Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXXVIII - Strona 37 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-06-27, 21:09   #1081
201607131106
Konto usunięte

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXXVIII

Cytat:
Napisane przez Ciemna163 Pokaż wiadomość

Wiesz, może po prostu lubią to miejsce? Tak jak Paryżanie wieżę Eiffla? Jezu, dajcie żyć innym - jak ktoś chce fotę pod kolumną Zygmunta to niech ma, jak ktoś chce na łące to robi na łące
- wolny kraj, po co komentować takie rzeczy?
Nie możesz mnie nadal zrozumieć?
Nie lubię, jak ludzie się na mnie patrzą, nie lubię robić wokół siebie zbędnej sensacji. Panna młoda w tramwaju jest sensacją.
201607131106 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-27, 21:11   #1082
201607111040
Konto usunięte

Cytat:

Wiesz, może po prostu lubią to miejsce? Tak jak Paryżanie wieżę Eiffla? Jezu, dajcie żyć innym - jak ktoś chce fotę pod kolumną Zygmunta to niech ma, jak ktoś chce na łące to robi na łące
- wolny kraj, po co komentować takie rzeczy?
Ok, jak chca sobie zrobic to nie robia. Czy ja komus zabraniam? Nie. Po prostu moim zdaniem to nie jest kwesta lubie to miejsce tylko robia tam te zdjecia, bo modne, albo mysla ze jest to oryginalne
Po co komentowac? A po co komentowac poczynania naszych "gwiazd youtuba"? Przeciez wolny kraj, niech robia co chca Kazdy ma prawo wyrazic swoje zdanie.
201607111040 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-27, 21:13   #1083
juli_jka
now or never

Cytat:

lalek? I na biało żebym nie zauwazyła, czy jak?
Zluzuj trochę Nie mam bólu tyłka, śmieszą mnie po prostu takie komentowanie: o zrobili sesję na starówce, o zrobili na stadionie. No a gdzie mają robić, na księżycu? Ich sprawa, nie musiałaś brać w tym udziału w żaden sposób, to po co komentujesz? Podoba im się, chcieli, zrobili i tyle. Jak tysiące innych par. Może dane miejsce ma dla nich jakieś znaczenie, może przeważyły tylko subiektywne względy estetyczne, nieważne. Po co generalizować?
po pierwsze grzeczniej, po drugie luuuzuj. nie mam 15 lat, komentarze dotyczyły czegoś innego. i do innej sytuacji zostały napisane.
z resztą - po co dyskutuję z kimś kto kolejny raz pokazuje na forum, że musi zrobić kłótnię ...

Edytowane przez juli_jka
Czas edycji: 2015-06-27 o 21:15
juli_jka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-27, 21:18   #1084
BezimiennyKot
Raczkowanie

Znowu negatywne wibracje. No, dziewczyny, koniec tego!

Edytowane przez BezimiennyKot
Czas edycji: 2015-06-27 o 21:20
BezimiennyKot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-27, 21:23   #1085
juli_jka
now or never

next ... dzisiaj dzień trola czy co ???
Stary 2015-06-27, 21:23   #1086
BezimiennyKot
Raczkowanie

Proszę oglądnąć:

https://youtu.be/jp9R2rb0fbQ
Stary 2015-06-27, 21:25   #1087
ajah
wańka wstańka

[QUOTE=BezimiennyKot;51901 969]Proszę oglądnąć:

Proszę przestać nawracać

Edytowane przez ajah
Czas edycji: 2015-06-27 o 21:26
ajah jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-06-27, 21:29   #1088
b82ed09e83d6cc96f3cec4b39c6008ed9e8c5acd_5dd330825eb9e
Konto usunięte

[QUOTE=ajah;51901990]
Cytat:
Napisane przez BezimiennyKot Pokaż wiadomość
Proszę oglądnąć:

Proszę przestać nawracać
b82ed09e83d6cc96f3cec4b39c6008ed9e8c5acd_5dd330825eb9e jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-27, 21:32   #1089
Ciemna163
Kociara

Cytat:
Napisane przez jajajamajka Pokaż wiadomość
Nie możesz mnie nadal zrozumieć?
Nie lubię, jak ludzie się na mnie patrzą, nie lubię robić wokół siebie zbędnej sensacji. Panna młoda w tramwaju jest sensacją.
no tego zdania z lokiem nie skumałam w ogóle Ale ok, rozumiem - choć ja na PMki patrzę się max kilka sekund, bo nie mam czasu się wgapiać a poza tym to takie... niezręczne? W każdym razie myślę, że w przypadku Bogusiów po prostu było to (tramwaj) dla nich najprostsze rozwiązanie (i tańsze).
Cytat:
Napisane przez LusiaPlotkara Pokaż wiadomość
Ok, jak chca sobie zrobic to nie robia. Czy ja komus zabraniam? Nie. Po prostu moim zdaniem to nie jest kwesta lubie to miejsce tylko robia tam te zdjecia, bo modne, albo mysla ze jest to oryginalne
Po co komentowac? A po co komentowac poczynania naszych "gwiazd youtuba"? Przeciez wolny kraj, niech robia co chca Kazdy ma prawo wyrazic swoje zdanie.
Nie, nie zabraniasz, ale to czyiś prywatny wybór, po prostu nie widzę sensu wściubiania nosa w takie ślubne tematy ludzi, którzy się z tym Tobą nie dzielą. Akurat co do juciuberek różnica jest taka, że ona się z nami dzielą swoją prywatnością, więc komentowanie tego ma większy sens. Tak mi się wydaje

Cytat:
Napisane przez juli_jka Pokaż wiadomość
po pierwsze grzeczniej, po drugie luuuzuj. nie mam 15 lat, komentarze dotyczyły czegoś innego. i do innej sytuacji zostały napisane.
z resztą - po co dyskutuję z kimś kto kolejny raz pokazuje na forum, że musi zrobić kłótnię ...

grzeczniej? A w którym momencie Cie obraziłam? Ja nie nazwalam Ciebie lalą, więc nie wiem o co Ci chodzi. A co do drugiego, to nawet nie chce mi się komentować Kiedy ja się tu ostatnio z kimś kłóciłam?

---------- Dopisano o 22:32 ---------- Poprzedni post napisano o 22:30 ----------

Cytat:
Proszę oglądnąć:

https://youtu.be/jp9R2rb0fbQ

no naprawdę jeszcze Ciebie brakuje w tej dyskusji luz, my tu tak często (a zwłaszcza ja jak widać).
Ciemna163 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-27, 21:36   #1090
BezimiennyKot
Raczkowanie

[1=b82ed09e83d6cc96f3cec4b 39c6008ed9e8c5acd_5dd3308 25eb9e;51902029]
Cytat:
Napisane przez ajah Pokaż wiadomość
Nie chcę nikogo nawracać ale mam dość czytania od godzin o jakiś tam miejscach na zdjęcia ślubne albo coś i kłótniach z tego powodu. Powoli trzeba by ten temat zamknąć.
Stary 2015-06-27, 21:36   #1091
SympatycznyAtrament
Nie-rudy lis

Cytat:
Napisane przez Adamantium01 Pokaż wiadomość
czy u Was na fejsbuniu też wysyp tęczowych znajomych?
U mnie wysypu nie ma, ale ja mam 60 znajomych i tęczowa jestem ja i koleżanka, bo się cieszę, a co! i po cichu zazdraszczam, bo nie wiem kiedy się doczekamy takiej tęczowej radości w Polsce

Cytat:

Wiesz, może po prostu lubią to miejsce? Tak jak Paryżanie wieżę Eiffla? Jezu, dajcie żyć innym - jak ktoś chce fotę pod kolumną Zygmunta to niech ma, jak ktoś chce na łące to robi na łące - wolny kraj, po co komentować takie rzeczy?
Dokładnie
Dziś raczej nie wpadnę, bo umarłem.
SympatycznyAtrament jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-06-27, 21:47   #1092
201607131106
Konto usunięte

Cytat:
no tego zdania z lokiem nie skumałam w ogóle Ale ok, rozumiem - choć ja na PMki patrzę się max kilka sekund, bo nie mam czasu się wgapiać a poza tym to takie... niezręczne? W każdym razie myślę, że w przypadku Bogusiów po prostu było to (tramwaj) dla nich najprostsze rozwiązanie (i tańsze).
Lok był wynikiem (może nieco zbyt długiego ) ciągu skojarzeń od panny młodej po fryzurę Bartka.

---------- Dopisano o 22:47 ---------- Poprzedni post napisano o 22:45 ----------

Cytat:
Nie chcę nikogo nawracać ale mam dość czytania od godzin o jakiś tam miejscach na zdjęcia ślubne albo coś i kłótniach z tego powodu. Powoli trzeba by ten temat zamknąć.
201607131106 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-27, 21:49   #1093
diorentynka
Zadomowienie

Cytat:

Nie, nie zabraniasz, ale to czyiś prywatny wybór, po prostu nie widzę sensu wściubiania nosa w takie ślubne tematy ludzi, którzy się z tym Tobą nie dzielą. Akurat co do juciuberek różnica jest taka, że ona się z nami dzielą swoją prywatnością, więc komentowanie tego ma większy sens. Tak mi się wydaje

grzeczniej? A w którym momencie Cie obraziłam? Ja nie nazwalam Ciebie lalą, więc nie wiem o co Ci chodzi. A co do drugiego, to nawet nie chce mi się komentować Kiedy ja się tu ostatnio z kimś kłóciłam?

---------- Dopisano o 22:32 ---------- Poprzedni post napisano o 22:30 ----------

no naprawdę jeszcze Ciebie brakuje w tej dyskusji luz, my tu tak często (a zwłaszcza ja jak widać).
A od czego się zaczęło? Od udostępnienia na zdjęciu swojej prywatności. W kwestii ślubu i sesji z nim związanej. Więc różnica żadna w tym przypadku.

Edytowane przez diorentynka
Czas edycji: 2015-06-27 o 21:51
diorentynka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-27, 21:50   #1094
SympatycznyAtrament
Nie-rudy lis

Cytat:

Podpowiem- jak masz dość czytania jakiejś dyskusji, to ją omiń. Takie proste, a takie genialne

Dziewczyny, Wam też szwankuje wizaż?
Dziś raczej nie wpadnę, bo umarłem.

Edytowane przez SympatycznyAtrament
Czas edycji: 2015-06-27 o 21:58
SympatycznyAtrament jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-27, 21:52   #1095
juli_jka
now or never

szwankuje to delikatnie powiedziane ...
swoje usterki już zgłosiłam na techniczny
Stary 2015-06-27, 21:54   #1096
201607131114
Konto usunięte

Kurde, ale jestem wściekła - robię tartę cytrynową i musiałam 3 razy robić do niej kruchy spód. 2 razy mi nie wyszedł z przepisu, który zawsze był dobry. Dopiero jak zrobiłam z innego wyszło. Nosz kurde, co za dzień. Sorry, musiałam sie pożalić

---------- Dopisano o 22:54 ---------- Poprzedni post napisano o 22:53 ----------

Cytat:
Napisane przez juli_jka Pokaż wiadomość
szwankuje to delikatnie powiedziane ...

swoje usterki już zgłosiłam na techniczny

Szaleje i tańczy rumbę. Ehh...
201607131114 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-27, 21:55   #1097
201607111040
Konto usunięte

Cytat:

Zluzuj galoty Nie latam za taka para mloda po miescie i ich nie nawracam Po prostu wyrazam swoje zdanie przy okazji tematu. To nie jest tak ze jestem jakas anty miejsko sesjowo slubna, po prostu uwazam ze robienie sobie zdjec w konkrentym miejscu jest modne albo PM ma cisnienie ze zdjecia koniecznie musza byc oryginalne. Tylko ze te miejsca ktore na poczatku oryginalne byly, oryginalne juz nie sa tylko modne.
201607111040 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-27, 21:55   #1098
201607111008
Konto usunięte

Cytat:
Jest na szaro właśnie po to żebyś nie musiała czytać Poza tym przystopuj troche. Temat ciągnie się może max 2-3 strony. Uwierz mi, że były bardziej bezsensowne, irytujące i dłuższe, a jakoś każdy żyje. Chciałabym zobaczyć twoje reackej przy offtopie na temat mycia się który ciągnął się kilka dni. Na razie jedyne złe wibracje jakie czuje, to twoje ciągłe histerie, że coś tu jest nie tak i my wszystkie jesteśmy takie złe
201607111008 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-27, 21:57   #1099
Ciemna163
Kociara

Cytat:
[1=b82ed09e83d6cc96f3cec4b 39c6008ed9e8c5acd_5dd3308 25eb9e;51902029]

Napiszę tylko dlatego, bo jesteś nowa: po to piszemy off topy na szaro - nie chcesz, nie czytasz.
Cytat:
Napisane przez diorentynka Pokaż wiadomość
A od czego się zaczęło? Od udostępnienia na zdjęciu swojej prywatności. W kwestii ślubu i sesji z nim związanej. Więc różnica żadna w tym przypadku.
Tak, ale te komentarze, do których się odniosłam nie dotyczyły Bogusi tylko innych par i sesji ślubnych w ogóle. O ile o Bogusi tutaj jest sens pogadać, bo ona się tym z nami dzieli o tyle o jakiejś randomowej PMce spod BUWu czy Stadionu już średnio moim zdaniem Dobra, nie chce mi się tego za bardzo ciągnąć, po prostu te prześmiewcze i generalizujące komentarze o sesjach na starówce były dla mnie dziwne i bezsensowne.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-06-27, 22:00   #1100
diorentynka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez PlantsOnMyPlate Pokaż wiadomość
Jest na szaro właśnie po to żebyś nie musiała czytać Poza tym przystopuj troche. Temat ciągnie się może max 2-3 strony. Uwierz mi, że były bardziej bezsensowne, irytujące i dłuższe, a jakoś każdy żyje. Chciałabym zobaczyć twoje reackej przy offtopie na temat mycia się który ciągnął się kilka dni. Na razie jedyne złe wibracje jakie czuje, to twoje ciągłe histerie, że coś tu jest nie tak i my wszystkie jesteśmy takie złe
Uuuuu... Poleciałaś koleżanko Zaraz znów będzie o negatywnych emocjach i powrotach na hamerykański. Koniecznie amarantową czcionką, wielką jak koń
Stary 2015-06-27, 22:02   #1101
Ciemna163
Kociara

Cytat:
Napisane przez LusiaPlotkara Pokaż wiadomość
Zluzuj galoty Nie latam za taka para mloda po miescie i ich nie nawracam Po prostu wyrazam swoje zdanie przy okazji tematu. To nie jest tak ze jestem jakas anty miejsko sesjowo slubna, po prostu uwazam ze robienie sobie zdjec w konkrentym miejscu jest modne albo PM ma cisnienie ze zdjecia koniecznie musza byc oryginalne. Tylko ze te miejsca ktore na poczatku oryginalne byly, oryginalne juz nie sa tylko modne.

Peace, kumam. Mi chodzi o to, że są też inne powody niż moda czy chęć bycia oryginalnym. To wszystko.
Stary 2015-06-27, 22:03   #1102
diorentynka
Zadomowienie

Cytat:

Tak, ale te komentarze, do których się odniosłam nie dotyczyły Bogusi tylko innych par i sesji ślubnych w ogóle. O ile o Bogusi tutaj jest sens pogadać, bo ona się tym z nami dzieli o tyle o jakiejś randomowej PMce spod BUWu czy Stadionu już średnio moim zdaniem Dobra, nie chce mi się tego za bardzo ciągnąć, po prostu te prześmiewcze i generalizujące komentarze o sesjach na starówce były dla mnie dziwne i bezsensowne.
No ale dlaczego mamy o tym nie dyskutować, skoro jest na szaro? Co w tym jest gorszego niż kilka stron opisów jak kto robi pranie? Skoro ktoś uważa sesje w takich miejscach za śmieszne/debilne/oklepane, to chyba może wyrazić swoje zdanie? Czym to się różni od innych tego typu dyskusji na forum?

Edytowane przez diorentynka
Czas edycji: 2015-06-27 o 22:06
diorentynka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-27, 22:07   #1103
201607110949
Konto usunięte

Dziewczyny, nie tłumaczcie się przed trollem.
201607110949 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-27, 22:07   #1104
evvelinek
Zakorzenienie

jeju.. odkąd przyszedł ten Kot to sie nie da wątku czytać
evvelinek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-27, 22:11   #1105
Ciemna163
Kociara

Cytat:
No ale dlaczego mamy o tym nie dyskutować, skoro jest na szaro? Co w tym jest gorszego niż kilka stron opisów jak kto robi pranie? Skoro ktoś uważa sesje w takich miejscach za śmieszne/debilne/oklepane, to chyba może wyrazić swoje zdanie? Czym to się różni od innych tego typu dyskusji na forum?

o nie, nie będę sie produkować po raz trzeci Sorki, idę spać.
Stary 2015-06-27, 22:24   #1106
BezimiennyKot
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez SympatycznyAtrament Pokaż wiadomość
Podpowiem- jak masz dość czytania jakiejś dyskusji, to ją omiń. Takie proste, a takie genialne

Dziewczyny, Wam też szwankuje wizaż?
TAK! Pomocy! Pokazuje się ciągle jakiś Error... U was też?
Stary 2015-06-27, 22:37   #1107
MostlyAhhhs
Wtajemniczenie

Cytat:

A o czym byś chciała poczytać, Kocie? Podrzuć temat (niekoniecznie miłość do bliźniego).

---------- Dopisano o 23:37 ---------- Poprzedni post napisano o 23:32 ----------

Cytat:
Napisane przez SALIX Pokaż wiadomość
Dziewczyny, nie tłumaczcie się przed trollem.
#ztęsknotyzaasiulkiem

Edytowane przez MostlyAhhhs
Czas edycji: 2015-06-27 o 22:35
MostlyAhhhs jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-06-27, 22:51   #1108
201605301111
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez MostlyAhhhs Pokaż wiadomość

A o czym byś chciała poczytać, Kocie? Podrzuć temat (niekoniecznie miłość do bliźniego).[COLOR="Silver"]
moge opowieziec o miłości
wracam własnie troche podpita z pubu i spotkałam miłość życia (tak mysle) wiec postanowiłam wziac sprawy w swoje rece i zagadac, wiec spytałam czy ten tramwaj konczy bieg czy jedzie dalej (zbierałam sie na to 15 minut to nie są przelewki)
Powiedział ze jedzie dalej. Bedzie slub roku, mówie wam, musze sie tylko dowiedziec jak miał na imie.

Wrzuce film co by nie bylo ze tylko offtop

---------- Dopisano o 23:49 ---------- Poprzedni post napisano o 23:47 ----------

Cytat:
Napisane przez mostlyahhhs Pokaż wiadomość

#ztęsknotyzaasiulkiem
<3

---------- Dopisano o 23:51 ---------- Poprzedni post napisano o 23:49 ----------

Cytat:
jaka konkurencja? Przecież kochanek
<3 [2]
201605301111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-27, 22:51   #1109
ilciadzaga
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Czocherovsky Pokaż wiadomość
moge opowieziec o miłości
wracam własnie troche podpita z pubu i spotkałam miłość życia (tak mysle) wiec postanowiłam wziac sprawy w swoje rece i zagadac, wiec spytałam czy ten tramwaj konczy bieg czy jedzie dalej (zbierałam sie na to 15 minut to nie są przelewki)
Powiedział ze jedzie dalej. Bedzie slub roku, mówie wam, musze sie tylko dowiedziec jak miał na imie.

Wrzuce film co by nie bylo ze tylko offtop

---------- Dopisano o 23:49 ---------- Poprzedni post napisano o 23:47 ----------

<3
Zapomniałas chyba, że masz poważną rolę kochanki pewnego jegomościa
Komplikujesz sprawy
ilciadzaga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-27, 22:52   #1110
201605301111
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez ruskieklopsy Pokaż wiadomość
normalnie jak ator [/color]
<3 [3]
201605301111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości