Wyprzedaże się zbliżają do Zarowni zapraszają, miłośniczki ZARY cz.LV - Strona 84 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-06-25, 20:25   #2491
user_k
Zakorzenienie

Dot.: Wyprzedaże się zbliżają do Zarowni zapraszają, miłośniczki ZARY cz.LV

Cytat:
Napisane przez UNIKALNA1983 Pokaż wiadomość
Dzisiaj byłam u veta na kontroli z Polusiem po operacji i siedziałam 1h20 min aż się w końcu wk** i powiedziałam parę słów. Widzą, że jestem w ciąży a ona sobie przyjmuje znajomych bez kolejki... A kontrola mojego królika trwała 13 min ( bo w sumie tylko spojrzała na ranę i zrobiła zastrzyk i dała mi 2 żebym zrobiła co 2 dzień ) a znajomego pieska i kotka po ponad 30 min każde...

A jak podchodzicie do tematu przepuszczania ciężarnych w kolejkach, np. poczta? Ja mam mieszane uczucia, stąd jestem ciekawa jak to widzą ciężarne Byłam wczoraj na poczcie, z 6-8 osób w kolejce i stanęła na końcu ciężarna i za nią kobieta z 3letnim dzieckiem i ledwie próg przekroczyła a wszystkich obraziła, że to Polska, ze nikt jej nie puści itd. a przecież nie trzeba się odwracać i patrzeć na drzwi kto wchodzi o wszystko można grzecznie poprosić. Pracownica jej powiedziała, że ma czekać w kolejce bo poczta nie ma przepisów o uprzywilejowaniu ciężarnych. W końcu ktoś ją przepuścił, ale nie od razu. Rozumiem, że ktoś może się źle czuć, może być gorąco itd., ale jak ma się siłę na wyprzedaż i kilkugodzinne łażenie po CH to nie można 15 minut poczekać w kolejce? I nie kieruję tych słów do Ciebie tylko ogólnie, weterynarz mogła Cię przepuścić bo na pewno wiedziała ile zajmie jej Twoja wizyta a ile znajomych.
user_k jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-25, 20:25   #2492
teja1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez slomka Pokaż wiadomość
Teja kminie odbiór osobisty na jutro, mam samochód i musze z kotem do weterynarza.

Moje zamowienie tez wysłali drugiego z dzisiejszego rana jeszcze nie
O której i gdzie jedziesz?
Stary 2015-06-25, 20:25   #2493
ewcik
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blackangel88 Pokaż wiadomość
Jakie?
Wczoraj kliknelam szpilki, a mialam juz zadnych nie kupowac
szpilki te co Ty
Cytat:
Nie ma za bardzo czym Czuje niedosyt

Kliknelam kamizelke, biale spodnie, szpilki i bluzke z odkrytymi ramionami z NK, ale raczej pojdzie do zwrotu...

zestaw gotowy
ewcik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-25, 20:25   #2494
UNIKALNA1983
Okrutna, podła i zła

Cytat:
Napisane przez slomka Pokaż wiadomość
Omg nie wzięła Cię w pierwszej kolejności? Powinno to obowiazywać nie tylko w kolejkach w sklepie ale wszędzie a królik wraca do zdrowia?
W sumie nie ja byłam pacjentem więc spoko... Wyczekałam kotka bo kobita była przede mną ale siedziała w gabinecie chyba 40 min- następna miałam być ja...nagle weszła babka do poczekalni bez żadnego zwierzątka- została poproszona i już z gabinetu zadzwoniła do męża, który siedział w samochodzie z Labradorem . No i kolejne 35 min... Po czym wyszedł z tym psem ( więc myślałam, że koniec ) a on se poszedł ( z pieskiem ) pogadać przez tel i wrócił...Myślałam, że oszaleję...Były 2 veterynarki-jedna jest od gadów a do niej w kolejce siedziało 2 chłopców z gekonami to oni mnie przepuszczali bo chyba już im żal mnie było no ale nie ta weterynarz go operowała, więc w sumie nie miałaby się do czego odnieść i wizyta byłaby bezsensowna. Techniczki przechodziły obok mnie milion razy i nic... Cieszę się, bo króliś wraca do zdrowia i to szybciej niż się każdy spodziewał ale będzie jeszcze kilka tych wizyt i chyba mąż będzie sam tam jeździł bo przy którymś razie chyba tam urodzę.
UNIKALNA1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-25, 20:28   #2495
slomka
in the dark of night

Cytat:
Napisane przez teja1 Pokaż wiadomość
O której i gdzie jedziesz?
Teoretycznie mogę się dopasować, bo będę w okolicy Galerii ale mogę pod Pasaż albo dzietam muszę - to będę

---------- Dopisano o 20:28 ---------- Poprzedni post napisano o 20:26 ----------

Cytat:
W sumie nie ja byłam pacjentem więc spoko... Wyczekałam kotka bo kobita była przede mną ale siedziała w gabinecie chyba 40 min- następna miałam być ja...nagle weszła babka do poczekalni bez żadnego zwierzątka- została poproszona i już z gabinetu zadzwoniła do męża, który siedział w samochodzie z Labradorem . No i kolejne 35 min... Po czym wyszedł z tym psem ( więc myślałam, że koniec ) a on se poszedł ( z pieskiem ) pogadać przez tel i wrócił...Myślałam, że oszaleję...Były 2 veterynarki-jedna jest od gadów a do niej w kolejce siedziało 2 chłopców z gekonami to oni mnie przepuszczali bo chyba już im żal mnie było no ale nie ta weterynarz go operowała, więc w sumie nie miałaby się do czego odnieść i wizyta byłaby bezsensowna. Techniczki przechodziły obok mnie milion razy i nic... Cieszę się, bo króliś wraca do zdrowia i to szybciej niż się każdy spodziewał ale będzie jeszcze kilka tych wizyt i chyba mąż będzie sam tam jeździł bo przy którymś razie chyba tam urodzę.
Ale zamieszanie rzeczywiście, chyba dobry gabinet skoro takie kolejki, dobrze, że króliczek w dobrych rękach
Stary 2015-06-25, 20:28   #2496
anciaahk
kosmitka

Też uważam, że wypada przepuścić. Mi się w ciąży to moze jednak z 2 razy zdarzyło pod koniec, gdy wyglądałam jak słoń i sapałam jak słoń.

Na egzamin z karnego egzaminator zaprosił mnie ostatnią, chociaż cały rok mnie puścił pierwszą, wyglądałam wtedy już naprawdę źle. Nie ma chyba reguły.

Posłuchaj, jak mi prędko bije Twoje serce...
anciaahk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-25, 20:31   #2497
blackangel88
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez anciaahk Pokaż wiadomość
Czemu? Fajne zakupy . Spodnie z wyprzedaży? Nad butami myślałam również, ale na myśleniu się skończyło.
Wybredna sie ostatnio zrobilam, malo co mi odpowiada... Tak, z wyprzedazy, tylko boje sie, ze beda za duze Wybralabym sie do galerii, no ale nie moge bo dostalam potwornego uczulenia na twarzy po antybiotyku, wygladam jakbym miala zaawansowany tradzik, nie chce straszyc ludzi

Najbardziej to chyba z butow jestem zadowolona Jeszcze potrzebuje 2-3 sukienek na lato, ale w Z nie ma nic ciekawego. Musze przejrzec strone Taranko, moze akurat cos wpadnie w oko.
blackangel88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-25, 20:32   #2498
UNIKALNA1983
Okrutna, podła i zła

Cytat:
Napisane przez user_k Pokaż wiadomość
A jak podchodzicie do tematu przepuszczania ciężarnych w kolejkach, np. poczta? Ja mam mieszane uczucia, stąd jestem ciekawa jak to widzą ciężarne Byłam wczoraj na poczcie, z 6-8 osób w kolejce i stanęła na końcu ciężarna i za nią kobieta z 3letnim dzieckiem i ledwie próg przekroczyła a wszystkich obraziła, że to Polska, ze nikt jej nie puści itd. a przecież nie trzeba się odwracać i patrzeć na drzwi kto wchodzi o wszystko można grzecznie poprosić. Pracownica jej powiedziała, że ma czekać w kolejce bo poczta nie ma przepisów o uprzywilejowaniu ciężarnych. W końcu ktoś ją przepuścił, ale nie od razu. Rozumiem, że ktoś może się źle czuć, może być gorąco itd., ale jak ma się siłę na wyprzedaż i kilkugodzinne łażenie po CH to nie można 15 minut poczekać w kolejce? I nie kieruję tych słów do Ciebie tylko ogólnie, weterynarz mogła Cię przepuścić bo na pewno wiedziała ile zajmie jej Twoja wizyta a ile znajomych.
Mnie zawsze proszą pracownicy Poczty Polskiej.

Wiesz ja grzecznie czekałam jak kotek był przyjmowany, bo kobieta była przede mną. Ale według kolejki następna byłam ja, więc jak Pani weterynarz wiedziała, że z psem będzie więcej zabawy to mogła mnie przyjąć, odbębnić temat i tyle. Króliś był po operacji więc wystarczyło spojrzeć na ranę, nacisnąć, czy nic się nie sączy i podać zastrzyk. Bez zbędnej gadki to mogło trwać dosłownie 5 min. Miałam kilka pytań- ale specjalnie spojrzałam na zegarek i byłam dokładnie 13 min.

Ja czuję się w ciąży bardzo dobrze, ale akurat przychodnie to niekoniecznie najlepsze miejsce dla ciężarnej a chcę jeździć, bo jestem m.in. pielęgniarką i będę robić mu zastrzyki, poza tym od 10 dni podaję inne leki, mam wiedzę medyczną więc inaczej rozmawiam i wiem o co zapytać.
NIGDY NIE WYMUSZAŁAM PIERWSZEŃSTWA I NIEJEDNOKROTNIE STAŁAM W AUTOBUSIE. Ale to dzisiaj to było przegięcie.

Edytowane przez UNIKALNA1983
Czas edycji: 2015-06-25 o 20:34
Stary 2015-06-25, 20:34   #2499
anciaahk
kosmitka

Cytat:
Wybredna sie ostatnio zrobilam, malo co mi odpowiada... Tak, z wyprzedazy, tylko boje sie, ze beda za duze Wybralabym sie do galerii, no ale nie moge bo dostalam potwornego uczulenia na twarzy po antybiotyku, wygladam jakbym miala zaawansowany tradzik, nie chce straszyc ludzi

Najbardziej to chyba z butow jestem zadowolona Jeszcze potrzebuje 2-3 sukienek na lato, ale w Z nie ma nic ciekawego. Musze przejrzec strone Taranko, moze akurat cos wpadnie w oko.
Byłam w taranko wczoraj, ale jakoś nic na mnie dobrze nie leżało, mierzyłam spodnie i koszule.
Cytat:

Wiesz ja grzecznie czekałam jak kotek był przyjmowany, bo kobieta była przede mną. Ale według kolejki następna byłam ja, więc jak Pani weterynarz wiedziała, że z psem będzie więcej zabawy to mogła mnie przyjąć, odbębnić temat i tyle. Króliś był po operacji więc wystarczyło spojrzeć na ranę, nacisnąć, czy nic się nie sączy i podać zastrzyk. Bez zbędnej gatki to mogło trwać dosłownie 5 min. Miałam kilka pytań- ale specjalnie spojrzałam na zegarek i byłam dokładnie 13 min.

Ja czuję się w ciąży bardzo dobrze, ale akurat przychodnie to niekoniecznie najlepsze miejsce dla ciężarnej a chcę jeździć, bo jestem m.in. pielęgniarką i będę robić mu zastrzyki, poza tym od 10 dni podaję inne leki, mam wiedzę medyczną więc inaczej rozmawiam i wiem o co zapytać.
NIGDY NIE WYMUSZAŁAM PIERWSZEŃSTWA I NIEJEDNOKROTNIE STAŁAM W AUTOBUSIE. Ale to dzisiaj to było przegięcie.

Stary 2015-06-25, 20:34   #2500
blackangel88
Wtajemniczenie

Cytat:
Super zestaw
Dziekuje Pod kamizelke bielizniany top z Mango i mam nadzieje, ze fajnie to bedzie wygladac.
Stary 2015-06-25, 20:37   #2501
user_k
Zakorzenienie

Cytat:

Wiesz ja grzecznie czekałam jak kotek był przyjmowany, bo kobieta była przede mną. Ale według kolejki następna byłam ja, więc jak Pani weterynarz wiedziała, że z psem będzie więcej zabawy to mogła mnie przyjąć, odbębnić temat i tyle. Króliś był po operacji więc wystarczyło spojrzeć na ranę, nacisnąć, czy nic się nie sączy i podać zastrzyk. Bez zbędnej gatki to mogło trwać dosłownie 5 min. Miałam kilka pytań- ale specjalnie spojrzałam na zegarek i byłam dokładnie 13 min.

O to mi chodzi, mam wrażenie, że niektóre kobiety wymuszają a przy okazji wszystkich od progu obrażają a ludzie dziś mniej życzliwi, ale trochę się nie dziwię - każdy się spieszy. Kiedyś stałam na poczcie a tam pod rząd 3 ciężarne i każdy miała po milion spraw. W supermarkecie są kasy uprzywilejowane i problem się rozwiązuje, w autobusie to należy ustąpić ciężarnej, głównie chodzi o bezpieczeństwo. W urzędzie przy dłuższej kolejce raczej też, ale kwadrans ktoś kto dobrze toleruje ciąże mógłby wytrzymać.
Stary 2015-06-25, 20:38   #2502
blackangel88
Wtajemniczenie

Cytat:
Ale ja nie bluzkę tylko spodnie
Aaa spodnie Fajne
Stary 2015-06-25, 20:40   #2503
UNIKALNA1983
Okrutna, podła i zła

Cytat:
O to mi chodzi, mam wrażenie, że niektóre kobiety wymuszają a przy okazji wszystkich od progu obrażają a ludzie dziś mniej życzliwi, ale trochę się nie dziwię - każdy się spieszy. Kiedyś stałam na poczcie a tam pod rząd 3 ciężarne i każdy miała po milion spraw. W supermarkecie są kasy uprzywilejowane i problem się rozwiązuje, w autobusie to należy ustąpić ciężarnej, głównie chodzi o bezpieczeństwo. W urzędzie przy dłuższej kolejce raczej też, ale kwadrans ktoś kto dobrze toleruje ciąże mógłby wytrzymać.
Jeżeli chodzi o markety to do kas uprzywilejowanych ustawiają się ludzie z pełnymi koszykami. Mnie w Tesco jakieś 2 tyg temu zaskoczyła babka. Stałam w kolejce do samoobsługowej i widzę, że z drugiego końca biegnie babka. Przybiegła i mówi proszę za mną- otworzyła specjalnie dla mnie kasę
Stary 2015-06-25, 20:41   #2504
user_k
Zakorzenienie

Cytat:
Jeżeli chodzi o markety to do kas uprzywilejowanych ustawiają się ludzie z pełnymi koszykami. Mnie w Tesco jakieś 2 tyg temu zaskoczyła babka. Stałam w kolejce do samoobsługowej i widzę, że z drugiego końca biegnie babka. Przybiegła i mówi proszę za mną- otworzyła specjalnie dla mnie kasę
No tak, często się do tej kasy ustawiają ludzie, którzy nie powinni, ale wiele razy widziałam jak ekspedientki wtedy proszą żeby z końca przepuścić np. ciężarną.
Stary 2015-06-25, 20:42   #2505
monimyszek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Phoebee Pokaż wiadomość
Będziecie szaleć razem w okopach!

Nieee, wzór mi się wydał jakiś niekompatybilny, bo Ty jesteś 'paniom eleganckom' . Ja sama mam gacie moro!

Cytat:
Eleganckam w pracy , na co dzień lumpiara
Powiem więcej, nad tymi myślę
http://www.zara.com/pl/pl/wyprzeda%C...7p2645526.html

Ale kieszenie pewnie pogrubiają, więc póki co tylko myślę.
nie wiem co się tak do pracy stroisz...)) Annooo
Cytat:
Napisane przez martita_26 Pokaż wiadomość
Słusznie .. jest w fajnej cenie

---------- Dopisano o 12:05 ---------- Poprzedni post napisano o 12:03 ----------

---------- Dopisano o 12:06 ---------- Poprzedni post napisano o 12:05 ----------

Super! Też myślę nad moro portkami..

---------- Dopisano o 12:06 ---------- Poprzedni post napisano o 12:06 ----------

Jakby byłby gladkie to bym brała a tak.. sama nie wiem.. chyba za bardzo udziwnione..

---------- Dopisano o 12:08 ---------- Poprzedni post napisano o 12:06 ----------

Woow.. ale szpila..

---------- Dopisano o 12:09 ---------- Poprzedni post napisano o 12:08 ----------

Super! Liczę, że uda mi się spatrzyć stacjonarnie..
ja lubię takie
Cytat:
Napisane przez Phoebee Pokaż wiadomość
Ja też dzisiaj łaziłam po sklepię za jedną Panią, ale powód w pełni uzasadniony - miała... Maranty khaki
też chce
Cytat:
Też uważam, że wypada przepuścić. Mi się w ciąży to moze jednak z 2 razy zdarzyło pod koniec, gdy wyglądałam jak słoń i sapałam jak słoń.

Na egzamin z karnego egzaminator zaprosił mnie ostatnią, chociaż cały rok mnie puścił pierwszą, wyglądałam wtedy już naprawdę źle. Nie ma chyba reguły.
wypada

Ja byłam dzis stacjonarnie i lupiłam portki z dziurami czarne i bluzke
I w ogóle ledwo zyje. Cały dzień w pracy i biegiem po tej zarze...
Stary 2015-06-25, 20:43   #2506
Kamila96
Zakorzenienie

Cytat:
Nie ma za bardzo czym Czuje niedosyt

Kliknelam kamizelke, biale spodnie, szpilki i bluzke z odkrytymi ramionami z NK, ale raczej pojdzie do zwrotu...
suuuper
Kamila96 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-25, 20:43   #2507
blackangel88
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ewcik Pokaż wiadomość
szpilki te co Ty

zestaw gotowy
Tak mi cos mowilo, ze pewnie zamowilas te same co ja, chcialam sie tylko upewnic i dlatego zapytalam

Stary 2015-06-25, 20:44   #2508
anciaahk
kosmitka

Cytat:
Aaa spodnie Fajne

Cytat:
Napisane przez monimyszek Pokaż wiadomość
nie wiem co się tak do pracy stroisz...)) Annooo
Mam taką robotę, że muszę. Nie chcę, ale muszę!

Stary 2015-06-25, 20:45   #2509
teja1
Zakorzenienie

Cytat:

Mi całą ciążę raz ktoś ustąpił miejsca w tramwaju, z kasy dla uprzywilejowanych skorzystałam dwa razy w Ikei, ale byłam w 9msc i zmusił mnie tż i jego mama nienawidziłam tego robić, jak słyszałam utyskiwania ludzi jak to oni długo czekają i sama chciałam mieć dziecko...

Ale sama ZAWSZE ustępuję, przepuszczam, chyba że ktoś jest chamem na wstępie i nie zdążę się odwrócić a panienka mnie obraża, wtedy sory... Ale to za chamstwo, a nie za ciążę

Edytowane przez teja1
Czas edycji: 2015-06-25 o 20:48
teja1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-25, 20:45   #2510
Fixi_Pixi
Zakorzenienie

Cytat:
pięknie w niej wyglądasz podasz refa?
Cytat:
Napisane przez myszola21 Pokaż wiadomość
i ja byłam w dwóch zarach starszna lipa ale nie zmienia to faktu, że przytaszczyłam na pocieszenie 2 pary jeansów, koszulke i kurtke

u mnie były L i XL tylko, odwoluje poszukiwania pomacałam ją i do dupy materiał ma jakiś szorstki obejde sie bez niej

były u mnie te spodnie za 79.90 elastyczne ale tylko 32 i 40 to mój jedyny niespełniony MH a namierzyłam sie dziś z 15 par jeansów wybrałam 2 pary a i tak nie jestem pewna

---------- Dopisano o 18:31 ---------- Poprzedni post napisano o 18:29 ----------

aaa zapomniałam o dresowej sukience ze słupłem na udzie
Myszola wstawiałaś gdzieś zdjęcie w tej sukience? Zastanawiam się nad nią i chętnie bym obejrzała
Stary 2015-06-25, 20:48   #2511
user_k
Zakorzenienie

Cytat:
Mi całą ciążę ran ktoś ustąpił miejsca w tramwaju, z kasy dla uprzywilejowanych skorzystałam dwa razy w Ikei, ale byłam w 9msc i zmusił mnie tż i jego mama nienawidziłam tego robić, jak słyszałam utyskiwania ludzi jak to oni długo czekają i sama chciałam mieć dziecko...

Ale sama ZAWSZE ustępuję, przepuszczam, chyba że ktoś jest chamem na wstępie i nie zdążę się odwrócić a panienka mnie obraża, wtedy sory... Ale to za chamstwo, a nie za ciążę

Otóż to
Stary 2015-06-25, 20:49   #2512
anciaahk
kosmitka

Cytat:
Mi całą ciążę raz ktoś ustąpił miejsca w tramwaju, z kasy dla uprzywilejowanych skorzystałam dwa razy w Ikei, ale byłam w 9msc i zmusił mnie tż i jego mama nienawidziłam tego robić, jak słyszałam utyskiwania ludzi jak to oni długo czekają i sama chciałam mieć dziecko...

Stary 2015-06-25, 20:53   #2513
teja1
Zakorzenienie

Cytat:
Z 10 razy to słyszałam od starszych pań, jak mnie ekspedientki prosiły, albo otwierały kasę nową, ale mówiły że najpierw proszą panią w ciąży...
Stary 2015-06-25, 20:54   #2514
blackangel88
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Kamila96 Pokaż wiadomość
suuuper
Dziekuje Jeszcze przydalyby mi sie cieliste sandaly na szpilce
Stary 2015-06-25, 20:55   #2515
anciaahk
kosmitka

Co polecacie do brwi? W sensie jakiś cień, kredkę etc.

---------- Dopisano o 20:55 ---------- Poprzedni post napisano o 20:55 ----------

Cytat:
Z 10 razy to słyszałam od starszych pań, jak mnie ekspedientki prosiły, albo otwierały kasę nową, ale mówiły że najpierw proszą panią w ciąży...
Nieporozumienie, w życiu się z czymś takim nie spotkałam, serio.

Stary 2015-06-25, 20:59   #2516
user_k
Zakorzenienie

Cytat:
Wiele osób ma na starość odchyły a przeważnie są matkami. Ludzie starsi myślą, że wszystko im się nalezy a młodzi mogą wszystko przetrzymać.
Stary 2015-06-25, 21:03   #2517
523c2d977675f8d89e6472eefe6f460b6ab4010a_6580dd2588396
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Corii Pokaż wiadomość
Ale może to i lepiej, bo tak to by chyba była potrzebna nowa szafa na buty
Dokładnie.... i w sumie nie miałabym już jej gdzie wstawić w garderobie

Cytat:
WsWszystko było po jednej sztuce, ale tylko na Slomkowy musiałam się czaić bo jakaślaska wzięła przwde mną i łaziła z nim po sklepie ale ostatecznie jest mój
Teja jesteś miszcz w zdobywaniu

Cytat:
Wysłali moją paczkę
Sprawnie im to idzie oby utrzymali takie tempo do końca wyprzedaży

Cytat:
Paczka opuściła magazyn!
Kolejna szczęśliwa

Cytat:
Napisane przez starlit Pokaż wiadomość
moja paczka tez juz wyslana
super!

Cytat:
Jeszcze domówiłam spodnie

O żeszzz
523c2d977675f8d89e6472eefe6f460b6ab4010a_6580dd2588396 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-25, 21:05   #2518
anciaahk
kosmitka

[1=523c2d977675f8d89e6472e efe6f460b6ab4010a_6580dd2 588396;51879836]
O żeszzz [/QUOTE]
Tylko 4 pary, 5 para przytargana i ze 4 w paczce będą

Stary 2015-06-25, 21:12   #2519
6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef
Konto usunięte

Cytat:
http://www.zara.com/pl/pl/wyprzeda%C...3p2537507.html

Tylko ja jestem chora na głowę z całego wątku na klikawicę
ja też klikam

---------- Dopisano o 21:12 ---------- Poprzedni post napisano o 21:10 ----------

Cytat:
Napisane przez starlit Pokaż wiadomość
ja swoja oddalam, ten material taki dziwny, jak cerata
ja też oddałam, ale akurat materiał mi się podobał
6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-25, 21:13   #2520
anciaahk
kosmitka

[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;51879921]ja też klikam

---------- Dopisano o 21:12 ---------- Poprzedni post napisano o 21:10 ----------

ja też oddałam, ale akurat materiał mi się podobał [/QUOTE]
Piona!!! Wania Ty nie szukałaś tych spódnic na gumce?

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości