|
|
#751 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Urodzone w 1989 :) cz. III
Cytat:
Krówka ale to chyba tylko takie wyobrażenie o studiach, zresztą ja też takie mam . Ale patrząc na moje siostry za bardzo mi to nie pasuje, one wolą normalne zeszyty, bo łatwiej zmieścić w torebkach . Chociaż pamiętam, że jedna siostra przez pierwszy semestr prowadziła tak ładnie zeszyty, ale w końcu uznała że to bez sensu![]() Mathilda oni jakiś rekord próbowali pobić? ![]() Spróbuję się dziś wcześniej położyć Edit: I znowu pierwsza na stronie, zajęłam miejsce Mathildy
|
|
|
|
|
#752 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
Wpadłam tylko napisać dzień dobry i dobranoc, bo prawie cały dzień nie miałam neta.W szkole... ech, czułam się jak na zakończeniu, a nie rozpoczęciu, szkoda gadać, nie wiem jak się przestawię... Chociaż dzisiaj już z pół godziny temu zachciało mi się spać, więc może mój organizm poszedł po rozum do głowy [taaa, do dupy nie do głowy]. Jutro mam zamiar policzyć ile nam jeszcze zostało dni nauki, na razie pocieszam się, że już za 4 dni łikend Jutro jak tylko będę miała czas, to wszystko nadrobię ![]() Miejcie się.
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.' |
|
|
|
#753 |
|
Zakorzenienie
|
marta-gardło mnie znowu boli... ;|
Idziemy się napić..? ![]() ![]()
|
|
#754 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
wiem masakra ale wkoncu jestem na profilu biol-chem-geog.
|
|
#755 |
|
Zakorzenienie
|
A co geografia ma do biol-chem?
|
|
|
|
#756 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie jednak taki stan motywuje do nauki. Zaraz ide czytać Glorie [/QUOTE] No cóż rozmawialam z 3 koleżankami,do reszty czesc nie powiedzialam (cóż ja pierwsza też nie bede się ciągle kłaniać) Ogólnie strasznie dziwnie było.Ale już wiem,że nie tak tragicznie ![]() Ooo kochana bardzo chętnie.Znów mam ochote na redsa (żul) ![]() I gardło też mnie boli i głowa ehh trza tabletki zjeśćI dziekuje kochane za pocieszenie,ja tak to wszystko przeżywam w środku,na zewnątrz niby wszystko ok,jakby mnie ta matura nie obchodziła (a jednak obchodz i to bardzo) Do tego dalej nie dodzwonilam sie do faceta z histy |
|
|
|
|
#757 |
|
Zakorzenienie
|
jakieś przeciążenie chyba mają bo mi do d*** też chodzi :/
|
#758 |
|
Zakorzenienie
|
marta-no to mam nadzieję, że teraz będzie tylko lepiej z tymi dziewczynami
![]() No! To chodź do mnie na jedno ![]() heheAle nie reedsa! hehe ![]() Idę skończę książkę i idę spać.. ![]() Staram się zmienić tryb.. Mam nadzieję, że chociaż trochę mi się zmniejszy problem z moim zasypianiem.. ;| Dobranoc
|
|
#759 |
|
Raczkowanie
|
nzwli to profilem przyrodniczym
ale jak dla mnie to dobrze bo zazwyczaj z biola i chemia lacza fize a ja fizy niecierpie i dlatego sie ciesze bo jak bym miala jeszcze fize na rozszerzeniu to bym juz wolala isc na humana
|
#760 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Traktuję ich tak jak oni mnie......dzieki
|
|
#761 |
|
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny!
![]() No to się zaczęło ;( ![]() Chyba jak większość jestem załamana No może oprócz Agoska, która nie musi martwić się maturą.Nie zdecydowałam się jeszcze nawet co do przedmiotów, które będę zdawać :/ Teraz postaram się ostro wziąć za siebie. Tj. swój plan dnia. Żeby nie siedzieć jak to bywało cały dzień przed tv, cały dzień przed kompem, cały dzień poza domem itp. ;( |
|
|
|
#762 |
|
Zakorzenienie
|
haha ines po prostu mieli głupawkę
I jak mogłaś mi zająć miejsce? ![]() Ja idę spać papapa Miłego dnia jutro!
|
#763 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dla mnei miły na pewno nie bedzie papa Ide juz chyba spać........dobranoc
|
|
#764 |
|
Zakorzenienie
|
Dobranoc, spałam po południu i teraz średnio mi się chce, jeszcze na gadu gadam z koleżanką to już w ogóle
![]() znowu nic dziś nie czytałam... będę żałować, będę żałować ![]() haaa mama mnie zawozi na przystanek i odbierze bo pada i chyba żal jej się mnie zrobiło ![]() kupiłam sobie mleko sojowe ![]() dobranoc kochane
|
#765 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Przyszłam spr. autobus jak mam i od razu wpadłam na wizaż. Gardło mnie tak strasznie boli ;[ , leje deszcz i jest zimno.. Wspaniały dzień się zapowiada.. ;/ Dobra, lecę na 3 godziny.. ![]()
|
|
#766 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
oj wspolczuje ci z tym gardelkiem oj ciekawe czy dzis zobacze mojego ksiecia ja koncze o 15.20 a on godzine pozniej ja chce w jego ramiona tak zimno.......milego dnia dziewczyny 3majcie sie
|
|
#767 |
|
Zakorzenienie
|
dzien dobry
milego dnia wszystkim zycze
|
|
|
|
#768 |
|
Raczkowanie
|
o hej jednak ktos tu jest
|
#769 |
|
Zakorzenienie
|
Różyczko, zeszlam z neta wiec nie odpowiedzialam wczesniej ale zrobie to teraz, mialam na 10
|
|
|
|
#770 |
|
Zakorzenienie
|
Ja już też wróciłam. Nawet nie było źle, infy- lekcje organizacyjne, religia- nowy ksiądz wydaje się się wymagający, ale mimo to ok, na pp nudy jak zawsze, a na angielskim na części wychowawcza, później już pytał na oceny
Ale z łatwego tematu, więc nawet żałuję, że mnie nie zapytał ![]() Jutro za to już nie za ciekawie, 2 matmy, w czwartek 2 +matma stosowana Czy u Was pierwoszklasiści też są tacy malutcy? I w ogóle dzwiwni ![]() Ogórasku widziałam dziś w szkole tego kolesia co go na wakacjach poznałaś
|
|
|
|
#771 | ||
|
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() Jak dzisiaj ziąb! Cały dzień mi zimno, a w szkole to myślałam ,że zmarznę! Ale teraz jest już fajnie, piję sobie herbatkę karmelową ![]() Cytat:
![]() ![]() Mój ogranizm ostatnio chyba ma dość, ale z Wami-zawsze! ![]() Cytat:
Ona też, im w większym stresie tym bardziej sie uczy. Ja na odwrót. Jak wpadnę w panikę to koniec-załamie się i juz mi nic do głowy nie wejdzie ![]() Ale fajnie jest kończyć lekcje o 13! ![]() Muszę iść jeszcze do miast po diw książki i do biblioteki, a jest taka pogoda, ze masakryczne mi sie nie chce ![]() O pouczyć sie muszę trochę. ![]() Ale dobra, na razie jestem sama w domku, na Wizażu z herbatkę i niech ta błoga chwila potrwa jeszcze z pół godzinki
|
|
|
#772 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
No to już wiemy, że on tam chodzi wróciłam przed chwilą, oczywiscie u mnie tez leje i zimno, zaraz zjem zupę i lecę do fryzjera..... jestem zła! dzisiaj w sumie lekcje organizacyjne, ale na historii zapisaliśmy 6 stron ![]() poza tym mam CUDOWNY plan na jutro.... pierwszaki chodzą na 8, a maturzyści na pozniej i wychodzą po południu....zabijcie mnie
|
|
#773 |
|
Zakorzenienie
|
Miałam pierwszą przedsiębiorczość dziś, fajnie, podoba mi się
mój humanistyczny umysł jest bardzo szczęśliwy tylko spr. podobno okropne, ale że mi już nie zależy zupełnie na ocenach to się cieszę fajnymi lekcjami ![]() ble, jutro zaczynam 2 angielskimi ![]() ale mam tylko 5 lekcji kończy czasem o 16.30, ma na 11 parę dni w tygodniu... masakra...na fizykę mamy się na czwartek nauczyć teorii z całego działu, który prawie dokończyliśmy w zeszłym roku dobra, zaraz idę na obiad i czytać histę
|
#774 |
|
Zakorzenienie
|
O mamo!
Napisałam tyle i wzięłam wstecz..!No nic, napisałam tak tylko tyle, że źle się czuję, pogoda mnie dobija i mam zły humor ;/ I że miałam się wziąść za biologię, ale strasznie mi się nie chce. Ale MUSZĘ! Bo jak będę tak robiła, to nigdy się nie zmobilizuję do nauki! Dlatego przeczytam, MUSZĘ przeczytać dzisiaj chociaż jedną lekcję z biologii.. Nie ma zmiłuj..ech Kupiłam sobie śliczną atramentową tunikę z dł. rękawem, tylko że ona bardziej na wiosnę/lato jest.. heheNo ale co miałam zrobić, no? Nie mogłam się jej oprzeć.. ![]() ![]() 29zł.. ![]() Tak, oczywiście wkleję fotki jak w końcu będę miała aparat ![]() Różyczka-dzięki Niestety dalej boli..shatje-o qrcze! Przerąbane macie Ja najpóźniej kończę 13:10, a mam na 7:10.. tylko, że i tak normalnie maturzyści zawsze wychodzili jakoś 9:30, 10, najpóźniej 11. No, ale moja klasa to moja klasa i zawsze mamy najgorszy podział..![]() Ale i tak się cieszę z tego co mam. A Wam współczuję dziewczyny
|
|
#775 |
|
Zakorzenienie
|
Blaque:Koniecznie pokaż tą bluzke
a ja żul byłam dzisiaj na 3 godzinie na piwie z kolezankami religii nie mieliśmy bo sisotry nie ma i w czwartek na 8:55 mam![]() Ogólnie dzień nie taki zły.Z babami 3 normalnie gadam (z nimi bylam na tym piwku). pp też dziś mialam i mamy dosyć fajna babe ![]() Za to na polskim to juz omawiamy glorie,a od czwartku Potop i duzy sprawdzian z niego ![]() Na polskim za to,ze chodzilam do konca roku na lekcje nie dostalam wypracowania z nowel na jutro Ogólnie wszystko mi przeszło jutro kolega ma mi przynieść tematy do pracy historycznej i bede pisać ![]() Kasiu:U mnie pierwszaki też tacy dziwni i jacy brzydcy
|
|
|
|
#776 |
|
Zakorzenienie
|
Za tydzień z matmy sprawdzian z 1 i 2 klasy - waga 8....
|
|
|
|
#777 |
|
Zakorzenienie
|
Nie chce sie edytowac
![]() Blaque:Kochana lecz się szybciutko.Herbatka,kocyk i książka z biologii.Mam nadzieje,ze sie nam nie rozchorujesz. Ja tam juz kaszel mam
|
|
|
|
#778 |
|
Zadomowienie
|
Wybacz, samo tak wyszło
Edytowane przez i_n_e_s Czas edycji: 2007-09-04 o 20:45 |
|
|
|
#779 |
|
Zakorzenienie
|
blaque wow, tak wczesnie u Was koncza maturzysci? u mnie najwczesniej o 10:30, 11:30.. ale i tak takie cos sie zdarza gora raz w tygodniu. ja koncze miedzy 12:30 a 13:25.. chyba raz po 14, jeszcze nie wiem bo nie mam planu na czwartek i piatek.
nowa babka z historii jest.. jak narazie dosc niekumata. na 1 lekcji wydala sie ok, nawet mila, ale kiedy zapytała "a jak w ogole wyglada teraz matura?" to wszyscy zrobili wielkie oczy.. my mamy kur..de wiedziec lepiej od nauczyciela?! kazala nam przypomniec geneze 1 wojny, malo kto cos pamietal wiec sie wkurzyla i kazala nauczyc na jutro.. pieknie. w domu siadlam nad ta historia i sie rozryczalam, dalej nie wiem czy dobrze robie zdajac ja. jak mozna byc tak glupim i niezdecydowanym?! ale niewazne. jeszcze do ortodonty dzisiaj ide, a rzadko nosilam ten aparat (mam ruchomy i czasem zakladam na noc) bo bola po nim dziasla i zeby i budzilam sie przez niego w nocy.ines ![]() moze przez to ze dlugo sie nie widzialyscie wasze stosunki sie tak ochlodzily..jakby mi sie przytrafilo cos podobnego to raczej bym sie nie "narzucala", skoro dziewczyna tak woli to jej sprawa..byloby mi tylko przykro.moze zapytaj, o co jej chodzi,ze tak sie od Ciebie odsuwa?pewnie zrobi sie jej glupio.
|
#780 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też caly czas zastanawiam sie czy zdawac rozszerzoną historie ![]() A nauczycielka taka sama jak mój dyro
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:59.

. Ale patrząc na moje siostry za bardzo mi to nie pasuje, one wolą normalne zeszyty, bo łatwiej zmieścić w torebkach
. Chociaż pamiętam, że jedna siostra przez pierwszy semestr prowadziła tak ładnie zeszyty, ale w końcu uznała że to bez sensu

Wpadłam tylko napisać dzień dobry i dobranoc, bo prawie cały dzień nie miałam neta.

wiem masakra ale wkoncu jestem na profilu biol-chem-geog.
i głowa ehh trza tabletki zjeść

Napisałam tyle i wzięłam wstecz..!