|
|
#631 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie Listopadowe 2015 część II!
Dobry. Ja to jak zawsze nadrabiam
Gratuluję pięknych zakupów, pomalowanych ścian, udanych wizyt. Współczuję głupiego lekarza...I jeszcze raz gratuluję tym co powinnam-nie wypisuję po kolei bo mi się mylicie czasami a nie chcę cytować bo zanim nadrobiłam to się w postach pogubiłam ![]() Ja to 2 dni miałam pełno roboty- goście goście goście. Razem z teściami mieliśmy wczoraj rocznice ślubu. My-2 Oni-30. Oprócz tego od rana pożegnanie truskawek-trzeba było babą co zrywały, postawić jedzonko i flaszki. Czyli robotę miałam od 7 rano do 23 bo potem impreza grill z sąsiadami i rodziną. A w niedzielę było podobnie. Wysiadłam dzisiaj. Nie wiem skąd wzięłam tyle energii.. Czy Wam się śnią też durne sny w tej ciąży?? Mój sen z dziś- szukałam z koleżanką mordercy Johna Lennona..Paul Mccartney dziękował nam za wyrazy współczucia. I mi się pyta czy wiem kto to był Lennon a ja że tak, że przecież dzięki niemu były okularki Lennonki !! no masakra....
|
#632 |
|
Zadomowienie
|
Oj ja mam kosmiczne sny od początku, im ciaza bardziej zaawansowana tym są bardziej realne. Ostatnio śniło mi się ze urodziłam maleńka dzidzię, krasnoludka, i taka byłam szczęśliwa aż napotkałem panią doktor, która powiedziała, że ona taka malutka to zaraz umrze! I tak się stało! Obudziłam się z krzykiem prawie. Jak nie jakieś tragedia to erotyczne sny, podczas których dźwięki wydaje :$ Mąż tylko komentuje, że coś dziwnego musiało mi się śnić B-)
|
|
|
|
#633 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Sny mam tak samo porąbane. Czasem są tak bezsensowne, że nie da się ich opowiedzieć. No i po obudzeniu się przez długą chwilę wciąż nie wiem, czy nadal śpię, czy już nie. Swego czasu czytałam o 2 trymestrze, że takie rzeczy są normalne. I ten ciężki powrót do rzeczywistości po kompletnie zwariowanych snach. Czyli przechodzimy ciążę prawidłowo
|
|
|
|
|
#634 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja też mam porąbane sny, czasem bardzo realne i straszne że później muszę dojść do siebie. Ostatnio śniło mi się, że słońce zgasło i nie świeciło już i była totalna ciemnia. Czasem waliły tylko jakieś pioruny...
A jak nie to to sny erotyczne też miewam częściej
|
#635 |
|
Zakorzenienie
|
Też mam sny erotyczne. Wcale nie mniej porąbane. A najlepsze jest to, że praktycznie moje libido jest na poziomie 0.
|
|
|
|
#636 | |
|
Raczkowanie
|
Hej! Dzień mnie nie było i prawie cztery strony do nadrobienia, ale to już nie dziś
![]() Byłam na tym dodatkowym usg w szpitalu i na 99% dziewczynka badała mnie moja doktorka, a później wszedł jakiś doktorek i on mnie jeszcze zbadał i powiedział "dziewczyna!" przy okazji zobaczyłam jak oddział wygląda, jak na szpital to całkiem przyzwoicie w kolejce do tego usg siedziała kobietka w drugiej ciąży, cc jutro o 7 rano i mówiła, że poprzednio była bardzo zadowolona z opieki, dodało mi to trochę otuchy ![]() Po szpitalu oczywiście nie mogłam się oprzeć i znów kierunek --> galeria upolowałam jedne gatki w smyku za 17zł styl marynarski i dla siebie spodnie takie luźne na gumce za 30zł w h&m nie szalałam bo w sobotę będę już miała moje karty do smyka ![]() Co się jeszcze okazało wieczorem mój mąż był dziś na zakupach w Wwie i też kupił mi jakieś luźne gatki, sandały i body dla maluszka, te body mnie rozczuliły bo to pierwszy samodzielny zakup taty nikomu ich nie oddam chyba nigdy uśmiałam się tylko kiedy zapytałam jaki kupił rozmiar, a on na to "nie wiem" ![]() ---------- Dopisano o 22:06 ---------- Poprzedni post napisano o 22:04 ---------- Cytat:
|
|
#637 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Hej, dopiero co wróciłam do domu i Was nadrobiłam
pracowity dzień miałam.Cytat:
tylko ja właśnie mam późny termin, bo sama końcówka listopada.Cytat:
dlaczego tak dużo? Cytat:
![]() Cytat:
co do pulsowania to tak, dokładnie tak mam! i te żyły też dziś przyuważyłam ![]() wizaz_p_l, gratuluję dziewczynki tradycyjnie spytam - imię już wybrane?
Edytowane przez Iclosemyeyes Czas edycji: 2015-06-30 o 22:12 |
||||
|
|
|
#638 | ||
|
Moderator
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:16 ---------- Poprzedni post napisano o 21:12 ---------- Cytat:
|
|
|
#639 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#640 |
|
Zakorzenienie
|
wizaz_p_l, gratuluję córeczki
A Nela to pełne imię czy zdrobnienie?Mi się ostatnio zaczęło podobać imię Kornelia
|
#641 |
|
Zadomowienie
|
Cornflower, mi tez brzuch pulsuje i mam po jednej stronie brzucha bardzo widoczne żyły... Juz nie wspominam o mega widocznych żyłach na cyckach
![]() A co do snow, to ja powinnam chyba swoje zacząć spisywać jako scenariusze do hollywoodzkich produkcji! Porąbane na maxa i niestety czesto horrory o zabijaniu. A jak nie horrory to jakies takie sensacyjne typu, ze ktos chce mnie zgwałcić i zabić i muszę sie ukrywać. Echhh... I erotycznych tez mam pełno
|
|
|
|
#642 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ostatnio śniła mi się sytuacja w pracy, przyjechał mój mąż, a ja dopiero wróciłam z zakupów. Mąż spojrzał, że kupiłam rzeczy tylko dla siebie i zrobił mi ogromną awanturę, że nie ma nic dla niego no i postanowił z tego powodu rozstać się ze mną ja zaczęłam w tej pracy ryczeć, że jak ja sobie teraz poradzę sama z dzieckiem no i postanowiłam rzucić robotę ![]() Czasami jak przebudzę się w nocy na siku to pamiętam, że coś pokręconego mi się śniło, a później rano już nic nie pamiętam. Cytat:
mąż cierpi ![]() Cytat:
|
|
#643 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
no właśnie nie :/ tez liczylam że się coś wcześniej uda, ale niestety
|
|
|
#644 |
|
Zakorzenienie
|
Liczyłam na to samo. Zwłaszcza, że śledzę opisy każdego z tygodni. Przeczytałam, że w 2 trymestrze kobieta jest wulkanem seksu. A mi się tak samo nie chce jak wcześniej, mimo 19 tygodnia...
|
|
|
|
#645 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, mam to samo libido zerowe i tak od początku ciąży, a sny erotyczne co kilka dni, masakra, i w ogóle mam wrażenie że podczas nich szczytuje
na szczęście mąż ma twardy sen i nic nie czai, bo pewności nie mam czy nie postękuje czasem
|
#646 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie libido równa się 0. Na początku ciąży mieliśmy zakaz ze względu na moje plamienia i krwiaka. Od usg prenatalnego lekarka dała już zielone światło, ale żeby ostrożnie działać. Szczerze - próbowaliśmy raz i jakoś nam nie wychodziło. Ja czułam ból, a mąż mówił, że on tak dziwnie czuje, ciasno
I w sumie od tego czasu nic. Jakoś w ogóle mnie nie ciągnie...
|
#647 |
|
Zakorzenienie
|
No to widzę, że jest nas więcej. Czyli w naszym przypadku teorie o wzroście libido w II trymestrze po prostu się nie sprawdzają
|
#648 | ||
|
Zakorzenienie
|
Moze wasze libido ucieka przez te sny?
![]() Cytat:
gratuluję córeczki Cytat:
|
|
#649 |
|
Zakorzenienie
|
Poziomkowa89, to tak jak mój mąż upiera się przy Julce
Mam nadzieję, że jeśli nie na Kornelię, to chociaż na Emilkę się zgodzi... Ale to będziemy negocjować jak poznamy płeć
|
#650 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#651 |
|
Zakorzenienie
|
Chciałam na moment wrócic do wózków, a dokładniej: do wyobru koloru
Bardzo podoba mi się kolor zielony z załącznika, jednak doswiadczone koleżanki przestrzegają przed owadami w lecie. Robaczki podobno traktują zielony kolor jak trawę i ciągną do niego. Cos w tym jest, bo przestałam ubierać się na zielono, gdy swego czasu obległy mnie takie małe muchy. Tak więc myślę albo nad niebieskim albo nad morskim. Podobno owady widzą je jako wodę i omijają. Macie jakieś doswiczenia z zielonymi wózkami?
|
|
|
|
#652 |
|
Zadomowienie
|
Hej hej
u mnie też libido 0,a nawet bym powiedziała -100 przez całą ciążę 2 razy był seks a przy tym pierwszym razie po chwili stwierdziliśmy że jednsk nie fajnie :p ale tz ma regularnie przyjemności z mojej strony :p większość zdjęć mi się nie wyświetla pójdę dziś do serwisu chyba w końcu zapytać o naprawę mojego lapka, przyda się do zamawiania rzeczy dla małej z internetu,chciałabym też w końcu wszystkie nasze zdjęcia wywołać....wkurzają mnie te zmiany na wizażu strasznie,zniechęciło mnie to w ogóle do pisania.Jest,udało mi się wrócić do starej strony wizażu i juz widziałam zdjęcia w końcu. srebrna_smuga ale łupy! Dużo tego i takie śliczne gaabbi Aasikk ale macie brzuszki! Mi się zdaje że mój nie rośnie, tz mówi ze z dnia na dzień coraz większy
09.03.2015 II kreski 13.11.15 Ola Edytowane przez fasterka90 Czas edycji: 2015-07-01 o 07:08 |
|
|
|
#653 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#654 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#655 |
|
Zadomowienie
|
Znowu poszalałyście z postami 😎 nadrobir was jak będę czekać w kolejce do lekarza, bo zaraz zbieram się na wizytę 😊 nie mogę się doczekać 😀
Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka
|
#656 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale to przez niewyżycie chyba :PCytat:
ja mówię do niego, że dziecka nie dziubiesz bo nie dosięgniesz ! ale nie przegada ;p także ja jestem niewyżyta, a mąż się nie da zaciągnąć
|
|
|
#657 |
|
Zakorzenienie
|
Limonka, kolezanka miała zielona i to taki trochę zarówiasty, nie mogła odgonic much i robalow:/ takze ja bym nie brala.
|
#658 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
częściej to kobiety się boją, ale dziecko jest dobrze chronione i nie ma opcji żeby coś mu się stało. No i orgazm matki to dla dziecka podobno przyjemne kołysanie
|
|
#659 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Czekoczekoladaa- Twoj TŻ jest mistrzem choc powiem szczerze ze moj tez tak twierdzi, to mu tłumacze,ze tam jest taki korek (czop śluzowy) ktory przed porodem wypada wiec nie ma mozliwosci sie dostac do małej u nas raz na tydzien /dwa jest podejscie do małego "conieco" ale zeszłym razem było jakos tak inaczej- dziwnie, Tżtowi ciasno, mi jakos niewygodnie w środku ,wiec cos w tym jest, choc zanim zaczal roznac mi brzuch to zdecdydowanie mi się podobało
|
|
#660 |
|
Zakorzenienie
|
Dziś będę dzwonić do mojej lekarki, bo wydaje mi się, że mi wyszły na wargach sromowych takie jakby małe pęcherzyki... Nie wiem czy już mam schizę, ale od dłuższego czasu odczuwam swędzenie, dyskomfort, a ProVag mi pomaga tylko na chwilę... Boję się tylko, żeby to nie był początek opryszczki...
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:51.

dlaczego tak dużo?
Faktycznie sporo. To też może wpływać na mdłości i inne. U mnie to odpuściło, jak poszłam na zwolnienie.
tradycyjnie spytam - imię już wybrane?

[/IMG]

dobrze że idziesz prywatnie, a nie dało się wcześniej?

pójdę dziś do serwisu chyba w końcu zapytać o naprawę mojego lapka, przyda się do zamawiania rzeczy dla małej z internetu,chciałabym też w końcu wszystkie nasze zdjęcia wywołać....wkurzają mnie te zmiany na wizażu strasznie,zniechęciło mnie to w ogóle do pisania.