|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4171 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Piersi sobie powiększamy i o życiu rozmawiamy cz. 22
Cytat:
Sporo było tutaj dziewczyn mających anatomy, które z biegiem czasu myślały jednak o wymianie na okrągłe. Najmniej trwałe są pod gruczoł.
|
|
#4172 |
|
Nowa :)
|
Dziewczyny, ktore sa juz po: co proponujecie mi zabrac ze soba do kliniki na ta pierwsza noc? ksiazka, gazeta wchodzi w gre czy bede spac cala noc myslicie? aaaaa w sumie to mnie przeciez nie wybudza to nie mam tego problemu
a tak na powaznie....laptop to fanaberia czy bede w stanie cos poklikac? chodzi mi o Was, ze musze zdac relacje na biezaco bo jak nie napisze wieczorem w poniedzialek to znaczy,ze mnie nie dobudzili mam jeszcze problem, okres wypada mi centralnie na poniedzialek wtorek, nie biore tabletek ale jak myslicie moge zazyc teraz te kilka dni tak zeby miec pewnosc,ze mi sie przesunie o te kilka dni? pierwszy raz w zyciu jestem taka bezbronna ![]() |
|
|
|
#4173 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
04.05.2015 Piaseczno K.C.XF3 405 anatomy nagor ---------- Dopisano o 07:07 ---------- Poprzedni post napisano o 06:52 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4174 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#4175 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szann wracam z albumu, piękne są
konsultuje się ![]() 20.05.2015 KONSULTACJA DR A.B. 09.10.2015 KONSULTACJA M.SZ 16.11.2015 KONSULTACJA S.Ł. 23.08.2016 KONSULTACJA G.N.J. OXY 64->62->58.5->58.3->58.2->57.8->57.3->56.4->56.2->54.9->54.8 ![]() 56,6->56,3->55,9->55,2 https://www.instagram.com/lukrecjaass/ |
|
|
|
|
#4176 |
|
Zadomowienie
|
Hej
Wyliczanka na dzisiaj ![]()
|
#4177 | |
|
Zakorzenienie
|
Zgadzam się
![]() ---------- Dopisano o 15:17 ---------- Poprzedni post napisano o 15:10 ---------- Cytat:
. O tabletki i całą resztę pytałabym lekarza.
|
|
#4178 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Implanty, które wybrał to te z dwóch rodzajów żelu - obecnie najdroższe na rynku, kosztują chyba koło 8tys. Posiadaczki czytałam chwalą, super imitują naturalną pierś, pracuje na nich ok.roku. 365 12cm, projekcja fajna - masz gdzieś dokładne wymiary? Czy to są te szersze niż wyższe? EDIT: Już doczytałam że to klasyczne anatomki ![]() Jeżeli T.K stwierdził że nie zastosuje dwóch różnych implantów - to znaczy, że jest je w stanie tak wsadzić żeby były na jednym poziomie. O efekt akurat byłabym spokojna bo nie znam nikogo od niego niezadowolonego ( oprócz ceny )Napisz do EwaNS - jest spod jego ręki - Paula, weź tylko szczoteczkę do zębów i pastę , ładowarkę do telefonu, telefon, jakiś mały reczniczek, wodę termalną w sprayu (superpharm) i 3x 0.5 wody niegazowana. No może pomadka do ust się przyda, ale nie klejąca tylko taką co się ją zjada ![]() Nic więcej nie jest potrzebne uważam. Kapcie o ile się podniesiesz, bluza rozpinana i wciągane szerokie dresy ![]() ---------- Dopisano o 20:47 ---------- Poprzedni post napisano o 20:35 ---------- Dzięki Dziewczyny ![]() Coraz mniej mi się chce tej wymiany, znowu jeździc tyle do warszawy, badania te pobieranie krwi Tydzień nic-nie-robienia chyba mi się nie chce Zobaczymy z resztą, póki co, klują mnie cyce z rana, prawy to ma wystrzelić jak śpię na nim hehe, ale rozciągne się to jest spoko
Arturito vel A.B Warszawa! https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post52273277-> 20.04.2015r. Nagor 460cc EHR 12,2 p.5,8 za mało! -> 24.10.2016r. Silimed Natural 610cc XH 13,7 p.7,1 ![]() Edytowane przez szann Czas edycji: 2015-07-02 o 20:36 |
|
|
|
|
#4179 | |
|
|
Cytat:
![]() Ja nie jestem w temacie...dlaczego masz wymieniac implanty? rozumiem,ze chcesz wieksze ale uwierz mi masz cudowne i nie zmieniaj ich teraz....zmienisz za 5 lat ale nie teraz sa cudne <3 chyba,ze jest inny powod.....pozdrawiam! ---------- Dopisano o 23:31 ---------- Poprzedni post napisano o 23:24 ---------- czyli myslicie,ze 350 i 400 ml mentor okragly beda ok? nie moge sobie tego wyobrazic...czy to bedzie niedosyt...?
|
|
|
|
|
#4180 |
|
Raczkowanie
|
Dziękuję dziewczyny. 18 tys.to strasznie dużo z drugiej strony proponuje najnowocześniejsze obecnie implanty. Dopiero pod koniec sierpnia mam wizyte u SŁ. :-( nie mam na razie żadnego porównania.
Pytanko czy z kliniki LC lekarz SŁ jest najlepszy? |
|
|
|
#4181 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. To kłucie jeszcze długo można odczuwać, ja mam tak do tej pory.
|
|
#4182 |
|
Raczkowanie
|
Siemka wstawiłam fotki moich żelków
czuję się super od wczoraj bez przeciwbólowych aż sama jestem zaskoczona że jest tak dobrze ,wyciąganie drenaży nawet nie bolało tak mocno teraz byleby blizny się zagoily ,prędzej chciała załadować fotki ale coś mi nie łączyło
|
|
|
|
#4183 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4184 |
|
Zakorzenienie
|
Ciekawe te Polytechy. Mniejsze pojemności, a wymiary całkiem całkiem. Chciałabym sobie przyrównać taki Polytech z inną firmą, z podobnymi wymiarami, ale innymi pojemnościami, jak to wygląda?
Masakra ile tego jest na rynku, a lekarze (w znacznej większości) uparcie trzymają się wybranych rozmiarów, jakby każdej pasowało jedno i to samo. To tylko świadczy o ich ograniczeniu.
|
#4185 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4186 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Dzwoniłam do L.P. bo nie byłam pewna czy jednak przepisał mnie na tego 29.09 ale wszystko jest ok. Zapytałam jeszcze o te szwy rozpuszczalne to powiedział: ale to nie jest tak, że ja pani założę a pani już nie przyjedzie na kontrolę. No to jest dla mnie oczywiste. Ale MizerneA Ty chyba nie miałaś rozpuszczalnych, bo coś mi się kojarzy że jezdzilas na ściąganie??? |
|
|
|
|
#4187 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4188 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Tak mizerneA miała normalne szwy i z tego co,wiem takie tylko potem zakładał czytałam że zrezygnował z rozpuszczonych bo się rozchodziłya teraz do nich powrócił ,ja mam mieć kontrolę w środę ,nie pojadę ale we wtorek idę z córką do chirurga plastycznego bo ma mieć operację odstających uszu to się spytam czy zdjął by mi szwy po drenach bo wafelek powiedział że na cięciu sutka jeszcze nie i mam się przez tydzień tam nie myć
|
|
|
|
|
#4189 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4190 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
za A jeszcze co werozmiaru w moim przypadku jak miałam konsultacje wafelek powiedział ,że będzie minimum 500cc pokazał tego balonika z pompką i mówił że będzie się wahać w granicach 490 a 520cc ,na drugi dzień po operacji przyszedł do mnie i mówi że musiał dać te 565cc bo te mniejsze nie dały by takiego efektu na koniec powiedział że będą duże i sterczące
|
|
|
|
|
#4191 |
|
Raczkowanie
|
A w dzień jak wychodziłam z kliniki przyszła do mnie do pokoju polka bo miałam 2 osobowy pokój u łóżko było wolne miała ten sam schemat co ja rano badania po południu operację nie miała w ogóle cyca tylko sutek a w drugim jakby mała gulka 2 lata temu robiła sobie powiększenie kwasem hialuronowym i tylko to zostało a 7 tyś zł mówiła że dała miała mieć oczywiście pod mięsień i 350cc jak przyszła po mnie moja kumpla bo miałam juwychodZić do domu to mówię do mojej koleżanki pokaż jej cyce ta jak zobaczyła mówi jejku ja też takie chcę a ja mówię jeszcze dziś będziesz takie miała
a po mnie miała operację czeszka a po tej dziewczynie przyszła polka czyli doktorek robi cyce o 15:30 jednej a potem drugiej
|
|
|
|
#4192 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Po badaniach miałaś trochę dnia wolnego przed operacją? Mogłaś sobie gdzieś wyjść? |
|
|
|
|
#4193 |
|
Raczkowanie
|
Jak przyszłam od razy miałam badania o 11 , potem pielęgniarka kazała się wykąpać dała szlafrok i specjalne pończochy uciskowe na nogi , przyszła po mnie i była konsultacja wtedy wafelek pokazał mi te implanty sebbin wszystko objaśnił ,pomalował mi cycki wziął pieniądze tak jak się umawialiśmy kilka papierków do podpisania i potem już czekałam na operację ta czeszka co miała operację po mnie też musiała zostać taka pomalowana i czekała aż doktorek mnie zrobi ja byłam zadowolona z opieki przeciwbólowe w pierwsza noc co 2 godz pielęgniarki miłe tyle strachu a wszystko poszło super.
|
|
|
|
#4194 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z tego co widze, to dr preferuje ciecie na otoczce bo prawie wszystkie dziewczyny od niego własnie tak maja.
|
|
#4195 |
|
|
Pati jaka pojemnosc masz? bo nie moge sie doszukac
Efekt SUPER!!! Jak pierwsza doba po? do wytrzymania? ja ide za trzy dni....umre tam na bank....
|
|
|
|
#4196 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4197 | |
|
Zadomowienie
|
Hej
Wyliczanka na dzisiaj ![]() ---------- Dopisano o 16:59 ---------- Poprzedni post napisano o 16:56 ---------- Cytat:
Pati ma 565 cc ![]() ---------- Dopisano o 17:00 ---------- Poprzedni post napisano o 16:59 ---------- Pati czy przyjmujesz moje zaproszenie? Chciałabym zobaczyć Twoje cuda
|
|
#4198 |
|
Raczkowanie
|
Przyjęłam zaproszenia i czekam na więcej
|
|
|
|
#4199 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=paulazkrakowa;51964 667]Pati jaka pojemnosc masz? bo nie moge sie doszukac
Efekt SUPER!!! Jak pierwsza doba po? do wytrzymania? ja ide za trzy dni....umre tam na bank....[/QUOTEPaula ja mam 565cc czyli Cyc konkret , było lepiej niż myślałam jeśli chodzi o ból ,życzę Tobie byś przeszła to również łagodnie jak ja Byłam w,Twojej galerii i masz bardzo ładne wyjściowki na pewno nowe żelki będą śliczne ! trzymam kciuki
|
|
|
|
#4200 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=paulazkrakowa;51964 667]Pati jaka pojemnosc masz? bo nie moge sie doszukac
Efekt SUPER!!! Jak pierwsza doba po? do wytrzymania? ja ide za trzy dni....umre tam na bank....[/QUOTEPaula ja mam 565cc czyli Cyc konkret , było lepiej niż myślałam jeśli chodzi o ból ,życzę Tobie byś przeszła to również łagodnie jak ja Byłam w,Twojej galerii i masz bardzo ładne wyjściowki na pewno nowe żelki będą śliczne ! trzymam kciuki
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:55.

a tak na powaznie....laptop to fanaberia czy bede w stanie cos poklikac? chodzi mi o Was, ze musze zdac relacje na biezaco

nie moglam się zdecydować na kolor, ciągle myślę 

te pobieranie krwi
chyba mi się nie chce