|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2611 |
Zakorzenienie
|
Dot.: GREEN CLUB - Pogaduchy przy zielonej herbacie :)
Hej
![]() Ja ogladam mode na sukces i chcialabym chyba zeby zaczela sie szkola (pewnie po wakacjach zmienie zdanie ![]()
![]() |
#2612 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2613 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2614 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
też tak reaguje na przyprawy i jeszcze na slodycze, dlatego mam teraz bardzo gładką cere ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Oczywiście, że to nie z lenistwa dopiero sobie "teraz" herbate zaparzyłas. a z zaproszenia chetnie skorzystam ![]() ![]() tylko czy herbata nie jest juz zimna ![]() Cytat:
![]() ![]() a na nude najlepsza: ksiązka lub porządki w pokoju ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2615 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dokladnie jak juz sie zacznie to po 1 dniu mam dosyć i myśle ahhh te wakacje ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2616 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A co do tej herbaty,to się jakoś zgrać nie możemy ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2617 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Internet mi padl. ![]() Wczoraj napisalam obszernego posta i kiedy wysylalam walnąl sie internet. ![]() ![]() ![]() Freso, milo mi , że o mnie pytalas i cieszę się, że tu wrócilaś. ![]() Na emigrantkach napisalam raptem kilka postow, mam zamiar jechac do Holandii na jakis czas, ale wczoraj wyniknely rozne komplikacje i jestem delikatnie mowiac podlamana. ![]() Coca-coli kochana to nie pij lepiej-mozna jej uzywać do rozpuszczania rdzy i zmiękczania zeschniętego tuszu do rzęs(podobno), więc... ![]() Sorry, ze czasem piszę bez miękkich znaków, ale źle mi się pisze na klawiaturze brata. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2618 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A już myślałam,że się nie pokazujesz,bo ja tu jestem ![]() ![]() Nie załamuj się,może jeszcze ten wyjazd dojdzie do skutku. Nie wiem,co w tej chwili sensownego Ci doradzić ![]() No właśnie ![]() ![]() Skoro przeżera te wszystkie syfki,to strach myśleć,jaki żoładek mogę teraz mieć dziurawy ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2619 |
Wtajemniczenie
|
Hej Dziewczyny.
moglybyscie podac mi jakies takie najlepsze (smakowo) zielone herbatki??? bo ja probowalam przestawic sie na Lipton ale mi jakos nie podchodzi... za to kocham herbatke Vitaxu jablko+mieta...uwielbiam: p: |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2620 | |||
Konto usunięte
|
Yyy, dlaczego Ci to w ogóle przyszlo na myśl.
![]() ![]() Cytat:
![]() Echh, kolezanka z którą mialam jechac ma bardzo slabe wyniki krwi i dostaje zastrzyki, jest bardzo oslabiona i musi się na razie oszczędzać. Oczywiscie zdrowie jest najwazniejsze ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() A jablka i miety nie pilam, no chyba, że napoj Tymbarka, ale mi nie smakuje. ![]() Edytowane przez 201701160947 Czas edycji: 2007-09-01 o 00:30 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2621 |
Wtajemniczenie
|
Hmm, z Tetley zielona o smaku pomaranczy z guaraną (saszetki niestety), zielona malinowa (Bastek) i zielona z opuncją-jeśli chodzi o zielone herbatki.
![]() A jablka i miety nie pilam, no chyba, że napoj Tymbarka, ale mi nie smakuje. ![]() nie pilas...?! musisz sprobowac!!! jest super, tylko trzeba zaparzac dlugo ![]() ps. dziekuje za mini liste...Zielona o smaku pomaranczy z guarana mnie kusi...lubie takie wynalazki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2622 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2623 |
Zakorzenienie
|
*&^%$#@ Ale jestem na siebie wściekła. Własnie wróciłam z pracy i zaraz kładę się spać, ale chciałam napisac Wam jak się wczoraj załatwiłam. Stara baba, a głupia jak but z lewej nogi. Po południu przyjechali złomiarze zabrać rózna takie tam graty i ja zaspana (po nocce) otworzyłam szerzej drzwi niż potrzeba, a nasza wariatka Majka wyskoczyła z zębami na facetów. No to ja w długa za nią i ... daleko nie poleciałam. Padłam jak śledź na betonowy podjazd przed domem. Zahamowałam kolanem i dłoniami. Tak sie porysowałam i potłukłam, że aż miałam gorączkę (chyba ze złości na siebie). Boli mnie okropnie. Mam problem z chodzeniem i robieć nie za wiele moge. Wewnętrzną strone dłoni mam zdartą i jedno kolano. Siniaki oczywiście tez, wszystko jak trzeba (tzn jak nie trzeba). Ch....ra mówie jak mnie strasznie boli. Pisze abyscie mnie głupola pożałowały trochę. No i zmykam spać. Mam nadzieje, że dam radę.
Na dodatek oczywiscie w domu nie było ani kropelki wody utlenionej. Musiałam rane przemyć szarym mydłem rozpuszczonym w letniej wodzie. Uuuuuu mówię meki dantejskie przechodziłam w czasie tego zabiegu. No ale cóż sama sobie jestem winna. Nawet sie na psa nie mogłam złościć. Miłego dnia. Ide spać.
W miłości nie ma lęku, lecz doskonała miłość usuwa lęk, ponieważ lęk kojarzy się z karą. 1 List św. Jana 4:18 / Biblia Tysiąclecia. Cichy kącik hejasz Papierowy kącik hejasz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2624 |
Zakorzenienie
|
uuuuuuu
nic przyjemnego.... ;/ jak Tobie ten bol nie przejdzie to moze wybierz sie do lekarza...... ja dopiero co wyczolgalam sie z lozka :P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2625 |
Wtajemniczenie
|
Siniaki oczywiście tez, wszystko jak trzeba (tzn jak nie trzeba).
to jest bardzo zabawne,bo zazwyczaj siniaki przysluguja tylko dzieciom...:P a tu jak dorosla kobitka ma kolanko zdarte...to smisznie wyglada... ja ost. tez sobie zbilam kolanko..to sie sama z siebie smialam..dziecinstwo mi sie przypomnialo,bo jak bylam mala to non stop kolana pozbijane ![]() teraz mam przez to nie male problemy... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2626 |
Zakorzenienie
|
Ja chyba jak mialam z 11 lat zdarlam kolano i do tej pory mam ślad
![]()
![]() |
#2627 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Ja dosc czesto jestem poobijana-a to o cos zahacze, albo uderze sie glową w róg szafki, calkowita niezdara ze mnie . ![]() ![]() Cytat:
![]() Pamiętam, ze raz bardzo porządnie zdarlam sobie kolano, a to dlatego, że wszyscy biegli pędem, zeby blizej zobaczyc wielgaśne stado ptaków - wtedy się mówilo, ze biorą ślub i wszyscy koniecznie chcieli być tego swiadkami. ![]() Przy okazji:w czasie tego ślubu jakis ptak zrobil mi kupkę na sukience (na ramieniu), ale to się wytnie. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2628 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
W miłości nie ma lęku, lecz doskonała miłość usuwa lęk, ponieważ lęk kojarzy się z karą. 1 List św. Jana 4:18 / Biblia Tysiąclecia. Cichy kącik hejasz Papierowy kącik hejasz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2629 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
A lepiej,żebyś sama nie jechała -to zawsze duże ryzyko . Z kimś zawsze raźniej i w razie problemów jest na kogo liczyć . ![]() Cytat:
![]() ![]() ---------------------------------------------- Cytat:
![]() Szczęście w nieszczęściu,że nie skończyło się to żadnym złamaniem czy pęknięciem . Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Dobra jest też maść-Trombocyt.
![]() |
![]() |
#2630 |
Zakorzenienie
|
Ja jak coś zrobie zrobie to uuu,nie chcecie wiedzieć w jakiej panice bylam jak mnei osa ugryzła
![]()
![]() |
#2631 |
Zakorzenienie
|
Fresa moze sie kiedys zgadamy co do tej herbaty, jatez za zimna nie przepadam
![]() Silva wyjazd napewno dojdzie do skutku, trzymam kciuki ![]() Sniezka to ci jeszcze dwa dni do szkoly zostały ![]() ![]() Hejasz ![]() ![]() szybko sie zagoi wszystko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2632 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() A sliwki na razie nie mam. ![]() ![]() Dzięki. ![]() ![]() Ale lepiej już nic nie piszę - po co zapeszać. ![]() P.S. Zapomniałam napisac, Freso i Zmijko macie świetne avatary. ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2633 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jak bys jechala do Anglii to gdzie? moze bysmy gdzies blisko mieszkaly ![]() Też masz fajny avek ![]() ![]() a jak dzis zobaczyłam avek Fresy to zrobilam taka mine ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2634 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() A fajnie byłoby koło siebie mieszkać co?Wyskoczyłybyśmy sobie gdzieś na piwko. ![]() Ale ja to zawsze sobie wyobrażam nie wiadomo co, a i tak z tego gówno wychodzi. ![]() Cytat:
![]() A Fresa ma bardzo ciekawego avka-Truskawka pogrywająca sobie na gitarze. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2635 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ale samo mi przeszło za jakiś czas,nawet chyba żądła nie wyjęłam-nie pamiętam już ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Nawet nie chcę liczyć,ile ja ich już miałam ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#2636 | |||||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2637 |
Zakorzenienie
|
Silvuś
![]() ![]() Czuję się taka jakaś ...wylizana ![]() Boski av ![]() ![]() A pamiętam,jak miałaś przez długi czas jeden i ten sam avatar-z początków naszej znajomości,a teraz rzeczywiście się rozszalałaś ![]() ![]()
![]() |
#2638 |
Zakorzenienie
|
Silva super avek, czuje sie teraz taka mokra
![]() A ja mieszkam w Birmingham, jakieś dwie - trzy godziny autobusem do Londynu, w ktorym jeszcze nie bylam ![]() A fajnie by bylo sobie takie spotkanie zrobic ![]() Może Fresa tez by przyleciala i bysmy sobie wszystkie o jednym czasie herbate wypily ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2639 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A takie spotkanko po środku odległości byłoby super.Może kiedyś dojdzie do skutku ![]() Żmijko,teraz to już wiem,co to za gość w Twoim avatarze,kiedyś znałam go tylko ze słyszenia,ale w Polsce miałam przyjemność go poznać ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2640 |
BAN stały
|
Dziewczyny mam pytanie odnośnie zielonej herbaty. Co chwilę czytam, że nie powinno się jej słodzić. Czy tylko ze względu na to, że jest po prostu bardziej kaloryczna czy zmniejsza jej zdrowotne właściwości (np. antyrakowe)?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:11.