![]() |
#871 |
Irenosława Pierwsza
|
Dot.: Let's Party - Irenowa !!! OsiEmNaStkA !!!
Mysle co by tu zjesc, ale obiad mam podobny do Evelki
![]()
#872 | |
Gang Iren
|
Cytat:
![]()
![]() |
#873 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Hania -sa te wyniki???
![]() ![]() |
![]() |
#874 |
Zakorzenienie
|
Hania i jak kostki mi zbielały
#875 | |
na drugie mam Irena
|
Cytat:
Miazga truskawkowa ![]()
![]() |
#876 |
Gang Iren
|
Mamy miejscówkę w cieniu i odpoczywamy
![]()
#877 |
Zakorzenienie
|
Hania i jak wyniki ???
#878 |
Zakorzenienie
|
Ale dziś mam zapierdziel w pracy. No trzeba opracować wyjście do kina. A w domu będzie na mnie czekało 6 kg truskawek. Będę dżemy gotować.
Haniu - no i co z tymi wynikami?
#879 |
na drugie mam Irena
|
wszystkie się opalają?
#880 | ||
Konto usunięte
|
Młody dostał się do szkoły sportowej, do tej z klasą językową niestety nie.
Ale mieliśmy nerwowy dzień. To, że się dostał do sportowej to dopiero okazało się początkiem problemów. Musi należeć do jakiegoś klubu sportowego, a klub sportowy do którego należał to jest klub uczniowski, a on uczniem tamtej szkoły już nie jest, więc pierwszy problem. Pani pedagog zadzwoniła przy mnie do trenera siatkarzy z jednego klubu, i trener chętnie przyjąłby mojego syna do swojej drużyny, ale okazało się, że Młody lekcje będzie kończył o 16:10, bo będzie w klasie popołudniowej a treningi zaczynają o 16:00. Jest klasa poranna, ale już nie ma miejsc, poza tym cała klasa to koszykarze. Siatkarzy chłopców nie ma w tej szkole wogóle. Mógłby trenować piłkę nożną, którą zresztą trenuje, ale w jego klubie za mało jest treningów, bo tylko 2-3 w tygodniu, a on musi mieć minimum 10 godzin tygodniowo ![]() Można próbować zmienić klub, ale on w niedzielę wyjeżdża. No mówię wam, mój poziom stresu sięgnął dzisiaj zenitu. Koniec końców, mój mąż wziął sprawy (czyt. dostał zj.e.bke ode mnie, że sama muszę się tym wszystkim zajmować) w swoje ręce i załatwił wszystko tak jak trzeba. Także Młody zadowolony, że będzie trenował dalej piłkę, trochę się obawia nowego klubu i nowych kolegów w drużynie, ale w sierpniu pojedzie z nimi na obóz sportowy, bo trener stwierdził, że z chęcią by go widział na tym obozie. Mówię wam, mam chyba dosyć. Za dużo tego wszystkiego. We wrześniu skończy 67. On już jest na emeryturze, ale pracuje, bo on inaczej nie potrafi. Odkąd skończył 16 lat to całe życie pracował i był aktywny zawodowo. Poza tym pracował za dużo, taki typ pracoholika. Cytat:
Cytat:
Edytowane przez d76b7b62abc76003533437ba9b2c050aff719167_6124288bc3b3b Czas edycji: 2015-07-03 o 19:00 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#881 |
na drugie mam Irena
|
[1=d76b7b62abc76003533437b a9b2c050aff719167_6124288 bc3b3b;51969078]Młody dostał się do szkoły sportowej, do tej z klasą językową niestety nie.
Ale mieliśmy nerwowy dzień. To, że się dostał do sportowej to dopiero okazało się początkiem problemów. Musi należeć do jakiegoś klubu sportowego, a klub sportowy do którego należał to jest klub uczniowski, a on uczniem tamtej szkoły już nie jest, więc pierwszy problem. Pani pedagog zadzwoniła przy mnie do trenera siatkarzy z jednego klubu, i trener chętnie przyjąłby mojego syna do swojej drużyny, ale okazało się, że Młody lekcje będzie kończył o 16:10, bo będzie w klasie popołudniowej a treningi zaczynają o 16:00. Jest klasa poranna, ale już nie ma miejsc, poza tym cała klasa to koszykarze. Siatkarzy chłopców nie ma w tej szkole wogóle. Mógłby trenować piłkę nożną, którą zresztą trenuje, ale w jego klubie za mało jest treningów, bo tylko 2-3 w tygodniu, a on musi mieć minimum 10 godzin tygodniowo ![]() Można próbować zmienić klub, ale on w niedzielę wyjeżdża. No mówię wam, mój poziom stresu sięgnął dzisiaj zenitu. Koniec końców, mój mąż wziął sprawy (czyt. dostał zj.e.bke ode mnie, że sama muszę się tym wszystkim zajmować) w swoje ręce i załatwił wszystko tak jak trzeba. Także Młody zadowolony, że będzie trenował dalej piłkę, trochę się obawia nowego klubu i nowych kolegów w drużynie, ale w sierpniu pojedzie z nimi na obóz sportowy, bo trener stwierdził, że z chęcią by go widział na tym obozie. Mówię wam, mam chyba dosyć. Za dużo tego wszystkiego. We wrześniu skończy 67. On już jest na emeryturze, ale pracuje, bo on inaczej nie potrafi. Odkąd skończył 16 lat to całe życie pracował i był aktywny zawodowo. Poza tym pracował za dużo, taki typ pracoholika. Właśnie tego się obawiam. Kupiłaś tą farbę co pęka czy jakąś inną?[/QUOTE] Hania istny zawrót głowy. Niezłe wymagania maja te szkoły. Farbę mam zwykła do drewna, coz śmierdzi strasznie. Jak będę malować meble kupie inna.
![]() |
#882 |
Irenosława Pierwsza
|
[1=d76b7b62abc76003533437b a9b2c050aff719167_6124288 bc3b3b;51969078]Młody dostał się do szkoły sportowej, do tej z klasą językową niestety nie.
Ale mieliśmy nerwowy dzień. To, że się dostał do sportowej to dopiero okazało się początkiem problemów. Musi należeć do jakiegoś klubu sportowego, a klub sportowy do którego należał to jest klub uczniowski, a on uczniem tamtej szkoły już nie jest, więc pierwszy problem. Pani pedagog zadzwoniła przy mnie do trenera siatkarzy z jednego klubu, i trener chętnie przyjąłby mojego syna do swojej drużyny, ale okazało się, że Młody lekcje będzie kończył o 16:10, bo będzie w klasie popołudniowej a treningi zaczynają o 16:00. Jest klasa poranna, ale już nie ma miejsc, poza tym cała klasa to koszykarze. Siatkarzy chłopców nie ma w tej szkole wogóle. Mógłby trenować piłkę nożną, którą zresztą trenuje, ale w jego klubie za mało jest treningów, bo tylko 2-3 w tygodniu, a on musi mieć minimum 10 godzin tygodniowo ![]() Można próbować zmienić klub, ale on w niedzielę wyjeżdża. No mówię wam, mój poziom stresu sięgnął dzisiaj zenitu. Koniec końców, mój mąż wziął sprawy (czyt. dostał zj.e.bke ode mnie, że sama muszę się tym wszystkim zajmować) w swoje ręce i załatwił wszystko tak jak trzeba. Także Młody zadowolony, że będzie trenował dalej piłkę, trochę się obawia nowego klubu i nowych kolegów w drużynie, ale w sierpniu pojedzie z nimi na obóz sportowy, bo trener stwierdził, że z chęcią by go widział na tym obozie. Mówię wam, mam chyba dosyć. Za dużo tego wszystkiego. We wrześniu skończy 67. On już jest na emeryturze, ale pracuje, bo on inaczej nie potrafi. Odkąd skończył 16 lat to całe życie pracował i był aktywny zawodowo. Poza tym pracował za dużo, taki typ pracoholika. Właśnie tego się obawiam. Kupiłaś tą farbę co pęka czy jakąś inną?[/QUOTE] Im dłuższa narkoza tym człowiek gorzej sie czuje. Po operacji nikt dobrze nie wygląda, wiec samopoczuciem i wyglądem taty sie nie martw. Z pracą pewnie bedzie musiał przystopować. Zdrowie jest najważniejsze ![]() No nie... kiedyś było 8 klas i bylo dobrze.... niezły Mexyk ![]() najważniejsze, zeby młodemu sie podobało, w końcu to on bedzie sie uczył i sportował ![]()
#883 |
Gang Iren
|
Hania faktycznie nerwówka.
No ale dobrze, że wszystko już jest załatwione. Też miałam nerwy popołudniu. I to w sumie z własnej głupoty. Mniejsza z tym. Haniu musicie jakoś przepowiedzieć tacie, że zdrowie najważniejsze, że musi odpuścić z pracą.
#884 |
Zakorzenienie
|
Jeszcze tylko dotrzeć do domu i mam weekend. M niby jest w domu, młody został u dziadków.
Haniu - no to miałaś trochę nerwowy dzien, dobrze że wszystko załatwione. Ale kurcze zaskakują mnie takie zasady przyjmowania do szkoły sportowej.
Pamiętamy dobre czasy i złe czasy, zapominając, że większość nie jest ani dobra, ani zła. Po prostu jest. Edytowane przez NibyNic Czas edycji: 2015-07-03 o 21:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#885 |
Zakorzenienie
|
Evela alewidoczek cudowny!
![]() ![]() Hania przykro mi ze tyle kłopotów ze szkoła młodego. Ale dobrze ze Tz wziął sprawy w swoje ręce! Wyglada na to ze szacowana sie dla niego dość nerwowy początek roku. Obóz z całkowicie nowym otoczeniem! Kciukam! Miałam cos jeszcze napisać ale zapomniało mi sie. ---------- Dopisano o 21:39 ---------- Poprzedni post napisano o 21:28 ---------- Juz wiem Brzydu świetne kolorki ![]() Gwiazdka głowa do gory! Jestem pewna ze sobie poradzisz, teraz tylko Ci sie wydaje ze tyle informacji bo wszystko świeże, nowe osoby, kultura i środowisko! Gosia bigos ![]() Moja tesciowa (jadła juz bigos u mnie wiele razy-uwielbia) jak jechaliśmy w srode do mojego miasta zobaczyła nazwę Bydgoszcz i mowi "jedziemy do Bigos" ![]() ![]() Spacerek mieliście w cieni. U Was tez takie temperatury? Dzis mielismy 30... Poza tym, idź do apteki i zapytaj o Hexomedin ten tutaj: https://www.moncoinsante.co.uk/hexom...ale-45-ml.html To jest na lekarstwo na wyrastający paznokieć i świetne cos na krostki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#886 | |
Irenosława Pierwsza
|
Ale czymś sie podnieciłam
![]() ![]() ![]() Wymyśliłam - wycieczka iście kulturalna.... tylko R musi sie zgodzić, aczkolwiek nie przyjmuję odmowy ![]() ---------- Dopisano o 22:54 ---------- Poprzedni post napisano o 22:53 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#887 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A tutaj dwa zdjecie z mojego rodzinnego miasta. Ńie mamy morza ale mamy Wiśle ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#888 | |
na drugie mam Irena
|
Cytat:
No ale co mów zaraz
![]() |
#889 | |
Irenosława Pierwsza
|
Cytat:
![]() jutro powiem ![]() ---------- Dopisano o 23:08 ---------- Poprzedni post napisano o 23:07 ---------- musi sie R zgodzić, bo jak nie bedzie chciał jechać to kicha.... jade sama ![]() ![]()
![]() |
#890 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
A z tatą to zobaczymy, może sam już doszedł do pewnych wniosków? Inaczej to będzie ciężko, mam podobny charakter do niego, więc wiem jak to może wyglądać. Dzień nerwowy, a wieczór nie lepszy. Miałam akcję poszukiwawczą piżamy męskiej rozpinanej. Możliwości wieczorem ograniczone, a piżamy takiej nigdzie nie ma. Ciekawa jestem czy wogóle gdzieś taką dostanę. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#891 | |
na drugie mam Irena
|
Cytat:
Juz jest jutro. ---------- Dopisano o 07:37 ---------- Poprzedni post napisano o 07:35 ---------- [1=d76b7b62abc76003533437b a9b2c050aff719167_6124288 bc3b3b;51971118]Ale to jutro dopiero będziesz z nim rozmawiać o tym? Co nabroiłaś? A z tatą to zobaczymy, może sam już doszedł do pewnych wniosków? Inaczej to będzie ciężko, mam podobny charakter do niego, więc wiem jak to może wyglądać. Dzień nerwowy, a wieczór nie lepszy. Miałam akcję poszukiwawczą piżamy męskiej rozpinanej. Możliwości wieczorem ograniczone, a piżamy takiej nigdzie nie ma. Ciekawa jestem czy wogóle gdzieś taką dostanę.[/QUOTE] To taki starszy typ pizam, myśle ze prędzej w jakimś sklepiku osiedlowym niż galerii, czasem w szpitalu maja takie sklepy, tylko ze tam drogo. ---------- Dopisano o 07:37 ---------- Poprzedni post napisano o 07:37 ---------- Dzień dobry
![]() |
#892 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry.
Bydgoszcz jako bigos ![]() Haniu - taka piżama to może na jakimś ryneczku? Gosiu a Ty co nawyczynialas? Mag - pisz tu szybko co za wycieczka ![]()
#893 |
Gang Iren
|
Bry.
#894 |
Konto usunięte
|
Bry
![]() No właśnie, podjadę w dwa miejsca targowe, zobaczymy, może się uda kupić tą piżamę. Ciężko będzie trafić. W internecie widziałam, że są ale też niewiele i wcale nie tanie. Dopiję kawę i jadę. |
![]() ![]() |
![]() |
#895 |
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]()
![]() |
#896 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry dołączam do grona pijących kawkę
---------- Dopisano o 09:10 ---------- Poprzedni post napisano o 09:09 ---------- Haniu dobrze ze że szkoła macie załatwione pomyśleć że nie obejrzę się i to samo będę przechodzić ale z tymi wymaganiami szkolnymi to masakra wydaje mi się ze takie informacje powinny być wcześniej podawane
#897 |
Gang Iren
|
Ja już po kawie
![]() Ale w nocy była burza! I lało strasznie. W ogóle patrzę teraz na pogodę, ze codziennie mają byc burze i deszcz. I ochlodzenie. No w sumie kilka dni lata było. Po co nam więcej ![]() Jesztem ciekawa co tam Mag wymyśliła za wycieczki ![]() Karolina bigosowa Bydgoszcz ![]()
We all find time to do what we really want to do... Edytowane przez gosia261282 Czas edycji: 2015-07-04 o 08:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#898 |
Konto usunięte
|
Akcja piżama zakończona sukcesem.
Nie zgadniecie gdzie kupiłam taka jak potrzeba ![]() Bafi informacje były podane na stronie, ale ja je zupełnie inaczej zinterpretowałam. Moze one były klarowne dla osób które sa związane z ta szkoła i tymi klubami które z nimi współpracują. Dla mnie nie bardzo. Ale najważniejsze, ze juz prawie jest wszystko załatwione. Teraz muszę załatwić badania sportowe i z rym moze byc problem. |
![]() ![]() |
![]() |
#899 |
Zakorzenienie
|
Oj Haniu dużo tych formalności życzę wytrwałości
![]() ---------- Dopisano o 09:30 ---------- Poprzedni post napisano o 09:30 ---------- Chwal się gdzie kupiłaś piżamke B-)
#900 |
Zakorzenienie
|
Robie przetwory z truskawek ale się wkurzyłam - myślałam że mam w piwnicy mnóstwo słoików. No trochę mam ale tylko litrowe a takiego na dżemy to ani jednego. Ale po ciężkich poszukiwaniach znalazłam kilka w kuchni w szafce. W związku z tym zrobiłam trochę sorbetu i kilka słoików kompotu.
Dostałam od mamy dwie bransoletki ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:49.