Piersi sobie powiększamy i o życiu rozmawiamy cz. 22 - Strona 140 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-07-01, 23:07   #4171
Misiaczek80
Zadomowienie

Dot.: Piersi sobie powiększamy i o życiu rozmawiamy cz. 22

Cytat:
Napisane przez Serce Pokaż wiadomość
Witam się wieczorową porą
Pati gratulacje! Rozmiar całkiem całkiem... najważniejsze że masz to już za sobą, teraz z górki ;-)

A ja już po wizycie u TK... wybrał mi anatomy Polytechy 4two, 365 ml, 12x12 projekcja 5,6 cm. Mam mieszane uczucia bo choć sam przyznał że mam dość dużą asymetrię to nie będzie tego korygował implantami.. Wsadzi po prostu dwa takie same :-( no i tak jak myślałam zapodał górną granicę swoich cen czyli 18tys. :-((( jestem w mega kropce bo wiem że robi ładne piersi, tylko czemu nie chce mi wyrównać asymetrii???
w ogóle stwierdził, że nie stosuje okrągłych bo po latach piersi z takimi implantami nie wyglądają dobrze... w sensie brzydko się starzeją :-/

Co myślicie dziewczyny? Szann?
Każdy implant naturalnieje i opada. Grawitacji nie oszukamy. Wydaje mi się, że okrągły pod mięsień przetrwa najdłużej.
Sporo było tutaj dziewczyn mających anatomy, które z biegiem czasu myślały jednak o wymianie na okrągłe.
Najmniej trwałe są pod gruczoł.
Misiaczek80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-02, 00:49   #4172
paulazkrakowa
Nowa :)

Dziewczyny, ktore sa juz po: co proponujecie mi zabrac ze soba do kliniki na ta pierwsza noc? ksiazka, gazeta wchodzi w gre czy bede spac cala noc myslicie? aaaaa w sumie to mnie przeciez nie wybudza to nie mam tego problemu a tak na powaznie....laptop to fanaberia czy bede w stanie cos poklikac? chodzi mi o Was, ze musze zdac relacje na biezaco bo jak nie napisze wieczorem w poniedzialek to znaczy,ze mnie nie dobudzili mam jeszcze problem, okres wypada mi centralnie na poniedzialek wtorek, nie biore tabletek ale jak myslicie moge zazyc teraz te kilka dni tak zeby miec pewnosc,ze mi sie przesunie o te kilka dni? pierwszy raz w zyciu jestem taka bezbronna :mu r::mu r:
paulazkrakowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-02, 08:07   #4173
Vloszka77
Raczkowanie

Cytat:
Pati gratulacje! Rozmiar całkiem całkiem... najważniejsze że masz to już za sobą, teraz z górki ;-)

A ja już po wizycie u TK... wybrał mi anatomy Polytechy 4two, 365 ml, 12x12 projekcja 5,6 cm. Mam mieszane uczucia bo choć sam przyznał że mam dość dużą asymetrię to nie będzie tego korygował implantami.. Wsadzi po prostu dwa takie same :-( no i tak jak myślałam zapodał górną granicę swoich cen czyli 18tys. :-((( jestem w mega kropce bo wiem że robi ładne piersi, tylko czemu nie chce mi wyrównać asymetrii???
w ogóle stwierdził, że nie stosuje okrągłych bo po latach piersi z takimi implantami nie wyglądają dobrze... w sensie brzydko się starzeją :-/

Hej serce,ja mam anatomy,gdybym mogła mieć okrągłe ,wzięłabym okrągłe.To zależy jaki kształt piersi sie tobie podoba,do tego nie rozumiem dlaczego tak duzo kasy za anatomy.Jak juz musisz mieć anatomy to polecam mojego doktorka jest od asymetrii piersi i nadal robi tanio 8 tys operacja plus implanty zależy od firmy,na nagor byla promocja..
04.05.2015 Piaseczno K.C.XF3 405 anatomy nagor

---------- Dopisano o 07:07 ---------- Poprzedni post napisano o 06:52 ----------

Cytat:
Napisane przez paulazkrakowa Pokaż wiadomość
Dziewczyny, ktore sa juz po: co proponujecie mi zabrac ze soba do kliniki na ta pierwsza noc? ksiazka, gazeta wchodzi w gre czy bede spac cala noc myslicie? aaaaa w sumie to mnie przeciez nie wybudza to nie mam tego problemu a tak na powaznie....laptop to fanaberia czy bede w stanie cos poklikac? chodzi mi o Was, ze musze zdac relacje na biezaco bo jak nie napisze wieczorem w poniedzialek to znaczy,ze mnie nie dobudzili mam jeszcze problem, okres wypada mi centralnie na poniedzialek wtorek, nie biore tabletek ale jak myslicie moge zazyc teraz te kilka dni tak zeby miec pewnosc,ze mi sie przesunie o te kilka dni? pierwszy raz w zyciu jestem taka bezbronna :mu r::mu r:
hej Kochana,mysle ze laptopa nie dasz rady trzymać ,czy nawet go podnieść ,ręce sa bezwładne ,to jest poważna operacja i jest bol.Ja pisałam na tel,to mi było ok.Co do okresu mój dr nie robi w okres ,tez przed brałam tabl i przedluzylam,pierwszy raz w życiu ..dostałam 4 dni po okres,piersi bardziej czule,kulo mnie,bardziej bolało .
Vloszka77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-02, 08:49   #4174
Aicha1985
Rozeznanie

Cytat:

no to Ci cene wywalil, 18 to duzo jak dla mnie :/
Stary 2015-07-02, 11:44   #4175
myszola21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez szann Pokaż wiadomość
Kochana, mam do sprzedania dwa staniki 75G, jeden taki na codzień sportowiec, mocno trzyma -https://www.intymna.pl/p1381,31,2,58242,,basia-biustonosz-soft-066-bs wyprany właśnie się suszy
I z Triumpha czarny miękki na fiszbinie 3x ubrany midel bodajże Amourette.
odezwij się na priv

Pati! Będą mega cyce, musisz uwazac, bo masz co nosić, a zeby jak najdłużej się nimi cieszyć to mega staniki dopasowane, na styk! Czekam na foty i zazdroszczę rozmiaru
Ty taka drobna, to ile On Ci tam wpakowal? 13cm?
Przypomnij ile masz pod biustem?

Pozdrowienia Dziewczyny

Dodałam do albumu 10tygodniowe piersi.
coraz mniej o nich myślę i że nie są moje przypominają mi tylko blizny
Chyba narazie nie będę robić nic. Latam bez stanika - i tak trzyma mięsień bardziej naturalne chyba nie mogą być. Abo?
W każdym razie, napotkałam w Cubusie stroje pushup i idealnie mi zbliżają piersi -! Rozm.44 nie moglam się zdecydować na kolor, ciągle myślę
A tak poza tym, wróciłam do ćwiczeń na tyłek, chudnę sobie, cyce maleją dupek się powoli unosi, no i byle do przodu!

Szann wracam z albumu, piękne są
16.11.2015 KONSULTACJA S.Ł.
23.08.2016 KONSULTACJA G.N.J.

OXY
64->62->58.5->58.3->58.2->57.8->57.3->56.4->56.2->54.9->54.8

56,6->56,3->55,9->55,2

https://www.instagram.com/lukrecjaass/
myszola21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-02, 12:15   #4176
Zainteresowana2
Zadomowienie

Hej
Wyliczanka na dzisiaj

aicha1985 06.07 - 4
paulazkrakowa 06.07 - 4
maginka23 08.07 - 6
adaada1234 21.07 - 19
takasobieja22 04.08 - 33
1985siwa 10.09 - 80
anita1303 29.09 - 89
mortycja72 19.10 - 109

05.10.2017 - operacja A.B. 😁 silimed natural 425HI
Zainteresowana2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-02, 15:17   #4177
Shazney
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez myszola21 Pokaż wiadomość
Szann wracam z albumu, piękne są
Zgadzam się . Są coraz piękniejsze

---------- Dopisano o 15:17 ---------- Poprzedni post napisano o 15:10 ----------

Cytat:
A ja wiem czy będziesz mieć w ogóle silę, żeby czytać cokolwiek czy buszować w necie? Chyba nie bardzo. Po op organizm musi dojść do siebie, będziesz osłabiona. Najlepiej mieć net w telefonie albo zabrać tablet, bo laptop może być niewygodny. Weź go, jak chcesz, nic się nie stanie jak to zrobisz . O tabletki i całą resztę pytałabym lekarza.

Never underestimate the power of good morning texts, apologies,
and random compliments.
Shazney jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-02, 20:47   #4178
szann
Zakorzenienie

Cytat:

Hejo

Implanty, które wybrał to te z dwóch rodzajów żelu - obecnie najdroższe na rynku, kosztują chyba koło 8tys. Posiadaczki czytałam chwalą, super imitują naturalną pierś, pracuje na nich ok.roku.
365 12cm, projekcja fajna - masz gdzieś dokładne wymiary? Czy to są te szersze niż wyższe? EDIT: Już doczytałam że to klasyczne anatomki
Jeżeli T.K stwierdził że nie zastosuje dwóch różnych implantów - to znaczy, że jest je w stanie tak wsadzić żeby były na jednym poziomie.
O efekt akurat byłabym spokojna bo nie znam nikogo od niego niezadowolonego ( oprócz ceny )
Napisz do EwaNS - jest spod jego ręki -

Paula, weź tylko szczoteczkę do zębów i pastę , ładowarkę do telefonu, telefon, jakiś mały reczniczek, wodę termalną w sprayu (superpharm) i 3x 0.5 wody niegazowana. No może pomadka do ust się przyda, ale nie klejąca tylko taką co się ją zjada
Nic więcej nie jest potrzebne uważam.
Kapcie o ile się podniesiesz, bluza rozpinana i wciągane szerokie dresy

---------- Dopisano o 20:47 ---------- Poprzedni post napisano o 20:35 ----------

Dzięki Dziewczyny

Coraz mniej mi się chce tej wymiany, znowu jeździc tyle do warszawy, badania te pobieranie krwi
Tydzień nic-nie-robienia chyba mi się nie chce
Zobaczymy z resztą, póki co, klują mnie cyce z rana, prawy to ma wystrzelić jak śpię na nim hehe, ale rozciągne się to jest spoko
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post52273277
jak zobrazować sobie i liczyć wymiary implantów.

Edytowane przez szann
Czas edycji: 2015-07-02 o 20:36
szann jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-02, 23:31   #4179
paulazkrakowa

Cytat:
Hejo

Implanty, które wybrał to te z dwóch rodzajów żelu - obecnie najdroższe na rynku, kosztują chyba koło 8tys. Posiadaczki czytałam chwalą, super imitują naturalną pierś, pracuje na nich ok.roku.
365 12cm, projekcja fajna - masz gdzieś dokładne wymiary? Czy to są te szersze niż wyższe? EDIT: Już doczytałam że to klasyczne anatomki
Jeżeli T.K stwierdził że nie zastosuje dwóch różnych implantów - to znaczy, że jest je w stanie tak wsadzić żeby były na jednym poziomie.
O efekt akurat byłabym spokojna bo nie znam nikogo od niego niezadowolonego ( oprócz ceny )
Napisz do EwaNS - jest spod jego ręki -

Paula, weź tylko szczoteczkę do zębów i pastę , ładowarkę do telefonu, telefon, jakiś mały reczniczek, wodę termalną w sprayu (superpharm) i 3x 0.5 wody niegazowana. No może pomadka do ust się przyda, ale nie klejąca tylko taką co się ją zjada
Nic więcej nie jest potrzebne uważam.
Kapcie o ile się podniesiesz, bluza rozpinana i wciągane szerokie dresy

---------- Dopisano o 20:47 ---------- Poprzedni post napisano o 20:35 ----------

Dzięki Dziewczyny

Coraz mniej mi się chce tej wymiany, znowu jeździc tyle do warszawy, badania te pobieranie krwi
Zobaczymy z resztą, póki co, klują mnie cyce z rana, prawy to ma wystrzelić jak śpię na nim hehe, ale rozciągne się to jest spoko
Dziekuje za odpowiedz
Ja nie jestem w temacie...dlaczego masz wymieniac implanty? rozumiem,ze chcesz wieksze ale uwierz mi masz cudowne i nie zmieniaj ich teraz....zmienisz za 5 lat ale nie teraz sa cudne <3 chyba,ze jest inny powod.....pozdrawiam!

---------- Dopisano o 23:31 ---------- Poprzedni post napisano o 23:24 ----------

czyli myslicie,ze 350 i 400 ml mentor okragly beda ok? nie moge sobie tego wyobrazic...czy to bedzie niedosyt...?
Stary 2015-07-03, 08:43   #4180
Serce
Raczkowanie

Dziękuję dziewczyny. 18 tys.to strasznie dużo z drugiej strony proponuje najnowocześniejsze obecnie implanty. Dopiero pod koniec sierpnia mam wizyte u SŁ. :-( nie mam na razie żadnego porównania.
Pytanko czy z kliniki LC lekarz SŁ jest najlepszy?
Serce jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-03, 09:13   #4181
Shazney
Zakorzenienie

Cytat:

Dzięki Dziewczyny

No tak, z drugiej strony jest to spory wydatek energetyczny . To kłucie jeszcze długo można odczuwać, ja mam tak do tej pory.

and random compliments.
Stary 2015-07-03, 09:13   #4182
pati3112
Raczkowanie

Siemka wstawiłam fotki moich żelków czuję się super od wczoraj bez przeciwbólowych aż sama jestem zaskoczona że jest tak dobrze ,wyciąganie drenaży nawet nie bolało tak mocno teraz byleby blizny się zagoily ,prędzej chciała załadować fotki ale coś mi nie łączyło
pati3112 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-03, 09:17   #4183
1985SiWA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pati3112 Pokaż wiadomość
Siemka wstawiłam fotki moich żelków czuję się super od wczoraj bez przeciwbólowych aż sama jestem zaskoczona że jest tak dobrze ,wyciąganie drenaży nawet nie bolało tak mocno teraz byleby blizny się zagoily ,prędzej chciała załadować fotki ale coś mi nie łączyło
u kogo robiłas???
Stary 2015-07-03, 09:30   #4184
Shazney
Zakorzenienie

Ciekawe te Polytechy. Mniejsze pojemności, a wymiary całkiem całkiem. Chciałabym sobie przyrównać taki Polytech z inną firmą, z podobnymi wymiarami, ale innymi pojemnościami, jak to wygląda?

Masakra ile tego jest na rynku, a lekarze (w znacznej większości) uparcie trzymają się wybranych rozmiarów, jakby każdej pasowało jedno i to samo. To tylko świadczy o ich ograniczeniu.

and random compliments.
Stary 2015-07-03, 09:36   #4185
pati3112
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez 1985SiWA Pokaż wiadomość
u kogo robiłas???
Siwa u tego Pana co masz konsultacje 15 lipca Ostrava City mam nadzieję że się na niego zdecydujesz bo będziesz zadowolona
Stary 2015-07-03, 09:42   #4186
anita1303
Raczkowanie

Cytat:
Super, że tak dobrze się już czujesz. Byłam w albumie - jest moc!!!
Dzwoniłam do L.P. bo nie byłam pewna czy jednak przepisał mnie na tego 29.09 ale wszystko jest ok. Zapytałam jeszcze o te szwy rozpuszczalne to powiedział: ale to nie jest tak, że ja pani założę a pani już nie przyjedzie na kontrolę.
No to jest dla mnie oczywiste. Ale MizerneA Ty chyba nie miałaś rozpuszczalnych, bo coś mi się kojarzy że jezdzilas na ściąganie???
anita1303 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-03, 09:54   #4187
1985SiWA
Zakorzenienie

Cytat:
Siwa u tego Pana co masz konsultacje 15 lipca Ostrava City mam nadzieję że się na niego zdecydujesz bo będziesz zadowolona
Myślę, że się zdecyduje
Stary 2015-07-03, 10:32   #4188
pati3112
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez anita1303 Pokaż wiadomość
Super, że tak dobrze się już czujesz. Byłam w albumie - jest moc!!!
Dzwoniłam do L.P. bo nie byłam pewna czy jednak przepisał mnie na tego 29.09 ale wszystko jest ok. Zapytałam jeszcze o te szwy rozpuszczalne to powiedział: ale to nie jest tak, że ja pani założę a pani już nie przyjedzie na kontrolę.
No to jest dla mnie oczywiste. Ale MizerneA Ty chyba nie miałaś rozpuszczalnych, bo coś mi się kojarzy że jezdzilas na ściąganie???
Dzięki Tak mizerneA miała normalne szwy i z tego co,wiem takie tylko potem zakładał czytałam że zrezygnował z rozpuszczonych bo się rozchodziłya teraz do nich powrócił ,ja mam mieć kontrolę w środę ,nie pojadę ale we wtorek idę z córką do chirurga plastycznego bo ma mieć operację odstających uszu to się spytam czy zdjął by mi szwy po drenach bo wafelek powiedział że na cięciu sutka jeszcze nie i mam się przez tydzień tam nie myć
Stary 2015-07-03, 10:38   #4189
anita1303
Raczkowanie

Cytat:
Dzięki Tak mizerneA miała normalne szwy i z tego co,wiem takie tylko potem zakładał czytałam że zrezygnował z rozpuszczonych bo się rozchodziłya teraz do nich powrócił ,ja mam mieć kontrolę w środę ,nie pojadę ale we wtorek idę z córką do chirurga plastycznego bo ma mieć operację odstających uszu to się spytam czy zdjął by mi szwy po drenach bo wafelek powiedział że na cięciu sutka jeszcze nie i mam się przez tydzień tam nie myć
Hmm... no właśnie ja nie wiem czy nie wolałabym normalnych. Tylko "wolałabym" ma dla niego jakieś znaczenie? Na kontrole i tak i tak będę jeździć a do tych rozpuszczalnych nie mam przekonania.
Stary 2015-07-03, 10:49   #4190
pati3112
Raczkowanie

Cytat:
Hmm... no właśnie ja nie wiem czy nie wolałabym normalnych. Tylko "wolałabym" ma dla niego jakieś znaczenie? Na kontrole i tak i tak będę jeździć a do tych rozpuszczalnych nie mam przekonania.
Anitko nie wiem czy jak powiesz że chcesz zwykłe szwy to się zgodzi ,moja koleżanka co ma cycki od niego 7 lat miała właśnie rozpuszczalne i było wszystko super potem tylko trzeba końcówkę szwa wyciągnąć jak szwy się rozpuszct
za A jeszcze co werozmiaru w moim przypadku jak miałam konsultacje wafelek powiedział ,że będzie minimum 500cc pokazał tego balonika z pompką i mówił że będzie się wahać w granicach 490 a 520cc ,na drugi dzień po operacji przyszedł do mnie i mówi że musiał dać te 565cc bo te mniejsze nie dały by takiego efektu na koniec powiedział że będą duże i sterczące
Stary 2015-07-03, 11:03   #4191
pati3112
Raczkowanie

A w dzień jak wychodziłam z kliniki przyszła do mnie do pokoju polka bo miałam 2 osobowy pokój u łóżko było wolne miała ten sam schemat co ja rano badania po południu operację nie miała w ogóle cyca tylko sutek a w drugim jakby mała gulka 2 lata temu robiła sobie powiększenie kwasem hialuronowym i tylko to zostało a 7 tyś zł mówiła że dała miała mieć oczywiście pod mięsień i 350cc jak przyszła po mnie moja kumpla bo miałam juwychodZić do domu to mówię do mojej koleżanki pokaż jej cyce ta jak zobaczyła mówi jejku ja też takie chcę a ja mówię jeszcze dziś będziesz takie miała a po mnie miała operację czeszka a po tej dziewczynie przyszła polka czyli doktorek robi cyce o 15:30 jednej a potem drugiej
Stary 2015-07-03, 11:27   #4192
anita1303
Raczkowanie

Cytat:
A w dzień jak wychodziłam z kliniki przyszła do mnie do pokoju polka bo miałam 2 osobowy pokój u łóżko było wolne miała ten sam schemat co ja rano badania po południu operację nie miała w ogóle cyca tylko sutek a w drugim jakby mała gulka 2 lata temu robiła sobie powiększenie kwasem hialuronowym i tylko to zostało a 7 tyś zł mówiła że dała miała mieć oczywiście pod mięsień i 350cc jak przyszła po mnie moja kumpla bo miałam juwychodZić do domu to mówię do mojej koleżanki pokaż jej cyce ta jak zobaczyła mówi jejku ja też takie chcę a ja mówię jeszcze dziś będziesz takie miała a po mnie miała operację czeszka a po tej dziewczynie przyszła polka czyli doktorek robi cyce o 15:30 jednej a potem drugiej
No ma co robić doktorek. Ale to dobrze. Przez telefon był miły, a myślałam że będzie inaczej.
Po badaniach miałaś trochę dnia wolnego przed operacją? Mogłaś sobie gdzieś wyjść?
Stary 2015-07-03, 11:45   #4193
pati3112
Raczkowanie

Cytat:
No ma co robić doktorek. Ale to dobrze. Przez telefon był miły, a myślałam że będzie inaczej.
Po badaniach miałaś trochę dnia wolnego przed operacją? Mogłaś sobie gdzieś wyjść?
Jak przyszłam od razy miałam badania o 11 , potem pielęgniarka kazała się wykąpać dała szlafrok i specjalne pończochy uciskowe na nogi , przyszła po mnie i była konsultacja wtedy wafelek pokazał mi te implanty sebbin wszystko objaśnił ,pomalował mi cycki wziął pieniądze tak jak się umawialiśmy kilka papierków do podpisania i potem już czekałam na operację ta czeszka co miała operację po mnie też musiała zostać taka pomalowana i czekała aż doktorek mnie zrobi ja byłam zadowolona z opieki przeciwbólowe w pierwsza noc co 2 godz pielęgniarki miłe tyle strachu a wszystko poszło super.
Stary 2015-07-03, 12:06   #4194
1985SiWA
Zakorzenienie

Cytat:
Jak przyszłam od razy miałam badania o 11 , potem pielęgniarka kazała się wykąpać dała szlafrok i specjalne pończochy uciskowe na nogi , przyszła po mnie i była konsultacja wtedy wafelek pokazał mi te implanty sebbin wszystko objaśnił ,pomalował mi cycki wziął pieniądze tak jak się umawialiśmy kilka papierków do podpisania i potem już czekałam na operację ta czeszka co miała operację po mnie też musiała zostać taka pomalowana i czekała aż doktorek mnie zrobi ja byłam zadowolona z opieki przeciwbólowe w pierwsza noc co 2 godz pielęgniarki miłe tyle strachu a wszystko poszło super.
super, ze jestes zadowolona i gratuluje cycuchów
z tego co widze, to dr preferuje ciecie na otoczce bo prawie wszystkie dziewczyny od niego własnie tak maja.
Stary 2015-07-03, 12:32   #4195
paulazkrakowa

Pati jaka pojemnosc masz? bo nie moge sie doszukac Efekt SUPER!!! Jak pierwsza doba po? do wytrzymania? ja ide za trzy dni....umre tam na bank....
Stary 2015-07-03, 13:32   #4196
anita1303
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez 1985SiWA Pokaż wiadomość
super, ze jestes zadowolona i gratuluje cycuchów
z tego co widze, to dr preferuje ciecie na otoczce bo prawie wszystkie dziewczyny od niego własnie tak maja.
Tak, na otoczce. No chyba, że pacjentka miała już cięcie pod piersią to wtedy tam.
Stary 2015-07-03, 17:00   #4197
Zainteresowana2
Zadomowienie

Hej
Wyliczanka na dzisiaj

aicha1985 06.07 - 3
paulazkrakowa 06.07 - 3
maginka23 08.07 - 5
adaada1234 21.07 - 18
takasobieja22 04.08 - 32
1985siwa 10.09 - 79
anita1303 29.09 - 88
mortycja72 19.10 - 108

---------- Dopisano o 16:59 ---------- Poprzedni post napisano o 16:56 ----------

Cytat:
Pati jaka pojemnosc masz? bo nie moge sie doszukac Efekt SUPER!!! Jak pierwsza doba po? do wytrzymania? ja ide za trzy dni....umre tam na bank....

Pati ma 565 cc

---------- Dopisano o 17:00 ---------- Poprzedni post napisano o 16:59 ----------

Pati czy przyjmujesz moje zaproszenie? Chciałabym zobaczyć Twoje cuda

05.10.2017 - operacja A.B. 😁 silimed natural 425HI
Zainteresowana2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-03, 17:32   #4198
pati3112
Raczkowanie

Przyjęłam zaproszenia i czekam na więcej
Stary 2015-07-03, 17:39   #4199
pati3112
Raczkowanie

[QUOTE=paulazkrakowa;51964 667]Pati jaka pojemnosc masz? bo nie moge sie doszukac Efekt SUPER!!! Jak pierwsza doba po? do wytrzymania? ja ide za trzy dni....umre tam na bank....[/QUOTE

Paula ja mam 565cc czyli Cyc konkret , było lepiej niż myślałam jeśli chodzi o ból ,życzę Tobie byś przeszła to również łagodnie jak ja Byłam w,Twojej galerii i masz bardzo ładne wyjściowki na pewno nowe żelki będą śliczne ! trzymam kciuki
Stary 2015-07-03, 17:44   #4200
pati3112
Raczkowanie

[QUOTE=paulazkrakowa;51964 667]Pati jaka pojemnosc masz? bo nie moge sie doszukac Efekt SUPER!!! Jak pierwsza doba po? do wytrzymania? ja ide za trzy dni....umre tam na bank....[/QUOTE

Paula ja mam 565cc czyli Cyc konkret , było lepiej niż myślałam jeśli chodzi o ból ,życzę Tobie byś przeszła to również łagodnie jak ja Byłam w,Twojej galerii i masz bardzo ładne wyjściowki na pewno nowe żelki będą śliczne ! trzymam kciuki
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości