![]() |
#1561 |
Raczkowanie
|
Dot.: Mamusie lutowe 2015 - cz. 3
Bo juz sie balam ze ze mna cos nie tak jak nie mam jeszcze miesiaczki :-P
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1562 |
Przyczajenie
|
Ja tez jeszcze nie mam. Moja koleżanka to chyba 10 miesięcy nie miała jak kp
Edytowane przez franzza Czas edycji: 2015-06-22 o 16:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1563 |
Zadomowienie
|
Magda nie masz się co martwić. Tylko się cieszyć. Okres jeszcze długo może się nie pojawić dopóki kp
---------- Dopisano o 17:38 ---------- Poprzedni post napisano o 17:36 ---------- Alunia współczuję, nie mam pojęciaco Ci pporadzić. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1564 |
Rozeznanie
|
Ala współczuję. ..ja nie wiem jak małą ogarnę jak babcia pojedzie...i rączek zabraknie; )
Olcia super że wszystko po Twojej myśli A ja dziś byłam u endo i u mnie podobnie jak u Kasi niedoczynność przeszła w nadczynność:/ A i wczoraj skończyłyśmy 17 tygodni a dziś równo 4 miesiące ![]() U mnie miesiączki też niet z czego bardzo się cieszę ![]() Mlebi zazdroszczę. ...u nas dziś była kiepska noc. .. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1565 |
Zakorzenienie
|
ja właśnie byłam w łazience i dostałam okres ;(
a myślałam że póki ściągam te cyce to nie dostanę ;(
![]() |
#1566 |
Wtajemniczenie
|
Ja też jeszcze nie dostałam @ i nie tęskno mi za nią.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1567 |
Wtajemniczenie
|
Emdziku, u mnie ledwo sie skonczyla ta pierwsza wlasnie
![]() ![]() ------- U nas chrzciny tez udane. Ale jak przystalo na matke kwoke musialam sie dzis nacieszyc malym bedac sam na sam :P @Emdzik , jutro wizyta, tak? Kciuuuukasyyyyy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1568 |
Zakorzenienie
|
hope- ahh wiem, ale naprawdę się nie spodziewałam .. i że tak powiem ten okres zawsze przychodzi nie w porę.
jeszcze teraz się tak źle czuje przez niego że tylko modlę się żeby J ładnie spala w nocy. tak, jutro wizyta ale dopiero na 19.30.. ahh stresuje mnie to wszystko. dziękuję za kciuki! ![]() bardzo nam się przydadzą! i super że chrzciny udane! no ale nie mogło być inaczej ! hihi ![]() dobranoc wszystkim ![]()
![]() |
#1569 |
Zadomowienie
|
Hope fajnie że i u was chrzciny udane 😊
Emdzik może to tylko jednorazowa akcja z miesiączką no trzymam kciuki za dzisiaj Agatka kończy dzisiaj 5 miesięcy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1570 |
Rozeznanie
|
Ewcia gratulacje dla Agatki
![]() ![]() Kurcze to Agatka o prawie miesiąc starsza od mojej M ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1571 |
Zakorzenienie
|
Ewa- dziękuję.
serio mam nadzieję że to potrwa z 4-5dni i zniknie znowu na 5miesięcy.. no o ile będę karmić.
![]() |
#1572 |
Wtajemniczenie
|
Hej wszystkim, mogę do was dołączyć co prawda jestem mamą marcową, ale moje mamusie marcowe z odchowalni uciekły na FB a mi nie bardzo taka forma pasowała a przyznam że bardzo brakuje mi forum, od nie dawna zaczęłam was podczytywać mam nadzieję że się nie gniewacie. Mam na imię Kasia i wczoraj stuknęła mi 3 z przodu, jestem mamą Kubusia urodzonego 08.03. 2015, mam już córkę Martynkę która ma 5 lat. Mój synek jest bardzo wymagającym brzdącem, do jakiegoś 3 miesiąca męczyły go straszne kolki i wzdęcia które potrafiły trwać cały dzień teraz już jest lepiej ale właśnie przechodzimy skok rozwojowy i jak przy każdym skoku jest bunt na pierś w dzień w nocy nie ma problemu ale w dzień toczy się istna walka żeby go nakarmić mam nadzieję że jakoś to przeżyję, dobra koniec już pisania, mam nadzieję że mnie przyjmiecie do waszego grona pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1573 |
Wtajemniczenie
|
Hope,super że impra udana!
Emdzik,współczuję okropnego @ ja pamiętam jakie miałam okropne po porodzie starszej ![]() Cześć Mamuśka. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1574 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1575 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1576 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Łączę się z Tobą w bólu odnośnie tego skoku rozwojowego, bo właśnie przeżywam to samo. Bunt na cycek w ciągu dnia, wieczorem i w nocy problemów z karmieniem brak. Mam nadzieję, że jakoś to minie, bo taka ciągła zabawa w kotka i w myszkę "a może teraz zje" jest wyczerpująca. To już wolałam jak wisiała na cycu do 1-1,5 godziny. Łatwiej mogłam coś zrobić czy zaplanować ![]() U mnie taka sytuacja trwa mniej więcej od 10 dni, są dni lepsze i gorsze. Apogeum było w ostatnią niedzielę, a wczoraj i jak na razie dziś jest, odpukać, troszkę lepiej. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1577 |
Zadomowienie
|
Cześć Mamuśka
Madzia od rana sięstresuje wasza wieczorna wizyta u lekarza kurcze ty to ppewnie jak na szpilkach siedzisz. Mam nadzieje ze Tym razem trafisz na kogos kto wam pomoze. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1578 |
Zakorzenienie
|
Hej Mamuśka
![]() Tutti - dziękuję. no się strasznie denerwuje ![]() i J chyba to wszystko czuje bo co chwilę dzisiaj płacze ![]()
![]() |
#1579 |
Rozeznanie
|
Hej Mamuśka
![]() ![]() ![]() Madzia kciuki ogromne za tą wizytę ![]() ![]() ![]() Ala...no to życzę Ci żeby sytuacja sprzed lat się nie powtórzyła ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1580 |
Zakorzenienie
|
dziękuję dziewczyny.. jesteście Kochane!
![]() |
#1581 |
Wtajemniczenie
|
Dziękuję bardzo za miłe przyjęcie, mam nadzieję często tu zaglądać, ale tak jak pisałam synek jest bardzo ale to bardzo absorbujący z córką bylo zupełnie inaczej.
franzza- u mnie dzisiaj jakby trochę lepiej nawet chętnie w dzień pije, u mnie też w niedzielę młody odstawił niezły cyrk, najgorszej że przy teściowej która od razu skomentowała że chyba mały się nie najada bo ciągle płacze i że mam przestać kp, szczerze w to wątpię bo Kuba urodził się z wagą 3300 gram a dwa tygodnie temu ważył już 6700 gram mając skończone 13 tygodni ale ja mam bardzo specyficzną teściową jeszcze pewnie nie raz o niej napisze, a teraz lecę do mojego marudy bo dzisiaj dla odmiany ciągle chce być na rękach nic mu się nie podoba |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1582 |
Zadomowienie
|
Mamy powtórzyć usg bioderek. Jak byłam 2 czerwca się pytać o termin to mi babka powiedziała ze dopiero najbliższy wolny termin za2 mmiesiące. Poszłam dziś do drugiego ośrodka i 30 czerwca mamy przyjść. Ja Nie Wiem W Jednym tyle trzeba czekać a w innym terminy do wyboru do koloru
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1583 |
Zakorzenienie
|
Wegielek brawo za 4 miesiące
![]() Madzia, trzymam cały czas kciuki za wizytę ![]() Hope, ciesze się, że chrzciny się udały ![]() Witaj mamuśka ![]() Franzza pocieszam się tym, że skok nie trwa wiecznie ![]() Tutti dziwnie z tymi terminami :/ dobrze, że znalazłaś krótszy termin |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1584 |
Wtajemniczenie
|
Hej Mamuśka
![]() Magdago ja ciągle tylko kp a okres dostałam równo 3 m-ce po porodzie a teraz następny mi się przesunie o 3 tygodnie
![]() |
#1585 |
Rozeznanie
|
Robię dziś przyjemność moim chłopakom i na obiad będzie pizza
![]() Wczoraj tż mnie rozwalił...stwierdzeniem że ostatnio to mi się nic nie chce robić. ..ani obiadów ani nic. ..i nie jestem pewna czy to było z troski czy powinien dostać baty; ) ale co prawda to prawda. ..bo ostatnio rzeczywiście nic mi się nie chce. ..po wczorajszym stwierdziłam, że to może wina tej nieszczęsnej tarczycy ---------- Dopisano o 15:48 ---------- Poprzedni post napisano o 15:46 ---------- A i dziękuję Olcia ![]() Tutti - no czasem takie cuda wychodzą. ..ale dobrze, że termin jest ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1586 |
Zadomowienie
|
Wegielek mi teżssięcczęsto nic nie chce a jak mi sięzza chce to Młoda nie współpracuje. Dziś chciałam popołudniu posprzątać spizarke jak będzie spala od 12-15. Zasnęła ja zaczęłam wyciągać i przenosić do kuchni i się obudziła po 20 min zasnęła dopiero po godzinie na pół godziny i lipa. Maruda teraz jest. Nie wyspana a zasnąć nie może a ja zostałam z rozgrzebana robotą
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1587 |
Konto usunięte
|
u mnie dziś 3 drzemki po godzinie każda.
Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1588 |
Zakorzenienie
|
tutti- a czemu bioderka macie powtórzyć? po prostu kontrola?
czasem tak bywa.. dlatego warto właśnie dowiadywać się w kilku miejscach ile trzeba czekać ![]() my byliśmy na budowie, raju jakie to mieszkanie małe ![]() eh ciasne ale własne..
![]() |
#1589 |
Wtajemniczenie
|
My mieliśmy bokserka w 8 tyg. Potem 10 tyg później i mamy zrobić kontrolę jak dziecko zacznie chodzić. Nie wiem czy faktycznie się to kontroluje czy chodzi o kasę bo u mnie na biodra chodzibsie prywatnie. W szpitalu dziecko zapisuję się na pierwszą wizytę jak jeszcze jest w brzuchu bo czeka się na badanie min 4 m-ce na NFZ
![]() |
#1590 |
Zadomowienie
|
Tylko kontrolnie mamy powtórzyć w sumie nawet lepiej ze do innego ośrodka pójdziemy. Nie będę musiała patrzyć na tego buca.
1 usg chyba w 9 tygodniu było a następne miał być po 15 tygodniu wiec jak pójdziemy to będzie chyba 18 zaczynac. A usg jest refundowane w szpitalu? Ja mimo ze w osrodku zdrowia to place. Ile placilyscie za usg?. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:06.