![]() |
#61 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LVII
Cytat:
![]() ![]() ![]() fogle to zapomniałam się pochwalić ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2015-06-25 o 15:31 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#62 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ja znad pampuchów drożdżowych (kluski na parze) odsmażonych na masełku i polanych syropem z agawy. ![]() Jessssssssssssssssuuuuu jakie to jest dobre, 6 zjadłam. Bo w sumie to macham znad talerza tylko ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() 2. ![]() ![]() 3. ![]() Cytat:
Po sezonie ściagamy, i takw kółko. Ja już inaczej nie potrafię, moja fobia przed insektami jest gigantyczna, większa niż przed wózkami ![]() ![]() Biedny kotecek ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#63 | ||||||
BAN stały
|
Nieee
![]() ![]() [1=5ed20e359c6e02ff4b6d234 3033f9068648c91fd_610b1bf 2637d5;51871545] ![]() Kogo straszysz? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Słodziak z tego Kozy ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() --- Ad sinupret autobusu - wyrwać się z tej Czeczenii to nie jest tak hop-siup ![]() ![]() ![]() Mam jutro telefoniczny interview w języku dżerman, branża IT, sikam ze śmiechu na samą myśl ![]() ![]() ![]() ![]() #billgateswannabe ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#64 | |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() 2. Ha ha - ![]() ![]() A tak fogle to witam siem ![]() Rano prawie zgon zaliczyłam, 7 dni przerwy przymusowej w ćwiczeniach i dzisiaj przy godzinnym workoucie myslałam, ze zejdę - było mi strasznie niedobrze i słabo. Do tej pory raz mi sie tak tylko zdarzyło. Pewno w jukeju za duzo kawy chlałam i teraz mi to bokiem wychodzi ![]() ![]() Ad. implantów i zębologów wszelakich - mnie też czeka jazda. Musze zmienić dentystę, bo do swojej chodzę od paru lat na te same ciągle poprawki srednio co 3-6 meisiecy i szlag mnie juz trafia. Poza tym kwalifikuje sie na jednego implanta, ale czytajac o waszych perypetiach, to chyba sie nie zdecyduję ![]() A i FLO - Wszystkiego Naj!!!! ![]()
![]() |
#65 |
Zakorzenienie
|
Flo sto lat!!!!
![]() ![]() ![]()
#66 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#67 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a fogle to sama robisz, czy kupujesz? 2. piękne i kontaktowe, a jak naśladują miałczenie kotów ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() 2. ![]() dzięki Majek ![]() a i jak rano pojechałam se kupić prezent, to nabyłam polar szary, prawie ![]() szczotkę do kajbla ![]() ![]() ciekawe co przywiezie P. ![]()
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2015-06-25 o 16:39 |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#68 | ||||
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:42 ---------- Poprzedni post napisano o 16:40 ---------- Cytat:
![]() 2 To przypadkiem bo promocja w rosie jest na to , i tak jakoś przechodziłam... Wczoraj i psikłam iii fiołki ![]() ---------- Dopisano o 16:43 ---------- Poprzedni post napisano o 16:42 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:44 ---------- Poprzedni post napisano o 16:43 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:47 ---------- Poprzedni post napisano o 16:44 ---------- Cytat:
Trzymam kciukasy za rozmowę... Ja zapisałam się na kurs opiekuna medycznego osób chorych onkologicznie . ![]()
![]() |
#69 | |||||
BAN stały
|
Wam też cytują się stare posty?
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#70 |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
No mnie sie odechciało, naprawdę, inna sprawa taka, ze musze ten implant zrobić, bo nie ma innej alternatywy, a juz pytałam o to paru stomsów
![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:59 ---------- Poprzedni post napisano o 17:58 ---------- Nigdy wczesniej nie biegałas?
#71 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() 2. normalnie czułam, czułam że Ty będziesz moją bratnią antywózkową duszą ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() 2. No jak myślisz? ![]() ![]() Nie no ja do wyrobów ciast już nie zasiadam ![]() Od nietopsza nam skapło. ![]() A zazwyczaj kupuję gotowce, i te gotowe takie suche i zbite są. I faktycznie bardziej zapychają. ![]() 3. Ooooo też poluję na szczotkę do wc taką żeby eeee zwisała ? i zakryta była czy coś. Poka zakup ![]() ---------- Dopisano o 18:14 ---------- Poprzedni post napisano o 18:10 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja wiem, że ja bym nie dała. ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#72 | ||
Zakorzenienie
|
1.
![]() 2. ciorną ![]() Cytat:
![]() no przecież nie na darmo mówi się o nich polskie papugi ![]() ![]() no i kciukasy za rozmowę ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#73 | |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() 2.Ha! A ciekawe skąd wiedziałas? ![]() ![]() ![]() ![]() 3. Czemuż to? Ja polubiłam zabawę w wypieki- zawsze ciekawam, jakie wyjdzie i co wyjdzie ![]()
![]() |
#74 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() szczota zwykła, plasticzana ino czarna ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#75 |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Juz dawno nic nie ma
![]() ![]()
#76 |
Zakorzenienie
|
Miało być znad czereśni, ale przy nadrabianiu zeżarłam wszystkie
![]() Dołączam się do życzeń dla Flo ![]() ![]() Będzie streszczenie? ![]() ![]() ![]() ![]() Chyba będę wracać do świata żywych - koniec roku szkolnego blisko ![]() ![]()
#77 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() 2. A to nie moje zabawki ![]() Jestem niepiekąca ![]() ![]() Za to znalazłam lepszych w tej dziedzinie, piekarnio-ciastkarnię. I gościom tam kupujemy. Kurcze, a pomyśleć, że jako ticzer marzyłam, żeby się z Tobą zamienić. A tu mówisz takie rewelacje? Byłoby jak z deszczu pod rynnę? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#78 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Niepiekąca, z fobią wózkową, myślę co dalej ![]() 2. I użerać się z ticzerami? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Musiałabym dokończyć depilować nogi, bo objechałam pół jednej. Ale mnie to nuuudzi :p Koleżanka zareklamowała mi woskowanie pach i się zapisałam na jutro. Zapewne w chwili kiedy kosmetyczka będzie rwać ten plaster będę pomstować na tę koleżankę ![]()
Joga z rana jak śmietana. Edytowane przez agnyska81 Czas edycji: 2015-06-25 o 18:26 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#79 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Flo wszystkiego najlepszego ![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#80 | ||||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Z tą prośbą to do Spo ![]() Edytowane przez gryx82 Czas edycji: 2015-06-25 o 18:27 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#81 |
Zakorzenienie
|
#82 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#83 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:02 ---------- Poprzedni post napisano o 19:00 ---------- Cytat:
![]() 2 Ticzerem jesteś? ---------- Dopisano o 19:04 ---------- Poprzedni post napisano o 19:02 ---------- Biegałaś i chyba dlatego taki opór bo przez pierwsze treningi ![]() ---------- Dopisano o 19:05 ---------- Poprzedni post napisano o 19:04 ---------- Zapewne na opiece nad chorym w Hospicjum
![]() |
#84 | ||
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#85 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Prawdopodobnie tak ![]()
![]() |
#86 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#87 |
Zakorzenienie
|
I na swoich bym gadała?
![]() ![]() Aleee się zaniedbałam fizycznie, w sęsie oklapłam, nie ruszam się i nawet nie zauważam co jem ![]()
![]() |
#88 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() 3. Oooooooj, przeklniesz na głos. ![]() ![]() Czemu nie pójdziesz na laser? Tzn, teraz chyba za późno bo lato, ale laser boli równie mocno, ale ptrzynajmniej efekt raz na zawsze ![]() Agnyska - a jak tam przyjemności, czyli wakacje? Zdecydowaliście się na coś? Bo urwał się wątek. Nie kręci Cię Budapeszt? W sumie jestem zdania, że lato nie lato, sezon nie sezon, jak ktoś ma za cel Pragę, to trzeba go uskutecznić. ![]() Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-06-25 o 20:11 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#89 |
Zakorzenienie
|
It wasn't me
![]() Wcale nawet nie musiałam udawać ![]() Streszczam: Poprzedni bar był otwarty ponad 3 miesiące ![]() Na szczycie był jak zawsze gryx ![]() Gryx zajął blisko 1/5 baru, tzn jego wypowiedzi ![]() Tuż zaraz za gryxem szczytowała Rejcz ![]() No a potem inni barowicze... ![]() W poprzednim barze nosiło się głównie jajognioty, o mniej więcej takie -> ![]() Najczęstszym zajęciem (oprócz picia piwa) było łapanie przelatujących pawi, ale nie, że takich ![]() ![]() Poznaliśmy także nową osobę - niejakiego Michała z Okw ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2015-06-25 o 20:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#90 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 3. Ten wosk to tylko 30 zł, a potem planuję robić sobie pachy depilatorem ![]() 4. Nie wiem, w ostatnich dwóch tygodniach nie mam siły myśleć nad tak skomplikowanymi zagadnieniami ![]() ---------- Dopisano o 21:24 ---------- Poprzedni post napisano o 21:21 ---------- Cytat:
![]() No, powiedzmy, że może być. Aczkolwiek do pełnej satysfakcji mi daleko ![]()
Joga z rana jak śmietana. Edytowane przez agnyska81 Czas edycji: 2015-06-25 o 20:25 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:22.