|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1111 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Fit life style - spełniając marzenia o szczupłej sylwetce, pełnej zdrowia i en
![]() Ja ładnie jadlam ale uważam ze za mało ćwiczeń. Ale boląca podbrzusze mnie uzaleznia. Zaraz będę szykować sie na rozmowę o prace. w tym tygodniu mam dwie kolejne. ![]() ---------- Dopisano o 07:24 ---------- Poprzedni post napisano o 07:21 ---------- Cytat:
A zumba jest cudowna
Anjaaali/165cm/68kg /55kgBudząc się rano, pomyśl jaki to wspaniały skarb żyć, oddychać i móc się radować – Marek Aureliusz Edytowane przez Anjaaali Czas edycji: 2015-06-30 o 07:28 |
|
|
|
|
|
#1112 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Fit life style - spełniając marzenia o szczupłej sylwetce, pełnej zdrowia i en
Anjaaali
dzisiaj będę super grzeczna. Powodzenia na rozmowie. Trzymam kciuki, żeby wszystko poszło dobrze. |
|
|
|
|
#1113 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
Anjaaali, ja też trzymam kciuki za rozmowę, co to za praca?
|
|
#1114 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Naprawdę szacun ! Ja od stycznia "się męcze" no ale może też to że ćwiczę też i jednak te mięśnie są i dlatego po wadze tak nie widać, ale po ciałku tak... Nawet jak ostatnio byłam na siłowni to tak w lustrach na siebie spoglądałam i kurczę sobie w głowie mówiłam sama do siebie " Jaka ja jestem fajna i zgrabna laska" Także chyba o to chodzi Ojjeeeeej Coś zjadła ?Cytat:
Lepiej już SB - podobna dieta trochę bo dużo białka ale więcej warzyw i owoców się je... Cytat:
Daj znać po ! Ja dziś już po killerze od rana Wczoraj rano był skalpel wyzwanie ![]() W tym tygodniu mam imieniny i grzechy były w weekend więc zamiast 5x w tyg poćwiczę - 6x Muszę wcześniej wstawać bo po południu nie mam czasu... jednak przed ślubem jest jeszcze kupę załatwiania, mimo że dużo mamy już załatwione
|
|||
|
|
|
|
#1115 |
|
Zakorzenienie
|
Hej ciezko mi sie wbic w tematy bo za rzadko tu zagladam ale wpadlam sie pochwalic ze moja waga pokazala dzisiaj 60,8. Ahh nie moge sie doczekac az zobacze 5 z przodu
|
|
|
#1116 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
|
#1117 |
|
Rozeznanie
|
Rubella - i bardzo dobre podejście
A co do rozmowy było świetnie, naprawdę rewelacyjna Pani kierownik , rozmowa miła, przyjemna, jutro idę na godzinę próbną. Praca umowę o pracę na 3/4 etatu później możliwość awansu na etat a to praca nadal w handlu inna branża, obuwie CCC. Opinie są różne na temat pracy tam, ale wszędzie jest ciężko wiadomo, dużo zależy od ludzi i własnego nastawienia. W czwartek mam rozmowę na stanowisko specjalisty ds. obsługi klienta ![]() Ciągle szukam, tam gdzie ostatnio byłam na zlecenie co mi proponowali to okazało się że nie wiadomo czy na sierpień na okres próbny mnie wezmą gdyż mało dzieci ma być w przedszkolu także nic nie wiadomo konkretnego - a ja szukam dalej
|
|
#1118 |
|
Przyczajenie
|
Hej witam Was fitnesski
Ja na diecie jestem 8 tydz I dzisiaj po raz pierwszy ja zlamalam jestem na wyjezdzie od wczoraj do domu wracam jutro po poludniu mam nadzieje ze ta przerwa w niestosowaniu diety i cwiczen nie wplynie na powrot kilogramow licze sie z tym ze spadku duzego tez nie bedzie oby tylko nic nie wrocilo
|
|
|
|
|
#1119 |
|
Raczkowanie
|
Anja, wspolczuje opryszczki
Ja mialam tez kiedys problemy, robilo mi sie kilka na raz, w koncu od dermatologa dostalam recepte na heviran, wtedy chyba najwyzsza dawke. Pomagalo. Ale problem zaczal znikac jak zadbalam o diete i teraz od wielu miesiecy (jesli juz nie lat) nie mialam. Tzn zdazylo sie ze cos tam swedzialo, ale olejek z drzewa herbacianego i spora dawka wit c zdzialaly cuda ![]() Rubella nastawienie fajne... Zazdroszcze Dla mnie wszelkim objawom alergii/egzemy towarzyszy lekka panika.. Zbyt dobrze pamietam jak wygladalam, jakie stany depresyjne mialam, kiedy nie potrafilam okielznac choroby, a w kolo nikt tego nie rozumial i tylko bylam faszerowana silnymi sterydami Z tego powodu tez zdecydowalam sie na post warzywno owocowy... Na razie jestem w 3 dniu, moja skora na glowie juz wyglada lepiej (i nie swedzi), na dloniach tez jest lepiej Poki co planuje tydzien, a potem powoli z tego wychodzic. Anja, super, ze rozmowa udana Mnie w pracy ostatnio mocno denerwuja i tez aktywnie szukam. Mam nadzieje, ze w koncu cos sie ruszy w tej kwestji
|
|
|
#1120 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
incognito6 - mam taki "płyn" z drzewa herbacianego, staram się smarować odpowiednio wcześnie ale czasem to wyskoczy tak nagle :/ już teraz na szczęście tylko niewielkie ranki zostały, teraz maść witaminowana najlepsza by nie przesuszyć delikatnej skóry na ustach. Co do pracy kochana, ja jestem na urlopie i naprawdę odpoczywam, TŻ mówi, że aktywnie urlop spędzam biegając po rozmowach a w piątek już jedziemy w góry
|
|
|
#1121 |
|
Raczkowanie
|
Anja, ja do tej pory nie mialam problemow z moja praca...
Tylko teraz wyszly takie szopki, ze mam ochote kogos kopnac w zad ![]() Chociaz podejrzewalam, ze taka sytuacja predzej czy pozniej nastapi, bo bylo troche niedomowien... I po raz kolejny stwierdzam, ze staranie sie czasem wychodzi bokiem... I tu przypomina mi sie to co kiedys kolega w pracy powiedzial... Ze on robi swoje i mimo iz jest dobry w czyms, nie stara sie nadmiernie, zeby nie zarzucono go nie wiadomo czym. Podejscie pokazujace raczej mala motywacje, ale ma w sobie wiele prawdy... Takze od teraz bede robic jak ten konik z klapkami na oczach i w swoim tempie, tym bardziej, ze nie chca mnie na stale ![]() Ehhh... Nie przynudzam juz wiecej i nie nakrecam sie juz, co by mnie tu cos nie trafilo ![]() ---------- Dopisano o 14:18 ---------- Poprzedni post napisano o 14:18 ---------- I chyba czas jednak przygotowac papiery do policji i zaczac porzadnie cwiczyc
|
|
|
#1122 |
|
Rozeznanie
|
Fakt u mnie też nikt nie doceni starania, wręcz odwrotnie, za bardzo się staram i tak dostanie mi się po głowie.
Też muszę w końcu zacząć biegać i także szykować się na staranie do policji.
|
|
#1123 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
U mnie dzisiaj mały spadek, 67.8kg, czyli 0.6 kg mniej ![]() Jakie macie plany odchudzaniowe na lipiec? U mnie, jeśli chodzi o ćwiczenia, to chciałabym powtórzyć czerwiec, gdzie łącznie ćwiczyłam ponad 1100 minut, a dietowo... Nie jeść tyle słodyczy i będzie dobrze
|
|
#1124 |
|
Raczkowanie
|
Rombek, super
![]() A jakie plany? Hmmm... Chyba nie schudnac za mocno, troche pobiegac, odkurzyc rower, chwycic za sztange
|
|
|
#1125 |
|
Rozeznanie
|
Przyłączam się do niejedzenia słodyczy! od dziś
Co do ćwiczeń hm... w tym miesiącu 3000 minut ćwiczeń odliczanie od dziś
|
|
#1126 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
chcesz ćwiczyć 100 minut dziennie, bez żadnego dnia przerwy?
|
|
|
#1127 |
|
Rozeznanie
|
Tak ale będzie to różnorodnie, rower, jogging, joga, jakieś treningi i spacerki takie żwawe prędkość około 6,5km na godzinkę
![]() Chciałabym do hula hop wrócić ale mam straszne siniaki po kręceniu
|
|
#1128 |
|
Wtajemniczenie
|
Powodzenia więc
|
|
#1129 |
|
Rozeznanie
|
Dziękuje
|
|
#1130 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I jak Ci ?Ja też myślę o zmianie w dłuższej perspektywie bo psychicznie w mojej nie wytrzymam Stres na maxa ![]() Zazdrocha max !!! Cytat:
Tez się starasz do policji ? Ja ostatnio sprawnościówki nie przeszłam i muszę czekać 6msc na następne podejście Nad tym polecam się skupić i sobie porobić ten tor na sali Cytat:
![]() Ekstra wynik Rombku Ciekawe jak u mnie będzie w piątek Ja mam ostatnie dni i tygodnie do wesela ![]() Więc baaaaardzo aktywnie, w weekendy troszkę grzeszków zawsze powpada bo mam to imieniny, to inne wesele kumpeli... ![]() Ale cisnę i ćwiczę za to 6x tyg i w tygodniu jem ładnie Mało węgli i 1600-1700kcal (warzyw nie wliczam) i South Beach-uje Cytat:
![]() No dobra przekonałyście mnie Dziś dzień I !!! Ale sobie założyłaś te 3000min ![]() Za dużo Anja chyba ![]() Za dużo ćwiczeń to też nie dobrze... Ja dziś raniutko SECRET z Ewką Nie chciało mi się wstać ale potem super uczucie po ćwiczeniach I mamy dziś ostatnie tańce - choreografie naszą na I taniec |
||||
|
|
|
|
#1131 |
|
Rozeznanie
|
Incognito- rozumiem, zły stan zdrowia może wpędzić w stany depresyjne. Ja mam przypadłość wiotkich stawów, która sprawia, że łatwo mi je skręcać i byłam wiele razy w gipsie, do tego mam uszkodzone kręgi szyjne po wypadku samochodowym- ja byłam na rowerze i samochód we mnie wjechał. I przez dłuższy czas miałam dzień w dzień przez te kręgi bóle migrenowe. Nie dawało mi to żyć, bo przez rok nie miałam spokoju od bólu i jeszcze w międzyczasie dwa skręcenia, w tym kolana z gipsem na całą nogę od pachwiny do kostki. Dla kogoś kto wierzy w karmę i zawsze stara się być dobrym człowiekiem takie pasmo nieszczęść potrafi dać w dupe. Od razu jak leki od neurogloga zaczely na mnie działać, zmieniło się całe moje nastawienie do życia. I to, że tyle czasu czułam ból pozwolilo mi na to, ze dzisiaj doceniam każdy dzień bez bólu I każdym dniem się cieszę. A każdy wypadek już przyjmuję z większą pokorą, bez płaczu i paniki. Raczej z nastawieniem 'mogło być gorzej'
![]() Rombek- gratuluje spadku, ja lipiec mam plan intensywnej pracy treningowej i może przestać liczyć kalorie
|
|
|
|
|
#1132 |
|
Raczkowanie
|
Kala, ju pare lat zastanawiam sie nad policja... tylko nigdy sie nie zdecydowalam
![]() A z warywami I owocami mi dobrze, ale wroce do miesa, bo witarianizm mimo iz jest ciekawy, to bez mieska I jajek bym nie mogla cale zycie jechac I ja "funduje" sobie tzw post leczniczy albo diete Ewy Dabrowskiej I tylko ze wzgledu na skore
|
|
|
#1133 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A dokumenty już złożyłaś ? |
|
|
|
|
|
#1134 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej laseczki
|
|
#1135 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie super bo codziennie jem jakieś słodkości dietetyczne - jak np ciasto fasolowe lub z cukinii z truskawkami
![]() |
|
|
|
|
#1136 |
|
Rozeznanie
|
Może i za dużo, ale cele stawiam zawsze wysokie
to nie będzie ostre 3000 minut, lecz aktywne i zdrowe. Obiecuję się nie przeforsować Dzisiaj mam za sobą 60 minut energicznego spaceru wokół jeziorka, 20 minut joggingu oraz 20 minut hula hop A teraz czas na szykowanie się na wyjazd, kupiłam fajną mapę i już planuje zdobywać szlaki i szczyty chociaż mój M. już oczami przewraca, ledwo żyje po dzisiejszym dość energicznym dniu, a mnie natomiast energia roznosi.
Anjaaali/165cm/68kg /55kgBudząc się rano, pomyśl jaki to wspaniały skarb żyć, oddychać i móc się radować – Marek Aureliusz Edytowane przez Anjaaali Czas edycji: 2015-07-01 o 19:06 |
|
|
|
|
#1137 |
|
Rozeznanie
|
Ja dzisiaj melduję:
63 minuty spaceru ![]() 10+10 minut ćwiczeń na brzuch-z filmików 12+8 minut ćwiczeń na pośladki, także z filmików I już mam 103 minuty dzisiaj, postaram się tak samo- zrobić 3000 minut- dziękuję za motywacje Anajaali Zrobiłam sobie tabelkę w excelu i mi liczy |
|
|
|
|
#1138 |
|
Wtajemniczenie
|
Melduję 50 minut, nawet namówiłam TŻ na to, by ćwiczył ze mną
|
|
#1139 |
|
Raczkowanie
|
Jeszcze nie... Zabieram sie do tego jak pies do jeza
![]() Najpierw chce porozmawiac ze znajomym bylym policjantem
|
|
|
#1140 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
i 3000 minut będzie mało Sądzę że w górach na szlakach minut dobiję Właśnie pakuje suchy prowiant, TŻ mówił, że w reklamówkę się zmieszczę a mała torba podróżna wydaje się mała ale samo zdrowe jedzenie zabieramy bez śmiecio jedzenia ![]() Ale jestem już skręcona tak się doczekać jutra już nie mogę ![]() O i dzisiaj muszę do ZK złożyć papiery, a co do policji, nakrzyczcie na mnie żebym dokumenty zaczęła zbierać i szykować i zaniosła w końcu
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:59.

/55kg

no ale może też to że ćwiczę też i jednak te mięśnie są i dlatego po wadze tak nie widać, ale po ciałku tak...
Coś zjadła