|
|
#211 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Dot.: Scent Bar LVII
Cytat:
![]() Ale fakt, ostrożnosć wysoce zalecana, bo ponoc o zieleń nietrudno w razie czego Przeczytałam dzisiaj, ze jak pójde na basen nie do chlorowanej wody, tylko ozonowanej, to ona też coś tam zawiera jakąs miedz, ktorą mi włosy nasiakną i jak potem na słoncu polaze, to moge mieć zieleń wodnika szuwarka ![]() Ja to najpierw musze Was jakos poznac w realu, bo nikogo nie znam! Miałam kiedyś na perfumowe zloty wpaść jak były w SCC, nawet z Madziczką już sie kontaktowałam, ale wyszło jak wyszło ![]() Ale byłoby miło z Toba piwko obalic, czy co tam inkszego dobrego Aaaaa, przypomniałas mi, ze małz co roku podczas meczących upalów męczy mnie, zeby klimę kupić, na co zawsze pukam sie w głowę, bo raz ze w bloku, szkoda kasy na to, co innego jakby własny dom był, a dwa, ze w sumie to zaledwie parę dni w roku taki stan rzeczy trwa. I szczerze to przeraża mnie potem utrzymanie ej klimy w czystosci, boje sie wszelakich grzybów, plesni i innych świństw, którymi mozna sie nieźle nawdychować i paść ![]() Zawsze zasuwamy rolety i zamykamy okna, ale wiele to nie daje Ostatnie piętro - szybko sie nagrzewa od dachu
Live long and prosper 🖖🏻 Edytowane przez Corii Czas edycji: 2015-06-30 o 21:13 |
|
|
|
|
#212 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. Zaiste cenne to info 3. Powaaaażnie? Pamiętam Cię, chyba z wymiankowego, teraz mi się kojarzy, rzęsy i te sprawy i byłam przekonana, że znasz 3/4 Wizażu Zatem jestem na tak. Po upałąch, jak najbardziej w jakiś katowickich okolicznościach przyrody zawsze jestem chętna I Agnyska Uwielbiam Kato, więc nawet nie proponuję innych miejsc, dla mnie każda okazja na wyjazd do Kato (w sumie raptem 20 km jest frajdą ![]() 4. Mam identyczne odczucie względem grzybków Klima tylko jak jest powyżej 30, gdy pot scieka z człowieka 5. Ostatnie piętro, coś jak przedsionek piekieł ---------- Dopisano o 21:05 ---------- Poprzedni post napisano o 21:02 ---------- Olej z orzechów włoskich nic mi nie przygasił blondu , ale za to jest bossssssssssssski do sałatki I saute też jest pyszny
|
|
|
|
|
#213 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
Ale o rześach i tuszach coś mi sie faktycznie jarzy, wiec nie ejst tak źle. A moze o tym tutaj pisałyśmy? W kocu kiedyś już tu barowałam ![]() Może źle sie wyraziłam. Pisząc "Was" miałam na mysli z tego wątku osoby, po spoza niego faktycznie parę osób znam na zywo, ale to raczej sporadyczne znajmosci i na pewno nie 3/4 ani nawet 1/5 ![]() 2. Ja bardoz chętnie!! Jak dołaczy któraś jeszcze tym bardziej Kato mi pasują również 3. O tak, przenośna klima w postaci wiatraczków jak najbardziej moze być 4. Noooo, piekiełko zaczyna się jak upały sa juz 2 dni pod rząd ![]() 5.Ha ha, zamiast na włosy to jedzeniowo sie sprawdził
|
|
#214 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie no, ja zazwyczaj coś merdam Mogło być tutaj, polecałaś maskary, coś o kolorówce pamiętam, także to raczej ja zapadłam na wczesnego Alzha No w Barze jednak chyba większość centralna i nadmorska A to Ty nie z Kato? No pięknie, po prostu cofam się
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-06-30 o 21:28 |
|
|
|
|
#215 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
A bo prawda taka, ze i bez Alzha można sie pogubić w tych watkach i postach na wizazu, tym bardziej, jak się udziela na róznych wątkach, jak ja ![]() Pamietam, ale nas tu wcale nie tak mało! A czemu Madzik tu nie pisze już? Na insta ją widzę, a tu nie ![]() A Sabbath? Nooo w sumie prawie Kato, z 10 km mam , to chyba moge powiedzięc, ze rzut beretem?
|
|
#216 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Życie. Sabb znając życie wsyśnięta w owe jeszcze bardziej, doba za krótka ![]() 2. I to nawet nie mokrym Bliziutko ---------- Dopisano o 21:44 ---------- Poprzedni post napisano o 21:40 ---------- A tymczasem, borem lasem nadciąga pełnia = bezsenność. Przynajmniej dla wampirko-rejczelków. ![]() Wybaczcie głupawę na poziomie minus 100, ale mam w miarę dobry humor. Chwilowo bo chwilowo, jutro już inaczej będę śpiewać, ale liczy sie tu i teraz
|
|
|
|
|
#217 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
Ale fajnie wiedziec ze większosc znana z dawna sie ostała ![]() Dlatego jak coś, to uogólniam/naciagam trochę i mówię ze Katowice Zreszta tyle lat jezdzenia do nich, od szkoły, studia przez robotę, ze w sumie to jest taki drugi dom dla mnie
|
|
#218 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() próbowałam szamponetek, kory dębu, kawy ![]() przyciemnianie olejami to chyba w długim okresie czasu mnie łopian przyciemiał, ale nie po jednym użyciu, tylko regularnym. ja chyba pierwszy raz od dawna jestem zadowolona z koloru i kondycji. przed wyjazdem położyłam ciemny blond i wyszedł dość ciemno ![]() ale bardzo szybko zaczął się spierać na rudo... uratowała mnie maska z gencjaną został w miarę naturalny średni blond przed świętami się ratowałam balsamem venity, nie niszczy a nawet odżywia, przyciemnia, niestety szybko się spiera i daje raczej ciepły odcień. ale ja mieszałam 2 brązy. idę szukać biletów na samolo
|
|
#219 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
|
|
#220 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak tak, miała być z łupin płukanka, ale brakło mi czasu (oraz chęci) do łupania Kurcze szkoda, że o tych Venitach nie wiedziałam dziś Edit: A nie jest to tak, że to henna i do rozjaśnainych się nie nadaje? Edit 2: Ja się już zrobiłam nadmiernie ostrożna, i chyba testnę na jednym pasmie gdzięś tam schowanym pod innymi Ja chcę TYLKO przygasić żarówę, czyli tak na beżowo zejść. Jednej lasce na necie całkiem się to udało łupinami orzeszków, ale linczka zara znajdę. Tutaj: http://elleemvogue.blogspot.com/2014...i-orzecha.html Dzięki za info Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-06-30 o 22:02 |
|
|
|
|
#221 | |
|
Zakorzenienie
|
już jest jaśniej, ale jak nie zrudzieje ani odrost nie będzie się bardzo rzucał w oczy, to zostawię jeszcze w spokoju mam 2 zasady w życiu: 1. na wszystkich wizażowych zlotach byłam po zarwanej nocy nikt z forum jeszcze nie widział mnie wyspanej ![]() 2. przed każdą podróżą lub przyjazdem chuopa muszę sobie zrobić kuku w wygląd. kiedyś to było poparzenie się po paru min. w solarium, teraz zwykle przypalam sobie paszczę kwasem albo robię kurczaka na włosach, albo spieprzę brwi.... tym razem wpadłam na genialny pomysł użycia skarpetek złuszczających tydzień przed... zaczęłam łuszczyć się po 5 dniach, pomimo moczenia 2 razy dziennie ![]() ale udało się to jakoś ogarnąć ![]() nawet tz się boi tego spojrzenia ![]() Cytat:
to tylko z nazwy henna, ma jakieś wyciągi roślinne i nie jest agresywna. po szamponetce marionu wypadały mi włosy więc tylko to mi zostało, żeby ratować się przed ciemnym zimnym odrostem. kolory niestety raczej tylko ciepłe ![]() to może to? ![]() nie testowałam, ale korę dębu i kawę tak. może na Twoją żarówę wystarczą
today's rain is tomorrow's whisky Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2015-06-30 o 23:02 |
|
|
|
|
#222 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=5ed20e359c6e02ff4b6d234 3033f9068648c91fd_610b1bf 2637d5;51911594]
Jeszcze się nad tym nie zastanawiałem [/QUOTE]No to jesteś normalny, niestety ![]() Cytat:
Co do włosów - to chociaż mam gumowe (na mokro) i trzy razy byłam u fryzjera, żeby je ściąć, to... uciekłam i rosną sobie. Myślę, jakbym wyglądala w długości poniżej ramion - chyba raz tylko takie miałam...? W każdym razie - kiedy widzę u kogoś takiego fajnego boba z tyłu krótszego, a z przodu, żeby można było za uszy założyć, to mi serce drga chęcią ścięcia - ale z czystej ciekawości zostawiam, żeby zobaczyć, jak mi bedzie. Zaś zapachowo - wciąż zadowolona jestem z moich Lutków, uganiam się za flakonikami - mogą być i puste (w końcu odlew upolować to jest realne) a wielorazowość strasznie mnie kręci. Więc już mam 8, a pod koniec tygodnia przyjdzie z wymiany znowu 8 - w każdym nie więcej niż centymetr na dnie, ale korzystać można i tak sobie od 3 tygodni robię lutkowy festiwal rozmaitości. Nie wiem, na którego bym się zdecydowała, żeby kupić nowy - może Daim Blond?
|
|
#223 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ściąć można zawsze
|
|
#224 |
|
Zakorzenienie
|
Chyba im dłuższe, tym trudniej ściąć
![]() tego się obawiam
|
#225 |
|
grozi wypollizowaniem
|
hej co tam u Was,
nie mam czasu na wizaz ostatnio buuu ![]() i nie spotkam sie z Ju i tru buuuu ![]() ano Slask sie wyniósł z baru w wiekszosci niestety, załuje bardo madzika i sab i nie tylko ich,ale ich chyba najbardziej jednak. I głupio mi ze Was zaniedbuje chociaz pewnie nikt nie tęskni... a włąsnie-pojechalismy dzis zanabyc duplikat tapczanu młodej-bo sie był rozwalił w drobny mak, mebelek ten o zgrabnej bardzo konstrukcji był bardzo wąski w stanie złozonym-55 cm a po rozłozeniu dawał normalne duze wyro-110 cm, w dodatku robili fgo na kazdy wymiar jaki sie chciało i kolor jaki sie chcialo,wec se mysle -pojedziemy cos sie wybierze ...no i jedziemy jedziemy..dojezdzamy...pa czymy ni ma....no to pytamy pana o co kaman a pan na to ..tak tak własnie..dobrze myslicie..pan na to zeniema inie bedzie powniewaz albowiem producent ZWINĄŁ INTERES i nikt w Polsce nie oferuje takiej konstrukcji ![]() tadam kurtynaps-na razie niewierze w to zenikt w polsce tego nie robi..mam zamiar znależc...
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2015-06-30 o 23:48 |
|
|
|
#226 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Polly, ja tęsknię! Brak mi Twoich pollyastycznych opowieści ![]() A tapczan... cóż, nie dziwi - przepszam ale |
|
|
|
|
#227 |
|
Nindżopesz
|
Macham znad wielkiego "WTF, za kogo ja wyszłam?"
Wspominałam jak Panicz zapomniał zapisać dida do przedszkola chociaż kilka razy mu wszystko wyjaśniłam i wydawał się uczestniczyć w rozmowie, głową kiwał i papiery podpisywał. Potem udało się wcisnąć ją do innego, mieli tylko dzwonić do której filii - w tym także osobiście uczestniczył, gadaliśmy o tych filiach. Zapisali, zadzwonili, znowu mu wszystko powiedziałam, przyjął, głową pokiwał, wydawało się że wie, dokąd zanosił papiery. Dzisiaj zaprowadził ją do... złej filii i cały zdziwiony, że dida nie ma na liście -_- Ja nie wiem, z facetami to trzeba jakoś inaczej rozmawiać? Na piśmie? Wersalikami? Dawać karteczkę na szyję tak jak samotnym dzieciom w pociągu żeby się nie zgubili? -_- |
|
|
|
#228 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Znad wody mineralnej
|
|||
|
|
|
#229 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Rany kota, jeden wieczór mnie nie było, a tu takie laski
Ciepło mi jest jedynie z wściekłości, bo normalnie to rano zmarzłam. A wściekła jestem, bo - kasy jak dotąd nie ma, w obie strony jechałam na gapę, a żeby wyjść wczoraj 40 minut wcześniej i pojechać na zabieg, musiałam wypisać wniosek urlopowy tak, wiem, ze to wymysł całkowicie niezgodny z prawem pracy, ale ja się z nią użerała nie będę.
|
#230 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
owszem jak 10 lat temu miałam do ramion, to często chodziłam do fryzjera teraz za żadne piniondze bym ich nie ścięła, a kazde podcięcie zniszczonych koncówek o 3 cm okupione jest bólem serca ![]() Red jak zwykle piękna
|
|
#231 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Betty, Ty chyba jakiś pakt z diabłem podpisalaś Na każdej focie coraz piekniej i coraz młodziej . No dooobra, zazdroszczę ale tylko troszkę ![]() Ju gratuluję nowych flaszek ![]() Red ![]() Polly Rejcz nie pomogę, nie mam pojęcia... |
|
|
|
#232 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Za dużo macie przedszkoli w tej W-wie i chłopu się pomyliło, po prostu nie łogarnął ---------- Dopisano o 09:51 ---------- Poprzedni post napisano o 09:50 ---------- Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
|
|
#233 | |||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Cytat:
To już wolę w pocie czoła układać.2. ![]() Cytat:
A my z tymi starymi chłopami to już nam wszystko obwisło i opadło ![]() 2. tylko, że on to najpierw czyta, chyba po prostu zapomina O, to mogę kasę pożyczać i wciskać mu kit, że nic takiego nie miało miejsca.Ju, trochę nie rozumiem - czym się różni polewanie do Lutków od zwyczajnego kupowania różnych perfum? Czy to nie w rozkręcaniu ubaw a w samym Lutensie? Swoją drogą ta idea wielorazowości jest super, taniej wychodzi
|
|||
|
|
|
#234 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. czyli bez zmian ![]() a co to za niezwykła konstrukcja była? ![]() Ciebie nie podejrzewam o takie trudności ![]() Cytat:
![]() ale dlatego, że próby mieli w innym ![]() Cytat:
2. 3. Cytat:
ja zagęszczam po zabiegach chemicznych i zeszłorocznym wypadzie w styczniu i maju cały roczny przyrost obcięłam ale zmieniłam metodę, zamiast w V obcinam bardziej w U i wszyscy mówią, że urosły ![]() Cytat:
tia... jak się uśmiechnę, to jak dzidzia piernik, a jak pomaluję, to ruska laleczka
|
|
#235 | ||
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#236 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#237 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
2. to nie kwestia wieku a stażu Widać dla mnie te 8 wspólnych lat to już za długo. |
|
|
|
|
#238 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
2. hmm... u mnie idzie na szósty... albo i siódmy rok, a zmęczenia materiału też jakoś nie czuję
|
|
#239 | |
|
Zakorzenienie
|
Znad bólu ósemek
Ostatni znak, żem młoda ![]() Cytat:
![]() Dobra myśl ![]() Red i Polly - współczuwam. I tęsknię. |
|
|
|
|
#240 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
2. może bez dzieci inaczej staż leci, joł. A na poważnie coś w tym jest, będąc tylko we dwoje mieliśmy na wszystko czas, chęć i energię, teraz żyjemy w pośpiechu z dnia na dzień, nie wychodzimy nigdzie, jeśli wycieczka to tylko rodzinnie na agroturystykę, nawet głupiego dwugodzinnego filmu nie mamy czasu razem w domu obejrzeć, że o innych sprawach nie wspomnę. Jest nadzieja, że jak moje małe będą w wieku lalek Betty sytuacja się unormuje
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:43.

Zimą, spoko rozświetla i wygląda ok, ale latem - tragedia
Świecę tą głową. Jakoś tak mi nie pasuje do lata. Wyglądam zbyt sztucznie. No a że włosy spalone, pokruszone etc, ratowane czym się da (nawet nawet wizualny efekt spoko bo chłopin i matka pochwalili że kurcze skąd mam nowe włosy
) to już żadnych fareb, kąpieli przyciemniających chemią nie mogę
bo one właśnie by pomogły.
Mam jeszcze kilka pomysłów, m.in. maskę Marion do brązowych, ale czuję, że balansuję na linie. Wyjdą zielone czy nie 

Ostatnie piętro - szybko sie nagrzewa od dachu 
i byłam przekonana, że znasz 3/4 Wizażu

I saute też jest pyszny 

kurtyna
tak, wiem, ze to wymysł całkowicie niezgodny z prawem pracy, ale ja się z nią użerała nie będę.
Na każdej focie coraz piekniej i coraz młodziej .