Wiarygodne perfumerie internetowe cz. II (lista w pierwszym poście) - Strona 65 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-07-01, 13:22   #1921
naanakov
Upiór z Czarnej Chaty

GG do naanakov
Dot.: Wiarygodne perfumerie internetowe cz. II

Cytat:
Napisane przez Daffodilka Pokaż wiadomość
Konkurencja
No to na pewno, ale które perfumerie konkretnie.
Stary 2015-07-02, 00:42   #1922
Kamilaaa555
Przyczajenie

Słucham? pisze tutaj pierwszy raz, zamawialam czesto od nich próbki i było ok, na te hugo bossy mam paragon opakowanie wszystko? mam wam to tu wkleić? na pewno nie było tutaj wypowiedzi bo jest to moja opinnia akurat na te perfumy. Co się [porobiło z ludźmi że normalnego człowieka od razu besztają bo powiedział coś na perfumerie, która ma bardzo dużo pozytywnych opinni itp, nie mogłyścia napisac ze moze trafilo mi się zwietrzałe opakowanie czy coś? w życiu bym się nie spodziewała że ktos mnie weźmie za jakąś konkurencje która chce im do srać na forum...
Kamilaaa555 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-02, 00:53   #1923
xxxescapismxxx
Pani Pech

Cytat:
Napisane przez m_malgorzata_m Pokaż wiadomość
Chcę Was wszystkich ostrzec przed perfumerią iperfumy.pl niestety nie sprzedają oryginalnych perfum. I dziwne jest to, że buteleczki niestety są idealnie podrobione, perfumy niby też jeśli nie ma się porównania to niestety tylko po trwałości określimy, ze coś jest nie tak.
Kupiłam ostatni Si intense i coś mi nie pasowało, porównałam z perfumami w Sephora i zapach z Sephory był ładniejszy i trwalszy aczkolwiek bardzo podobny.Ten z iperfumy już po dwóch godzinach nie było nic czuć.
To niestety nie pierwsza moja porażka.
Zastanówcie się czy warto zapłacić mniej o 100 zł i mieć falsyfikat?
a tak się ostatnio reklamują, że mają tylko oryginały. Szok.
Jestem zawiedziona.
Będę teraz wolała oszczędzić parę groszy i kupić prawdziwy oryginał.

Piszcie, czy ktoś z Was też się ,,naciął na oryginały z iperfumy"????

Cytat:
Napisane przez Kamilaaa555 Pokaż wiadomość
Zamówiłam dla narzeczonego na prezent Hugo Boss unlimited z iperfumy i.... one nie pachna tzn przy psiknięciu jest wyczuwalny zapach ale na skórze prawie wogle.., kupilam je kiedys w sephorze i zapach był wyczuwalny i utrzymywał sie długo.
Jestem rozczarowana tymi perfumami z iperfumy....
Jak dla mnie bardzo podobne opiniee i jedna przez osobę która założyła dopiero konto a drugie przez osoboę która nagle po latach zawitała na forum. Sorki, ale to trochę dziwne. ;-)
Stary 2015-07-02, 01:25   #1924
naanakov
Upiór z Czarnej Chaty

GG do naanakov

Cytat:
Słucham? pisze tutaj pierwszy raz, zamawialam czesto od nich próbki i było ok, na te hugo bossy mam paragon opakowanie wszystko? mam wam to tu wkleić? na pewno nie było tutaj wypowiedzi bo jest to moja opinnia akurat na te perfumy. Co się [porobiło z ludźmi że normalnego człowieka od razu besztają bo powiedział coś na perfumerie, która ma bardzo dużo pozytywnych opinni itp, nie mogłyścia napisac ze moze trafilo mi się zwietrzałe opakowanie czy coś? w życiu bym się nie spodziewała że ktos mnie weźmie za jakąś konkurencje która chce im do srać na forum...

I założyłaś konto specjalnie po to, żeby nas o tym poinformować.
No dopsz. Załóżmy, że nie jesteś konkurencją.
Reklamowałaś? Ewentualnie sprawdziłaś kod? Bo albo jest zwietrzały, albo przeszedł reformulację od czasu gdy kupiłaś go ostatnio w Sephorze.
Stary 2015-07-02, 09:46   #1925
zania
Matka buldoga

Cytat:
Tak, poprosze, wklej. Tylko jaka pewnosc bedziemy mialy, ze akurat to jest twoj paragon?
Inan sprawa, pisalas do tej perfumerii? Czy od razu wysmarowalas tu post? Bo ja to najpierw skontaktowalabym sie z perfumeria, aby wyjasnic sytuacje, a nie leciala na forum i pisala, ze perfumy sa nie takie jak trzeba i jestem rozczarowana
Ciekawa jestem czy jakbys byla bardzo zadowolona z zakupu to tez przyszlabys i podzielila sie swoja drogocenna opinia? Bo mam wrazenie, ze nie.

Cytat:
Napisane przez naanakov Pokaż wiadomość

I założyłaś konto specjalnie po to, żeby nas o tym poinformować.
No dopsz. Załóżmy, że nie jesteś konkurencją.
Reklamowałaś? Ewentualnie sprawdziłaś kod? Bo albo jest zwietrzały, albo przeszedł reformulację od czasu gdy kupiłaś go ostatnio w Sephorze.
No wlasnie, mnie tez to zastanawia, jak wiele ludzi dba o nasze interesy, pieniadze itp I specjalnie po to konta zakladaja, no niesamowite.

A propos , ta panienka z pare postow wczesniej, juz nawet nie pamietam ktora, tez narzekala na podrobki czy co tam z iperfumy, ze kupowala 3 razy i 3x sie naciela, jak zapytalam po co tyle razy kupowala to juz sie nie odezwala.
Wiec dla mnie opinie osob, ktore wpadaja na forum, zeby tylko obrzucic blotem ta czy inna perfumerie sa g...uzik warte
Stary 2015-07-02, 10:30   #1926
201701121500
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez zania Pokaż wiadomość
No wlasnie, mnie tez to zastanawia, jak wiele ludzi dba o nasze interesy, pieniadze itp I specjalnie po to konta zakladaja, no niesamowite.
No mnie to akurat nie dziwi, ludzie już są tak skonstruowani - często szkoda im energii na pozytywne komentarze, ale nie daj buk coś nie tak, to obsmarują na prawo i lewo choćby mieli na to dużo czasu poświęcić.

To mi przypomniało, że mam dwie zaległe opinie do wystawienia perfumeriom, i to samo z kilkoma aukcjami z alle... Pora nadrobić.
201701121500 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-03, 00:31   #1927
Kamilaaa555
Przyczajenie

Czy ja gdziekolwiek napisałam ze iperfumy sprzedaja podróby? napisalam ze rozczarowalam sie konkretnie perfumami Hugo Bossa !
Czytajcie ze zrozumieniem, ok wkleje wam zamowienie ze strony internetowej i na dowod wszystkie rzeczy z tego zamowienia, skoro paragon "moze byc nie mój" o ludzie... w sumie nie wiem po co się tak przejęłam tym komentarzem? Chyba tylko dlatgeo że od dawna was czytam ale nigdy nic nie napisalam bo nie miałam konta, a jak zalożylam to od razu opinnie że tylko dlatego zeby obsmarować. A może wypowiedziałaby się jakaś osoba która miała kiedykolwiek styczność z perfumami Hugo Boss unlimited i potwieredziła jak to jest z trwałością, a nie osoby które nigdy ich nie wąchały przez dłuższy czas. Jak ktos ma zamiar znowu mi pocisnąć to prosze sobie darowac wszystkich nowych ze swoim zdaniem tak nie tolerujecie?

Kod sprawdzalam zgadza się, co może byc jeszcze nie tak? Potrzebowałabym raczej pomocnych odpowiedzi a nie insynuacji co do mojej osoby że jestem niby obsmarowywaczem i konkurencją

Mialam te perfumy wczesniej tzn, mój TŻ i trwałość byla przez prawie cały dzień, a te po psiknięciu utrzymują się zaledwie ponad godzinę i nie wiem co jest nie tak, zamawialm juz wczensiej inne perfumy z iperfumy tak jak pisałam i bylam zadowolona więc nie chcialam pisac od razu do perfumerii z zazaleniami tylko zapytać was chyba po to tu wszystkie jesteśmy aby sobie w jakis sposób pomagać? no chyba że odniosłam omylne wrażenie ?

Edytowalam juz post ze 3 razy żeby wszystkim odpowiedzieć oczekuje pomocy a nie zbesztania dziewczyny trochę ludzkości!

Edytowane przez Kamilaaa555
Czas edycji: 2015-07-03 o 00:53
Kamilaaa555 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-03, 00:48   #1928
naanakov
Upiór z Czarnej Chaty

GG do naanakov

Cytat:
Czy ja gdziekolwiek napisałam ze iperfumy sprzedaja podróby? napisalam ze rozczarowalam sie konkretnie perfumami Hugo Bossa !
Czytajcie ze zrozumieniem, ok wkleje wam zamowienie ze strony internetowej i na dowod wszystkie rzeczy z tego zamowienia, skoro paragon "moze byc nie mój" o ludzie... w sumie nie wiem po co się tak przejęłam tym komentarzem? Chyba tylko dlatgeo że od dawna was czytam ale nigdy nic nie napisalam bo nie miałam konta, a jak zalożylam to od razu opinnie że tylko dlatego zeby obsmarować. A może wypowiedziałaby się jakaś osoba która miała kiedykolwiek styczność z perfumami Hugo Boss unlimited i potwieredziła jak to jest z trwałością, a nie osoby które nigdy ich nie wąchały przez dłuższy czas. Jak ktos ma zamiar znowu mi pocisnąć to prosze sobie darowac wszystkich nowych ze swoim zdaniem tak nie tolerujecie?

Kod sprawdzalam zgadza się, co może byc jeszcze nie tak? Potrzebowałabym raczej pomocnych odpowiedzi a nie insynuacji co do mojej osoby że jestem niby obsmarowywaczem i konkurencją

Mialam te perfumy wczesniej tzn, mój TŻ i trwałość byla przez prawie cały dzień, a te po psiknięciu utrzymują się zaledwie ponad godzinę i nie wiem co jest nie tak, zamawialm juz wczensiej z iperfumy tak jak pisałam i bylam zadowolona więc nie chcialam pisac od razu do perfumerii z zazaleniami tylko zapytać was chyba po to tu wszystkie jesteśmy aby sobie w jakis sposób pomagać? no chyba że odniosłam omylne wrażenie ?

Edytowalam juz post ze 3 razy żeby wszystkim odpowiedzieć oczekuje pomocy a nie zbesztania dziewczyny trochę ludzkości!
No to może Ty czytaj ze zrozumieniem? Odpowiedź otrzymałaś w moim poprzednim poście. Albo zapach przeszedł reformulację i już nie jest tak trwały jak kiedyś, albo jest zwietrzały. Reklamuj, jeśli nie masz pewności i tyle.
Stary 2015-07-03, 00:53   #1929
NeverGoodEnough18
Wieczne Kutango

Cytat:

Mialam te perfumy wczesniej tzn, mój TŻ i trwałość byla przez prawie cały dzień, a te po psiknięciu utrzymują się zaledwie ponad godzinę i nie wiem co jest nie tak, zamawialm juz wczensiej z iperfumy tak jak pisałam i bylam zadowolona więc nie chcialam pisac od razu do perfumerii z zazaleniami tylko zapytać was chyba po to tu wszystkie jesteśmy aby sobie w jakis sposób pomagać? no chyba że odniosłam omylne wrażenie ?

A np. to, że parametry perfum czyli projekcja, trwałość mogą się różnić w danej partii.

04.12.13 Ostrzyknięcie ust

Nałogi http://www.fragrantica.pl/uzytkownicy/6683/
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1222826 Wiosenna wymiana
NeverGoodEnough18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-03, 10:20   #1930
zania
Matka buldoga

Cytat:
Czytajcie ze zrozumieniem, ok wkleje wam zamowienie ze strony internetowej i na dowod wszystkie rzeczy z tego zamowienia, skoro paragon "moze byc nie mój" o ludzie... w sumie nie wiem po co się tak przejęłam tym komentarzem? Chyba tylko dlatgeo że od dawna was czytam ale nigdy nic nie napisalam bo nie miałam konta, a jak zalożylam to od razu opinnie że tylko dlatego zeby obsmarować A może wypowiedziałaby się jakaś osoba która miała kiedykolwiek styczność z perfumami Hugo Boss unlimited i potwieredziła jak to jest z trwałością, a nie osoby które nigdy ich nie wąchały przez dłuższy czas. Jak ktos ma zamiar znowu mi pocisnąć to prosze sobie darowac wszystkich nowych ze swoim zdaniem tak nie tolerujecie?

Mialam te perfumy wczesniej tzn, mój TŻ i trwałość byla przez prawie cały dzień, a te po psiknięciu utrzymują się zaledwie ponad godzinę i nie wiem co jest nie tak, zamawialm juz wczensiej inne perfumy z iperfumy tak jak pisałam i bylam zadowolona więc nie chcialam pisac od razu do perfumerii z zazaleniami tylko zapytać was chyba po to tu wszystkie jesteśmy aby sobie w jakis sposób pomagać? no chyba że odniosłam omylne wrażenie ?

Tak gwoli scislosci, zarejestrowalas sie 16 kwietnia, post w negatywnym tonie napisalas 1 lipca, wiec w sumie mialas 2,5 m-ca aby z nami popisac a zaczelas jak zaczelas, wiec sie nie dziw. I mimo wszystko nadal zapraszamy do pisania na forum

Piszesz tez, ze zamawialas juz w iperfumy i wszystko bylo w porzadku, tylko w przypadku tych perfum cos jest nie tak. To nie lepiej bylo od razu zapytac w ten sposob:
Cytat:
może wypowiedziałaby się jakaś osoba która miała kiedykolwiek styczność z perfumami Hugo Boss unlimited i potwieredziła jak to jest z trwałością,
Wtedy cala wypowiedz, jak i reszta komentarzy mialaby zupelnie inny wydzwiek

Kod piszesz, ze sie zgadza, ale z czym sie zgadza. Pudelko z flakonem? Co ci z kodu wychodzi? Jaka data produkcji? Chociaz z tego co widze, zostaly wypuszczone w 2014, wiec sa stosunkowo swieze.
Wiec moze byly zle przechowywane. Reklamuj i tyle.
Nie wiem czy przeszly reformulacje (juz?) czy nie, ale w przypadku innych perfum niestety grzebanie w nich/przy nich powoduje pogorszenie ich trwalosci.
Stary 2015-07-03, 10:35   #1931
VI4
Zakorzenienie

GG do VI4

Cytat:
Napisane przez NeverGoodEnough18 Pokaż wiadomość
A np. to, że parametry perfum czyli projekcja, trwałość mogą się różnić w danej partii.
sprostowanie - parametry mogą się różnić dla perfum z różnych partii - bo perfumy są reformułowane, i np te kupione dziś mogą pachnieć inaczej niż kupione nawet pół roku temu. Z Twojego postu wynika, że perfumy z tej same partii - czyli z jednego "miotu" - mogą się różnić, a tak nie jest.

Ja wiem, że Ty wiesz o co chodzi , ale sformułowanie może wprowadzać w błąd
VI4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-03, 10:54   #1932
NeverGoodEnough18
Wieczne Kutango

Cytat:
Napisane przez VI4 Pokaż wiadomość
sprostowanie - parametry mogą się różnić dla perfum z różnych partii - bo perfumy są reformułowane, i np te kupione dziś mogą pachnieć inaczej niż kupione nawet pół roku temu. Z Twojego postu wynika, że perfumy z tej same partii - czyli z jednego "miotu" - mogą się różnić, a tak nie jest.

Ja wiem, że Ty wiesz o co chodzi , ale sformułowanie może wprowadzać w błąd
No tak chodziło mi o to, że perfumy wypuszczone pół roku temu mogą inaczej pachnieć niż takie wypuszczone wczoraj ze względu właśnie na reformulacje . Pisałam ciemna nocą to się trochę chyba zakręciłam .

04.12.13 Ostrzyknięcie ust

Nałogi http://www.fragrantica.pl/uzytkownicy/6683/
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1222826 Wiosenna wymiana
NeverGoodEnough18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-03, 17:35   #1933
katrintheevil
Raczkowanie

Cytat:

może wtedy miał edp a teraz kupiłaś edt
katrintheevil jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-03, 18:49   #1934
1049fcf7f74b9bbd9e896b064bc98e90e22ff320_640d1602d9fab
Konto usunięte

E-glamour po raz kolejny pozostawiło miłe wrażenia Kupiłam coś na lato (ja- antyfanka świeżych zapachów miałam nie lada problem), ale trwałość nawala...

Zrobię offtopa. Szukam jakiegoś nowego zapachu, tylko nie wiem w co celować...Może dacie jakieś podpowiedzi, czego warto byłoby nabyć próbkę/powąchać? Testowałam 2 propozycje od Cavalliego (just i just gold), ale to nie to...Jeden taki zwyczajny dość, a drugi słodki cukierniany ulepek.
Otóż, w moim guście są najbardziej: Cacharel Amor Tentation, Cavalli Nero Assoluto, Estee Lauder Sensuous, E.L. Sensuous Noir, Cavalli klasyczne. Jakieś propozycje?

Edytowane przez 1049fcf7f74b9bbd9e896b064bc98e90e22ff320_640d1602d9fab
Czas edycji: 2015-07-03 o 18:50
1049fcf7f74b9bbd9e896b064bc98e90e22ff320_640d1602d9fab jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-03, 20:02   #1935
3eef048cd73ce499df76a24f71dd01843bb9a910_606650721e0c8
Konto usunięte

[1=1049fcf7f74b9bbd9e896b0 64bc98e90e22ff320_640d160 2d9fab;51968522]
Zrobię offtopa. Szukam jakiegoś nowego zapachu, tylko nie wiem w co celować...Może dacie jakieś podpowiedzi, czego warto byłoby nabyć próbkę/powąchać? Testowałam 2 propozycje od Cavalliego (just i just gold), ale to nie to...Jeden taki zwyczajny dość, a drugi słodki cukierniany ulepek.
Otóż, w moim guście są najbardziej: Cacharel Amor Tentation, Cavalli Nero Assoluto, Estee Lauder Sensuous, E.L. Sensuous Noir, Cavalli klasyczne. Jakieś propozycje?
[/QUOTE]Sugeruję jednak nie robić off-topu, są stosowne wątki, podepnij się
3eef048cd73ce499df76a24f71dd01843bb9a910_606650721e0c8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-07, 17:23   #1936
Cindy28
Lux Mundi

Koleżanka podesłała mi do polubienia stronę, które szczyci się perfumami m.in Chanel w obłędnie promocyjnej cenie : 60 zł za tester 100ml. Na zdjęciu wyglądają jak oryginały, ale wieje podróbą na km. Zresztą - sama zostałam taka flaszką kiedyś obdarowana i weryfikowałam ją na odpowiednim wątku.
I moje pytanie : można to gdzieś zgłosić? Że firma sprzedaje pod konkretną marką [jest i Si, Dolce Vita etc.] nieoryginalne flaszki?
Stary 2015-07-09, 10:47   #1937
kotwil
Przyczajenie

Zawiodłem się już nie raz ale zamówiłem ostatnio 2 rodzaje z xxx i jestem usatysfakcjonowany zarówno jakością jak i ceną przesyłki.

Edytowane przez 67660fbe4431ef874c547a9fe9d74590b5092d2a_69337201e3f4a
Czas edycji: 2015-07-09 o 10:57
kotwil jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-09, 10:52   #1938
xxxescapismxxx
Pani Pech

Cytat:
Napisane przez kotwil Pokaż wiadomość
Zawiodłem się już nie raz ale zamówiłem ostatnio 2 rodzaje z xxx i jestem usatysfakcjonowany zarówno jakością jak i ceną przesyłki.
To są raczej na pewno podróbki.

Edytowane przez 67660fbe4431ef874c547a9fe9d74590b5092d2a_69337201e3f4a
Czas edycji: 2015-07-09 o 10:57
xxxescapismxxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-09, 10:56   #1939
Asiuuuuula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kotwil Pokaż wiadomość
Zawiodłem się już nie raz ale zamówiłem ostatnio 2 rodzaje z <podróby> i jestem usatysfakcjonowany zarówno jakością jak i ceną przesyłki.
Przestań reklamować ten badziew...
Asiuuuuula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-09, 23:53   #1940
B l a i r
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez katrintheevil Pokaż wiadomość
może wtedy miał edp a teraz kupiłaś edt
Nie wiem jakie to ma znaczenie, czy tu pisałam wcześniej czy nie i kiedy założyłam konto ale nieważne. Zamawiałam ostatnio dwie flaszki perfum (edp) na iperfumy.pl i niby wszystko ok, folia jest, butelka ani jedna ani druga nie różni się od reszty a jednak mam wrażenie, że nie są tak trwałe jak te z sephory czy douglasa. A może to ja przyzwyczajam się do zapachu? Sama już nie wiem, ale mam mieszane uczucia.

09.09.2013 - Pajdka
Ten, kto ratuje życie jednego człowieka, ratuje cały świat.

Wybieram Physiogel Codzienne Nawilżanie Krem Intensywny!
B l a i r jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-10, 10:11   #1941
zania
Matka buldoga

Cytat:
Napisane przez B l a i r Pokaż wiadomość
Nie wiem jakie to ma znaczenie, czy tu pisałam wcześniej czy nie i kiedy założyłam konto ale nieważne. Zamawiałam ostatnio dwie flaszki perfum (edp) na iperfumy.pl i niby wszystko ok, folia jest, butelka ani jedna ani druga nie różni się od reszty a jednak mam wrażenie, że nie są tak trwałe jak te z sephory czy douglasa. A może to ja przyzwyczajam się do zapachu? Sama już nie wiem, ale mam mieszane uczucia.
Dziwi mnie dlaczego osoby, ktorym cos nie pasuje, maja mieszane uczucia nie napisza o swoich watpliwosciach do zrodla, z ktorego nabyli flaszki. Skladajcie reklamacje i tyle, jak wam cos nie pasi.
Zakup sie nie udal to nie kupowac nastepnym razem w tym samym miejscu i po problemie.
Ja np nigdy nie mialam problemu z perfumami (szczescie jakies czy co) kupowanymi w perf. inter. Nigdy tez nie kupie zapachu w S czy D, bo ich niektore testery sa zepsute. Jaka potem mam pewnosc, ze produkt tez nie bedzie zepsuty? Te cudnie oswietlone poleczki robia swoje. Juz pomijam kwestie pieniedzy.
Stary 2015-07-21, 15:41   #1942
Betty00
Przyczajenie

Cytat:

Witam. Mam podobnie jak kolezanka. Zaznaczam iż często korzystam jako wolny słuchacz z tego forum, mam taki przywilej jak wszyscy. Zanim po mnie pojedziecie , bądźcie obiektywni. Zachęcona super niską ceną mojego ulubionego zapachu, zanim przeczytałam mnóstwo negatywnych opinii, dokonałam zakupu z iperfumy..... Moj zapach wiem dokonale jak pachnie i jak powinien pachnieć. Otrzymalam w prezencie zakupiony z sephora ( jako wyłacznosć sephora) Signorina. Pachniał tak jak powinien, intensywnie po bliższym kontakcie ( nie na 4m), ulatniał sie nieziemsko zachowując zapach na caly dzień i więcej . Osobiście go nie czułam, wieczorkiem tuż przed wyjsciem wystarczyło jedno muśnięcie. Na imprezie do rana pachniałam. I tak kazdego dnia czy odwrotnie. Zainspirowana zapachem kupilam w sephora kolejny. Historia się powtarzała. Wyszła kolejna seria wiec pani z Sephory dała mi dwie próbki, napełniała przy mnie do testowania w domu. Jak wiemy zapach utrwala się dłużej , dlatego muszę przetestować oba. Wcześniej kupowałam jak tylko trafiła się okazja na dutty free . Zawsze byłam zadowolona, tylko tego nigdzie spotkałam. Piszecie tu ze polecacie wiec nie wdając się w dyskuje zamówiłam on line . NIEEE!!!!! Nowy przypomina zapach, ulatnia się , ee w ogóle się nie wydziala tylko wyparowuje max do 2 h i nic nie czuć. Duszący po chwili. Zrobiłam test na jednym przegubie dłoni nowy zakup on line, na drugiej próbka. Szkoda że oryginalnego flakonu nie zostawiłam. Zaczęłam przeglądać opinie i dopiero po fakcie natknęłam sie na poniższe wpisy

http://www.wykop.pl/ramka/1622635/os...internetowych/

http://forum.gazeta.pl/forum/w,49213..._iperfumy.html

Piękny opis, test i daje pewne przemyślenia. Choc wszyscy po mnie tu zaraz pojadą, to i tak niech będzie rozważeniem dla kupującego Ja nawet nie zamierzam z tym walczyć, to moja nauczka . Odnoszę wrażenie że niektóre wpisy tutaj osób pachną wręcz pracowniczo
Nie wolon Ci krytykowac bo są sprawdzone!!!! Niby jak??? Władnie sprawdziłam i wolno mi krytykować nieudany zakup. Oczywisćie kazdemu zyczę tylko oryginałów za 60 % niższą cenę. Mnie się nie udało :-(
Betty00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-21, 16:00   #1943
xxxescapismxxx
Pani Pech

Cytat:
Napisane przez Betty00 Pokaż wiadomość
Witam. Mam podobnie jak kolezanka. Zaznaczam iż często korzystam jako wolny słuchacz z tego forum, mam taki przywilej jak wszyscy. Zanim po mnie pojedziecie , bądźcie obiektywni. Zachęcona super niską ceną mojego ulubionego zapachu, zanim przeczytałam mnóstwo negatywnych opinii, dokonałam zakupu z iperfumy..... Moj zapach wiem dokonale jak pachnie i jak powinien pachnieć. Otrzymalam w prezencie zakupiony z sephora ( jako wyłacznosć sephora) Signorina. Pachniał tak jak powinien, intensywnie po bliższym kontakcie ( nie na 4m), ulatniał sie nieziemsko zachowując zapach na caly dzień i więcej . Osobiście go nie czułam, wieczorkiem tuż przed wyjsciem wystarczyło jedno muśnięcie. Na imprezie do rana pachniałam. I tak kazdego dnia czy odwrotnie. Zainspirowana zapachem kupilam w sephora kolejny. Historia się powtarzała. Wyszła kolejna seria wiec pani z Sephory dała mi dwie próbki, napełniała przy mnie do testowania w domu. Jak wiemy zapach utrwala się dłużej , dlatego muszę przetestować oba. Wcześniej kupowałam jak tylko trafiła się okazja na dutty free . Zawsze byłam zadowolona, tylko tego nigdzie spotkałam. Piszecie tu ze polecacie wiec nie wdając się w dyskuje zamówiłam on line . NIEEE!!!!! Nowy przypomina zapach, ulatnia się , ee w ogóle się nie wydziala tylko wyparowuje max do 2 h i nic nie czuć. Duszący po chwili. Zrobiłam test na jednym przegubie dłoni nowy zakup on line, na drugiej próbka. Szkoda że oryginalnego flakonu nie zostawiłam. Zaczęłam przeglądać opinie i dopiero po fakcie natknęłam sie na poniższe wpisy

http://forum.gazeta.pl/forum/w,49213..._iperfumy.html

Piękny opis, test i daje pewne przemyślenia. Choc wszyscy po mnie tu zaraz pojadą, to i tak niech będzie rozważeniem dla kupującego Ja nawet nie zamierzam z tym walczyć, to moja nauczka . Odnoszę wrażenie że niektóre wpisy tutaj osób pachną wręcz pracowniczo
Nie wolon Ci krytykowac bo są sprawdzone!!!! Niby jak??? Władnie sprawdziłam i wolno mi krytykować nieudany zakup. Oczywisćie kazdemu zyczę tylko oryginałów za 60 % niższą cenę. Mnie się nie udało :-(
z tego artykułu jeśli można to tak nazwać wynika ze w rossmanach, hebe, super pharm tez są podroby

O ludzie..

Sephora i Douglas ma kosmiczne ceny ze wzgledu na to ile do kosztów butelki dodaje się koszty lokalu, pracowników oraz ekskluzywnosc perfumerii.

No i zauwazylam od kiedy iperfumy zaczęły się reklamować strasznie dużo osób ma z nimi jakiś problem.

Ewidentnie konkurencji spadły obroty
Stary 2015-07-21, 16:00   #1944
youmynothing
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez B l a i r Pokaż wiadomość
TO SAMO! kupiłam tester rebelle 100ml i jest nietrwały, w ogóle inny niż z douglasa zapach i sephory itd. w sensie pachną poszczególne nuty mniej trwale i inaczej. nawet jak psiknę 100 razy to lipa ale nic nie zrobimy już z tym. miesiąc temu je kupowalam, ale się wkurzyłam. żałosne te iperfumy. następnym razem kupię z super-pharmu albo rossmanna, bo jak ostatnio tam psikałam to oczywiście trwałość była i pachniały mocno poszczególne nuty np. kokos, zapach to był dosłownie ogon.

osobiście polecam ekobieca.pl - tam zamawiałam i wszystko super

Edytowane przez youmynothing
Czas edycji: 2015-07-21 o 16:01
youmynothing jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-21, 17:58   #1945
zania
Matka buldoga

Cytat:
Witam. Mam podobnie jak kolezanka. Zaznaczam iż często korzystam jako wolny słuchacz z tego forum, mam taki przywilej jak wszyscy. Zanim po mnie pojedziecie , bądźcie obiektywni. Zachęcona super niską ceną mojego ulubionego zapachu, zanim przeczytałam mnóstwo negatywnych opinii, dokonałam zakupu z iperfumy..... Moj zapach wiem dokonale jak pachnie i jak powinien pachnieć. Otrzymalam w prezencie zakupiony z sephora ( jako wyłacznosć sephora) Signorina. Pachniał tak jak powinien, intensywnie po bliższym kontakcie ( nie na 4m), ulatniał sie nieziemsko zachowując zapach na caly dzień i więcej . Osobiście go nie czułam, wieczorkiem tuż przed wyjsciem wystarczyło jedno muśnięcie. Na imprezie do rana pachniałam. I tak kazdego dnia czy odwrotnie. Zainspirowana zapachem kupilam w sephora kolejny. Historia się powtarzała. Wyszła kolejna seria wiec pani z Sephory dała mi dwie próbki, napełniała przy mnie do testowania w domu. Jak wiemy zapach utrwala się dłużej , dlatego muszę przetestować oba. Wcześniej kupowałam jak tylko trafiła się okazja na dutty free . Zawsze byłam zadowolona, tylko tego nigdzie spotkałam. Piszecie tu ze polecacie wiec nie wdając się w dyskuje zamówiłam on line . NIEEE!!!!! Nowy przypomina zapach, ulatnia się , ee w ogóle się nie wydziala tylko wyparowuje max do 2 h i nic nie czuć. Duszący po chwili. Zrobiłam test na jednym przegubie dłoni nowy zakup on line, na drugiej próbka. Szkoda że oryginalnego flakonu nie zostawiłam.

Oczywiscie, jako niezadowolony klient wolno ci krytykowac. Tylko mam jedno pytanie: jako ze przysluguje ci prawo do reklamacji uczynilas to? Czy olalas sprawe i postanowilas sie z twoja opinia tu podzielic?
Bo jak nie kiwnelas palcem w sprawie reklamacji to sobie daruj takie posty.

I tak, masz racje, jestem prawonikiem tejze perfumerii, a swistak siedzi, bo sreberka byly kradzione

Cytat:
Napisane przez xxxescapismxxx Pokaż wiadomość
z tego artykułu jeśli można to tak nazwać wynika ze w rossmanach, hebe, super pharm tez są podroby

O ludzie..

Sephora i Douglas ma kosmiczne ceny ze wzgledu na to ile do kosztów butelki dodaje się koszty lokalu, pracowników oraz ekskluzywnosc perfumerii.

No i zauwazylam od kiedy iperfumy zaczęły się reklamować strasznie dużo osób ma z nimi jakiś problem.

Ewidentnie konkurencji spadły obroty
Tiaaa, odnosze takie samo wrazenie

Cytat:
Napisane przez youmynothing Pokaż wiadomość
TO SAMO! kupiłam tester rebelle 100ml i jest nietrwały, w ogóle inny niż z douglasa zapach i sephory itd. w sensie pachną poszczególne nuty mniej trwale i inaczej. nawet jak psiknę 100 razy to lipa ale nic nie zrobimy już z tym. miesiąc temu je kupowalam, ale się wkurzyłam. żałosne te iperfumy. następnym razem kupię z super-pharmu albo rossmanna, bo jak ostatnio tam psikałam to oczywiście trwałość była i pachniały mocno poszczególne nuty np. kokos, zapach to był dosłownie ogon.
TO SAMO! Reklamowalas!? Czy potrafisz tylko pisac negatywy?
Zalosne to sa takie posty jak twoje. Jak ci cos nie pasuje to piszesz reklamacje. Ale po co, lepiej wylac wiadro pomyj na forum, bo to oznacza dla ciebie mniej fatygi.
Stary 2015-07-21, 18:33   #1946
anekania
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez youmynothing Pokaż wiadomość
Rihanna w Sephorze? od kiedy?
Stary 2015-07-21, 18:41   #1947
xxxescapismxxx
Pani Pech

Cytat:
Napisane przez anekania Pokaż wiadomość
Rihanna w Sephorze? od kiedy?
Nie skojarzyłam nawet teraz to na serio ściema
Stary 2015-07-21, 20:21   #1948
wgn
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez xxxescapismxxx Pokaż wiadomość
Nie skojarzyłam nawet teraz to na serio ściema
Wcale nie ściema , nie pamiętam gdzie- czy w syforze czy w daglasie widziałam całą półkę z celebryckimi zapachami
W oczy wpadły mi Rouge i pamiętam, ze się lekko zdziwiłam.

Edytowane przez wgn
Czas edycji: 2015-07-21 o 20:23
wgn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-21, 20:33   #1949
Betty00
Przyczajenie

Ojj Zania ile w Tobie jadu . Wyluzuj, bo pijesz nienawiścią do renomowanych i uznanych punktów za to ze istnieją
Polecam uważnie i ze zrozumieniem przeczytaj bardzo dobrą pracę domową jeszcze raz

Jeśli chodzi o mnie ,to mam 14 dni na zwrot i zastanawiam się hmmm...
Rozmawiałam w pracy z mecenasem co możemy w tej skali oszustwa zrobić ? To walka podobna jak z dopalaczami . My???? NIC hahah Generalnie należałoby dokonać kolejnej nowelizacji prawa własności . Mogę złożyć reklamację którą mi odrzucą - wmawiając dziecko w brzuch o oryginalności , heh lub odstąpieniu od umowy . Otrzymam 100 % całej kwoty zakupu tylko w przypadku gdy perfumy nie są odpakowane (nie jest naruszone foliowe opakowanie, jeśli pudełko takie posiada), oraz gdy nie zostały one użyte . Jeśli się kupuje kota w worku to należy przetestować .

Przede wszystkim kupiłam po to by się cieszyć z zakupu i używać. Liczyłam na tą samą jakość . Skoro Zania nie kupuje w renomowanych sklepach, tylko on line w poleconych , to skąd wie tyle o jakości i atakuje każdego kto napisze inną opinię???
Piszę bo miałam okazje przetestować i porównać.
Trochę pokory ..... ja się nacięłam i otwarcie o tym piszę. Towarzystwo wzajemnej adoracji nie lubi gdy ktoś ma odmienne zdanie.
Może faktycznie, nie tylko cena jest wyznacznikiem jakości towaru lecz także miejsce zakupu.

Z życia wzięte...najlepiej zaczynać o tych negatywnych opinii co się na nie składa??? W skali produktu daję 2/10 za dobrą cenę
Betty00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-21, 20:45   #1950
zania
Matka buldoga

Cytat:
Ojj Zania ile w Tobie jadu . Wyluzuj, bo pijesz nienawiścią do renomowanych i uznanych punktów za to ze istnieją
Polecam uważnie i ze zrozumieniem przeczytaj bardzo dobrą pracę domową jeszcze raz

Jeśli chodzi o mnie ,to mam 14 dni na zwrot i zastanawiam się hmmm...
Rozmawiałam w pracy z mecenasem co możemy w tej skali oszustwa zrobić ? To walka podobna jak z dopalaczami . My???? NIC hahah Generalnie należałoby dokonać kolejnej nowelizacji prawa własności . Mogę złożyć reklamację którą mi odrzucą - wmawiając dziecko w brzuch o oryginalności , heh lub odstąpieniu od umowy . Otrzymam 100 % całej kwoty zakupu tylko w przypadku gdy perfumy nie są odpakowane (nie jest naruszone foliowe opakowanie, jeśli pudełko takie posiada), oraz gdy nie zostały one użyte . Jeśli się kupuje kota w worku to należy przetestować .

Przede wszystkim kupiłam po to by się cieszyć z zakupu i używać. Liczyłam na tą samą jakość . Skoro Zania nie kupuje w renomowanych sklepach, tylko on line w poleconych , to skąd wie tyle o jakości i atakuje każdego kto napisze inną opinię???
Piszę bo miałam okazje przetestować i porównać.
Trochę pokory ..... ja się nacięłam i otwarcie o tym piszę. Towarzystwo wzajemnej adoracji nie lubi gdy ktoś ma odmienne zdanie.
Może faktycznie, nie tylko cena jest wyznacznikiem jakości towaru lecz także miejsce zakupu.

Z życia wzięte...najlepiej zaczynać o tych negatywnych opinii co się na nie składa??? W skali produktu daję 2/10 za dobrą cenę
Dziewczynko, pilas cos? A moze bralas dopalacze i wyzarly ci mozg, skoro juz ten temat poruszylas. I czy nie potrafisz pisac wprost do osoby, z ktora wymieniasz zdania tylko piszesz "jakby mnie nie bylo w tym pokoju". A ta wymiana pogladow z mecenasem i ta skala oszustwa - bez komentarza, bo pekam ze smiechu
Jeszcze takiego trolla nie spotkalam, ale w koncu musi byc ten pierwszy raz

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości