|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4801 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Winko, wódka no i plotki, tak przetrwamy zimy psotki- rocznik 94, cz. XIII
A my z mała maruda się karmimy. Dokuczaja kolki, czasami niezły hardcore
Wczoraj poklicilam się z tz, jak zwykle wydarl japke o totalną glupote. W rezultacie poszedł do kolegów, trochę potem ochlonal a ja olewalam jego smsy, potem dzwonił to wylaczylam tel Wrócił i oczywiście jakby nic się nie stało i się przytula. Wygnalam go do salonu ale tak chrapal że nawet stamtąd w sypialni tak było słychać że mały mi się ciągle budził. |
|
|
|
#4802 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Winko, wódka no i plotki, tak przetrwamy zimy psotki- rocznik 94, cz. XIII
Ja teoretycznie wakacjuję się od piątku
Ale wpadła mi jedna piz.da i zdecydowałam się ją poprawić jeszcze w czerwcu żeby we wrześniu mieć już spokój dlatego w przyszłą sobotę mała popraweczka (na 1 termin się w ogóle nie uczyłam a koleś tak pilnował ściągania, że cóż.. a to akurat fakultet, nędzne 18 stron notatek z wykładów ![]() I myślami jestem już w Gdyni, na Openerze, aaaa Jakie plany na wakacje dziołchy? Btw jakby któraś miała ochotę na sernik to gorąco polecam ten z białej czekolady z moich wypieków, robiłam 3 razy i za każdym razem gościom smakowało, jest obłędny i do tego tak prosty w przygotowaniu... ---------- Dopisano o 15:41 ---------- Poprzedni post napisano o 15:38 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:46 ---------- Poprzedni post napisano o 15:41 ---------- Cytat:
Gratki Fajnie, że Wam się układa, serio mega się cieszę W ogóle miłe jest taki obserwowanie ile ze sobą się jest, wspominki. Ja z M to już 2 i pół roku, niesamowite jak ten czas leci. Chociaż z drugiej strony wydaje się, że tylko dwa i pół lata a jak wspominam sobie jakieś swoje wydarzenia, to zawsze on był, tak jakby był ze mną od zawsze. A może już się nie pamięta tego jak było jak go nie było
|
|
#4803 |
|
Lwiątko z Cintry
|
póki co żadnych, pewnie się wyklarują w trakcie, jak zawsze ano będę ![]() ---------- Dopisano o 16:01 ---------- Poprzedni post napisano o 15:49 ---------- w ogóle Maja, zaczęłaś OITNB? ![]() bo ja skończyłam, a teraz kończę HTGAWM po prawie 4 miesiącach od zakończenia sezonu, dobry zapłon
|
#4804 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale póki co bez jakiegoś wielkiego szokingu, spodziewałam się że się coś będzie działo, tak straszyłaś ![]() i w ogóle zdążyłam się wkur**ć bo nie ma napisów nigdzie
|
|
#4805 | |
|
Lwiątko z Cintry
|
Cytat:
bo pierwszy odcinek to bez szału, ale dalej jest lepiej i wciąga nawet finał mnie nie zdołował, nie było deprechy i poczułam się dziwnie zmotywowana i radosna.z angielskimi, bo nie jestem cierpliwa i na polskie bym nie wytrzymała. teraz widzę, że na napisy24 wrzucają (póki co do 1 odcinka, 2 odcinek mają przetłumaczony w 85%)
|
|
#4806 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I oglądałam online. No właśnie widziałam, że tam są ale trzeba mieć konto, bu jak będą mieli więcej to ewentualnie się pofatyguję i założę A orphan black został mi ostatni odcinek, mhrhr. A od dzisiaj zaczynamy z M oglądać True Detective
|
|
#4807 | |
|
Lwiątko z Cintry
|
Cytat:
no tego to nie lubię, jak narobią miliony wersji i do żadnej mi napisy nie pasują ![]() ja mam założone konto już od dawna, właściwie od początku serialowej manii ![]() zazdro trochę, ja sobie wczoraj niechcący zaspoilerowałam jedno zdarzenie, bo ktoś źle oznaczył spoiler i nie było zaskoczenia.pierwszy sezon, czy już z drugim lecicie? ja się wstrzymuję z drugim sezonem, bo Farrell, nie wiem czy będę w stanie zdzierżyć typa
|
|
#4808 |
|
Raczkowanie
|
Wreszcie znalazłam rocznik 94
A więc czas się przywitać! Hej, buziaki jestem ulerka. Od nie dawna na forum, od dawna śledzę wizaz i kwc głównie. To na początek chyba wywiad Aktualnie studiuję w Warszawie, 2 rok stosunki międzynarodowe. Co lubię? W tym roku zaczynamy z Tż sezon motocyklowy. Ja jako plecaczek, i póki co nie zamierzam tego zmieniać. Jestem w trakcie pierwszego jarania się motocyklami Mam Tż - jesteśmy ze sobą od 3 lat, 28 czerwca właśnie będziemy mieć rocznicę. Jasne, że robiliśmy TO Kochamy się na każdej płaszczyźnie. Co do seriali to głównie moja ukochana rodzinka.plDziś mamy poniedziałek, piłam w sobotę. Hm... muszę to liczyć? ![]() Ja za 5 lat? Z Tż w naszym rodzinnym mieście, na pewno po ślubie i może już z dzieciaczkiem ![]() Lubię rozmawiać o uczuciach, o miłości, o seksie, w samych pytongach nie ma nic zaskakującego. Buziaczki jeszcze raz dziewczyny, mam nadzieję że mnie ciepło przyjmiecie
|
|
|
|
#4809 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4810 | ||
|
Kuźnia inspiracji
|
Cytat:
Boję się momentu wybierania kiecki na ślub, bo wiem, że trochę mnie przybyło i wyczuwam, że będzie źle poza tym nie mam kompletnie pomysłu na to, co miałabym na sobie mieć.Póki co mam chęć zaszaleć i zrobić sobie hybrydy na ten czas, ale zobaczę, jak będę stać z hajsem. Orientujecie się może ile takie coś może kosztować? Przyjmę te gratulacje w grudniu, o ile dotrwamy do tego roku Cytat:
tak jak zwykle, najpierw truskawki, potem jakieś inne owoce, matka mnie weźmie do galopu i takie tam Nie no, będę świadkować, ale jakoś to słowo mi się średnio podoba ech, jak dziecko we mgle się czuję w tym temacie. Oj tak fajnie mieć taką osobę w swoim życiu i mam nadzieję, że będzie to trwało jak najdłużej, chociaż czeka nas trochę ponad miesiąc rozłąki (śmieszne, ale to będzie najdłuższy czas bez widywania się w naszym stażu) i mam nadzieję, że damy radę, mimo tego, że gdzieś tam czai się przeświadczenie, że jednak nie. Będzie dobrze, nie? Dość marudzenia |
||
|
|
|
#4811 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Dlatego też myślę, że i tym razem będzie podobnie, także i Wy dacie radę Zobaczysz!---------- Dopisano o 17:28 ---------- Poprzedni post napisano o 17:26 ---------- Aaaa, znowu napiszę. Bo coś mi się przypomniało. Też będę świadkować, u brata na ślubie- to już za miesiąc Co do sukienki to już mam kupioną. Fryzurka? Wyprostowane włoski, mam już dość długie, jak na mnie, odhodowane. Makijaż? Czarne kreski i będzie super, elegancko. |
|
|
|
|
#4812 | |
|
Lwiątko z Cintry
|
Cytat:
ja to najchętniej poszłabym w czarnych spodniach, białej eleganckiej koszuli, do tego jakaś marynara, szpilki i nara ale matula mi trzeszczy nad uchem ale nie zamierzam wydawać na kiecę miliony monet, bo nie chodzę w sukienkach w ogóle, więc to będzie ciężkie wyzwanie, wiem co czujesz ja niestety nie pomogę ale wydaje mi się, że cena zależy od miejsca, w którym robisz, najlepiej popatrzeć na cenniki.trzymam kciuki żeby tak było
|
|
#4813 |
|
Zakorzenienie
|
Ulerka, polecam Ci rozwiązać ankietę dla świeżaków z pierwszego postu
Kobiety, często was podczytuję (jeśli coś tu się w ogóle dzieje), ale nie wiem czy pamiętacie Fajnie, że wam się układa!! Ja wakacje mam już od połowy czerwca, bo nie ma to jak skończyć sesję przed jej oficjalnym rozpoczęciem. Tż wciąż ten sam, będzie już z 5 lat ponad. Nawet nie wiem ;p szczęśliwi czasu nie liczą
|
#4814 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4815 |
|
Zakorzenienie
|
Ojej, wybacz mi :C Pytongi były za mało wyróżnione, dlatego nie zauważyłam
|
#4816 | ||
|
Lwiątko z Cintry
|
Cytat:
Cytat:
co to takie wybielone, przychodzo córy marnotrawne i oczy psujo
|
|
#4817 | |
|
Raczkowanie
|
Tylko studiuję, osobiście (razem z Tż -nie zapominajmy o nim) jestem z Białegostoku.
---------- Dopisano o 18:53 ---------- Poprzedni post napisano o 18:52 ---------- Cytat:
Nie wymagają jakiegoś nie wiadomo jakiego wyróżnienia, wystarczy że faceci wychwalają je pod niebiosa, hi hi |
|
|
|
|
#4818 |
|
Konto usunięte
|
Mój ostatnio suszy łeb kiedy coś możemy. Bożena zagojona, jutro mam kontrol, wezmę tabsy i jak mi minie w☠☠☠☠ na niego to go dorwe
|
|
|
|
#4819 |
|
Raczkowanie
|
ola_la_7676 : Jak ma się Wasz maluszek? Słodziaczek pewnie...
)
|
|
|
|
#4820 |
|
Konto usunięte
|
Planowany, w 7 cyklu starań ustrzelony. :P z. Tz jesteśmy razem ponad 6 lat, znamy się jak łyse konie. Nie żałuję nic a nic tej decyzji: )
8maja sie urodził, punktualnie w terminie choć przyznam zaskoczył, pojechałam na obserwacje z cisza totalną a na noc się młody wybrał : p ---------- Dopisano o 20:19 ---------- Poprzedni post napisano o 20:12 ---------- Wiadomo że na początku byliśmy gluty , a raczej ja , nie pomyslalabym że tak to się potoczy. Ale pokazał że jest prawdziwym i odpowiedzialnym facetem kiedy zabrał mnie od matki jak skończyłam 18, piekło miałam w domu, długa historia. Ale od tamtej akcji wiedziałam już, że to jest to, inny widząc moja matke i znając sytuację raczej dawno by mi podziękował, on się nie wystraszył że tak powiem, a wręcz przeciwnie, pomógł mi wtedy kiedy najbardziej tego potrzebowałam. Nerwus jest ale ja nie lepsza jakoś się uzupelniamy , nie pozabijalismy się jeszcze więc nie ma tragedii
|
|
|
|
#4821 |
|
Konto usunięte
|
Kubi pozdrawia wizazowe ciotki
|
|
|
|
#4822 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4823 |
|
Konto usunięte
|
Bałam się porodu, ale i to jakos przetrwalam. Bardzo bolesny ale przynajmniej krótki
|
|
|
|
#4824 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wyłączam przypadki, gdzie cesarka jest konieczna, ze względu chociażby na minimalne komplikacje! |
|
|
|
|
#4825 |
|
Konto usunięte
|
No jak już urodziłam to podobno gadalam w kółko" boże dałam radę"
mój był przy porodzie i mówi że nie może uwierzyć jak ja to przetrwałam, na koniec jak mnie polozna trzymała żebym prosto leżała to widziałam że sie za glowe trzymał przerażony i powtarzał" jezu" |
|
|
|
#4826 |
|
Raczkowanie
|
Pewnie niezapomniane chwile do końca życia. Miny facetów w takich sytuacjach są pewnie nie do opisania, no i wydaje mi się, że wspólny poród umacnia jakoś ten związek, no nie wiem mam takie poczucie, że to dobrze robi, bo tak jak się poczęło dziecko wspólnie tak i urodzić je trzeba wspólnie, choć to jednak my- kobiety czujemy dobitnie ból.
|
|
|
|
#4827 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
najpiękniejsze paznokcie wizażu! Studiuję bezpieczeństwo wewnętrznie na uniwerku, planuję skończyć mgr w szkole oficerskiej we Wro, ale wyjdzie w praniu Być może wyjadę za granicę na jakiś czas.Cytat:
Oj tak, w końcu to ich drugi (a może i główny, czasami jedyny) narząd stworzony do myślenia ![]() Ojej, ale fajny synuś! Gratuluję, bo nie miałam okazji, mimo że przebieg trochę śledziłam!
|
|
#4828 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to jest i tak nic przy tym spoilerze GOT chociaz w sumie jak przyszło co do czego to i tak o tym zapomniałam i miałam zonka, za dużo się wcześniej działo i byłam oszołomiona Pierwszy pierwszy, właśnie niedawno skończyliśmy. Trzeba się za coś zabrać po stracie GOT ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ja na takie wyjście to prędzej bym sobie zafundowała przedłużane rzęsy. W ogóle jak już będę zarabiać to na jakieś wyjazdy, ważniejsze imprezy na bank będę sobie robić. W ogóle najchętniej to nosiłabym takie cały czas ale ponad stówkę co 2 tygodnie to mi żal na takie pierdy wydawać... ![]() A w ten sposób. Jeżu panieński....... ... . .. ..... Obym nigdy nie była zmuszona to urządzania czegoś takiego. Ani uczestniczenia. Chociaż chyba mnie to czeka w przyszłym roku Śmieszne? Oszalałaś? My od tych 2 i pół lat najdłuższą rozłąkę jaką mieliśmy to 5 czy 6 dni Ale czemu mielibyście nie dać rady? Przecież wróci. Skype jest, miesiąc to jest dużo jeżeli chodzi o tęsknotę ale mało, jeżeli chodzi o kwestię tego, że miałoby się nie "dać rady". Na pewno dacie, bez stresu, tęsknota będzie ale na pewno was to nie zniszczy, wręcz przeciwnie
Edytowane przez minthema Czas edycji: 2015-06-22 o 22:42 |
|||
|
|
|
#4829 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz się zmieniło to, że kreski mi się znudziły i bawię się w cienie.Ja mam wesele w przyszłym roku dopiero, siostra mojego M się hajta. To będzie wydarzenie więc już myślę jak się wylaszczę I nawet mam koncepcję makijażu, mam nadzieje, że znajdę kiecę która będzie pasowała do koncepcji butelkowo-zielonego, połyskującego smoky ![]() Cytat:
Więc hej Łi tam, ja jestem szczęśliwa a i tak przy każdej cyferce "16" (od 16.12) czuję miłe łaskotanie w serduszku i uśmiech, hehe ![]() Cytat:
Bosze jestem złym człowiekiem, obżarłam się wczorajszym imieninowym ciastem na noc
|
|
#4830 | |
|
Kuźnia inspiracji
|
Zaraz ogarnę posty, próbuję sobie coś przypomnieć na jutro + sprzątam + pakuję się. Powraca koszmar sprzed roku, dżizas, jak ja to wszystko wezmę?!
---------- Dopisano o 23:31 ---------- Poprzedni post napisano o 23:05 ---------- Cytat:
Pocieszam się, że to będzie na moim zadupiu, więc liczę na mniejsze stawki niż w mieście a co do rzęs to jakoś tak nie mam przekonania, może dlatego, że sama mam w sumie nienajgorsze a znowu dostałam ☠☠☠☠☠☠☠ca z obgryzaniem paznokci, więc przydałoby się mieć je ładne, tak sobie głośno myślącMam nadzieję, że tak będzie, w sumie wiedziałam, na co się piszę, wiążąc się z facetem stąd, że w wakacje będzie taki problem w każdym razie zawsze można wsiąść w autobus, nie? A co do seriali, to muszę sobie coś wynaleźć na wieczory, bo skapcanieję bez tego ale chociaż mam ambitny plan na czytanie książek, całego mnóstwa.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:41.

Ale wpadła mi jedna piz.da i zdecydowałam się ją poprawić jeszcze w czerwcu żeby we wrześniu mieć już spokój dlatego w przyszłą sobotę mała popraweczka (na 1 termin się w ogóle nie uczyłam a koleś tak pilnował ściągania, że cóż.. 

I oglądałam online.
jak będą mieli więcej to ewentualnie się pofatyguję i założę 

ech, jak dziecko we mgle się czuję w tym temacie. 
Fajnie, że wam się układa!!
a znowu dostałam ☠☠☠☠☠☠☠ca z obgryzaniem paznokci, więc przydałoby się mieć je ładne, tak sobie głośno myśląc