Winko, wódka no i plotki, tak przetrwamy zimy psotki- rocznik 94, cz. XIII - Strona 161 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-06-22, 15:37   #4801
201606011622
Konto usunięte

Dot.: Winko, wódka no i plotki, tak przetrwamy zimy psotki- rocznik 94, cz. XIII

A my z mała maruda się karmimy. Dokuczaja kolki, czasami niezły hardcore
Wczoraj poklicilam się z tz, jak zwykle wydarl japke o totalną glupote. W rezultacie poszedł do kolegów, trochę potem ochlonal a ja olewalam jego smsy, potem dzwonił to wylaczylam tel
Wrócił i oczywiście jakby nic się nie stało i się przytula. Wygnalam go do salonu ale tak chrapal że nawet stamtąd w sypialni tak było słychać że mały mi się ciągle budził. zawsze po % tak chrapi
201606011622 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-22, 15:46   #4802
minthema
Zakorzenienie

Dot.: Winko, wódka no i plotki, tak przetrwamy zimy psotki- rocznik 94, cz. XIII

Ja teoretycznie wakacjuję się od piątku Ale wpadła mi jedna piz.da i zdecydowałam się ją poprawić jeszcze w czerwcu żeby we wrześniu mieć już spokój dlatego w przyszłą sobotę mała popraweczka (na 1 termin się w ogóle nie uczyłam a koleś tak pilnował ściągania, że cóż.. a to akurat fakultet, nędzne 18 stron notatek z wykładów do tego 1 termin to był test a poprawka to już 3 pytania otwarte...) a potem już stuprocentowy luz
I myślami jestem już w Gdyni, na Openerze, aaaa

Jakie plany na wakacje dziołchy?

Btw jakby któraś miała ochotę na sernik to gorąco polecam ten z białej czekolady z moich wypieków, robiłam 3 razy i za każdym razem gościom smakowało, jest obłędny i do tego tak prosty w przygotowaniu...

---------- Dopisano o 15:41 ---------- Poprzedni post napisano o 15:38 ----------

Cytat:
Napisane przez meeow Pokaż wiadomość
gratulacje!
oo, druhna odpowiedzialna sprawa, ja w lipcu też będę pełnić pewną ważną funkcję, muszę ogarnąć outfit, bo póki co mam tylko buty kieca by mi się przydała, ale nic mi się nie podoba jeszcze raz gratulacje, to znak że dobrze się układa skoro wytrzymaliście rok bez pozabijania się
Ja, nie mów, będziesz chrzestną?

---------- Dopisano o 15:46 ---------- Poprzedni post napisano o 15:41 ----------

Cytat:
Napisane przez Inspire Pokaż wiadomość
Trochę tak
na rozruch się chwalę, iż został mi tylko jeden egzamin i wakacjuję się do września oprócz tego zaciskam pasa na pełnej fazie jeśli chodzi o kasę, bo w sierpniu będę druhnować koleżance, a to drogi sport. No i minęło mi pół roku z TŻ
siadajcie, opowiadajcie
To w polszy też się ma druhny? Myślałam, że u nas to tylko świadkowie a hamerykańce tudzież zagranico się druhnują A właściwie czemu drogi sport? W sesnie, że drogi prezent czy na coś jeszcze się wydaje?
Gratki Fajnie, że Wam się układa, serio mega się cieszę W ogóle miłe jest taki obserwowanie ile ze sobą się jest, wspominki. Ja z M to już 2 i pół roku, niesamowite jak ten czas leci. Chociaż z drugiej strony wydaje się, że tylko dwa i pół lata a jak wspominam sobie jakieś swoje wydarzenia, to zawsze on był, tak jakby był ze mną od zawsze. A może już się nie pamięta tego jak było jak go nie było

minthema jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-22, 16:01   #4803
meeow
Lwiątko z Cintry

Cytat:
Napisane przez minthema Pokaż wiadomość

Ja, nie mów, będziesz chrzestną?

póki co żadnych, pewnie się wyklarują w trakcie, jak zawsze

ano będę

---------- Dopisano o 16:01 ---------- Poprzedni post napisano o 15:49 ----------

w ogóle Maja, zaczęłaś OITNB?
bo ja skończyłam, a teraz kończę HTGAWM po prawie 4 miesiącach od zakończenia sezonu, dobry zapłon

meeow jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-22, 16:55   #4804
minthema
Zakorzenienie

Cytat:

w ogóle Maja, zaczęłaś OITNB?
bo ja skończyłam, a teraz kończę HTGAWM po prawie 4 miesiącach od zakończenia sezonu, dobry zapłon
dzisiaj obejrzałam 1 odcinek ale póki co bez jakiegoś wielkiego szokingu, spodziewałam się że się coś będzie działo, tak straszyłaś
i w ogóle zdążyłam się wkur**ć bo nie ma napisów nigdzie Oglądałaś z polskimi czy z angielskimi?

Stary 2015-06-22, 17:07   #4805
meeow
Lwiątko z Cintry

Cytat:
dzisiaj obejrzałam 1 odcinek ale póki co bez jakiegoś wielkiego szokingu, spodziewałam się że się coś będzie działo, tak straszyłaś
i w ogóle zdążyłam się wkur**ć bo nie ma napisów nigdzie Oglądałaś z polskimi czy z angielskimi?

bo pierwszy odcinek to bez szału, ale dalej jest lepiej i wciąga nawet finał mnie nie zdołował, nie było deprechy i poczułam się dziwnie zmotywowana i radosna.
z angielskimi, bo nie jestem cierpliwa i na polskie bym nie wytrzymała. teraz widzę, że na napisy24 wrzucają (póki co do 1 odcinka, 2 odcinek mają przetłumaczony w 85%)

Stary 2015-06-22, 17:23   #4806
minthema
Zakorzenienie

Cytat:
bo pierwszy odcinek to bez szału, ale dalej jest lepiej i wciąga nawet finał mnie nie zdołował, nie było deprechy i poczułam się dziwnie zmotywowana i radosna.
z angielskimi, bo nie jestem cierpliwa i na polskie bym nie wytrzymała. teraz widzę, że na napisy24 wrzucają (póki co do 1 odcinka, 2 odcinek mają przetłumaczony w 85%)
ja ściągnęłam taką wersję, że nawet angielskie mi nie działały I oglądałam online.
No właśnie widziałam, że tam są ale trzeba mieć konto, bu jak będą mieli więcej to ewentualnie się pofatyguję i założę
A orphan black został mi ostatni odcinek, mhrhr.

A od dzisiaj zaczynamy z M oglądać True Detective

Stary 2015-06-22, 17:26   #4807
meeow
Lwiątko z Cintry

Cytat:
ja ściągnęłam taką wersję, że nawet angielskie mi nie działały I oglądałam online.
No właśnie widziałam, że tam są ale trzeba mieć konto, bu jak będą mieli więcej to ewentualnie się pofatyguję i założę
A orphan black został mi ostatni odcinek, mhrhr.

A od dzisiaj zaczynamy z M oglądać True Detective

no tego to nie lubię, jak narobią miliony wersji i do żadnej mi napisy nie pasują
ja mam założone konto już od dawna, właściwie od początku serialowej manii
zazdro trochę, ja sobie wczoraj niechcący zaspoilerowałam jedno zdarzenie, bo ktoś źle oznaczył spoiler i nie było zaskoczenia.

pierwszy sezon, czy już z drugim lecicie? ja się wstrzymuję z drugim sezonem, bo Farrell, nie wiem czy będę w stanie zdzierżyć typa

Stary 2015-06-22, 17:43   #4808
ulerka
Raczkowanie

Wreszcie znalazłam rocznik 94 A więc czas się przywitać! Hej, buziaki jestem ulerka. Od nie dawna na forum, od dawna śledzę wizaz i kwc głównie.
To na początek chyba wywiad Aktualnie studiuję w Warszawie, 2 rok stosunki międzynarodowe. Co lubię? W tym roku zaczynamy z Tż sezon motocyklowy. Ja jako plecaczek, i póki co nie zamierzam tego zmieniać. Jestem w trakcie pierwszego jarania się motocyklami Mam Tż - jesteśmy ze sobą od 3 lat, 28 czerwca właśnie będziemy mieć rocznicę. Jasne, że robiliśmy TO Kochamy się na każdej płaszczyźnie. Co do seriali to głównie moja ukochana rodzinka.pl
Dziś mamy poniedziałek, piłam w sobotę. Hm... muszę to liczyć?
Ja za 5 lat? Z Tż w naszym rodzinnym mieście, na pewno po ślubie i może już z dzieciaczkiem
Lubię rozmawiać o uczuciach, o miłości, o seksie, w samych pytongach nie ma nic zaskakującego.
Buziaczki jeszcze raz dziewczyny, mam nadzieję że mnie ciepło przyjmiecie
ulerka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-22, 18:01   #4809
201606011622
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez ulerka Pokaż wiadomość
Wreszcie znalazłam rocznik 94 A więc czas się przywitać! Hej, buziaki jestem ulerka. Od nie dawna na forum, od dawna śledzę wizaz i kwc głównie.
To na początek chyba wywiad Aktualnie studiuję w Warszawie, 2 rok stosunki międzynarodowe. Co lubię? W tym roku zaczynamy z Tż sezon motocyklowy. Ja jako plecaczek, i póki co nie zamierzam tego zmieniać. Jestem w trakcie pierwszego jarania się motocyklami Mam Tż - jesteśmy ze sobą od 3 lat, 28 czerwca właśnie będziemy mieć rocznicę. Jasne, że robiliśmy TO Kochamy się na każdej płaszczyźnie. Co do seriali to głównie moja ukochana rodzinka.pl
Ja za 5 lat? Z Tż w naszym rodzinnym mieście, na pewno po ślubie i może już z dzieciaczkiem
Lubię rozmawiać o uczuciach, o miłości, o seksie, w samych pytongach nie ma nic zaskakującego.
Hej, fajnie napisane
Stary 2015-06-22, 18:19   #4810
Inspire
Kuźnia inspiracji

Cytat:
gratulacje!
oo, druhna odpowiedzialna sprawa, ja w lipcu też będę pełnić pewną ważną funkcję, muszę ogarnąć outfit, bo póki co mam tylko buty kieca by mi się przydała, ale nic mi się nie podoba jeszcze raz gratulacje, to znak że dobrze się układa skoro wytrzymaliście rok bez pozabijania się

Boję się momentu wybierania kiecki na ślub, bo wiem, że trochę mnie przybyło i wyczuwam, że będzie źle poza tym nie mam kompletnie pomysłu na to, co miałabym na sobie mieć.
Póki co mam chęć zaszaleć i zrobić sobie hybrydy na ten czas, ale zobaczę, jak będę stać z hajsem. Orientujecie się może ile takie coś może kosztować?
Przyjmę te gratulacje w grudniu, o ile dotrwamy do tego roku póki co nie narzekam, docieramy się.

Cytat:
I myślami jestem już w Gdyni, na Openerze, aaaa

To w polszy też się ma druhny? Myślałam, że u nas to tylko świadkowie a hamerykańce tudzież zagranico się druhnują A właściwie czemu drogi sport? W sesnie, że drogi prezent czy na coś jeszcze się wydaje?
Gratki Fajnie, że Wam się układa, serio mega się cieszę W ogóle miłe jest taki obserwowanie ile ze sobą się jest, wspominki. Ja z M to już 2 i pół roku, niesamowite jak ten czas leci. Chociaż z drugiej strony wydaje się, że tylko dwa i pół lata a jak wspominam sobie jakieś swoje wydarzenia, to zawsze on był, tak jakby był ze mną od zawsze. A może już się nie pamięta tego jak było jak go nie było
Zazdro

tak jak zwykle, najpierw truskawki, potem jakieś inne owoce, matka mnie weźmie do galopu i takie tam

Nie no, będę świadkować, ale jakoś to słowo mi się średnio podoba drogi nie tylko dlatego, że prezent (chociaż zielonego pojęcia nie mam, co/ile dać), ale też przydałoby się wylaszczyć bardziej niż jakbym była gościem, a to się wiąże z nowym outfitem, fryzurą, makijażem (chociaż tutaj mocno się waham, czy nie lepiej zrobić samej). No i będę musiała pomyśleć nad organizacją panieńskiego ech, jak dziecko we mgle się czuję w tym temacie.
Oj tak fajnie mieć taką osobę w swoim życiu i mam nadzieję, że będzie to trwało jak najdłużej, chociaż czeka nas trochę ponad miesiąc rozłąki (śmieszne, ale to będzie najdłuższy czas bez widywania się w naszym stażu) i mam nadzieję, że damy radę, mimo tego, że gdzieś tam czai się przeświadczenie, że jednak nie. Będzie dobrze, nie? Dość marudzenia

WYMIANA
Inspire jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-22, 18:28   #4811
ulerka
Raczkowanie

Cytat:

Oj tak fajnie mieć taką osobę w swoim życiu i mam nadzieję, że będzie to trwało jak najdłużej, chociaż czeka nas trochę ponad miesiąc rozłąki (śmieszne, ale to będzie najdłuższy czas bez widywania się w naszym stażu) i mam nadzieję, że damy radę, mimo tego, że gdzieś tam czai się przeświadczenie, że jednak nie. Będzie dobrze, nie? Dość marudzenia
Mnie też czeka właśnie niedługo ok 3 tygodni bez nie widzenia się. Tż ma praktyki wojskowe ze studiów. Już raz było tak, że się nie widzieliśmy miesiąc, ale muszę przyznać, że pierwszy wieczór po tej rozłące wspominam do dziś. Wręcz się popłakaliśmy jak się zobaczyliśmy, już nie wspominając ile potem uczuć sobie przekazaliśmy
Dlatego też myślę, że i tym razem będzie podobnie, także i Wy dacie radę Zobaczysz!

---------- Dopisano o 17:28 ---------- Poprzedni post napisano o 17:26 ----------

Aaaa, znowu napiszę. Bo coś mi się przypomniało.
Też będę świadkować, u brata na ślubie- to już za miesiąc
Co do sukienki to już mam kupioną. Fryzurka? Wyprostowane włoski, mam już dość długie, jak na mnie, odhodowane. Makijaż? Czarne kreski i będzie super, elegancko.
Stary 2015-06-22, 19:04   #4812
meeow
Lwiątko z Cintry

Cytat:

Boję się momentu wybierania kiecki na ślub, bo wiem, że trochę mnie przybyło i wyczuwam, że będzie źle poza tym nie mam kompletnie pomysłu na to, co miałabym na sobie mieć.
Póki co mam chęć zaszaleć i zrobić sobie hybrydy na ten czas, ale zobaczę, jak będę stać z hajsem. Orientujecie się może ile takie coś może kosztować?
Przyjmę te gratulacje w grudniu, o ile dotrwamy do tego roku póki co nie narzekam, docieramy się.

ja to najchętniej poszłabym w czarnych spodniach, białej eleganckiej koszuli, do tego jakaś marynara, szpilki i nara ale matula mi trzeszczy nad uchem ale nie zamierzam wydawać na kiecę miliony monet, bo nie chodzę w sukienkach w ogóle, więc to będzie ciężkie wyzwanie, wiem co czujesz
ja niestety nie pomogę ale wydaje mi się, że cena zależy od miejsca, w którym robisz, najlepiej popatrzeć na cenniki.
trzymam kciuki żeby tak było

Stary 2015-06-22, 19:14   #4813
Frutti
Zakorzenienie

Ulerka, polecam Ci rozwiązać ankietę dla świeżaków z pierwszego postu

Kobiety, często was podczytuję (jeśli coś tu się w ogóle dzieje), ale nie wiem czy pamiętacie Fajnie, że wam się układa!! Ja wakacje mam już od połowy czerwca, bo nie ma to jak skończyć sesję przed jej oficjalnym rozpoczęciem. Tż wciąż ten sam, będzie już z 5 lat ponad. Nawet nie wiem ;p szczęśliwi czasu nie liczą
Stary 2015-06-22, 19:17   #4814
ulerka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Frutti Pokaż wiadomość

Kobiety, często was podczytuję (jeśli coś tu się w ogóle dzieje), ale nie wiem czy pamiętacie Fajnie, że wam się układa!! Ja wakacje mam już od połowy czerwca, bo nie ma to jak skończyć sesję przed jej oficjalnym rozpoczęciem. Tż wciąż ten sam, będzie już z 5 lat ponad. Nawet nie wiem ;p szczęśliwi czasu nie liczą
Hmm... już to zrobiłam w poście
Stary 2015-06-22, 19:40   #4815
Frutti
Zakorzenienie

Cytat:
Hmm... już to zrobiłam w poście
Ojej, wybacz mi :C Pytongi były za mało wyróżnione, dlatego nie zauważyłam
Stary 2015-06-22, 19:41   #4816
meeow
Lwiątko z Cintry

Cytat:

jesteś ze stolicy, czy tylko tam studiujesz?

Cytat:

pogrubione - od razu mi na myśl przyszło moje guilty pleasure Łorsoł Szor

co to takie wybielone, przychodzo córy marnotrawne i oczy psujo co studiujesz, jeśli można zapytać?

Stary 2015-06-22, 19:53   #4817
ulerka
Raczkowanie

Cytat:
jesteś ze stolicy, czy tylko tam studiujesz?
Tylko studiuję, osobiście (razem z Tż -nie zapominajmy o nim) jestem z Białegostoku.

---------- Dopisano o 18:53 ---------- Poprzedni post napisano o 18:52 ----------

Cytat:
Ojej, wybacz mi :C Pytongi były za mało wyróżnione, dlatego nie zauważyłam
Hahaha, jasne wybaczam Nie wymagają jakiegoś nie wiadomo jakiego wyróżnienia, wystarczy że faceci wychwalają je pod niebiosa, hi hi
Stary 2015-06-22, 19:56   #4818
201606011622
Konto usunięte

Mój ostatnio suszy łeb kiedy coś możemy. Bożena zagojona, jutro mam kontrol, wezmę tabsy i jak mi minie w☠☠☠☠ na niego to go dorwe
Stary 2015-06-22, 20:08   #4819
ulerka
Raczkowanie

ola_la_7676 : Jak ma się Wasz maluszek? Słodziaczek pewnie... )
Stary 2015-06-22, 20:19   #4820
201606011622
Konto usunięte

Planowany, w 7 cyklu starań ustrzelony. :P z. Tz jesteśmy razem ponad 6 lat, znamy się jak łyse konie. Nie żałuję nic a nic tej decyzji: )

8maja sie urodził, punktualnie w terminie choć przyznam zaskoczył, pojechałam na obserwacje z cisza totalną a na noc się młody wybrał : p

---------- Dopisano o 20:19 ---------- Poprzedni post napisano o 20:12 ----------

Wiadomo że na początku byliśmy gluty , a raczej ja , nie pomyslalabym że tak to się potoczy. Ale pokazał że jest prawdziwym i odpowiedzialnym facetem kiedy zabrał mnie od matki jak skończyłam 18, piekło miałam w domu, długa historia. Ale od tamtej akcji wiedziałam już, że to jest to, inny widząc moja matke i znając sytuację raczej dawno by mi podziękował, on się nie wystraszył że tak powiem, a wręcz przeciwnie, pomógł mi wtedy kiedy najbardziej tego potrzebowałam. Nerwus jest ale ja nie lepsza jakoś się uzupelniamy , nie pozabijalismy się jeszcze więc nie ma tragedii
Stary 2015-06-22, 20:22   #4821
201606011622
Konto usunięte

Kubi pozdrawia wizazowe ciotki
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1434997240854.jpg (60,7 KB, 4 załadowań)
Stary 2015-06-22, 20:38   #4822
ulerka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ola_la_7676 Pokaż wiadomość
Ojeja, Słodziaczek
No to super, że się tak potoczyło. Fajni, odpowiedzialni rodzice to co się miało źle potoczyć
Stary 2015-06-22, 20:43   #4823
201606011622
Konto usunięte

Bałam się porodu, ale i to jakos przetrwalam. Bardzo bolesny ale przynajmniej krótki
Stary 2015-06-22, 20:53   #4824
ulerka
Raczkowanie

Cytat:
Bałam się porodu, ale i to jakos przetrwalam. Bardzo bolesny ale przynajmniej krótki
Ja też, kiedyś w przyszłości, chciałabym urodzić naturalnie. Myślę sobie, że skoro nasze babki i matki tak rodziły, to to jest do przeżycia. A poza tym to musi być "cudowne" uczucie wiedzieć, że pomogłaś mu przyjść na świat, że się pomęczyłaś. A nie cesarka- i bum.
Wyłączam przypadki, gdzie cesarka jest konieczna, ze względu chociażby na minimalne komplikacje!
Stary 2015-06-22, 21:00   #4825
201606011622
Konto usunięte

No jak już urodziłam to podobno gadalam w kółko" boże dałam radę" też chciałam od początku naturalnie choć strach był, do przyjemnych rzeczy to nie należy ale i da się przeżyć, kobiety są silne na ogół, facet by się zaplakal na pierwszych skurczach a co dopiero na 2 części porodu mój był przy porodzie i mówi że nie może uwierzyć jak ja to przetrwałam, na koniec jak mnie polozna trzymała żebym prosto leżała to widziałam że sie za glowe trzymał przerażony i powtarzał" jezu" potem mówił że już nie mógł patrzeć jak ja Cierpie, już chciał wyjść a tu bum, Kubuś nazewnatrz, to zaraz dumny poleciał z lekarzem go badać i ważyć, całkiem o mnie zapomniał, dopiero przyszedł jak lekarz mnie zaczął szyć: d
Stary 2015-06-22, 21:35   #4826
ulerka
Raczkowanie

Pewnie niezapomniane chwile do końca życia. Miny facetów w takich sytuacjach są pewnie nie do opisania, no i wydaje mi się, że wspólny poród umacnia jakoś ten związek, no nie wiem mam takie poczucie, że to dobrze robi, bo tak jak się poczęło dziecko wspólnie tak i urodzić je trzeba wspólnie, choć to jednak my- kobiety czujemy dobitnie ból.
Stary 2015-06-22, 22:21   #4827
Frutti
Zakorzenienie

Cytat:
co to takie wybielone, przychodzo córy marnotrawne i oczy psujo co studiujesz, jeśli można zapytać?
Oj tam najpiękniejsze paznokcie wizażu!
Studiuję bezpieczeństwo wewnętrznie na uniwerku, planuję skończyć mgr w szkole oficerskiej we Wro, ale wyjdzie w praniu Być może wyjadę za granicę na jakiś czas.

Cytat:
Hahaha, jasne wybaczam Nie wymagają jakiegoś nie wiadomo jakiego wyróżnienia, wystarczy że faceci wychwalają je pod niebiosa, hi hi
Cieszę się! Oj tak, w końcu to ich drugi (a może i główny, czasami jedyny) narząd stworzony do myślenia

Cytat:
Ojej, ale fajny synuś! Gratuluję, bo nie miałam okazji, mimo że przebieg trochę śledziłam!
Stary 2015-06-22, 22:39   #4828
minthema
Zakorzenienie

Cytat:
no tego to nie lubię, jak narobią miliony wersji i do żadnej mi napisy nie pasują
ja mam założone konto już od dawna, właściwie od początku serialowej manii
zazdro trochę, ja sobie wczoraj niechcący zaspoilerowałam jedno zdarzenie, bo ktoś źle oznaczył spoiler i nie było zaskoczenia.

pierwszy sezon, czy już z drugim lecicie? ja się wstrzymuję z drugim sezonem, bo Farrell, nie wiem czy będę w stanie zdzierżyć typa
ja tak mam jak mi M ściąga (seriale, wy zboczuszki), zawsze musi być najlepsza jakość i potem żadne napisy nie pasują

to jest i tak nic przy tym spoilerze GOT chociaz w sumie jak przyszło co do czego to i tak o tym zapomniałam i miałam zonka, za dużo się wcześniej działo i byłam oszołomiona

Pierwszy pierwszy, właśnie niedawno skończyliśmy. Trzeba się za coś zabrać po stracie GOT
Cytat:
heeeej Może świeża krew trochę rozrusza wątek
Cytat:

Nie no, będę świadkować, ale jakoś to słowo mi się średnio podoba drogi nie tylko dlatego, że prezent (chociaż zielonego pojęcia nie mam, co/ile dać), ale też przydałoby się wylaszczyć bardziej niż jakbym była gościem, a to się wiąże z nowym outfitem, fryzurą, makijażem (chociaż tutaj mocno się waham, czy nie lepiej zrobić samej). No i będę musiała pomyśleć nad organizacją panieńskiego ech, jak dziecko we mgle się czuję w tym temacie.
Wydaje mi się, że hybrydy koło stówki. Może mniej. Ale w miastach zawsze się bardziej cenią więc w Łodzi też pewnie jakoś super tanio (i dobrze) może być ciężko znaleźć. Najtaniej to chyba po znajomościach, na fb widzę, że dużo znajomych się zaczęło tym zajmować.
Ja na takie wyjście to prędzej bym sobie zafundowała przedłużane rzęsy. W ogóle jak już będę zarabiać to na jakieś wyjazdy, ważniejsze imprezy na bank będę sobie robić. W ogóle najchętniej to nosiłabym takie cały czas ale ponad stówkę co 2 tygodnie to mi żal na takie pierdy wydawać...

A w ten sposób.
Jeżu panieński....... ... . .. .....
Obym nigdy nie była zmuszona to urządzania czegoś takiego.
Ani uczestniczenia.

Chociaż chyba mnie to czeka w przyszłym roku

Śmieszne? Oszalałaś? My od tych 2 i pół lat najdłuższą rozłąkę jaką mieliśmy to 5 czy 6 dni Jak byłam na openerze raz sama, bez niego, a drugi raz jak pracowałam do 15 a on akurat wtedy miał popołudniówki I miesiąca sobie nie wyobrażam, to jest ogrom czasu, strasznie byłoby nam ciężko.
Ale czemu mielibyście nie dać rady? Przecież wróci. Skype jest, miesiąc to jest dużo jeżeli chodzi o tęsknotę ale mało, jeżeli chodzi o kwestię tego, że miałoby się nie "dać rady". Na pewno dacie, bez stresu, tęsknota będzie ale na pewno was to nie zniszczy, wręcz przeciwnie

Edytowane przez minthema
Czas edycji: 2015-06-22 o 22:42
Stary 2015-06-22, 22:40   #4829
minthema
Zakorzenienie

Cytat:

Aaaa, znowu napiszę. Bo coś mi się przypomniało.
Też będę świadkować, u brata na ślubie- to już za miesiąc
Co do sukienki to już mam kupioną. Fryzurka? Wyprostowane włoski, mam już dość długie, jak na mnie, odhodowane. Makijaż? Czarne kreski i będzie super, elegancko.
Długie proste włosy i kreski, czyli tak jak ja wyglądałam na co dzień w liceum Teraz się zmieniło to, że kreski mi się znudziły i bawię się w cienie.
Ja mam wesele w przyszłym roku dopiero, siostra mojego M się hajta. To będzie wydarzenie więc już myślę jak się wylaszczę I nawet mam koncepcję makijażu, mam nadzieje, że znajdę kiecę która będzie pasowała do koncepcji butelkowo-zielonego, połyskującego smoky
Cytat:

Nawet ja Cię pamiętam, chociaż jak dołączyłam to już Cię mało było na wątku Więc hej Ja miałam w oficjalnej sesji tylko jeden egzamin, reszta w przedterminach
Łi tam, ja jestem szczęśliwa a i tak przy każdej cyferce "16" (od 16.12) czuję miłe łaskotanie w serduszku i uśmiech, hehe
Cytat:
pogrubione - od razu mi na myśl przyszło moje guilty pleasure Łorsoł Szor
Świeżak moją miłością

Bosze jestem złym człowiekiem, obżarłam się wczorajszym imieninowym ciastem na noc Zaraz mój cały progress pójdzie się kochać, kto wyciągnął blachę z lodówki, cały dzień siedziała grzecznie w piwnicy i w ogóle mnie do niech nie ciągnęło, wieczorem schodzę na dół a tam bach, w kuchni na ladzie leży, uśmiecha się i czeka na pożarcie. I jeszcze zostało po kawałku dwóch najlepszych ciach, serniku z białą czeko i ciastem ferrero rocher. No jak tak można

Stary 2015-06-22, 23:31   #4830
Inspire
Kuźnia inspiracji

Zaraz ogarnę posty, próbuję sobie coś przypomnieć na jutro + sprzątam + pakuję się. Powraca koszmar sprzed roku, dżizas, jak ja to wszystko wezmę?!

---------- Dopisano o 23:31 ---------- Poprzedni post napisano o 23:05 ----------

Cytat:
Pierwszy pierwszy, właśnie niedawno skończyliśmy. Trzeba się za coś zabrać po stracie GOT

Wydaje mi się, że hybrydy koło stówki. Może mniej. Ale w miastach zawsze się bardziej cenią więc w Łodzi też pewnie jakoś super tanio (i dobrze) może być ciężko znaleźć. Najtaniej to chyba po znajomościach, na fb widzę, że dużo znajomych się zaczęło tym zajmować.
Ja na takie wyjście to prędzej bym sobie zafundowała przedłużane rzęsy. W ogóle jak już będę zarabiać to na jakieś wyjazdy, ważniejsze imprezy na bank będę sobie robić. W ogóle najchętniej to nosiłabym takie cały czas ale ponad stówkę co 2 tygodnie to mi żal na takie pierdy wydawać...

A w ten sposób.
Jeżu panieński....... ... . .. .....
Obym nigdy nie była zmuszona to urządzania czegoś takiego.
Ani uczestniczenia.

Chociaż chyba mnie to czeka w przyszłym roku

Śmieszne? Oszalałaś? My od tych 2 i pół lat najdłuższą rozłąkę jaką mieliśmy to 5 czy 6 dni Jak byłam na openerze raz sama, bez niego, a drugi raz jak pracowałam do 15 a on akurat wtedy miał popołudniówki I miesiąca sobie nie wyobrażam, to jest ogrom czasu, strasznie byłoby nam ciężko.
Ale czemu mielibyście nie dać rady? Przecież wróci. Skype jest, miesiąc to jest dużo jeżeli chodzi o tęsknotę ale mało, jeżeli chodzi o kwestię tego, że miałoby się nie "dać rady". Na pewno dacie, bez stresu, tęsknota będzie ale na pewno was to nie zniszczy, wręcz przeciwnie
Ja się obrażę chyba na GOT, jak mogli mi zabić Jona

Pocieszam się, że to będzie na moim zadupiu, więc liczę na mniejsze stawki niż w mieście a co do rzęs to jakoś tak nie mam przekonania, może dlatego, że sama mam w sumie nienajgorsze a znowu dostałam ☠☠☠☠☠☠☠ca z obgryzaniem paznokci, więc przydałoby się mieć je ładne, tak sobie głośno myśląc

Mam nadzieję, że tak będzie, w sumie wiedziałam, na co się piszę, wiążąc się z facetem stąd, że w wakacje będzie taki problem w każdym razie zawsze można wsiąść w autobus, nie?

A co do seriali, to muszę sobie coś wynaleźć na wieczory, bo skapcanieję bez tego ale chociaż mam ambitny plan na czytanie książek, całego mnóstwa.

WYMIANA
Inspire jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości