|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#91 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ziajoholiczki nie próżnują, na nowosci kosmetyczne poluja :-) II część
Dżini życzę Ci wszystkiego najlepszego, spełnienia najskrytszych marzeń, samych pięknych dni w życiu, dużo uśmiechu i zdrówka i jeszcze więcej miłości :-*
|
#92 |
|
Zadomowienie
|
[1=6007d5c0f676d2f478e53dd b9b0578e19bc7453a_5eb09e8 463afa;51841888]
![]() No to mamy podwójny powód do świętowania ze strony Dżini i jeden ze strony Księżniczki. ![]() [/QUOTE] Tak, oblewałam zdanie egzaminu licencjackiego Dżini obroń się na 5, szczęścia w życiu prywatnym i zawodowym, i wszyystkiego najlepszego kochana
|
|
|
|
#93 |
|
Konto usunięte
|
Dużo słyszałam o manicure japońskim i powiem jedno-jak już wyjdę za dzianego faceta, to kupię sobie zestaw. I Tobie przy okazji.
|
|
|
|
#94 |
|
Zadomowienie
|
Ja widziałam japoński manicur i jest przepiękny
|
|
|
|
#95 |
|
Zakorzenienie
|
ZaJrzyjcie do klubu na mój watek ;-)
---------- Dopisano o 19:54 ---------- Poprzedni post napisano o 19:53 ---------- Dziękuję wam za życzenia, jestescie kochane!!!!.:-*
|
#96 |
|
Zakorzenienie
|
Mam jutro obronę, a mój za☠☠☠isty promotor nadal nie poinformował nas o której :-o
|
#97 |
|
Zadomowienie
|
Wali w kulki czy jak? Nie masz telefonu do niego?
Zwykle obrony zaczynają się koło 9-tej |
|
|
|
#98 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:37 ---------- Poprzedni post napisano o 20:36 ---------- Poprzednia tura u nas miała o 11 i 12
|
|
#99 |
|
Konto usunięte
|
Dziewczyny, ogarnęłam się nieco i wypełniłam(and wysłałam) wniosek rekrutacyjny na studia. Przez neta. Mam nerwa.
|
|
|
|
#100 |
|
Zakorzenienie
|
[1=6007d5c0f676d2f478e53dd b9b0578e19bc7453a_5eb09e8 463afa;51867573]Dziewczyny, ogarnęłam się nieco i wypełniłam(and wysłałam) wniosek rekrutacyjny na studia. Przez neta. Mam nerwa.
O, chyba się łączyłyśmy telepatycznie, bo też uzupełniam ankietę na drugi stopień. Stanęłam na jednym polu i nie wiem co wpisać. Jutro dzwonię na uczelnię, żeby się zapytać co mam tam wklepać Jestem po ostatnim egzaminie. Czekam na wyniki. Trzymajcie kciuki ![]() I będzie scenka: Stoimy przed egzaminem. Pytam się ludzi, jak myślą ile będzie zadań i czasu. Nikt nic nie mówi, a koleżanka wypala: 30 zadań otwartych i na to 20 minut. Moja reakcja
|
|
#101 | |
|
Zadomowienie
|
[1=6007d5c0f676d2f478e53dd b9b0578e19bc7453a_5eb09e8 463afa;51867573]Dziewczyny, ogarnęłam się nieco i wypełniłam(and wysłałam) wniosek rekrutacyjny na studia. Przez neta. Mam nerwa.
To JUŻ są rekrutacje?????? ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#102 |
|
Zakorzenienie
|
Zadzwoniłam gdzie miałam zadzwonić, uzupełniłam ankietę i wysłałam
Abi, składałaś w końcu na tę uczelnię bliżej domu czy do Lublina?
|
|
#103 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
koniec szkoly, hurra ![]() Teraz tylko praca i odliczanie.. najpierw do moich urodzin, ktore robie w niedzielę.. a potem juz tylko i wyłącznie do urlopu ![]() ---------- Dopisano o 10:38 ---------- Poprzedni post napisano o 10:37 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:39 ---------- Poprzedni post napisano o 10:38 ---------- [1=6007d5c0f676d2f478e53dd b9b0578e19bc7453a_5eb09e8 463afa;51867573]Dziewczyny, ogarnęłam się nieco i wypełniłam(and wysłałam) wniosek rekrutacyjny na studia. Przez neta. Mam nerwa. Gdzie i na jaki kierunek? dzienne? ![]() ---------- Dopisano o 10:41 ---------- Poprzedni post napisano o 10:39 ---------- Cytat:
|
|
#104 |
|
Konto usunięte
|
Na dzienną kosmetologię w Lublinie, na WSNS.
Jeszcze muszę ogarnąć biologię na UP, też w Lublinie, ale z tym będą chyba większe kłopoty, bo mi potrzebny numer konta bankowego rodziców, a oni się migają od podania mi go. ![]() Day, co do tego bliżej domu(Mińsk Mazowiecki) MAM, MAM, MAM! Dzisiaj kliknęłam i muszę uzupełnić&dostarczyć podanie-pisemnie, ale będzie jadka-bo muszę tam jechać osobiście. Na szczęście to tylko 30 parę kilometrów ode mnie. ![]() W tym podaniu muszę napisać mój stan cywilny. Stara Panna. ![]() Tylko teraz trzeba drukowanie skombinować.
|
|
|
|
#105 |
|
Zakorzenienie
|
[1=6007d5c0f676d2f478e53dd b9b0578e19bc7453a_5eb09e8 463afa;51871835]Na dzienną kosmetologię w Lublinie, na WSNS.
Jeszcze muszę ogarnąć biologię na UP, też w Lublinie, ale z tym będą chyba większe kłopoty, bo mi potrzebny numer konta bankowego rodziców, a oni się migają od podania mi go. ![]() Day, co do tego bliżej domu(Mińsk Mazowiecki) MAM, MAM, MAM! Dzisiaj kliknęłam i muszę uzupełnić&dostarczyć podanie-pisemnie, ale będzie jadka-bo muszę tam jechać osobiście. Na szczęście to tylko 30 parę kilometrów ode mnie. ![]() W tym podaniu muszę napisać mój stan cywilny. Stara Panna. ![]() Tylko teraz trzeba drukowanie skombinować. [/QUOTE]Potrzebny jest numer konta do zrobienia wpłaty czy po prostu jest wymagany w rekrutacji? Może poszukaj banku, gdzie prowadzenie konta jest darmowe i sobie je załóż? Rodzice będą mieli niespodziankę
|
|
#106 | |
|
Zakorzenienie
|
Fajnie
ale żeby według kolejności zgłoszeń przyjmowali to pierwsze slysze. To platne studia? ![]() ---------- Dopisano o 12:58 ---------- Poprzedni post napisano o 12:57 ---------- [1=6007d5c0f676d2f478e53dd b9b0578e19bc7453a_5eb09e8 463afa;51871835]Na dzienną kosmetologię w Lublinie, na WSNS. Jeszcze muszę ogarnąć biologię na UP, też w Lublinie, ale z tym będą chyba większe kłopoty, bo mi potrzebny numer konta bankowego rodziców, a oni się migają od podania mi go. ![]() Day, co do tego bliżej domu(Mińsk Mazowiecki) MAM, MAM, MAM! Dzisiaj kliknęłam i muszę uzupełnić&dostarczyć podanie-pisemnie, ale będzie jadka-bo muszę tam jechać osobiście. Na szczęście to tylko 30 parę kilometrów ode mnie. ![]() W tym podaniu muszę napisać mój stan cywilny. Stara Panna. ![]() Tylko teraz trzeba drukowanie skombinować. [/QUOTE]![]() ---------- Dopisano o 12:59 ---------- Poprzedni post napisano o 12:58 ---------- Cytat:
|
|
#107 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
A tak na serio-muszę na ten temat pogadać z rodzicami. Dawno temu, za górami i autostradami byłam na lodach z Mendą(takich jadalnych, zimnych, nie myślcie sobie niewiadomoco) i sobie wypłacał kasę z własnego konta w banku, a ja takie zdziwko i wielkie oczy, że można mieć konto w tym wieku. Wiecie jak mi się nie chce drukować i wypełniać tych podań, załatwiać dokumentów, zaświadczeń itd. ? Patrzę na to wszystko i myślę jedno--> W ogóle nie mam pojęcia jak to leci-czy zdjęcia się dostarcza po przyjęciu na studia czy przed, kiedy należy dać te wszystkie oświadczenia lekarskie, mamuniu... I teraz odzywa się we mnie ta nieporadna, zagubiona Abi. ![]() Moje paznokcie wyginają się na wszystkie strony kosmosu, znacie jakieś dobre utwardzacze do paznokci? ![]() I miałam dzisiaj sen-że kupuję lakiery do paznokci Essence. Proroctwo?
|
|
|
|
|
#108 |
|
Zakorzenienie
|
[1=6007d5c0f676d2f478e53dd b9b0578e19bc7453a_5eb09e8 463afa;51873837]Założę konto, aby nie mieć czego tam wpłacać.
A tak na serio-muszę na ten temat pogadać z rodzicami. Dawno temu, za górami i autostradami byłam na lodach z Mendą(takich jadalnych, zimnych, nie myślcie sobie niewiadomoco) i sobie wypłacał kasę z własnego konta w banku, a ja takie zdziwko i wielkie oczy, że można mieć konto w tym wieku. Wiecie jak mi się nie chce drukować i wypełniać tych podań, załatwiać dokumentów, zaświadczeń itd. ? Patrzę na to wszystko i myślę jedno--> W ogóle nie mam pojęcia jak to leci-czy zdjęcia się dostarcza po przyjęciu na studia czy przed, kiedy należy dać te wszystkie oświadczenia lekarskie, mamuniu... I teraz odzywa się we mnie ta nieporadna, zagubiona Abi. ![]() Moje paznokcie wyginają się na wszystkie strony kosmosu, znacie jakieś dobre utwardzacze do paznokci? ![]() I miałam dzisiaj sen-że kupuję lakiery do paznokci Essence. Proroctwo? [/QUOTE]Gdyby nie Twój dopisek w nawiasie to nic by mi do głowy w nie przyszło w kwestii lodów, a tak... Konto w banku miałam chyba w wieku 13 lat, więc można ![]() Ja też nie lubię takich spraw. Dokumenty, papiery, kopie, oryginał do wglądu. Zawsze mam przy sobie kilka kopii tych samych dokumentów w razie gdybym coś źle zrobiła. Zawsze się tym przejmuję
|
|
#109 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Można miec konto w banku od bodajrze 13 lat właśnie ![]() Abi, co do lodów to wiadomo że chodzi o takie do jedzenia xd
|
|
#110 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczynki obroniłam na 5 😊 udało mi się nawet skończyć z piąteczka na dyplomie 😀
|
#112 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() [1=6007d5c0f676d2f478e53dd b9b0578e19bc7453a_5eb09e8 463afa;51873837]Założę konto, aby nie mieć czego tam wpłacać. A tak na serio-muszę na ten temat pogadać z rodzicami. Dawno temu, za górami i autostradami byłam na lodach z Mendą(takich jadalnych, zimnych, nie myślcie sobie niewiadomoco) i sobie wypłacał kasę z własnego konta w banku, a ja takie zdziwko i wielkie oczy, że można mieć konto w tym wieku. Wiecie jak mi się nie chce drukować i wypełniać tych podań, załatwiać dokumentów, zaświadczeń itd. ? Patrzę na to wszystko i myślę jedno--> W ogóle nie mam pojęcia jak to leci-czy zdjęcia się dostarcza po przyjęciu na studia czy przed, kiedy należy dać te wszystkie oświadczenia lekarskie, mamuniu... I teraz odzywa się we mnie ta nieporadna, zagubiona Abi. ![]() Moje paznokcie wyginają się na wszystkie strony kosmosu, znacie jakieś dobre utwardzacze do paznokci? ![]() I miałam dzisiaj sen-że kupuję lakiery do paznokci Essence. Proroctwo? [/QUOTE]Tak, są konta bankowe od 13 r.ż. Przypomina mi się 1 stopień i te papiery heh Niby jestem specem od papierków właśnie, ale też tego nie lubię.Cytat:
|
||
|
|
|
#113 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#114 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#115 | |
|
Zakorzenienie
|
.
---------- Dopisano o 17:05 ---------- Poprzedni post napisano o 17:04 ---------- Cytat:
[1=6007d5c0f676d2f478e53dd b9b0578e19bc7453a_5eb09e8 463afa;51876005]Brawo, Florka! [/QUOTE]Dziękuję kochane 😘
|
|
#117 |
|
Zakorzenienie
|
Czekam na wyniki ostatniego egzaminu. Chyba zniosę jajo.
|
|
#119 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#120 |
|
Zadomowienie
|
Zdasz
Abi- szukałaś dobrej odżywki do paznokci, czy mi się tylko wydaje? Forcia czekam na wpis na blogu o Ziaji Dziewczyny- miałyście bazę pod makijaż? Używacie kosmetyków naturalnych typu z Biochemii Urody/olejów (a macie skórę mieszaną) i was nie zatyka/nie tworzy nowych pryszczy? |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:08.

koniec szkoly, hurra