporą tendencję do przesuszania... Fajnie, że zapach nie jest taki zwyczajny, dla mnie to duży plus.

Pewnie to zależy od koloru ust Najlepiej chyba zrobię, jak po prostu przejdę się kiedyś do COK-u i wyrpóbuję tą szminkę
ja mam ciemny kolor ust i u mnie tak wląsnie wyglada jak na awatarze. Kolor jest raczej ciepły, ale ma srebrne chłodne drobinki - daje to ciekawy efekt

Instagram

Stary 2007-09-03, 09:58   #176
snowqueen
Zakorzenienie

Cytat:
ja mam ciemny kolor ust i u mnie tak wląsnie wyglada jak na awatarze. Kolor jest raczej ciepły, ale ma srebrne chłodne drobinki - daje to ciekawy efekt
Ja chcę, żeby wyglądał tak, jak u Ciebie Wygląda super, nie mam żadnego mazidła do ust w takim kolorze. Wydaje mi się, że i mnie pasowałby taki kolor - mam ciemne włosy, oczy, dosyć ciemną karnację i lubię u siebie takie kolory, chociaż praktycznie nie używam
Stary 2007-09-03, 10:07   #177
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Ja chcę, żeby wyglądał tak, jak u Ciebie Wygląda super, nie mam żadnego mazidła do ust w takim kolorze. Wydaje mi się, że i mnie pasowałby taki kolor - mam ciemne włosy, oczy, dosyć ciemną karnację i lubię u siebie takie kolory, chociaż praktycznie nie używam
Myśłę że bedzie pasował - to na tyle neutralny odcień ze dl akazdego bedzie dobry no i każdego makijazu, ubioru pasuje

patrzcie: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=240179131 ciekawe czy maseczki są jeszcze "ważne" - dosyć długo ich nei ma

Instagram

Stary 2007-09-03, 10:13   #178
aako
Zakorzenienie

dziewczyny co sądzicie o bezalkoholowym toniku nawilżającym i kremowym preparacie oczyszczającym co jest w netto do 14 ???

aako jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-03, 10:22   #179
xal
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aako Pokaż wiadomość
dziewczyny co sądzicie o bezalkoholowym toniku nawilżającym i kremowym preparacie oczyszczającym co jest w netto do 14 ???
Nie mam w tej chwili przed sobą żadnych materiałow z avonu, ale jeśli to jest ten tonik w przeźroczysto-białym to polecam. Nie wysusza skóry, używam już 2gie opakowanie

xal jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-03, 10:33   #180
olenkah
Raczkowanie

Cytat:

patrzcie: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=240179131 ciekawe czy maseczki są jeszcze "ważne" - dosyć długo ich nei ma
uu bardzo dawno ich nie ma.

ja wlasnie zbieram ostatnie zamowienia na 2 termin z kat 11. nie umiem nigdy przewidziec, ktory katalog sie spodoba klientkom :P jak licze na ogromne zamowienie to jest mikroskopijne i odwrotnie :P ale wakacje sie skonczyly, mam nadzieje, ze od nastepnego katalogu juz znowu wszystkie moje klientki beda cos zamawiac.

witam znad kubka pysznej kawy rozkoszujac sie mysla, ze po raz pierwszy rozpoczecie roku szkolnego we wrzesniu mnie nie dotyczy
olenkah jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości