Scent Bar LVII - Strona 8 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-06-30, 20:48   #211
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Dot.: Scent Bar LVII

Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość
Wracając do problemów pierwszego świata

Właśnie kombinuję naturalne przyciemnianie włosów.

Obecny jasny blond, jest dla mnie jak najbardziej pożądany, ale tylko zimą - taka perła, jasna już chyba na poziomie 11 Zimą, spoko rozświetla i wygląda ok, ale latem - tragedia Świecę tą głową. Jakoś tak mi nie pasuje do lata. Wyglądam zbyt sztucznie. No a że włosy spalone, pokruszone etc, ratowane czym się da (nawet nawet wizualny efekt spoko bo chłopin i matka pochwalili że kurcze skąd mam nowe włosy ) to już żadnych fareb, kąpieli przyciemniających chemią nie mogę Nie wchodzą w grę (a szkoda bo one właśnie by pomogły.

No i idę w łupiny orzecha (nie dziś bo nie miałąm czasu łpupać) i olej z orzecha włoskiego - dziś. Potem pójdzie kawa. Z ziołami wolałabym nie próbować, bo wysuszają. Także takie perypetie blondynki Mam jeszcze kilka pomysłów, m.in. maskę Marion do brązowych, ale czuję, że balansuję na linie. Wyjdą zielone czy nie

---------- Dopisano o 20:34 ---------- Poprzedni post napisano o 20:31 ----------

Mnie by było bardziej głupio przyjąć kogoś w takich warunkach. Smary, szmaty, brud, gruz, pająki

Jakbyś tu była

Sąsiedzi kupili sobie klimę do sypialni, świetna rzecz. Taką "nowojorską" buda na zewnątrz. Choć używają tylko kilka tygodni w roku, to jednak mimo wszystko zazdraszczam.

U mojej mamy w blokach, u nas zresztą też, pomaga w upały nieotwieranie okien oraz zasunięcie rolet na cały dzień na maksa. Ameryki nie odkrywam, ale wspomnieć warto
Nie doradzę w kombinowaniu w problemach pierwszego swiata, bo mam problem odwrotny, jak wiadomo - podtrzymanie tej jasnej perły, czy co tam mam obecnie na głowie
Ale fakt, ostrożnosć wysoce zalecana, bo ponoc o zieleń nietrudno w razie czego Przeczytałam dzisiaj, ze jak pójde na basen nie do chlorowanej wody, tylko ozonowanej, to ona też coś tam zawiera jakąs miedz, ktorą mi włosy nasiakną i jak potem na słoncu polaze, to moge mieć zieleń wodnika szuwarka

Ja to najpierw musze Was jakos poznac w realu, bo nikogo nie znam! Miałam kiedyś na perfumowe zloty wpaść jak były w SCC, nawet z Madziczką już sie kontaktowałam, ale wyszło jak wyszło

Ale byłoby miło z Toba piwko obalic, czy co tam inkszego dobrego

Aaaaa, przypomniałas mi, ze małz co roku podczas meczących upalów męczy mnie, zeby klimę kupić, na co zawsze pukam sie w głowę, bo raz ze w bloku, szkoda kasy na to, co innego jakby własny dom był, a dwa, ze w sumie to zaledwie parę dni w roku taki stan rzeczy trwa. I szczerze to przeraża mnie potem utrzymanie ej klimy w czystosci, boje sie wszelakich grzybów, plesni i innych świństw, którymi mozna sie nieźle nawdychować i paść

Zawsze zasuwamy rolety i zamykamy okna, ale wiele to nie daje Ostatnie piętro - szybko sie nagrzewa od dachu

Live long and prosper
🖖🏻

Edytowane przez Corii
Czas edycji: 2015-06-30 o 21:13
Corii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-30, 21:05   #212
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Corii Pokaż wiadomość
Nie doradzę w kombinowaniu w problemach pierwszego swiata, bo mam problem odwrotny, jak wiadomo - podtrzymanie tej jasnej perły, czy co tam mam obecnie na głowie

Ale fakt, ostrożnosć wysoce zalecana, bo ponoc o zieleń nietrudno w razie czego Przeczytałam dzisiaj, ze jak pójde na basen nie do chlorowanej wody, tylko ozonowanej, to ona też coś tam zawiera jakąs miedz, ktorą mi włosy nasiakną i jak potem na słonu polaze, to moge mieć zieleń wodnika szuwarka

Ja to najpierw musze Was jakos poznac w realu, bo nikogo nie znam! Miałam kiedyś na perfumowe zloty wpaść jak były w SCC, nawet z Madziczką już sie kontaktowałam, ale wyszło jak wyszło

Ale byłoby miło z Toba piwko obalic, czy co tam inkszego dobrego

Aaaaa, przypomniałas mi, ze małz co roku podczas meczących upalów męczy mnie, zeby klimę kupić, na co zawsze pukam sie w głowę, bo raz ze w bloku, szkoda kasy na to, co innego jakby własny dom był, a dwa, ze w sumie to zaledwie parę dni w roku taki stan rzeczy trwa. I szczerze to przeraża mnie potem utrzymanie ej klimy w czystosci, boje sie wszelakich grzybów, plesni i innych świństw, którymi mozna sie nieźle nawdychować i paść

Zawsze zasuwamy rolety i zamykamy okna, ale wiele to nie daje Ostatnie piętro - szybko sie nagrzewa od dachu
1. "Jasna" sprawa

2. Zaiste cenne to info

3. Powaaaażnie? Pamiętam Cię, chyba z wymiankowego, teraz mi się kojarzy, rzęsy i te sprawy i byłam przekonana, że znasz 3/4 Wizażu

Zatem jestem na tak. Po upałąch, jak najbardziej w jakiś katowickich okolicznościach przyrody zawsze jestem chętna Może Ewusia dołączy na soczek I Agnyska
Uwielbiam Kato, więc nawet nie proponuję innych miejsc, dla mnie każda okazja na wyjazd do Kato (w sumie raptem 20 km jest frajdą

4. Mam identyczne odczucie względem grzybków Dlatego jakoś bardziej do mnie przemawia "przenośne" doraźne klimatyzowanie. Zawsze łątwiej przeczyścić etc. Nawet w aucie wolę bryzę au naturel, czyli otwarte szyby. Klima tylko jak jest powyżej 30, gdy pot scieka z człowieka

5. Ostatnie piętro, coś jak przedsionek piekieł

---------- Dopisano o 21:05 ---------- Poprzedni post napisano o 21:02 ----------

Olej z orzechów włoskich nic mi nie przygasił blondu , ale za to jest bossssssssssssski do sałatki I saute też jest pyszny
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-30, 21:19   #213
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
3. Powaaaażnie? Pamiętam Cię, chyba z wymiankowego, teraz mi się kojarzy, rzęsy i te sprawy i byłam przekonana, że znasz 3/4 Wizażu

Zatem jestem na tak. Po upałąch, jak najbardziej w jakiś katowickich okolicznościach przyrody zawsze jestem chętna Może Ewusia dołączy na soczek I Agnyska
Uwielbiam Kato, więc nawet nie proponuję innych miejsc, dla mnie każda okazja na wyjazd do Kato (w sumie raptem 20 km jest frajdą

4. Mam identyczne odczucie względem grzybków Dlatego jakoś bardziej do mnie przemawia "przenośne" doraźne klimatyzowanie. Zawsze łątwiej przeczyścić etc. Nawet w aucie wolę bryzę au naturel, czyli otwarte szyby. Klima tylko jak jest powyżej 30, gdy pot scieka z człowieka

5. Ostatnie piętro, coś jak przedsionek piekieł

---------- Dopisano o 21:05 ---------- Poprzedni post napisano o 21:02 ----------

Olej z orzechów włoskich nic mi nie przygasił blondu , ale za to jest bossssssssssssski do sałatki I saute też jest pyszny
1. Kurcze, z wymiankowego mówisz? Ja Ciebie tylko stąd kojarzę chyba mam Alzheimera wczesnego Ale o rześach i tuszach coś mi sie faktycznie jarzy, wiec nie ejst tak źle. A moze o tym tutaj pisałyśmy? W kocu kiedyś już tu barowałam
Może źle sie wyraziłam. Pisząc "Was" miałam na mysli z tego wątku osoby, po spoza niego faktycznie parę osób znam na zywo, ale to raczej sporadyczne znajmosci i na pewno nie 3/4 ani nawet 1/5

2. Ja bardoz chętnie!!
Jak dołaczy któraś jeszcze tym bardziej
Kato mi pasują również

3. O tak, przenośna klima w postaci wiatraczków jak najbardziej moze być

4. Noooo, piekiełko zaczyna się jak upały sa juz 2 dni pod rząd

5.Ha ha, zamiast na włosy to jedzeniowo sie sprawdził

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2015-06-30, 21:27   #214
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
1. Kurcze, z wymiankowego mówisz? Ja Ciebie tylko stąd kojarzę chyba mam Alzheimera wczesnego Ale o rześach i tuszach coś mi sie faktycznie jarzy, wiec nie ejst tak źle. A moze o tym tutaj pisałyśmy? W kocu kiedyś już tu barowałam
Może źle sie wyraziłam. Pisząc "Was" miałam na mysli z tego wątku osoby, po spoza niego faktycznie parę osób znam na zywo, ale to raczej sporadyczne znajmosci i na pewno nie 3/4 ani nawet 1/5
Cudne!!!

Nie no, ja zazwyczaj coś merdam Mogło być tutaj, polecałaś maskary, coś o kolorówce pamiętam, także to raczej ja zapadłam na wczesnego Alzha

No w Barze jednak chyba większość centralna i nadmorska Ale rośniemy w siłę.

A to Ty nie z Kato? No pięknie, po prostu cofam się

Edytowane przez rachell111
Czas edycji: 2015-06-30 o 21:28
Stary 2015-06-30, 21:36   #215
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Cudne!!!

Nie no, ja zazwyczaj coś merdam Mogło być tutaj, polecałaś maskary, coś o kolorówce pamiętam, także to raczej ja zapadłam na wczesnego Alzha

No w Barze jednak chyba większość centralna i nadmorska Ale rośniemy w siłę.

A to Ty nie z Kato? No pięknie, po prostu cofam się

A bo prawda taka, ze i bez Alzha można sie pogubić w tych watkach i postach na wizazu, tym bardziej, jak się udziela na róznych wątkach, jak ja

Pamietam, ale nas tu wcale nie tak mało! A czemu Madzik tu nie pisze już? Na insta ją widzę, a tu nie
A Sabbath?

Nooo w sumie prawie Kato, z 10 km mam , to chyba moge powiedzięc, ze rzut beretem?

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2015-06-30, 21:44   #216
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:

Pamietam, ale nas tu wcale nie tak mało! A czemu Madzik tu nie pisze już? Na insta ją widzę, a tu nie
A Sabbath?

Nooo w sumie prawie Kato, z 10 km mam , to chyba moge powiedzięc, ze rzut beretem?
1. Z Madzik kiedyś rozmawiałam, mówiła, że bez żadnej przyczyny, ot wypadła z obiegu, wsysło ją gdzie indziej i tak jakoś zostało Życie.

Sabb znając życie wsyśnięta w owe jeszcze bardziej, doba za krótka

2. I to nawet nie mokrym Bliziutko

---------- Dopisano o 21:44 ---------- Poprzedni post napisano o 21:40 ----------

A tymczasem, borem lasem nadciąga pełnia = bezsenność. Przynajmniej dla wampirko-rejczelków. Wybaczcie głupawę na poziomie minus 100, ale mam w miarę dobry humor. Chwilowo bo chwilowo, jutro już inaczej będę śpiewać, ale liczy sie tu i teraz
Stary 2015-06-30, 21:45   #217
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
1. Z Madzik kiedyś rozmawiałam, mówiła, że bez żadnej przyczyny, ot wypadła z obiegu, wsysło ją gdzie indziej i tak jakoś zostało Życie.

Sabb znając życie wsyśnięta w owe jeszcze bardziej, doba za krótka

2. I to nawet nie mokrym Bliziutko
Aaaa, no tak, czyli zycie i tyle Ale fajnie wiedziec ze większosc znana z dawna sie ostała

Dlatego jak coś, to uogólniam/naciagam trochę i mówię ze Katowice Zreszta tyle lat jezdzenia do nich, od szkoły, studia przez robotę, ze w sumie to jest taki drugi dom dla mnie

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2015-06-30, 21:48   #218
Betty83
Zakorzenienie

Cytat:
a to nie plukanka z łupin powinna byc?
próbowałam szamponetek, kory dębu, kawy

przyciemnianie olejami to chyba w długim okresie czasu
mnie łopian przyciemiał, ale nie po jednym użyciu, tylko regularnym.

ja chyba pierwszy raz od dawna jestem zadowolona z koloru i kondycji.

przed wyjazdem położyłam ciemny blond i wyszedł dość ciemno
ale bardzo szybko zaczął się spierać na rudo...
uratowała mnie maska z gencjaną
został w miarę naturalny średni blond

przed świętami się ratowałam balsamem venity, nie niszczy a nawet odżywia, przyciemnia, niestety szybko się spiera i daje raczej ciepły odcień. ale ja mieszałam 2 brązy.

idę szukać biletów na samolo
Stary 2015-06-30, 21:49   #219
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Napisane przez Betty83 Pokaż wiadomość

Bardzo Ci to łądnie wyszło

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2015-06-30, 21:54   #220
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:

przed świętami się ratowałam balsamem venity, nie niszczy a nawet odżywia, przyciemnia, niestety szybko się spiera i daje raczej ciepły odcień. ale ja mieszałam 2 brązy.

idę szukać biletów na samolo
Boże jaka Ty jesteś piękna

Tak tak, miała być z łupin płukanka, ale brakło mi czasu (oraz chęci) do łupania

Kurcze szkoda, że o tych Venitach nie wiedziałam dziś
Edit: A nie jest to tak, że to henna i do rozjaśnainych się nie nadaje?
Edit 2: Ja się już zrobiłam nadmiernie ostrożna, i chyba testnę na jednym pasmie gdzięś tam schowanym pod innymi

Ja chcę TYLKO przygasić żarówę, czyli tak na beżowo zejść. Jednej lasce na necie całkiem się to udało łupinami orzeszków, ale linczka zara znajdę.
Tutaj: http://elleemvogue.blogspot.com/2014...i-orzecha.html

Dzięki za info

Edytowane przez rachell111
Czas edycji: 2015-06-30 o 22:02
Stary 2015-06-30, 23:01   #221
Betty83
Zakorzenienie

Cytat:
Bardzo Ci to łądnie wyszło

już jest jaśniej, ale jak nie zrudzieje ani odrost nie będzie się bardzo rzucał w oczy, to zostawię jeszcze w spokoju

mam 2 zasady w życiu:
1. na wszystkich wizażowych zlotach byłam po zarwanej nocy
nikt z forum jeszcze nie widział mnie wyspanej
2. przed każdą podróżą lub przyjazdem chuopa muszę sobie zrobić kuku w wygląd. kiedyś to było poparzenie się po paru min. w solarium, teraz zwykle przypalam sobie paszczę kwasem albo robię kurczaka na włosach, albo spieprzę brwi.... tym razem wpadłam na genialny pomysł użycia skarpetek złuszczających tydzień przed... zaczęłam łuszczyć się po 5 dniach, pomimo moczenia 2 razy dziennie
ale udało się to jakoś ogarnąć

Cytat:
Boże jaka Ty jesteś piękna

nawet tz się boi tego spojrzenia

Cytat:

Tak tak, miała być z łupin płukanka, ale brakło mi czasu (oraz chęci) do łupania

Edit 2: Ja się już zrobiłam nadmiernie ostrożna, i chyba testnę na jednym pasmie gdzięś tam schowanym pod innymi

Ja chcę TYLKO przygasić żarówę, czyli tak na beżowo zejść. Jednej lasce na necie całkiem się to udało łupinami orzeszków, ale linczka zara znajdę.
Tutaj: http://elleemvogue.blogspot.com/2014...i-orzecha.html

Dzięki za info
venita to ta
to tylko z nazwy henna, ma jakieś wyciągi roślinne i nie jest agresywna. po szamponetce marionu wypadały mi włosy więc tylko to mi zostało, żeby ratować się przed ciemnym zimnym odrostem.
kolory niestety raczej tylko ciepłe

to może to?

nie testowałam, ale korę dębu i kawę tak. może na Twoją żarówę wystarczą

Edytowane przez Betty83
Czas edycji: 2015-06-30 o 23:02
Betty83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-30, 23:08   #222
justynaneyman
Zakorzenienie

[1=5ed20e359c6e02ff4b6d234 3033f9068648c91fd_610b1bf 2637d5;51911594]
Jeszcze się nad tym nie zastanawiałem [/QUOTE]
No to jesteś normalny, niestety

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
podsumowałam raport z wczorajszego zlecenia (jak pytałam, czy chcą kilka raportów, to "nie nie zrób jeden duzy":
1,5 miliona wierszy
Excel wiesza się jak młodzi japończycy, ale działa
Brawo, Maju, uważam, że jesteś niezwykle dzielną osobą - i strasznie się cieszę, że masz samodzielne życie

Co do włosów - to chociaż mam gumowe (na mokro) i trzy razy byłam u fryzjera, żeby je ściąć, to... uciekłam i rosną sobie. Myślę, jakbym wyglądala w długości poniżej ramion - chyba raz tylko takie miałam...?
W każdym razie - kiedy widzę u kogoś takiego fajnego boba z tyłu krótszego, a z przodu, żeby można było za uszy założyć, to mi serce drga chęcią ścięcia - ale z czystej ciekawości zostawiam, żeby zobaczyć, jak mi bedzie.

Zaś zapachowo - wciąż zadowolona jestem z moich Lutków, uganiam się za flakonikami - mogą być i puste (w końcu odlew upolować to jest realne) a wielorazowość strasznie mnie kręci. Więc już mam 8, a pod koniec tygodnia przyjdzie z wymiany znowu 8 - w każdym nie więcej niż centymetr na dnie, ale korzystać można i tak sobie od 3 tygodni robię lutkowy festiwal rozmaitości.
Nie wiem, na którego bym się zdecydowała, żeby kupić nowy - może Daim Blond?

BRULION MALARSKI. Justyna Neyman.
http://justynaneyman.blogspot.com/

justynaneyman jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-30, 23:22   #223
Betty83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justynaneyman Pokaż wiadomość
Co do włosów - to chociaż mam gumowe (na mokro) i trzy razy byłam u fryzjera, żeby je ściąć, to... uciekłam i rosną sobie. Myślę, jakbym wyglądala w długości poniżej ramion - chyba raz tylko takie miałam...?
W każdym razie - kiedy widzę u kogoś takiego fajnego boba z tyłu krótszego, a z przodu, żeby można było za uszy założyć, to mi serce drga chęcią ścięcia - ale z czystej ciekawości zostawiam, żeby zobaczyć, jak mi bedzie.
to już niewiele im chyba brakuje

ściąć można zawsze
Stary 2015-06-30, 23:37   #224
justynaneyman
Zakorzenienie

Chyba im dłuższe, tym trudniej ściąć
tego się obawiam

BRULION MALARSKI. Justyna Neyman.
http://justynaneyman.blogspot.com/

justynaneyman jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-30, 23:46   #225
Polly_
grozi wypollizowaniem

hej co tam u Was,
nie mam czasu na wizaz ostatnio buuu
i nie spotkam sie z Ju i tru buuuu

ano Slask sie wyniósł z baru w wiekszosci niestety, załuje bardo madzika i sab i nie tylko ich,ale ich chyba najbardziej jednak.

I głupio mi ze Was zaniedbuje chociaz pewnie nikt nie tęskni...

a włąsnie-pojechalismy dzis zanabyc duplikat tapczanu młodej-bo sie był rozwalił w drobny mak, mebelek ten o zgrabnej bardzo konstrukcji był bardzo wąski w stanie złozonym-55 cm a po rozłozeniu dawał normalne duze wyro-110 cm, w dodatku robili fgo na kazdy wymiar jaki sie chciało i kolor jaki sie chcialo,wec se mysle -pojedziemy cos sie wybierze ...no i jedziemy jedziemy..dojezdzamy...pa czymy ni ma....no to pytamy pana o co kaman a pan na to ..tak tak własnie..dobrze myslicie..pan na to zeniema inie bedzie powniewaz albowiem
producent ZWINĄŁ INTERES i nikt w Polsce nie oferuje takiej konstrukcji
tadam kurtyna

ps-na razie niewierze w to zenikt w polsce tego nie robi..mam zamiar znależc...

Edytowane przez Polly_
Czas edycji: 2015-06-30 o 23:48
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-01, 07:23   #226
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Spiera się w tydzień i nie rozjaśnia. Czasami na początku ciąż robiłam Venitą ale wychodziło mi krzywo (może dlatemu, że mocny kolor, rudy), złaziło w mgnieniu oka i brudziło ręczniki.

Polly, ja tęsknię! Brak mi Twoich pollyastycznych opowieści
A tapczan... cóż, nie dziwi - przepszam ale Na Allegro nie robią na wymiar? Muszą robić, wszystko robią na wymiar, pytanie za ile.

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-01, 07:38   #227
Redhaired Witch
Nindżopesz

Macham znad wielkiego "WTF, za kogo ja wyszłam?"
Wspominałam jak Panicz zapomniał zapisać dida do przedszkola chociaż kilka razy mu wszystko wyjaśniłam i wydawał się uczestniczyć w rozmowie, głową kiwał i papiery podpisywał.
Potem udało się wcisnąć ją do innego, mieli tylko dzwonić do której filii - w tym także osobiście uczestniczył, gadaliśmy o tych filiach. Zapisali, zadzwonili, znowu mu wszystko powiedziałam, przyjął, głową pokiwał, wydawało się że wie, dokąd zanosił papiery.
Dzisiaj zaprowadził ją do... złej filii i cały zdziwiony, że dida nie ma na liście -_-
Ja nie wiem, z facetami to trzeba jakoś inaczej rozmawiać? Na piśmie? Wersalikami? Dawać karteczkę na szyję tak jak samotnym dzieciom w pociągu żeby się nie zgubili? -_-

Stary 2015-07-01, 07:39   #228
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
ja zawsze chętnie
Cytat:

Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość
a włąsnie-pojechalismy dzis zanabyc duplikat tapczanu młodej-bo sie był rozwalił w drobny mak, mebelek ten o zgrabnej bardzo konstrukcji był bardzo wąski w stanie złozonym-55 cm a po rozłozeniu dawał normalne duze wyro-110 cm, w dodatku robili fgo na kazdy wymiar jaki sie chciało i kolor jaki sie chcialo,wec se mysle -pojedziemy cos sie wybierze ...no i jedziemy jedziemy..dojezdzamy...pa czymy ni ma....no to pytamy pana o co kaman a pan na to ..tak tak własnie..dobrze myslicie..pan na to zeniema inie bedzie powniewaz albowiem
tadam kurtyna

Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość

Polly, ja tęsknię! Brak mi Twoich pollyastycznych opowieści

Znad wody mineralnej

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-01, 09:23   #229
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Rany kota, jeden wieczór mnie nie było, a tu takie laski Betty mam na myśli - i a avku to Ty, Red?

Ciepło mi jest jedynie z wściekłości, bo normalnie to rano zmarzłam.

A wściekła jestem, bo - kasy jak dotąd nie ma, w obie strony jechałam na gapę, a żeby wyjść wczoraj 40 minut wcześniej i pojechać na zabieg, musiałam wypisać wniosek urlopowy tak, wiem, ze to wymysł całkowicie niezgodny z prawem pracy, ale ja się z nią użerała nie będę.
Stary 2015-07-01, 09:37   #230
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Brawo, Maju, uważam, że jesteś niezwykle dzielną osobą - i strasznie się cieszę, że masz samodzielne życie

Cytat:
tego się obawiam
owszem
jak 10 lat temu miałam do ramion, to często chodziłam do fryzjera
teraz za żadne piniondze bym ich nie ścięła, a kazde podcięcie zniszczonych koncówek o 3 cm okupione jest bólem serca

Red jak zwykle piękna
Stary 2015-07-01, 09:48   #231
anastazjaaa2
Zakorzenienie

Dobry

Betty, Ty chyba jakiś pakt z diabłem podpisalaś Na każdej focie coraz piekniej i coraz młodziej .
No dooobra, zazdroszczę ale tylko troszkę

Ju gratuluję nowych flaszek

Red
W sumie to może być zaleta...jak juz będzie stary a Ty będziesz chciala dac noge z całym majątkiem i mlodym kochankiem, to podpisze wszystko co podsuniesz bez szemrania zbednego

Polly

Rejcz nie pomogę, nie mam pojęcia...
anastazjaaa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-01, 09:51   #232
Spoora
Zakorzenienie

Cytat:
Wspominałam jak Panicz zapomniał zapisać dida do przedszkola chociaż kilka razy mu wszystko wyjaśniłam i wydawał się uczestniczyć w rozmowie, głową kiwał i papiery podpisywał.
Potem udało się wcisnąć ją do innego, mieli tylko dzwonić do której filii - w tym także osobiście uczestniczył, gadaliśmy o tych filiach. Zapisali, zadzwonili, znowu mu wszystko powiedziałam, przyjął, głową pokiwał, wydawało się że wie, dokąd zanosił papiery.
Dzisiaj zaprowadził ją do... złej filii i cały zdziwiony, że dida nie ma na liście -_-
Ja nie wiem, z facetami to trzeba jakoś inaczej rozmawiać? Na piśmie? Wersalikami? Dawać karteczkę na szyję tak jak samotnym dzieciom w pociągu żeby się nie zgubili? -_-

Za dużo macie przedszkoli w tej W-wie i chłopu się pomyliło, po prostu nie łogarnął

---------- Dopisano o 09:51 ---------- Poprzedni post napisano o 09:50 ----------

Cytat:
Napisane przez anastazjaaa2 Pokaż wiadomość

Red
W sumie to może być zaleta...jak juz będzie stary a Ty będziesz chciala dac noge z całym majątkiem i mlodym kochankiem, to podpisze wszystko co podsuniesz bez szemrania zbednego
O! Tylko musisz się Redzia uzbroić w cierpliwość i jeszcze trochę poczekać
teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego.

Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki.
Spoora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-01, 10:11   #233
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Napisane przez Margot45 Pokaż wiadomość
Rany kota, jeden wieczór mnie nie było, a tu takie laski Betty mam na myśli - i a avku to Ty, Red?
Jaa ale sprzed dwóch lat, w dobrym oświetleniu podkręconym Photoshopem i po tysięcznej próbie zrobienia nieodstręczającej miny

Cytat:
teraz za żadne piniondze bym ich nie ścięła, a kazde podcięcie zniszczonych koncówek o 3 cm okupione jest bólem serca

Red jak zwykle piękna
1. jakiś czas temu miałam ochotę ściąć swoje gdzieś tak do ramion, że niby będą się lepiej układać i będzie ich więcej (uhm, jasne, bo mi się od tego zagęszczą) ale popatrzyłam na zeszłoroczne foty i nieee To już wolę w pocie czoła układać.
2. światło z mojego balkonu czyni cuda

Cytat:
Betty, Ty chyba jakiś pakt z diabłem podpisalaś Na każdej focie coraz piekniej i coraz młodziej .

Red
1. c'nie, może stan zakochania to jest sposób na wieczną młodość A my z tymi starymi chłopami to już nam wszystko obwisło i opadło
2. tylko, że on to najpierw czyta, chyba po prostu zapomina O, to mogę kasę pożyczać i wciskać mu kit, że nic takiego nie miało miejsca.

Ju, trochę nie rozumiem - czym się różni polewanie do Lutków od zwyczajnego kupowania różnych perfum? Czy to nie w rozkręcaniu ubaw a w samym Lutensie?
Swoją drogą ta idea wielorazowości jest super, taniej wychodzi

Stary 2015-07-01, 10:16   #234
Betty83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość
hej co tam u Was,
nie mam czasu na wizaz ostatnio buuu
i nie spotkam sie z Ju i tru buuuu

ano Slask sie wyniósł z baru w wiekszosci niestety, załuje bardo madzika i sab i nie tylko ich,ale ich chyba najbardziej jednak.

I głupio mi ze Was zaniedbuje chociaz pewnie nikt nie tęskni...

tadam kurtyna

ps-na razie niewierze w to zenikt w polsce tego nie robi..mam zamiar znależc...
1. czasem się uda dobić na fb do Ciebie

2. czyli bez zmian
a co to za niezwykła konstrukcja była?

Cytat:
tego się obawiam
Ciebie nie podejrzewam o takie trudności

Cytat:
ja kiedyś poszłam na jakieś ważne przedszkolne przedstawienie do złego domu kultury
ale dlatego, że próby mieli w innym

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość

Cytat:

Ciepło mi jest jedynie z wściekłości, bo normalnie to rano zmarzłam.
1.

2.

3.

Cytat:

owszem
jak 10 lat temu miałam do ramion, to często chodziłam do fryzjera
zdrowsze ładniejsze
ja zagęszczam po zabiegach chemicznych i zeszłorocznym wypadzie
w styczniu i maju cały roczny przyrost obcięłam
ale zmieniłam metodę, zamiast w V obcinam bardziej w U
i wszyscy mówią, że urosły

Cytat:
No dooobra, zazdroszczę ale tylko troszkę

tia... jak się uśmiechnę, to jak dzidzia piernik, a jak pomaluję, to ruska laleczka
Stary 2015-07-01, 10:16   #235
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Cytat:
Jaa ale sprzed dwóch lat, w dobrym oświetleniu podkręconym Photoshopem i po tysięcznej próbie zrobienia nieodstręczającej miny
Pierwsze skojarzenie - portret renesansowej damy pędzla jakiegoś wybitnego malarza. I nie słodzę, serio mówię

Cytat:
1. c'nie, może stan zakochania to jest sposób na wieczną młodość A my z tymi starymi chłopami to już nam wszystko obwisło i opadło
Sobie wypraszam <foch> mój A. jest ode mnie 19 lat starszy, a mnie nic nie opadło i nie obwisło
Stary 2015-07-01, 10:21   #236
Betty83
Zakorzenienie

Cytat:

obstawiam, że to raczej wina srajfona
Stary 2015-07-01, 11:01   #237
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Pierwsze skojarzenie - portret renesansowej damy pędzla jakiegoś wybitnego malarza. I nie słodzę, serio mówię

Sobie wypraszam <foch> mój A. jest ode mnie 19 lat starszy, a mnie nic nie opadło i nie obwisło
1. dziękować, w założeniu to miała być Melissandre tj. autfit specjalnie na bal przebierańców, do którego w końcu nie doszło.
2. to nie kwestia wieku a stażu Widać dla mnie te 8 wspólnych lat to już za długo.

Cytat:
obstawiam, że to raczej wina srajfona

Stary 2015-07-01, 11:13   #238
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Cytat:
1. dziękować, w założeniu to miała być Melissandre tj. autfit specjalnie na bal przebierańców, do którego w końcu nie doszło.
2. to nie kwestia wieku a stażu Widać dla mnie te 8 wspólnych lat to już za długo.
1. w tym przypadku kieca powinna być czerwona (chyba, że jest, a ja ślepa nie dowidzę?)
2. hmm... u mnie idzie na szósty... albo i siódmy rok, a zmęczenia materiału też jakoś nie czuję
Stary 2015-07-01, 11:15   #239
rachell111
Zakorzenienie

Znad bólu ósemek

Ostatni znak, żem młoda

Cytat:

Red
Dobra myśl

Red i Polly - współczuwam. I tęsknię.
Stary 2015-07-01, 11:17   #240
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
1. w tym przypadku kieca powinna być czerwona (chyba, że jest, a ja ślepa nie dowidzę?)
2. hmm... u mnie idzie na szósty... albo i siódmy rok, a zmęczenia materiału też jakoś nie czuję
1. a jaka jest na Twoim monitorze? U mnie (i na żywo) taki jakby burgund (?).
2. może bez dzieci inaczej staż leci, joł. A na poważnie coś w tym jest, będąc tylko we dwoje mieliśmy na wszystko czas, chęć i energię, teraz żyjemy w pośpiechu z dnia na dzień, nie wychodzimy nigdzie, jeśli wycieczka to tylko rodzinnie na agroturystykę, nawet głupiego dwugodzinnego filmu nie mamy czasu razem w domu obejrzeć, że o innych sprawach nie wspomnę.
Jest nadzieja, że jak moje małe będą w wieku lalek Betty sytuacja się unormuje

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości