Mamusie październikowe 2015, część 4 :) ! - Strona 95 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-07-01, 23:27   #2821
Screaming Whispers
Raczkowanie

GG do Screaming Whispers Send a message via Skype™ to Screaming Whispers
Dot.: Mamusie październikowe 2015, część 4 :) !

Cytat:
Napisane przez malinowa4 Pokaż wiadomość
No ja się w niedzielę przenoszę ja 40km od Dortmundu więc całkiem inny kierunek długo juz tam jesteś ?
Od lipca 2012. Z tym, że przez rok to było takie bycie tutaj bo nie było gdzie indziej pracy. Dopiero w maju 2013 stwierdziłam, że nie ma po co na stare śmieci wracać bo nic mnie tam nie trzymało. Później jeszcze Małż sie przytrafił no to już w ogóle abba fatima musiałam tu zostać xD
Dortmund podobno jest piękny. Nie miałam jeszcze przyjemności zobaczyć tamtych rejonów ale wszystko jeszcze przede mną.
Now there's nothing left for me

Provehito in Altum
Screaming Whispers jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-01, 23:37   #2822
blindness_94
Zadomowienie

GG do blindness_94

Cytat:
Napisane przez mala29lll Pokaż wiadomość
Dobry
My już po wizycie. Nosze małą wielką Gabi. Wazy 981 g ale plus/minus 143. Termin wg miesiączki 08.10 a wg rozmiaru teraz 5.10 czyli 3 dni różnicy. Serdunio 153 bije. Łożysko z tyłu. Łepek na dole

Fotkę mam ale jakoś do kitu ją uchwycił, bo tak się buzia rozmyła i taki mały trol wyszedł a tyle miał okazji że łądnie buzię pokazała, a później zakryła rączką i koniec oglądania
Załącznik 6008890

Mnie obadał nogi i mówi, że mocno spuchnięta więc mam sporo leżeć z girkami do góry i duuużo wody pić.
Ale już duża, a jaka ładna . Fajnie, że wszystko ok.
Cytat:
Napisane przez Screaming Whispers Pokaż wiadomość
Hej mamuśki.
Mała kopsnęła mnie w tyłek więc przychodzę, choć w tyle jestem sto lat za murzynami albo jeszcze dalej.
Długo mnie nie było, bardzo długo patrząc na to ile się naprodukowałyście przez ten czas.
Nie mam pojęcia od czego powinnam zacząć mój reaktywacyjny post. Troszkę się u mnie działo. Pan doktor wyjął mi z życiorysu jeden miesiąc oznajmiajac mi na badaniu, że mogę mieć wirusa hpv albo w najgorszym wypadku nawet raka. Pobrał sobie próbki do powtórnych badań a po 3 tyg oszacował, że jednak się mylił, że wszystko jest ok. Do tej pory nie wiem czy on faktycznie coś tam widział w tych pierwszych badaniach, czy chciał sobie dorobić bo zaśpiewał za kolejne badanie prawie 80 euro. Kij go wie, było minęło. Co się jednak naprzeżywałam to moje.
Żeby było śmiesznie i uroczo, zaraz po tych sensacjach dostałam jakiegoś zapalenia nerki. Ból budził mnie w nocy, wymiotowałam przez niego a jedyne czego pragnęłam to wycięcie tego dziadostwa dla świętego spokoju. Z krzykiem wstawałam z łóżka. W zasadzie najlepiej było w ogóle sie nie prostować bo automatycznie zaczynałam płakać. Ledwie oddychałam. Mocz nie odpływał i gromadził się w tej nerce. 10 dni na antybiotykach. Byłam w szpitalu gdzie panie mnie pobadały i odesłały do domu z hasłem, że sobie wymyślam bo pewnie mnie plecy przez brzuch bolą taaaa jasne. Później dostałam opierdziel od gina, że z takim czymś to ja powinnam na oddziale leżeć a nie we własnym łóżku. Super, nastepnym razem będę zabierać kajdanki i przypinać się do grzejników :/
Moje młode, piękne, cudowne, w dalszym ciągu odwraca się do rodziców tyłkiem i w serdecznym poważaniu ma, że po porodzie nie będzie miało w czym chodzić. Dziecko niespodzianka o którym absolutnie nic nie wiem. Nawet po badaniu polowkowym jestem glupsza niż byłam bo dowiedziałam się tylko tyle, że wszysto jest w normie i ok. Famfary. A samo badanie trwało całe 3 minuty boooooooosko pffffff
Co tam jeszcze. Chyba to, że miałam sensacje w życiu uczuciowym. Jak to się mówi, miał być ślub i wesele a nie bedzie nic bo mój chłop czasu na głupoty nie ma. Jak się wnerwiłam to dwa dni wyłam a później mu powiedziałam, że on dla mnie też jest glupota i ma spadać na drzewo banany prostować. W każdym bądź razie tydz później przyszedł z obraczkami *.*
Daruje sobie jednak. Sikam jak nawiedzona. Ledwie chodzę. na nic nie mam siły. Przekladam to na wiosnę przyszlego roku. Może połączymy to z chrzcinami mlodego. Zresztą jak ma nam wyjść to i bez papierka nam wyjdzie.
Moja mamuska tylko przeżywa jak mrówka okres no ale to nie jej życie więc musi się od nas odstosunkować.
Nie wiem co jeszcze napisać. Będę powoli nadrabiać. Tymczasem jeszcze raz was witam. I nie piszcie tak szybko bo życia mi braknie żeby się z tym zapoznać xD
To miałaś przygody... Współczuję. Mogę tylko dodać, że od kilku dni też chodzę ciągle zmęczona, a przejście więcej niż 100-200m równa się ze sporym, ciągnącym bólem w podbrzuszu.

My byliśmy z tżtem w kinie na Terminatorze. Dla Kingi chyba nie było to fajne, bo przy każdej głośniejszej scenie strasznie wierzgała. Film, no cóż, jeśli nie zwracasz uwagi na fabułę i logikę w niej, to jest ok .
Stary 2015-07-01, 23:46   #2823
Amelie04
Zakorzenienie

Mala ale duża masz Gabi.

oo cześć Screaming Whispers widzialam Cie ostatnio na innym wątku hiehie

a ja chcialam zamowic pare ubranek i nigdzie nic nie ma, w 5-10-15 wszystko fajne wyprzedane, w smyku drogo, w f&f tez nic nie ma. ratunku ?
Amelie04 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-02, 00:07   #2824
mala29lll
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blindness_94 Pokaż wiadomość
Ale już duża, a jaka ładna . Fajnie, że wszystko ok.
.
Dzięki
Ja nie lubię takich filmów
Cytat:
Napisane przez Amelie04 Pokaż wiadomość
Mala ale duża masz Gabi.

oo cześć Screaming Whispers widzialam Cie ostatnio na innym wątku hiehie

a ja chcialam zamowic pare ubranek i nigdzie nic nie ma, w 5-10-15 wszystko fajne wyprzedane, w smyku drogo, w f&f tez nic nie ma. ratunku ?
A ten sklep Textil co Niud wklejała link? Tam były ładne ciuszki. Ja mam stacjonarnie u siebie i kupiłam 2 pary śpioszków na walentynki mojemu i jakoś fajna
Stary 2015-07-02, 01:05   #2825
Amelie04
Zakorzenienie

próbowalam dwa razy zamowic z tego Textila teraz i jak juz wszystko wybralam i przechodze do platnosci to blad wyskakuje i koszyk sie zeruje
Amelie04 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-02, 06:55   #2826
Libra2
Zadomowienie

Cześć dziewczyny.Właśnie czekam w kolejce na pobranie krwi i korzystam z chwili by poczytać co tam u was nowego. U nas jak na razie wszystko ok. Wczoraj odebrałam wyniki z krwiodawstwa i wychodzi na to że mamy konflikt serologiczny...Z tego co wyczytałam w internetach to przy pierwszej ciąży nie jest to groźne dla maleństwa więc na razie się tym nie martwię. W następny Poniedziałek mam wizytę to się może dowiem czegoś więcej.

Kurczątko jak nigdy nie mam apetytu z rana tak dzisiaj pożarla bym dosłownie wszystko a widzę że poczekam sobie jeszcze z godzinę na swoją kolej. Tak zachwalacie ten txm że aż tam zajrze w drodze powrotnej z pracy. Wczoraj całkowicie przypadkiem oczywiście weszłam do smyka i chyba tam dzisiaj wrócę bo jest masa przecen.Pajacyki które kupowałam po 50 złotych są teraz po 25.Znowu się dzisiaj wydoje ale muszę dokupić cos w rozmiarze 64 bo jak na razie z nowych rzeczy mam tylko małe albo duże. Chusowala któraś z mam swoje dziecko? Bo dostałam wczoraj w spadku od koleżanki chustę ale mam mieszane uczucia co do takiego noszenia maleństwa Jakieś takie nie wygodne mi się to wydaje. Dziecko wygląda trochę jak rozjechana żaba ale może się nie znam.Probowalam to wczoraj wiązać na kilka sposobów i powiem wam że nie jest to takie proste jakby się wydawało. Nie wiem czy będzie mi się chciało z tym bawić.

Edytowane przez Libra2
Czas edycji: 2015-07-02 o 07:27
Libra2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-02, 07:57   #2827
sabonka123
Rozeznanie

Nie pamiętam już kto mi poradził żeby przejść na wersję deskoptową ale chwała mu za to

Moja siostra chustowala i bardzo sobie chwalila a dzidzia była w tym bardzo spokojna. Tylko ponoć lepsza jest ta elastyczna chusta niż ta sztywna. Na pewno od niej pozycze i zobaczymy czy się sprawdzi bo w sumie wtedy ręce wolne i wszystko można w domu zrobić albo wyjść na zakupy bez wózka.

Dzidziuś 10.10.2015
sabonka123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-02, 08:59   #2828
ktosiula
Wtajemniczenie

Cytat:
A przez pobranie wymazu tez może wyjść albo na cytologii zwykłej to sprawdzają czy nie? Wiesz może?
Tak w cytologii wyszło podejrzenie. Ja mam teraz cytologię co pół roku robioną.

Cytat:
Napisane przez Libra2 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny.Właśnie czekam w kolejce na pobranie krwi i korzystam z chwili by poczytać co tam u was nowego. U nas jak na razie wszystko ok. Wczoraj odebrałam wyniki z krwiodawstwa i wychodzi na to że mamy konflikt serologiczny...Z tego co wyczytałam w internetach to przy pierwszej ciąży nie jest to groźne dla maleństwa więc na razie się tym nie martwię. W następny Poniedziałek mam wizytę to się może dowiem czegoś więcej.

Kurczątko jak nigdy nie mam apetytu z rana tak dzisiaj pożarla bym dosłownie wszystko a widzę że poczekam sobie jeszcze z godzinę na swoją kolej. Tak zachwalacie ten txm że aż tam zajrze w drodze powrotnej z pracy. Wczoraj całkowicie przypadkiem oczywiście weszłam do smyka i chyba tam dzisiaj wrócę bo jest masa przecen.Pajacyki które kupowałam po 50 złotych są teraz po 25.Znowu się dzisiaj wydoje ale muszę dokupić cos w rozmiarze 64 bo jak na razie z nowych rzeczy mam tylko małe albo duże. Chusowala któraś z mam swoje dziecko? Bo dostałam wczoraj w spadku od koleżanki chustę ale mam mieszane uczucia co do takiego noszenia maleństwa Jakieś takie nie wygodne mi się to wydaje. Dziecko wygląda trochę jak rozjechana żaba ale może się nie znam.Probowalam to wczoraj wiązać na kilka sposobów i powiem wam że nie jest to takie proste jakby się wydawało. Nie wiem czy będzie mi się chciało z tym bawić.

Ja trochę chustowałam. Miałam chustę tkaną. Ale ciężko mi się wiązało i nie pod pasowało mi. Sprzedałam i kupiłam nosiło manduca, jest świetne

ktosiula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-02, 09:03   #2829
AgatkaSz
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez sabonka123 Pokaż wiadomość
Nie pamiętam już kto mi poradził żeby przejść na wersję deskoptową ale chwała mu za to

Moja siostra chustowala i bardzo sobie chwalila a dzidzia była w tym bardzo spokojna. Tylko ponoć lepsza jest ta elastyczna chusta niż ta sztywna. Na pewno od niej pozycze i zobaczymy czy się sprawdzi bo w sumie wtedy ręce wolne i wszystko można w domu zrobić albo wyjść na zakupy bez wózka.
Ja sie zastanawiam nad chusta Inga w spacerowke a male w chuste i lece na miasto ale bedzie zimno , mokro i bede ciagac te chuste po ziemi przy zawiazywaniu pewnie :/

Czekam na L na 9 bylismy umowieni a tu nikogo nie ma i juz sie wkurzam bo zapier... jak glupia na miasto aby sie nie spoznic.... chyba nie chca zobaczyc zdenerwowanej kobiety w ciazy
AgatkaSz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-02, 09:06   #2830
malinowa4
Zakorzenienie

Witam się w 28tc

Screaming ja narazie byłam tylko raz w Dortmundzie

Amelie a pepco, h&m, reserved dziecięcy??
malinowa4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-02, 09:10   #2831
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
To u nas już też są takie uparciuchy co nie chcą pokazać co tam mają Np Elve maluszek, ale ona to ma dziewczynkę tylko wypiera fakty
Ja nic nie wypieram, ja chcę się dowiedzieć a nie przypuszczać

Cytat:
Wyprzedażowe już w sklepach internetowych w większości zeszły, czekają na nowe kolekcje I trzeba będzie odciąć sobie dostęp do konta
Stary 2015-07-02, 09:25   #2832
AgatkaSz
Wtajemniczenie

U mnie mala zmiana haha juz nie bedzie Emilki teraz jest Nel <3
Stary 2015-07-02, 09:29   #2833
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
Napisane przez AgatkaSz Pokaż wiadomość
A jednak Jak to zrobiłaś?
Stary 2015-07-02, 09:36   #2834
AgatkaSz
Wtajemniczenie

Hahah wiesz jak to jest z mezczyznami ladny usmiech do meza i juz zmienia zdanie.
Wczoraj siedzialam z Inga i mowilam jej ze w brzuszku jest malutka Nelusia ze bedzie miala siostrzyczke i ze Nel sie bedzie nazywac i jakos Tz stwierdzil ze jednak mu sie podoba
Stary 2015-07-02, 09:40   #2835
mala29lll
Zakorzenienie

Dobry Kur... jak już gorąco Chyba zdechnę, a jeszcze SR dzisiaj. Jak patrzę na pogodę to oczywiście u mnie najcieplej grrrr...

Cytat:
próbowalam dwa razy zamowic z tego Textila teraz i jak juz wszystko wybralam i przechodze do platnosci to blad wyskakuje i koszyk sie zeruje
A to nie wiem bo nie zamawiałam stamtąd
Cytat:
Napisane przez Libra2 Pokaż wiadomość

Nie pożarłaś nikogo?

JA to nie wiem z tą chustą. DObrze jak się dostanie od kogoś, bo dogie są a często nie przypasowują dzidzi albo mamie.
Cytat:

No nie wiem czy bym chciała z chustą na zakupy. Mój kręgosłup już się męczy a tu jeszcze nosić takiego paro kg malca wolę wózek. Bardziej tak w domu jak małe chce się tulić a Ty musisz coś zrobić? Nie wiem...nie znam się
Cytat:
Napisane przez elvegirl Pokaż wiadomość
Wyprzedażowe już w sklepach internetowych w większości zeszły, czekają na nowe kolekcje I trzeba będzie odciąć sobie dostęp do konta
Teraz mnie zaniepokoiłaś. Myślisz, ze już nie będzie truskawy w Smyku? tej http://www.smyk.com/cool-club-komple...a-dla-dzieci-p. Ja tak czaiłam czy może jeszcze obniżkę zrobią a tu znowu normalna cena a była po 30 zł. Ciekawe jak w stacjonarnym SMyku
Stary 2015-07-02, 09:41   #2836
emylka86
Zakorzenienie

Cytat:
mam juz dwa miękkie takie na codzien a chce taki usztywniany " na niedziele" i do wyjscia bo strasznie nie lubie chodzic w miękkich biustonoszach

o taki http://allegro.pl/fruit-granat-biust...374344055.html

cena jeszcze nie jest piorunująca

a wczesniej zamawialam takie

http://allegro.pl/80f-stanik-do-karm...115803450.html
Cytat:
Napisane przez toskaKrk Pokaż wiadomość

Ja też będę polować na tego Alles Fruit, ale bliżej porodu planuję iść pomierzyć je w sklepie zanim kupię.
Generalnie Allesy poprzednio mi się dobrze nosiły i przetrwały ciągłe użytkowanie przez ponad rok karmienia a że wzornictwo mają przyjemne to teraz też ze 2 sztuki na pewno przygarnę.
Z tym że poprzednio miałam oba miękkie, a teraz widzę większość modeli robią usztywnianych, ale macałam je i nie są bardzo sztywne.
UWIELBIAM ALLES, mam nawet jeden zwykły stanik z tej firmy i jest super. teraz tez muszę sobie jakiś nowy kupić. ale to po 10tym

Cytat:
Dobry
My już po wizycie. Nosze małą wielką Gabi. Wazy 981 g ale plus/minus 143. Termin wg miesiączki 08.10 a wg rozmiaru teraz 5.10 czyli 3 dni różnicy. Serdunio 153 bije. Łożysko z tyłu. Łepek na dole

Fotkę mam ale jakoś do kitu ją uchwycił, bo tak się buzia rozmyła i taki mały trol wyszedł a tyle miał okazji że łądnie buzię pokazała, a później zakryła rączką i koniec oglądania
Załącznik 6008890

Mnie obadał nogi i mówi, że mocno spuchnięta więc mam sporo leżeć z girkami do góry i duuużo wody pić.
ale duża! super gratuluję
a co do nóg to mi chyba żylak wyskakuje ;/

Cytat:
Dzięki
Ja nie lubię takich filmów

A ten sklep Textil co Niud wklejała link? Tam były ładne ciuszki. Ja mam stacjonarnie u siebie i kupiłam 2 pary śpioszków na walentynki mojemu i jakoś fajna
ja wczoraj bylam w textil pojechałam do miasta obok i trochę nówek kupiłam dla małego, bo co bedzie miał wszystko po bracie ;p

Cytat:

ślicznie!

Borysek 09.10.2015

zapraszam do klików w banerek
emylka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-02, 09:41   #2837
mala29lll
Zakorzenienie

Cytat:
Hahah wiesz jak to jest z mezczyznami ladny usmiech do meza i juz zmienia zdanie.
Wczoraj siedzialam z Inga i mowilam jej ze w brzuszku jest malutka Nelusia ze bedzie miala siostrzyczke i ze Nel sie bedzie nazywac i jakos Tz stwierdzil ze jednak mu sie podoba
A mówią, ze kobiety są zmienne
Stary 2015-07-02, 09:45   #2838
emylka86
Zakorzenienie

a w ogóle to dzień dobry

Borysek 09.10.2015

zapraszam do klików w banerek
emylka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-02, 09:46   #2839
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
Heh No mój luby raczej tak nie ma Konsekwentny jest, zresztą specjalnie takiego sobie wzięłam

Cytat:
Teraz mnie zaniepokoiłaś. Myślisz, ze już nie będzie truskawy w Smyku? tej http://www.smyk.com/cool-club-komple...a-dla-dzieci-p. Ja tak czaiłam czy może jeszcze obniżkę zrobią a tu znowu normalna cena a była po 30 zł. Ciekawe jak w stacjonarnym SMyku
Myślę że będzie, to dość popularny wzór ale wiele z nich jest tylko do wyprzedaży, a potem wprowadzają nowe. Czasami powtarzają co któryś sezon, czasami odpuszczają całkowicie, w każdym razie jeśli już wycofali zniżkę i jest w cenie regularnej, to raczej zostanie.
Stary 2015-07-02, 09:49   #2840
mala29lll
Zakorzenienie

A właśnie Amelie jak ten stanik? Ok rozmiar i wygodny jest?

Emylka
dziękuję
No racja co ma wszystko po bracie mieć maluszek No i mama musi mieć trochę przyjemności hihih

---------- Dopisano o 09:49 ---------- Poprzedni post napisano o 09:46 ----------

Cytat:
Myślę że będzie, to dość popularny wzór ale wiele z nich jest tylko do wyprzedaży, a potem wprowadzają nowe. Czasami powtarzają co któryś sezon, czasami odpuszczają całkowicie, w każdym razie jeśli już wycofali zniżkę i jest w cenie regularnej, to raczej zostanie.
i mi smutno ALe jak mój mąż durny i nie chciał kupić ostatnio jak byliśmy w SMyku to będzie płacił całą cenę łoś jeden JAk on mnie wkurza z tym czekaniem na wszystko i ze wszystkim grrrrrr
Stary 2015-07-02, 10:05   #2841
AgatkaSz
Wtajemniczenie

Cytat:
Heh No mój luby raczej tak nie ma Konsekwentny jest, zresztą specjalnie takiego sobie wzięłam

.
Moj to tez konsekwentny ale jezeli chodzi o córki to miekki sie robi strasznie Inga mala umie go podejsc haha
Stary 2015-07-02, 10:51   #2842
ewlina
Zakorzenienie

GG do ewlina

Kurde faktycznie gorąco..dobrze, że szkole rodzenia mam na 18, ale przez pół miasta musze przejechać w godzinach największego ruchu :-(
Po za tym po wczorajszym jestem zmęczona, bólu mnie żołądek i głowa..najchętniej nigdzie bym nie szła...
Stary 2015-07-02, 11:01   #2843
amelia177
Rozeznanie

Dzień dobry

Cytat:
Ja bym bardzo chciała nosić tak dzidziusia, bo zawsze to większa swoboda ruchów i dziecię spokojne, bo blisko mamy, ale jakoś boję się tych chust, że gdzieś mi się rozwiąże i bobas wypadnie, chyba wolałabym takie nosidełko z szelkami.

Cytat:
Hihih po cichu myślałam, że pewnie właśnie wrócisz do Nel Bardzo ładne Wczoraj na SR w brzuszku u jednej z Pań była Elena też fajnie. W ogóle na chyba 8 par tylko jeden chłopak!

Cytat:
i mi smutno ALe jak mój mąż durny i nie chciał kupić ostatnio jak byliśmy w SMyku to będzie płacił całą cenę łoś jeden JAk on mnie wkurza z tym czekaniem na wszystko i ze wszystkim grrrrrr
Mój też nie czuje jeszcze żadnej presji :/ jak byliśmy wczoraj na SR w sklepiku szpitalnym widzieliśmy że były i koszule nocne , klapki, podkłady itp. heheh pomyślałam, że w razie czego tam będzie mi kupował :P:P

Ale moje słonko biega po brzuchu po śniadanku I love it

Aniołek 11.03.2015
amelia177 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-02, 11:20   #2844
mala29lll
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ewlina Pokaż wiadomość
Kurde faktycznie gorąco..dobrze, że szkole rodzenia mam na 18, ale przez pół miasta musze przejechać w godzinach największego ruchu :-(
Po za tym po wczorajszym jestem zmęczona, bólu mnie żołądek i głowa..najchętniej nigdzie bym nie szła...
Tez mi sie nie chce jechac na SR. Łeb mnie boli jak cholera. Wzięłam pół tabletki bo nie do wytrzymania już
Stary 2015-07-02, 11:21   #2845
natalitka1988
wkręcona :)

Witam się...
Czy coś ze mną jest nie tak? bo byłam dziś na glukozie i mi to smakowało.. miałam z cytrynką i wypiłam duszkiem później nie miało mi się na wymioty ani nic więc jest gites... teraz jem już pączka...

Mala pytałam o te wymiary... bo ja byłam 3 tyg temu na wizycie a mała ważayła już 500 g... a moja ciąża jest równo młodsza od Twojej o 2 tygodnie... tzn że moja będzie małym pulpetem???:
Stary 2015-07-02, 11:32   #2846
AgatkaSz
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez amelia177 Pokaż wiadomość

Hihih po cichu myślałam, że pewnie właśnie wrócisz do Nel Bardzo ładne Wczoraj na SR w brzuszku u jednej z Pań była Elena też fajnie. W ogóle na chyba 8 par tylko jeden chłopak!
Ciesze sie ze nie tylko mi sie podoba
Ja z Inga na SR jak chodzilam to bylo tylko 2 chlopcow na 8 par
Stary 2015-07-02, 11:35   #2847
Screaming Whispers
Raczkowanie

GG do Screaming Whispers Send a message via Skype™ to Screaming Whispers

Hejo
Mój bajtel oszalał. Od godz pręży się, wyciąga, kursuje z jednej strony brzucha na drugą. Czuje się jakbym obcego miała w sobie niach niach. W ogóle wystawił coś, nie wiem czy rękę czy nogę, ale cały brzuch mam okrągły aż tu nagle pojawia sie wystający element, który pulsuje i podryguje xD
A no i doznałam dzisiaj szoku. Rozbieram się. Patrze w lustro a tam cycory mokre. Mówię sobie 'jezus jak musi być gorąco, że aż tak mi się cycochy upociły' zabieram się za wytarcie a tam dalej cos mokro. No to z ciekawości nacisnęłam i boom mam pierwsze mleko.
No nie wierzę. Teraz chop za mną lata i piszczy, żebym dała mu spróbować bo może już nigdy nie mieć takiej okazji looooooool
Now there's nothing left for me

Provehito in Altum
Screaming Whispers jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-02, 12:39   #2848
AgatkaSz
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Screaming Whispers Pokaż wiadomość
Hejo
Mój bajtel oszalał. Od godz pręży się, wyciąga, kursuje z jednej strony brzucha na drugą. Czuje się jakbym obcego miała w sobie niach niach. W ogóle wystawił coś, nie wiem czy rękę czy nogę, ale cały brzuch mam okrągły aż tu nagle pojawia sie wystający element, który pulsuje i podryguje xD
A no i doznałam dzisiaj szoku. Rozbieram się. Patrze w lustro a tam cycory mokre. Mówię sobie 'jezus jak musi być gorąco, że aż tak mi się cycochy upociły' zabieram się za wytarcie a tam dalej cos mokro. No to z ciekawości nacisnęłam i boom mam pierwsze mleko.
No nie wierzę. Teraz chop za mną lata i piszczy, żebym dała mu spróbować bo może już nigdy nie mieć takiej okazji looooooool
Dobrze, ze w domu nie na miescie

Ja wlasnie wciagnelam pizze i czuje sie ogromna Nel zaczela kopac ale moze po coli babelki ja gilgocza haha
Stary 2015-07-02, 12:47   #2849
ewlina
Zakorzenienie

GG do ewlina

Cytat:
Dobrze, ze w domu nie na miescie

Ja wlasnie wciagnelam pizze i czuje sie ogromna Nel zaczela kopac ale moze po coli babelki ja gilgocza haha
mmm zjadlabym pizze
Kurde chce mi się płakać...chyba mi sie nawarstwiło od wczoraj wszystko. Nie wiem czy to hormony czy wczorajsza sytuacja...
Stary 2015-07-02, 12:48   #2850
malinowa4
Zakorzenienie

u mnie też gorąco, chociaż wczoraj chyba było gorzej, dzisiaj trochę chmury naszły i przyjemny wiaterek wieje idziemy z tż do kina popołudniu muszę się nacieszyć polskim językiem hehe a jutro chyba się będę pakować, bo jedziemy albo z soboty na niedzielę albo z niedzieli na poniedziałek.
zauważyłam że mój Brianek najbardziej aktywny w nocy, jak wstaję siku to wtedy ma najwięcej do powiedzenia heeh
malinowa4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości