![]() |
#691 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Urodzone w 1989 :) cz. III
Ogóreczku ale debilka z tamtej! Już ja jej dam
![]() U mnie tak sobie. Cieszę się, że zobaczyłam moją klasę, nawet ich lubię. Po szkole później faceci nas olali i poszli sami pić, 3 koleżanki do domu, a ja jak zawsze z 2 koleżankami razem ![]() ![]() ![]() Podział : 7.10 ![]() 1. Infa ![]() 2. Infa ![]() 3. Religia 4. Przedsiębiorczość 5. Ang 6. Ang I druga grupa z klasy ma jutro jeszcze 2 niemieckie, świetnie ![]() ![]() Moje buty dziś robiły furorę ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#692 |
Zakorzenienie
|
wrocilam teraz, od 10 siedzialam na rynku, zmarzlam nawet w zakiecie
![]() plan mam narazie na jutro i srode, jutro tylko 5 lekcji, w srode 7.. ale najgorsze, ze zmienili nam nauczyciela z historii i wosu!!!! jest na chorobowym. i ma za niego byc jakas babka swiezo po studiach (a takie sa najgorsze) i cala klasa jest wk**iona bo 90% osob zdaje historie i wos.. gosc nas bardzo lubi i byl sie nawet pozegnac ![]() kolezanka wrocila z usa i przywiozla mi torebke ![]()
#693 | |||
Zadomowienie
|
o matko
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#694 |
Zakorzenienie
|
a ja mam lajtowy plan
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ale ogolnie to troche glupio, bo pozmieniali nam nauczycieli.. moja super babke od polaka nie bedzie do stycznia i mam jakas stara, co w ogole nic nie uczy.. a ze jestem na humanie, to klasa popadła w czarna rozpacz :P |
![]() ![]() |
![]() |
#695 |
Zakorzenienie
|
U mnie tylko zmienil sie nauczyciel religii ( no cóż teraz wlicza sie do średniej) i bede miala z sisotrą
![]() A szkoda tylko,że dalej mam walnietego nauczyciela od histy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#696 | |
Zakorzenienie
|
Szpile 10cm, i ja jak żyrafa
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#697 |
Zadomowienie
|
A ja jeszcze nie mam planu
![]() Rozpoczęcie trwało 10 minut ![]() Mój chłopczyk robi sobie tatuaż w tym momencie.. ![]() No to by było na tyle ![]()
#698 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kto ma mnie lubić i tak będzie ![]() Co do planu to jutro 5 lekcji na 10 ![]() niemiecki polski matma wos religia |
|
![]() ![]() |
![]() |
#699 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ogolnie to moj jezyk polski woła o pomste do nieba. Dzis zamiast pajak jadowity powiedzialam "pająk gryzący"... A propos mialam takiego w pokoju!! ![]() Tak... Mialam sie zacząc uczyc... ![]() ![]()
![]() |
#700 |
Konto usunięte
|
Ja mam plan fatalny...zresztą przepiszę go Wam:
poniedziałek: 8:50 - 16:30 1.................. 2. w-f 3. w-f 4. angielski 5. sztuka stosowana 6. sztuka stosowana 7. sztuka stosowana 8. sztuka stosowana 9. sztuka stosowana 10. sztuka stosowana wtorek: 8:50-16:30 1............. 2. angielski 3. matematyka 4. biologia 5. historia sztuki 6. polski 7. polski 8. fakultet z j.polskiego 9. historia 10. geografia środa: 7:10 - 15:40 0. w-f 1. rysunek i malarstwo 2. rysunek i malarstwo 3. rysunek i malarstwo 4. rysunek i malarstwo 5. rysunek i malarstwo 6. rzeżba 7. rzeżba 8. francuski 9. polski czwartek: 8:50 - 16:30 1. ................. 2. polski 3. polski 4. informatyka 5. matematyka 6. matematyka 7. chemia 8. godzina wych. 9. historia 10. historia piątek: 10:30 - 16:30 1. .................. 2. .................. 3. .................. 4. francuski 5. historia sztuki 6. angielski 7. etyka 8. etyka 9. fizyka 10. fakultet z historii sztuki Nic tylk osie załamac ![]() ![]() A na dodatek szkola cała jest w remoncie, nie ma ani jednej sali wolnej wiec piewrwsze 2 tyg pojda na stracenie bo codziennie mamy plenery i wyjścia do muzeuw! I tak mamy juz zalegołości a teraz jeszcze 2 tyg do tyłu? Jeny jakie to wszystko jest beznadziejne i przeciw człowiekowi...no wszystko normalnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#701 |
Zakorzenienie
|
Hej.
U mnie jakoś jest. Plan mam nawet nie najgorszy. Jutro na 8:50, a tak to (chyba) codziennie na 7:10. Dobrze, bo kończę wcześniej ![]() Już się nie mogę doczekać piątku-WF! ![]() Będę miała 3 nowych nauczycieli ;/ I tego się najbardziej boję. Ogólnie rozpoczęcie fajne. 'Wyrównałam porachunki' z dwoma gośćmi z którymi nie miałam dobrych stosunków, ale pogadaliśmy i jest super. Naprawdę ![]() ![]() Natomiast co do jednej osoby mam(y) straszny skrzyw, dlatego ten rok będzie pod następnym względem ciężki.. ![]() Ale.. damy radę.. ![]() Dzisiaj w planach mam zamiar skończyć lekturę i zadzownić umówić się na korki.. ;| Wcale mi się nie chce robić tego drugiego.. ;| Durga-współczuję.. ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#702 | |
Zadomowienie
|
![]() jej, współczuję ![]() Ale z drugiej strony chciałabym mieć malarstwo, rzeźbę.... ![]() a ta sztuka stosowana to co to jest?? ![]() Cytat:
![]() Pomidorku - to ładnie tam musiałaś Szparagowo wyglądać ![]()
![]() |
#703 |
Zakorzenienie
|
A ja mam fajny plan
![]() dwie godziny maty w tygodniu będziemy przeznaczać na powtórki i wtedy będę mogła robić co chcę, za tydzień od każdej powtórki będzie z tego spr. i tych spr. ja nie piszę ![]() ale wszystkie inne-normalne, z bieżącego materiału z maty normalnie piszę ![]() ![]() Durga ![]() jutro mam WOS, heh, z babką z histy mamy właśnie, czyli pewnie będę musiała się spowiadać gdzie aktualnie jestem jeśli chodzi o przerabianie tego co mam ![]() ![]() ![]()
#704 |
Zadomowienie
|
Załamałam sie...
Dzwonilam sie umowic na korki z chemii do takiej starszej babki. Ogolnie przez cala rozmowe dawala mi do zrozumienia ze jestem tepa kiedy dowiedziala sie ze mialam w 2kl 4 a w 1kl 3 na koniec z chemii... Spytala sie czy chce isc na medycyne ja powiedzialam ze nie a ona ze dobrze bo tam trzeba miec duzo punktow zeby sie dostac. Umowilam sie z nia na pt. Powiedziala ze bedziemy sie uczyc 2 godz lekcyjne w tyg bo nie zdazymy z materialem i wyjdzie to 50 zl na tydzien. Czyli z 200 na m-c. Jeszcze musze doplacic na prawko, na wycieczke, studniowke, ksiazki... Nie wiem z kad na to wezme... ![]()
#705 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Ja tez dzis postaram sie dokończyc Chłopow choć to raczej niemozliwe ale przeczytam ile sie da ![]() Cytat:
![]() Wiesz teraz jak juz troche ochłonełam to przeboleję ten plan i dużą ilosć godzin w tyg bo od gimnazjum mam ich ponad 40 tygodniowo, w tym roku najwiecej wiadomo bo az 46 ale zdążyłam juz sie do tego przyzwyczaić... Ale strasznie wkurzył mnie ten nieskończony remont...przeciez mieli na to 2 miesiace to dosć czasu bo nasza szkola jest mala...a teraz zabierają nam 2 tyg nauki z najwazniejszego roku... ![]() A sztuka stosowana to takie zajęcia na których sama cos projektujesz ( i wykonujesz tez wiec to takie połączenie projektowania malarstwa i rzeźby jakby), miałam juz rozne tematy, np. siedzisko, witraż, plakat, dyplom, nakrycie glowy, zaproszenie, wnętrze pokoju itp. W ostatniej klasie min w ramach tych zajec robi sie Dyplom, ale jednoczesnie robi sie tez inne zadania i projekty wiec wychodzi ze ten Dyplom to wkońcu w 70% robisz w domu ![]() ![]() To fajnie masz z tą amtematyką ze skoro nie zdajesz jej na maturze to mimo ze jestes na frofilu mat-fiz to nie musisz jej wkuwac i pisac niektórych sprawdzianow ![]() Nie ma co - trzeba sie brac do roboty...nie zmarnuje tych dwóch tygodni. Ide uczyc sie o ogrodach francuskich i angielskich ![]() (Pierwszy raz w życiu wielocytowałam - mam nadzieje ze sie uda ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#706 |
Zakorzenienie
|
Durga o kurczę, Ty to masz faktycznie przerąbany ten plan
![]() ![]() Co do korków to ja muszę zadzwonić i się od babki na matmę umówić, i zastanawiam się nad angielskim, bo jeśli chcę zdawać rozszerzenie to na korki muszę chodzić ![]() Tylko nie wiem czy w ogóle nadaję sie do rozszerzenia ![]() A jeszcze zapomniałam się pochwalić, że dziś byłam w końcu odebrać dowód ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#707 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Ja tez zdaje rozszerzenie - wczoraj postanowiłam i zdania nie zmienie ![]() Ale bez korkow bo w sumie nie stac mnie a poza tym...nie miałabym czasu ![]() Nadajesz sie - trzeba chcieć i wierzyć (i uczyc sie i starać ![]() ![]() Heheheh moj dowod tez jest moim pierwszym plastikiem...i długo nowego nie bedzie bo to prawko odwlekam i odwlekam ![]() Dobra ide z wizazu bo jak to już któraś z Was wcześniej napisała trzeba sie wkońcu zacząć odzwyczajać... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#708 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja już jutro będę sie trenować ![]() Byłam dzisiaj z kolegą kupować zeszyty i przybory i jako, ze to ostanie takie zakupy w moim życiu(na studiach nie będę przecież kupować zeszytów) cieszyłam sie nimi jak szalona ![]() Wybierałam okładki, breloczki, ołówki z tabliczką mnożenia i gumki do zmazywania z kwiatkami ![]() Osiemnastolatka ![]() Nie mogę uwierzyć, że będę codziennie kończyć o 13 ![]() (plus próby, ale to się wytnie ![]() Durga-wpólczuje ![]() Layla- ja mam podobnie, ale mi zmienili tak już rok temu ![]() Kasia-gratuluje ![]() Gdzie jest Martusia? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#709 |
Zakorzenienie
|
durga oj ciezki plan..
ja na szczescie nigdy nie koncze pozniej niz o 14:20, przewaznie kolo 13, raz o 12. ale to i tak na bank sie jeszcze zmieni.
#710 |
Zakorzenienie
|
Ale dobrze było zobaczyć klasę
![]() Codziennie kończę o 13:20, w poniedziałki o 12:25. Ogólnie... jest dobrze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#711 |
Zakorzenienie
|
plan mam calkiem niezly ;]
na korki z historii tez bede musiala sie umowic ale musze czekac na kolezanke bo jak razem chodzimy to wyjdzie taniej, a babka tez za 2 godziny lekcyjne chce 50 zl........ ach ogolem nic mi sie nie chce tak jakos szaro i ponuro za oknem.... ale od srody bede ogladala lazurowe wybrzeze przez 2 tygodnie - zielona szkola ;] heh |
![]() ![]() |
![]() |
#712 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() No niezła, jak tak Cię podniosła na duchu.. ![]() Durga-ciężkie Chłopy do przeczytania czy nie bardzo? Bo ja teraz zamierzm zacząć Ferdydurkę, póżniej Ludzi bezdomnych i może 'Chłopców' ![]() Krówka-raz w tygodniu 3 godziny ![]() A ja nie siedzę tak długo w szkole ![]() ![]() Muszę sprawdzić. Qrcze ale mnie coś głowa boli.. ![]() No właśnie-gdzie Martusia? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#713 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Ja po " Chłopach" "Ludzi Bezdomnych" czytac bede a potem to sie zobaczy jeszcze... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#714 |
Zakorzenienie
|
Ja nie chce do szkoły
![]() ![]() ![]() Wogle jestem strasznie zdołowana,próbuje sie nie przejmować,ale myśle,że nie nadaje sie na rozszerzona historie i wos.Nie dam rady.Jestem na to za głupia ;( Siedzialam i uczyłam sie pocztu królów polskich,ale co to mi da... Przepraszam,ze takie glupoty pisze. Jestem przerażona tym rokiem szkolnym ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#715 |
Zakorzenienie
|
Trochę Was nie potrafię zrozumiec...
Wiem, że matura jest bardzo ważna... ale co chcecie osiagnąć takimi nerwami? Czy to coś da? zmienicie coś niepotrzebną paniką? Ja naprawdę luźno podchodzę do tego roku. |
![]() ![]() |
![]() |
#716 |
Zakorzenienie
|
Durga-hehe rozumiem
![]() ![]() ![]() martuś-nie mów tak! Nie jesteś głupia! ![]() Teraz Ciebie dopadł Syndrom Napięcia Przedmaturalnego i masz najczarniejsze myśli.. ![]() Mamy 8 miesięcy.. Musi nam się udać! MUSI! Będziemy same siebie wyganiać do nauki! Dopingować się! Wydzierać na siebie! Rozumiem Cię, bo ja też się strasznie boję tego roku ale trzeba go przejść.. I to jest nieuniknione.. I nie piszesz głupot! ![]() Zobaczysz jak ja będę tutaj świrowała! ![]() Veio-(mówiąc na swoim przykładzie) nic nie pomogą ale nie umiem tego opanować, powstrzymać. Jak już pisałam wczoraj, mnie najmniejsza pierdoła przejmuje i wprawia w zdenerwowanie. Taka jestem i tego niestety nie zmienię. A dla mnie akurat ten rok jest najważniejszy bo decyduje praktycznie o moim życiu, więc nie widzę w tym czegoś lajtowego i podejść na lajcie nie potrafię..
![]() |
#717 |
Zakorzenienie
|
Ja wiem, ze to jest bardzo ważny rok. Trzeba się przyłożyć i dać z siebie wszystko. Jak widziałam dzisiaj panikujące w klasie dziewczyny to żal mi ich było. Więcej gadania niż faktycznie się martwią :/
Każdy się denerwuje, ale to nie powód do rozpaczania we wrześniu. Tyle ode mnie ;] |
![]() ![]() |
![]() |
#718 |
Zadomowienie
|
Durga- poradzisz sobie
![]() ![]() a te takie projektowania tak strasznie mi sie podobają ![]() Kiedyś zaprojektuję sobie dom ![]() aha..i gratuluję pierwszego wielocytowania ![]() ja też ![]() ![]() kurde, zazdroszczę Wam, że juz macie plany na cały tydzien ![]() Jutrzejszy plan mi się podoba....i mam nadzieję, że w pozostałe dni też bede wychodzić wczesnie.......a jak sie okaze, że koncze 15-16 to kogos zabije ![]()
#719 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny a jak wygląda angielski rozszerzony ustny? Bo nawet nie wiem
![]() Co do podziału to mam nadzieję, że się zmieni. Bo często mam na 8.55, raz nawet na 11.40, a kończymy zazwyczaj 14.20, ale raz też np po 16 ![]() ![]() Dziewczyny mówili u Was w szkole że nie ma ogólnopolskiej próbnej matury? Tylko każda szkoła sama robi. Aa i, że jeśli nie zda się jakiegoś przedmiotu to poprawka jest już w sierpniu? To jest nawet dobre, ale mam nadzieję, że żadnej z nas ta druga wiadomość się nie przyda ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#720 |
Zadomowienie
|
Polecam meliske
![]() ![]() Wiecie co chyba sie zdecyduje na samą biologie... Ale tak czy siak musze pisac i biol i chem ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:22.