|
|
#391 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Jestem singielką, jest nas więcej :)? 25 + - część II
a ja jak zwykle wpakowałam się w niezłe kłopoty. Matko... że też ja nie potrafię, żyć "normalnie", standardowo. Zawsze muszę coś odchrzanić
![]() życie mnie przerosło....nie daję już rady.
|
#392 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
, chociaż korpo , korporacji nie równe , jednak najmilej wspominam "rodzinne firmy" , stety , niestety korporacje najwięcej ładują w rozwój pracownika , co tez ma uzasadnienie w tym żeby mocniej związać go z firmą nie widzisz tam żadnego dla siebie awansu , przejścia gdzieś dalej? cena multisport zależy od deali i dopłat pracodawcy , bazowy koszt to 150 zł ktoś z Wawy ? , przytyło się co nieco i trzeba zrzucić , są chętni na bieganie po Parku Łazienkowskim ?
|
|
|
|
|
#393 |
|
Zakorzenienie
|
Ja sie ciesze ze u mnie to tylko 20 zl za multisporta, nie odczuwam przynajmniej tak tego.
chociaz ostatnio ciezko mi czasowo sie ogarnac zeby cwiczyc na porządnie. Dzisiaj cala torbe tachalam ale skonczylo sie tym ze 11 godzin siedzialam w pracy i juz nawet nie zdarzylabym jechać. Dupa blada
|
|
|
|
#394 |
|
Przyczajenie
|
Cześć Dziewczyny!
Z góry mówie że jestem "pci" męskiej, przeczytałem praktycznie cały Wasz wątek przeczytałem praktycznie cały i teraz powiem co mnie zaskoczyło: 1. Tyle dziewczyn lata samotnych po tym świecie o_O 2. Internetowe poznawanie ludzi jest takie popularne, wydawało mi sie, że to mit, a jeśli takie sytuacje są to jakieś małe procenty ![]() 3. "Udaje" Wam się spotkać takich skończonych debili co np. o 5 zł się szczypie ![]() 4. Wiele dziewczyn tutaj wypowiada się całkiem rzeczowo i sensowanie, aż dziw, że nikt Was nie chce ![]() Czytałem ten temat dlatego aby się pocieszyć, że nie jestem sam w tym wszystkim, że jest szansa jeszcze dla mnie. Pomimo że nie spełniam kryterium tematu 25+, mam dopiero 22, dla mnie to już aż! Przeżyłem swoim życiu 2 związki, po których cierpiałem, przeżyłem 2 rozczarowania po których też cierpiałem, w powietrzu wisi kolejne, stąd chociażby moja obecność tutaj ![]() Moją ideą, było zobrazowanie sytuacji jak to wygląda ze strony męskiej, może to którejś z Was pomoże coś nie co zrozumieć, będzie fajnie ![]() Podam na moim przypadku, uważam, że jestem raczej normalnym człowiekiem, pewnie mam jakieś swoje zboczenia, ale nie są to jakieś duże, chyba że sie myle ;p Chodziłem do męskiego technikum, miałem typowo męski kierunek, po technikum poszedłem na studia dzienne, też kierunek męski na 80 chłopa, 3 dziewczyny ;p Do tego pracuje sobie ogólnie mam terminarz zapełniony, ale teraz są wakacje, więc mam od uczelni spokój. Rzecz jasna koleżanki to był "towar deficytowy" nieraz nasze spotkania klasowe wyglady jak slot gejów (nic nie ujmując tym ludziom, każdy lubi to co lubi)Każda poznana dziewczyna to było wydarzenie, mniejsze lub wieksze ![]() Dlatego np. ja z dziewczynami mam kontakt utrudniony, ponieważ nie miałem kontaktu z nimi chociażby takiego na co dzień jak rówieśnicy np. z liceum. Jeszcze aby tego bylo mało należe do tej grupy "tych wrażliwych" każde niepowodzenie z relacjach damsko-meskich przeżywam, co powoduje, że kazda następna nowo poznana dziewczyna to jest taka naturalna tarcza wystawiona w jej strone. Sadze ze takich jak ja jest o wiele więcej niż nam sie wydaje, którzy po prostu przed każdym podejściem, zaczęciem tematu maja obawy i tysiące myśli, a jak ona ma chłopaka, a jak ten chłopak jest tu blisko, zaraz przyjdzie i sie okaże gościem co ma w bicku tyle co ja w udzie, a jak ona mnei wyśmieje, a jak etc etc. Dlatego Dziewczyny, jeśli nawet w takiej sytuacji jak do Was juz taki osobnik podchodzi jest Wam niezręcznie, nie chcecie takiego kontaktu albo tysiące innych powodów, nie negujcie go, bo jeśli Wy to zrobicie to możliwe że juz do następnej nie podejdzie... Powiedzcie wtedy, jakieś dobre słowo, np. Kurcze, fajnie że podszedłes, było naprawdę fajnie, może akurat nie ja, ale próbuj! Nabierze wtedy taki człowiek pewności siebie, a jak wiadomo pewność siebie w takich sytuacjach to jest klucz do sukcesu ![]() Jeszcze odniose się do maryska80 Słuchaj, mnie tez sie wydawalo wielokrotnie że jestem w ciemnej dupie, że już dalej nic przede mną nie ma, zawsze powtarzałem sobie, że nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło, i uwierz mi że to sie zawsze sprawdza, wbrew pozorom za jakiś zobaczysz, ze będzie lepszym, mocniejszym psychicznie człowiekiem ![]() Pozdrawiam Was! |
|
|
|
#395 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja też tak czasami się czuje ale wiele rzeczy można zawsze trochę naprawić moje stosunki z tym chłopakiem się wyraznie ochlodzily. juz nie piszemy tak często i tak fajnie jak wcześniej. wiedziałam że tak będzie, dlatego tak jak napisałam - daje sobie spokój. od poniedziałku powrót na siłownie i dieta pełna para, czas się skupić na sobie
|
|
|
#396 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#398 |
|
Rozeznanie
|
Ja tego tak nie odebrałam. Wręcz przeciwnie, potraktowałam, jak komplement, że fajne z nas kobiety i wszystko z nami w porządku.
|
|
|
|
#399 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#400 |
|
Przyczajenie
|
Nie zamierzam być wujkiem dobrą radą
Same wiecie co jest dla Was najlepsze, ja tylko wyrażam swój punkt widzenia, zgadzać się nie musicie Wysłane z mojego Nexus 4 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#401 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Motywujcie mnie dziewczny do ćwiczeń, to może w końcu coś zacznę robić ![]() Cytat:
![]() Cytat:
)Oo tak w temacie komplementów - przypomniała mi się ostatnia sytuacja. Pani w kwiaciarni pomyliła moją kuzynkę (nienajbliższa rodzina ale prawie - nasi dziadkowie byli braćmi) ze mną. Tzn jak ona była ze swoją mamą zamawiać kwiatki to sprzedawczyni cośtam zagadała że to chyba nie pani córka bo była ostatnio z inną panią i wyszło że to o mnie chodziło no i tak sobie pomyślałam, że chyba nie wyglądam aż tak kiepsko/przeciętnie jak myślałam, bo ją uważam za naprawdę ładną dziewczynę
Edytowane przez lisbeth_wasp Czas edycji: 2015-07-02 o 20:32 |
||||
|
|
|
#402 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
To akurat Szukam_odpowiedzi nie chodzi o Twoją wypowiedź, gwoli ścisłości.
Daj włos! Fundacja Rak`n`roll -25 cm, 01.07.2019 Edytowane przez _plinka Czas edycji: 2015-07-02 o 20:32 |
||
|
|
|
#403 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale ostatnio się opuściłam. Muszę się znów wziąć za siebie ![]() Ja też mam znajomych praktycznie wszystkich sparowanych. Na szczęście nie są z tych co poza misiem świata nie widzą i już z nikim innym się nie spotykają, ale też pomału widzę te oddalające się światy. Oni mają inne priorytety, są bardziej ustabilizowani, mają trochę mniej czasu na spotkania. No i te spotkania też już są inne. Jakoś tak mniej luzu w nich jest Z drugiej strony im się nie dziwię. Ja też często po całym tygodniu w pracy chętnie przytuliłabym się do kogoś, wypiła winko, obejrzała film. No ale że nie mam kogoś takiego to wyciągam innych na jakieś piwko czy imprezę. Ostatnio właśnie mnie taka smutna refleksja naszła, że teraz i tak jeszcze nie jest źle, ale za 3-4 jak już wszyscy wezmą te śluby, zaczną rodzić to już w ogóle ciężko będzie o spotkanie. Rozmowy o swoich połówkach najbardziej mnie dobiły jak rok temu zmieniłam pracę. U mnie w dziale same laski. Było nas wtedy 18. Każda miała faceta. Każda poza mną Wtedy na poważnie zaczęłam się zastanawiać co ze mną jest nie tak I w kółko tylko a mój miso wczoraj zrobił to, a ja z moim misiem byłam na spacerze, a mi mój misio dzisiaj kolację robi. Trochę mi smutno było nie powiem ![]() O studiach też myślałam, ale zaoczne to nie to samo, a na dzienne już sobie nie mogę pozwolić ![]() Cytat:
Jeszcze ma-linka chyba jest albo ktoś ![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#404 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzisiaj sobie poflirtowałam z jednym chłopakiem, ale w sumie tak bardzo żartobliwie, niewinnie ![]() A w przyszłym tygodniu jade nad morze, hurra
|
|
|
|
|
#405 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale od poniedziałku ruszam - serio! i widzisz, czasami zbyt krytycznie siebie oceniasz ![]() Cytat:
![]() a co do tego chłopaka to mieliśmy się dzisiaj spotkać ale zapomniał ze jest mecz, wiem ze uwielbia West ham i jest wielkim kibicem wiec nie chciało mi się nawet pisać że mi przykro. odzywa się o wiele mniej, wczoraj prawie wcale cały dzień, napisał o 13 o której kończę prace ja ze o 17 i tyle. dostałam wiadomość 20 minut po północy: co tam ? pewnie mu się nudziło i chciał zabić czas, nie odpisałam, dopiero dzisiaj rano, mimo że nie spałam. niech nie myśli ze zawsze jestem dostępna, o każdej porze dnia i nocy. ogólnie rozmowy juz nie są takie ciepłe jak były, sądzę że trochę z przymusu, ale ja nie wypisuje jak głupia, odpisuje na to co odpisze, czasami staram się pociągnąć rozmowę ale jak nie wychodzi to nic na siłę nie pisze. sądzę że mógł kogoś poznać. to się zdarza, chyba najczęstszy powód ochłodzenia stosunków jeśli chodzi o znajomości internetowe. trudno się mówi, nawet nie jest mi jakoś szczególnie przykro
|
|
|
#406 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
no nie jest to za fajne określenie ''nikt was nie chce'' ![]() troche nie na miejscu i jakby nie było, nas nie dotyczy. Ja nie uważam ze nikt mnie nie chce,chcą owszem ale nie tacy których ja bym chciała i tyle. Można by użyc innego zwrotu ''nie macie drugiej połówki '' albo coś ![]() czepliwe babsko ze mnie wyszło
|
|
|
|
|
#407 |
|
Przyczajenie
|
Ech Kobiety, kiedy ja to pisałem ani przez moment myśl mi nie przeszło ze możecie to inaczej odebrać po swojemu, negatywnie ;p
Ale ta cała zabawa polega przecież na tym aby dwie strony chciały Wysłane z mojego Nexus 4 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#408 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Noo jak nie jest Ci bardzo przykro to chyba dobrze ![]() Cytat:
Cytat:
|
|
|
#409 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To typowa praca biurowa, opcja przejścia gdzieś pewnie by była, ale nie czuję się w takiej pracy. Mam wrażenie, że życie mi ucieka każdego dnia kiedy tam siedzę Obmyślam plan wyjazdu gdzieś gdzie jest cieplej i gdzie człowiekowi mniej trzeba do szczęścia ![]() Wizja spędzania tylu godzin w robocie mnie przeraża, chyba, że przyjdzie praca, którą pokocham całym sercem. Póki co nie zanosi się. Moi znajomi też w dużej większości sparowani, ale dość często się spotykamy na pogaduchy czy imprezę. U mnie o tyle inaczej, że kumpele na imprezy chodzą bez facetów więc szalejemy jak za czasów studiów
Edytowane przez 69love69 Czas edycji: 2015-07-02 o 22:17 |
|
|
|
|
#410 | |
|
BAN stały
|
Chyba trochę zepsułem dzisiaj haha
Przedwczoraj i dziś wracałem z tych kursów z dwiema koleżankami (nowo poznanymi). Ta jedna poszła a z tą drugą dobrze mi się żartuje. Kilka dni temu coś powiedziałem, że zabrzmiało mocno dwuznacznie, ona się zaczęła śmiać, to ja się przyczepiłem niby , że wiem co pomyślała a ona "Głodnemu chleb na myśli".No więc dziś jakiś chłopak do tej dziewczyny co robi wieczorem a ona, że zajęta jest czy coś. Nie do końca usłyszałem. Później wracamy a ona pyta mnie się jakie mam plany na dzisiaj, no to ja tam wymieniłem i zapytałem się jej co robi, a ona, że ma wolny wieczór. W ogóle bym to wszystko zignorował ale odzwyczaiłem się już od tych różnych znaków i dopiero teraz tak sobie coś przemyślałem Dobrze myślę czy mi się wydaje bo nie wiem ? XD---------- Dopisano o 23:48 ---------- Poprzedni post napisano o 23:45 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#411 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No i zaprzepasciles okazje, by te dziewczyne gdzies zaprosic Cizas Wez Ty tak nie kalkuluj, nie mysl. Jezeli chcesz to ja gdzies zapros. Najwyzej Ci odmowi Ale ile energii zaoszczedzisz w razie czego :dSerio, ja jako kobieta nie lubie takiego czajenia sie u faceta. Albo wie czego chce i po to siega albo nie i bedzie taki kalulujaco-rozmemlany
|
|
#412 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#413 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Do mnie ostatnio kolega pisze (odzywa się jak jest pijany tylko ) i że on jest nieśmiały i na trzeźwo się boi zagadać (no jakoś inaczej to ujął ale sens przekazałam). Powiedziałam mu, że denerwuje mnie to że pisze raz na parę tygodni o jakiś dziwnych porach w dodatku, ale chyba nie dotarło. Próbowałam zagadać następnego dnia, to było że idzie spać bo cośtam, i sam nie raczył się odezwać później. Co jest z tymi facetami nie tak? ![]() Jak uciekłaś? Zapowiada się ciekawie
|
|
|
#414 |
|
Raczkowanie
|
Umówiłam sie z chłopakiem z badoo na spotkanie. Ogólnie bardzo prosty chłopak,ale w miarę sympatyczny, więc stwierdziłam ,że skoro już wyszłam z domu to gdzieś z nim pójdę. Mieliśmy iść na rejs po Odrze, ale ostatni odpłynął godzinę wcześniej ,więc poszliśmy na piwo(po całym dniu na nogach nie był to dobry pomysł). Poszedł do toalety i nie było chyba z 10 min , a że sama musiałam skorzystać ,więc też tam poszłam. Patrze ,a ten stoi i gada przez telefon w najlepsze
nie zastanawiając się długo zabrałam się i poszłam w stronę domu. Nagle patrze ,a ten koleś mnie goni oczywiście ciągle gadając przez telefon . Dogonił mnie i wsiadł ze mną do tramwaju,a kiedy skończył gadać powiedział ,że to była ważna rozmowa i czy jeszcze gdzieś nie o pójdziemy. Na co odpowiedziałam "nie". I kilka przystanków później ,gdy się odwróciłam już go nie było . Dziwny...ja bym nikogo nie goniła
|
|
|
|
#415 |
|
Raczkowanie
|
niestety nie wszystko da radę naprawić. Ja się kompletnie pogubiłam. Myślałam, że odnalazłam jakiś sens w życiu, że wszystko mi się poukłada...Myliłam się. Zresztą, jak zwykle.
|
#416 |
|
Przyczajenie
|
Ma-linka, naprawdę jak czytam Wasze przygody z chłopami to nie dociera do mnie ze jest tylu dzikusów
![]() A Wam współczuję ze trafiacie na takich pajaców ;p maryska80 jak się nie da naprawić to może zacząć od początku? Wysłane z mojego Nexus 4 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#417 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja też się tak czuję, wczoraj miałam prawdziwy kryzys ale dzisiaj nowy dzień i jakoś lepiej Cytat:
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#418 |
|
BAN stały
|
Po prostu wartościuje swój czas i nerwy. Pożartować potrafię z dosłownie każdym jeżeli mam ochotę natomiast nie wiem czy mogę pogadać o czymś więcej. Więc jeżeli chodzi o żartowanie to odpowiada mi niemal każda w miarę sympatyczna osoba.
To na następny raz w ogóle nie będę zwracać uwagi na żadne "znaki" bo mam gdzieś takie coś. I tyle. No nic jak coś to i tak po koleżeńsku. Później do niej napiszę. Edytowane przez DopplegangerEddarda Czas edycji: 2015-07-03 o 12:59 |
|
|
|
#419 | |
|
Konto usunięte
|
ma-linka Przerabiałam też Badoo.. ha ha czasem mam ochotę tak z ciekawości porównać czy umawiałyśmy się z tymi samymi facetami albo czy Ci sami do nas pisali
kiedyś tak zrobiłam z inną moją samotną znajomą ...wielu niestety pisało to samo do nas dwóch ![]() Cytat:
tym bardziej że taka piękne pogoda... Możemy nawet razem iść kogoś powyrywać, zawsze to raźniej i kawa w miłym towarzystwie
|
|
|
|
|
#420 | |
|
Zakorzenienie
|
a ja przez to ze z tym chłopakiem nie wyszło poszłam sobie na pedicure, manicure i masaż
od razu humor lepszy
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:21.

Pracuje się dobrze, chociaż to praca na max. 1 rok. Tak czy tak już rozkiminam plan jakiegoś wyjazdu, bo dostaję tutaj â☠â☠â☠â☠â☠â☠â☠c a
[COLOR="Silver"]
, chociaż korpo , korporacji nie równe , jednak najmilej wspominam "rodzinne firmy" , stety , niestety korporacje najwięcej ładują w rozwój pracownika , co tez ma uzasadnienie w tym żeby mocniej związać go z firmą 

no i niestety dochodzą do tego pytania "kiedy Ty? kiedy Ty?". Kocham ich jak rodzinę, ale powoli mnie dobija ta monotematyczność... jeszcze pracuję w miejscu gdzie jest masa rodzin, zakochanych par i trochę mi odbija...
powoli odpuszczam... Szkoda tylko, że "znowu"
Kiedyś miałam też jako osoba towarzysząca ale od innej osoby to 150zł/mies to kosztowało, mam nadzieję że u niego trochę taniej. No i muszę najpierw się zorientować czy na multisporta będę mogła wejść na zajęcia jakie mnie interesują.